View Full Version : Imagini din joc
Am avea nevoie de niste imagini de calitate din joc, de preferinta cu echipe din divizia A. So.. cine are o placa grafica buna este rugat sa faca poze de marimea 800*600 sau 1024*768 si sa trimita la fifaromania@as.ro
daca se poate sa fie cu steaua/dinamo/rapid/romania si pozele sa fie luate la sarbatorirea de dupa gol sau chestii de genul acesta...
asadar va rog ajutati-ne cu niste screenshoate
programe :: puteti sa luati de exemplu un program de la www.socceraccess.com cu care se pot face poze din joc sau hypersnap(numai sa nu apara stampila aia enervanta in coltul din stanga sus)
:)
sanshine
24-01-2003, 03:22 PM
da' va trebuie neaparat full-screen? nu "decupati" partea mai importanta din captura?
ar fi de preferinta full screen, 800*600 e recomandat
cum am zis e game photographer de la www.socceraccess.com
sanshine
24-01-2003, 03:29 PM
atunci, put jocu' la 1024x768 (o sa ma doara ochii, ca merge monitorul doar la 60 Hz), activez fullscreen antialiasing-ul 4X (o sa mearga cu 4 cadre pe secunda) si ma apuc de tras poze cu IrfanView-ul.
mersi mult sanshine :)
err, ai putea sa le trimiti la fifaromania@as.ro si daca se poate poti sa le faci png ?
:wink: :sorry:
sanshine
24-01-2003, 03:35 PM
sure. s-ar putea sa astepti ceva insa. nu stiu cand mai trec pe la net.
sanshine
28-01-2003, 03:54 PM
le-am facut, dar au iesit cam multe, asa ca nu ti le trimit pe mail, ca nu stiu ce limita ai si nu vreau sa ti-l inacarc. o sa le pun pe net pe undeva si-ti dau un PM, sa-ti spun de unde sa le iei.
Asta-i prima transa: imagini cu nationala. BMP-urile ocupau 100 MB, dupa ce le-am facut PNG, chiar cu compresia la maxim, si tot erau ~50 MB. Asa ca le-am facut JPG, 90% fidelitate. daca vrei anumite imagini PNG lossless, zi-mi care si ti le trimit.
PS: nu a mers antialiasingu'. Iese din joc. crappy drivers, I guess :evil:
e corupt fisierul, nu merge, nu poti sa-mi sa pui pe alt domeniu??? fa-ti un cont la as.ro si pune-l acolo
mininu
03-02-2003, 02:42 AM
pe ala de la mine l-ai primit?
nu
dar au fost ceva probleme sapt trecuta cu serveru de mail al asro si nu am primit un anumit nr de mesaje, cred...
sanshine, dar sunt numai cu nationala??? cu divizia a nu ai facut? :)
sanshine
05-02-2003, 12:37 PM
am inceput cu nationala, lucrez acum la divizia A. am deja vreo 30 :D
ok, mersi mult, trimiti tot acolo, stergi tu mesajele alea inainte :)
sanshine
05-02-2003, 01:51 PM
iti dau PM cand sunt gata, oricum nu mai devreme de luni
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.