PDA

View Full Version : Cine va castiga "LIGA I Realitatea" in sezonul 2008-2009?

timisica_cristian
30-06-2008, 05:55 PM
Deci, cine va fi. Steaua, CFR, Rapid, Dinamo sau alta echipa. Sa vedem sondajele;)

Ratonu
30-06-2008, 06:25 PM
Aş merge tot pe CFR īn momentul ăsta, dar mai vedem.

Şi se pare că de sezonul ăsta va fi Liga I Realitatea, nu Liga I Burger. :o

b_ady20
30-06-2008, 06:27 PM
Pff.. Steaua categoric :D dar cine stie.. poate va mai straluci vreun pusti sau vreo echipa din provincie ne va uimi :p Craiova, poate :confused:

leut
30-06-2008, 06:34 PM
Am votat cu sufletul in acest topic nu cu mintea,cu mintea as zice ca Steaua sau CFR,dar din respect am votat alta pentru ca Gaz Metan Medias e echipa care sper ca va face ceva in Liga 1.

S3BBY
30-06-2008, 08:51 PM
Steaua.Totusi,ce cauta Otelul in topul acesta?:confused:

xdevil
30-06-2008, 09:00 PM
Dinamo cred.
Totusi ce cauta Otelul, Craiova si Vaslui aici?

Petrov
30-06-2008, 09:27 PM
Dinamo mai ales ca a venit Rednic.Si in 2007 a castigat campionatul fara mari vedete.Ramane de vazut.

sisu_stelistul
30-06-2008, 10:00 PM
Steaua, cred si sper, s-au intarit destul si cred ca va veni si momentul nostru dupa 2 ani de seceta.

Cu liga 1 Realitatea, le-a facut-o Mitica care nu vroia sa iasa Antena 1 si RCS, din cate am vazut meciurile o sa le vedem pe gsp tv, care momentan se va prinde doar pe RCS, dar vor fi 2 posturi, ca asa am citit in gazeta, unele meciuri pe GSP TV 1, altele pe 2, si unul singur pe antena 1.

sorin
30-06-2008, 10:28 PM
Cum majoritatea jucatorilor adusi de echipele romanesti sunt straini de care nu prea am auzit, e greu sa ma pronunt acum fara sa vad cel putin un meci, insa cred ca CFR nu va mai lua titlul. Steaua si Dinamo au trecut prin sezoane nu prea bune dupa ce au luat titlul, lucrul asta cred ca se va intampla si cu CFR pentru ca vor incerca sa se axeze pe Liga Campionilor.

Se pare ca anul asta cei care avem cablu de la alt operator decat RCS, vom vedea un singur meci per etapa, astia de la RCS nu au niciun interes sa ofere si in pachetele concurente gsp1,2, foamea de bani e mare si numarul de abonati trebuie sa creasca.

bogdan7
30-06-2008, 10:35 PM
Sunt obiectiv, cred ca Steaua, iar lupta va fi cu CFR si Rapid, desi pot aparea surprize, plus ca mai sunt si alte echipe valoroase.(Poli Tim, Brasov,Urziceni etc.)
Atat Steaua, cat si CFR si Rapid au facut cred cele mai bune transferuri si au ramas in mare cu aceeasi jucatori de anul trecut.Plus ca CFR va fi si in CL, ceea ce cred ca se va dovedi in final un dezavantaj intrucat nu sunt obisnuiti cu aceasta ,,oboseala" mult reamintita de jucatori.
Am votat Steaua.:)

sisu_stelistul
30-06-2008, 11:35 PM
Se pare ca anul asta cei care avem cablu de la alt operator decat RCS, vom vedea un singur meci per etapa, astia de la RCS nu au niciun interes sa ofere si in pachetele concurente gsp1,2, foamea de bani e mare si numarul de abonati trebuie sa creasca.

Eu ma bucur ca n-au scumpit abonamentele dupa cat au dat pe drepturi, din moment ce sunt convenabili, si nu transmit meciurile in PPV eu sunt multumit.

rhino
01-07-2008, 01:31 PM
Scuze de offtopic , dar se prinde deja GSP TV?

andrei_fcmbacau
01-07-2008, 06:34 PM
Steaua Bucuresti iar GSP TV inca nu exista

Saint
01-07-2008, 11:36 PM
Daca ne-am uita la transferuri, probabil am zice ca CFR ar iesi din nou campioana. Dar vom vedea cand o sa se dea startul campionatului, cand ne vom face o parere despre jocul echipelor.

@lyn
02-07-2008, 10:40 AM
Steaua va fi campioana, iar lupta se va da cu Dinamo, CFR, Rapid, iar unele echipe ca Urziceni, Craiova, Vaslui, Otelul pot incurca oricand pe granzii campionatului.

M.I.L.32
02-07-2008, 10:44 AM
Steaua,Dinamo,CFR, Rapid sunt toate in lupta pentru titlu.Cred ca depinde de forma jucatorilor si de felul in care se vor acomoda cei tranferati.

Johnny13
02-07-2008, 04:13 PM
Chiar daca sunt stelist, ma tem ca tot CFR va castiga titlul...

S3BBY
02-07-2008, 04:37 PM
De ce?Doar pt ca a mai adus 4-5 jucatori straini?Eu nu ii vad nici macar pe podium anul asta...

bogdan7
02-07-2008, 04:52 PM
De ce?Doar pt ca a mai adus 4-5 jucatori straini?Eu nu ii vad nici macar pe podium anul asta...

eh, nici chiar, sa nu exageram, podiumul cred ca il prind, depinde de pe ce loc:fluier:

r5m
02-07-2008, 05:01 PM
Dar tu de ce crezi ca va castiga steaua?

Jokes
02-07-2008, 05:21 PM
Cel mai prost topic posibil.Aceeasi intrebare acelas raspuns,steaua dar alta campioana.Si anul trecut a fost aceeasi chestie,steaua castiga poll-ul iar campioana a iesit cfr.Scuzele mele timisica dar ai deschis un topic inutil.

S3BBY
02-07-2008, 05:23 PM
Dar tu de ce crezi ca va castiga steaua?

Poate castiga,la fel si Dinamo,la fel si Rapid,dar CFR...nu cred.

*The Star*
02-07-2008, 05:38 PM
Desigur ca va fi Steaua! :)

r5m
02-07-2008, 05:51 PM
Voi pe ce chestii va bazati cand dati raspunsuri de genul asta?

:._.:LucyY:._.:
02-07-2008, 05:59 PM
Voi pe ce chestii va bazati cand dati raspunsuri de genul asta?

eu sincer am votat cu sufletul cum se zice, pentru ca nu poti sa-ti dai seama de acum cine castiga din mai multe motive: or fi venit ei la cluj multi jucatori dar poate au venit degeaba; la fel cu dinamo si rapid care si-au schimbat antrenorul dupa ce anul trecut au avut mai mult de 3 antrenori de caciula; steaua si ea a luat multi jucatori acum.....Acum ramane de vazut dupa primele 5-6 etape din noul sezon care e cat de cat mai stabila in teren + ca cluj (posibil si steaua) mai joaca si in CL si acolo se depune mai mult efort fizic decat in "Liga lu` Mitica"

roby_dinamo39
13-07-2008, 11:06 PM
Acuma nu ca tin cu dinamo dar a venit Mircea Rednic am investit ceva si cred ca noi vom castiga .

Saint
13-07-2008, 11:37 PM
Cel mai prost topic posibil.Aceeasi intrebare acelas raspuns,steaua dar alta campioana.Si anul trecut a fost aceeasi chestie,steaua castiga poll-ul iar campioana a iesit cfr.Scuzele mele timisica dar ai deschis un topic inutil.

Subscriu. :crazyboy:

valx90
21-07-2008, 03:03 PM
dupa parerea mea odata cu venirea lui mircea rednic dinamo devine favorita. dar nimic nu e sigur in fotbal. vom vedea la sfarsitul sezonului

*InCePaToRuL*
21-07-2008, 04:32 PM
Steaua...oricand.

r5m
22-07-2008, 03:33 PM
Da, steaua, ca in sezonul trecut.

liquid
22-07-2008, 03:58 PM
Acuma nu ca tin cu dinamo dar a venit Mircea Rednic am investit ceva si cred ca noi vom castiga .

In ce s-a investit ma? :-j

bogdan7
22-07-2008, 04:38 PM
dupa parerea mea odata cu venirea lui mircea rednic dinamo devine favorita. dar nimic nu e sigur in fotbal. vom vedea la sfarsitul sezonului

Favorita ? Cred ca glumesti. Singurele favorite sunt CFR, Steaua si Rapid (in ordinea asta datorita clasarii din sezonul precedent si al investitiilor). O avea Dinam0 sanse la titlu, dar favorita e mult spus. Poate sa vina si Mourinho, daca n-ai jucatori, degeaba.

Saint
22-07-2008, 06:57 PM
Steaua de ce e mai favorita ca Dinamo?

bogdan7
22-07-2008, 07:05 PM
Steaua de ce e mai favorita ca Dinamo?

pai n-am zis mai sus ?:huh: Si nu numai Steaua, si CFR si Rapid

sorin
22-07-2008, 08:25 PM
pai n-am zis mai sus ?:huh: Si nu numai Steaua, si CFR si Rapid
Si daca steaua s-a clasat pe locul doi anul trecut inseamna ca este a doua favorita la titlu? Ati pierdut mult prin plecarea lui Dica, jucatori adusi cu surle si trambite (gen Ionescu) sunt trimisi la Buzau, in amicale nu ati stat prea bine, nu poti asemana startul de sezon cu returul excelent.

nicusorulz
22-07-2008, 08:35 PM
sincer in halul in care joak steaua noo prea are sanse la campionat insa sunt stelist si am votat cu sufletul,dak as fi votat cu capul CFR erea campioana in opinia mea totusi dinamo si rapid sunt principalele contracandidate la titlu in fata Stelei dar sa no uitam de campioana CFR

bogdan7
22-07-2008, 09:34 PM
Si daca steaua s-a clasat pe locul doi anul trecut inseamna ca este a doua favorita la titlu? Ati pierdut mult prin plecarea lui Dica, jucatori adusi cu surle si trambite (gen Ionescu) sunt trimisi la Buzau, in amicale nu ati stat prea bine, nu poti asemana startul de sezon cu returul excelent.

Acelasi lucru putem zice si de Sapunaru.:)Iar la faza cu Ionescu gresesti, inafara de Berbekali nimeni nu l-a laudat.Daca Rapid pierdea un meci, cu siguranta ziceai ca amicalurile nu conteaza. Si chiar nu conteaza, faptul ca ati batut rezervele lui Lyon nu demonstreaza nimc. Zi-mi te rog cine e favorita dupa CFR, in afara de Rapid.
Oricum, om trai si om vedea.

sorin
22-07-2008, 10:09 PM
Acelasi lucru putem zice si de Sapunaru.:)Iar la faza cu Ionescu gresesti, inafara de Berbekali nimeni nu l-a laudat.Daca Rapid pierdea un meci, cu siguranta ziceai ca amicalurile nu conteaza. Si chiar nu conteaza, faptul ca ati batut rezervele lui Lyon nu demonstreaza nimc. Zi-mi te rog cine e favorita dupa CFR, in afara de Rapid.
Oricum, om trai si om vedea.
Pe postul lui Sapunaru va juca cel mai probabil Maftei care este capitanul echipei, pe cand la Steaua inca se mai cauta formula si omul care sa il faca pe Dica uitat.

Prin exemplul cu Ionescu am vrut sa spun ca o parte din campania de transferuri a fost gresita. S-au adus jucatori tineri (ceea ce e de apreciat) dar acesti tineri trebuiau adusi doar daca faceau fata concurentei. Crezi ca Ionescu e avantajat ca a facut toata pregatirea cu steaua si apoi merge sa joace la Buzau cu niste persoane cu care nu a mai schimbat o pasa de trei luni? Transferurile se fac pentru a imbunatatii primul 11 cat mai urgent, nu pentru pepiniera.

Sigur, rezultatul nu conteaza in amicale dar modul cum joaca echipa da. Daca recitesti postul meu, ai sa observi ca nu am spus nimic de rezultate, m-am referit la faptul ca steaua a aratat mult mai putin decat ce am vazut la CFR si Rapid.

Favorita dupa CFR e 100% Craiova:rolleyes:.

C.RoNaLdO7
22-07-2008, 10:50 PM
Pe postul lui Sapunaru va juca cel mai probabil Maftei care este capitanul echipei, pe cand la Steaua inca se mai cauta formula si omul care sa il faca pe Dica uitat.

Daca se va definitiva transferul , jucatorul care il va face uitat pe Dica zic eu ca va fi Toja.

Favorita dupa CFR e 100% Craiova:rolleyes:.

Sincer , eu nu as paria niciun ban pe Craiova.

r5m
22-07-2008, 11:09 PM
A fost ironic, nimeni n-ar paria pe Craiova. :-j

KlaU
22-07-2008, 11:11 PM
Daca se va definitiva transferul , jucatorul care il va face uitat pe Dica zic eu ca va fi Toja.De unde stii tu cum joaca Toja ? Ai vazut vreun meci in care a jucat el ?

C.RoNaLdO7
22-07-2008, 11:29 PM
De unde stii tu cum joaca Toja ? Ai vazut vreun meci in care a jucat el ?

Am vazut anumite faze din meciuri. :)

Saint
22-07-2008, 11:49 PM
Pai asa gasesti si cu Dica clipuri cu meciuri in care juca bine :p.

Sorin, Maftei e foarte slab. E veriga slaba a Rapidului. Daca e capitan, nu il face si cel mai bun. Tot respectul pentru el, dar nu mai e de actualitate; nu mai poate ajuta echipa.

razvi_10
25-07-2008, 10:08 AM
am votat alta deoarece campionatul va fi castigat de.......................FC Brasov!!!!!!
Forza Steagu!!!!!!!

mytimeisnow
25-07-2008, 03:32 PM
Pai asa gasesti si cu Dica clipuri cu meciuri in care juca bine :p.

Sorin, Maftei e foarte slab. E veriga slaba a Rapidului. Daca e capitan, nu il face si cel mai bun. Tot respectul pentru el, dar nu mai e de actualitate; nu mai poate ajuta echipa.
Corect. In plus, face parte din grupul vesel al prietenilor lui Razvanel, si face orice sa plece si sa creeze raca printre jucatori.
Sincer, poll-ul asta nu e concludent deloc, din moment ce se stie ca majoritatea suporterilor sunt stelisti, si voteaza cu inima, fara sa tina cont de limitarile echipei, care, sa fim sinceri, sunt foarte multe.
Sper sa nu-mi sara pustii de 10 ani mucosi care se cred fanatici in cap c-am zis asta, dar asta e adevarul.

derlei
25-07-2008, 03:49 PM
aceasta este noua sigla a ligii 1 (liga 1 frutti fresh): 645

Ratonu
25-07-2008, 04:05 PM
Pfuai de mine, am crezut că faci mişto, dar e real. :mellow: Oribil.

Īmi menţin părerea că echipa lui Andone e cea mai puternică şi e favorită la cāştigarea titlului, dacă nu cumva se va trage serios şi din mai multe părţi pentru altcineva.

sorin
25-07-2008, 05:00 PM
aceasta este noua sigla a ligii 1 (liga 1 frutti fresh): 645
Ce bataie de joc! Suna mai frumos "Liga I Izvorul Minunilor". Logo-ul ca logo-ul, mai grav e ca nu o sa vad decat un meci per etapa:mad:.

bogdan7
25-07-2008, 05:52 PM
nu chiar 1 un meci, cred ca 3.
Am intelesc ca meciurile Stelei, Rapidului si a lui Dinamo se vor suprapune. Ce mie nu-mi convine e ca eu am televiziune pe UPC, deci nu prind GSP TV.:mad:Cam cat costa RCS & RDS ? N-am chef sa pierd meciurile Stelei din ignoranta unor ,,destepti" din LPF si FRF.

Renaldo
09-08-2008, 11:00 PM
mda...parerea mea dupa sondaj majoritatea sunt stelisti de pe forum. :) sunt stelist...echipele care ar avea sanse ar fi :
- steaua
- cfr
- rapid
- brasov
- urziceni
- argesu(poate nu chiar la titlu da dupa parerea mea au faqt niste jocuri zoper anu asta)
- timisoara

p.s. poate par neboon..nuj vedem la sfarsitu campionatului

Saint
09-08-2008, 11:42 PM
Cred ca Brasovu l-ai pus prea sus. Tin cu Steagu, imi doresc sa termine cat mai sus posibil. Dar... cine stie :D.
Steaua nu a impresionat. Nici CFR.

@lyn
10-08-2008, 12:27 AM
mda...parerea mea dupa sondaj majoritatea sunt stelisti de pe forum. :) sunt stelist...echipele care ar avea sanse ar fi :
- steaua
- cfr
- rapid
- brasov
- urziceni
- argesu(poate nu chiar la titlu da dupa parerea mea au faqt niste jocuri zoper anu asta)
- timisoara

p.s. poate par neboon..nuj vedem la sfarsitu campionatului

Ai pus brasov, urziceni, arges si timisoara si nu ai pus Dinamo sau Vaslui?:confused::confused:

violet_blood
14-09-2008, 12:39 PM
steaua , scopul scuza mijloacele!

kata_to
14-09-2008, 01:22 PM
Cred ca dinamo va castiga campionatul anul asta.
Se va bate la titlu cu steaua...care sper sa joace mai corect anul asta;)

T-Bag
14-09-2008, 01:40 PM
Cred ca dinamo va castiga campionatul anul asta.
Se va bate la titlu cu steaua...care sper sa joace mai corect anul asta;)

Si eu sper ca dinamu sa joace mai correct anul asta. :D

Steaua, clar.

sdc
14-09-2008, 02:07 PM
cred ca Dinamo va avea o revenire spectaculoasa

ady_26_07
14-09-2008, 02:20 PM
am votat cu inima si am pus steaua..dar minta imi spune cfr cluj

sebseb
14-09-2008, 04:16 PM
am votat cu inima si am pus steaua..dar minta imi spune cfr cluj

Nu cred ca CFR mai ii in stare sa castige Liga 1 in urmatorii...15 ani.

T-Bag
14-09-2008, 05:40 PM
Mai intai stai sa promoveze la anul. :D

ManIaKu
14-09-2008, 07:39 PM
Steaua si Dinamo se vor bate la titlu, dar nu trebuie sa le neglijam pe celelalte, mai ales Unirea Urziceni, care in ultimul timp practica un fotbal de calitate. CFR va fii marea dezamagire a acestui campionat. Sa fie fericiti daca prind un loc de Cupa UEFA..