PDA

View Full Version : MUTU la Galatasaray?

yahoo
22-04-2004, 08:28 PM
Pleaca Mutu la Galata din vara.Personal nici nu vreau sa aud de ideea asta ca Galata e mult mai nashpa dekat Chelsea si va avea de pierdut si yo nu tzin cu Galata.Deci sper ca Abramovich sa nu il dea pe Mutu.

DarkComy
22-04-2004, 08:32 PM
daca pleaca Mutu la Galata e cea mai proasta chestie care o poate face; daca il da Abramovici pe Mutu macar sa il dea in Italia , campionatul care i se potriveste cel ma bine dupa parerea mea , in sezonul asta nu a prea dat goluri la Chelsea ca nu e obisnuit cu felul in care se joaca in Anglia e si omul obosit o sa se acomodeze( asta doar daca il mai tine) . Dar mai greseste si Mutu nu ii sta gandul decat la femei si la ce sa isi mai cumpere <_<

Tuby
22-04-2004, 09:20 PM
"Briliantul", "Galacticul" (sau cum il mai striga astia de la pro tv...pentru ca ei l-au mediatizat intens...si punandu-i astfel de apelative...) este obosit dupa petrecerile intense la care este supus...si cu gandul la femei....deci sigur nu ii sta mintea la fotbal si la acomodarea cu fotbalul englez...

Ca dovada este bagat numai in Premiership...de Champion League nici nu se pune problema....asa ca o plecare de la Chelsea cred ca s-ar cuvine....dar nu la Galata....locul unde au incercat atati romani (unii chiar au reusit) sa-si regaseasca forma care i-a consacrat....

Sunt de acord cu DarkComy ca fotbalul italian i se potriveste cel mai bine...

LiviuRO
22-04-2004, 10:32 PM
nu pleaca mah Mutu la nici o Galata, desi ar fi bine pt el. Acolo ar fi vedeta, titular incontestabil. Popescu a zis clar ca nu se pune problema transferarii lui Mutu la Galata.

dj-cata
23-04-2004, 12:11 AM
ce sa faca la galata sa se rateze de tot ? si asa la chelsea nu prea mai joaca...dar acolo....sa joace la turci..care critica dupa primu meci...plus de asta hagi nu o sa fie mult timp antrenor acolo...

LiviuRO
23-04-2004, 01:33 AM
Da mah, dar la Galata ar fi in centrul atentiei, cum ii place lui, Galata ar fi o echipa care sa joace pentru el. Plus ca este un campionat in care nu ar avea probleme. Nu zic ca este bine pentru valoarea lui Mutu, este clar ca ar fi de preferat sa se bata pt un loc de titular la Chelsea, decat sa fie vedeta in Turcia.

RaPiDuTz
23-04-2004, 11:54 AM
fiti seriosi...Mutu nu are ce cauta in campionatul Turciei...nu i se potriveste. Sper sa isi revina la Chealsea cat mai rpd si sa dea goluri ca a cam intrat in hibernare :(

Gladiator
23-04-2004, 03:07 PM
Mutu nu mai are valoare doar daca pleaca intr-un campionat care i se potriveste de genul campionatului Spaniei sau Italiei unde merge frecatul mingii in careu, si unde fundasii nu sunt asa de fiorosi ca in Anglia.

LiviuRO
23-04-2004, 04:51 PM
Mah, cum zicea si el, talentul nu poate sa il ia nimeni. Valoare a demostrat de nenumarate ori ca are, acum e intr-o perioada mai proasta, dar o sa treaca peste, sunt sigur.

Poet Of Tragedies
24-04-2004, 02:36 PM
N-o mai fi Mutulica in forma,da nici la Galata sa se duka...totusi,el se duce acolo unde-i banu si unde stie ca prinde prima echipa ;)

Edy_smf
24-04-2004, 06:40 PM
oare chiar asa de fraieri or fi turcii sa adune toate ciurucurile romaniei la ei in campionat? :D Oricum daca mai sint banci de sters pe marginea terenului o fi loc si pt Mutu :o

LiviuRO
24-04-2004, 10:11 PM
mda, repet, sa te vad ce o sa mai zici dupa meciul cu Germania...

Gladiator
25-04-2004, 11:02 AM
Mutu mai are o sansa in meciul cu germania daca nu isi arata valoarea e un ratat :offtopic: .

mns
25-04-2004, 05:28 PM
zice abramovici sau cel putin ziarele de la noi ca nu va pleca de la chelsea din vara si nici nu se afla pe lista neagra, probabil directorul lor de imagine sau cum ii zice la ala ce a venit de la manchester l-a convins ca mutu poate deveni un backham 2 :P si ar castiga multi bani din imaginea lui...ca oricum cu fotbalul nu prea lea are

Ady
25-04-2004, 08:26 PM
Originally posted by Gladiator@Apr 25 2004, 11:02 AM
Mutu mai are o sansa in meciul cu germania daca nu isi arata valoarea e un ratat :offtopic: .
mutu nu o sa joace cu germania ca cik ar fi accidentat
dak joaca bv lui
da oricum nu o sa fak nimik
iar despre transferul la galata ar fi prea scupm pt ei
ar fi mai scump ca frank de boer