View Full Version : UNIVERSITATEA CRAIOVA
little_foot
29-10-2006, 07:28 PM
Eu zic ca meciul asta am castigat un punct nu am pierdut doua. Am fost obositi dupa meciul de cupa si jucatorii nu au mai facut presingul sufocant pe care l-am vazut in meciul cu Nationalul, asa ca una peste alta eu zic ca trebuie sa-l consideram un rezultat bun.
M-au dezamagit acuzele lui Neagoe. A jucat atata timp la Universitatea nu trebuia sa se preteze la asa ceva,
d'AmpezzO
05-11-2006, 03:53 PM
Universitatea castiga cu 2-1 in fata celor de la Petrosani. Marcatori Velcovici si Pirvu cu un gol exceptional, precum V.Nisterlooy . Felicitari baietilor care ajung la 4 victorii si un egal.
Urmeaza un meci greu de cupa cu Rapidul, ne vedem la Ploiesti.
little_foot
08-11-2006, 11:06 AM
Mai important pentru noi este parcursul din Liga I decat Cupa. Trebuie sa continuam s aurcam pentru a termina pe un loc linistitor. Poate de la anul sa ne gandim la Cupa ca la o posibilitate de a juca in Uefa.
d'AmpezzO
18-11-2006, 08:41 AM
Dupa o noapte alba in care am indurat frigul, vin si postez cu bucurie. Universitatea Craiova a devansat Farul cu scorul de 1-0, gol marcat de Saceanu. Echipa joaca prost, Braid , parerea mea, fiind cel mai prost jucator. De la revenirea pe Oblemenco parca jucam din ce in ce mai prost, sa mai jucam un meci la Caracal poate se schimba situatia..
In ultima etapa inainte de intersezon merge la Arad unde v-om intalni UTA, macar un scor de 1-0 ar fii de bun augur, si asteptam transferuri.
gianni
18-11-2006, 08:48 AM
Importanta este victoria pana la urma, chiar daca meciul nu a fost unul stralucit! Eu zic ca o sa mai treaca mult timp pana cand Universitatea Craiova o sa se poate bate de la egal la egal cu granzii bucuresteni! Dar inceputul este promitator!
sisu_stelistul
18-11-2006, 10:00 AM
Ati avut noroc cu Farul, trebuia sa castigam. S-a demonstrat ca aveti antrenor. De retrogradare o sa scapati sigur.
DarkComy
18-11-2006, 11:31 AM
Sincer , sezonul asta nu ma intereseaza jocul echipei ,putem sa jucam ca o echipa de Divizia C daca e , atata timp cat punctam in clasament sunt fericit , de la anu' vom vedea!
P.S. d'AmpezzO tu ai vazut incidentul cu Che ??? daca da poti sa detailiezi ca de pe forumul craiova-maxima nu am aflat decat putine chestii
little_foot
18-11-2006, 12:37 PM
Ati avut noroc cu Farul, trebuia sa castigam. S-a demonstrat ca aveti antrenor. De retrogradare o sa scapati sigur.
[/b]
Pai dc sa castigati? Ati ratat chiar atat de multe ocazii, ne-ati dominat chiar atat de rau si noi am avut decat o singura faza de poarta?
d'AmpezzO
19-11-2006, 10:57 AM
Comy, s-a intamplat ca i-au aratat niste baieti "marelui che, marelui suporter ancestral al stiintei, zmeul zmeilor din peluza" ca virtualul nu e realitate si forumul nu e peluza sud
ScorpionX
19-11-2006, 11:10 AM
Mai sisule tu esti stelist, sau constantean, sau mai ai o matusa din timisoara si mai ti si cu aia ca au public frumos?
Cat despre noroc...te intreb eu: cate ocazii a avut Farul ca sa merite victoria?
Ratonu
19-11-2006, 12:01 PM
ScorpionX, s-a vorbit deja de zeci de ori de lucrul asta. Fiecare persoana are dreptul la opinii, atat tu cat si sisu vi le-ati expus pe cele legate de subiectul asta si nu vad de ce ar continua discutia. Unii tin cu echipa care li se pare mai frumoasa, altii cu echipa locala, altii cu ambele, altii cu echipa mai galonata... si toti au dreptate in felul lor, pentru ca nu vorbim de ceva care se poate demonstra stiintific si, deci, nu exista adevar absolut (sau, daca ar exista Dumnezeu, l-ar sti numai el).
sisu_stelistul
19-11-2006, 04:19 PM
Mai sisule tu esti stelist, sau constantean, sau mai ai o matusa din timisoara si mai ti si cu aia ca au public frumos?
Cat despre noroc...te intreb eu: cate ocazii a avut Farul ca sa merite victoria?
[/b]
Acesta este ultimul post al meu pe subiectul acesta, dar vreau sa se lamureasca lucrurile. In primul rand tin cu Steaua si apoi cu Farul. Si, normal ca sunt constantean, ca doar m-am nascut in constanta :P
DarkComy
19-11-2006, 07:14 PM
Comy, s-a intamplat ca i-au aratat niste baieti "marelui che, marelui suporter ancestral al stiintei, zmeul zmeilor din peluza" ca virtualul nu e realitate si forumul nu e peluza sud
[/b]
Da ma , dar nu asa trebuia rezolvata problema ... daca Charlie avea ceva de impartit cu Che trebuia sa ramana doar intre ei nu sa fie 6 contra 1... si pe mine ma deranjeaza parerile lui Che dar ceea ce s-a intamplat este foarte urat si sper ca Che va apela la justitie !
nigga_thebest
19-11-2006, 07:46 PM
spuneti-ne si la noi de che asta .. ca pare interesant :D
DarkComy
19-11-2006, 08:19 PM
Un suporter al Craiovei care are un mod mai special de a se exprima , un contestatar al liderului gruparii Sezione l-a facut drogat pe acest "lider" .. pe nume Charlie . La meciul cu Farul , Charlie s-a dus la Che si au inceput sa se certe , dupa Charlie l-a pus la pamant pe Che , dupa s-au inversat locurile si atunci 6 membrii ai gruparii Sezione au inceput sa il bata . In final dupa ce s-a spalat pe fata , a vrut sa se duca la Jandarmi si astia cand au vazut l-au batut din nou .
Poze postate de suporter cand a ajuns acasa
http://img513.imageshack.us/img513/4555/imag021gl6fl4.th.jpg (http://img513.imageshack.us/my.php?image=imag021gl6fl4.jpg) http://img505.imageshack.us/img505/3428/imag022qy9hj5.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=imag022qy9hj5.jpg)
SSORIN
19-11-2006, 09:08 PM
Cat de rau l-au batut ! Ma mir ca nu a ajuns la spital , sigur e plin de vanatai si pe corp. Nici nu vreau sa ma gandesc la cati punmi si cate picioare a primit.
d'AmpezzO
19-11-2006, 09:51 PM
Nu e vorba ca l-a facut drogat ma, a fost asa numita tehnica a acumulatii si ce-a zis el atunci pe stadion, daca are 40 de ani sau cati are se crede prea matur si deasupra tuturor, nu inteleg ce e asa special, un ins a fost batut pe stadion din romania se intampla aproape in fiecare saptamana. Nu o sa faca nimic in justitie, Charlie nu a dat in el (cel putin eu asa am vazut), iar pe cei 4 " nu-i cunoaste nimeni", tu crezi ca batausii aia isi aleg oameni din peluza sa ii bat la un meci , din plictiseala.?!
ps: nu am postat nimic pe forum fiindca asa am decis ca e mai bine, si nici aici nu as vrea sa discut prea multe despre incident.
Important este meciul cu UTA, unde speram sa batem, chiar daca Lacatus a facut o echipa competitiva din Aradeni, care sunt niste jucatori foarte atletici, iar Marius le-a imprimat din rautatea lui ceea ce-mi place cand ma uit la meciurile lor. Pronostic : batem cu 5-0
DarkComy
19-11-2006, 11:23 PM
Pai batai se vad pe stadioane ... dar foarte putine in care victima tine cu aceasi echipa ca si agresorul .
Oricum s ainchidem dicutia !:)
O sa fie un meci greu cu UTA , daca o sa scoatem egal sa zicem mersi !
little_foot
28-11-2006, 10:48 AM
Revin titularii
Crăciunescu, Gărgălie şi Florin Costea sînt refăcuţi şi ar putea juca în meciul de sîmbătă de la Vaslui. Accidentările i-au dat mari bătăi de cap antrenorului Ştefan Stoica în ultimele etape. În afara lui Ciucă, jucător aflat încă în perioada de recuperare după operaţia de ligamente suferită la începutul sezonului, principalul "juveţilor" are la dispoziţie tot lotul. Accidentat la genunchi în partida cu Gloria Bistriţa din prima etapă a campionatului, fundaşul Cătălin Crăciunescu a început antrenamentele alături de coechipierii lui şi este foarte probabil ca el să înceapă titular în partida de la Vaslui, la fel ca şi Constantin Gărgălie, care a suferit o întindere musculară în meciul de Cupă cu Rapid.
Un alt jucător cu mari şanse să evolueze din primul minut este Florin Costea, care a avut probleme tot la genunchi după meciul cu Farul. Atacantul oltean a fost consultat de doctorul Doru Filipescu, care i-a spus că problemele au apărut din cauza unei stări de oboseală accentuate.
Pe lîngă cei trei, vor reveni în primul "11" Dănănae şi Velcovici, care au fost suspendaţi etapa trecută. Chiar dacă este refăcut, Dorel Stoica are şanse minime să evolueze după ce a suferit o ruptură musculară, antrenorul Ştefan Stoica nedorind să-l forţeze pe fundaşul de 28 de ani.
[/b]
In sfarsit vesti bune. Sper ca intrarea celor 4 sa ne ajute sa obtinem macar 1 punct la Vaslui si sa reusim sa punem probleme Stelei. Aveam mare nevoie de experienta lui Craciunescu si de tineretea lui Velcovici, Gargalie si Costea.
Gorghette
10-12-2006, 11:40 PM
0-0 cu Steaua... parerea mea e ca e un rezultat bun, nu ca o victorie dar totusi bun. Oricum mi s-a parut ca a jucat curajos, cu un presing agresiv, si nu prea i-au lasat pe stelisti sa intre in careul nostru. Oricum a fost un meci frumos, mie mi-a placut !
gianni
11-12-2006, 07:52 AM
Poate ca o sa se construiasca o echipa la Craiova! Trebuie, insa, bani si rabdare, dar pana acum, Craiova s-a descurcat!
ScorpionX
12-12-2006, 04:24 PM
Eu nu inteleg o chestie. De ce se chiunuie Mititelu sa-l ia pe Balba pe care a oferit 500.000 si a fost refuzat in timp ce CFR l-a luat pe Frunza pt 300.000... ?
sisu_stelistul
13-12-2006, 11:30 AM
Pentru ca nu se pricepe la fotbal, el doar este un suporter mai infocat care are de unde.
Pe Frunza asta nu l-am mai avut odata?
Gorghette
22-12-2006, 04:15 PM
Nu Blue... l-am avut pe celalalt, parca Sorin il cheama :P asta e Viorel.. sau invers :P Oricum am luat pe Wobay si pe Njock. Sa speram ca facem treaba cu ei... 2 jucatori de 1 mil de dolari. Si sa mai vine si Easter, ca nu ma supar !
1 mil de dolari pe astia 2? Mititelu vrea sa arate la lume ca are bani aducand doi jucatori, dintre care unul a jucat si in divizia C cu Arad?
DarkComy
22-12-2006, 04:43 PM
in Wobay am incredere ...dar in N'jock asta ... nici macar un pic .....mai bine il aducea pe Sergiu Popescu de la Caracal decat pe asta
sorin
22-12-2006, 05:06 PM
sa fim seriosi, craiova nu mai e ce a fost odata.Cred ca acum craiova are nevoie de niste jucatori cu multa experienta pe langa care sa creasca potentialele talente si valori cu care se lauda mititelu, dar nu de Njock care si in varful carierei a fost un jucator de duzina. Wobai?Nu-l cunosc da cred ca la Caracal erau multi mai buni si mai ieftini ca el.
little_foot
24-12-2006, 09:26 AM
Fane Stoica l-a dorit foarte mult, il cunoaste de pe vremea cand era secundul lui Andone in Cipru , Andone l-a dorit si el asa ca nu cred sa fie o petarda. Daca il mai aduc si pe Easter eu zic ca ne-am cam asigurat atacul. Poate pe viitor sa mai aduca jucatori si in alte compartimente.
DarkComy
14-02-2007, 03:19 PM
Sursa : Editie Speciala
«Ion Oblemenco» intră în reconstrucţie
Gazonul stadionului din Bănie va fi schimbat, iar Universitatea va juca până în vară meciurile de pe teren propriu la Caracal. Totodată, întregul complex va fi modernizat, pe locul actualului teren de zgură urmând a se construi încă un stadion, de 3.000 de locuri, cu nocturnă şi gazon impecabil. Lângă el se vor amenaja două terenuri de antrenament pentru copii şi juniori şi o parcare pe spaţiul cu bitum. În total, investiţiile lui Adrian Mititelu în infrastructură se vor ridica la suma de două milioane de euro, iar lucrările se vor încheia până la toamnă.
Universitatea va evolua la Caracal
După decizia de ieri a comisiei de apel, care nu a redus suspendarea de două etape acordată Universităţii, conducerea clubului din Bănie a hotărât ca ultimele cinci meciuri care ar fi urmat să aibă loc pe stadionul “Ion Oblemenco” să se dispute la Caracal, pe arena “Parc”, unde alb-albaştrii au mai susţinut două jocuri în acest campionat. Astfel, investiţia care se va face în complexul “Ion Oblemenco” se extinde şi asupra gazonului stadionului, care va fi refăcut complet, suma dedicată acestei lucrări fiind de 500.000 de euro. “Până la începutul sezonului viitor cred că se vor termina lucrările ca să putem începe campionatul 2007 - 2008 pe stadionul nostru, în condiţii de joc impecabile”, a declarat Adrian Mititelu. Terenul va beneficia de un sistem modern de drenaj şi de încălzire, care îl va transforma în cel mai bun din ţară.
După trei decenii în care nu s-a mişcat un deget şi nu s-a alocat un leu pentru întreţinerea sau modernizarea complexului unde este amplasată arena “Ion Oblemenco”, cu doar câteva excepţii de spoială, cu ocazia unor evenimente, în această primăvară se va declanşa un megaproiect, ce include construirea unui stadion, a două terenuri de antrenament şi a unei parcări. De ieri s-a hotărât ca şi gazonul de pe “Ion Oblemenco” să fie înlocuit. Cel care a luat iniţiativa refacerii şi modernizării întregului sector este finanţatorul Universităţii, Adrian Mititelu. Chiar dacă stadionul nu aparţine clubului şi este doar concesionat pe doi ani şi jumătate, patronul Ştiinţei s-a decis să investească nu mai puţin de două milioane de euro pentru îmbunătăţirea complexului. La sfârşitul acestei luni vor demara lucrările de construcţie a unei arene moderne pe locaţia actualului teren de zgură, pe care s-au antrenat până acum echipele de juniori, situat în spatele tribunei oficiale. Noua arenă va fi una ce va beneficia de tot ce este necesar disputării în condiţii optime ale unor partide oficiale şi ale antrenamentelor Universităţii. Stadionul va avea un gazon impecabil, va beneficia de instalaţie de nocturnă şi de o tribună cu 3.000 de locuri, construită în partea de vest, spre sălile de sport din cadrul complexului. Topografii au efectuat deja măsurătorile necesare, urmând ca, imediat ce vremea va permite, firma care a semnat contractul să înceapă lucrul. Conform estimărilor, în aproximativ trei luni arena va fi gata, iar într-o jumătate de an întregul complex ar trebui să fie predat la cheie. Pe bitumul unde erau terenurile de tenis de câmp şi de ani buni se pregătesc juniorii va fi amenajată o parcare. Deja accesul în incinta complexului a fost restricţionat, doar atleţii mai având voie să pătrundă în arenă pentru antrenamentele pe pistă.
Adrian Mititelu
La sfârşitul acestei luni vor începe lucrările la modernizarea bazei de antrenament. Unde sunt acele terenuri de zgură şi bitum, în paragină, la 1 septembrie vom avea o baza ultramodernă, unde se vor antrena şi juniorii Craiovei. Veţi vedea 16.000 de metri pătraţi de terenuri de fotbal, un stadion cu nocturnă şi 3.000 de locuri, iar lucrările vor fi efectuate de firma lui Marian Oprişan.
Primăvara şi juniorii, principalii beneficiari
Stadionul care va înlocui actuala suprafaţă de joc acoperită cu zgură nu va fi doar un alt loc de antrenament pentru alb-albaştri. Principala posesoare a noului gazon va fi echipa a doua a Universităţii, Primăvara, care va fi înscrisă în Liga a III-a, îşi va disputa partidele de pe teren propriu în sezonul viitor pe noua arenă. De asemenea, cele două terenuri amplasate în spatele stadionului, aşa-numitele “Ion Oblemenco II” şi “Ion Oblemenco III”, vor fi refăcute din temelii. Dacă terenul secund oferea şi până acum condiţii acceptabile de pregătire, al treilea câmp de joc se transformase, deja, într-o mlaştină şi va necesita modernizări serioase. Cele două terenuri vor fi destinate antrenamentelor copiilor şi juniorilor
In sfarsit modernizari :palme:
nigga_thebest
14-02-2007, 03:27 PM
frumos... si totusi se pare ca rapidul va juca la craiova... :|
si noi la voi :D traiasca partidul ahh pardon frf
nigga_thebest
15-02-2007, 04:06 PM
mai interesant e ca voi ati putea juca cu noi la noi ... chiar ca e imbarligata situatia
little_foot
01-04-2007, 03:33 PM
Intrunit astazi, 01.04.2007, in componenta: Mititelu Adrian, Geolgau Ion, Cristescu Silvian, Costesin Ovidiu si Beldeanu Aurica, Consiliul Director al FC Universitatea Craiova a decis urmatoarele sanctiuni:
●CIUCA MADALIN – amenda 2.000 USD, pentru atitudinea nesportiva avuta fata de jucatorul Baird Michael, la antrenamentul echipei din ziua de sambata, 24.03.2007;
●ROSE JOSHUA – amenda 1.000 USD si avertisment, pentru atitudinea neprofesionista din meciul cu Politehnica Iasi;
●BAIRD MICHAEL – amenda 1.000 USD, pentru atitudinea nesportiva avuta fata de jucatorul Ciuca Madalin, la antrenamentul echipei din ziua de sambata, 24.03.2007;
●SACEANU ROBERT – amenda 3.000 USD si retrogradat la echipa a doua, pentru lovirea jucatorului Gangioveanu Constantin, in timpul antrenamentului de miercuri, 28.03.2007, si pentru viata nesportiva;
●GARLA VALERIAN – amenda 1.000 USD si avertisment, pentru viata nesportiva;
●DINA MIHAI – retrogradat la echipa a doua, pentru viata nesportiva si pentru randamentul scazut din ultima perioada.
Mda. Interesanta situatie. O sa avem viata grea fara astia.
DarkComy
01-04-2007, 05:06 PM
Sa speram ca e pacaleala de 1 aprilie :)
nigga_thebest
01-04-2007, 06:09 PM
e clar pacaleala :D Nu s-a schimbat Mititelu asa brusc ...am auzit ca pacalelile facute dupa pranz aduc ghinion:lol:
sorin
01-04-2007, 06:36 PM
E pacaleala, toti au atitudine nesportiva si viata extrasportiva:)Doar nu o fi Craiova echipa de derbedei...sau:confused:
Varaloi
01-04-2007, 06:53 PM
La cat de tineri is...:D.Glumeam,orice fotbalist trebuie sa traiasca o viata in afara sportului,el nu joaca decat un joc.Imi dau seama ca e o pacaleala...
Gorghette
12-05-2007, 09:41 PM
Frumusete de meci facut de Universitatea :D 5-1 cu Poli Timisoara... ce a putut Baird sa faca de ei :D o pasa de gol, 2 penaltyuri facute de el si 2 goluri :D
A 5-a victorie consecutiva :D vine cu Farul si UTA si se stie ca terminam cu 7 victorii.
DarkComy
12-05-2007, 11:44 PM
Ai uitat sa precizezi ca a obtinut si o eliminare ;)
gianni
13-05-2007, 12:44 PM
Isi revenira oltenii, mai! Bravo lor! Meciul acesta imi aduce aminte de adevarat Universitatea Craiova! La mai mare!
-=FaN MaNcHeStEr=-
14-05-2007, 06:18 PM
Sa speram ca o va tine tot asa.Nu vreau ca meciul asta sa ne insele.
Gorghette
14-05-2007, 10:20 PM
Prepelita si Tanasa la Craiova :D \:D/ :P sursa www.sport.ro
Real_Madrid
19-08-2007, 12:41 PM
SOC! PATRU JUCATORI AI STIINTEI, EXCLUSI DIN LOT!
In timpul conferintei de presa sustinuta duminica dimineata de catre finantatorul gruparii Universitatea Craiova, Adrian Mititelul a anuntat ca a dat afara patru jucatori: Dorel Stoica, Mihai Dina, Constantin Gargalie si Robert Saceanu , care vor merge sa se pregateasca cu echipa a doua cat timp mai au contract. Hotarare irevocabila.
"De circa o luna si jumatate jucatorii Dorel Stoica, Mihai Dina, Constantin Gargalie si Robert Saceanu creasera o adevarata caracatita in lot, au incercat sa schimbe antrenori dupa vointa lor si au stricat permanent atmosfera la echipa. Acesti jucator vor fi dati afara si se vor pregati cu echipa a doua cat timp mai au contract. Alti doi jucatori carora nu le dezvalui numele pentru a-i proteja au primit un avertizment si cate 10.000 dolari amenda", a declarat finantatorul stiintei Adrian Mititelu.
Sursa:ProSport
shinoda
19-08-2007, 01:19 PM
SOC! PATRU JUCATORI AI STIINTEI, EXCLUSI DIN LOT!
In timpul conferintei de presa sustinuta duminica dimineata de catre finantatorul gruparii Universitatea Craiova, Adrian Mititelul a anuntat ca a dat afara patru jucatori: Dorel Stoica, Mihai Dina, Constantin Gargalie si Robert Saceanu , care vor merge sa se pregateasca cu echipa a doua cat timp mai au contract. Hotarare irevocabila.
"De circa o luna si jumatate jucatorii Dorel Stoica, Mihai Dina, Constantin Gargalie si Robert Saceanu creasera o adevarata caracatita in lot, au incercat sa schimbe antrenori dupa vointa lor si au stricat permanent atmosfera la echipa. Acesti jucator vor fi dati afara si se vor pregati cu echipa a doua cat timp mai au contract. Alti doi jucatori carora nu le dezvalui numele pentru a-i proteja au primit un avertizment si cate 10.000 dolari amenda", a declarat finantatorul stiintei Adrian Mititelu.
Sursa:ProSport
trebuiau sa gaseasca un tap ispasitor.
sisu_stelistul
19-08-2007, 02:24 PM
A dat afara niste jucatori buni, dar probabil ca era jucatori cu orgoliu care nu-l vroiau pe actualul antenor. Este destul de ciudata decizia deoarece erau niste jucatori buni, dar daca stricau atmonsfera la club...
Gargalie ala sau cum dreq il cheama e puscarie sa-l trimita inapoi de unde a venit iar restu aveau figuri in cap doar Stoica juca titular Dina si Saceaunu erau rezerve si nu faceau mare lucru cand intrau. Cred ca e f bine ce a facut Miti in privinta capitanului, Costea e cam singurul care a jcuat bine meci de meci si merita banderola.
little_foot
20-08-2007, 10:20 AM
Si Dina a jucat bine pe finalul sezonului trecut. Pacat tare de Stoica aveam incredere in el. Si de Saceanu mi-a placut prima parte a sezonului trecut insa se pare ca i-au intrat fumurile in cap. Sper ca deciziile astea vor aduce socul la echipa. De asemenea sper ca Stoica si-a dat seama ca nu este Mirel Radoi si ca nu el decide in clubul ala cine vine si cine pleaca. Poate se trezeste la realitate si ne ajuta cu adevarat.
DAmpezz0
22-08-2007, 04:59 PM
Toti patru au fost liderii echipei, si sunt jucatori de valoare dar banul si faima fac lucruri proaste cu omul. Decizia a fost: ori schimba pe Cioroianu si ramane gasca nebuna si shimba in nestire antrenori ca si pana acum Stanga si Stoica, ori scapa de ei si echipa renaste iar. Alaturi de cei 4 mai se afla pe lista si Baird si Bornescu, cel din urma se pare ca va pleca la CFR 1907 sau in Turcia, daca nu va pierde oricum titulatura(postul de titular).
ps: vad multi buCuresteni pe topic, va rog nu ne plangeti de mila, toti sunt dispensabili, si gasim altii mai buni - vezi Prepelita si Tanasa!
M.I.L.32
10-09-2007, 04:23 PM
Ce parere aveti despre scandalul dintre Mititelu' si primaria Craiova?
Mititelu': "PLEC DIN CRAIOVA ! "
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=58043&rss=1
DarkComy
10-09-2007, 04:47 PM
Solomon e un tigan imputit care nu mai stie cum sa fure si cum sa ii puna bete in roate lui Mititelu, nu stie sa faca decat fantani arteziene. Cred ca daca ar putea , ar face un mall in centrul parcului Romanescu si in varful mall-ului ar pune o arteziana.
Nu stiu ce o sa faca Mititelu cu cei 500.000$(impozitul) pe care ii cere primaria dar in ce priveste concesionarea, actualul contract expira in 2009 si mi-e greu sa cred ca ca Solomon va castiga din nou alegerile.
Despre Camataru ... nu mai am cuvinte , il pupa in cur pe solomon iar banii i-au furat mintile.
M.I.L.32
10-09-2007, 04:51 PM
O situatie foarte nasoala pentru cei de la Craiova ..... dar cred ca vor trece si peste aceasta.
DAmpezz0
10-09-2007, 06:52 PM
Nu pleaca stai linistit, insa treaba e o porcarie, este respectul aratat celor care baga bani in football si care doresc sa faca performanta. Solomon este la ultimul mandat ca primar, asta e clar!! Insa Romania este tara unde oamenii gandesc cu buzunarul nu cu capul.
Daca stam sa calculam, cu 550 000 euro face nocturna la Caracal si joaca acolo...
little_foot
11-09-2007, 09:02 AM
Si pe stadionul din Caracal unde intram toti? Si plus ca daca trage Stoica putin mai tare da cu mingea in strand si atunci sa vezi pierderi.
Redevenind serios...Solomon este un nimeni. Nu-i inteleg insa atitudinea. Cu Dinel a facut la fel, i-a pus bete in roate insa nu face nimic pentru echipa. Toate actiunile lui te duc cug andul ca ar vrea sa izgoneasca toti potentialii investitori de la Craiova insa totusi el nu face nimic sa zici ca vrea sa preia echipa si sa o tina cu 1 mil de euro pe sezon. Nu mai inteleg nimic, sunt atatea scandaluri la echipa ca ma duce gandul la acum 3 sezoane. Nu vreau sa mai trecem iar prin acelasi calvar.
sisu_stelistul
11-09-2007, 11:06 AM
Sper ca cei doi sa se inteleaga, oricum Solomon nu ar trebui sa-i puna bete in roate lui Mititelu ci mai degraba sa-l ajute.
DarkComy
15-09-2007, 09:24 PM
Craiova azi a fost penibila, am si inchis tv-ul dupa golul lui UTA. Nesimtire curata din partea jucatorilor. N-am vazut nici daruire , nici realizari tehnice(nici macar pase elementare de 2-3 m).
Eu in locul lui Stanga i-as chema la 2-3 noaptea la stadion si i-as pune sa dea ture de gazon pana la 7 dimineata. Sa ii rupa, poate asa o sa inteleaga si ei sa nu isi mai bata joc de fotbal, sa nu-l mai mimeze.
DeadHope
20-09-2007, 01:36 PM
Eu in locul lui Stanga i-as chema la 2-3 noaptea la stadion si i-as pune sa dea ture de gazon pana la 7 dimineata. Sa ii rupa, poate asa o sa inteleaga si ei sa nu isi mai bata joc de fotbal, sa nu-l mai mimeze.
Darkule, parca Stanga e mai breaz. Din ce-am inteles, a plecat si el? Sau si-a luat "vacanta"? Pacat de Craiova, dar pana vor (veti) realiza ca nu mai sunt (sunteti) o echipa mare si sa stabileasca obiective realiste (ramanerea in Liga I, eventual in prima jumatate a clasamentului), nu ii (va) vad bine.
dragos_015
30-09-2007, 05:47 PM
http://www.gsptv.ro/index/id/7089
Ce talent imens are Lutu...pacat ca nu mai e tanar...unul din faimosii jucatori nascut talent,mort speranta.
Real_Madrid
30-09-2007, 06:10 PM
Da,a inscris un gol foarte frumos.Chiar si acum la varsta lui face niste faze foarte bune,experienta isi spune cuvantul.
Omega
30-09-2007, 06:15 PM
Wow, ce gol a putut să dea. Niciodată nu i-a lipsit talentul, păcat de deciziile pe care le-a făcut în viaţă.
little_foot
12-10-2007, 09:11 AM
http://www.mysport.ro/video/read/15291
Golul marcat de Gica Craioveanu in meciul de aseara jucat de Generatia de Aur contra Portocalei mecanice. Mereu o sa-l regret pe Craioveanu. Eu nu am crescut cu Oblemenco, Balci, Camataru, Negrila etc. Eu am crescut cu numele lui Craioveanu pe buze. Ce n-as da sa-l mai vad jucand un meci.
supermoro
12-10-2007, 10:28 AM
Perfect de acord cu tine. Regret ca nu si-a incheiat cariera la Craiova.
DarkComy
05-12-2007, 12:12 AM
Perfect de acord cu tine. Regret ca nu si-a incheiat cariera la Craiova.
Nu e prea tarziu pentru un meci de retragere in tricoul alb-albastru :)
mare jucator Gica Craioveanu,nu multi au jucat fotbal la cel mai inalt nivel pana la o varsta asa inaintata si chiar sa fie titulari in echipele de club
little_foot
05-12-2007, 09:06 AM
Poate ca daca Gica Craioveanu ar fi avut si talentul cu care s-au nascut jucatori ca Hagi, balaci, Dobrin ar fi ajuns si mai mare. Asa l-a dus sus doar munca depusa, perseverenta si dorinta de afirmare.
DarkComy
05-12-2007, 09:39 PM
Poate ca daca Gica Craioveanu ar fi avut si talentul cu care s-au nascut jucatori ca Hagi, balaci, Dobrin ar fi ajuns si mai mare. Asa l-a dus sus doar munca depusa, perseverenta si dorinta de afirmare.
Pacat ca tara asta duce lipsa de fotbalisti ca Gica Craioveanu (nu mai vorbesc de cei ca Hagi, Balaci, Dobrin etc.). Acum toti sunt manelisti, plini de fite care joaca numai pt bani si nici macar nu joaca fotbal la tot potentialul, mimeaza fotbalul.
M.I.L.32
06-12-2007, 07:43 PM
mimeaza fotbalul.
Da , in campionatul nostru, cei care sunt platiti mimeaza fotbalul, toti se cred vedete. Nu e nici o problema daca se cred vedete , dar trebuie sa-si demonstreze valoarea pe teren. In alte campionate se joaca pe bani grei, dar daca nu iti demonstrezi valoarea pe teren , ramai pe banca. Sa speram ca poate vor veni si in fotbalul romanesc vremuri mai bune.:(
Sper ca Miti sa nu fie atat de prost incat sa-l cumpere pe Iacob, o fii el din Valcea dar nu are ce cauta la Stiinta pentru ca nu are loc. Il avem deja pe Dina care e acelasi tip de atacant si nici el nu e titular plus ca este peste Victoras. Ar mai lipsi sa-l aducem si pe njock...
little_foot
04-09-2008, 08:23 AM
Si colac peste pupaza vrea sa-l transfere si pe Sanmartean.:huh:
DarkComy
04-09-2008, 09:24 AM
Sanmartean mai merge. Chiar daca trece printr-o perioada grea din cauza accidentarilor, sunt sigur ca "ala micu" (urbano Lega) il poate ajuta si atunci ne va fi de ajutor.
Iacob e la fel de petarda ca si Njock. Amandoi sunt niste impiedicati. Cum zicea unu' de pe forumul C-M. "A alege intre Njock si Iacob e ca si cum ai alege intre SIDA si EBOLA".
5 motive pentru care Iacob nu are ce cauta la Craiova:
1. E „pătat“. Adică a îmbrăcat tricoul rivalelor din Bucureşti, iar Mititelu a spus că nu va transfera vreodată jucători cu un trecut mânjit. Mă rog, patronul Universităţii a declarat şi că nu va vinde vreodată la Steaua...
Revenind la Victoraş, acesta a jucat trei sezoane la Steaua şi un retur la Rapid, başca cele trei-patru săptămâni în care s-a aflat în curtea lui Dinamo, numai că alb-roşii nu l-au păstrat.
2. E expirat. Victoraş a fost dat afară de o echipă ce a terminat pe locul 13 în liga a doua din Germania. Ar putea oare ajuta Ştiinţa să se bată pentru primele cinci locuri din clasament? E o întrebare retorică.
3. Sosirea lui Victoraş Iacob ar da peste cap strategia pe care a mers până acum clubul: promovarea tinerelor talente. Principalii afectaţi: Mihai Costea, Gogoşoiu şi Crăciun, care, cel mai probabil, ar sfârşi în pribegie.
4. N-are valoare. Vârful de gura porţii Victoraş Iacob nu a marcat în cele opt sezoane de ligă întâi decât o singură dată peste 7 goluri, cu Oţelul Galaţi (atunci au fost 13). Nici Bănia nu i-a priit, în sezonul 2001-2002, când a îmbrăcat tricoul alb-albastru a marcat de trei ori în 15 jocuri.
5. Relaţie proastă cu fanii. La meciul cu FC Naţional, ultimul în Bănie, Victoraş Iacob s-a despărţit de suporterii olteni arătându-le degetul mijlociu
Articol din www.lupamea.ro
Varaloi
04-09-2008, 10:23 AM
Din ce a zis DarkComy mai sus, cred ca ar trebui sa se retraga...Deci, daca il tranfera pe Victoras Iacob la Craiova, Mititelu ar trebui sa lase Stiinta pe mana unui om care chiar gandeste. Cat despre Sarmantean, nu e cine stie ce jucator...
little_foot
05-09-2008, 03:07 PM
Astazi Craiova implineste 60 de ani de existenta.
Cu ocazia asta am gasit un articol foarte emotionant scris de un baiat mai atasat de Craiova decat jumate din cei din galerie. Va invit si pe voi ceilalti olteni sa cititi:
http://blog.mysport.ro/newsted/2008/09/05/istorie-si-iubire-extremauniversitatea-craiova/
Mie unul mi s-a facut pielea de gaina si parca auzeam vuietul tribunelor numai din povestirea lui.
M.I.L.32
05-09-2008, 03:34 PM
Da.... a fost scris de catre un suporter adevarat...SUPERB ! Bravo si nu in ultimul rand "LA multi ani" U. Craiova !
eu sunt dinamovist da pot spune ca acest articol este SUPERB!!! LA MULTI ANI CRAIOVA!
una din cele mai mari si frumoase echipe:La Multi Ani Universitatea Craiova
DarkComy
05-09-2008, 07:36 PM
LA MULTI ANI "STIINTA" NOASTRA!! :lamultiani::wub:
Un nou editorial cu ocazia acestei sarbatori.
LA MULTI ANI, CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI!
Intr-o tara unde nou-nascutii sunt aruncati la tomberoane intr-un ritm ametitor, unde copiii duc dorul parintilor plecati la “hamaleala” in strainataturi purtand cu ei visul unui trai mai bun, unde politicieni fara scrupule calca in picioare demnitatea unui popor amortit de propriile-i slabiciuni, unde organele de control ale statului au ca unic scop rotunjirea conturilor personale, unde sanatatea a ajuns un lux, unde invatamantul acorda calificative si elibereaza diploma in functie de greutatea buzunarelor ce eclipseaza detinerea de materie cenusie,ei bine, intr-o astfel de tara fotbalul a incetat de mult sa mai fie doar un joc, un spectacol,o reprezentatie care sa culeaga aplauzele si ovatiile celor ce indragesc acest fenomen.
Fotbalul ne ofera, din pacate, din ce in ce mai des peisaje sumbre si pesimiste care ne dau fiori reci pe sira spinarii, precum operele marelui Bacovia. In goana dupa trofee mai mult sau mai putin ruginite de aerul urat mirositor al modului in care au fost obtinute, Dinamo si Steaua au continuat de-a lungul anilor sa calce pe cadavre fara a-si imagina ca,mai devreme sau mai tarziu,vor deveni victimele propriilor apucaturi. Si asta pentru ca intr-un mediu pe care il schilodesti si il murdaresti,nu te mai poti dezvolta. Fotbalul romanesc a avut rezultate atunci cand echipe din provincie si-au strans proprii copii la piept, i-au crescut cu grija, i-au educat si invatat, inscriindu-i apoi intr-o competitie care-si cunostea dinaintea inceperii ei primii doi clasati.
UNIVERSITATEA CRAIOVA ar fi meritat cu prisosinta titlul de “Mama eroina” acordat in “epoca de aur” mamelor cu multi copii. Si nu doar pentru numarul foarte mare de copii nascuti si crescuti,ci mai ales datorita calitatii acestora. Niciodata o echipa de fotbal din Romania nu a dezvoltat atata pasiune,dragoste si emulatie precum STIINTA. Unii au castigat trofee mai multe, mai importante, dar nimeni nu a ajuns CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI.
Iubim UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru ca am vazut in ea acea mama blajina, mandra,suava, luptatoare, care-si creste copiii cu sacrificii si demnitate, trimitandu-i apoi la scoala sa concureze cu odraslele ministrilor de la capitala. Am vazut in UNIVERSITATEA CRAIOVA acea mama ai carei obraji supti si brazdati de greutatile vietii sunt mangaiati de lacrimile cristaline ale bucuriei atunci cand copiii ei sunt mai buni decat progeniturile boierilor trufasi.
UNIVERSITATEA CRAIOVA a fost, fara indoiala, victima multor marsavii in fotbalul romanesc. I s-au furat puncte, i s-au furat jucatori,i s-au furat participari in cupele europene,i s-au furat chiar titluri,dar niciodata nu a putut fi distrusa de catre balaurii fotbalului romanesc. Pana cand… Pana cand mintile intunecate ale fostei securitati si-au trimis angajatii deghizati in “oameni de bine” pentru a duce la bun sfarsit planul grotesc. La poarta femeii iubitoare de copiii si de meleaguri natale, batu unul din slujitori. Slujitori ai gradatilor cu fetele schimonosite de ciuda ca nu pot avea si ei copii la fel de buni. Femeia a deschis poarta,si-a primit oaspetele in casa oferindu-i gazduire si vesminte curate care sa-i acopere imaginea murdarita de mlastinile necrutatoare ale matrapazlacurilor.Toate acestea pana intr-o zi in care oaspetele ii ucise femeii copiii si o condamna la munca silnica pe motiv ca mama nu accepta sa creasca odraslele altora…
UNIVERSITATEA CRAIOVA a fost in coma…S-a trezit…A inceput sa-si creasca din nou copiii…Sa-i alinte,sa-i mangaie,sa le ofere dragoste si caldura…îi va trimite din nou la scoala… Vor aparea din nou fetele schimonosite de ciuda… Se vor gasi aparatori ai balaurilor care sa ne spuna cat de frumosi,destepti si bogati sunt ei… Noi doar ii vom privi in ochi,demni,cu fruntea sus…Nu cu dispret,ci cu mila…Poate si cu un sentiment de jena pentru rusinea unor oameni care continua sa creada in organizatii nascute la comanda unor netrebnici ce au intemnitat sau ucis oameni nevinovati.
TE IUBIM, UNIVERSITATEA CRAIOVA! LA MULTI ANI!
Autor: G.Ovidiu Catalin
Absolut superb
Ratonu
05-09-2008, 08:16 PM
Cam penibile articolele, dar hei, la mulţi ani! :)
pikciu
05-09-2008, 08:24 PM
Nimic nu e penibil, atunci când acele cuvinte sunt venite din suflet. Cu toate ca nu prea simpatizez eu Ştiinţa, zic şi eu un sincer "La mulţi ani!" clubului şi suporterilor săi. ;)
Ratonu
05-09-2008, 10:28 PM
Nimic nu e penibil, atunci când acele cuvinte sunt venite din suflet.
Nu cred că aşa ceva e relevant. Mie chestiile alea mi se par scrise prost şi mă fac într-un fel să-mi pară rău pentru autorii lor. Nu cred că au fost realizate cu intenţia asta.
pikciu
05-09-2008, 10:48 PM
Poate, dar să nu uităm că autorii articolelor nu sunt jurnalişti, probabil nu au urmat o facultate de profil, şi desigur se observă şi nişte greşeli de exprimare prin ele, nişte exagerări etc. Dar nu ar trebui judecaţi pentru asta. În sfârşit, să nu deviem.
DarkComy, ia bagă şi tu imnul ăla cu Oltenia Eterna Terra Nova aici. :) Versuri, mă refer.
little_foot
06-09-2008, 08:45 AM
De bucurie rar avuram parte
In unele duminici pe la nunti,
Suntem olteni pe viata si pe moarte
Suntem olteni, adica suntem munti.
Un rost ne-a dat maicuta noastra, dulcea
Sa fim dintre romani cei mai fierbinti
Din Dolj si pana-n Gorj si pana-n Valcea
Si pana-n Olt si pana-n Mehedinti
Oltenia Eterna Terra Nova
Un cantec are astazi si-n priviri
Hai Universitatea, hai Craiova,
Tu, Campioana unei mari iubiri!!!
La tricolorul romanesc se-nchina
Si face juramant prin lupta azi
Oltenia provincia latina
A lui Mihai al nostru cel Viteaz
Oltenia pandura a lui Tudor
Si-a lui Arghezi si-a atator dusi
Oltenia celui mai mare sculptor,
Al omenirii Constantin Brancusi.
Salut fratern Moldova, Bucovina
Salut fratern Ardeal si tu Banat
Muntenie si Dobroge senina
Si Maramures neingenuncheat
Priviti aceasta sacra frumusete
Oltenia pamant cu oameni buni
SI pumn pedepsitor cu 5 judete
Caus al palmei vechilor taciuni
Olteni suntem in matca noastra
Olteni am fost si tot asa vom fi
Iar flamura ros' galbena albastra
Se oglindeste bine si in Jii
Tot ce avem noi am facut cu truda
Si nu traim din mila si pomeni
Spre binele acestei tari asuda
Si semintia noastra de oltenď
DarkComy
06-09-2008, 08:57 AM
DarkComy, ia bagă şi tu imnul ăla cu Oltenia Eterna Terra Nova aici. :) Versuri, mă refer.
Asta e prima versiune a imnului (facuta de Adrian Paunescu in 1983). Versiunea postata de Little e a lui Ciri Mayer. Sunt f mici diferente (Se vad in strofa a doua)
Oltenia eterna Terra Nova
De bucurie rar-avuram parte
În unele duminici, pe la nunti,
Suntem olteni pe viata si pe moarte
Suntem olteni, adica suntem munti.
Un rost ne-a dat maicuta noastra, dulcea,
Sa fim, dintre romani, cei mai fierbinti,
Din Dolj si pana-n Olt si pana-n Valcea
Si pana-n Gorj si pana-n Mehedinti.
Refren:
Oltenia, eterna Terra Nova,
Un cântec are astăzi si-n priviri
Hai Universitatea! Hai Craiova!
Tu, Campioana unei mari iubiri!
La Tricolorul românesc se-nchină,
Si-i face jurământ prin luptă, azi,
Oltenia, provincia latină,
A lui Mihai, al nostru, cel Viteaz.
Oltenia pandură a lui Tudor
Si-a lui Arghezi si-a atâtor dusi
Oltenia celui mai mare sculptor,
Al omenirii, Constantin Brâncusi!
Refren
Salut fratern, Moldovă, Bucovină,
Salut fratern, Ardeal, si tu, Banat,
Salut fratern, Muntenie vecină,
Si Maramures, neam ne-ngenuncheat.
Priviti această sacră frumusete:
Oltenia, pământ de oameni buni
Si pumn pedepsitor cu 5 judete,
Căus al palmei vechilor străbuni!
Refren
Oltenie, suntem în oastea voastră,
Olteni am fost si-asa vom fi
Cu flamura ros-galbenă-albastră
Deasupra-n fiecare zi.
Tot ce avem, noi am facut cu trudă
Si n-am trăit din milă si pomeni.
Spre binele acestei tări asudă
Si semintia noastră de olteni!
Refren
Ca tine-n lume nu există două,
Tu esti simbolul unei lumi întregi
Si sigla ta e Craiovita Nouă,
Oras care învinge orice legi.
Oricum, e cel mai frumos imn al vreunei echipe de fotbal de la noi
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.