View Full Version : UNIVERSITATEA CRAIOVA
ady_azzuro
03-05-2004, 01:26 PM
Aici putem discuta despre Stiinta! :)
Suntem la 3 puncte in spatele locului 3, jucam mai bine ca rapidul si avem toate sansele sa prindem podiumul. Sper sa invingem steaua, dinamo sa piarda campionatul dar sa castige cupa, iar noi sa ne calificam in UEFA...nici un loc in INTERTOTO nu ar fi rau....dar sa batem steaua! :pimp:
CRAIOVA FORZA CRAIOVA!!!
Desii sunt fan al Universitatii si vreau tot binele posibil Stintei nu sunt deacord cu o participare in uefa mincinoasa, nu accept sa ne dam la o parte din fatza stelei , ca ei sa castige inca un titlu pe nedrept . Nu am fost pe vremea lui ceasca slugile nimanui si nici acum nu vom fii . O participare in Intertoto nu ar fii un lucru rau, pentru ca majoritatea echipelor angrenate in acesta competitie trateaza cupa ca pe o gluma si incearca sa iasa cat mai rapid, deci am avea sanse sa ajungem cat mai sus. Jocul nostru este unul bun, si inca cativa jucatori buni in lot si cu voia Domnului , cred eu ca vom ajunge intr-unadin cele 3 finale.
Bine ai revenit Ady!
dj-cata
04-05-2004, 10:27 PM
blu - mai lasa pe steaua in pace....uita-te la craiova....si urmareste=ti interesele...adica sa participati in cupele europene.....
nu conteaza cine participa in cupa uefa...si rapid si craiova merita acest lucru chiar daca rapid nu prea joaca in ultimu timp....dar decat sa vad pe otelul in cupa uefa....
cu echipa asta nu o sa bateti niciodata pe steaua...
Interesul meu este ca Universitatea sa ramana singura echipa pura , cinstita, curata ca lacrima in momentul de fatza. Daca vom ajunge in uefa print-un blat , voi tine cu echipa cu care vom juca, am mai facut-o odata la meciul 'Universitatea" - Fc National , si o voi face inca odata daca nu ajungem in uefa pe cinstite. In uefa merita sa mearga cine e cel mai bun, fie ca e Universitatea , fie ca e Petrolul Berca, echipa momentului merita sa mearga. Nu vad de ce nu ar merge Otelul daca ei joaca bine si pot sa ajunga cat mai departe.
Astept cu nerabdare meciul din etapa 29, si sper ca staicu sa-si bage mintile-n cap si sa joace corect meciul . Daca il vom pierde intentionat , ne vom pierde din inocenta, ne vom pierde corectitidinea si nu vom mai fii Universitatea , echipa care s-a luptat dintotdeauna cu bestia numita coruptie. Vom arata ca o echipa din bucuresti. La Universitatea sa facut performanta in mod corect, fara arbitri , liga sau comunisti. Decat sa intram in jocurile de culise mai bine am rata uefa. Oricum noi nu ne multumim cu uefa , vrem sa jucam in CC , lucru pe care il vom putea realiza la vara.
ady_azzuro
05-05-2004, 01:45 PM
Originally posted by blue boy@May 3 2004, 06:44 PM
Desii sunt fan al Universitatii si vreau tot binele posibil Stintei nu sunt deacord cu o participare in uefa mincinoasa, nu accept sa ne dam la o parte din fatza stelei , ca ei sa castige inca un titlu pe nedrept . Nu am fost pe vremea lui ceasca slugile nimanui si nici acum nu vom fii . O participare in Intertoto nu ar fii un lucru rau, pentru ca majoritatea echipelor angrenate in acesta competitie trateaza cupa ca pe o gluma si incearca sa iasa cat mai rapid, deci am avea sanse sa ajungem cat mai sus. Jocul nostru este unul bun, si inca cativa jucatori buni in lot si cu voia Domnului , cred eu ca vom ajunge intr-unadin cele 3 finale.
Bine ai revenit Ady!
merci blue boy!
Nici eu nu sunt de acord sa dam meciul stelistilor, avem o echipa si un antrenor mai buni ca ei, trebuie sa razbunam infrangerea din tur cand ne-au furat!
dj-cata
05-05-2004, 11:00 PM
ce lot aveti voi mai bun mah ? ati uitat cand la inceputul returului cu aceiasi jucatori pierdeati toata meciurile ? chiar nu va inteleg....auzi....v-am furat la meciu tur....doar craiovenii ar putea sa spuna asa ceva....cand falemi a stat in spital si nu joaca atata timp.....
si sa imi spuna si mie cineva ce mare performanta a facut redinic ? a calificat vreo nationala la euro si eu nu stiu.....a castigat si el ceva cu rapid si atat....
Cata ori ce ti-as spune, orice s-ar intampla tu nu o sa recunosti niciodata. Nu stiu de ce esti asa de incuiat la cap, poate asta e mentalitatea care v-o transmite jiji. Fii mai deschis omule, nu totul se roteste in jurul stelei.
Voi vorbi acum ca si unii de pe aici.
Craivoa e condusa de un comunist.
Craiova are un lot de kakat. In afara de unul sau 2 jucatori sunteti 0. Noroc cu Rednic care cred ca ar duce si pe Oradea in Cupa UEFA.
NU AVETI NICI UN REZULTAT NOTABIL IN CEI 14 ANI DE DEMOCRATIE.
SUNTETI UN NIMIC IN LUME.
:palme:
1. sincer voi stelistii , si dinamovisti, ca sunteti o apa si-un pamant , nu stiu cum p**a mea puteti sa vb de comunism cand voi va-ti nascut in comunism, traiti in comunism , si o sa va tarati intotdeauna in comunism. Deci nu puteti sa spunti nimic , pentru ca nu aveti dreptate si istoria va contrazice. Asta e si cum unul care a terminat 4 clase ii spune unuia care a nu terminat liceul " esti un ratat bah! Lasssssssss-o frate nu ai dreptate, gaseste argumente nu venii cu tote idioteniile aici , bah voi comunisti. Oare jiji ce e? Un om chinuit de prostie , un cioban care nu a terminat 8 clase, un anti-intelectual. Nu as avea nimic cu el, chiar simt compasiune pentru cei atuti de soarta, dar kkt asta de om face fel de fel mismasuri, se iubeste nelimitat cu liga si arbitrii si se vrea corect ,atunci turbez.
2. Mah nu stiu cum poti sa spui ca avem un lot de k k cand voua va este asa de frica de noi incat a trebuit sa ardeti in cur cu corleone si sa-i faceti si-un bot mic, ca sa va ajute sa luati sa ne bateti.
3. in "demovratie" poate. Incearca tu sa ai performate cand 2 ani esti dinamo II , ai o echipa distrusa , ramai bani si fara staruri si culmea de parca asta nu e deajuns te mai fura si liga si arbitri.
4. poate daca am fii si noi pe mana cu liga sau am intra toate kkt-utile posibile, atunci poate am avea rezultate, dar in ziua de azi daca joci corect esti un un om sangerand intr-un ocean de rechini.
5. Tu si Cata sunteti niste baieti de nota 10 dar cand vine vorba de fotbal...mai bine ati vorbii de biliard, table s.a.m.d. Nu spun ca nu stiti fotbal , dar va influenteaza sindromul becalii sa vorbiti degeaba.
DarkComy
12-05-2004, 11:20 PM
Sincer vorbind in afara de epoca Netoiu Si poate cea a lui Ilinca de care nu vreau sa imi aduc aminte :angry: Craiova este cea mai cnstita echipa din Divizia A adika nu a castigat nici un trofeu pe spaga sau pe pile cum sunt altele stiti voi care asa ca ZZZzzzz
FORZA STIINA
PS Scuze pt absenta de pe forum am avut probleme cu netul dar m-am intors :mishto:
RaPiDuTz
13-05-2004, 12:50 AM
wb DarkComy
dupa etapa asta nu prea cred ca mai aveti sanse la locul 3... :P
oricum cred ca dinamo va castiga campionatul asha ca numai conteaza locul 3 :(
dj-cata
13-05-2004, 12:52 AM
R fi optimist....nu e gata campionatu :)
RaPiDuTz
13-05-2004, 01:11 AM
si totusi imi place sa fiu realist... :P
dj-cata
13-05-2004, 01:13 AM
da ...realist.....poli bate pe dinamo....steaua bate pe craiova.....si restul e deja poveste.... :)
RaPiDuTz
13-05-2004, 01:15 AM
Originally posted by dj-cata@May 13 2004, 02:13 AM
steaua bate pe craiova
blat ?! :cuminte:
ar fi perfect si pt Rapid asha dar tot nu cred... :P
DarkComy
13-05-2004, 01:33 AM
Daca nu avem sanse la cupa uefa ii rupem pe Steaua si asa eu nu as fi fost de accord sa ne lasam batuti de steaua chiar daca am fi ratat calificarea intr-o cupa europeana
DarkComy
16-05-2004, 11:16 PM
??? mns ???? :huh:
just kidding, testam niste imagini, ce v'ati impacientat asa?!?! :P
Chemati politia, slavarea si pompierii!! Un atentat terorist impotriva Olteniilor!! asta ca tot zici ca noi Oltenii ne vedem atacati din toate partiile.
DarkComy
17-05-2004, 12:06 PM
mam speriat un pic cand am vazut ca blue boy nu a mai comentat nici el ;)
Sabin revine acasa. Culmea nu a jucat niicodata la U, desii campiona unei mari iubiri se bucura si de dragostea lui neconditionata. Ii sa indeplinit un vis, sper sa mi se indeplineasca si mie :(
Cum comentezi Dark Comy venirea lui Ilie, din pacate numai noi 2 suntem singurii sustinatori activi ai Universitatii pe forum.
DarkComy
11-07-2004, 08:22 PM
YESSSSSSSSSSSSSSSSS Craiova a batut pe 1860 Munchen cu 1-0 gol GANEEEE :mishto: de abia astept si celalalte amicale in special pe cel cu AS ROMA atunci vom vedea sigur daca ne batem la titlul :mishto: :mishto:
Cat despre posibila venire a lui Sabin Ilie la Craiova eu zic ca va fi benefica doar daca se potoleste cu mofturile si i-a ocaziile in serios si nu le trateaza cu superficialitate <_<
danutz_andrey
11-07-2004, 08:56 PM
Nu poti stii inca din amicale dak Craiova o sa se bata la titlu...Steaua n-a facut mai nimik in Belgia si o sa joace bine in campionat!
si eu ma bucur ca,Craiova are un nou golgeter,GANE!
DarkComy
11-07-2004, 11:08 PM
iar alaturi de el in atac ori Frederic Pierre ori Rubenilson sau cum il cheama
Scouville
11-07-2004, 11:48 PM
sa ziceti multam lu copos ca i-a facut chestia aia urata lu'Rednic ca nu mai veneau jucatori si nici echipa nu va mai facea nimeni
Eh..stie cum e unu' plange si altu' rade, si in momentul de fata Rednic are un zambet pana la urechi, cat despre copos..daca esti prost , platesti. Gane va fii golgheterul diviziei A , asta e sigur, la momentul de fata este peste tot ce avem in tara. Dupa cum stau lucrurile Craiova se va descurca f bine in campionatul acesta, si cum suntem campionana unei mari iubiri, nu vad de ce nu ma fii si campioana Romaniei. Un calduros welcome pt Rubi' si restu si un big up pt Rednic pentru ca este un tip care se tine de cuvant. Suntem singura echipa care are galerie, mica , asta e adevarat la un turneu in afara tarii, asta spune ceva despre who's on top si cine sta pe loc.
ps danutz de unde stii tu ca o sa joace bine in campionat, steaua?
dj-cata
23-07-2004, 12:10 AM
Avand in vedere ultimele transferuri ale craiovei...primul 11 din urmatorul campionat ar arata in felul urmator :
portar....aici fara discutie..titular este Johnny Bravo
fundasi...aici e marea dilema...sunt multi si buni dar cred ca pana la urma vor fi alesi HP Meal...Danone Delicioso...McChicken si Dexter care e singur 100% titular.
la mijloc e destul de simplu...flinstone nu are rival va fi sigur titular pe stanga...iar in centru vor fi Jetson si la inchidere Pulica Franaru care va inchide toate culoarele...iar pe dreapta va fi colegul lui flinstone...Barney..
atacul va fi punctul forte..si va concura cu N&D si va fi format din Tom & Jerry..
pe langa acest prim 11 vor fi si rezerve care vor incerca sa ii intrece pe titulari iar nume precum Batman...Spiderman...Superman... Schweppes B. Lemon...si altii vor fi des auzite in divizia A
antrenor va fi in continuare Bugs Bunny iar secunzi lui sunt Daffy Duck si Porky Pig
cu asa echipa craiova spera ca la anu sa fie in grupele ligii campionilor...noi nu putem decat sa le uram mult succes
Coaie vezi ca l-ai uitat pe rubi aka p**a lunga si pe gane aka felatio donator care o sa va sparga la kaka in ghencea, o sa-i rugati sa se opreasca , iar ei cu zambetu' pe buze o sa scoata din buzunar inca o cutie de alifie. Lasa katerinka asta de 2 bani ca nu tine, uita-te in echipa ta la batman-u vostru zis si jiji car e etata de misterios incat nimeni nu stie despre ce vb sau ce vrea. Ai vazut ca a plecat plecat block notes de la voi si va crescut cu putin nivelul de inteligenta si crezi ca acum poti sa faci misto. Btw lasa-l tu knoy , cand o sa fii un fotbalist la feld e bun ca si el atunci sa vb, pana atunci bafta la miuta si la 21.
dj-cata
23-07-2004, 12:24 AM
blu pai cred ca si acum sunt mai bun decat nkoy ala....dar daca tu imi zici sa nu ma mai iau de jucatori...tu de ce te iei de cei de la steaua ? lasa acum ca e bun primu 11..e chiar perfect :)
Sigur, cred ca daca ai juca 2-3 etape ar venii deja vodkari sa te transfere in mama rusie. Am facut misto doar de jiji si de block notes...lasa-l tu pe Nkoy, daca l-a luat Rednic inseamna ca e bun de ceva.
dj-cata
23-07-2004, 09:22 PM
Avand in vedere ultimele transferuri ale craiovei...primul 11 din urmatorul campionat ar arata in felul urmator :
portar....aici fara discutie..titular este Johnny Bravo
fundasi...aici e marea dilema...sunt multi si buni dar cred ca pana la urma vor fi alesi HP Meal...Danone Delicioso...McChicken si Dexter care e singur 100% titular.
la mijloc e destul de simplu...flinstone nu are rival va fi sigur titular pe stanga...iar in centru vor fi Jetson si la inchidere Pulica Franaru care va inchide toate culoarele...iar pe dreapta va fi colegul lui flinstone...Barney..
atacul va fi punctul forte..si va concura cu N&D si va fi format din Tom & Jerry..
pe langa acest prim 11 vor fi si rezerve care vor incerca sa ii intrece pe titulari iar nume precum Batman...Spiderman...Superman... Schweppes B. Lemon...si altii vor fi des auzite in divizia A
antrenor va fi in continuare Bugs Bunny iar secunzi lui sunt Daffy Duck si Porky Pig
cu asa echipa craiova spera ca la anu sa fie in grupele ligii campionilor...noi nu putem decat sa le uram mult succes .
l-am copiat aici ca sa fie vazut :) doar e important postu asta :)
Pai poti sa spui asta de 100 de ori, lucrurile tot la fel raman, Nkoy e un jucator de divizia A, iar tu te evidentiezi la o miuta si la o fifa. Uita-te la panarama aia de echipa a ta, la ce genii avetisi ce savanti au trecut acolo. Pe hincu vi-l mai trebuie in echipa , pe mama omida si pe unu de aici din centru care tipa din gura de sarpe ca vine sfarsitul. Daca ii transferati pe astia 2 echipa ta va fii completa, sigur castigati cupa uefa.
dj-cata
23-07-2004, 11:23 PM
nu avem nevoie de ei...avem 9 jucatori care ar putea sa fie convocati la echipa nationala...iar echipa voastra nu are decat 1 sau 2 parca...asa ca asta spune totul despre valoarea noastra
daca nkoy are fata de divizia A at eu am de Real madrid
dj-cata
23-07-2004, 11:30 PM
vedeta diviziei A...flinstone din banie
Aveti 6 jucatori convocati pt ca Nationala este condusa de un idiot, aduce toate panaramele, si jucatorii buni acasa. Pai mah Cata , momentan el e in divizia A, iar tu dai cu stangu-n dreptu' pe maidane.
Echipa pe care ne-a prezentat-o Cata, este si ideala pentru nationala Romaniei. Din pacate aceste mari vedete Fred, Barney, J.Bravo si sa nu-i uitam pe Tom & Jerry, nu sunt de nationalitate romana. Urez mare succes Craiovei in tentativa sa de e evita retrogradarea...pardon, de a castiga titlul...
Voi lasa rezultatul meciului de azi sa vorbeasca, azi se va vedea daca Nkoy e jucator sau desen animat. Cat despre Cata...in fine are o posibilitate sa fasca misto de un jucator de la Universitatea, dar asta nu va dura prea mult. Daca era sa ne luam dupa nume, Prunea, Mutu, Stanga, Galca, Papura nu suna a fotbalisti, dar valoarea conteaza, nu numele.
dj-cata
24-07-2004, 03:09 PM
meciul de diseara e amical...dar totusi sunt orgoliile asa ca ar putea concura cu unul oficial..de abia astept meciu..
blue ti-am mai zis...daca ma tineam poate ajungeam si eu departe...dar am considerat ca sunt alte lucruri mai importante in viata...si chiar si acum mai stiu cate ceva...destul cat sa il intrec pe koy...aaa...nkoy
Time2Chill
24-07-2004, 09:32 PM
Meciu a fost destul de echilibrat, cum a aratat si scorul, chiar dak
<<Min. 41 - Penalty pentru Craiova!!! Hamutovski l-a blocat in careu pe Gane si arbitrul Berbercaru a acordat 11 m. La reluarile oferite de televiziune s-a observat ca atacantul craiovean l-a pacalit pe "central" cu plonjonul sau in suprafata de pedeapsa>>Sursa Gsp, si la faza cu offside-ul -nu prea am inteles unde a fost-
(da fotbalu se joaca pe goluri marcate).
Iar jucatorii de la Craiova au jucat ca unii niste "rugbisti"(k sa nu zic altfel)(cred k ei nu stiau k era un amical).
Daca esti mai bnu ca el, inseamna ca ai avea loc in divizia A fara probleme, cea ce e destul de greu de crezut. Sunt multi care sunt buni la fotbal, dar asta nu inseamna ca toti pot juca fotbal la nivel profesionist. Meciul de azi a fost ca si unul de campionat ,blazonul celor 2 echipe si orgoliile condamnand acest meci , sentiinta fiind sa se joace puternic, ca la un meci de campionat. 1-1 un rezultat echitabil, as fii preferat un penalty shootout. Cat despre duritatea jocului...e fotbal sport pt barbati, daca nu te tin picioarele reprofileaza-te!
dj-cata
25-07-2004, 01:54 AM
blue toata lumea zice ca oltenii au jucat prea dur pentru un amical....doar tu ca de obicei vezi altceva
Pai a fost un amical doar pe hartie, era normal ca un meci "U" Craiova- steaua, un derby in campionat si nu numai sa fie lipsit de intrari mai dure.
DarkComy
25-07-2004, 05:55 PM
ba nene din ce am vazut in amical Nkoy s-a descurcat destul de bine singurii de la care ma asteptam la mai mult si parca nu m-au impresionat au fost Aurelian Dumitru si mai ales Frunza . Gane si Rubenilson :mishto: :mishto:
dj-cata
25-07-2004, 06:04 PM
imi place ca nimeni nu ii zice pe nume la nkoy..la tv ii ziceau moungu....in prosport scrie flinston...toti se sperie de numele lui :)
DarkComy
25-07-2004, 06:06 PM
dj-cata dar nu inteleg care e problema ta cum il cheama daca omul are un nume lung si fiecare alege cum sa ii zica nu inteleg care e problema <_<
De ce va luati de el ??? :angry:
dj-cata
25-07-2004, 06:13 PM
darkomy citeste primu 11 a lu craiova de pe pagina anterioara...si intelegi totul :)
DarkComy
25-07-2004, 06:21 PM
mda am observat <_< foarte amuzant
dj-cata
26-07-2004, 12:39 AM
in sfarsit un om normal la craiova....rednic...singurul care si-a criticat jucatorii pe jocul dur practicat si in special pe casba de care a zis ca nu are nici o s scuza
RaPiDuTz
26-07-2004, 02:32 AM
pai daca a trecut pe la Rapid normal ca e normal...lol :D
Nu de aia, da acuma serios, mi-a placut ca Rednic si-a criticat echipa. A demonstrat inca o data ca este un om la locul sau, cum se spune, cu "coloana vertebrala"...
Lasa-l mah DarkComy, un campionat intreg i-am tinut in lesa ca pe niste catei (asta confirma zicala "daca steaua ar retrograda numarul dinamovistiilor s-ar dubla" ) acum a gasit si el cumva sa faca misto de un jucator de la Craiova. Bucuria lui nu a durat prea mult, Nkoy inchizindu-i pliscu'. Nu ai vazut ce zicea ca daca s-ar apuca de fotbal ar fi inu nou Neaga , ma mir daca tobo s-ar apuca de fotbal , el ce-ar fii? Un nou Claudiu Raducanu?
Sti ce as fi eu ? Ceea ce tu niciodata nu o sa potzi fii... :offtopic:
DarkComy
27-07-2004, 02:12 PM
wooow ce cuvinte dure Tobo daca nu vad sange tot degeaba
Pai tu esti un mic Claudiu Raducanu, ai luat multe lucruri de la el, si aici nu ma refer la talentul lui fotbalist.
DarkComy
27-07-2004, 07:09 PM
ba frate Njock ala e nesimtit rau de tot :angry: lasa ca ne imbogateste clubul cu amenda care trebuie platita :lol:
Njock a plecat de la Craiova, pentru ca acolo era nashpa... Nu a fost atmosfera pe care a trait-o la UTA. Daca UTA avea bani, Njock nu pleca de la Arad. Vad ca s-a dus sa dea probe la Caen...
RaPiDuTz
27-07-2004, 09:07 PM
nu prea sunt la curent cu ce sa intamplat cu Njock dar a fost cam prost ca nu a reusit sa vina la Rapid...cred ca ar fi fost un atacant de baza la noi pe langa Sabin... :(
oricum Craiova nu cred ca ar avea nevoie de el in mom. de fatza ca doar are brazilianul ei :D
njock e o panarama, l-am vazut la meciul cu dinamo, ce stopuri putea sa faca omu' ala, sarea migea din el ca din coltul mesei. Norocul lui este ca este inalt, asta e cam singura lui calitate, asta si ratarile din 5 m. Sa plece in Franta, sa scapam odata de el, acum la "U" are un singur post asigurat, spalator de wc-uri sau daca nu-i convine femeie de servici. De unde stii tu ca acolo era naspa? A fost iubit de fani cateva etape, pana ce ne-am convins ca nu are ce cauta in fotbal acest personaj. Vad ca toti aradenii il pupati in cur pe no jock asta. 300 000 si el al vostru. Luati-va starul inapoi, la "U" nu are loc nici pe banca de rezerve.
dj-cata
28-07-2004, 02:07 AM
blue ce a facut flinstone ? a jucat bine ???? hai mah...tot un koy ramane...
Mah Koyu, castiga 35 000 $ pe an. Tu? E fotbalist in divizia A. Tu? A jucat in Belgia. Tu? El joaca in Banie, tu joci pe maidane, la asta se rezuma toata treaba.
Ma, da flinstone ala cam face bani... Eu nici in 10 ani nu adun cat aduna coiu` ala :)
Si chestia cu Njock, daca la noi a jucat bine, si a dat 9 goluri, nu avem nici un motiv sa-l denigram cum faceti voi. Asa ca, n-avetzi decat sa va luati N'Koyu...
La noi a dat 10goluri, dar orice alt atacant decent, nu bun, decent, ar fii dat 20 din ocaziile pe care le-a avut. Are noroc ca e ialt, ca daca ar fii cu 10 cm mai scund nici in divizia C nu ar avea loc. Ca si-n militie, inalt si prost sa fii. Am vazut ca si-a facut un cv in care se lauda ca e technic, ca e rapid...de unde pote vb despre alt njock.
DarkComy
28-07-2004, 04:40 PM
dovada clara ca e o parasuta e ocazia din meciul cu Steaua de pe Ion Oblemenco din campionatul trecut mi-am facut cruce atunci :o
Floyd
31-07-2004, 04:40 PM
Acum U. Craiova are si antrenor si jucatori. Eu ii astept sa ia parte la batalia cea mare! Fara gargara si alte scuze.
DarkComy
31-07-2004, 07:06 PM
merci Floyd asa sa fie :mishto:
Sa vad ce face steaua, dinamo daca o tine tot asa nici in primele 3 nu intra, iar rapid joaca destul de slab. Am avea un culuar favorabil, trebuie ca toti suporterii sa fim langa echipa si ne mai trebuie si putin noroc.
DarkComy
01-08-2004, 07:08 PM
frate ce KKT ce prosti au vazut ca au 1-0 si s-au retras in aparare :angry: sunt sigur ca Rednic nu lea zis sa se retraga in aparare iar Gane am inteles prima ocazie ratata a vrut sa fie ceva frumos dar ratarea din ultimele minute putea sa se mai apropie de poarta <_< . Sa vedem etapa urmatoare
danutz_andrey
01-08-2004, 07:35 PM
Craiova in primele 15-20 de min. a facut un joc bun,dar dupa ce au inscris golul s-au retras in aparare,dak atacau puteau sa castige meciul...
Nu vreau sa zic ca a fost vina lui Rednic, dar totusi a facut o schimbare f neinspirata, defapt 2. La scos pe Jancovici si la bagat pe Moti, sirbul fiind mai bun decat Moti si la scos pe Nkoy si la bagat pe Borbely, acesta jucand un mijlocas retras. Cu schimbarile astea a cam dat jocul peste cap Olteniilor. Gane trebuia sa inscrie in ambele faze, scarite si alte artificii sunt binevenite cand ai un 2-0 in fata, daca inscria inainte de pauza meciul s-ar fii terminat.
DarkComy
02-08-2004, 03:30 PM
ai dreptate la faza cu Nkoy dar la cea cu Jovanovici eu sunt de alta parere a gresit multe pase eu zic ca a facut bine ca la bagat pe Moti . Mie Frunza mi s-a parut ca a jucat cam naspa in prima repriza mai ales nu s-a prea vazut Buhus in schimb s-a miscat bine
Nu mi-a placut tactica de a arunca mingi catre Gane si Rubenilson carora trebuia sa le dea pase pe jos in adancime . Plesan nu a facut nici el un meci prea reusit la faza de constructie in schimb la recuperari s-a descurcat excelent
DarkComy
23-08-2004, 01:08 PM
Ce parere aveti despre situatia de la Craiova din momentul asta ??
Se pare ca suntem sortiti sa nu avem niciodata pace :alida:
Ar trebuii sa faca fanii nostrii ce au facut Petrosanenii, au intrat in vestiar, s-au pus la palmuit serios fiecare jucator in parte, si le-au zis ca daca nu castiga le rup picioarele. Jucau Jiulistii dupaia de nu-i mai batea nici dreq, din 15 meciuri au pierdut doar unul. Cam asta ar trebuii sa se intample si la Craiova.
danutz_andrey
23-08-2004, 04:02 PM
Looooool :lol:
Intra in vestiar bodyguarzii lu' Staicu si le rupe picioarele :D
RaPiDuTz
23-08-2004, 04:05 PM
Originally posted by Blue@Aug 1 2004, 09:46 AM
Sa vad ce face steaua, dinamo daca o tine tot asa nici in primele 3 nu intra, iar rapid joaca destul de slab. Am avea un culuar favorabil, trebuie ca toti suporterii sa fim langa echipa si ne mai trebuie si putin noroc.
cat s`au schimbat lucrurile de pe 1 august... :P
danutz_andrey
23-08-2004, 04:25 PM
Noroc n-ati avut,suporterii nu sunt totzi langa echipa,Dinamo joaca totusi mai bine,Rapidul si-a revenit,si Steaua eeee Steaua. :P
stefan
01-09-2004, 09:53 AM
Pentru ca aici se posteaza in general mesaje care apar si in topicul "Divizia A 2004-2005" acest topic va fi inchis. Acest forum nu este un ziar sau o emisiune TV de stiri, asa anu mai postati stiri copiate zin diare, o noua metoda "legala" ziceti voi pentru a face posturi mai multe.
Redeschis ca urmare a restructurarii forumului
ionut_blue_lion
13-06-2006, 12:13 PM
Sanmartean la U Craiova >va las sa comentati
DarkComy
13-06-2006, 01:39 PM
unde ai citit asta??
MuRaZoR
15-06-2006, 02:14 PM
a aratat aseara la stirile sportive de pe antena 1 ... dar nu a venit ... s-a facut doar o oferta
Gorghette
15-06-2006, 05:54 PM
lol.. si eu nu stiam nimic :P
sisu_stelistul
15-06-2006, 07:23 PM
a zis prietena lui ca vrea sa-l convinga, dar el nimic.
nigga_thebest
21-06-2006, 07:39 PM
Craiova ar putea sa nu joacetotusi in liga I .Nu stiu ce restanta nu au platit si risca neprogramarea .Ce bine mi-ar parea .... Asa laudarosi nu am mai vazut .Macar Bekaly are cu ce sa se laude ;))
Da, are de platit o datorie catre Jiul Petrosani de 75000 euro. Ar fi bine sa joace, dar sa lasa laudele ca nu au cu ce. Asa au facut si acum 2 ani cand au zis ca iau campionatul si au cazut in B, acum Mititelu declara ca nu se gandeste sa nu prinda cel putin Cupa Uefa :lol: :lol:
sisu_stelistul
21-06-2006, 08:23 PM
o sa plateasca pana la urma
ti-a spus acum tie Mititelu?
DarkComy
21-06-2006, 10:17 PM
O sa scoata banii Mititelu nu imi fac griji . Iar faza cu laudele eu nu le bag in seama ca stiu ca Mititelu e un fel de GiGi si vorbeste fara sa gandeasca
sisu_stelistul
23-06-2006, 11:23 AM
Doar nu credeti dupa cat s-a zbatut sa promoveze, nu va plati o datorie pe care mititelu o poate plati. Ar fi o tampenie sa nu participe in A din cauza asta.
ionut_blue_lion
23-06-2006, 05:40 PM
JIJI & ADI :D
ionut_blue_lion
20-08-2006, 05:38 PM
acest mesaj este adresat suporterilor olteni de pe forumul fifa romania
intrati pe site`ul oficial al suporterilor universitatii si veti afla stiri de ultima ora!(la sectiunea forum,nu trebuie decat sa va inregistrati) http://www.craiova-maxima.ro/
DarkComy
22-08-2006, 12:04 AM
Ma gasesti acolo , dar postez rar. ;)
ionut_blue_lion
22-08-2006, 02:24 PM
Originally posted by DarkComy@Aug 22 2006, 01:04 AM
Ma gasesti acolo , dar postez rar. ;)
89356
pai posteaza si tu mai des! 8)
little_foot
23-08-2006, 07:59 AM
Ma enerveaza aia de pe craiova-maxima. Sunt numai bisericute pe acolo, nu fac decat sa se certe...nu sunt o comunitate. Era misto forumul blue-lions. Desi eram putini eram uniti si nu existau certuri. Dar a fost "pradat" din nefericire,
ionut_blue_lion
23-08-2006, 10:35 AM
daca ajungi sa ii cunosti mai bine....nu e chiar asa
DarkComy
23-08-2006, 11:14 AM
Ma enerveaza ca sunt multe mesaje aiurea rau de tot ex: posturi doar cu smile-uri sau mesaje de confirmare , prea multe injuraturi si certuri . Nu e de mirare ca "Che Guevara" are 10000 de mesaje :blink:
Persoana care imi place cel mai mult de pe forum e "Minunea Blonda" :mishto:
DarkComy
23-08-2006, 12:10 PM
kellerman , tu sti ce e aia SILENZIO STAMPA?? Daca tot postezi macar scoate de la signature . :P
Ai noroc ca esti moderator ca altfel iti dadeam warn pentru comentariul de mai sus :P
ionut_blue_lion
23-08-2006, 11:30 PM
pai daca are la semnatura SILENZIO STAMPA cum ai vrea sa`l vada lumea daca nu posteaza?
pikciu
01-09-2006, 07:21 PM
am auzit ca netoiu va fi cercetat penal pentru vanzarea Craiovei in 2002. Cred ca e o veste foarte buna pentru voi, pentru ca stiu ce ura ii purtati "comandantului"...
O veste buna pt intreg fotbalul romanesc si daca se va face ceva desii sunt slabe sanse, poate o sa scapam de un gunoi.
sisu_stelistul
02-09-2006, 11:41 AM
Decat sa-i vinda echipa lui Staicu, mai bine o tinea el, nu?
d'AmpezzO
10-09-2006, 04:53 PM
Etapa a 6-a, Craiova a jucat in deplasare la Bistrita. Primul 11 al Universitatii a fost: Mircea - Velcovici, Dorele, Mitchell, Dananae - Craciunescu , Stavaru, Stanga, Saceanu - Pirvu si Braid. Singurul gol al Universitatii si primul sau gol in divizia A a fost marcat cu capul de catre Mitchell, care intra in lista de marcatori a noastra printre: Pirvu,Saceanu,Rose,Dina. Din nefericire pentru noi si pentru circa 100 de suporteri veniti sa vada meicul din tribunele stadionului Gloria , Universitatea Craiova pierde in fata Bistritei cu scorul de 4-1.
Schimbari: Rose in locul lui Stanga, Dina in locul lui Braid, Gargalie in locul lui Craciunescu accidentat.
Tristete mare la craiova 8 goluri primite in 2 meciuri, si etapa viitoare intalnim Poli Iasi
ScorpionX
10-09-2006, 05:09 PM
E groaznica situatia, mai ales cand te gandesti ca si Pandurii au batut pe Gloria. Probabil ca Mititelu va veni iar cu o declaratie frumoasa de genul:
"Nu-i nimic. Noi am jucat mai bine si am avut mai multe ocazii, plus ca si arbitrul a tras cu ei. Echipa este inca tanara si are nevoie de meciuri si de sustinere. Media echipei este de doar 22 de ani, va promit eu ca in urmatoarele etape vom bate, iar la finalul sezonului vom fi in primele 5 echipe!"
O asemenea declaratie dupa o asemenea umulinta ne-ar umple dinou de "optimism".
Pt echipa asta nu face nimeni nimic....Asta n-ar doi lei in buzunar...Si lautarul de la primarie ii blocheaza pe cei care ar dori sau si-ar fi dorit sa faca ceva pt echipa.
Sa speram ca "marele" nostru patron mititel isi va da jos ochelarii aia obscuri si va vedea si el realitatea...
Eu nu stiu cum s-ar putea uita in ochii baietilor care s-au dus pana acolo sa incurajeze echipa si sa-i amageasca iarasi.
yahoo
10-09-2006, 05:39 PM
Originally posted by ScorpionX@Sep 10 2006, 06:09 PM
E groaznica situatia, mai ales cand te gandesti ca si Pandurii au batut pe Gloria.
Voi chiar credeti ca Pandurii au castigat corect cu Gloria?! Pai mafiotul ala de condescu la cati bani a bagat ca sa ramana in I, nici nu m-ar mira sa-i fi dat si lui padureanu. Acolo e fieful mafiotilor, coruptiei.
pikciu
10-09-2006, 05:43 PM
e groasa situatia si la voi, si la noi. pai avem conduceri foarte bune, ce au cumparat jucatori foarte buni... vrajeli. sa speram ca ne revenim si unii si altii, ca doar noi suntem ultimele 2 campioane ale provinciei. :mishto:
DarkComy
10-09-2006, 09:23 PM
Sa revina Ionescu , Costea si Ciuca !! si atunci va fi diferit . Oricum ce s-a intamplat azi a fost de toata jena , apararea a fost inexistenta , noroc cu Bornescu ca altfel se termina de la 6-1 in sus
d'AmpezzO
10-09-2006, 09:29 PM
Ciuca va revenii in retur, in meciul cu Iasiul se poate ca Andrei si Costea sa joace, sa-l vedem in sfarsit ce poate pe Florin, chiar daca l-a antrenamente el confirma statutul de golgeter. Noroc si ne-noroc cu Mircea, nu stiu daca ai vazut golul 3 si 4, au fost ca in curtea scolii. De la meciul cu Rapid Mircea nu a mai confirmat la asemenea nivel de forma.
Sper sa nu ratez meciul cu Iasiul si deja imi fac programari pentru sfrasitul de saptamana urmator.
DarkComy
10-09-2006, 09:32 PM
Am vazut toate golurile de vreo 4 ori . La golul patru e vina lui , nu avea ce sa caute acolo iar la golul 3 a fost foarte bine plasat , singurul lucru nasol a fost ca era prea iesit din poarta .
Daca nu era Mircea azi cred ca mai luam 2-3 goluri . Din ce am citit pe editie.ro la reportajul meciului vedeam numai "ocazie foarte mare pentru Gloria"
Aveti un fizic impresionat, rezistati 60-70 de min fara sa va scuipati plamanii afara si nu dati cu stangul in dreptul? Fuga la Craiova pe post de fundas, sunt zeci de mii de parai de castigat!
d'AmpezzO
10-09-2006, 10:44 PM
A fost Mititelu pe OTV, a incercat sa se scoata acuzand si contestand cu virf si indesat pe Helesteanu si penaltyul Gloriei precum ne-am obisnuit, interesant a fost faptul ca el sustine ca centralul a planuit o 'pirleala' pentru craiova ,poate are si el dreptate :lol: . Este adevarat ca nu a fost penalty dar noi conduceam cu 1-0,, de la 1-0 la 1-4 ... e cam stupid sa acuzi arbitrajul. De ce nu am mai dat noi? De ce am luat atatea? Nu cred ca trebuie sa cautam scuze ci sa trecem la fapte.
shinoda
10-09-2006, 10:51 PM
Doamne ce mai mai amuza acest personaj, Mititelu. Bine ca s'a trezit si el intr'un final ca acum nu mai joaca in divizia b, si ca lucrurile au devenit cam serioase. Ceeee se mai umfla in pene sezonul trecut, cand Craiova invingea in divizia b mai p toti...
d'AmpezzO
10-09-2006, 10:58 PM
Nu ai inteles un lucru, vorbele mari si aberatiile au un scop precis: aduc lumea pe stadion, aduc publicitate, aduc televiziune.
DarkComy
10-09-2006, 11:02 PM
Originally posted by d'AmpezzO@Sep 10 2006, 11:58 PM
aduc lumea pe stadion, aduc publicitate, aduc televiziune.
91498
>>> BANI!!
Daca pierdeam cu 2-1 mai intelegeam arbitrajul dar la 4-1 mai bine taci si recunosti ca adversarii au fost mai buni
d'AmpezzO
10-09-2006, 11:14 PM
Corect, de asta sunt indignat si eu, nu ca vorbeste de cupele europene si etc, dar ca nu recunoaste, ca nu pleaca capul, el e tot cu gura mare si imparte dreptate.
shinoda
11-09-2006, 12:20 AM
daca tot are gura mare, poate vrea si el sa devina un nou jei jei becali. dar totusi, oieru nostru cred ca e unic :lol:
ScorpionX
11-09-2006, 03:22 PM
Lasati-l ma pe om in pace. Cred ca are ca scop precis sa mai primeasca o distinctie: SEF DE GALERIE... In rimtul peste o luna se va sustine singur la meciuri
d'AmpezzO
11-09-2006, 10:14 PM
Scandal mare azi la Craiova, unde un numar mic de suporteri s-au dus sa ceara explicatii, iar Cristescu a sarit la bataie. Mititelu a declarat ca nu le mai da nici un ban pana nu ajung la 0 la adevar, si daca vor pierde cu iasiul vor fi amendati. Oare e calea cea buna?
Parerea mea : CATEGORIC NU. Ei si asa joaca sub o presiune, acum se intampla si aceste incident, tare mi-e frica sa nu clacheze jucatorii, si banuiesc ca se cauta inlaturarea lui Ovidiu.
pikciu
11-09-2006, 11:28 PM
mai ales ca aveti o echipa tanara, fara experienta, joaca acum cu cutitul la os, o sa va fie foarte greu. Dar nu retrogradati voi, ca sunt alte echipe si mai slabe.
ScorpionX
12-09-2006, 10:43 AM
Pai abia astepta baitu (mititelu) situatia asta. Gata acum face economie pt tot campionatu...Cat si-o fi dorit sa gaseseasca un motiv sa nu mai dea nici un leu (nu ca ar fi dat ceva pana acum). O mare nulitate acest individ.
Chiar ma intreb de ce pana acum baietii din galerie n-au strigat deloc: "Vrem echipa!" sau ceva de genu asta. Nu cred ca sunt ei chiar asa de naivi sa-l fi crezut pana acum, probabil au trecut cu vederea.
Imi aduc aminte de un banner genial afisat de Sezione Ultra acum 2 ani care suna cam asa:
"Netoiu = 0 oameni pe stadion
Mititelu = 0 lei in buzunar
Staicu = 0 barat "
(La netoiu nu stiu exact daca era asa)
Gorghette
13-09-2006, 10:35 PM
Craiova chiar nu merge bine deloc. Chiar ma ruga azi un vecin sa ma duc vineri la meci, si ii zisai ca nu. Pentru ce, sa vad cum isi ia bataie ?! Si Mititelu asta, vorbeste cam mult ! Ar cam trebui sa taca din gura, sa scoata cativa bani din buzunar si sa ia 2-3 jucatori buni, ca cu asa echipa nu cred ca rezista in Liga I !
ionut_blue_lion
13-09-2006, 10:57 PM
Originally posted by BluE_LioN@Sep 13 2006, 11:35 PM
Craiova chiar nu merge bine deloc. Chiar ma ruga azi un vecin sa ma duc vineri la meci, si ii zisai ca nu. Pentru ce, sa vad cum isi ia bataie ?! Si Mititelu asta, vorbeste cam mult ! Ar cam trebui sa taca din gura, sa scoata cativa bani din buzunar si sa ia 2-3 jucatori buni, ca cu asa echipa nu cred ca rezista in Liga I !
91917
asa suporter esti :D
DarkComy
13-09-2006, 10:58 PM
Blue , suporterii trebuie sa fie alaturi de echipa si la bine si la rau , nu doar cand castiga
Gorghette
13-09-2006, 11:04 PM
Normal, dar mi-e nu-mi vine sa dau mereu bani sa ma duc la meci sa vad cu ia bataie, cand as putea sa fac altceva cu ei !
d'AmpezzO
14-09-2006, 09:11 PM
Acum am facut plinul, maine directia acasa, mai am un loc in masina daca mai vrea cineva sa mearga la meci sa-mi dea un pm asta in caz ca o sa mai intru maine ceea ce nu prea cred.
Pronostic : 2-0 la pauza , 5-0 Final, FORZZA STIINTA
ps:macar nu mai sunt probleme cu biletele :lol:
ScorpionX
15-09-2006, 09:57 PM
Dupa meciul asta la care m-am umplut de nervi spun doar doua lucruri:
VREM ECHIPA!!!!!!!!!!!!
HOTII...HOTII...HOTII
ScorpionX
16-09-2006, 12:23 PM
Hai ca asta le intrece pe toate. mititelu asta chiar nu e normal la cap.
Sa va citez niste articole din mijloacele media cu care acest individ hidos incearca sa ne manipuleze:
De pe www.editie.ro
"vociferările unor membri ai Peluzei Sud care aseară şi-au compromis definitiv statutul de susţinători fideli"
"Aceşti indivizi n-au mai luat nimic de la mine de şase luni, de-aia fac aşa. Ei doi fac galeria de râs. Bani nu mai primesc de la mine, le-am dat destul.
Adrian Mititelu
La partida de ieri, o parte a galeriei Universităţii a ţinut morţiş să critice echipa încă din startul jocului, dar mai ales pe finanţatorul grupării alb-albastre, Adrian Mititelu. “Nume cu valoare, patron cu ochelari de soare, promisiuni şi vorbe goale” sau “Datoriile tale, mai mari decât bugetul anual al oraşului” sunt doar câteva dintre mesajele afişate de o parte a galeriei, însă în acest timp ceilalţi fani din peluză încurajau echipa. În replică, finanţatorul Universităţii a răspuns la final: “Suporterii pot să mă înjure pe mine, dar nu familia şi nu jucătorii. M-au deranjat foarte tare acele mesaje. Cine strigă împotriva mea nu are decât să strige şapte ani de acum înainte. Poştaşu’ şi Blondu’ nu mai primesc bani de la mine, să îşi caute serviciu, să aibă salariu. Aceşti indivizi n-au mai luat nimic de la mine de şase luni, de-aia fac aşa. Ei doi fac galeria de râs. Bani nu mai primesc de la mine, le-am dat destul. Nu fac ce spun ei. Aceşti indivizi au făcut presiune asupra tuturor de ani de zile, şi asupra lui Staicu, şi a lui Rednic. Ăştia pentru o bere fac orice, o parte a galeriei e coruptă"
De pe www.fcuniversitatea-craiova.ro
"Dincolo de ce s-a intamplat in iarba, este ciudat si absolut incredibil comportamentul unor spectatori care se supun anumitor cercuri de interese din oras. In loc sa sustina tanara echipa din Banie, care a revenit apoi si a ratat in extremis victoria, ajutata de incurajarile restului galeriei si a fanilor de la oficiala si tribuna a doua, unii oameni de la peluza au inceput, nici mai mult nici mai putin, decat sa sa-l injure pe patronul Adrian Mititelu, omul care a readus de unul singur gruparea-fanion a Olteniei pe prima scena a fotbalului romanesc. Vom reveni cu mai multe amanunte, pentru ca daca galeria craioveana nu e in stare sa se lepede de aceste comportamente si de eternele acuzatii de coruptie, va trebui pana la urma sa spunem lucrurilor pe nume. Daca nu am facut-o pana acum a fost doar pentru a proteja imaginea fanaticilor nostri suporteri si poate pentru ca nu au reusit timp de atatia ani sa elimine aceasta plaga, oamenii din peluza nu au avut de multe ori credibilitate."
Ratonu
16-09-2006, 12:52 PM
La partea cu "sa isi caute serviciu" sunt de acord cu el.
d'AmpezzO
16-09-2006, 01:15 PM
Am trecut aseara prin toate starile emotionale posibile, de la agonie la extaz si inapoi. Universitatea Craiova termina egal la 3 cu Politehnica Iasi. Adevarat ca cei din Praetoria s-au saturat, dar cine nu s-a saturat? Iata presiunea s-a vazut si in ceea ce s-a intamplat si cu Stanga, presiune este in echipa cat si in peluza. O victorie ar fi alinat macar lucrurile, lumea din craiova nu s-a obosit sa vina sa vada un meci cu multe goluri, au preferat sa stea acasa si sa-l vada la televizor. In final au plecat extrem de suparati si injurand de zor, rabdarea lor este pusa in pioneze.
sisu_stelistul
16-09-2006, 08:03 PM
Stanga, desi are aceiasi functie ca a lui dorinel munteanu, nu a obtinuat aceleasi rezultate la craiova, si pe langa altele nici nu este un exemplu pt. echipa dupa ce l-a calcat pe margaritescu, acum il loveste si pe acel jucator din echipa lui, asa ceva nu se poate, dar probabil ca Mititelu nu-l da afara deoarece este pe aceiasi lungime de unda cu el.
Ba din contra e un exemplu, fara el in teren nu cred ca am fii revenit el a adus ambitia in jocul nostru. Ca a calcat un dinamovist nu e un lucru rau dar capul aplicat lui Ionescu nu e de bun augur, probabil ia sarit mustarul cand a vazut ca el ara terenul si altii viseaza.
DarkComy
17-09-2006, 05:51 PM
Dar nici lotul de care dispune Dorinel nu se compara cu cel al lui Ovidiu asa ca nu mi se pare normal sa comparam rezultatele
little_foot
17-09-2006, 06:28 PM
Si ceatifi vrut sa faca Ovidiu cand Ionescu le ofera aloraegalarea pe tava? Normal sa fie nervos. Am fi luat 3puncte si alta ar fi fost atmosfera in lot.
gianni
20-09-2006, 07:37 AM
Se pare ca Ovidiu Stanga a luat 4 etape de suspendare pentru gestul sau! Oricum, un gest total deplasat!
sisu_stelistul
20-09-2006, 08:41 AM
Eu nu sunt de acord cu aceasta decizie, nu ar fitrebuit sa ia nici o etapa de suspendare, chiar daca gestul este total nesportiv, a fost un gest ca de la jucator la antrenor, si cred ca mai sunt ecchipe in care se intampla la fel dar nu in vazul camerei.
little_foot
20-09-2006, 09:58 AM
Originally posted by gianni@Sep 20 2006, 08:37 AM
Se pare ca Ovidiu Stanga a luat 4 etape de suspendare pentru gestul sau! Oricum, un gest total deplasat!
92830
Ce tot aberati ca i-a dat un cap in gura? Daca ii dadea un cap in gura ar fi avut si ala un gest sa se fereasca sa puna mana la fata ceva...doar urla la el si l-a atins cu capul. Ce nu pot sa sufar judecata asta subiectiva. <_<
Poate ar trebui sa te uiti mai bine..se vede clar intentia...treaba e ca a realizat in acelasi timp ca e unul de-al lui si n-a continuat.
4 etape e intr-adevar exagerat...
gianni
20-09-2006, 10:42 AM
Ce-ar fi sa intre fiecare antrenor pe teren sa-si ai jucatorii la cearta, fiindca n-au respectat indicatiile tactice!?
Ar accepta cineva sa fie in postura parintilor lui Andrei Ionescu, sa-si vada copilul in postura aceea!?
Eu cred ca trebuie mai multa disciplina, altfel o sa fie de rau!
shinoda
20-09-2006, 06:15 PM
uoops, 5-1 cu CFR`u. naspa de voi... :nashpa:
Gorghette
20-09-2006, 06:22 PM
Imi pare rau... dar cred ca o sa se aleaga prafu' de echipa asta. Pacat de ce a fost, dar din cauza unor distrusi ca Netoiu, Staicu si Mititelu, sa ales prafu' de ea !
pikciu
20-09-2006, 06:30 PM
e greu, frate... va trebuie antrenor, va trebuie jucatori, nu tinere sperante. daca cel mai bun jucator, stoica, face asemenea greseli, e groasa rau. sper sa va reveniti.
sisu_stelistul
20-09-2006, 08:10 PM
Craiova a ajuns rau de tot, probabil ca iar vor retrograda, desi eu nu as dori asta pt. o echipa asa de titrata, dar trebuie sa vina un om dornic sa investeasca acolo.
ionut_blue_lion
20-09-2006, 10:01 PM
Originally posted by d'AmpezzO@Sep 16 2006, 02:15 PM
Am trecut aseara prin toate starile emotionale posibile, de la agonie la extaz si inapoi. Universitatea Craiova termina egal la 3 cu Politehnica Iasi. Adevarat ca cei din Praetoria s-au saturat, dar cine nu s-a saturat? Iata presiunea s-a vazut si in ceea ce s-a intamplat si cu Stanga, presiune este in echipa cat si in peluza. O victorie ar fi alinat macar lucrurile, lumea din craiova nu s-a obosit sa vina sa vada un meci cu multe goluri, au preferat sa stea acasa si sa-l vada la televizor. In final au plecat extrem de suparati si injurand de zor, rabdarea lor este pusa in pioneze.
92318
eu nu am trecut decat prin agonie :nebun:
habbib
20-09-2006, 11:51 PM
Pana acuma Craiova e rusinea campionatului, n-am mai vazut echipa care intr-un interval asa scurt de timp sa i-a o caruta de goluri. Sunt dezamagit mai ales de Stanga, de Mititelu nu mai spun nimic, transferuri 0, realism inaintea inceperii campionatului 0. Jucatorii vai de ei, astia sunt cu astia defileaza, echipa asta pur si simplu nu are un lider in teren.
Pacat de orasul si de oamenii care iubesc aceasta echipa...
DarkComy
20-09-2006, 11:56 PM
:alida: :alida: :alida: DAMN Mititelu
gianni
21-09-2006, 07:36 AM
Da, se pare ca drumul este destul de greu! Sper ca in final sa nu vedeti Liga a 2-a! Ar fi mare pacat pentru Craiova! Nu prea exista coeziune in echipa, iar de Mititelu este doar vorba! Poate ca ar fi bine sa faca si el niste investitii, daca tine cu adevarat la aceasta echipa! Respect Craiovei, dar nu si celor care au adus-o in aceasta situatie!
Gorghette
21-09-2006, 12:28 PM
Poate ii vine mintea la cap lu' Mititelu si cumpara si el cativa jucatori de valoare, macar sa nu retrogradam iar...
gianni
21-09-2006, 04:08 PM
Sa speram ca vor veni oameni care vor sa faca ceva in fotbal, nu sa traga foloase din fotbal! M-am saturat de asa-zisii "patroni": Jiji, Mititelu, Iancu, Borcea,Copos,Simanoameni care trag foloase de pe urma fotbalului!
Craiova trebuie salvata, asa cum trebuia sa fie salvat si Sportul Studentesc!
andrei09
21-09-2006, 07:23 PM
ati vazut ce tur dezastruos a avut Vasluiul anul trecut, asa ca eu spun k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) Craiova mai are oarecare sanse de a iesi din aceasta cadere in care este de la o vreme...
yahoo
21-09-2006, 08:05 PM
Mititicu si-a pus prea multe sperante in jucatorii tineri de acolo. Campionatul e lung si mi-e tare teama ca n-o sa reziste presiunii in crestere.
shinoda
21-09-2006, 08:32 PM
Originally posted by yahoo@Sep 21 2006, 09:05 PM
Campionatul e lung si mi-e tare teama ca n-o sa reziste presiunii in crestere.
92999
tu te temi ca nu o sa reziste?? nu vezi ca deja au clacat...
pikciu
22-09-2006, 02:13 PM
Adrian Mititelu a fost suspendat 12 etape!
Dupa incidentele de le maeciul cu Poli Iasi, patronul Craiovei, Adrian Mititelu, a fost suspendat 12 etape de comisia de Disciplină a FRF si amendat cu 9.000 de lei. In plus, terenul echipei antrenate de Ovidiu Stinga a fost suspendat doua etape!
destul de greu pentru voi, dar nu inteleg chestia cu suspendatul terenului. una-doua si hop... teren suspendat. ce comisii de cacat. :angry:
d'AmpezzO
22-09-2006, 07:06 PM
Am vazut asteara pe otv pe Postasu si Blondu care au intrat in direct cu Cristescu si Geolgau, blamandu-l pe Mititelu pentru rezultate echipei si pentru cele savarsite pana a ajunge la conducerea echipei. Nu mai stiu ce sa cred si cine are dreptate, oricum mai multe presiuni mai multe probleme. Totusi Mititelu imi este antipatic pentru ca este zgarcit si nu a transferat nimic, acum se zvoneste ca Cristescu va intra in teren. El a declarat ca vrea jucatori de moral care sa fie olteni nu sa vina sa ia bani si sa plece cum sunt pe la Timisoara, joaca doar ca au salariu mare si apoi pauza. Asa sa fie dar pana iti faci o echipa iti trebuie si oameni cu experienta, diferenta dintre B si A este de la cer la pamant. Imi este greu sa merg la meciul cu otelul care vine dupa 5 victorii. Si imi pare bine ca nu am fost la Dej. Sunt dezamagit..cu moralul la pamant. FORZZA STIINTA
sisu_stelistul
22-09-2006, 07:08 PM
Asta nici mie nu mi se pare, normal, terenul nu ar trebui suspendat, nici atunci cand suporteri fac ceva foarte grav, mai bine sa joace fara spectatori.
pikciu
22-09-2006, 07:53 PM
:lol: pai asta inseamna sa ai terenul suspendat, sa joci fara spectatori.
sisu_stelistul
22-09-2006, 07:57 PM
sa ai terenul suspendati inseamna sa joci in alta parte, cel putin asa stiu eu.
shinoda
22-09-2006, 08:34 PM
Originally posted by sisu_stelistul@Sep 22 2006, 08:57 PM
sa ai terenul suspendati inseamna sa joci in alta parte, cel putin asa stiu eu.
93076
aici sunt de acord cu sisu stelistu :da:
DarkComy
22-09-2006, 08:57 PM
Originally posted by d'AmpezzO@Sep 22 2006, 08:06 PM
Am vazut asteara pe otv pe Postasu si Blondu care au intrat in direct cu Cristescu si Geolgau, blamandu-l pe Mititelu pentru rezultate echipei si pentru cele savarsite pana a ajunge la conducerea echipei. Nu mai stiu ce sa cred si cine are dreptate, oricum mai multe presiuni mai multe probleme. Totusi Mititelu imi este antipatic pentru ca este zgarcit si nu a transferat nimic, acum se zvoneste ca Cristescu va intra in teren. El a declarat ca vrea jucatori de moral care sa fie olteni nu sa vina sa ia bani si sa plece cum sunt pe la Timisoara, joaca doar ca au salariu mare si apoi pauza. Asa sa fie dar pana iti faci o echipa iti trebuie si oameni cu experienta, diferenta dintre B si A este de la cer la pamant. Imi este greu sa merg la meciul cu otelul care vine dupa 5 victorii. Si imi pare bine ca nu am fost la Dej. Sunt dezamagit..cu moralul la pamant.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * FORZZA STIINTA
93065
In nici un caz sa nu ii asculti pe Postasu si pe Blondu , aia sunt niste nesimtiti , ei nu reprezinta galeria , sunt niste hoti ordinari. Huuuuo.
Cat despre sanctiuni , cred ca Mititelu a scapat ieftin dar nu inteleg de ce au suspendat terenul :injur:. Gestul asta ma face sa cred ca se vrea retrogradarea Craiovei
stefan
22-09-2006, 09:47 PM
Vasluiul a avut un tur jalnic dar nu lua de la 3 goluri in sus pe meci. Eu nu stiu cum ati crezut voi ca rezistati in A cu o echipa formata din juniori sau jucatori tineri de pe la echipe din Liga II sau III.
shinoda
22-09-2006, 10:22 PM
aici nu prea cred ca e `cum ati vrut voi`. mai de graba e cum a vrut mititelu.
SSORIN
23-09-2006, 12:01 PM
Mititelu asta era cu gura mare prin b, nu se pricepe de loc la fotbal. El credea ca o echipa universitatii, cu atatia tineri in lot, va face fata fara probleme in Liga I.
PICIU
23-09-2006, 05:57 PM
daca v-a ramane cu echipa asta v-a retrogada sigur craiova
SSORIN
23-09-2006, 06:01 PM
Trebuie sa cumpere si ei ceva jucatori cu experienta, altfel nu ii vad si la anul in Liga I.
poli tm in fifa
23-09-2006, 06:32 PM
mie sincer mi-ar parea rau daca ar retrograda din nou
yahoo
23-09-2006, 09:47 PM
Craiova 0-2 Otelu, Stanga out si echipa e groghi.
They are going down....! Pacat!
nigga_thebest
23-09-2006, 09:51 PM
pacat pentru unii suporteri ...care chiar iubesc aceasta echipa...dar pentru oamenii de acolo nu-mi pare rau deloc
sisu_stelistul
23-09-2006, 10:23 PM
Eu zic ca daca echipa retrogradeaza iar, se desfinteaza sau o preia primaria.
Pacat ca are multi suporteri.
yahoo
24-09-2006, 01:42 AM
Pana la urma aici e vorba de lot, antrenor si conducere. Suporterii mai mult decat sa vina la meciuri si sa-si incurajeze echipa, nu pot sa faca.
Daca au valoare sa o arate in teren. Parerea mea ca sunt echipe mult mai slabe decat Craiova in acest moment. Insa nu poti ramane in A fara sa meriti acest lucru!
d'AmpezzO
24-09-2006, 10:01 AM
Eu il inteleg pe Mititelu ca vrea sa faca echipa cu oameni tineri si cu caracter, dar el nu-si da seama ca nu se poate fara cativa cu experienta. In B a cumparat taote meciurile cu 30 mil lei cupara un meci si s-a vazut clar ca meciurile cu echipele care trageau la promovare le-a pierdut, vezi Otopeni vezi Urziceni, vezi Dinamo II care nu au acceptat sa vanda meciul. Acum s-a zgarcit si sa-l vedem ce v-a rezolva...?! Oricum va spun din surse sigure ca nu-l prinde intersezonul la craiova in ritmul asta, o sa plece obligat fortat..
Gorghette
24-09-2006, 04:57 PM
Il avem ca antrenor principal pe Stefan Stoica !
ScorpionX
26-09-2006, 05:49 PM
Personajul asta (mititelu) nu stie pe ce lume traieste, sau stie prea bine. Ori e el prost cu luari ori si-a dat seama ca turma, glota asculta balivernele lui. Toata ziua ne bate la cap ca e echipa tanara si ca o sa isi revina.
Eu spun doar atat:
Daca un jucator este tanar, nu este olbigatoriu sa isi dezvolte capacitatiile. Mai mult, putini din cei tineri confirma (restul se stig). Daca m-as lua dupa caraghiosul asta as iesii in cartier as lua 22 de baietei de 8-10 ani care stiu bine cu mingea si as astepta 10-12 ani si sigur as lua Champion's League.
JohnnyUSA
26-09-2006, 07:06 PM
Deocamdata nu au retrogradat.. sa vorbiti de retrogradare in ultimele etape.. pana atunci, sanse sunt.
Gorghette
26-09-2006, 08:43 PM
Sa vedem la iarna ce transferuri va face, ca a declarat ca o sa ia cativa jucatori de valoare. Exista 2 variante, Corneliu Papura si Schumacher, care din cate am citit, isi termina amandoi contractul in octombrie.
sisu_stelistul
26-09-2006, 09:38 PM
Si crezi ca mai au valoarea pe care o aveau mai demult? Probabil ca nu o sa fie trasnferuri prea spectaculoase.
Te intrebi sau constati? Eu unul nu mai cred de ceva timp fraza o sa aducem jucatori cu nume la iarna. Cand o sa-i vad pe acesti jucatori in tricoul albastru pe teren la Vaslui atunci o sa cred.
SSORIN
26-09-2006, 11:09 PM
Sigur nu mai au valoarea de mai de mult, dar sunt jucatori experimentati, exact ceea ce universitatea nu are acum.
Gorghette
26-09-2006, 11:13 PM
Cam asta ziceam si eu. Avem nevoie de cel putin 2 jucatori experimentati. Si vorba lui Blue, pana nu ii vad pe teren cu Vaslui, nu mai cred nimic, ca doar gura e de Mititelu...
d'AmpezzO
30-09-2006, 09:00 PM
Suporterii sunt hotarati, Mititelu trebuie sa plece !!!! Chiar daca echipa va castiga si va merge bine. Acest primitiv cu numele Mititelu a facut de ras olteanul, ne-a umilit destul, a facut destul de ras Craiova, religia noastra. Nu cred ca schimbarea antrenorului era solutia castigatoare, ci poate schimbarea patronului sau aducerea unor jucatori de valoare, ceea ce presupune o cheltuiala grasa fapt ce nu se va putea intampla pentru ca gigi din banie este prea zgarcit si sarac. Imi pare rau de marii oameni care au fost la Craiova si au plecat acum o saptamana din cauza acestui primitiv care bate arbitrii.
Maine un meci cu unirea valahorum urziceni, o echipa care nu a acceptat blaturile din divizia b ale lui Mititelu si care ne-a batut de 2 ori. Spre deosebire de noi aceasta echipa a cumparat si si-a innoit lotul cu o serie de jucatori cu experienta in divizia A. Mine voi face un efort si voi fii prezent la urziceni orice s-ar intampla. FORZZA CRAIOVA !!
DarkComy
30-09-2006, 09:11 PM
Originally posted by d'AmpezzO@Sep 30 2006, 10:00 PM
Suporterii sunt hotarati, Mititelu trebuie sa plece !!!! Chiar daca echipa va castiga si va merge bine. Acest primitiv cu numele Mititelu a facut de ras olteanul, ne-a umilit destul, a facut destul de ras Craiova, religia noastra. Nu cred ca schimbarea antrenorului era solutia castigatoare, ci poate schimbarea patronului sau aducerea unor jucatori de valoare, ceea ce presupune o cheltuiala grasa fapt ce nu se va putea intampla pentru ca gigi din banie este prea zgarcit si sarac. Imi pare rau de marii oameni care au fost la Craiova si au plecat acum o saptamana din cauza acestui primitiv care bate arbitrii.
Maine un meci cu unirea valahorum urziceni, o echipa care nu a acceptat blaturile din divizia b ale lui Mititelu si care ne-a batut de 2 ori. Spre deosebire de noi aceasta echipa a cumparat si si-a innoit lotul cu o serie de jucatori cu experienta in divizia A. Mine voi face un efort si voi fii prezent la urziceni orice s-ar intampla. FORZZA CRAIOVA !!
93982
Si cine sa vina ma patron??? :huh:
shinoda
30-09-2006, 10:17 PM
Cineva cu bani si nervi multi :D
sisu_stelistul
30-09-2006, 10:45 PM
Nu cred ca mai este careva care vrea sa investeasca la craiova in afara de mititelu, crezi ca e cum zice mircea sandu ca asteapta o multime de investitori la colt sa preia echipele din romania.
stefan
30-09-2006, 11:20 PM
Nu cumva Schumacher a jucat la voi si acum 2 sezoane cand ati retrogradat?
Gorghette
30-09-2006, 11:25 PM
Da, a jucat... si Papura ! In privinta patronului, nu stiu cine ar investi la Craiova.
Eu cred ca ar fii destui..nu trebuie sa fie neaparat oltean ci sa fie banos si cu multa rabdare.
ScorpionX
01-10-2006, 07:56 PM
Na ca "o facuram" si pe asta! Suntem buni ce sa zic doua goluri si nici ocazie. Nu mai zic de goluri ca au picat din cer. Sa vezi ce se umfla Mititelu in pene. Deja mi-e teama ca o sa ne loveasca peste fata cu o declaratie referitoare la cupele europene. :sanshine2:
DarkComy
01-10-2006, 07:58 PM
Din pacate am citit si eu ca nu am jucat mai nimic dar dehhh punctele conteaza ;)
d'AmpezzO
01-10-2006, 10:51 PM
Acu ajunsei acasa de la meci, fura multe incidente intre politie, jandarmi si suporteri, se zica ca la golul lui Mircea un jandarm l-a lovit cu bastonul in cap(nu am vazut cu ochii mei dar se poate , pentru ca am sarit pe gard), cativa stelisti dinamovisti locali au fost agasati. Un meci parca mai bun decat celelalte jucatorii s-au daruit, Mircea a jucat parca la fel mi-a placut si Rose, o scindare din ce in ce mai pronuntata intre galerii. Revin maine cu pareri ca's mort de somn.
edit @Comy DJ pe mix, are cine nu-ti face tu griji, vine kaian si rosianu :lol: :lol:
ionut_blue_lion
07-10-2006, 02:18 PM
ce bine e dupa BAN:)
d'AmpezzO
13-10-2006, 03:54 PM
Dupa suspendare terenului iata ca a venit si primul meci de la Caracal intre Craiova si Ceahlaul castigat de olteni cu scorul de 1-0 gol marcat de FLORIN COSTEA care ajunge la cota cu numarul 2 la goluri marcate in divizia A. O binevenita victorie care ne da sperante pentru turul 2 al cupei romaniei. Am vazut debutul noii galerii SUB, am vazut o daruinta mai mare a oltenilor fata de alte meciuri din acest campionat care nu face decat sa ma bucure. Etapa viitoare ne vedem cu totii in Cotroceni!!..la o noua victorie
DarkComy
13-10-2006, 05:56 PM
Mi se pare ca SUB-ul au debutat la deplasarea de la Urziceni :rolleyes: .
d'AmpezzO
13-10-2006, 07:13 PM
Eh....debutul se face acasa
sisu_stelistul
13-10-2006, 07:31 PM
Ati castigat cu 1-0, bravo, poate va reveniti si scapati de retrogradare, dar aveti nevoie de ceva intariri la iarna.
ScorpionX
14-10-2006, 04:52 PM
Sa fim realisti si sa nu ne imbatam cu apa rece. Echipa nu joaca nimic. Am castigat cu doua echipe nou-promovate prin niste goluri facute cadou de adversari. Jocul de pase nu merge deloc, baietii parca se gaseau mai bine in perioada lui Ovidiu.
Totusi sper ca inca o victorie in meciul cu Pandurii sa le ridice moralul baietilor si sa capete incredere in ei, sa joace dezinvolt.
Cat despre eventoalele intarir sa va luati gandul. O sa ne minta Mititelu ca face, ca aduce, ca intareste si parca vezi ca la sfarsitul iernii aduce 2 ilustrii necunoscuti si il auzi spunand mandru ceva de genul:
"Am adus 2 jucatori de perspectiva. Nu avem nevoie de aere de vedeta la echipa. Am incredere in baieti, sunt inca tineri si va promit eu ca vom prinde primele 5 locuri"
DarkComy
14-10-2006, 05:36 PM
In momentul asta nu ma intereseaza jocul echipei ci punctele. Sa strangem noi punctele de care avem nevoie sa ne salvam de la retrogradare
poli tm in fifa
14-10-2006, 07:37 PM
eu sper ca universitatea sa se salveze de la retrograda si asa e...numai conteaza asa mult jocul ci punctele
shinoda
18-10-2006, 01:20 PM
http://www.gsp.ro/index.php?a=59691&shifht...9657&shift=1t=1 (http://www.gsp.ro/index.php?a=59691&shifhttp://www.gsp.ro/index.php?a=59657&shift=1t=1)
:lol: i`auzi ma la mititelu :lol:
ScorpionX
18-10-2006, 03:36 PM
Deci omu asta inoata in propri-ai prostie, ma mir cum nu se inneaca in ea. Pai sa o luam logic:
-15000 locuri fata de cele aprox. 35000 de pe Oblemenco -> cum mai ramane cu promisiunea vom vedea iar 40000 de oameni ca in vremurile bune
-8 Milioane $ -> cu atatia bani probabil ca va avea structura din lemn acoperis de hartie, gazon presarat cu lucerna, becuri de 200w pe post de nocturna si etc. Ce jeg sa faci cu 8 milioane??? Nu mai pun la socoteala ca nici tot "neamul lui" la un loc nu are avere 8 milioane.
-Lucrarile vor dura aproximativ 18 luni -> Probabil se referea la lucrarile de turnare a fundatiei
Eu nu stiu cum ii mai da cineva atentie acestui mascarici. Vrea sa se dea in spectacol, sa impresioneze. E cu adevarat penibil. Cum de avem noi parte numai de asemenea specimene. Auzi...muta el echipa de pe Oblemenco...
shinoda
18-10-2006, 06:36 PM
SIngurul lucru care imi place la mititicu, este ca râd de nu mai pot cand aud declaratiile lui :lol:
d'AmpezzO
18-10-2006, 07:14 PM
Vrea un stadion nou, sa-si faca echipa, Universitatea este legata cu trupul si sufletul de acel stadion, este stadionul echipei, amintiri ne leaga de acel stadion, acel stadion reprezinta Universitatea Craiova, vrea sa-si faca un stadion al lui sa-si faca si o echipa a sa. Universitatea este echipa noastra nu a lui.
shinoda
18-10-2006, 07:21 PM
Originally posted by d'AmpezzO@Oct 18 2006, 08:14 PM
Vrea un stadion nou, sa-si faca echipa, Universitatea este legata cu trupul si sufletul de acel stadion, este stadionul echipei, amintiri ne leaga de acel stadion, acel stadion reprezinta Universitatea Craiova, vrea sa-si faca un stadion al lui sa-si faca si o echipa a sa. Universitatea este echipa noastra nu a lui.
96602
aoleu, ma sperii :unsure:
little_foot
18-10-2006, 08:57 PM
Originally posted by d'AmpezzO@Oct 18 2006, 08:14 PM
96602
Sic e vrei ma sa faca daca aia nu baga deloc banii in stadion si nici nu-l lasa sa faca ceva? Anul asta e ultimul in care mai avem stadionul inchiriat...crezi ca nu o sa-i puna Solomon bete in roate cand o sa vrea sa inchirieze din nou stadionul? Ce usor va este sa vorbiti. Trebuia sa nu ne fi cumparat cand am retrogradat sa ajungem sa tinem de primarie sa ne bucuram si sezonul asta ca jucam cu Avantul Prabusirea.
sisu_stelistul
19-10-2006, 09:37 AM
Pacat ca nu se inteleg intre ei, daca s-ar fi inteles, primaria cu investitorii probabil ca Craiova nu ar fi retrogradat si nici nu ar fi fost in situatia asta.
d'AmpezzO
19-10-2006, 06:18 PM
Sic e vrei ma sa faca daca aia nu baga deloc banii in stadion si nici nu-l lasa sa faca ceva? Anul asta e ultimul in care mai avem stadionul inchiriat...crezi ca nu o sa-i puna Solomon bete in roate cand o sa vrea sa inchirieze din nou stadionul? Ce usor va este sa vorbiti. Trebuia sa nu ne fi cumparat cand am retrogradat sa ajungem sa tinem de primarie sa ne bucuram si sezonul asta ca jucam cu Avantul Prabusirea.
Pai degaba ne-a cumparat daca nu face si echipa, ne-a cumparat pe noi si a cumparat toate meciurile din B, acum in A se vede diferenta.
Vorbim ca e usor si nu costa nimic si de asta suntem aici.
S-l dea jos pe Solomon. Sa nu mai fie ales primar. Stai tu calm ca ala nu are bani sa faca stadion, bani o sa se bage in Ion Oblemenco pentru renovare, trebuie sa mai treaca ceva timp..
ScorpionX
20-10-2006, 02:59 PM
Voi l-ati ales, voi sa va bucurati de el, v-a trebuit lautar primar, lautar ati primit. Omu are alte treburi, sa mai traga niste milioane de verzisori din refacerea centrului. In cazul stadionului e o chestie de orgoliu... Daca Mititelu i-ar fi dat "comisionul de rigoare" sa vezi cati bani alocau pt el.
In orice caz primiria nu are nici o obligatie sa ajute echipa (in afara de cea morala, dar ce mai e moral in Craiova, unde TOTI cauta sa mai stoarca ceva din echipa asta, si nici Mititelu nu face exceptie, veti vedea in viitor).
Ce credeti ca statul l-a sustinat pe Gigi sa renoveze arena? Ca au sarit toti sa-i ofere conditii favorabile pt a investi in ea? Ar putea sa ia si Mititelu exemplul asta, dar nu o va face pt ca nu are nici bani, nici interes, nici dorinta de a ajuta echipa. Daca primaria nu-l ajuta poate sa se descurce, daca tot se lauda ca are bani.
Pai sa-mi spuneti mie cand concesionati un teren de la stat si incep sa creasca buruienile si sa se degradeze, vine statul marinimos si va ajuta sa il degajati si sa-l intretineti? Orice contract de concesionare sau inchiriere presupune plata tuturor costurilor de intretinere, sau a eventualelor modificari de catre chirias (cel care a luat terenul in concesiune).
Doar in unele cazuri situati este diferita, de obicei in cazul concesionarii terenurilor in scopul facerii unor investitii care sa ajute comunitatea (sa creeze locuri de munca), partile impartindu-si responsabilitatile conform unui alt contract.
little_foot
20-10-2006, 10:17 PM
In primul rand eu sunt din Bucuresti, tu esti din Craiova deci tu l-ai ales nu eu. In al doilea rand ca sa te apuci de renovatul unui teren terbuie ca acel teren sa si fie al tau. becali s-a apucat de teren inainte sa il imprumute aia pe enspe mii de ani? Nu!! Atunci de ce s-ar apuca asta cand in vara expira contractul de inchiriere?
DarkComy
20-10-2006, 11:20 PM
Originally posted by little_foot@Oct 20 2006, 11:17 PM
In primul rand eu sunt din Bucuresti, tu esti din Craiova deci tu l-ai ales nu eu. In al doilea rand ca sa te apuci de renovatul unui teren terbuie ca acel teren sa si fie al tau. becali s-a apucat de teren inainte sa il imprumute aia pe enspe mii de ani? Nu!! Atunci de ce s-ar apuca asta cand in vara expira contractul de inchiriere?
96862
Punct ochit , punct lovit ! ;)
Toti il criticati pe Mititelu ca e sarac ca de ce a luat echipa , dar nimeni nu s-a oferit sa ajute U Craiova cand a retrogradat asa ca...
d'AmpezzO
21-10-2006, 05:21 AM
Eu nu il critic ca e sarac ci ca e zgarcit, si inca.. a facut si face in continuare neamul oltenesc de ras, incearca sa-l imite prea mult pe Gigi. Are o gura prea mare, este prea mic in footballul romanesc. Este de unul singur impotriva tuturor.
Singurul lucru bun la el este ca tine cu echipa, si ca vrea sa faca o echipa formata din pusti, dar poti face o echipa fara bani, chiar si din pusti?
Iacov LACOMUL
Asta stie ca i se va umple stadionul astazi seara si a pus bilete de 150 000 pentru galeria olteana.
ScorpionX
21-10-2006, 01:13 PM
La 15 ani nu puteam vota, dar oricum ai mei nu l-au votat pe Solomon.
Nu i-a impus nimeni lui Mititelu sa renoveze acum arena. Ce, nu poate sa prelungeasca contractul de concesionare???
Trebuie sa recunosc, eu daca as fi primar nu as prelungi contractul cu mai mult de 3 ani. Ar fi prea riscant pt ca nu o data Mititelu a demonstrat ca este o fire inconstanta. Nu poti sa sti cum i se pune pata si dupa aceea avem toti fanii echipei de suferit. Plus ca exista experienta anilor anteriori. Nu poti avea siguranta ca va respecta acordul. Si stiti si voi foarte bine ce s-ar putea intampla daca dintr-o data spune ca s-a saturat de fotbal (o sa fie iar haos).
Toti il criticati pe Mititelu ca e sarac ca de ce a luat echipa , dar nimeni nu s-a oferit sa ajute U Craiova cand a retrogradat asa ca...
El il critic pentru ca stiu un pic mai bine situatia lui, pentru ca sunt din Craiova si intamplator parintii mei cunosc cateva persoane din cercul sau de prieteni, chiar si pe sotia sa. Stiu cam pe ce fel de investitii se bazeaza, cam ce manevre face. De fapt multa lume din Craiova stie.
Ideea e ca este un om in care nu poti absolut deloc sa ai incredere ( si cand spun absolut deloc stiu ce spun, altii au patit-o). Este adevarat ca iubeste Universitatea Craiova, dar nu e de ajuns. Pana acum am auzit numai cuvinte, vrem si fapte.
DarkComy
21-10-2006, 02:40 PM
Originally posted by ScorpionX@Oct 21 2006, 02:13 PM
Plus ca exista experienta anilor anteriori. Nu poti avea siguranta ca va respecta acordul.
96903
Dar se pot impune niste clauze!
Gorghette
21-10-2006, 08:22 PM
2-0 pentru Craiova in minutul 35. Goluri date de Baird in 29 si Dina in 35. In sfarsit merge si jocul Craiovei bine...
ScorpionX
21-10-2006, 10:22 PM
Felicitari baietilor pt victorie. S-a vazut ca si-au dorit mult un rezultat bun. Sper sa munceasca in continuare si sa joace macar cu aceiasi ambitie. Sunt prea fericit pentru rezultat ca sa mai fac comentarii referitoare la jocul echipei, care nu a fost unul chiar stralucit
sisu_stelistul
21-10-2006, 10:30 PM
Aveti si voi o serie de 3 victorii consecutive, insa nu au fost niste echipe excelente. Voi sigur nu o sa retrogradati insa, nu cred ca o sa fiti in prima jumatate a clasamentului. Cat despre FC National, nu prea am ce comenta, e diferenta mare intre ce credeam eu ca o sa joace, si ce joaca.
little_foot
21-10-2006, 10:57 PM
Meciul echipei in comparatie cu ultimele etape a fost unul stralucit. Apararea a mers excelent in prima parte, iar in partea a doua pe final s-au aparat totusi destul de exact. Nici compartimentul median nu a dat batai de cap insa in atac se vede lipsa unui varf de careu: Rose este un jucator cu o tehnica foarte buna si o viteza excelenta insa joaca prea in banda, Baird este inconstant si nesigur, Costea jucator de perspectiva insa retras acum la mijloc. Daca vom continua asa nu cred ca ne putem teme de retrogradare.
P.S: Ai avut dreptate Cosmin referitor la Mititelu. Dupa parerea lui puteam castiga cu 9-0. :lol:
d'AmpezzO
21-10-2006, 11:18 PM
Sa uitam totul si sa savuram clipa !
Ce atmosfera , Creata de olteni
E sarbatoare , N-peluza si-n teren
Strigati cu totii, Iubirea infinita...
shinoda
21-10-2006, 11:27 PM
Originally posted by d'AmpezzO@Oct 22 2006, 12:18 AM
96984
:blink:
DarkComy
21-10-2006, 11:39 PM
Originally posted by d'AmpezzO@Oct 22 2006, 12:18 AM
96984
bulldogu' ... asta fost una din scandarile de la meci.
Superba atmosfera creata de suporteri !! :mishto:
d'AmpezzO
22-10-2006, 08:56 AM
DA, este noul hit al iernii
Ultimul meci din capitala pe anul acesta este unul cu noroc care ne aduce la a 3-a victorie consecutiva. Felicitari Fane Stoica, se vede clar o schimbare in jocul juvetilor, felicitari galeriei ca si-a achizitionat in sfarsit un megafon adevarat :lol: Speram ca aceasta bucurie pe care o tram cu totii sa nu fie intrerupta de un joc de culise cum se obisnuieste la Craiova cand echipa are rezultate bune. Vad ca Mighty iar a iesit la declaratii..
ScorpionX
22-10-2006, 09:33 AM
Bulldogu' te-ai gandit mult pana sa ne delectezi cu postul ala fantastic " :blink: " ? Deci eu chiar nu ii inteleg pe oamenii de genu asta. Inteleg sa postezi pe topicul unei echipe rivale mesaje mai mult sau mai putin ironice (nu cred ca e cuvantul cel mai potrivit, dar am un lapsus) la adresa acelei echipe, sau sa postezi in legatura cu o problema importanta la acea echipa.
Dar ii vad pe unii in fiecare zi posteaza mesaje incurajatoare pt rivale, parca ar fi parinti spirituali, sau mesaje de genu "succes in continuare, sper sa va atingeti obiectivu", incepi sa crezi ca oamenii astia sunt adevarati pacifisti, daca s-ar putea sa castige toti si sa nu piarda niciunul. Numele se cam stiu...
E chiar asa mare satisfactie sa mai ai o mingiuta acolo sub avatar si sa scrie LEGENDA sau mai stiu eu ce? Sunt oameni care sunt de aproape 4 ani pe forum si nu au nici 500 de mesaje, dar alea din alea care sunt iti poti da seama in ce fel gandeste omu, ce idei are, ce caracter, intr-un cuvant are OPINII (indiferent ca sunt bune rau rele, merge pe o linie), nu cuvinte aruncate in vant.
little_foot
22-10-2006, 10:14 AM
Lasa-l nemergand la meciuri nu avea de unde sa stie ca este un cantec de-al galeriei. :) Acum ii intreb pe cei care au fost la meci: cam cati suporteri olteni credeti ca au fost la meci: incluzand galeria care a stat in sectorul F, cei de sub "oficiala" plus cei care erau la tribuna I. GSP-ul arunca o cifra "senzationala": aproximativ 300 de suporteri olteni avand in vedere ca in total ei zic ca au fost cam 3000 de oameni pe tot stadionul. Adica dupa ei stadionul a fost plin de suporteri ai nationalului. Ciudat eu pe aia nu i-am vazut decat la golul marcat de ei (din off-side) si erau nu mai mult de 9 la tribuna a II si inca 4-5 la tribuna I (cei cu tobele). :coco:
Forza Stiinta aleeee...
Lumea se-ntreaba de ce...
Noi pentru tine am face orice!! :coco:
Orice echipa din A si chiar B are mai multi suporteri decat Nationalul..asa ca asta nu e motiv de lauda.
Presupun ca e doar o gresala de tiparire..iar golul a fost dintr-un offside enorm.
little_foot
22-10-2006, 11:26 AM
Nu este o greseala de tiparire...este o ibsinuinta a celor de la gsp de a minimaliza frumusetea galeriei. Poate sunt eu subiectiv dar...
Armag3don
22-10-2006, 12:02 PM
Poate se refera la faptul ca 300 sunt veniti din Craiova...restu sunt studenti olteni, craioveni stabiliti in Bucuresti etc.
DarkComy
22-10-2006, 12:06 PM
Ei se refereau probabil la galeria care a cantat si strigat tot meciul ca 300 de oameni , dar nici aici n-au nimerit
poli tm in fifa
22-10-2006, 12:33 PM
felicitari craiova...o victorie frumoasa...sper sa scape de retrogradare
shinoda
22-10-2006, 10:07 PM
SA DEA DOMNU SA RETROGRADEZE UNIVERSITATEA. daca se intampla asta, am sa beau in cinstea oltenilor de pe forum. ****** ****** !
DarkComy
22-10-2006, 10:11 PM
Nu mai scrie cu CAPS ca nu suntem orbi :P .
little_foot
23-10-2006, 07:07 AM
Originally posted by bulldogu'@Oct 22 2006, 11:07 PM
SA DEA DOMNU SA RETROGRADEZE UNIVERSITATEA. daca se intampla asta, am sa beau in cinstea oltenilor de pe forum. ****** ****** !
97112
:blink: Ptiu drace. Doare taica, doare. Alt loc de refulare nu ai gasit si tu decat topicul asta? Cauta-te nene ca e grava situatia in care ai ajuns. <_<
ScorpionX
23-10-2006, 01:55 PM
Dooamnee, tocmai ce postasem mesajul in care incercam sa-l linistesc pe copilul asta si na...Ne-a lovit cu altul
Ma bulldogule noi te intelegem ca esti un adolescent care isi doreste enorm sa fie remarcat, dar las-o mai moale. Am urmarit posturile tale de pe topicul acesta, si ce am observat: nicio logica, total pe langa, intr-un cuvant doar pentru a face cat mai multe posturi. Noi iti intelegem durerea si poate o sa facem o cerere la admini sa iti puna sub avatar Legenda, sau Maharajahul forumui + 10 mingiute, cum vrei tu. Daca nu se poate iti deshidem un topic in care sa postezi doar tu pana iti faci norma, sau te plictisesti.
Dar te rog eu, scuteste-ne de asemenea remarci, macar pe topicul acesta.
d'AmpezzO
23-10-2006, 02:12 PM
Originally posted by bulldogu'@Oct 22 2006, 11:07 PM
97112
Bai caine, nu ai o treaba cu fotbalul. Vad ca problema ta este cu oltenii de pe forum. Pe mine personal m-ai atacat cel putin de 2 ori in paginile anterioare dand quote-uri ironice dar nu ti-am raspuns pentru ca am stiut ca esti un nimic si iata dovada mai sus. Probabil ca dai si niste acatiste si iti faci rugaciuni seara sa se implineasca dorinta, la ce cap ai nu m-ar mira, tu esti din aceia care merg pe premisa : " daca am cap .. minte ce-mi mai trebuie ?! ". Imi pare rau ca nu v-om retrograda, macar aveai si tu un motiv de sarbatoare in viata ta mizerabila si monotona. Continua sa fii asa belicos si vei avea succes in viata. Tot respectul si cand vei ajunge la performanta sa mergi pe stadioanele patriei un sezon intreg poate iti voi permite sa scrii " Univ.Craiova " pana atunci permite-mi sa te citez :" du-te tare si ia-o incet "
DarkComy
23-10-2006, 02:37 PM
ALO!!!!
Scorpion sincer imi pare rau dar mie nu mi-a placut postul incare l-ai luat la rost pentru smile-ul " :blink: " . , e adevarat , merita warn conforum regulamentului si il va avea dar nici tu nu ai procedat corect pentru ca nu avea de unde sa stie ce e cu acele versuri si puteai foarte politicos sa ii explici despre ce e vorba .
Il stiu pe bulldogu' , e un baiat de treaba si n-are nimic cu oltenii iar postul ala care l-a facut cu privire la retrogradarea Craiovei a fost facut la nervi dupa posturi precedente in care l-ati luat la rost .
Calmati-va ! :rolleyes:
P.S. Si nu e inebunit sa faca posturi stai linistit :)
d'AmpezzO
23-10-2006, 07:46 PM
Si era obligatia lui Scorpion sa-i explice? Topicul se numeste Universitatea Craiova, dedicat celor care cunosc fenomenul. Nu inteleg de ce intra el si da quote-uri, cerand explicatii despre ce postam noi aici, acel post eu il consider si offtopic si inca unul in care a mai dat un quote de-al meu in care scrie: ca-l sperii , si nu vad nici o logica. Ce vina am eu ca are el nervi, o data ce ma simt lezat, am dreptul la replica, daca intram toti si postam la nervi ce s-ar face aici?
ps: daca nu stie despre ce e vorba sa nu mai posteze
shinoda
23-10-2006, 07:49 PM
@scorpionx: tu sa taci
@dampezzo: nu cred ca ma cunosti destul ca sa iti permiti sa faci asemenea remarci la adresa mea
Si da , urasc Univ. Craiova. E vreo problema?
DarkComy
23-10-2006, 08:03 PM
Daca nu terminati cu OFF TOPICUL ! incep cu warn-urile !!
Calamati-va si purtati-va civilizat !!
d'AmpezzO
23-10-2006, 08:07 PM
Nici nu e nevoie sa te cunosc, si nici nu as vrea s-o fac. Imi permit sa fac asemenea remarci pentru ca am drept la replica in privinta unor mesaje date de tine. Si iti zic sigur, daca mergeai pe stadioane cunosteai acel cantec.
Foarte bine, nu ma intereseaza daca urasti tu Craiova, doar sa te manifesti intr-un mod civilizat, normal, nu cu o asemnea atitudine de mai sus, iar daca nu ai nimic de spus in legatura cu un topic te rog sa te abtii, nimeni nu este obligat sa-ti dea explicatii.
Daca urasti Craiova de ce postezi pe topicul dedicat echipei, iti sugerez prieteneste sa nu mai faci aici posturi, sau iti place sa-ti faci rau singur?
ps: am postat prea multe aberatii intr-un topic asa important si cred ca nu a merita efortul.
Universitatea Craiova intalneste miercuri la Brasov Ceahlaul Piatra-Neamt, juvetii vin dupa o victorie in campionat cu 1-0 asupra moldovenilor, si sper sa repetam aceasta performanta. Astept o revenire a lui Saceanu cu primul sau gol in cupa. Sper ca Florin Costea sa se refaca dupa accidentarea suferita la Bucuresti si sa prinda postul de titular. Pronostic: 2-1
Lasa-l mah in pace e unul dintre cei ce isi arata buletinul cu mandrie, iar tu catelus stai linistit nici noi nu ii iubim pe patrupezii tai dragi.
DarkComy
23-10-2006, 09:44 PM
Revine sigur Saceanu in meciul de Cupa??
P.S. Daca va mai "intepati" aveti WARN!!!!! nu ma intereseaza cine sunteti , aveti warn !!!
little_foot
24-10-2006, 08:42 AM
Revine avea suspendare doar o etapa. Problema este insa cu Fl. Costea care schiopata vizibil la finalul meciului cu National. Ar fi o mare pierdere in linia mediana.
ScorpionX
24-10-2006, 04:44 PM
Din cate s-a auzit in ultima vreme Costea ar putea evolua in meciul de cupa, dar e foarte posibil sa fie menajat de catre Fane Stoica, deoarece a spus si Mititelu ca pentru Universitatea Cupa nu este o prioritate.
Chiar nu inteleg de ce se gandeste asa. Experienta anterioara a aratat ca echipele mici ( si Craiova la momentul actual este o echipa mica ) se pot califica in cupele europene din Cupa. Iar in cazul nostru s-a si intamplat si se mai putea intampla daca nu eram asa mandrii in 1988(dupa mine aia a fost mandrie prosteasca, macar sa-i fi batut, dar nu sa facem egal).
PS- Il rog pe DarkComy sa se gandeasca ce si cine a cauzat discutiile astea si sa ia masuri. Respectam libertatea de exprimare, dar sa se faca acolo unde trebuie.
little_foot
25-10-2006, 09:48 AM
Îi va da stadionul
UNIV. CRAIOVA Primarul Antonie Solomon vrea sa încheie conflictele cu Adrian Mititelu si-i concesioneaza gratis arena “Ion Oblemenco” pe 25 de ani
Antonie Solomon accepta oferta de reconciliere a patronului Universitatii Craiova si îl asteapta pe Mititelu sa vina la primarie pentru a pune la punct detaliile cedarii stadionului din Banie.
Edilul-sef al Cetatii Banilor a anuntat ca primaria nu detine momentan fonduri pentru renovarea arenei “Ion Oblemenco”, dar ca o va concesiona pe o perioada de 25 de ani clubului Universitatea Craiova. “Nu ma pot declara vreodata dusmanul Universitatii Craiova, toata lumea care ma cunoaste stie ca iubesc echipa asta de când ma stiu. Indiferent ca e Craiova culturala, Craiova sociala sau Craiova sportiva, eu trebuie sa o apar, pentru ca stiu ce înseamna sa fii primul om din acest oras. Despre relatia cu Mititelu, se stie ca nu a venit niciun scandal din partea mea, iar eu pe el nu-l vad ca dusman sau ca persoana non-grata a Craiovei.
Omul este de apreciat pentru ca investeste bani în simbolul Olteniei, Universitatea. Primaria nu poate sa faca mare lucru la stadion, pentru ca acolo investitiile de renovare sunt de ordinul sutelor de milioane, dar îi dau omului stadionul sa bage bani în el. Sunt dispus sa îl concesionez clubului Stiinta pe o perioada de 20-25 de ani”, a declarat Solomon.
Acesta a mai anuntat ca echipa ar putea fi sustinuta financiar din bugetul primariei, dar asta numai din 2007: “Trebuie sa vedem ce buget vom avea alocat pentru sport în anul viitor si cum vor vota consilierii. Dar sa se stie odata pentru totdeauna ca toti suntem alaturi de Universitatea Craiova”.
Reactia lui Solomon vine la o zi dupa ce Adrian Mititelu declarase ca doreste o împacare cu autoritatile locale: “Sa îngropam securea razboiului pentru binele acestui oras si al echipei! Ii astept pe cei de la primarie la meciuri si sper sa nu mai existe scandalurile de altadata”.
Sper sa se inceteze o data cu scandalurile intre primarie si Mititelu si sa se apuce sa lucreze impreuna pentru binele echipei.
d'AmpezzO
25-10-2006, 01:48 PM
Universitatea trece in Cupa Romaniei de Ceahlaul cu scorul de 2-1, si ajunge la 4 victorii consecutive cand toata lumea ne vede(a) retrogradati. Marcatori Pirvu si Forminte OG.
Felicitari Mighty ca l-ai adus pe Fane, Felicitari Fane pentru ceea ce faci.
Sa imi arat modestia, stadionul este concesionat, v-am spus ca se va baga bani in Ion Oblemenco...cititi posturile anterioare...multumesc pentru aplauze
DarkComy
25-10-2006, 01:53 PM
Am inteles ca primul gol a fost autogol nu a fost marcat de Rose.
SA-l vedem pe Mititelu daca baga bani in stadion .... macar gazonul sa-l refaca
ScorpionX
25-10-2006, 03:53 PM
Noroc ca pe noi ne mai ajuta si clima care a devenit cam prea secetoasa pe aici. In conditiile astea cred ca gazonul o sa reziste pana la demararea eventoalelor lucrari ca sa nu avem parte iar de mocirla ca in alti ani.
DarkComy
25-10-2006, 07:25 PM
Dar de unde sti ca vor demara lucrarile? :( Daca Mighty se gandeste la alte reparati.... ce misto ar fi o tabela noua :D
ScorpionX
25-10-2006, 08:54 PM
Pai am zis: "eventualele lucrari". Eu totusi nu cred ca o tabela ar fi prioritara. Mie chiar imi place actuala, daca ar schimba-o...:
- cum ar mai putea baiatu care se ocupa de ea sa se joace sa sa puna pronosticul lui inainte de meci?
- cum n-eam mai face noi griji ca nu mai au loc pt Ganea sa-i treaca minutele in dreptul numelui?
Parca stadionul ala nu are farmec fara tabela aia, e un fel de praz :)
DarkComy
25-10-2006, 09:10 PM
Da , dar ar fi frmuos sa vezi reluari pe stadion... ma rog. Sa-l vedem pe Mititelu daca baga 8 mil de euro in stadion cu care vroia sa fac un stadion nou :lol:
d'AmpezzO
28-10-2006, 09:21 AM
Universitatea a jucat vineri cu Pandurii lui Condrescu, dupa un greu meci miercuri in cupa. Semnele oboselii juvetilor s-au vazut inca din primele minute, jucatorii nu au fortat. La cererea conducerii universitatii pentru a decala meciul cu o zi, Condrecu nu a fost de acord, profitand de acest fapt crezand ca poate invinge campioana unei mari iubiri. Universitatea a fost urmarita de ghinion, in minutele de prelungire obtinand un penalty, transformat de bornescu (2-1), urmatoarea faza lovitura libera de la marginea carezului (2-2) si meciul se inchee la egalitate. Marcatori Braid si Mircea.
Etapa uramtoare mergem la Jieni, sperand intr-o victorie
sisu_stelistul
28-10-2006, 12:17 PM
Este bine 2-2, dupa ultimele rezultate ale lui Pandurii pot sa zic ca este un rezultat bun intre 2 echipe in forma dar care nu au jucatori de mare valoare.
DarkComy
28-10-2006, 01:31 PM
Eu nu cred ca am avut ghinion in meciul asta ...ma rog poate pe final dar am avut si noroc! Eu zic ca e un rezultat bun 2-2 avand in vedere ca am avut doar o zi de pauza !
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.