View Full Version : RCIF 2004 v1.1
stefan
16-04-2004, 08:26 PM
RCIF 1.1
Ce aduce nou
IMPORTANT
Inainte de a instala RCIF 2004 va rugam reinstalati Fifa 2004 si stergeti folderul Fifa 2004 din My DOcuments (in acest fel veti pierde salvarile si profilul vostru dar se asigura o functionare mai buna a patchului)
-patchul se instaleaza pe Windows 98, 98SE, ME, 2000, XP
-echipamentele de portar se instaleaza corect la toate echipele
-echipament arbitru scos din patch, poate fi una din cauzele iesirii din joc
-problema iesirii din joc rezolvata la majoritatea echipelor
-gulere corecte pentru echipele ce aveau gulere gresite
Mai multe informatii in urmatoarele zile.
ovidiu
17-04-2004, 10:01 AM
Originally posted by dj_mozart@Apr 16 2004, 09:26 PM
RCIF 1.1
Ce aduce nou
IMPORTANT
Inainte de a instala RCIF 2004 va rugam reinstalati Fifa 2004 si stergeti folderul Fifa 2004 din My DOcuments (in acest fel veti pierde salvarile si profilul vostru dar se asigura o functionare mai buna a patchului)
Pai...de unde il putem lua?
Sau "Mai multe informatii in urmatoarele zile" inseamna ca urmeaza sa-l puneti in cateva zile?
Sirius
17-04-2004, 10:01 AM
Si presupun ca o sa fie mai mult un update, ca doar n-o sa puneti iara toate texturile.
ovidiu
17-04-2004, 10:06 AM
Originally posted by dj_mozart@Apr 16 2004, 09:26 PM
RCIF 1.1
Ce aduce nou
IMPORTANT
"Mai multe informatii in urmatoarele zile" inseamna ca o sa-l puneti la download in cateva zile?
PedroSs
17-04-2004, 10:33 AM
ar fi marfa
si daca reusesc sa faca ceva calumea ,iarasi merita respectu nostru
-Razvan-
17-04-2004, 03:29 PM
Vedeti ce faceti si cu numerele de la Steaua k l-a mine arata nashpa rau (daca e din vina PC-lui meu :oops: ), pls.
Gladiator
17-04-2004, 03:44 PM
Atunci se pare ca voi astepta inca un pic ca si asa nu am apucat sa-l downloadez. :D :D
mininu
17-04-2004, 04:46 PM
Problemele intalnite de mine:
1. Am jucat cam 12 meciuri si doar doua echipe aveau echipamente de portar;
2. La echipamentul rosu al lui Dinamo, numarul de pe spate este foarte mic;
3. La echipamentul Stelei, numele jucatorilor de pe spatele tricourilor este scris foarte mare;
4. dupa meciul cu FCM Bacau, mi-a iesit in Windows.
Va felicit pentru realizarea patchului, am observat ca exista cateva echipamente care sunt calitativ mult mai bune decat cele realizate de EA Sports, pacat ca nu sunt toate echipamentele la fel. Speram ca acest update sa rezolve toate problemele existente.
1. Din moment ce zie mai multe inf in zilele urmatoare se presuspune ca inca nu a aparut...
2. Din moment ce majoriatatea echipelor au echipamente de toata jena nu avem noi cum sa le facem mai bune
3. O sa fie tot patchul, nu va fi update
4. Numerele de la steaua sunt numere nike, dar se pare ca le vom scoate din joc
5. Erorile pe care le semnalati cu 12 sau 10 jucatori, erori in Team management sunt erori cauzate de Creation Center, si cum nu avem cum sa folosim alt editor, pentru ca nu exista altul, vom incerca sa le reducem la minim, pentru ca acest lucru nu se poate repara
6. Echipamentele de portar nu s-au instalat, ele exista pentru toate cele 18 echipe din Divizia A
Sirius
17-04-2004, 09:41 PM
Damn. Iar am luat tzapa.
Dar in, fine singurele mele probleme pe Windows 98 au fost cu Team Management-u. Si acuma imi dau seama ca am mai avut probleme asemanatoare cu CC2004 si fara RCIF 2004. E nashpa, ca nu sti prea bine cum sa-ti spui echipa si te trezesti cu clone pe teren. Si n-ar fi rau asta, dar cand pasezi mingea unei astfel de clone, nu apare nici un fel de indicator si e super ciudat in aparare.
PS: faza cu schimbarea dbi-urilor este esentiala pe Win 98. Altfel avem nemti...
In rest, totul este OK si felicitari pentru patch.
Si totusi mns, un update din respect pentru astia care s-au chinuit sa-l scoata, n-ar merge. Si nu-i de mine, ca pentru mine merge perfect, dar s-ar putea sa fie niste ''unii'' tare nemultumiti. Daca nu stii exact cum sa-l faci (update-u), intreaba-l pe Ariel Santarelli, ca ala a modificat tot Fifa-u'. Si se stie ca e cel mai bun patch-maker din lume la Fifa. Da las' ca tu esti pe doi, fiindca ce conditi are ala si ce conditii ai tu...
nu facem update pentru ca nu vreau ca majoritatea sa ia doar rciful asta care e acum, si apoi sa intrebe ca de ce nu merge. Si updateul sa fie chiar in fata lor. Ai vazut cum e, pun mare sa instaleze Fifa full sau sa ia fisierul ala si unde sa-l puna pt win 98, me etc si ei tot intreaba de ce nu merge.
Cand ai de'a face cu oameni mai "grabiti" e bine sa le dai totul pe tava, ca nu prea se descurca.
In problema loturilor, D_Dogg se lupta din greu acum cu CC-ul sa faca totul sa mearga in ordine, sper sa nu mai fie probleme majore.
ovidiu
18-04-2004, 10:21 AM
scuze pt. mesajul postat de 2 ori ieri, dar cand i-am dat prima data "add reply" mi-a aratat "page cannot be displayed" asa ca l-am modif. putin si l-am mai pus odata dupa care mi-a aratat iar "page cannot be displayed" , asa ca am renuntat.
Iar azi cand am intrat am constatat ca imi postase ambele mesaje...am conexiune proasta de net...
rekinu
18-04-2004, 12:03 PM
nu shtiu daka e bine sa postez aici dar exista o problema cand jocu iti iese in windows tot ce trebuie sa faceti este sa va duceti la fixtures shi sa dati simulate match shi asta e tot puteti juca in continuare.
PedroSs
19-04-2004, 11:55 PM
nu ca am incercat io si nu mia mers
djatomic
20-04-2004, 04:21 PM
Eu am o singura intrebare (cam stupida :P ) , cand o sa luam RCIF 2004 v1.1 , la instalare lui , dezinstalam RCIF-ul anterior (normal) si stergem si fis Fifa 2004 din My Documents (salvarile noastre) ?
LiviuRO
20-04-2004, 09:32 PM
Cu siguranta va fi nevoie sa se stearga rcif-ul anterior, si tot folderul user din mydocs\Fifa 2004\... Poate chiar si reinstalarea jocului, dar asta nu stiu eu sigur.
mininu
25-04-2004, 12:08 AM
Nu merge link-ul. Imi deschide downloadul la versiunea 1.0.
si ce e sub linkul de la v1 ? un link la update
mininu
25-04-2004, 12:12 AM
Pai link-ul ala ma da cu o pagina inainte.
sandu
25-04-2004, 09:12 AM
merge si pt win 2000?
Sirius
25-04-2004, 01:13 PM
Bravos mns, acuma ai facut update. Asa, sa manance Sirius papara ca doar el a propus, nu?
Noroc ca nu mi-am sters patch-u. Da' daca unii au facut asa, iar or sa vina cu plugusoru...
ovidiu
25-04-2004, 01:38 PM
intrebare IMPORTANTAAAA (...pt. mine...):
Am inteles ca tre' sa sterg FIFA 2004 din My Documents...
OK, dar are ceva daca dupa ce instalez jocul, apoi RCIF 1, apoi RCIF 1.1, copiez in nou creatul FIFA 2004 din My Documents carierele (doar career 1, career 2 etc)?
E doar o intrebare ca sa stiu ...poate nu e nevoie sa sterg carierele (8 la numar) la care am ajuns in al 4-lea sezon(fiecare).
Fireste ma refer doar la cariere cu echipe straine, ca pe cea pe care o am cu Dinamo mi-e limpede ca tre' sa o iau de la inceput!
Asta a fost doar o intrebare in scop Informativ, asa ca, VA ROG, NU MA INJURATI!
carierele vechi nu vor merge cu baza de date editata de creation center...
LiviuRO
25-04-2004, 03:37 PM
Daca ai spatiu pe HDD, ai putea sa incerci sa instalezi inca un Fifa, in alta partitie (nu stiu sigur ce s-ar putea intampla :P, ca n-am incercat niciodata asta), si sa joci carierele actuale pe un Fifa, si RCIF pe altul... Bineinteles, dezinstaleaza orice CC sau ECP DBedit, daca ai pe instalate pe undeva (ca ar putea sa-ti dea erori la greu).
ovidiu
25-04-2004, 05:01 PM
Originally posted by mns@Apr 25 2004, 03:37 PM
carierele vechi nu vor merge cu baza de date editata de creation center...
Merci mns pt. raspuns SI PT. RCIF!
Ai cumva idee daca acum, cand voi dori sa dezactivez RCIF si sa joc Bundesliga, se va dezactiva corect? Intreb asta pt. ca la prima versiune RCIF 2004 daca dadeam "restore_fifa_to_the_point_before_RCIF.bat" nu revenea corect la FIFA, ci aveam in Bundesliga un fel de amestec RCIF&Bundesliga(echipamente germane si nume romanesti)!
ovidiu
25-04-2004, 05:03 PM
Originally posted by D_Dogg@Apr 25 2004, 04:37 PM
Daca ai spatiu pe HDD, ai putea sa incerci sa instalezi inca un Fifa, in alta partitie (nu stiu sigur ce s-ar putea intampla :P, ca n-am incercat niciodata asta), si sa joci carierele actuale pe un Fifa, si RCIF pe altul... Bineinteles, dezinstaleaza orice CC sau ECP DBedit, daca ai pe instalate pe undeva (ca ar putea sa-ti dea erori la greu).
asa am in prezent, si asa o sa fac si acum...
Merci mult!
Am facut un echipament pt steaua, mai aproape de realitate in comparatie cu cel din RCIF 2004 1.1 si noul echipament pentru ROMANIA
http://adisor.4t.com/1.gif
Daca Echipa Fifa Romania crede ca le poate introduce intr-un viitor update (Rcif 2004 1.2) le pot trimite prin mail.
In atentia Echipei Fifa Romania.
RaPiDuTz
29-04-2004, 11:58 AM
no offence frate dar sunt de slaba calitate
adik se vad neclar...
Originally posted by RaPiDuTz@Apr 29 2004, 11:58 AM
no offence frate dar sunt de slaba calitate
adik se vad neclar...
Rezolutia este mica si asta e cauza
stefan
29-04-2004, 12:57 PM
alea din RCIF entru steaua sunt destul de reale, si alea ale romaniei nu is chiar asa, adica pe spate jos se vede rosu mult doar cand e scos tricoul din pantaloni, altfel se vede numai putin. si shortu e putin altfel
RaPiDuTz
29-04-2004, 01:13 PM
aha
dar culoarea e prea deschisa iar linia aia rosie din spate trebuie mai rotunjita iar din ce imi aduc aminte din meci nu se vedea decat la cei care aveau tricoul scos din sortz... ;)
Intre timp observasem si eu asta si am remediat problema.... oricum nu trebuie sa sariti acum in capul meu...am vrut doar sa ajut... ca tot se plangea mns ca nu-l ajuta nimeni... 8)
RaPiDuTz
30-04-2004, 12:38 PM
eu am vrut sa te ajut... ;)
vad ca acum e mult mai bun, ai schimbat culoarea, ai scos linia aia care era in fata la sortz jos...doar logo-ul la adidas de pe tricou mai trebuie cu rosu...in rest e ok :)
Originally posted by RaPiDuTz@Apr 30 2004, 12:38 PM
eu am vrut sa te ajut... ;)
vad ca acum e mult mai bun, ai schimbat culoarea, ai scos linia aia care era in fata la sortz jos...doar logo-ul la adidas de pe tricou mai trebuie cu rosu...in rest e ok :)
Ai dreptate in ce priveste sigla adidas de pe piept... am revazut imaginile.
Andrei_C
12-05-2004, 09:34 PM
eu cand vreau sa instalez patchu imi da o eroare exact pe la jumate ...
de ce?
LiviuRO
13-05-2004, 12:10 AM
Redownloadeaza arhiva, este singura posibilitate, din pacate.
Andrei_C
14-05-2004, 06:23 PM
am redownloadat si tot la fel e ! :(
RaPiDuTz
14-05-2004, 06:27 PM
nu il mai instala atunci... :P
LiviuRO
14-05-2004, 08:13 PM
copy paste la eroarea pe care ti-o da.
(ai fifa instalat full?)
Andrei_C
14-05-2004, 11:07 PM
da, fifa ii instalat full ...
patchv1.exe has encountered a problem and needs to close . We are sorry for the inconvenience .
If you were .................................................. .................................................. ....
Please tell Microsoft about this problem
.................................................. .................................................. ....Send error report Don't send
patchv1.exe ... nu exista asa ceva, numele asta nu e de la rcif, vezi sa nu fie cine stie ce fisier de pe mail sau ceva de genu
Andrei_C
14-05-2004, 11:21 PM
asa i-am dat eu numele ... :)
LiviuRO
15-05-2004, 12:21 AM
nu am auzit pana acum de eroarea asta, dar mie imi da erori d-astea cand e bulit executabilul, poate ai vreun virus?, sau incearca un chkdsk /f, si vezi poate e chiar ala alocat prost...
Titus
15-05-2004, 03:34 PM
Patch-ul de Nationala imi face fiiguri in Team Management cand schimb jucatorii. Stiti de ce ? Daca stiti va rog gasiti o rezolvare. :alida: :alida: :alida: :alida: :alida: :alida: :alida: :alida: :alida: :alida: :alida: :alida: :alida: :alida: [FONT=Optima][SIZE=7][COLOR=red]
LiviuRO
15-05-2004, 03:58 PM
Este un jucator bagat prost, am observat si eu zilele trecute, dar se poate rezolva, o sa iti trimit un mail pana duminica seara.
mininu
27-05-2004, 03:35 PM
La un eventual update la patch, pe http://www.dinamo-online.net/mp3.php gasiti melodii cu galeria lui Dinamo. E mai simplu sa le luati viu de acolo decat sa vi le trimit eu prin mail.
LiviuRO
29-05-2004, 12:32 AM
Le-am luat deja, si le-am multumit baietilor :). Pacat ca se aud cam incet, dar sunt foarte bune. Spre deosebire de ce este in RCIF acum, astea sunt cantate de galerie.
Jokes
29-04-2005, 10:47 PM
Cool R.C.I.F. 2004 !! !! !! :mishto:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.