PDA

View Full Version : loturile la rcif v1.1

mns
17-01-2003, 05:16 PM
la rcif 1.1 merg loturile sau nu, ca nu stiu ce sa mai fac cu patchu asta...

Catalinc7
18-01-2003, 12:30 PM
Merge perfect daca pune lumea nenorocitele alea de 3 fisiere unde trebe. nush (sunt cocalar de mirc) de ce nu intelege nimeni odata. Eu am dat pacthul la multe lume si dupa ce a pus alea 3 fisiere klumea merge perfect.

sanshine
28-01-2003, 03:06 PM
Merge perfect daca pune lumea nenorocitele alea de 3 fisiere unde trebe. nush (sunt cocalar de mirc) de ce nu intelege nimeni odata.

Chestia e ca le-am pus unde "trebe" si n-a mers. Crede-ma ca stiu ce fac. Nici reinstalarea nu a schimbat nimic.
I-am promis lui mns ca ii fac capturi din RCIF, dar ce capturi sa faci cu echipa Romaniei formata din 11 barbosi, in tricourile Romaniei, dar cu nume gen al-jabar, al-daei etc. azi am avut examen, si ieri am pierdut 3 ore incercand sa fac RCIF-ul sa mearga.
Pana la urma s-a dovedit ca era vina CC-ului. Dupa instalarea CC-ului, Fifa nu mai citeste loturile din /cmn/fe, ci dintr-un fisier din directorul CC-ului (master-nu-stiu-ce).
Acum merge perfect, si va felicit inca o data, ati facut o treaba excelenta.

mns
31-01-2003, 10:19 PM
ma bucur ca iti merge si ca iti place patchul :)

Andrei
03-05-2003, 04:27 PM
din pacate, nici fifa coach nu imi merge daca am instalat rcif :x .pacat ca este chiar mishto chestia aia :D .oricum, nu am de gand sa renunt la rcif pt ea.am incercat si sa instalez de doua ori fifa, dar nu merge, nu mai are optiunea de install.

tudosebogdan
13-05-2003, 04:36 PM
ma baieti, voi stiti cat ma oftica pe mine ca are Codrea, pe care l-ati bagat si in nationala Romaniei, doar 19 puncte, skill points sau cum le-or spune? :angry: chiar asa, cum naiba se numesc? :ph34r:

mns
13-05-2003, 09:31 PM
hmm, daca mai aveti nemultumiri la loturi punti-le acum, ca o sa le repar :)

MaPaX
27-11-2003, 06:40 PM
La mine sunt bune loturile :)