View Full Version : Liga II 2008-2009
Saint
22-07-2008, 10:34 AM
Cum credeti ca va fi Liga a II-a sezonul asta? :p
Sincer sa fiu nu prea ma intereseaza liga a II-a, dar normal ca imi doresc ca FC Botosani sa reuseasca o clasare cat mai buna(poate printr-o minune chiar sa promoveze- desi e un lucru ffff greu). Voi urmari unele meciuri, doar pe cele in care se intalnesc echipe mai cunoscute, care au facut contactul cu Liga I.
Petrov
22-07-2008, 10:50 AM
Pentru mine va fi mai putin interesanta decat sezonul trecut mai ales acum cu Fc Arges,Fc Brasov si Otopeni in prima liga,3 echipe pentru care ma uitam la liga a II-a.Oricum raman cateva echipe importante pentru fotbalul romanesc care se bat la promovare cum ar fi:Petrolul,Progresul,Sportul,Jiul...plus echipele care au retrogradat in B si vor vrea sa se intoarca in prima liga.
sorin
22-07-2008, 02:04 PM
Cum credeti ca va fi Liga a II-a sezonul asta? :p
Cam devreme pusa intrebarea, nici macar nu se stie componenta seriilor:p.
Saint
22-07-2008, 03:45 PM
Se stie... partial :p.
bogdan7
22-07-2008, 04:33 PM
Sincer sa fiu nu prea ma intereseaza liga a II-a, dar normal ca imi doresc ca FC Botosani sa reuseasca o clasare cat mai buna(poate printr-o minune chiar sa promoveze- desi e un lucru ffff greu). Voi urmari unele meciuri, doar pe cele in care se intalnesc echipe mai cunoscute, care au facut contactul cu Liga I.
Nici eu nu urmaresc foarte mult, dar sper totusi ca FC Botosani sa ocupe un loc cat mai fruntas.Cine stie, poate poate, cu noroc, au sa promoveze.^_^
stefan
28-07-2008, 08:08 PM
Seria I
1. SC FC CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ SA
2. SC FC PETROLUL PLOIEŞTI SA
3. SC FC PREFAB 05 MODELU SA
4. CS CONCORDIA CHIAJNA
5. CS FOREX BRAŞOV
6. FC DUNĂREA GIURGIU
7. FC DELTA TULCEA
8. SC FC BOTOŞANI SA
9. SC DINAMO II 1948 SA BUCUREŞTI
10. SC FC PROGRESUL SA BUCUREŞTI
11. SC FC SPORTUL STUDENŢESC SA
12. FC MUNICIPAL CĀMPINA
13. FC MUNICIPAL BACĂU
14. FC AEROSTAR 2008 BACĂU
15. FC CETATE SUCEAVA
16. SC FC SNAGOV SA
17. CSM FC PLOIEŞTI
18. SC FC BUFTEA SA
Seria II
1. UTA ARAD
2. SCFM U CLUJ SA
3. CS DACIA MIOVENI
4. CSM RĀMNICU VĀLCEA
5. FC DROBETA TURNU SEVERIN
6. CS JIUL PETROŞANI
7. SC FC UNIREA ALBA IULIA SA
8. CS MUREŞUL DEVA
9. FC BIHOR ORADEA
10. CF LIBERTY ORADEA
11. CS TĀRGOVIŞTE
12. CS INDUSTRIA SĀRMEI CĀMPIA TURZII
13. CS MINERUL LUPENI
14. FC CFR TIMIŞOARA
15. FC ARIEŞUL TURDA
16. FC INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ
17. AS FCM TĀRGU MUREŞ
18. CS ACU ARAD
Petrov
28-07-2008, 08:27 PM
Fata de anul trecut sunt doua serii mai echilibrate.Totusi eu zic ca Seria I este mai interesanta.
Sper ca Dacia Mioveni sa promoveze:)
Dark_lord
31-07-2008, 12:11 AM
drobeta si cu u cluj promoveaza:D
Saint
31-07-2008, 12:33 AM
Drobeta? :lol: Sunt inca 3-4 echipe care au sanse mari la promovare (pe langa U Cluj - UTA, Dacia Mioveni, si de ce nu si Jiul sau Unirea?).
Iar in cealalta serie batalia e mult mai mare, dupa parerea mea, intre Petrolul, Ceahlaul, Chiajna, Sportul, Progresul si poate chiar si Forex. Merg pe mana Chiajnei si Ceahlaului.
champion
31-07-2008, 12:42 AM
E din Severin baiatu', optimist ce naiba. :D
U Cluj & UTA si Ceahlaul & Petrolul.
stefan
11-08-2008, 01:19 PM
Seria I
1. SC FC CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ SA
2. SC FC PETROLUL PLOIEŞTI SA
3. SC FC PREFAB 05 MODELU SA
4. CS CONCORDIA CHIAJNA
5. CS FOREX BRAŞOV
6. FC DUNĂREA GIURGIU
7. FC DELTA TULCEA
8. SC FC BOTOŞANI SA
9. SC DINAMO II 1948 SA BUCUREŞTI
10. SC FC PROGRESUL SA BUCUREŞTI
11. SC FC SPORTUL STUDENŢESC SA
12. FC MUNICIPAL CĀMPINA
13. FC MUNICIPAL BACĂU
14. FC AEROSTAR 2008 BACĂU
15. FC CETATE SUCEAVA
16. SC FC SNAGOV SA
17. CSM FC PLOIEŞTI
18. SC FC BUFTEA SA
Cateva modificari: FCM Campina s-a desfiintat si locul acestei echipe va fi luat de Inter Gaz Bucuresti sau Dunarea Galati. In loc de FC Aerostar 2008 Bacau va juca FC Stiinta Bacau. Se pare ca Aerostarul din Liga II nu avea nici o legatura cu Aerostarul din Liga III care a pierdut barajul pentru promovare.
Dark_lord
16-08-2008, 12:02 PM
FINAL / CFR Timişoara - FC Tārgovişte 1-0
R. Stan (13)
FINAL / FCM Tg. Mureş - UTA Arad 2-2
Tārnăvean (28), Lupuţ (90+3) / M. Gheorghe (31), Ibeh (78)
FINAL / "U" Cluj - Drobeta Turnu Severin sport.ro 1-2
Buş (28) / Mitici (45), Borza (70)
FINAL / Liberty Oradea - Mureşul Deva 1-1
Cr. Bud (18) / Vaida (47)
FINAL / Internaţional Piteşti - Mechel C. Turzii 3-1
Itu (50, 70), Paleacu (56 - pen.) / Hadăr (80)
FINAL / ACU Arad - Jiul Petroşani 2-2
Cr. Luca (16), Bota (90) / Antohi (63), Pintilii (90+2)
FINAL / Unirea Alba Iulia - FC Bihor Oradea 3-0
Dālbea (42, 72 - pen.), Selagea (63)
FINAL / CSM Rm. Vālcea - Arieşul Turda 1-1
Cāju (71) / Nădăban (66)
stefan
16-08-2008, 12:09 PM
Mai impresionante mi se par rezultatele obtinute de FCM Targu Mures si ACU Arad.
Dark_lord
16-08-2008, 12:47 PM
totusi in international..a inceput bine pentru o nou-promovata
Tg Mures a fost ajutata de arbitru in min 93, acesta inventand o lovitura libera..si dupaceea i-a pus pe mureseni sa repete lovitura pe motiv ca un jucator de la uta..se miscase din zid
Saint
16-08-2008, 12:50 PM
Cu Mechel Campia Turzii? :lol:
Sa vedem meciurile cu U Cluj, Jiul, Drobeta, astea.
sorin
16-08-2008, 08:10 PM
Rezultate complete:
Seria B1:
CSM Ploiesti - Concordia Chiajna 1-0
CS Buftea - Petrolul Ploiesti 1-1
P. Modelu - Forex Brasov 2-2
Cetatea Suceava - FCM Bacau 1-0
Dunarea Giurgiu - FC Botosani 1-2
FC Snagov - Sportul Studentesc 1-1
FCM Campina - Progresul 1-2
Stiinta Bacau - Ceahlaul 0-3
Seria B2:
CFR Timisoara - FCM Targoviste 1-0
FCM Targu Mures - UT Arad 2-2
U Cluj - Drobeta Tr. Severin 1-2
Liberty Salonta - Muresul Deva 1-1
International Pitesti - CS Mechel CT 3-1
ACU Arad - Jiul Petrosani 2-2
Unirea Alba-Iulia - FC Bihor 3-0
Chimia Rm. Valcea - Ariesul Turda 1-1
Multe rezultate surprinzatoare in prima etapa. Concordia nu ma asteptam sa ia bataie de la CSM, Petrolul, care de cativa ani se bate cu pumnul in piept ca va promova, face egal cu o nou-promovata. La fel de surprinzatoare sunt si rezultatele echipelor Bacau si Sportul.
Stiinta Bacau a jucat oficial sub vechea denumire pentru ca inca nu au fost finalizate actele. Citeam o declaratie a unui oficial in care spunea ca nici macar nu stie ce culori are echipa si lotul nu e definitivat. Asta da fotbal, doar in Romania si in Tuwalu cred ca se putea intampla asa ceva.
vlad89
16-08-2008, 08:20 PM
Intradevar Sorin, ai dreptate in legatura cu Stiinta Bacau...
Eu sunt din Bacau si un suporter al fotbalului din oras insa habar nu am unde joaca Stiinta Bacau, ce logo are, e ceva cam ciudat. Oricum echipa are planuri mari, sper ca in urmatorii 2-3 ani poate vor promova, merita Bacaul o echipa in Liga 1.
Forza Stiinta si FCM Bacau!
stefan
16-08-2008, 08:33 PM
In seria 1 nu-s rezultate chiar asa de surprinzatoare. FCM Bacau abia a evitat retrogradarea sezonul trecut si nici Sportul nu mai e ce a fost. Oricum, Bacaul a pierdut in urma unui penalty dubios si Sportul a pierdut 2 puncte cam la fel. CSM FC Ploiesti are o echipa destul de buna condusa de pe banca de Vivi Rachita si Petrolul nu prea vrea sa promoveze din cate am inteles. Favorite la promovare sunt FC Progresul (daca nu-si uita actele acasa) si Ceahlaul iar Petrolul probabil va incerca sa termine iar la vreo 3 puncte de locul 2.
Eu ma indoiesc ca Stiinta va exista mai mult de un sezon. Daca cineva vroia sa faca performanta putea sa cumpere FCM Bacau, Aerostar, Pambac sau Willy si macar avea un nucleu de jucatori care se cunosc de cativa ani. Asa a aparut o echipa noua despre care nu stie nimeni nimic, doar ca azi a jucat in alb-albastru, cu vreo 20 de jucatori adunati peste noapte care probabil ca nu s-au pregatit prea mult cu alte echipe in vara.
vlad89
16-08-2008, 08:41 PM
Ma bucur Stefan ca stii atatea lucruri despre fotbalul din Bacau.
Poate ai dreptate insa sa nu uitam si de ambitiile echipei CFR Cluj, poate sa ceea ce spun poate fi considerata o utopie sa compar echipa Stiinta Bacau cu echipa ardeleana.
sau CS Otopeni...
Auzisem ceva zvonuri prin oras despre planurile de viitor ale conducerii: o echipa compacta si promovarea in 2-3 ani.
LE: si oricum pretul pentru FCM Bacau e unul exorbitant pentru fotbalul romanesc... nu stiu cine ar putea sa cumpere echipa, si inca un lucru echipa Stiinta este sustinuta de Primarie.
sorin
16-08-2008, 08:57 PM
Ma bucur Stefan ca stii atatea lucruri despre fotbalul din Bacau.
Poate ai dreptate insa sa nu uitam si de ambitiile echipei CFR Cluj, poate sa ceea ce spun poate fi considerata o utopie sa compar echipa Stiinta Bacau cu echipa ardeleana.
sau CS Otopeni...
Auzisem ceva zvonuri prin oras despre planurile de viitor ale conducerii: o echipa compacta si promovarea in 2-3 ani.
LE: si oricum pretul pentru FCM Bacau e unul exorbitant pentru fotbalul romanesc... nu stiu cine ar putea sa cumpere echipa, si inca un lucru echipa Stiinta este sustinuta de Primarie.
Faptul ca Stiinta are sustinerea Primariei nu ii garanteaza succesul. Planuri de viitor se fac oriunde, important e sa se puna in aplicare de catre oameni competenti dar la cum se misca lucrurile nu prea exista sanse de reusita. Sigur sunt o echipa la inceput, dar ce incepe prost se termina si mai prost.
Spuneam mai sus ca nu e de ajuns sa vrei, impotant e sa si poti. Cel mai bun exemplu e echipa de Liga III, FC ENA Fagaras, echipa al carei patron detine si Forex. Au facut investitii serioase in stadion (se discuta chiar despre instalarea unei nocturne), baza de antrenament, autocar si alte probleme ce tin de infrastructura dar sunt condusi de oameni incapabili pe plan fotbalistic care au decis sa mute echipa de seniori la Timisoara. Si uite asa planurile lor de promovare in 3 ani in Liga II sunt mai departe ca oricand, echipa fiind pe ultimul loc in Serie C6.
stefan
30-08-2008, 05:01 PM
Doua rezultate interesante etapa asta in seria 1: Stiinta Bacau - Concordia Chiajna 1-0 si CSM FC Ploiesti - Forex Brasov 7-0. Concordia si forex sunt la retrogradare, FCM Bacau, Petrolul si Progresul par echipe de pluton si CSM FC Ploiesti, Ceahlaul si Sportul se lupta pentru cele 2 locuri care duc in A. Cel putin asa par lucrurile dupa 3 etape. FC Botosani joaca maine.
In seria 2 e ceva mai complicat, cele 3 echipe retrogradate au inceput sezonul destul de greu, Drobeta a pierdut la Salonta si FCM Targu Mures s-a instalat pe primul loc dupa ce a invins cu 6-0 pe FCM Targoviste. Jiul si Valcea joaca maine.
sorin
30-08-2008, 08:16 PM
Rezultatul meciului Stiintei Bacau nu ma surprinde, Concordia a pierdut toate meciurile de pana in momentul acela, e intr-o lipsa clara de forma. Minutul in care s-a marcat ma face sa cred ca a fost un meci slab si ca golul a venit probabil dupa o eroare.
stefan
01-09-2008, 02:14 PM
Le-a pierdut pe toate dar le-a pierdut la limita spre deosebire de alte echipe care au primit o caruta de goluri. Buftea a invins Botosaniul si Valcea a pierdut meciul cu Jiul.
Vladutzyy
29-09-2008, 10:12 PM
Cred ca CSM Ploiesti va promova in A dupa performantele facute in sezonul acesta din B :d
AndreiBogdan
30-09-2008, 04:03 PM
Sper ca stiinta bacau sa castige liga 2 anu' asta.
S3BBY
21-10-2008, 06:55 PM
Azi,Forex a anuntat oficial ca se retrage din campionat (http://www.sport.ro/liga-2-seria-1/prima-victima-a-crizei-financiare-forex-se-retrage-din-campionat-cine-urmeaza.html).Cam era de asteptat:ultimul loc in campionat,echipa nu juca nimic...Nu prea mai aveau ce sa salveze.
S3BBY
27-10-2008, 06:31 PM
Of,of,Ţucunele.S-au aflat adevaratele motive pt. care Ţucunel a retras echipa din campionat.Detalii aici (http://www.gsp.ro/stire/patronul-defunctei-forex-brasov-vrea-sa-darime-baza-sportiva-cu-fotbalul-la-mall-105337.html).
A cluj
01-11-2008, 09:20 PM
Postati imagini steme echipe liga 3
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.