View Full Version : Cel mai mare spammer
RoByTzU-Yo
07-06-2008, 09:46 AM
Cine credeti ca este cel mai mare spammer de pe forum ? eu cred ca gigimures ( fara suparare ) dar are aproape 600 de posturi din aprilie pana astazi.. :D si majoritatea lor sunt posturi asa cum s-ar spune scrise la ''misto'' ( din nou fara suparare )
bogdan7
07-06-2008, 12:21 PM
nu cred ca e prea bun acest topic-_-
RoByTzU-Yo
07-06-2008, 12:52 PM
daca era facut de alt user mai important nu spuneai nimic si erai ontopic
[Arhitect]
07-06-2008, 01:38 PM
bogdan7 si gigimures
Saint
07-06-2008, 02:06 PM
Cred ca cel mai mare spammer e bogdan7 :p
Omega
07-06-2008, 02:09 PM
nu cred ca e prea bun acest topic-_-
Dap, dar ai o medie de 7 mesaje pe zi, te simţi cu musca pe căciulă :D? Mă rog nu te apropii de gigimures care are media de peste 12 mesaje pe zi.
Totuşi dacă postezi cu cap nu văd care ar fi problema. Pe de altă parte, cei care ştiţi să spuneţi doar "gg, 10", "super, km", "fenomenal, ţine-o tot aşa!!11", sunteţi adevăraţii posthunteri şi să ştiţi că nu vă apreciază nimeni dacă aveţi postcount-ul ridicat.
RoByTzU-Yo
07-06-2008, 02:13 PM
Exact asta am spus si eu majoritatea( defapt toate dar nu conteaza )posturilor lui gigimures sunt postate asa cam fara cap , nu spune nimeni sa nu se posteze mult insa cativa useri posteaza mult si cu vreo 2-3 cuvinte intr-un post .
Maryusake
07-06-2008, 02:37 PM
Si-l mai aminteste cineva pe ytzak? Lua topicurile de editare pe rand si "km bro;excelente bv!!11".Avea 13 posturi pe zi dar macar nu avea un nick de ciorogarla.:D
sisu_stelistul
07-06-2008, 02:40 PM
La inceput toata lumea face spam, cel putin majoritatea, conteaza sa te schimbi pe parcurs.
Cel mai mare spammer e Ratonu.
Saint
07-06-2008, 07:12 PM
Urmat de r5m ^_^
bogdan7
08-06-2008, 12:14 AM
Cred ca cel mai mare spammer e bogdan7 :p
fara uparare, dar postez doar unde ma intereseaza...De ex. la editari, la kituri, nu postez fiindca nu ma pricep...Am postat doar de vreo 2 ori, ca sa nu sa supere user-ul, sa zica, ca am ceva cu el...
Dar fie, credeti ce vreti, nu ma supar:)
Edit: Cat despre [Arhitect], nu ma prea intereseaza ce spune, el e subiectiv, a spus asta findca are ceva cu mine:lol:
xdevil
08-06-2008, 09:16 AM
bogdan7 si gigimures
[Arhitect]
08-06-2008, 03:56 PM
fara uparare, dar postez doar unde ma intereseaza...De ex. la editari, la kituri, nu postez fiindca nu ma pricep...Am postat doar de vreo 2 ori, ca sa nu sa supere user-ul, sa zica, ca am ceva cu el...
Dar fie, credeti ce vreti, nu ma supar:)
Edit: Cat despre [Arhitect], nu ma prea intereseaza ce spune, el e subiectiv, a spus asta findca are ceva cu mine:lol:
inca odata se dovedeste ca esti spammer :)) ce sa am cu tine... esti tu mai special :moderator:
bogdan7
08-06-2008, 04:35 PM
;193428']inca odata se dovedeste ca esti spammer :)) ce sa am cu tine... esti tu mai special :moderator:
faptul ca m-ai insultat pe un mesaj privat...pt ca nu ti-a placut cum am apreciat o fata a unui facemaker...aia ai cu mine...te pomenesti ca ai uitat, saracul:rolleyes:
Edit: Din cate stiu, sa faci spam e o infractiune,asa scrie in regulamentul forumului.Deci, atat timp cat liquid nu mi-a dat warn sau asa ceva, nu cred ca gresesc cu nimic:)
[Arhitect]
08-06-2008, 06:27 PM
ai voie sa faci..dar esti stresant...si am voie sa postez PM-urile? sa vezi care a jignit..?....specialule... :moderator:
bogdan7
08-06-2008, 07:53 PM
da e clar... postul asta si felul cum te-ai aprins la acel mesaj, de parca as fi jignit cea mai importanta persoana din viata ta, dovedeste ca esti mult mai special decat mine.Zau asa, sa te oftici, pt ca am zis ca acel user mai are de lucrat la fata,incurajandu-l, in loc sa zic ca tine ,,nu-i bun nimic,nu-mi place,n-ai talent" etc.Esti sigur ca ai voie la un calculator?Sa nu te ranesti cumva:lol:.
liquid
08-06-2008, 07:56 PM
Ia gata ca iar va incingeti.
P.S. A aparut unul nou "userro" -_-
Parerea mea ca gigimures si bogdan7 pentru ca au mai multe posturi intr-o luna decat mine intr-un an si cateva luni.
RoByTzU-Yo
08-06-2008, 08:45 PM
nu e vorba de care posteaza mai mult , ei posteaza mult insa din pacate sa faca un post in plus de ex gigi mures cam la orice set al meu de steaguri a postat :''faine'' ''superbe'' etc.(lucruri bune)
Foarte tari toate. KM bro si kutgw m8.
[Arhitect]
09-06-2008, 12:37 AM
e vorba de cei care posteaza doar sa aibe un post in plus...nu inteleg de ce crede bogdan7 ca am ceva cu el...ma luasem odata de el ca dadea mereu comenturi aiurea...zicea la o fata facuta de unu varza rau...el zicea "aproape perfect"....fatza aia doar fatza nu era...ii se scurgeau ochii pe obraz si altele...intrebase unu de unde ia photoshop..si el a raspuns in toate topicurile unde a intrebat ..de parca nu era de ajuns intr-un topic...deci gata...aici am fost PROST..ca m-am coborat la nivelul tau si sa ne certam...succes
bogdan7
09-06-2008, 06:28 PM
;193549']intrebase unu de unde ia photoshop..si el a raspuns in toate topicurile unde a intrebat ..de parca nu era de ajuns intr-un topic...deci gata...aici am fost PROST..ca m-am coborat la nivelul tau si sa ne certam...succes
ai probleme cu memoria...Nu eu am postat in toate topicurile, ci gigimures...Chiar tu i-ai reprosat:lol:Doamne:rolleyes::moderator:...
Cat despre acea fata....Tu i-ai zis acelui user ca fata nu e buna,ca n-are talent, ca nu vede unde a gresit etc.Eu am postat atat: ,,Puteai sa spui mai frumos ca fata nu e buna.Nu am spus ca fata e perfecta, doar nu sunt orb, dar vad ca tu incepi sa cam minti.Nu cred ca atunci cand cineva greseste la o fata, sa vina unul ca tine si sa-l descurajeze.:pokey:
Vladutzyy
09-06-2008, 10:21 PM
mah...deci eu nu inteleg...fiecare cu parerea lui...nu moare nimeni daca [Arhitect] crede ca bogdan7 e cel mai mare spammer sau mai stiu eu ce....si vad ca sunteti cam oftopic de ceva vreme asa ca sa revenim la subiect...nu sunt de foarte mult timp pe forum asa ca nu am apucat sa "studiez" cine e spammer si cine nu...dar din acest topic cel mai mare pare bogdan7 (si nu am chef sa ma cert cu nimeni pt aceasta parere..)
[Arhitect]
10-06-2008, 01:45 AM
da..pt ca am zis ca el e spammer a inceput sa comenteze....si bogdan7 ce vrei sa fac? sa zic "foarte buna fata" asa cum zici tu...? sau sa fi asa dur cum ai zis tu dar sa invete din greseli....deci nu te agita ca nu sunt singurul care zice de tine ca esti spammer...vai si ce mint pe forum...a fost o greseala ca te-am incurcat cu gigimures...nu a fost cu intentie...
stephen
10-06-2008, 08:07 AM
Hai ca topicul asta oricum era stupid. Tot ce faceti e sa va intepati intre voi fara vreun argument logic. Pacat ca nu mai faceti si voi un post in plus, nu?
Well, poate e mai bine sa-l inchizi, oricum e cam fara sens si e imposibil sa nu se atace vreunul care isi vede numele aici.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.