Forumul FifaRomania

Forumul FifaRomania (http://forum.fifaromania.net/index.php)
-   Pro Evolution Soccer / Winning Eleven (http://forum.fifaromania.net/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Pro Evolution Soccer 2012 (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=16988)

kevin10 25-10-2011 08:12 PM

Da. De la un magazin ce are in stoc astfel de produse. Nu mai are rost sa dau nume ca sunt sigur ca ti-ai dat seama deja. Succes!

RapidGoat 26-10-2011 03:02 PM

Am incercat Pro Evolution Soccer 2012, dar am fost dezamagit..am astept mult mai mult de la acest joc:| La become a legend, aproape nu au schimbat nimic ...chiar era mai bine, ca ai putut alege intre 5-6 echipe. Acum trebuia sa joc cu Viteese din Olanda. Trebuie sa joci 10 meciuri, ca sa poti dezbloca master league cu jucatori reali, si club boss. Asta nu prea inteleg. :| Daca au muncit la acest joc, de ce trebuie sa joci nu stiu cate meciuri. + ca este foarte sa castigi.

SilviuCarlos97 18-11-2011 08:05 PM

Quote:

Originally Posted by RapidGoat (Post 443819)
Am incercat Pro Evolution Soccer 2012, dar am fost dezamagit..am astept mult mai mult de la acest joc:| La become a legend, aproape nu au schimbat nimic ...chiar era mai bine, ca ai putut alege intre 5-6 echipe. Acum trebuia sa joc cu Viteese din Olanda. Trebuie sa joci 10 meciuri, ca sa poti dezbloca master league cu jucatori reali, si club boss. Asta nu prea inteleg. :| Daca au muncit la acest joc, de ce trebuie sa joci nu stiu cate meciuri. + ca este foarte sa castigi.

La Become a Legend au avut minte ca in PES 2011 iti alegeai din 5-6 echipe dar la PES 2012 acum e Random ca in realitate deci e un + de realitate ceea ce tu nu stii, iar chestia sa deblochezi Team Line-Up Original e gandita e mult mai real asa sa deblochezi..sau daca nu vrei poti lua este Patch care iti da Max GP + totul deblocat:P

ionutuz 19-01-2012 04:15 PM

pess 2012
 
Am jucat cu un prieten, eu din tastatura, el din gamepad. Mi-a dat gol cu gamepadul, si nu stiu cum sa facem sa continuam jocul, ca se opreste la reluare. Adica nu gasim ESC-ul la gamepad.

Alex-ul 01-04-2013 11:27 AM

Mi-am instalat rpes v1,2 si 3.De ce nu mai imi apare imaginea full?Se vede foarte mic,am modificat cate ceva la camera dar tot asa se vede,cum pot remedia acest lucru?


All times are GMT +2. The time now is 01:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL