View Full Version : HELPPPPPPPPPP !!!!!!!!!!!&
Fratilor spuneti si mie cu ce deschid fisierele cu extensie .bin (texturile din fifa)
texturile din fifa nu au extensia .bin :P
cel putin cele importante
Hmmm ??? .bin io stiam ca sunt imagini de cd-uri care pot fi mountate cu Daemon Tools..
stefan
06-05-2004, 08:08 PM
fisierele .bin apar in fifa atunci cand deschizi o anumita chestie cu fshtool, si nu am vazut pana acum vreun program care sa le suporte, pentru ca acele fshuri care le deschizi trebuie editate altfel (nush cum), nu deschise cu fshtool, deci formatu asta apare doar din greseli :P
Multumiri deosebite :bere:
Sirius
06-05-2004, 09:25 PM
Originally posted by Tuby@May 6 2004, 08:01 PM
Hmmm ??? .bin io stiam ca sunt imagini de cd-uri care pot fi mountate cu Daemon Tools..
Alea sunt .iso ;)
RaPiDuTz
07-05-2004, 12:27 AM
Originally posted by Sirius Black+May 6 2004, 10:25 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Sirius Black @ May 6 2004, 10:25 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Tuby@May 6 2004, 08:01 PM
Alea sunt .iso ;) [/b][/quote]
lol Sirius...exista .bin , .iso si .nrg ca imagini :P
Revin:
Asemenea fisiere cu extensii .bin mai exista si in NFS Underground un fel de .fsh-uri pentru NFS U. Astfel se modifica "vinilurile".
Acestea se deschid cu un programel numit Bintex, dar din pacate nu merge in FIFA 2004 :(
Despre astea am auzit si eo... nu-s asa analfabet in ale calculatoarelor :P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.