View Full Version : Cele mai proaste bancuri pe care le-ati auzit
Varaloi
19-08-2008, 07:02 PM
Sunteti liberi sa postati cele mai de prost gust, nesarate, proaste bancuri pe care le-ati auzit ;)
liquid
19-08-2008, 07:24 PM
Well....
Era pitic... si s-a dus pe un pod. Apoi e venit si pitic-pitic, apoi si pitic-pitic-pitic, apoi si pitic-pitic-pitic-pitic tot asa pana nu a mai incaput nici un pitic pe pod. Pitic a cazut de pe pod.
De ce a cazut pitic de pe pod?
Ca avea papuceii rosii. <_<
Omega
19-08-2008, 07:29 PM
Cică era unul de vindea bilete spre SUA. Se duce un romān şi īl īntreabă:
"Sunt bilete dus-īntors?", la care vānzătorul răspunde :
"Nu vorbesc cu proştii!"
© Profu' de fizică, gg omule, kutgw, km.
(să nu se īnţeleagă că nu am priceput bancul, faza e că pur şi simplu e prostesc, iar uralele pe care le-a īntāmpinat spunānd bancul erau de la băieţii şi fetele care lustruiesc funduri pentru foloase)
sorin
19-08-2008, 08:57 PM
Cele mai proaste bancuri mi se par alea cu moldoveni, olteni si ardeleni (nu dau exemplu, sunt tone de astfel de mizerii). Lasand la o parte ca jignesti persoane care poate nu au nicio vina ca s-au nascut intr-o anumita regiune, majoritatea chiar nu sunt amuzante.
boggy
19-08-2008, 09:15 PM
Bancurile englezesti
Omega
20-08-2008, 02:13 AM
Cele mai proaste bancuri mi se par alea cu moldoveni, olteni si ardeleni (nu dau exemplu, sunt tone de astfel de mizerii). Lasand la o parte ca jignesti persoane care poate nu au nicio vina ca s-au nascut intr-o anumita regiune, majoritatea chiar nu sunt amuzante.
Ce vorbeşti bă, discriminarea face toţi banii :bounce:. Vrei să spui că tu nu rāzi la tipurile alea de bancuri ? Oh, please..
sorin
20-08-2008, 12:03 PM
^ Nu chiar. De ce ar trebui sa ma prapadesc de ras la un banc de genul: "Un ialomitean..."? Singurele bancuri cu "discriminare" care imi plac sunt alea cu blonde:D.
little_foot
20-08-2008, 12:23 PM
^ Nu chiar. De ce ar trebui sa ma prapadesc de ras la un banc de genul: "Un ialomitean..."? Singurele bancuri cu "discriminare" care imi plac sunt alea cu blonde:D.
Sper sa nu te citeasca sunshine_claus topicul asta.:lol:
liquid
20-08-2008, 12:25 PM
^ Mori ma ca sunt bancuri foarte tari cu olteni, moldoveni, ardeleni etc.
1. - Ce au facut oltenii cand au vazut prima data un avion?
- S-au dus in padure sa-i caute cuibul.
3. - Cum recunosti mirele la o nunta in Moldova?
- Este cel cu treining nou
5. Ion si Gheorghe īn tren. La un moment dat primesc de la vecinul de compartiment o banana. Nestiind cum se utilizeaza, īl urmaresc pe om cum o desface si o desfac si ei. Īl urmaresc cum o musca si Ion musca si el, moment īn care trenul intra īn tunel.
- Gheorghe, ai muscat si tu?
- Nu!
- Nu musca, ba, ca orbesti!
Iti ajung?
razvi_10
20-08-2008, 12:42 PM
sunt cele mai proaste bancuri pt. ca noi facem glume pe seama noastra.credeti ca americani fac bancuri despre americani.englezi fac bancuri despre englezi.nu prea cred.suntem singura tara unde facem misto de noi :eek::eek:
Omega
20-08-2008, 02:06 PM
"Facem glume pe seama noastră", wtf!?!? Dacă le iei īn serios e altă treabă. Şi alte popoare au astfel de glume chiar şi perfecţii de americani. Fazele cu Chuck Norris de exemplu sunt tot la mişto şi sunt prea tari. Bancurile cu negri şi cu blonde sunt şi la ei. Sunt glume bune, asta nu īnseamnă că ăia despre care se fac sunt retardaţi şi ar trebui arşi pe rug. What's wrong with you people?
ady_26_07
20-08-2008, 03:10 PM
sincer mi se pare o calitate sa ai puterea te a te zigni pe tine insuti.asta inseamna ca u vezi doar un banc.e ca o injuratura ;vorbe aruncate in vand ce nu fac rau dar pe uni enerveaza cat bancurile cu olteni sunt destul de bune uite unu:-Ce fac oltenii cand vad o groapa?
-Sapa langa ea sa o scoata.
si inca unu criminal dar nu cu olteni:Ajuns la o varsta copilul familiei popescu se duce la mama sa si o intreaba:-Mama cum e sa ai orgasm ?
la care mama:-nu stiu:mad:intreabal pe tatal tau
daca va-ti prins e bine daca nu o sa muriti tristi:D
liquid
20-08-2008, 03:44 PM
sunt cele mai proaste bancuri pt. ca noi facem glume pe seama noastra.credeti ca americani fac bancuri despre americani.englezi fac bancuri despre englezi.nu prea cred.suntem singura tara unde facem misto de noi :eek::eek:
Damn'.. asta e si ideea, gluma, sa poti rade, sa te mai relaxezi... si tre sa le abordezi corespunzator.
A si treceti la spus bancuri proaste, pe alea bune pastratile pentru topicul celalalt.
ady_26_07
21-08-2008, 11:49 AM
unu din cele mai naspa bancuri:ce e maro cu puncte albastre , miauna si zboara pe sub pamant ?????????
o banana
Bula in aramata:
Comandant:Bula ce este patria?
Bula:Nu stiu,
Comandant:vasile ce este patria?
Vasile:Patrei este mama mea
Bula:Patria este mama lui vasile
Comandant:Nu bula.Patria este mama ta
Ai inteles?
Bula: Da
Comandant:Ce?
Bula:sunt frate cu vasile
sebseb
21-08-2008, 01:37 PM
Bula in aramata:
Bula:Nu stiu,
Comandant:vasile ce este patria?
Vasile:Patrei este mama mea
Bula:Patria este mama lui vasile
Comandant:Nu bula.Patria este mama ta
Ai inteles?
Bula: Da
Comandant:Ce?
Bula:sunt frate cu vasile
bancu asta chiar nu ii naspa ii foarte tare frate:lol::lol:
liquid
21-08-2008, 02:15 PM
Intr-un copac erau doi oameni, un mos si o baba...
Si bicicleta nu era a lor...<_<
M.I.L.32
21-08-2008, 02:40 PM
Stateau doi vulturi pe o craca.... unul era plesuv si celalalt era sa cada...
razvi_10
21-08-2008, 03:39 PM
ultimele 2 bancuri sunt seci
ady_26_07
21-08-2008, 03:43 PM
asa e
Albertino99
31-08-2008, 03:12 PM
O tipa a cazut ingrozitor... si si-a rupt grozitorul! :mellow:
--------------------------------------------------------------------
- Un caine dadea tarcoale unei veverite. La un moment dat inceteaza.
- De ce?
- Nu mai avea tarcoale.
--------------------------------------------------------------------
Doi delfini taiau benzina pe fundul marii.
Apare delfinul sef si intreaba:
- Ce faceti bai aici?
- Taiem benzina!
- Bine, dar sa nu faceti firimituri!
<_<
S3BBY
31-08-2008, 06:50 PM
Bula era pe moarte....si Moartea mai vroia.<_<
Ratonu
31-08-2008, 07:22 PM
Prea multe bancuri bune pe aici. Uite nişte chestii care nu se pot numi bancuri, dar circulă aşa:
Trei pedofili stau de vorbă despre noile cuceriri.
- Bă, am acum o gagică de trei ani de te topeşti de plăcere. Şi se pricepe...
- Nimic nu ştiţi. Mi-am tras o frumuseţe de fată de 1 an jumate, e monumentală la pat!
- Proştilor, sīnteţi nişte copii! La mine, e fumată după ce i-au dat dinţii!
- Vasile, ce dulce eşti... ce bun eşti, Vasile... Ce bine-o faci, scumpul meu Vasile... Eşti cel mai tare, Vasile... eşti unic, Vasile...
- Dar, nu te supăra, de ce īmi spui mereu Vasile? Pe mine mă cheamă Ion!
- Ion? A, da... Am crezut că azi este joi...
Īn tramvai, Badea Gheorghe calcă o doamnă pe picior. Aceasta, indignată, zice:
- Animalule!
La care badea zice:
- Te pomeneşti că tu oi fi plantă...
Badea Gheorghe se plimbă pe stradă cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut īi spune:
- Bade Gheorghe, ce faini coconi ai! Şi ce mai seamănă īntre ei!
- D'apăi cum nu, că doară īs gemeni.
- Şi cīţi ani au?
- Băiatul are patru, iar fata cinci.
Bulă soseşte īn armată. La controlul de la poartă, subofiţerul de serviciu īi găseşte un geamantan plin de prezervative.
- De ce ţi-ai adus atītea prezervative, Bulă?
- Am auzit eu că īn armată e futai mare.
John Cena 27
14-09-2008, 03:23 PM
mie ultimu chiar imi place
razvi_10
29-09-2008, 03:15 PM
mie imi place al treilea
dayro.moreno_96
08-10-2008, 06:00 PM
Un pinguin merge la farmacie intraba aveti droguri ? farmcaista - nu ... a doua zi aveti droguri - nu ..... a treia zi aveti droguri - da .. Politia Politia
Pinguinu era Politist :O:D
Prea sec
kanye_west
27-10-2008, 10:39 AM
Gigi Musca se duce sa isi ia un papagal:
- Vreau si eu un papagal, cel mai frumos daca se poate.
- De ce vreti un papagal?
- Pentru ca nu vreau sa mai fiu strigat...MUSCAA
Razor
27-10-2008, 02:11 PM
Am auzit si eu o gramada de bancuri proaste...de exemplu astea 3 :
Intr-o zi vin in vizita la o familie niste rude. Aceasta familie au un papagal. Cand musafiri intra in casa papagalul le zice :Intrati, intrati! " , cand incep sa serveasca prajituri, papagalul spune :"Mai luati, mai luati !" , iar cand pleca papagalul le zice :" Mai veniti, mai veniti! "
Noaptea in timp ce toata lumea dormea, intra hotii in casa iar cand papagalul ii vede le zice "Intrati, intrati! ", cand incep sa fure papagalul le zice :"Mai luati, mai luati!", iar cand hotii placea papagalul le zice "Mai veniti, mai veniti! "
si asta chiar e idiot :
Un animal doua animale trei animale patru animale cinci animale sase animale sapte animale opt animale noua animale zece animale unsprezece animale douasprezece animale treisprezece animale paisprezece animale cincisprezece animale saisprezece animale saptesprezece animale optsprezece animale nouasprezece animale douazeci de animale au vorbit intre ele si s.a stabilit ca animalul unsprezece este cel mai frumos cel mai sexos cel mai aratos cel mai stilat cel mai duplicat
si ultimul
Se duce iepurashu la magazin:avetzi inghetzata cale culge??vanzatoarea:nu iepurasule,nu avem...
a2a zi iar vine iepurashu: avetzi inghetzata kre curlge?...
vanzatoarea:nu iepurashule,dar promit k maine o sa caut...
a treia zi intra iepurashu in magazin: avetzi inghetzata cale culge??
vanzatoarea:da iepurashule,avem!
iepurashul:ce scalbos!!!!!!!!!:-&
jolie elena
28-10-2008, 05:55 PM
- Sotul: "Intru in casa si-mi vad femeia in pielea goala pe pat, geamul deschis, ma uit pe geam si vad pe unul in chiloti, alergand. Iau noptiera si arunc dupa el".
- Sotia: "Era cald. M-am dezbracat, am deschis geamul, vad cum intra dobitocul asta si fara sa zica ceva arunca cu noptiera prin geam".
- Victima: "Eu sunt sportiv. Alerg in fiecare zi pe acel traseu. Intorc capul si vad cum zboara o noptiera spre mine...".
- Martorul: "Eu nici nu stiu ce caut aici !!! Stateam linistit in noptiera..."
Prost nu-i asa?
Omega
28-10-2008, 06:00 PM
Pe mine mă amuză cāt de cāt ăla cu "ce scālbooos", nici ăsta nu e rău :crazyboy::
Doi delfini taiau benzina pe fundul marii.
Apare delfinul sef si intreaba:
- Ce faceti bai aici?
- Taiem benzina!
- Bine, dar sa nu faceti firimituri!
cata_dinamo
28-11-2008, 09:16 PM
- Un caine dadea tarcoale unei veverite. La un moment dat inceteaza.
- De ce?
- Nu mai avea tarcoale.
Bula era pe moarte....si Moartea mai vroia.<_<
bancurile astea chiar imi plac :D
on-topic:
- Ce faci, Bula?
- Ba da! :wacko:
Bobolinho
29-11-2008, 11:12 AM
Bula zice Bhaaaa Bhaaa Bhaaaa
Leahu
29-11-2008, 11:19 AM
Bula mergea pe strada,si ?
Si a cazut in canal.
S3BBY
29-11-2008, 02:12 PM
Un om castiga la loterie potul cel mare.In drum spre banca,se gandeste ce sa faca [,] cu banii."Imi cumpar o capra,ca vorba aia:carne are,lapte are,branza are."Mai merge el ce merge si se gandeste"Mai bine imi cumpar 2 capre,ca vorba aia:carne au,lapte au,branza au."[...]
Si o tine asa vreo 10 minute sau pana te plictisesti tu,si ii vin lu' ala rudele din Germania,Spania,Burkina Faso etc.ca sa il sfatuiasca,si intr-un final,omul moare calcat de o masina/se trezeste si isi da seama ca a fost doar un vis.:scaun::injur2:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.