View Full Version : Posesie
trista
12-07-2008, 10:32 PM
baieti,threadu asta lam deschis pt ca ma intereseaza posesia la echipa mea.adica echipa mea ataca bine, am faze de poarta cu caru, antrenamenteles bune,tacticile la fel si castig meciurile,mai si pierd da e si normal,cine nu pierde.dar in majoritate castig meciurile.ma deranjeaza faptul ca posesia nu este de partea mea,desi de majoritatea timpului ar trebui sa fie pt ca joc cu manchester united.fac destule meciuri cu posesia in favoarea mea dar as vrea mai multe.cum pot imbunatati posesia.plz rasp
Astristul
12-07-2008, 10:34 PM
Conteaza chiar asa de mult daca ai posesie mai multa sau nu, atata timp cat joci bine?
trista
12-07-2008, 10:37 PM
pt mn da.:D.
margarit
12-07-2008, 11:14 PM
http://board.fm08.de/index.php?showtopic=658106 , aici ai un gameplay 3d . ai 2 variante : stiul vechi (multe pase lungi si nu pra multa posesie) , si multe pase scurte ( stilul arsenal , posesie foarte buna) .
trista
13-07-2008, 06:46 PM
http://board.fm08.de/index.php?showtopic=658106 , aici ai un gameplay 3d . ai 2 variante : stiul vechi (multe pase lungi si nu pra multa posesie) , si multe pase scurte ( stilul arsenal , posesie foarte buna) .
so crezo u ca e mai mlta posesie,pur si simplu sunt pase mai multe
margarit
13-07-2008, 07:02 PM
probabil jocul tau sufera ...eu am jucatul cu patchul asta si aveam tot timpu posesie peste adversar.
trista
13-07-2008, 09:53 PM
probabil jocul tau sufera ...eu am jucatul cu patchul asta si aveam tot timpu posesie peste adversar.
ma lasi.nu mai manca gogosi.tu poate aveai tactica facuta de asistent
margarit
13-07-2008, 10:53 PM
:)) . esti incredibil , eu am incercat sa te ajut si tu faci pe taranu europei cu mine.
sunt 4 conditi ca sa ai posesie buna :
1. un jcuator tinut pe hold up , ca sa tina de minge si sa dea apsa pe culoare
2. sa ai jucatori capabili sa paseze mingea
3. build up play sa fie la maxim
4. pressing maxim ca sa recuperezi repde mingea .
cand ai toate astea puse la punct si nu ai posesie superioara adversarului , te chem la o gogoasa in oras
trista
13-07-2008, 10:57 PM
:)) . esti incredibil , eu am incercat sa te ajut si tu faci pe taranu europei cu mine.
cand ai toate astea puse la punct si nu ai posesie superioara adversarului , te chem la o gogoasa in oras
margarit,imi cer scz pt pamflet,da ma fute la cap pt ca yo castig meciu,si am posesie mai tot meciu da boii mei sunt prosti si in ultimele 5 minute zici k joaca ca babele si nu tin de minge deloc,oricu mersi de sfat,doar posesia imi mai trebuia sa stiu cum ca restu stiu mersi mult si scz pt aia,da era o gluma,o schimb acu
trista
15-07-2008, 08:09 PM
ms mult margarit acu am posesie mai multa pana si pe camp nou da am schimbat cv la movement,ms mult
trista
18-07-2008, 12:04 AM
defapt margarit sincer modurile alea ale tale sunt niste tampenii,fara suparare pt ca oponentu tot are mai multa posesiesi nare hold up nimica si joc 4-4-2 si............
totty86
18-07-2008, 06:16 AM
De ce nu vrei sa intelegi ca faza cu posesia e relativa si nu reflecta realitatea , eu cand eram odata la Juventus am avut la pase 156 contra 90 ale lor si la ocazii 15 la 7 iar ei au avut posesia 70 % si eu 30 % , ti se pare corect ? atunci am stat si m-am gandit si mi-am data seama ca in ultimile 10 minute ei au posesia mai buna dar per total eu am avut posesia cu siguranta deci posesia nu mi se pare reala si de aceea nu o bag in seama deloc
fotbalul se joaca pe goluri nu pe posesie;)
trista
18-07-2008, 02:52 PM
De ce nu vrei sa intelegi ca faza cu posesia e relativa si nu reflecta realitatea , eu cand eram odata la Juventus am avut la pase 156 contra 90 ale lor si la ocazii 15 la 7 iar ei au avut posesia 70 % si eu 30 % , ti se pare corect ? atunci am stat si m-am gandit si mi-am data seama ca in ultimile 10 minute ei au posesia mai buna dar per total eu am avut posesia cu siguranta deci posesia nu mi se pare reala si de aceea nu o bag in seama deloc
ai dreptate aicea,cu liverpool din cele 85 de minute jucate yo am avut mingea peste 60 minute si ei in ultimele 5 minute au avuto 4 si posesia a fost 54 la 46 pt ei......sii
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.