View Full Version : Aveti aici cele mai tari si noi melodii pentru fifa 08!
morfil
29-07-2008, 02:13 AM
Acesta este linkul:
http://hosted.filefront.com/
Click download si veti avea in FIFA melodii noi super tari, legate de fotbal [pe care le puteti schimba in meniu apasand tasta F4], inclusiv melodia noua de la prezentarea echipei Steaua cu AS Roma[M@D vs. The White Stripes - The Concert & Seven Nation Army].
In aceasta poza aveti si melodiile din patch-ul meu.
Indicatiile le gasiti in patch, insa le scriu si aici ca sa fie mai clar:
Copiati melodiile aici:
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\audio
peste cele deja existente.
PS: Patch-ul merge fara sa reinstalezi fifa sau sa pierzi salvarile, carierele etc. - merge direct.
PS 2: Scrieti-va parerile!
dragos_steaua
29-07-2008, 07:38 AM
da sunt faine mels
Johnny13
29-07-2008, 08:09 AM
Margineanu?:rolf: esti nebun la cap?:rolf:
Maryusake
29-07-2008, 08:10 AM
Poate e nebun in alte locuri ?
Mie mi se pare oleaca de piracy.:p
morfil
29-07-2008, 09:39 AM
Si, bai, Maryusake, ce, ma, tu ai Windows original si toate programele din computerul tau ala de 2 bani sunt originale? Ai tu peste 30 de milioane sa cumperi tot software-ul original? Trezeste-te, ba, baiatule, nici macar institutiile statului nu au licenta pentru Windows si tu ma acuzi pe mine ca melodiile sunt piratate?! Le-am luat de pe net ca toata lumea, gratis! Tu nu faci la fel sau nu asculti muzica? Si oricum, piraterie este atunci cand vinzi software copiat ilegal, nu cand il pui intr-un patch si nu obtii niciun profit! Zi mersi ca nu ti-am cerut bani! Lasa glumele ca n-ai talent!
Si, daca vrei sa stii, in afara de Windows si jocuri, toate celelalte programe pe care le folosesc sunt freeware si shareware, asa ca... scuti ca ma plicti!
Maryusake
29-07-2008, 09:52 AM
Si, bai, Maryusake, ce, ma, tu ai Windows original si toate programele din computerul tau ala de 2 bani sunt originale? Ai tu peste 30 de milioane sa cumperi tot software-ul original? Trezeste-te, ba, baiatule, nici macar institutiile statului nu au licenta pentru Windows si tu ma acuzi pe mine ca melodiile sunt piratate?! Le-am luat de pe net ca toata lumea, gratis! Tu nu faci la fel sau nu asculti muzica? Si oricum, piraterie este atunci cand vinzi software copiat ilegal, nu cand il pui intr-un patch si nu obtii niciun profit! Zi mersi ca nu ti-am cerut bani! Lasa glumele ca n-ai talent!
Si, daca vrei sa stii, in afara de Windows si jocuri, toate celelalte programe pe care le folosesc sunt freeware si shareware, asa ca... scuti ca ma plicti!
Cu " ba baiatule" adreseaza-te maica-tii sau cui iti permite., in nici un caz mie.Eu doar ti-am spus ca este piraterie ce ai facut tu pentru ca nu le-ai cerut acordul producatorilor.Vezi regulamentul forumului!.Nu conteaza ca sunt pentru fifa,poate unii nici nu au fifa si iau patchul cu melodii doar pentru muzica.
Pai cum naiba sa ceri bani pe acel patch? Trebuie sa fii destul de idiot ca sa faci asta,si foarte idiot ca sa platesti.Nu cere fifaro bani pe patch "daramite" un "muzic-peci-meicar "!
Nu-mi pasa de ce ai tu pe Windows,eu am linux si totul e free p'aici.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.