PDA

View Full Version : TCM Stories

mns
01-05-2004, 10:22 PM
Daca toate saiturile de cm sau forumurile de cm au sectiuni de povesti memorabile, de cariere de neuitat, m-am gandt sa facem si noi asa ceva, sa povestim o aventura in lumea minunata a manageritului in tcm, poate niste poze sa punem, cu echipa dupa castigarea campionatului, cu stadionul, cu baza sportiva, cu meciuri, etc...

daca aveti vro poveste postati-o aici, daca aveti poze, trimiteti-le la fifaromania@computergames.ro cu nickul vostru si eu le voi baga in mesajele voastre de aici, bagati si nikul in mesaj ;)

Tuby
02-05-2004, 12:40 AM
Ehhh....super ideea (chiar in timp ce postez imi aduc aminte cu placere de sezoanele acelea)...
Start : M-am gandit ca sa ies din tiparul cunoscut al managerelor..si sa incerc cu o echipa slaba din divizia a 3 engleze...Darlington pe nume...toate bune si frumoase...primul sezon un promitator loc 5....iar in al doilea promovarea la baraj...ohhh..the joy...
Dupa aces eveniment jucatorii parca au intrat in transa...urmatorul sezon retrogradand din nou...nu a fost nimic in zadar...ci mai mult de bun augur...pentru ca urmatoarea echipa a fost Blackpool...in acel sezon tot in divizia a 3....
Au fost 3 sezoane superbe...cu promovari in fiecare an..(incepusem sa cred ca e prea simplu jocul )...ajuns dupa o dubla mansa extrem de grea la baraj cu Nottingam Forrest in Premiership am comis-o din nou...din lipsa fondurilor si a stadionului slab...a trebui sa imi vand toti jucatorii de valoare...retrogradand din nou.....
Urmatoarea echipa a fost chiar adversara din baraj...Notingam Forrest...cu care am reusit eventul in 3 sezoane...promovarea in primul..cupa in al doilea si cupa uefa in al 3....
Dupa aceasta epopee....am lasat-o mai moale cu managerele...si acum regret ca nu mai am rabdarea de a o lua de la capat cu un nou sezon...

The End :P

danutz_andrey
08-05-2004, 04:11 PM
Povesti as avea multe de spus,dar lenea,stiti cum e!Insa am poze una cu Steaua de la sfarsitul sezonului in care in echipa anului aveam 7 fotbalisti,primii trei golgeteri ai clasamentului erau ai mei,alta cu van Nistelrooy care a dat 59 de goluri intr-un sezon in campionat si multe altele!