PDA

View Full Version : Pariuri sportive

Ratonu
06-05-2004, 09:05 AM
Ei io am pus topicu asta mai mult sa ma dau mare ca am pus ieri la pariuri ca o sa faca Chelsea egal cu Monaco dupa ce o sa conduca la pauza... ;) Chestia asta avea cota 17 si, inmultita cu cota 3 de la Sao Caetano - Club America 1 pauza, 1 final si cu miza de doar 20Klei, face 1,02Mlei. Nu am aflat inca ce au facut brazilienii aia, dar sunt sanse sa fi iesit. De ceva timp m-am obisnuit sa pun in fiecare saptamana la pariuri (desi mai am 2 ani si ceva pana implinesc varsta de la care, din p.v. legal, am voie sa fac asta), sume mici, dar pe bilete eficiente ;) . Va intreb si pe voi cand a fost ultima oara cand ati pus la pariuri, cat a fost cel mai mare castig al vostru, daca agreati pariurile sau nu etc. Eu consider, oricum, ca, spre deosebire de Loto, nu este un mod de a castiga bani nemunciti.

mns
07-05-2004, 05:29 PM
pariam saptamanal inainte, am si castigat de vreo 2 sau 3 ori, dar m-am plictisit si nu am mai pus o saptamana... si de atunci nu am mai pus deloc, e naspa pentru ca de fiecare data crezi ca dai lovitura is and colo pierzi banii aiurea, mai ales ca puneam cel putin 50mii u mergeam pe minimul de 20 mii cat era atnci

Tuby
07-05-2004, 07:14 PM
Mda...io nu am pariat niciodata la capitolul sport...si nici la Loto nu prea joc....ma gandesc ca sunt sanse destul de mici sa castig...si desi de foarte multe ori ghicesc rezultatul corect al meciurilor nici nu ma prea tenteaza sa pariez...
Totusi sunt constient ca daca as paria odata..si as castiga ceva...apai sigur nu ma mai las de acest sport si o sa imi pierd economiile pe pariu :P

Ratonu
09-05-2004, 07:49 PM
Mda, o data eu am pierdut ca m-a scos Celtic, pierzand acasa cu Aberdeen dupa ce condusese la pauza. Era un meci de care ma puteam lipsi (pusesem 1, care avea cota 1.1), cel mai 'usor' dintre cele de pe biletul respectiv. A fost cea mai enervanta pierdere, mai ales ca puteam sa castig o suma frumusica; celelalte 5 meciuri, mult mai grele, imi iesisera.

daby
22-09-2006, 11:20 PM
Pariez zi de zi

SSORIN
22-09-2006, 11:39 PM
Eu de obicei pariez sambata si duminica, dar cand sunt competitii europene mai pun ceva si pe acolo. Si ghinionul meu la pariuri se numeste standard liege, de cate ori ii pun pierd biletul :D

yahoo
22-09-2006, 11:53 PM
Gamebookers, cea mai buna solutie. Am jucat si pe bilete o vreme dar ieseam in pierdere!

mns
23-09-2006, 12:23 AM
E imposibil sa iesi in castig, crezi ca daca cei ce organizeaza jocurile astea anu ar mai castiga o gramada de bani, ar mai continua biznisul?

Blue
23-09-2006, 05:59 AM
am si pierdut banii destui am si castigat dar nici o data nu am iesit in pierdere per total. Conteaza f mult cum pariezi si cat pariezi. Daca te duci la o agentie si pui pe bilet restul din buzunar pe o combinatie de 12 partide si speri ca o castigi mii de dolari...ai sanse mai mari la loz in plic. Jucati singles si nu puneti 20 000 pe bilet ci 200-300 si vor venii si bani. Nu o sa iti iasa cat sa-ti iei o masina dar totusi si un milion daca scoti lunar e al tau, nu il dai.

Ratonu
23-09-2006, 09:07 AM
Corect, Blue.
Si eu am avut pierderi multa vreme, dar in ultimul timp am inceput sa recuperez, jucand sume mai mari si meciuri mai putine. Liga I Burger mi se pare foarte buna pentru pariuri, cotele, de obicei, nefiind realiste decat la meciurile Stelei si ale lui Dinamo. In plus, in retur putem sa castigam destul uitandu-ne la blaturile Gloriei din tur si mizand pe rezultatul invers.

SSORIN
23-09-2006, 11:41 AM
Nici eu nu sunt in pierdere, dar n-am mai luat nimic de mult(mai mult de 2 luni). Am avut o luna in care am luat saptamana de saptamana cel putin cate 500 de mii.

shinoda
23-09-2006, 12:45 PM
Obisnuiam sa joc si eu des la pariuri. Insa cum nu am castigat niciodata, am hotarat sa ma las batut. Nu am mai pariat de mult si nici nu am de gand prea curand sa mai pariez.

yahoo
23-09-2006, 01:46 PM
Eu de regula jucam combinatii de 3-4 meciuri cu cote 1.4-1.6 cu 10 lei miza. Mi-a iesit de multe ori insa odata m-am lacomit si am pus 3 meciuri cu cote bune pe 30 ron, si am pierdut!

Blue
23-09-2006, 03:21 PM
Single e cea mai sigura cale de castig si unele cazuri unica pe termen lung. Asa jucam si eu inainte, puneam 4 meciuri pe bilet, si de multe ori tocmai ultimul meci nu-l prindeam, dupaia am jucat numai 3 dar castigul nu s-a imbunatatit iar acum joc numai un meci pe bilet. Ganditi-va de cate ori ati pierdut un bilet pt un singur meci, asa cu single tot va ies 3 din 4 ,sa zicem, pana si 2 din 4 macar iti scoti din pierdere. Avem un amic care juca combo dar punea cele mai mici sume si castiga destul de des dar degeaba ca profitul in cel mai bun caz era putin peste dublu suma investita iar cum nici o echipa mare nu are punctaj maxim la final de campionat nici el nu castiga saptamna de saptamana.

SSORIN
23-09-2006, 03:30 PM
Si eu am pierdut de cele mai multe ori pe un meci, si ce ma enerva mai rau era ca meciul il pierdeam pe final (min 80-90).

shinoda
23-09-2006, 04:05 PM
Originally posted by SSORIN@Sep 23 2006, 04:30 PM
Si eu am pierdut de cele mai multe ori pe un meci, si ce ma enerva mai rau era ca meciul il pierdeam pe final (min 80-90).
93148

asta sa te zgārii tu p ochi :P

PICIU
01-10-2006, 10:51 PM
eu pariez cam 7-8 bilete pe sapt la pariloto

SSORIN
17-10-2006, 11:17 AM
Castigul weekend-ului trecut pe un bilet Pariloto: 42.357 lei noi !

Pariorii nostri nu s-au lasat si dupa castigul de saptamana trecuta din Bucuresti (58.800 lei noi), un bacauan "profesionist" a incasat un nou premiu de senzatie: 42.357 lei noi, obtinut cu o miza de doar ... 2 lei, selectie de 13 meciuri, varianta simpla.

Formula de joc este urmatoarea:

247 Portsmouth-West Ham 1

257 Preston-Sunderland 2

265 Bristol City-Crewe 1

271 Gillingham-Nottingam 2

277 Barnet-Lincoln 2

352 AIK Stockholm-Helsingborg X

353 plz (sunt cocalar)en-Brno X

354 Zlin-Teplice 2

372 Luzern-Sion X

414 Reading-Chelsea 2

417 Mattersburg-Grazer AK 1

473 Leiria-Benfica 2

563 PSV-Roda 1

Incredibil, cu doar 2 lei sa castigi atatia bani...

Ratonu
17-10-2006, 12:40 PM
Asta e chiar senzational. La o estimare rapida, iese cam 2,5 cota medie, in conditiile in care sunt pe bilet sunt si Chelsea, Benfica si PSV, care nu puteau avea mai mult de 1,9.

Tuby
17-10-2006, 03:39 PM
Bulan, aici nu e cunoasterea fotbalului, nu in cazuri ca Gillingan, Crewe sau plz (sunt cocalar) (sunt cocalar)en.

nigga_thebest
17-10-2006, 04:37 PM
probabil un pusti care a furat de la masa 2 lei si s-a imbogatit printrun noroc rar intalnit... haha

gianni
18-10-2006, 08:25 AM
Eu nu am pariat niciodata! Mi-e frica sa nu cumva sa castig! Pe bune!
Chiar si atunci cand ma simt lovit de inspiratie ezit sa o fac!

SSORIN
23-10-2006, 09:06 PM
!!!SENZATIONAL!!! - 133.854 lei (1,338 miliarde lei vechi) - CEL MAI MARE CASTIG PE UN BILET PARILOTO

Cel mai mare castig inregistrat pe un bilet Pariloto, de la lansarea jocului pana in prezent, a fost adjudecat ieri de un slatinean care este mai bogat cu nu mai putin de... 1,338 miliarde lei vechi. Asadar, lista castigurilor "bomba" la Pariloto continua si probabil ca nu se va opri aici. Jucati la Pariloto!
Fara alte comentarii, iata formula de joc castigatoare: 15 meciuri; sistem 12, 13, 14; multiplicator 2; miza 115,20 lei:
161 Anderlecht-Milan 2
162 Celtic-Benfica 1
163 Dinamo Kiev-Lyon 2
164 Lille-AEK 1
165 Manchester UTD-FC Copenhaga 1
167 Steaua-Real Madrid 2
216 Galatasaray-PSV Eindhoven 2
217 Inter MIlano-Spartak Moscova 1
221 Olympiakos-Roma 2
222 Sporting-Bayern 2
227 Vasco da Gama-Palmeiras 1
312 Hradec Kralove-Boleslav 2
315 Helsingborg-Oster 1
323 Alkmaar-Braga 1
332 Odense-Parma 2
:alida:

Ratonu
23-10-2006, 09:45 PM
Daca la ala dinainte a fost norocul prostului, asta e chiar nebun. Sa bagi un milion pe 15 meciuri...

sisu_stelistul
24-10-2006, 09:50 AM
Eu cred ca este un om care a studiat bine meciurile, nu cred ca ar fi bagat bani daca nu era sigur, e vorba de un bun cunoscator al fotbalului.

SSORIN
24-10-2006, 10:57 AM
El nu a pariat un milion dar atat a trebuit sa plateasca pentru ca a jucat sistem. Cateva meciuri pe care le-a pus el le-am avut si eu (la fel si pronosticul) dar nu am avut norocul lui.

nigga_thebest
24-10-2006, 05:14 PM
nu stiu daca e neaparat unu profesionist sunt meciuri cu cate o favorita clara ... si Dumnezeu a vrut ca nicio surpriza sa nu se intample si astfel.....

SSORIN
04-11-2006, 01:39 PM
Inca un castig incredibil la pariloto, in ritmul asta vor falimenta.

!!!SENZATIONAL!!! - 197.106 lei (1,971 miliarde lei vechi) - CEL MAI MARE CASTIG PE UN BILET PARILOTO

Cel mai mare castig inregistrat pe un bilet Pariloto, de la lansarea jocului pana in prezent, a fost adjudecat saptamana trecuta in Piatra-Neamt - nu mai putin de... 1,971 miliarde lei vechi. INCREDIBIL! Fara alte comentarii, iata formula de joc castigatoare: 6 meciuri pronostic Pauza/Final; 1 varianta; cota 39421,2; multiplicator 50; miza 5 lei.

377 Messina-Empoli X/X
417 Aston Villa-Fulham X/X
535 Otelul-Steaua X/1
716 Milan-Palermo X/2
726 Marseille-Lyon 2/2
727 Real Madrid-Barcelona 1/1

Romania e plina de nebuni ! :crazyboy:

Ratonu
04-11-2006, 02:19 PM
Cred ca toate ar trebui scrise cu bold. :wacko:
Mie abia imi iese 3 din 7 la pauza/final.

sisu_stelistul
04-11-2006, 02:55 PM
Doamne cat noroc au uni, daca mai prezinti asa multe castiguri ssorine o sa ma apuc de pariuri.

SSORIN
06-11-2006, 11:18 PM
Loto Prono - nr. 45 (6 noiembrie 2006):

De ce "record"? Pentru ca impresionanta suma, pentru acest sistem, obtinuta de eroul nostru este cea mai mare dintre cele atribuite pāna acum la pariurile in cota fixa organizate (nu numai) de C.N. "Loteria Romāna"! "De ce "aproape de absolut"? Pentru ca cei 197.106 de lei (noi) se apropie incredibil de mult de limita de 200.000 de lei, care reprezinta, deocamdata, suma maxima ce poate fi cāstigata pe un singur tichet de participare la PARILOTO! Dar cine este autorul acestei performante de domeniul, pāna mai ieri-alaltaieri, incredibilului. Relativ tānar, domnul Ioan Focsa este nemtean get beget, nascut si crescut in orasul de la poalele Pietricicai. Pasiunea pentru jocuri, in general, dar in special pentru Loto 6/49 si Pronosport a fost completata, de mai putin de un an, de cea pentru pariurile in cota fixa, domnul FOCSA descoperindu-si o adevarata vocatie pentru indicarea semnelor exacte la cele mai diverse competitii fotbalistice reflectate in oferta PARILOTO. Asa se face ca, incet-incet, cāstigurile au inceput sa apara, nici prea-prea, nici foarte-foarte, suficient insa pentru crearea unui "fond de rulment" din care sa poata sa-si satisfaca si cele mai nastrusnice "capricii" in pronosticarea unor rezultate ciudate, pe lānga biletele considerate a fi normale, bineinteles. Crezānd neabatut in "steaua sa norocoasa" (si la figurat dar si la propriu, ros-albastrii fiindu-i cei mai apropiati de suflet), a perseverat in ideea de a cuteza indicarea unor rezultate iesite din comun (cu cote mari si foarte mari, evident), iar oferta din perioada 20-23 octombrie s-a dovedit a fi una care i s-a potrivit ca o manusa: pe un bilet cu "doar" sase partide, indicāndu-se insa rezultatele atāt la pauza cāt si la final, si cu o miza relativ modesta (5 lei noi), cota totala rezultata din inmultirea celor sase cote corespunzatoare semnelor alese s-a ridicat la 39.421,20, ceea ce a condus la cāstigul mentionat anterior. Dar iata cum arata tichetul cel mai valoros, deocamdata, din istoria sistemului, la codurile, semnele si cotele inscrise pe acesta fiind adaugate in clar si partidele carora ele le corespund:

716 SF: X/2 Milan-Palermo 14,00
726 SF: 2/2 Marseille-Lyon 3,80
727 SF: 1/1 Real Madrid-Barcelona 4,00
377 SF: X/X Messina-Empoli 3,90
417 SF: X/X Aston Villa-Fulham 4,75
535 SF: X/1 Otelul-Steaua 10,00
MULTIPLICATOR 50

Ce putem observa parcurgānd biletul de mai sus? Dupa un inceput relativ "calm", cu doua meciuri disputate sāmbata, 21 octombrie, si incheiate (conform... pronosticului) cu doua egalitati atāt la pauza cāt si la final (Messina-Empoli si Aston Villa-Fulham), duminica au inceput sa curga rezultatele care aveau sa conduca la record: mai intāi, Otelul a invins-o chiar pe "favorita" nemteanului, Steaua, cu 2-1, toate golurile fiind inscrise in cea de-a doua repriza, apoi, in nocturna, s-au adeverit si pronosticurile la celelalte trei meciuri, cu "bomba" zilei provenita din infrāngerea, pe Giusseppe Meazza, a Milanului de catre Palermo, dar si cu doua rezultate ale victoriei, si dupa 45 de minute, si la sfārsitul jocului, in doua derby-uri, Olympique Marseille-Lyon si Real Madrid-Barcelona. Va inchipuiti, mai ales daca sunteti pariloteristi, starile prin care a trecut participantul nostru! Mai intāi, multumire oarecum fireasca pentru ca egalurile de sāmbata, normale, faceau ca biletul sa "curga" mai departe; meciul de la Galati (cota 10.00!) a produs o prima tresarire: "Si daca, totusi?!"; pāna seara, ocupat cu alte bilete, parca a uitat, insa a venit "ora spaniola", cu Realul in prim plan, cea franceza, unde "la marseillese" era cāntata de lyonezi si, mai ales, minutul 74 de pe San Siro, cānd Amauri a dat lovitura de gratie "diavolului" milanez: feerie, artificii si sampanie la Piatra Neamt! Dupa un succes atāt de rasunator, poate ca neofitii s-ar intreba daca nu este de ajuns acest cāstig!! Pentru un jucator adevarat insa, mai ales pronosportist sau parior, un rezultat de un asemenea calibru nu poate fi decāt o treapta spre un eventual alt cāstig, fie si mai mic, importanta ramānānd trairea evenimentului si emotiile care il insotesc, si de aceea, jucator fiind, domnul Focsa ne-a promis sa revina cāt de curānd. Poate chiar cu... absolutul!

www.pariloto.ro

SSORIN
23-02-2008, 11:23 PM
http://www.astra-sport-bets.ro/200701/home_p/biletc.jpg
Cred ca a visat rezultatele ... :|

Alecs_08
28-07-2008, 08:21 PM
Sh eu bag la pariuri la pariloto destul de des castig tot la fel de des dar castig foarte putin doar vreo 20-50 ron km asa castig ptr ca bag putini bani ca nu sunt asa sigur ca o sa castig !!:sanshine2::sanshine2:

http://www.signaturebar.com/uploads/images/21135.png (http://www.signaturebar.com/)

Ratonu
28-07-2008, 08:59 PM
Eu am băgat mai rar īn ultima vreme. O să īncerc să mai trec, totuşi, pe la pariuri cāt vor mai fi amicale de vară. Astea sunt bune de pus 1X, mai ales dacă oaspeţii au nume mai mare decāt gazdele.

cata_dinamo
08-11-2008, 12:48 PM
am pariat o singura data, cand a jucat Steaua acasa cu Lyon, acum 2 ani si a pierdut 0-3...pariasem pe victoia Stelei:p...din 4 meciuri mi-au iesit doar 2:(