PDA

View Full Version : Eterna si nesfarsita problema!

al3x_dragan
30-07-2008, 12:44 PM
salutare. cred ca sunteti satui de genul asta de discutie, dar am o intrebare mare : S-a descoperit pana la urma, in sfarsit, intr-un final etc:sanshine: ..un patch, o chestie , un crack ..orice...care sa rezolve problema iesirii din joc dupa instalarea patch-ului oficial 1.2? am cautat peste tot...unii spun treaba aia cu YASU +Daemon...nu merge(la mine cel putin) ...deci..s-a descoperit ceva concret? dak da anuntati-ma va rog...disper...ma urc pe pereti incercat tot felul de combinatii cu windows-uri fara SP etc...deci un patch trebuie sa fie ceva ..orice in toata lumea asta trebuie unu mai destept sa decopere o solutie la problema asta stupida.multumesc

al3x_dragan
30-07-2008, 01:28 PM
scuze pt tread-ul asta care e degeaba si ocupa si spatiu(alt handihapat cu patch-u 1.2 a lui care se plange ca ii iese din joc) ..oricum am gasit raspunsul pe forum de la un baiat foarte la subiect. NU EXISTA SOLUTIE LA PROBLEMA ASTA DECAT XP fara SP. deci in toata lumea asta nu exista nimeni capabil sa rezolve o problema..minora.zic eu. oricum si aia de la EA s-au gandit (desteptii) ca sa faca patch-uri care sa nu le mearga oamenilor chiar dak au jocu in original(am aflata ca, crapa jocul si asa !!..va da-ti seama) si sigur stiau k majoritatea detinatorilor de PC-uri de pe tot globu' asta are XP SP2. deci sunt foarte destepti...scz ink 1 data

Astristul
30-07-2008, 01:39 PM
Eu cred ca ai facut o gluma. :rolleyes: Daca totusi ai vorbit serios, ma mir cum de nu ai luat ban inca?! :confused:

Ar fi o solutie: CUMPARA JOCUL DIN MAGAZIN !!! :mad:

al3x_dragan
30-07-2008, 01:49 PM
astristule nu ma mai lua de sus fratzishoare...k din astia de-al de tine sunt satul.

Astristul
30-07-2008, 02:49 PM
astristule nu ma mai lua de sus fratzishoare...k din astia de-al de tine sunt satul.
Nu te-am luat de sus, stai calm. Doar ti-am enuntat solutia ideala (si cinstita) pentru problema ta. ;)