PDA

View Full Version : Help Me!!

toyo
23-07-2008, 03:17 PM
Tocmai miam facut rost fifa manager 08 si miam inceput o careera. As dori si eu niste sfaturi pt ca echipa sa mearga bne:D

NeKo
23-07-2008, 03:22 PM
Tocmai miam download-at fifa manager 08 si miam inceput o careera. As dori si eu niste sfaturi pt ca echipa sa mearga bne:D
dak erai cat de cat atent la ce se discuta pe aici ... gaseai toate sfaturile de care ai nevoie

toyo
23-07-2008, 03:28 PM
mam uitat cam pe toate discutiile dar atata timp cat nu am avut jocul nu prea am inteles nimic:D

BughyRy
23-07-2008, 04:29 PM
citeste acuma, lasa trecutul

PS : faza cu download-ul cred ca va fi sanctionata...

toyo
23-07-2008, 04:41 PM
eu doresc sa aflu cum transfer un jucator,cum ii prelungesc contreactul unui jucator, cum imi imbunatatesc viata privata ,cum sa aduc jucatori de la youngh team si cum sa fac o scoala de fotbal in strainatate . astea sunt toate nedumeririle mele:D (ma-m cam repetat :D da n-are nimic)
P.S dc sa fie sanctionata??

mikkel
23-07-2008, 05:08 PM
P.S dc sa fie sanctionata??

Tocmai miam download-at fifa manager 08 si miam inceput o careera. As dori si eu niste sfaturi pt ca echipa sa mearga bne:D

cica nu incurajam pirateria...

toyo
23-07-2008, 06:10 PM
imi puteti elimina nedumeririle?

NeKo
23-07-2008, 10:13 PM

poti invatza limba engleza ... sau oricare limba care e prezenta in jok ?

trista
23-07-2008, 10:24 PM

bai omule deci din cate inteleg vrei sa stii cum sa faci youth camps bla bla,deci pt youth camps te duci la club facilities si vezi acolo sus undeva ceva cu youth camps si de acolo faci,dupa ce le faci ai grija sa le pui cate un antrenor la fiecare in parte,si dupaia o sati apare talente si te duci la youth camps si vezi acolo jucatorii dai click dreapta pe ei si decizi ce vrei sa faci cu ei ii dai afara sau ii iei in echipa.pt contractele jucatorilor la contracts te duci si dai extend contract, pt aia care se retrag dai la player talks si le dai add another year dak ii vrei si dak e sa vrea accepta dak nu asta e.da nust de ce te preocupa asta k e
simplu,ce ar trebui sa te preocupe sunt tacticle,asezarea in teren.,..

toyo
24-07-2008, 06:43 AM
de tactici ma ocup si singur:D

stelistul92
27-07-2008, 01:29 PM
Ce iti pot recomanda:
- daca esti la o echipa mica, nu arunca banii in transferuri, incearca sa-ti faci o tactica buna, sa fii atent la jucatorii obositi, la cei cu potential etc. ; daca incepi la o echipa mare poti lua jucatori de viitor care nu o sa te coste prea mult si o sa te ajute: Lulinha(mijlocas ofensiv sau mijlocas dreapta), Bojan(atacant), Banega( mijlocas central sau mijlocas defensiv), Ninis(mijlocas dreapta), Toni Kros(numai stiu exact daca asa se scrie, cauta-l la bayern muchen; joaca mijlocas ofensiv sau mijlocas dreapta)
- fa neaparat un youth camp

- nu-ti propune obiective marete cand incepi sezonul, trebuie sa ti le indeplinesti pentru a face rost de bani si pentru a creste in ochii conducerii :)

Daca am uitat ceva important, va rog sa-l ajutati voi. Cat despre "cum fac asta? unde intru?" e mai bine sa le descoperi singur. Bafta.

toyo
28-07-2008, 09:45 PM
daca sunt dat afara de la o echipa ce fac sa am din nou echipa???