PDA

View Full Version : Top designer

Ratonu
30-04-2004, 08:41 AM
Mai puteau fi printre variante si Champion, Fila, Le Coq Sportif, Legea, Mizuno si UHLsport, dar, zic eu, le-am ales pe cele mai importante.

DarkComy
30-04-2004, 09:36 AM
mai era si Errea dar ma rog ;) am vazut noile echipamente ale lui Steaua de la Nike sunt super marfa :mishto: imi plac si ce noi ale nationalei de la adidas dar NIKE RULZZZ

LiviuRO
30-04-2004, 12:35 PM
Eu am ales Puma, echipamentul Camerunului din 2002 a fost excelent, iar cele actuale, ale Italiei, sunt si mai si. La fel, cel al Camerunului de acum.

Oricum, Nike sunt cei mai tari in domeniu, dar mie imi plac mai mult Puma.

Blue
30-04-2004, 09:14 PM
Daca sondajul ar fii facut anul trecut, as fii ales Nike, dar dupa dezastrele Juve, Man U si Porto...aleg puma, imi plac foarte mult echipamentele celor de la AS Monaco, Nice , Bastia, Polonia , Everton s.a.m.d .

RaPiDuTz
30-04-2004, 09:55 PM
puma imi place si mie foarte mult...dupa care nike
inainte mai imi placea kappa dar acum parca nu mai e cine stie ce...

Tuby
30-04-2004, 10:39 PM
Echipamentele noi ale Stelei..mai precis cel de away am impresia sunt inspirate din cele ale Portugaliei....
Tot nike am votat si eu....

mns
01-05-2004, 01:10 AM
nike are unele rebuturi... :P dar parca sunt cele mai moderne, adidasul mi se pare mult prea sec, mai ales echipamentele scoase inaintea WC2002 au fost un dezastru....

8ic
01-05-2004, 08:38 AM
Originally posted by mns@May 1 2004, 01:10 AM
nike are unele rebuturi... :P dar parca sunt cele mai moderne, adidasul mi se pare mult prea sec, mai ales echipamentele scoase inaintea WC2002 au fost un dezastru....
Adidasul a revenit... noul echipament al tricolorilor a depasit asteptarile.

Gladiator
01-05-2004, 09:50 AM
Intradevar echipamentul romanilor e super. Adidas, cred eu, face cele mai bune echipamente pentru echipele de fotbal. In rest NIKE domina piata.

Sirius
01-05-2004, 09:03 PM
Uitandu-ma la meciul Maroc-Argentina am ras o gramada. De ce? Nu, nu erau nici gafe memorabile nici greseli ale arbitrului. Echipamentele Marocului erau identice cu ale Stelei, doar culoarea diferand. Lol...

mns
01-05-2004, 09:40 PM
Originally posted by Sirius Black@May 1 2004, 09:03 PM
Uitandu-ma la meciul Maroc-Argentina am ras o gramada. De ce? Nu, nu erau nici gafe memorabile nici greseli ale arbitrului. Echipamentele Marocului erau identice cu ale Stelei, doar culoarea diferand. Lol...
man, sa mor eu de am inteles ceva din ce ai zis :P :D :blink: :mishto: :naughty: :bere:

inapoi la topic

adidas cred ca iar a dat'o'n bara, pentru ca daca te uiti atent la design e parca o copie dupa nike...mai ales cu echipamentul de portari (cu cele 2 sageti) si cu partea inferioara a tricoului, model folosit de nike inca de acum 2 ani...dupa mine adidas e mult in urma cu designul...mult de tot

Ratonu
02-05-2004, 09:38 AM
Sirius e normal ca echipamentele sa semene. In fiecare an, marii producatori lanseaza cateva modele (de fapt, e cam un singur model, cu mai multe "interpretari", ca sa zic asa) de echipamente pe care le folosesc la toate echipele sponsorizate, putine fiind cele pentru care producatorul creaza ceva unicat. Asadar, in caz ca nu ati observat, toate echipele nationale Nike au echipamentele foarte asemanatoare (cu unele deosebiri la gulere si la sorturi), iar aceste modele de echipamente au fost preluate si pentru unele echipe de club. Cat despre adidas, eu zic ca sunt demni de admirat, pentru ca exista de peste 50 de ani si au reusit pana acum sa evite pericolul de a intra in monotonie. Oricum, alegerea mea este, fara discutie, Nike, care, in ultimele 2 sezoane (si cu asta care vine, 3), a reusit sa ma "socheze" de fiecare data. Ma surprinde faptul ca nimeni nu zice nimic de Umbro (desi nu este o favorita personala). Dupa parerea mea, un clasament ar arata cam asa:
1. Nike
2. Adidas
3. Puma (care face o treaba absolut senzationala cu echipamentele Camerunului)
4. Umbro (care sunt cam ca tiganii la mal; le-as da un premiu pentru cele mai inutil de complicate gulere si maneci - de-aia nu prea fac io kit-uri de-ale lor ;) )
5. Kappa (de remarcat echipamentele lui Betis si Werder Bremen)

8ic
02-05-2004, 10:55 AM
Intr-adevar Camerunul au niste echipamente deosebite. Printre cele mai tari din lume! :mishto:

Tuby
02-05-2004, 03:22 PM
Este vorba despre controversatele salopete ?
Sunt inovatori...am vazut un documentar in care se demostra ca legile fizicii sunt si ele folosite in aerisirea echipamentului...adica lucreaza oameni cu capatani mari si creier pe masura la ei...

Ratonu
03-05-2004, 07:33 AM
Mda, anul asta, conceptul din spatele echipamentelor Nike este Zero Distraction. Adica echipamentele sunt nemaipomenit de usoare si astfel jucatorul se concentreaza la joc si nu este preocupat de ce poarta pe el :) . De remarcat si ghetele Nike Mercurial Vapor (pe care le poarta Dica si Rachita si le purta si Radoi inainte de a trece la Nike Air Zoom Total 90 III), care cantaresc numai 196 g !

Ratonu
03-05-2004, 07:50 AM
Cat despre Puma si echipamentele Camerunului, e o chestie foarte frumoasa asa ca idee, dar nu stiu cat de bine se face aerisirea; eu i-am vazut pe camerunezi destul de transpirati la Cupa Africii, dar, ma rog... Cei mai aerisiti mi s-au parut nigerienii, care, sezonul asta, au trecut de la Nike la Adidas.

mns
03-05-2004, 09:36 AM
ai dreptate aici, si eu din cate am vazut cei mai aerisiti jucatori sunt cei ce poarta adidas, pe mine tot timpul m-a socat echipamentul lui arsenal, aia tot timpul si dupa 10 minute tot e ud echipamentu :o

la adidas insa nu am vazut asa ceva

am mai obs ceva, inainte mi-am cumparat un trening adidas, super era, era racoros tot timpul, si foarte lejer, insa nu pot spune acelasi lucru de unul nike, care nu stiu parca e putin mai calduros mai ales acum pe vremea asta (mentionez ca amandoua erau originale) :P

LiviuRO
03-05-2004, 11:56 AM
Daca va veti uita la rezumatul meciului Romania-Germania 5-1 (http://www.dinamo-online.net/video/2004/romaniagermania.wmv), veti vedea ca in minutul 30 si un pic, cand a dat Danciu primul sau gol, era leaorca :). In minutul 40, deja toti care se bucurau la golul 2 al lui Danciu, erau leoarca :P

Gladiator
03-05-2004, 01:27 PM
Camerunul are echipamente faine da ai vazut ca UEFA nu le accepta la competitii. Parca is echipamnete de gimnaste.

mns
03-05-2004, 01:56 PM
mie nu mi le plac, sunt naspa, nu stiu cee atata zarva in jurul lor, ca daupa mine sunt printre cele mai urata si nepotrivite echipamente

LiviuRO
03-05-2004, 02:59 PM
Ale Camerunului? Sunt cele mai misto mah :). Sunt mai tari ca Nike

-Razvan-
09-05-2004, 07:41 PM
Puma a avut intotdeauna idei ingenioase.
Adidas si-a mentinut linia (aceleasi dungi)
Nike e cea mai stilata (preferata mea)
Diadora - "interesant"
Lotto s-a aratat prea mult pe echipament
Celelalte sunt si ele k tre` sa fie.

Ady
09-05-2004, 09:09 PM
puma sunt unii dintre cei mai smecheri designeri din lume
dak o tin tot asa o sa ii ia pe aia de la nike

Tuby
21-05-2004, 09:24 AM
M-am uitat aseara la meciul care celebreaza centenarul fifa : Franta - Brazilia si am observat o idee foarte originala de a purta cel putin o repriza echipamente care se purtau acum 100 ani...
Mi-au placut mai ales cele ale Braziliei....cu snur la gat :P iar cele ale Frantei aveau curele la pantaloni...pantaloni care depaseau genunchii...

Ratonu
21-05-2004, 10:55 AM
Da, tare faza... Ca tot a venit vorba din nou de echipamente, am auzit ca astia de la FIFA le-a luat 6 puncte la Camerun in campania de calificare la WC 2006, ca nu le-a convenit echipamentele lor dintr-o bucata... Iata, deci, cate probleme au creat cei de la Puma, fara sa vrea, nationalei Camerunului (dupa ce si in 2002 a fost o poveste asemanatoare cu 'maieurile' alea)! :nashpa: FIFA la faza asta...

LiviuRO
21-05-2004, 03:28 PM
Categoric, nu inteleg pentru ce sa depunctezi progrsul... sunt evidente avantajele echipamentelor Puma, dintr-o bucata...

In plus, idiotul de Blatter dorea, acum vreo 2-3 luni, ca echipele feminine de fotbal sa poarte un sort, care se asemana mai mult cu o pereche de tanga, dar a fost refuzat, motivul "indecenta", in schimb pe camerunezi i-a tot amenintat ca vor fi depunctacti deoarece "frizeaza bunul-simt" prin purtarea acelor echipamente fara maneci.

Ady
22-05-2004, 06:44 PM
am citit azi pe eurosport ca acum ii lasa pe camerunezi sa poarte costumul dintr-o bucata

danutz_andrey
26-05-2004, 08:10 PM
Aaaa,e super echipamentul ala!Chiar imi place foarte mult!

stefan
05-06-2004, 06:49 PM
Se pare ca echipamente lotto de alea cu emblema peste tot au numai echipele de rand. Am vazut ca nationala de tineret a columbiei are echipamente lotto cum au otelul, poli aek sau farul, numai ca nu au emblemele alea cat casa pe maneca sau short

JohnnyUSA
01-08-2004, 01:06 PM
Dupa parerea mea , nike .. au cele mai futuristice design-uri .. si nu numai .. chiar si calitativ sunt bune.

Blue
01-08-2004, 03:59 PM
Ce echipamete misto are acum Porto, as vota nike pt ca au multe tricouri misto , dar si multe naspa, ex man U.

danutz_andrey
01-08-2004, 04:02 PM
Tricourile lui MU sunt chiar nashpa,mie imi plac cele a luoi Arsenal si erau interesante tricourile lui Atletico MAdrid,cele cu panza de paianjen,pacat nu au voie sa le foloseasca...

DarkComy
01-08-2004, 04:50 PM
tricourile nationalei Croatiei sunt super mishto sunt singurele echipamente ale unei nationale facute de NIKE care sunt personalizate adika pe langa cercul ala au si patratelele alea

RaPiDuTz
01-08-2004, 05:13 PM
Originally posted by danutz_andrey@Aug 1 2004, 05:02 PM
erau interesante tricourile lui Atletico MAdrid,cele cu panza de paianjen,pacat nu au voie sa le foloseasca...
nu prea imi plac alea...sunt mult prea incarcate...

imi place ca Juve nu si`a mai facut liniile alea asha subtiri...sunt mai putine si mai groase...parca arata mult mai mijto, plus ca au noua stema pe ele :)

denad
01-08-2004, 06:49 PM
Mie imi place echipamentul lui Juve cu dungi negre din ce in ce mai subtiri (din stanga in dreapta, mi se pare ;) )

RaPiDuTz
01-08-2004, 07:11 PM
ah da...si ala e destul de mijto...pacat ca il strica rozul ala :D

Blue
01-08-2004, 08:08 PM
nu imi plac f mult tricourile de la Juve, doar primul e ok, dar cel de anul trecut a fost mai fain, in schimb tricou de away e jalnic.

Ratonu
02-08-2004, 04:15 PM
Bah, misto si astea ale Stelei... sa vedeti tricoul albastru, ala e super-bomba! Cam aiurea ca a vrut Gigi Becali ca Steaua sa joace cu sorturi albastre la tricouri rosii (si invers) si cu nume si numere galbene... Pai cu echipamentul de deplasare o sa parem, de la distanta, nationala Moldovei!

Time2Chill
02-08-2004, 04:21 PM
A vrut sa fie patriot. Rosu Galben si Albastru. Ce ai tu cu gusturile omului?????? :P
Tot e el Cel mai MARE om politic al crestin democratilor din Romania, trebuia sa-si arate dragostea fata de tara si drapel intr-un fel............................
Oricum tricourile arata marfa si asa. Cu rosu-albastru (tricou+sort) Steaua a avut performante mai bune decat cu echipament complet rosu sau albastru

vladutz88
17-08-2004, 12:28 PM
Marca mea preferata e adidas fiindca mi-a placut de mic.
Primele mele ghete de fotbal au fost adidas, si la fel si astea care le am acum, Predator Pulse... :cooool:
La capitolul ghete, adidas este mai buna avand ghete din piele de cangur, pe cand nike le are dintr-un material plastificat care ajuta doar la look.

Ratonu
18-08-2004, 10:24 PM
Mda... dar eu nu sunt prea de acord cu sacrificarea animalelor pentru a obtine astfel de lucruri... Prefer Nike la design, dar nu stiu daca si calitatea este in conformitate cu acesta, pentru ca, in casa mea, firma americana este reprezentata doar printr-o pereche de papuci, in timp ce Adidas printr-un tricou (foarte bun, pe care l-am vazut la mai multi tenismeni si pe care nu am cheltuit foarte multi bani) si o minge Roteiro Vuelo.

ScorpionX
10-09-2006, 01:07 AM
Mie la design in ultimii 2 ani mi s-a parut ca Adidas a fost mult peste Nike.
Iar la calitate nu incape indoiala...Dovata ati vazut-o la CM in Germania:
-La echipamentele Puma dupa 30 min jucatorii de parca ar fi fost scosi din ocean
-La Nike daca nu e un ocean, un dus tot e
-La Adidas rar se vedeau urme
Plus ca din experienta personala am constat ca Adidas sunt mult peste Nike la tricouri. La incaltamine totusi un mic plus pentru Nike, care au o calitate deosibita!(nu ma refer la ghetele de fotbal, ca nu am incercat decat o firma deci nu ma pot pronunta)

Jokes
10-09-2006, 09:44 AM
Pei parca adidas sunt mai batrani in domeniu,nu???

bullzeye
10-09-2006, 12:20 PM
Da, parca adidas si puma sunt cei mai vechi. E adevarat ca adidas a recuperat multa distanta fata de nike in ultimii ani, iar daca reusesc sa ii intreaca si la incaltaminte, unde nike este in continuare lider, o sa-i lase pe americani in urma rau de tot. Oricum la imbracaminte adidas ii scolesc pe nike, iar rezultatele polului este pe langa adevar.

Jokes
10-09-2006, 12:31 PM
De nike ce pot sa spun,mai multa publicitate si a devenit o moda,pana si echipele mai mici au ajuns sa ai sponsor tehnic pe nike.Adidas mi se par si ei buni la ghete insa au prea putine modele de acest gen,in orice caz adidas are the best.
Si ca tot a venit vorba de cm06,modele adidas si puma au fost cele mai misto,calitatea insa a fost doar de departea adidas

Ratonu
11-09-2006, 01:39 PM
Originally posted by ScorpionX@Sep 10 2006, 02:07 AM
-La echipamentele Puma dupa 30 min jucatorii de parca ar fi fost scosi din ocean
Plus ca din experienta personala am constat ca Adidas sunt mult peste Nike la tricouri. La incaltamine totusi un mic plus pentru Nike, care au o calitate deosibita!(nu ma refer la ghetele de fotbal, ca nu am incercat decat o firma deci nu ma pot pronunta)
91395

Perfect de acord.
Eu am un tricou adidas vechi de cativa ani care se comporta mult mai bine pe caldura decat unul Nike nou.
La design, cred ca stilul retro abordat anul asta de Nike e un semn ca americanii incep sa ramana fara idei.

ScorpionX
11-09-2006, 03:32 PM
[/QUOTE]La design, cred ca stilul retro abordat anul asta de Nike e un semn ca americanii incep sa ramana fara idei.[quote]

Pot sa-ti dau un exemplu interesant in privinta asta. Un bun prieten de-al meu e mare fan Inter. Are toate tricourile din ultimele 3-4 sezoane, chiar si al treilea tricou, are si tricoul de antrenament din 2004. Acum cand a vazut cum arata noile modele, a zis ca mai bine bine isi ia cu Milan :lol: si da cu vopsea (albastra) peste rosu si scrie el cu markerul Pireli in loc de Bwin :lol:

DeadHope
11-09-2006, 09:38 PM
Imi place mult stilul retro de la Nike. Mai bine cu doar cateva linii bine plasate decat cu o multime de linii care sunt aiurea, cum e la Adidas. Puma a avut o revenire spectaculoasa cu modelul ala folosit de multe nationale la Mondial, insa, materialul e prea prost.

Blue
11-09-2006, 10:09 PM
Mie imi placeau mai mult echipamentele t90, astea retro arata ciudat adica pur si simplu unele modele arata exact ca tricourile pe care le aveau in 02-03. Adidas in totdeauna a avut o calitate superioara, neamtu' e neamt cum se spune, iar nike au o calitate mai proasta pt ca au fabrici prin tari de lumea a 3a si probabil nu economisesc bani doar din salaraii ci mai taie si din banii alocati materialelor. Puma intradevar are un stil aparte, intotdeauna au avut cele mai frumoase echipamente dar asa e arati de parca ai fii iesit din piscina dupa vreo 40 de min. Lucrul asta nu ma deranjeaza prea mult cand joc fotbal dar daca porti un tricou puma de fotbal pe tine in oras, vara, sunt mari sanse sa transpiri destul de mult. Ghete am incercat de la mai multe firme si cele mai bune, spun eu, ca sunt:
puma king, air legendsurile lui Ronnie si toate modelele Predator in special cele mai vechi iar cele mai proaste sunt pumele astea noi care mi s-au rupt pe lateral dupa numai o luna si un pic si t90III care parca as avea labe de rata cand le port.

mns
11-09-2006, 11:07 PM
Si mie imi place stilul asta simplist si retro folosit de Nike sezonul asta, pare mult mai sic decat echipamentele Adidas pline de dungi si culori. Parca a trecut vremea lor.

little_foot
12-09-2006, 10:57 AM
Originally posted by ScorpionX@Sep 10 2006, 02:07 AM
91395

Eu am jucat (de fapt joc) si cu echipament de la Joma si de la Errea si de la Nike si de la Adidas si pot spune ca desi nu-mi place ca echipamentul Nike este de la Steaua (si Adidas la fel) il prefer celorlalte pentru ca ma simt mult mai bine in el...se aeriseste mai bine.

Jokes
12-09-2006, 11:25 AM
Pei Errea si Joma sunt firme bune insa stau cam prost la capitolul design cel putin din punctul meu de vedere.

DeadHope
12-09-2006, 09:44 PM
Tocmai e pauza la meciul AS Roma - Sahtior. In prima repriza, echipamentele Diadora ale celor de la AS Roma au cam picat testu`. Parca is chinezarii de pe piata. S-au flescait (wicked word) de tot in ele.

shinoda
12-09-2006, 10:20 PM
am observat si eu chestia asta cu echipamentu` de la diadora a Romei. Designu misto, dar cand transpiri se face tricou de park i`ai scos p fotbalisti din masina de spalat.

P.S. tomai a dat gol Totii. moama :valuri:
second p.s. nu am terminat de scris si a mai dat roma inca un gol :lol: :valuri:

ScorpionX
12-09-2006, 11:29 PM
Astia cred ca au vrut sa le demonstreze alora de la Puma dupa CM 06 ca se poate si mai rau :lol:
Chiar in halu asta. Nici soare nu era. Pai Mancini era transpirat fleasca inainte sa inceapa meciu, Pizarro la fel inainte de a intra. Cred ca tricourile erau facute din plasticu ramas de la reciclarea pungilor.

SSORIN
13-09-2006, 12:01 AM
Tricourile celor de la roma aratau de parca ar fi jucat pe o ploaie torentiala.

Blue
13-09-2006, 02:32 AM
Poate sunt gandite special pentru ai scapa pe fotbalistii mai grasi de ceva kg.

vladnego
15-04-2007, 09:18 PM
Nike este cea mai buna firma de echipament sportiv.Si la design si la calitate sunt cu mult peste toate firmele.

bke_serg
11-11-2007, 02:53 PM
Ca design Nike este cea mai buna firma dar la culori Adidas(aici ma refer la nuante,parca mai futuriste).Am ales Nike pt ca e vorba de design.

John_Terry
11-11-2007, 04:51 PM
eu am votat Nike pentru ca Nike este desingerul lui DINAMO

Maniak
11-11-2007, 05:40 PM
am votat Adidas pentru ca mi-a placut intotdeauna de ei....singurul lucru de la Nike care mi-a placut a fost mingea total 90 swift care o am si acasa:P

cristiano_ronaldo
11-11-2007, 08:25 PM
Nike fan pe viatza....Nu se compara cu nimic altceva..Calitate, design si tot ce iti doresti tu gasesti la Nike...Am niste produse Nike pe care le am de 4 ani si rezista pana si azi ( adidasi + mingi)...Mereu cand fac rost de bani sau ii strang la pusculita, ma duc la Nike si mereu ma iau prin surpridnere cu produsele lor ( da bani sa ai...)...Si pe locul 2 as alege Puma sau Lotto...Cei de la Lotto ( italienii) au si ei niste produse bune de tot, dar designul nu prea iese in evidenta...PS:Nici pana in ziua de azi nu am vrut sa imi cumpar produse Adidas ( inafar de un trening, pe care l-am primit de la matusea mea de ziau mea:D)...Mi se par foaret aiurea produsele Adidas, o mica exceptie facand echipamentele de joc ale lui Chelsea, Liverpool si Real Madrid..etc...As vrea si eu sa imi iau un echipament cu Real Madrid, dar pacat ca nu iti da si short la trcou...

dragos_015
11-11-2007, 08:37 PM
Puma...cel putin la adidasi ,sunt preferatii mei...

Real_Madrid
30-11-2007, 10:59 PM
Eu prefer Nike,cam toate accesorile sportive pe care le am sunt Nike.