PDA

View Full Version : Am Tradus Fifa 08 In Limba Romana!!!

morfil
15-07-2008, 12:50 AM
Dupa ce am facut o instalare clean a jocului [FIFA 08 pentru PC], am instalat apoi CEP 5.0 dupa cum scrie aici:

All the latest CEP downloads for your games of FIFA.
CEP downloadsUse the following installation procedure
to properly install CEP 2008 or CEP 2007:

Be sure that your FIFA 2007/FIFA 2008 is a CLEAN installation: no custom stuff at all.

DO NOT apply EA's official patches.

Be sure that inside your Documents and Settings (Document, Mis Documentos etc.)
there are no FIFA 07 and FIFA 08 directories: if there are delete them.

Install the three part of the installer in the following order:
zdatas (part1), gui (part2) and system (part3).

At the end of the installation of the third installer let checked on the option to rebuild. A MS-DOS shell will open performing a fifafs rebuilding.

Start the game and save your new profile, you are ready to go.

In CEP 2008 DO NOT arrange any pre-season friendlies
or you can experience crashes during career (we're trying to understand why...)

... si m-am apucat de tradus. Am tradus toate denumirile echipelor, campionatelor, cupelor, meniurile, mesajele jocului, mesajele din manager mode, turnee, am editat echipe, am adaugat echipe noi, promovate, si multe altele.

Dupa ce instalati fifa 08 cu cep 5.0, copiati in folderul jocului data/cmn fisierul fifa.db [atasat mesajului] si in folderul data/cmn/fe fisierul eng.db [atasat mesajului] [stergeti terminatia .txt si lasati doar .db - am pus-o doar ca sa pot face upload].

Si totul va merge super! Experienta FIFA 08 in limba romana e splendida! E altceva, domne!

Daca vreti sa faceti si voi traduceri si editari super, folositi programul atasat de mine DATABASE EDITOR! Traduceti tot ce vreti! [stergeti terminatia .txt si scrieti doar .exe - am pus .txt doar ca sa pot face upload] Cu acest program incarcati fisierul eng.db din folderul jocului data/cmn/fe. Acest fisier de limba contine toata informatia pe care vreti s-o editati, de la mesaje, pana la echipe.

Daca vreti sa editati stadioane, steme echipe, echipe, campionate, folositi programul CREATION MASTER 08 [il gasiti pe google - incarca mai greu, asteptati putin...]

Bafta! Si va rog sa trimiteti mesajele voastre despre acest efort al meu [ 1 luna mi-a luat traducerea - nici nu prea am invatat la licenta si nici nu prea am iesit din casa doar ca sa fac aceasta traducere - sunt bolnav de FIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!].

PS: Daca jucati deja in manager mode si nu vreti sa pierdeti cariera, puteti folosi programul SAVE MY CAREER care va converteste cariera mai veche cu noua baza de date - il gasiti pe google.

Si nu uitati ca la CEP 5.0, la sfarsitul fiecarui sezon, jocul nu se blocheaza, ci trebuie sa asteptati 5-10 minute ca sa se incarce urmatorul sezon din cauza ca sunt multe campionate si echipe! Aveti rabdare ca merge super! Si sa nu programati meciuri amicale ca se blocheaza, nimeni nu stie de ce!

Cu siguranta ca pentru cei bolnavi de FIFA, ceea ce zic eu aici nu e ceva nou, insa am vrut sa invete chestii noi si cei care sunt incepatori.

Bafta!

urSus
15-07-2008, 11:20 AM
Dupa ce am facut o instalare clean a jocului [FIFA 08 pentru PC], am instalat apoi CEP 5.0 dupa cum scrie aici:

All the latest CEP downloads for your games of FIFA.
CEP downloadsUse the following installation procedure
to properly install CEP 2008 or CEP 2007:

Be sure that your FIFA 2007/FIFA 2008 is a CLEAN installation: no custom stuff at all.

DO NOT apply EA's official patches.

Be sure that inside your Documents and Settings (Document, Mis Documentos etc.)
there are no FIFA 07 and FIFA 08 directories: if there are delete them.

Install the three part of the installer in the following order:
zdatas (part1), gui (part2) and system (part3).

At the end of the installation of the third installer let checked on the option to rebuild. A MS-DOS shell will open performing a fifafs rebuilding.

Start the game and save your new profile, you are ready to go.

In CEP 2008 DO NOT arrange any pre-season friendlies
or you can experience crashes during career (we're trying to understand why...)

... si m-am apucat de tradus. Am tradus toate denumirile echipelor, campionatelor, cupelor, meniurile, mesajele jocului, mesajele din manager mode, turnee, am editat echipe, am adaugat echipe noi, promovate, si multe altele.

Dupa ce instalati fifa 08 cu cep 5.0, copiati in folderul jocului data/cmn fisierul fifa.db [atasat mesajului] si in folderul data/cmn/fe fisierul eng.db [atasat mesajului] [stergeti terminatia .txt si lasati doar .db - am pus-o doar ca sa pot face upload].

Si totul va merge super! Experienta FIFA 08 in limba romana e splendida! E altceva, domne!

Daca vreti sa faceti si voi traduceri si editari super, folositi programul atasat de mine DATABASE EDITOR! Traduceti tot ce vreti! [stergeti terminatia .txt si scrieti doar .exe - am pus .txt doar ca sa pot face upload] Cu acest program incarcati fisierul eng.db din folderul jocului data/cmn/fe. Acest fisier de limba contine toata informatia pe care vreti s-o editati, de la mesaje, pana la echipe.

Daca vreti sa editati stadioane, steme echipe, echipe, campionate, folositi programul CREATION MASTER 08 [il gasiti pe google - incarca mai greu, asteptati putin...]

Bafta! Si va rog sa trimiteti mesajele voastre despre acest efort al meu [ 1 luna mi-a luat traducerea - nici nu prea am invatat la licenta si nici nu prea am iesit din casa doar ca sa fac aceasta traducere - sunt bolnav de FIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!].

PS: Daca jucati deja in manager mode si nu vreti sa pierdeti cariera, puteti folosi programul SAVE MY CAREER care va converteste cariera mai veche cu noua baza de date - il gasiti pe google.

Si nu uitati ca la CEP 5.0, la sfarsitul fiecarui sezon, jocul nu se blocheaza, ci trebuie sa asteptati 5-10 minute ca sa se incarce urmatorul sezon din cauza ca sunt multe campionate si echipe! Aveti rabdare ca merge super! Si sa nu programati meciuri amicale ca se blocheaza, nimeni nu stie de ce!

Cu siguranta ca pentru cei bolnavi de FIFA, ceea ce zic eu aici nu e ceva nou, insa am vrut sa invete chestii noi si cei care sunt incepatori.

Bafta!

si eu mi-am pus CEP dar campionatul din romania este cu echipamente si loturi steeme vechi daca te pricepi la editare plm help me sa bag RLSP peste CEP asa cum trebe.....id meu de messenger : punisher_fox16 sper sa mai intri

morfil
16-07-2008, 12:46 AM
Imi pare rau, dar am incercat si eu sa bag campionatul romanesc nou si fara succes. Fisierele pentru campionatul romanesc nou se suprapun cu alte fisiere ale altor campionate si nu merge. Singura solutie e sa folosesti programul DATABASE EDITOR 08. Acolo poti face transferurile pana la zi din campionatul nostru si poti adauga si stemele noi si poti edita echipele cum vrei tu. Sigur merge ca asa am adaugat si eu cateva echipe noi, doar cu numele, cum ar fi FC Brasov, CS Otopeni etc.

morfil
16-07-2008, 12:51 AM
Aici aveti bazele de date traduse si mai bine si mai complet, fata de primele de mai sus.

morfil
16-07-2008, 12:55 PM
Aici aveti bazele de date traduse cel mai bine si cel mai complet, fata de primele de mai sus. Cu cat traduc mai multe mesaje din manager mode [sunt foarte multe!!!], cu atat o sa aduc aici update-urile necesare.

yo_paul4u10
16-07-2008, 06:22 PM
bravo ,ai facut o treaba foarte foarte buna

morfil
16-07-2008, 11:38 PM
Paul, ai incercat jocul cu editarile mele? Iti merge bine? Ma bucur. E altceva in romana, nu? Astia de la EA nu stiu de ce nu traduc jocul in si mai multe limbi, e chiar usor, baietii de-acolo o pot face si mai repede decat mine si mai bine.

O sa continui sa editez pana cand traduc totul in limba romana. E destul de greu pentru ca in career mode sunt multe mesaje. Pe parcurs o sa adaug fisierele modificate si updatate. Campionatele si echipele sunt terminate, mai raman mesajele atat, plus numele scurt al echipelor [nu merge sa scriu mai mult de 10 litere si trebuie sa stau la fiecare echipa si sa aleg o varianta care sa fie elocventa - de exemplu la Dnipro Dnipropetrovsk, ca sa scriu numele scurt al echipei care o sa apara in Calendar, nu trebuie sa depasesc 10 litere, si e cam greu; aceeasi problema la fiecare echipa, dar o sa le rezolv eu pe toate, acuma sunt la echipele cu litera C, mai am pana la Z!].

Patryck
17-07-2008, 12:53 AM
merg si fara CEP?

antidinamo
18-07-2008, 10:25 AM
mam obisnuit in engleza cu el :-j

morfil
19-07-2008, 12:32 PM
Nu cred ca merg fara CEP - n-am incercat. Eu le-am facut cu CEP ca asa am vrut, ca asa imi place sa joc FIFA. Dar poti incerca.

morfil
19-07-2008, 12:51 PM
Pasi de urmarit:

1. Dezinstalezi FIFA 08 din PC [daca o aveai deja instalata].

2. Stergi tot ce e legat de FIFA 08 in MY DOCUMENTS.

3. Da-i restart.

4. Cand intri din nou in Windows, instalezi FIFA 08 din nou.

5. Cand se termina de instalat, sa nu intri in joc de loc! Si sa nu instalezi nici un alt program auxiliar [teme, culori, trainere etc.]

6. Instalezi CEP 5.0 [Career Expansion Pack].

7. Vezi ca CEP 5.0 are 3 fisiere mari pe care trebuie sa le instalezi pe rand, in ordinea numarului [v1, v2, v3]

8. La ultimul fisier, vezi ca se va deschide o fereastra neagra pe care trebuie sa o lasi sa mearga.

9. Cand dispare fereastra neagra inseamna ca CEP 5.0 s-a instalat.

10. Acuma trebuie sa copiezi 2 fisiere cu modificarile facute de mine: FIFA.DB si ENG.DB.

11. Fisierul FIFA.DB il copiezi in locatia urmatoare peste fisierul initial:
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\cmn

12. Fisierul ENG.DB il copiezi in locatia urmatoare peste fisierul initial:
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\cmn\fe

13. Apoi, deschizi FIFA, iti creezi un profil si esti gata de joaca!

14. Sa nu instalezi programe care modifica ulterior FIFA [decat un program de teme poti instala, restul blocheaza jocul].

morfil
19-07-2008, 12:52 PM
Acuma sper ca este mai clar.

andrei_fcmbacau
19-07-2008, 06:35 PM
da merge si fara CEP ca am incercat si trebuie sa copiati doar Fisierul ENG.DB in
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\cmn\fe

poly_coly
21-07-2008, 10:40 AM
ms mah ii sooper patchu numa ii rau k nus transf d anu asta da tot stas ii patch-ul ms

poly_coly
21-07-2008, 10:57 AM
man nu pot fake in romana joku nush ce are imi putetzi zike dc?

morfil
22-07-2008, 01:40 AM
Pai ai urmarit pasii de mai sus? Daca faci cum scrie sus, trebuie sa mearga!

morfil
22-07-2008, 01:46 AM
Aveti aici ultimele update-uri la traducerea in limba romana a fifa 08!

[copiati aceste 2 fisiere peste cele pe care deja le aveti in locatiile mentionate mai sus]

PS: Puteti traduce si voi in continuare daca doriti si sa postati aici. Ar fi super!

alex-alexandru
24-07-2008, 05:15 PM
dami un PM cu ID tau sa te intreb ceva pe mess e mult de explicat ce vreau eu defapt :p

morfil
29-07-2008, 02:07 AM
blade_morph379@yahoo.com [adresa mea de mail] pentru toti cei care vor pentru fifa 09 ce va veni sa ne ocupam de traducere in limba romana a jocului, schimbarea melodiilor + crearea unui comentariu in limba romana, asa cum am facut si eu cu niste baieti la pes 2008 [unde este mai usor sa editezi comentariul in limba romana decat in fifa]. Astept idei!

casillas95
01-08-2008, 12:10 PM
de unde pot sa iau CEP?

andrei1
13-12-2008, 01:39 PM
de unde i-au CEP si trebe neaprat sa dezinstalez fifa ca sa mearga :(

andrei1
13-12-2008, 01:40 PM
de unde i-au cep si trb neaprat sa scot fifa 08 ca sa mearga si sa o bag la loc :( ? scuzati pentru dublu post @ nu aparuse

serginho22
05-01-2009, 01:39 PM
poi vere de unde iau toate partile la CEP?

calinho14
06-01-2009, 03:35 PM
fara cep nu merge ca am incercat si nu merge