PDA

View Full Version : Cupele europene 2008-2009: FC Vaslui

Sirius
01-08-2008, 01:51 PM
Discuții și comentarii despre prestația echipei în cupele europene.

@lyn
01-08-2008, 07:25 PM
Vaslui joaca in turul 2 preliminar cu echipa letona Metalurg Liepaja. Un adversar foarte accesibil.

Varaloi
01-08-2008, 08:28 PM
Tinand cont ca Vasluiul a batut Steaua, sunt absolut sigur ca va trece de Metalurg. Deci, in concluzie, tragerea este extraordinar de buna pentru moldoveni.

Petrov
01-08-2008, 08:50 PM
Eu nu sunt de aceeasi parere.Daca au batut pe Steaua si pe Baku o echipa de care nici nu mai auzisem asta nu inseamna ca o va tine numai in victorii.Vasluiul nu are experienta in cupele europene si nu cred ca este deja calificata inaintea meciului.Este un meci destul de echilibrat.Dupa mine Vaslui are 60% sanse de calificare.

Varaloi
04-08-2008, 03:26 PM
Eu nu sunt de aceeasi parere.Daca au batut pe Steaua si pe Baku o echipa de care nici nu mai auzisem asta nu inseamna ca o va tine numai in victorii.Vasluiul nu are experienta in cupele europene si nu cred ca este deja calificata inaintea meciului.Este un meci destul de echilibrat.Dupa mine Vaslui are 60% sanse de calificare.

Asculta...Vasluiul a batut Steaua pe MERIT, s-a vazut clar. Steaua fiind echipa de Champions League! Deci chiar crezi ca o echipa ce a batut pe merit o echipa de Champions League s-ar putea incurca de niste letoni frustrati care nici sa dea cu picioarul in minge nu stiu? Pfff...te rog...in proportie de 99 % Vaslui e in primul tur!

xdevil
04-08-2008, 03:51 PM
Eu zic ca sunt in proportie de 50%. Au echipa buna, probabil mult mai buna decat a letonilor, dar nu au experienta deloc. Nu este asa usor cum pare. Totusi letonii astia nu sunt de prin Malta sau San Marino...

Saint
04-08-2008, 03:52 PM
Stai... FC Vaslui a batut Steaua pe merit, cea din urma fiind echipa ce a jucat in ultimi 2 ani in UCL. Asta nu inseamna ca orice echipa ce bate Steaua este o echipa super buna. Inter, Arsenal, Real Madrid, Barcelona sunt echipe foarte bune. Nu inseamna ca nu o mai iau pe coaja in campionat. Iar daca Rimini o bate pe Inter (am luat la nimereala) nu poti spune ca Rimini s-ar putea bate de la egal la egal cu Real Madrid ;). Cred ca asa sta treaba si la noi.
In plus, FC Vaslui nu a aratat mult in partida cu Steaua. Poti spune ca Steaua a jucat slab. Iar Poli Iasi e o echipa pe care o bate si AS Clinceni.

Varaloi
04-08-2008, 03:57 PM
Stai... FC Vaslui a batut Steaua pe merit, cea din urma fiind echipa ce a jucat in ultimi 2 ani in UCL. Asta nu inseamna ca orice echipa ce bate Steaua este o echipa super buna. Inter, Arsenal, Real Madrid, Barcelona sunt echipe foarte bune. Nu inseamna ca nu o mai iau pe coaja in campionat. Iar daca Rimini o bate pe Inter (am luat la nimereala) nu poti spune ca Rimini s-ar putea bate de la egal la egal cu Real Madrid ;). Cred ca asa sta treaba si la noi.
In plus, FC Vaslui nu a aratat mult in partida cu Steaua. Poti spune ca Steaua a jucat slab. Iar Poli Iasi e o echipa pe care o bate si AS Clinceni.

Da, poate ca ai dreptate, dar nu se pune problema ca Metalurg sa fie de nivelul lui FC Vaslui. Eu nu am luat problema din prisma faptului ca daca Vaslui a batut Steaua bate si pe Real Madrid sau Inter Milano, ci din prisma faptului ca daca Vaslui a batut Steaua cu siguranta va bate pe Metalurg Ljiepajas!(cum s-o scrie ). Si sa recunoastem totusi Steaua n-ar trebui sa se incurce asa in campionat, totusi sunt campioni de 23 de ori si au un blazon de respectat...Si pe Poli Iasi, la cum joaca acum, o bate si bunica-mea cu echipa ei de la azilul de batrani :)) Iar, pentru x-d3vil, Letonia cam se poate compara (cand vine vorba de fotbal) cu Malta sau San Marino, avand in vedere coeficientii si clasamentele UEFA si FIFA :)

stefan
04-08-2008, 04:26 PM
Pai si Poli Iasi a batut si pe Steaua si pe CFR Cluj (atunci cand FC Brasov pierdea cu Forex, cu Tulcea), a doua joaca sigur in UCL anul asta, asta inseamna ca Poli Iasi ar trece de grupe in UCL? FC Vaslui are o echipa buna si are 50% sanse sa faca o figura frumoasa in primele meciuri dar in grupe nu ajunge. Totusi are si 50% sanse sa se faca de ras ca CFR Cluj si Dinamo anul trecut.

xdevil
14-08-2008, 08:33 PM
Cred ca dupa partida de azi, Vaslui este calificata in proportie de 90% in turul I al Cupei UEFA. Bravo lor!

M.I.L.32
14-08-2008, 10:50 PM
Da, au jucat bine si sunt aproape calificati. Bravo !

@lyn
14-08-2008, 10:54 PM
E calificata sigur, doar o catastrofa naturala sa schimbe soarta.E bine ca aduce puncte pentru tara.

Vladutzyy
28-08-2008, 12:21 PM
vaslui joaca azi pe teren propriu meciul retur impotriva letonilor de la metalurg,vaslui are 99,9% sanse de calificare dupa parerea mea,totusi ar fi chiar o minune pentru letoni daca ar intoarce scorul din tur. Pronostic: FC Vasliu 1-0 Metalurg Liepajas

maine va fi tragerea la sorti si pentru turul 1,rapid si dinamo au sanse foarte mari la calificarea in grupe deoarece sunt capi de serie,mai greu va fi pentru celelalte 3 formatii: unirea urziceni,poli timisoara si fc vaslui (daca se califica), care nu vor fi capi de serie.in grupe se vor califica rapid si dinamo,poate cu putin noroc si fc vaslui,insa pentru celelalte 2 ma indoiesc ca vor reusi

@lyn
28-08-2008, 12:37 PM
Poate sa-mi spuna cineva pe ce post si la ce ora se joak meciul??

Ratonu
28-08-2008, 12:38 PM
Să aşteptăm, totuşi, tragerea la sorţi. Bineînţeles că aş vrea să se califice toate (OK, poate cu ceva "rezerve" la Timişoara) şi cred că echipele sunt în stare să o facă indiferent de adversari, totul e să trateze meciurile serios. Vasluiul nu are cum să piardă cu letonii.

Vladutzyy
28-08-2008, 02:25 PM
Poate sa-mi spuna cineva pe ce post si la ce ora se joak meciul??

meciul NU va fi difuzat la TV din pacate :(

EUROmania2008
28-08-2008, 09:26 PM
Vaslui...............3 - 1....Liepajas M.
5' L.Burdujan ............ A.Ferreira 84`
7' G.Canu
29' O.N'Doye

cum spuneau si cotele vasluiul a facut ce a vrut cu echipa asta de bucatari si postasi

MAReAN
28-08-2008, 09:38 PM
Era de asteptat sa se califice.Vasluiul cred k va trece de grupele UEFA daca o tine tot asa.De ce nu?Doar au batut pe Steaua si pe CFR care sunt echipe de Liga Campionilor si au niste jucatori foarte muncitori care"fug de rup pamantul" si care isi merita banii .Sper sa se califice mai departe toate echipele romanesti .Bafta !:D

EUROmania2008
28-08-2008, 09:44 PM
se pare ca Vaslui e una din cele mai in forma echipe din romania. ca a batut pe steaua si CFR nu e nimic deosebit, ca la cum joaca in campionat aceste 2 echipe sa nu fie de mirare daca nu ar pica in liga 2 fara sprijinul finantatorilor (SUNT STELIST!!!!!)

andrei_fcmbacau
28-08-2008, 09:55 PM
presimnt ca vine AC MILAN la Vaslui

EUROmania2008
28-08-2008, 09:55 PM
da-ti un pumn in gura x-(

sisu_stelistul
28-08-2008, 10:02 PM
E bine macar ca au trecut de un tur cei de la Vaslui, au o echipa bunicica, si cu putin noroc la tragerea la sorti pot ajunge in grupe.

EUROmania2008
28-08-2008, 10:03 PM
apropo. cand e tragerea la sorti?

S3BBY
28-08-2008, 10:08 PM
Maine e tragerea la sorti.Doamne ajuta sa pice toate cu echipe slabe si sa intre in grupe sa mai adune puncte pt Romania.

Petrov
28-08-2008, 10:10 PM
Felicitari Vasluiului pentru aceasta calificare.Sa vedem daca vor ajunge si in grupe.Ar fi o performanta notabila pentru ei dar depinde si de adversarul pe care il vor afla maine.Sper ca si celelalte echipe sa dea peste adversari mai usori si sa avem cat mai multe echipe si in grupele Uefa. Hai Romania:D

EUROmania2008
28-08-2008, 10:12 PM
Corect Petrov. HAI ROMANIA!!!!!!!!

Petrov
29-08-2008, 01:35 PM
Slavia Praga - Vaslui.Va fi o dubla foarte grea pentru moldoveni.Slavia este echipa favorita.Dar Vasluiul are sansa ei.

Ratonu
29-08-2008, 01:43 PM
E relativ bine, erau echipe mai grele cu care putea să pice Vaslui. Poate doar Rennes ar fi fost mai bună, fiind de valoare apropiată cu Slavia dar mai comercială decât echipa cehă.

Kahn
29-08-2008, 01:58 PM
Vasluiul are sansa ei cu Slavia Praga.Cehii nu mai sunt la fel de buni ca anul trecut si cred ca, cu putin noroc Vasluiul se poate califica in grupe.:)

sebseb
29-08-2008, 02:29 PM
Hmmm au avut noroc la tragere vasluienii dar totusi slavia praga e o echipa destul de buna.Cred ca au 49% sanse sa se califice.

Vladutzyy
30-08-2008, 05:26 PM
eu indrasnesc cu putina indulgenta sa spun ca sansele ar fi 50% - 50% , Slavia Praga e o echipa destul de "ciudata" (nu cred ca am spus cele mai potrivite cuvinte) , iti faci iluzii,in timp ce te bate.In rest o echipa care are probleme in faza ofensiva,Vasluiul ar putea depasii cu usurintta apararea cehilor prin nishte jucatori cu viteza.