View Full Version : Sugestii
Ce rubrici si ce sectiuni credeti ca ar mai trebui sa aiba Fifa Romania? Asteptam aici sugestiile voastre...
Nu luati asta ca n semn bun, pentru ca pana in 19 mai mai este ;)
LiviuRO
22-04-2004, 06:03 PM
Pai, la sectiunea "Concursuri" ar trebui sa fie concursuri pe bune, pentru vizitatori.
Aici ar intra:
*concursul pe care incercam sa-l organizam (de Fifa);
*eventual un concurs de replay-uri (ca nu sunt prea mari);
*un concurs de grafica spre ex (teme de genu`: Proiectati un logo pt FifaRomania; pt RCIF etc - nu ca ar fi urate astea, dar,cine stie ce poate aparea, vreun talent :P);
*un quiz ceva (ca nu sunt greu de facut);
Iar premiile ar consta in "titluri personalizate" la forum, eventual acc pe #fifaromania (ca sunt multi care isi doresc).
Iar PGL in alta sectiune.
un site in Flash 6 ar da o "aroma" mai placuta site-ului.
Sirius
11-05-2004, 09:44 PM
Si o ''aroma '' mult mai placuta a ceaiului pe care l-as bea linistit pana s-ar incarca site-ul.
LiviuRO
11-05-2004, 11:33 PM
Pai, cred ca se raceste ceaiul Sirius, daca esti pe dial-up, ia gandeste-te cum ar fi sa fie tot siteul in flash, pai ar dura vreo 5 minute sa se incarce pe dial-up... Eu zic ca ar fi frumos sa existe cateva animatii flash, atat.
Originally posted by D_Dogg@May 11 2004, 11:33 PM
Pai, cred ca se raceste ceaiul Sirius, daca esti pe dial-up, ia gandeste-te cum ar fi sa fie tot siteul in flash, pai ar dura vreo 5 minute sa se incarce pe dial-up... Eu zic ca ar fi frumos sa existe cateva animatii flash, atat.
La asta m-am referit si eu.
Pt. mine nu conteaza ca e tot site-ul in Flash ca am fibra... :D
site-ul e pentru informatii si stiri din fifa, nu merge flash, si in al doilea rand eu nu am timp sa ma apuc sa mai invat flash, si butoane oribile gata facute sau alte alea nu vreau :P
Andrei_C
14-05-2004, 11:30 PM
mns > Nu luati asta ca n semn bun, pentru ca pana in 19 mai mai este
Cum adica nu mai este?
LiviuRO
15-05-2004, 12:01 AM
He he, bine ca ai postat tu chestia asta :P, cred ca postul ala si topicul "Eu renunt" ar trebui delete :).
RaPiDuTz
15-05-2004, 12:16 AM
looooooooooooooooooooooool
deocamdata totul este ok...flashul nu isi are rostu` pe un site ca FifaRomania, poate doar niste informatii in plus ;)
Sirius
17-05-2004, 09:29 PM
mns, mai sterge si tu textul ala care apare la forumul ''Fifa 2004'' cu ''in Fifa 2004 nu exista nici o echipa romaneasca, Pro tv bla, bla...). Da o alura veche forumului.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.