PDA

View Full Version : Fifa 09

andrei_fcmbacau
05-06-2008, 12:20 AM
Dupa aparitia primelor informatii despre Fifa09 mam gandit sa deschid acest Thread pentru a discuta despre noua serie Fifa care urmeaza sa fie lansata in aceasta toamna.

FIFA09 Previzualizare speciale - prima vedere

EA Sports permise internationale actiunea de joc jurnalişti extinse cu mâinile la timp cu noua versiune viitoare de FIFA 09 pentru console Xbox360 şi PS3. Iată ce au văzut în demonstraţie:

:: Gameplay::

În concordanţă cu îmbunătăţiri ale companiei sale de pe alte titluri de fotbal, FIFA 09 promiţătoare gameplay expuse unele îmbunătăţiri. Cele mai este de remarcat jocul lui a crescut de răspuns. Pase, dribbling, şi chiar fizică a insistat şi shoving care apare în joc toate la un loc mult mai rapidă şi mai realiste decât ritmul versiunile anterioare ale FIFA. Iată un exemplu: În timpul glisante abordează, mingea-handler posibilitatea de a ajusta şi de prevenire care se încadrează de la sine, dacă greutatea lor nu poartă-ramură este abordată.

Un alt exemplu este goalkeepers "capacitatea de a ajunge in spatele lor, în cazul în care organismele misjudge împuşcat pe un obiectiv.

:: Grafica::

Jocul grafică a tradiţional, au fost impresionante, sporite şi de realism în jurul animatii are un mare impact pozitiv asupra calitatea globală a juca. Noua sunt vizibile arbitru, linesman, de personal şi dugouts. Pentru prima dată în seria FIFA persoane, linesmen, subs teren de personal şi toate sunt vizibile. Toate au animatii distincte, cum ar fi subs incalzirea pentru sosirea lor. După cum se vede în UEFA Euro 2008 joc, interactiv festivităţile vor fi integrate în FIFA 09.

:: Caracteristici::

Antrenamente strategic de profunzime: FIFA 2009 va permite jucătorilor posibilitatea de a crea şi personaliza specifice ofensive si defensive joace seturi şi strategii pentru diferite scenarii în joc de-a alege între o varietate de agresiune şi de nivelurile de risc luaţi.

Be a Pro: Jucătorii pot crea propriile lor pentru jucător de fotbal şi de încercarea de a deveni o legenda de joaca printr-o serie de jocuri desfasurat pe parcursul a 4 sezoane.

:: PC Version::

Toate punct de zvonuri, ca grafică pentru PC-ul de FIFA09 Versiune rămân aceleaşi ca motor de curent de FIFA08. The Next Generation Adaptare a-şi gameplayengine fizica pare a fi, stivuiţi, toate PC-ul impotriva utilizatorilor - care le-au putut să aştepte un alt an, pentru a pas de generaţie următoare, iar acum se încadrează în spatele ultima generatie.

Sursa: Fifa4Fans.de

stephen
05-06-2008, 08:35 AM
Doua intrebari pentru tine, prietene:

1.Ce translator ai folosit? Tu nu vezi ca suna ca dracu' ce ai tradus tu acolo din engleza sau germana?

2.Cine-i fata?

dany
05-06-2008, 08:54 AM
deci nu prea am inteles mai nimic din ce e scris acolo , cred ca a tradus cu google translator , dar nustiu daca a-si avea rostul topicul asta

radurapid
05-06-2008, 08:56 AM
wtf? nu intzeleg nimic... puteai shi tu sa il corectezi putzin sa intzelegem shi noi ceva

sorin
05-06-2008, 09:12 AM
Doua intrebari pentru tine, prietene:

1.Ce translator ai folosit? Tu nu vezi ca suna ca dracu' ce ai tradus tu acolo din engleza sau germana?

2.Cine-i fata?

1. A folosit Google Translator, care traduce in romana de maxim o luna si e normal sa existe foarte multe erori. andrei_fcmbacau, puteai foarte bine sa lasi textul in engleza, sigur intelegeam ceva mai mult. Pentru varianta in engleza, click aici (http://fifa09.de/).

2. Telenovele:)?

Din primele imagini se observa foarte clar ca acum kiturile, gazonul si fetele vor fi de o calitate mult mai buna.

andrei_fcmbacau
05-06-2008, 10:46 PM
fata este Andreea Patrascu din Inima de Tigan cu care mai vorbesc din cand in cand prin mail :rolleyes:

gigimures
06-06-2008, 04:05 PM
D-abea astept sa apara pt xbox360, dar si pt pc sa vad daca au imbunatatit ceva:wub:,sau au facut iar o "boroboaca"

andrei_fcmbacau
06-06-2008, 04:08 PM
Discuţiile aprinse de pe Hub-urile DC vor avea din toamnă un nou subiect: FIFA 2009. Electronic Arts pune la punct ultimele detalii înainte de lansare şi promite să introducă noi tactici, driblinguri şi scheme de joc. Fanii FIFA au motive întemeiate să aştepte cu sufletul la gură apariţia celui mai popular simulator sport deoarece producătorii au anunţat nu mai puţin de 50.000 de combinaţii tactice posibile.

Microbiştii care joacă seria FIFA încă de la începuturile sale (FIFA ’94, dar FIFA ’97 a fost primul din serie cu o grafică şi moduri de joc cât de cât apropiate de ceea ce vedem acum) sunt destul de sceptici la afirmaţiile făcute de Electronic Arts. De la FIFA ’98 încoace, schimbările au fost mai degrabă la nivel grafic (fără să revoluţioneze) decât la nivel tactic. În orice caz, chiar dacă FIFA 2009 nu va avea 50.000 de combinaţii (oare cine stă să le numere şi să le descopere pe toate?), grafica mai evoluată, listele de jucători şi echipele actualizate ne vor face să abandonăm vechea versiune ( FIFA 2008 ) fără să stăm pe gânduri.

Sperăm ca echipele româneşti din fruntea campionatului să fie şi ele prezente, dar nu cu jucători retraşi din activitate sau cu numele scrise greşit.

Despre principalul concurent al FIFA 2009, Pro Evolution Soccer 2009 (PES 2009), nu se ştie încă nimic. Acum să ne concentrăm atenţia asupra campionatului european din Austria şi Elveţia - mâine se joacă primele meciuri.

Sursa: go4it