PDA

View Full Version : Echipamentele nationalei

Ratonu
30-04-2004, 08:32 AM
Progres sau regres pentru adidas in ceea ce priveste echipamentul tricolorilor?

8ic
30-04-2004, 08:36 AM
Progres fara discutie! :mishto:

DarkComy
30-04-2004, 09:43 AM
ce faci ma ai si facut echipamentul? :lol: mishto :mishto:
dar parca la gat chestia aia e rosie in totalitate nu e albastra nu stiu

LiviuRO
30-04-2004, 12:38 PM
E mai reusit asta 8ic, da` parca tot nu seamana unele elemente.

Referitor la sondaj, nu am votat nimic :P, nu mi-au placut niciunele. Mereu am avut echipamente varza, inclusiv astea noi (nu le-am vazut pe cele albe inca, poate or fi mi reusite decat mustarul asta "de la bunica" :P).

Eh, cum in 2006 vom castiga Campionatul Mondial, am banuiala ca ne vor face Nike o propunere excelenta, de echipament personalizat :).

Blue
30-04-2004, 09:10 PM
Mie unul nu mi-au placut echipamentele noi, sunt pentru "galben de la bunica" , care arata destul de bine.

dj-cata
30-04-2004, 10:20 PM
mie imi plac foarte mult....si de abia astept sa imi cumpar un tricou din asta nou :) .... poate fac o combinatie si iau si un trening :)

Tuby
30-04-2004, 10:43 PM
Cel alb este reusit.....abia astept sa vad cum arata pe ai nostri..
Cat despre cel "home" galbenul...ii ciudata acea linie la baza gatului care se prelungeste pe clavicula...in fine...progres :mishto:

mns
01-05-2004, 01:07 AM
noi tot timpul am avut echipamentele "default" facute de adidas...doar a au fost alte culori, aproapte toate echipele ce sunt cu adidas,n nike de ex si nu sunt pre pretentioase au echipamnetele de baza :P

Gladiator
01-05-2004, 10:01 AM
Imi plac echipamentele noi, dar ar fi trebuit sa schimbe galbenul. Trebuia sa vedem macar cum ar arata in albastru. Mie mi-au placut echipamentele alea din '94 cand Romania era in plina glorie.

DarkComy
01-05-2004, 07:39 PM
ma nu stiu ce tot va plangeti de galbenul de pe echipamente ca asta e culoarea care nea reprezentat pana acum albastru ar fi mers pt celalalt echipament nu stiu sigur daca merge alb dar ma rog , e super mshto echipamentul

LiviuRO
01-05-2004, 09:43 PM
Dar mie nu mi se pare galben, mai mult mustar, de la bunica. Oricum, este bine, si Romania, si Dinamo, si steaua, si rrapid beneficiaza de modele noi de echipamente de la sponsorii lor tehnici. Nu ca in anii trecuti, cand se juca cu un rand de echipamente vreme de 3 ani. E un progres totusi.

mns
01-05-2004, 09:44 PM
albastrul nu era o idee buna, eu zic ca cu galben normal si roshu trebuia sa continuam

galbenul asta roshiatic, de zici ca e pisat scos de un batran cu piatra la rinichi nu e placut...

albastru era chiar naspa, nu cred ca ni se potirvea, cu toate ca echipamente cu romania albastre am vazut din 96 incoace, da erau facute de abidas :P

si inca ceva...pai ce tembel isi face echipamentul de deplasare alb cand il aia pe ala de acasa galben..sunt prea apropiate culorile...dar galbenul nostru fiind mai de piatrade rinichi poate merge :P

8ic
02-05-2004, 10:49 AM
Eu cred ca era mai bine o combinatie de tricou galben si pantaloni albastri sau rosii...ceva de genul acesta.... sau orice alta combinatie intre rosu, galben si albastru

Cred ca erau mai potrivite

yahoo
02-05-2004, 06:05 PM
Astea de acuma sunt tare misto.Am vazut la un magazin Adidas tricourile astea noi si costau 4 sau 5 mil.

-Razvan-
02-05-2004, 06:34 PM
Nu stiu cat conteaza culoarea in campania de calificare, dar totusi...sunt interesante. Al doilea n-are nici o legatura cu tricolorul (poate steagul are tivul -daca are- cu ata alba) dar sa spunem k e totusi o schimbare. Dar cele din 94-96 raman cele mai frumoase pentru ca aveau toate trei culorile vizibile. Dar tot al stelei din sezonul urmator e mai frumos!

mns
02-05-2004, 08:08 PM
culorile astea 3 nu merg bine in cantitati mari cum zicea 8ic...pentru ca culoarea galbena cu sortz roshu sau albastru ar arata oribil...o culoare sa fie predominanta in jur de 80 90% si celelalte sa fie in proportii mult mai mici

LiviuRO
02-05-2004, 10:52 PM
Repet, daca Romania ar avea un contract serios cu Adidas, adica pe bani mai multi, am putea sa avem si noi un echipament personalizat. Ideea mea era albastru (asa, inchis, un bleumarin), iar pe maneci, sau pe piept, 2 dungi subtiri, una galbena si una rosie.

mns
02-05-2004, 11:26 PM
eu nu cred asta, nu vezi ca dintre toate tzarile cu adidas, numai franta a avut echipament diferit, si asta pana in 2002, ca apoi l-au avut si ei pe cel ce era la toate echipele :)

LiviuRO
03-05-2004, 11:51 AM
Eh, si nemtii (mereu au avut personalizat, draq doar adidas sunt nemti :P), si Spania (au chestiile alea inserate pe vechiul tricou).

Oricum, sincer adidas mi se pare foarte slabi ca design. Din acest punct de vedere sunt mai slabi decat orice alta firma mare (Nike, Puma, Reebok chiar Lotto, Diadora si Champion)

Blue
03-05-2004, 08:47 PM
Asta asa este, de ani buni de zileau aceleasi modele.

Ratonu
04-05-2004, 08:42 AM
Eu i-as pune pe adidas pe locul 2 la design, dupa Nike. Daca ar trebui sa definesc produsele celor doi giganti din sport folosind cate un singur cuvant, pentru adidas as spune "profesionalism", iar pentru Nike, "spectaculozitate". Se pare ca adidas se concentreaza mai mult pe calitatea tesaturilor si a materialelor si pe aerisirea jucatorilor (pentru echipamentele nationale adidas din urmatoarele doua sezoane exista 4 variante: ClimaCool, ClimaWarm, ClimaLite si inca una, nu mai stiu exact...). Sa vedem cum se descurca Nike cu aerisirea sezonul asta; oricum, progresul este evident fata de acum 2 sezoane (banuiesc ca oricine i-a vazut pe cei de la Arsenal cum transpira). Revenind la design, e o jignire imensa pentru adidas sa spui ca pana si Lotto fac echipamente mai placute ochiului... asta nu se va intampla absolut niciodata! Apropo de Lotto, e foarte deranjant faptul ca ei si cu errea domina peisajul Diviziei A. Din pacate, au trecut vremurile bune cand exista numai adidas si toata lumea il avea... Acum se pare ca ne-am departat de tot de adidas (mai ramane doar echipa nationala), iar ce a facut CCA-ul sezonul asta a fost absolut ridicol - sa renunti la adidas ca sa semnezi cu Lotto! Oricum, sper ca aceasta dominatie a firmelor italiene de mana a doua sa se incheie in curand. Sanatate maximala!

Blue
04-05-2004, 08:54 PM
Poate ca nu stau asa de rau nemtii la design, rchipamentele le fac dupa mentalitatea nemteasca, sa fie eficiente si dupaia cum arata. Adidas as spune ca au totul de o calitate superiora , in schimb ce nike pun accentul mai mult pe look.

mns
05-05-2004, 03:34 PM
Ratonul are dreptate, lotto si errea au ajuns sa monopolizeze piata echipamentelor sportive la competitiile din romania, pentru ca daca va uitati atent, nu numai in fotbal se intampla asta, ci si in handbal, si alte sporturi

lucrul cel mai enervant la lotto de exemplu este faptul ca ei isi pun logoul acela pur si simplu imens pe sorturi, maneci, etc, si e chiar neplacut sa vezi la unele echipe culoarea asta (vezi ucraina) de ex poli are ca rivali pe uta si poarta roshu pe echipament :o sau alba iulia cu roshu, etc...

cat despre errea, ei au fost adusi in romania de catre primul patron italian al uta-ei in urma cu cativa ani buni, si din pacate au ajuns sa se exinda enorm de mult la noi, c ma deranjeaza la ei e echipamentul foarte urat si lipsit de orice originalitate, mai ales ca si ei la fel ca si firma fantoma GARMAN fura din desigul nike

hehe, garman, nu am inteles niciodata cum o campionata a romaniei a putut sa renunte la o firma relativ cunoscuta in lume pentru oi firma pur si simplu FANTOMATICA

a, apropo de errea, am luat un tricou cu 700 de mii de la ei... si dupa 4 sapalari tot s-a decolorat...jenant, la fel si cu incaltarile errea, sunt jenante...

stefan
05-05-2004, 04:07 PM
sa vedeti ce frumos e in divizia b, unde anu trecut aproape toate echipele din b1 aveau errea, si in b2 mai aveau cateva joma, ai acum aproape toate echipele au lotto, cand am facut echipamentele pentru divizia b stiam coordonatele si dimensiunile stemelor pe de rost cand faceam un echipameent nou, noroc ca mai salveaza peisajul vreo cateva no-nameuri sau echipamente errea la echipa care nau avut bani sasi ia altele noi in 2004 :P

-Razvan-
09-05-2004, 07:37 PM
Nike-urile sunt mult mai stilate. In schimb cele Lotto nu imi plac k au sigla Lotto peste tot. Errea par desprinse din anii `90.

Ratonu
17-05-2004, 10:34 AM
Fratilor, tocmai am vazut noile echipamente ale Nigeriei si sunt exact ca ale noastre (numai ca alb-verzi, bineinteles). Deci, se pare, pana la urma, ca adidas nu numai ca nu ne-a facut un echipament unicat, ca suntem noi frumosi si priceputi, dar ne-a bagat in rand cu echipe nu tocmai de prima mana, precum Nigeria si, probabil, China (nu zic ca Nigeria ar fi varza, D-ne fereste, dar se vede clar ca adidas a facut o distinctie cu modelele de echipamente, intre superechipe si nutocmaisuperechipe). Ma consoleaza totusi faptul ca echipamentul arata bine :) .