PDA

View Full Version : Cel mai bun manager

bestfifamanager
10-08-2008, 02:32 AM
Eu sunt cel mai bun manager fifa 07*08*. si probabil 09* !:eek:
Cine reuseste sa faca in fifa 08 manager mode/fifa 1 milion de euro/dolari/sau lire pentru clubul sau, pana la data 02.02.2013 (data jocului fifa manager deoarece toti managerii pleaca de la aceeasi data) are din partea mea o lada de ...mere...

Mai mult decat atat; Cine reuseste sa atinga performante cat mai mari ;:eek:

-Rank/stele club la momentul snapshotului, in momentul in care clubul detine suma maxima pe care a obtinut-o pana la 02.02.2013
-Team chemestry cat mai mare la momentul 02.02.2013 , sau mai devreme, in cazul in care clubul joaca "bine la finante ..."

In fine, ideea este ca daca reuseste cineva sa adune mai multi bani decat mine pentru clubul pe care il administreaza in maxim 4-5 ani il invit sa posteze snapshot si apoi sa schimbam fisierele save game..
:mad:
DOVADA REALIZARILOR MELE EXTRAORDINARE ;:eek:
nu pot sa o public, caaaa ...online marketerii' astia de la siteul asta...sunt isteti...:cool:...oricum nu am sa public 10 posturi doar ca sa primesc dreptul (care pe alte siteuri de pe internet esti rugat sa publici moca fara obligatii informatii, content , ..bla bla bla)

In final ...sunt cel mai tare manager de fifa am strans pana la data de 02.02.2013 din game suma de 502.600.580 dolari/euro/lire cum vreti voi ; cine va reusi sa faca mai mult de atat pana la data asta sa imi dea si mie un snapshot si daca este amabil un savegame...
Cu bine v-am pupat pe portofel ...:lol:

alexfifaistos
10-08-2008, 09:36 AM
Mai baiete....tu de unde ai mai iesit:-/....dupa cum vb(aici sa ma scuze adminii :D)esti un taran care nu are ce face toata ziua numai sa arate el cat e de tare...sunt sigur ca nici nu ai fifa manager original...probabil ca ai facut banii cu un "inofensiv" minus pus in fata pretului palatului din user data...hai pa...

margarit
10-08-2008, 11:32 AM
daca tu erai un pic mai descuiat la minte , puneai pozele pe un site care hosteaza poze gratis si postai linkurile aici:).

stelistul92
10-08-2008, 12:12 PM
Exista un theard cu recorduri, puteai sa suferi de tine acolo :)

bestfifamanager
10-08-2008, 03:24 PM
1.Se pare ca sunt si "baiete" si "taran" de la primul meu post scris pe vreun forum pe subiectul asta (fifa 07.08)
In primul rand sunt mai mare ca tine.
In al doilea rand, sa scrii un post pe un forum in care povestesti despre performantele tale la vreun concurs,joc,whatever, nu te face taran,badaran; Trebuie sa mai pui mana pe carte ca sa reusesti sa gasesti si sa folosesti si alte calificative pentru tipul asta de persoane laudaroase; altfel ramai cu o idee preconceputa, cu un asa zis cliseu' pe care mai toti il folosesc in textele lor, in anumite cazuri din lipsa de "inspiratie".
Mai mult, putina amabilitatea nu ti-ar strica; chiar daca esti la tine acasa sau la vreun net cafe in fata monitorului scriind la tastatura.

Despre vreun truc pe care l-am folosit nici nu poate fi vorba.(evident daca ma credeti,)

2.Da se pare ca aseara nu am fost foarte descuiat la minte sa pun linkul asta;
i512.photobucket.com/albums/t326/bestfifamanager/best-fifa-manager.jpg
Am incercat sa pun o fotografie cu url complet insa nu iti da voie sistemul ;trebuie sa scrii 10 posturi sa primesti acest drept...ceea ce este o mare prostie ; evident aceasta este parerea mea !!! si cam asta este...

3.Sufar si eu pe unde pot...in sectiunea manager a fifa 08 mi-se pare un loc potrivit.

Orlandelu
10-08-2008, 03:40 PM
da...bravo...numai ca aici e forum despre Fifa Manager 08 (jocul), nu modul manager din Fifa 08 :rolleyes:...

liquid
10-08-2008, 04:06 PM
bestfifamanager bravo esti cel mai bun, dar ma crezi ca mi se rupe? Foloseste functia "Search" gasesti un topic pentru recorduri postezi pana nu mai poti acolo toate relizarile tale.