PDA

View Full Version : Help me again!

al3x_dragan
31-07-2008, 10:03 AM
Salutare. Din documentari, din unele discutii de pe forum am realizat ca trebuie sa instalez WIN XP no service pack(adica curat), ca sa pot juca manager08 cu toate patch-urile.
Am intampinat o problema. Am instalat WIN XP PRO (NO SP) dupa care trebuie sa instalaz NET FRAMEWORK k sa meark Manageru bine si mai ales Editorul, nu ?(eu asa stiam)...oricum..dupa care alta belea.k sa instalez net framework 2.0 imi trebuia "windows installer" ,la microsoft pe site e windows installler 3.0 care are nevoie de Genuine Validation. am crack-uit faza asta cu un genuine advance validation / nu a mers...dupa care am spart-o cu alt programel care avea doar un fisier *.reg /am rulat ala si dupa aia windowsu meu a fost GENUINE. am descarcat windows installer->inst. framework-> dupa care restart, si inainte sa intre in windows la fereastra cu logarea pe user imi zice k windowsu are problema cu licentza ceva de genu si nu ma lasa sa intru in windows.
Acum intreb.: cei care jucati cu toate patch-urile si v-ati bagat WIN XP (no SP) cum a-ti facut?

liquid
31-07-2008, 10:19 AM
Sunt topicuri destule unde sa pui intrebari in legatura cu Fifa Manager. (ex. Probleme fifa manager)