View Full Version : Dinu vs. Piturca
Ratonu
05-05-2004, 07:18 AM
Banuiesc ca majoritatea dintre voi ati auzit declaratiile date ieri de Cornel Dinu si Victor Piturca (citez ce imi amintesc mai bine de la Piti: "Daca vrea sa jigneasca pe cineva, sa jigneasca pe taica-su, pe maica-sa, sa aiba grija de copiii lui, de familia lui, de petele lui de pe fata, ascunse de barba aceea perversa, jegoasa si murdara, care il caracterizeaza (...)"). Aici puteti sa votati care dintre cei doi credeti ca ar trebui sa lase in pace fotbalul romanesc :P .
De 3 ori bravo pt. Piti! :mishto:
Da..am auzit si io de acest scandal...de fapt nu e nimic neobisnuit...de la un timp in fiecare saptamana...incepand de luni sau marti apar conflicte care se propaga numai si numai prin presa...aceasta cale de a pune paie pe foc.....habar nu am motivul....nu stiu care din cei 2 este in masura vinovat de declaratii...dar sunt de parere ca trebuiesc abandonate aceste conflicte saptamanale intre jucatori sau conducatori ale echipelor arch enemies..bineinteles ca nu se va intampla acest lucru cat timp fotbalul se joaca pe multi bani si pe multa , foarte multa mandrie , incapatanare si trufie...
LiviuRO
05-05-2004, 01:16 PM
Eu am votat amandoi, pentru ca amandoi sunt prea infatuati, prea infumurati, si au o impresie prea buna despre ei. Dinu, desi este un mare antrenor, este destul de complexat ca nu a reusit in antrenorat perfomantele lui Lucescu (cred ca nici pe ale lui Piturca nu le are), si de asta, s-a reprofilat intr-un "expert" pe la televiziuni. Totusi, am o parere buna despre el, adica ii recunosc valorea, chiar daca uneori exagereaza, face erori culpabile (referitor la neologisme, de multe s-a incurcat si pe el, folosindu-le gresit).
Piturca in schimb, ma enerveaza din mai multe motive. In primul rand, se considera un antrenor foarte valoros, desi nu are rezultate chiar asa de impresionante. Bine, a calificat el echipa fara infrangere, dar la ce echipa era aia, cred ca si Popovici o ducea la Euro. Ce s-a intamplat pe urma cu Hagi si Popescu, a fost urmarea vanitatii lui, a dispretului pentru fotbalistii care nu-i urmeaza instrctiunile orbeste. Este un antrenor calit, dar puscaria pe care a facut-o, limbajul de colt de strada si infumurarea pe care o afiseaza mereu (la conferintele de presa merge numai Iovan de vreo 2 campionate, e o lipsa de respect) nu sunt asa usor de ingaduit.
Concluzie, lupta pentru titlu este acerba, se da pe toate planurile, dar ar trebui (parca sunt Mircea Sandu :P) sa invatam mai mult de la cei pe care-i idolatrizam pentru ceea ce joaca in Europa: italieni, englezi, nemti sau spanioli. Nu mai continuu, ca stiti placa pe care o tot pune presa :P
I-as vota pe amandoi , si pe niciunul . Amandoi sunt antipatici, Dinu pentru ca incearca sa arate mai destept decat este si pentru ca este infumurat. Iar Piturca este un barbugiu cu 4 clase , un om jegos , se asteapta ca toti sa-l urmeze si ii pune la perete pe cei care nu-i urmeaza ordinele. Am vazut ultima declaratie a lui Piti si am fost scarbit de el. Sa-l critice pe Dinu in cuvinte fine dar cu efect puternic. Asa orice tampit poate spune ala e un timpit, un imputit, un prost...
dj-cata
05-05-2004, 10:49 PM
Pe mine Dinu ma enerveaza de multi ani ....tot pt faptul ca se crede cel mai desptept om ......si cum a zis si liviu....se incurca in vorbele proprii....eu cred ca mai pierde si sirul cuvintelor....
De Piturca ce sa zic....nu mi-a placut cum a reactionat....trebuia sa fie mai calm....dar ce sa faci acum....lupta pt titlu e prea mare....
Consider ca Piturca a gresit mai mult pana acum in conflictu asta
-Razvan-
09-05-2004, 07:36 PM
Dinu e super-enervant. Are mania grandorii, specifica oamenilor cu probleme de personalitate! Nici Piturca nu trebuia sa-i raspunda, dar nici el (sau dansul) nu trebuia sa se dea in spectacol!
danutz_andrey
09-05-2004, 07:37 PM
Yo cand am auzit faza aia cu "bretoane ce acopera privirea m-a pufnit rasul"!Incredibil ce poate sa scoata pe gura Dinu!
Sirius
10-05-2004, 09:49 PM
Dinu se crede mare filozof si de asemenea crede ca daca se joaca putin cu cuvintele prostii care se uita la el o sa-l creada cine stie ce intelept.
Piti e prea infumurat si n-ar fi trebuit sa sara asa in sus, mai ales ca este un lucru foarte urat sa jignesti un om luandu-te de boala sa.
Asa ca, afara cu amandoi :D
-Razvan-
15-05-2004, 09:49 PM
Cred k intrebarea asta e nepotrivita pe forumu` asta k majoritari sunt stelistii!
Sirius
15-05-2004, 09:52 PM
Intamplator majoritatea sunt stelisti. Du-te si zi-le catorva dinamovisti sa se inregistreze, daca vrei sa echilibrezi disputa.
-Razvan-
16-05-2004, 06:58 PM
Faza e k si eu sunt stelist si le plangeam de mila dinamovistilor.
RaPiDuTz
16-05-2004, 07:14 PM
Originally posted by Sirius Black@May 10 2004, 10:49 PM
Dinu se crede mare filozof si de asemenea crede ca daca se joaca putin cu cuvintele prostii care se uita la el o sa-l creada cine stie ce intelept.
Piti e prea infumurat si n-ar fi trebuit sa sara asa in sus, mai ales ca este un lucru foarte urat sa jignesti un om luandu-te de boala sa.
Asa ca, afara cu amandoi :D
ai perfecta dreptate Sirius...
topicul a devenit aiurea, daca cei doi vor mai face astfel de declaratii va fi redeschis, pana atunci nu isi mai are rostul ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.