View Full Version : Eu renunt
As vrea sa anunt pe aceasta cale ca rcif 2004 a fost ultimul meu patch....
Eu unul nu mai rezist, si asta din cauza voastra, nu ma ascund dupa motive gen scoala sau chestii de genul asta.
Ok, veniti si ne aratati ca unii fac stadioane, usor de zis greu de facut, uitati-va la toate siteurile fifa ca peste tot sunt peste 10 oameni care lucreaza la patchuri, noi suntem 3.
Ok, veniti si spuneti, hai ca va ajutam noi, iar usor de zis greu de facut, pai pana acum toti vin vreau si eu vreau si eu, si cand colo ce faceti NIMIC, cu ce ne-ati ajutat la RCIF 2004? poze de acum 4 ani, loturi de anul trecut...mersi mult
Eu nu mai am nervii sa explic la toti analfabetii cum sa instaleze patchul...pentru ca nu inteleg cum la unii merge absolut perfect, eu joc 2 sezoane fara nici o eroare si altii au tot felul de probleme...
In al doilea rand va zic ca am ramas dezgustat de nesimtirea lui Totti si a lui scandalf, doi fost moderatorii de la forumul nostru, va multumesc la amandoi, ati dovedit ce fel de persoane sunteti, de nimic...
In fine, eu va zic la revedere, si va doresc tot binele din lume
Descurcati-va singuri de acum incolo
ralpphy
14-04-2004, 01:10 PM
mns...te rog gandeste-te...nu face asta..stiu ca multi nu merita..dar pentru acei putini care iti apreciaza talentul si munca...nu renunta acum...te rog..!
ovidiu
14-04-2004, 01:21 PM
Mai mns nu fi copil...
Trage aer in piept si mai gandestete!
Cu unele mici exceptii, lumea de aici nu v-a injurat, nu v-a batut obrazul, ci doar a cerut explicatii, ajutor, informatii, sfaturi!
Eu unul am cerut doar un sfat: ce sa fac in situatia descrisa de mine...nu te-am injurat! Problema este reala, nu am inventat-o ca sa te enervez pe tine. Daca nici de la cel care a facut patchul nu pot cere un sfat, atunci de la cine?
Cat despre nesimtirea unora, este cat se poate de simplu: daca vine unul si te injura sau iti bate obrazul, dai WARN LEVEL 80% din start si ai sa vezi ca se cuminteste. Faci patchuri pe gratis asa ca nu esti obligat sa suporti mizeriile unora!
romania_team
14-04-2004, 01:24 PM
Mai gandeste-te....
Jumatate din cei ce vin acum si ne cer ajutor ne-au luat peste picior si ne-au facut nesimitit in urma cu doua zile...
asa ca nu am cum sa stau calm
romania_team
14-04-2004, 01:40 PM
Tu probabil ai sa faci cum crezi tu, insa gandeste-te la satisfactiile tale , vazand RCIF-urile iesite.
Voi sunteti o echipa, si probabil daca pleci vor iesi si mai greu patch-urile de acum...
Succes si multe multumiri, indiferent de decizia finala a ta. ;)
ovidiu
14-04-2004, 01:57 PM
Originally posted by mns@Apr 14 2004, 02:24 PM
Jumatate din cei ce vin acum si ne cer ajutor ne-au luat peste picior si ne-au facut nesimitit in urma cu doua zile...
asa ca nu am cum sa stau calm
numeshte-i pe cei care te-au injurat!
sunt curios daca ma aflu printre ei!
stefan
14-04-2004, 02:01 PM
Originally posted by ovidiu@Apr 14 2004, 01:21 PM
Cu unele mici exceptii, lumea de aici nu v-a injurat, nu v-a batut obrazul, ci doar a cerut explicatii, ajutor, informatii, sfaturi!
eu zic ca mns are dreptate. mai ales ca a fost scris si pe site la pagina de download cum se instaleaza patchu daca ai windows 98, ME sau 2000, si lumea tot venea si te intreba cum se face, ca de ce nu merge aia, mai ales ca multe probleme erau chiar de la calculatoarele lor. Multi zic ca sunt experti in facut patchuri, rad nimeni nu sa gandit ca daca nu ii merg loturile sa le copie manual din directorul fifaromania. Mi se pare exagerat de acum ca din 6000 de downloaduri (cam asa e la fiecare RCIF) sa apara 4000 de persoane sa intrebe cum se instaleaza. Cat despre satisfactii nu mai poate fi vorba, cand dupa 2 nopti nedormite vin toti analfabetii sa iti spuna ca e patchu facut aiurea si sa te intrebe cum se instaleaza, ce are, etc. Si daca mns se retrage, fifaromania probabil o sa dispara, 2 oameni nu pot face un patch, si nici alte persone in stare sa ne ajute nu prea am vazut.
Poet Of Tragedies
14-04-2004, 02:05 PM
E adevarat mey ce zici tu,ca e nesimtirea mare,dar cred ca procentul de oameni care te sustin si iti lauda munca e de 2 ori mai mare...uita-te de ex la sectiunea multumiri.
Si dupa cum bine ai vazut,retardatii astia care sufera de ei si cer stadioane si alte chestii,neluand in considerare faptul ca nu au dat 1 ban pe patch sunt niste nimicuri care s-au inscris de 2 zile la forum si peste 2 zile n-o sa mai auzi de ei.
Eu unul respect munca pe care o faci si as vrea sa continui.
In orice caz iti urez bafta in continuare.
djatomic
14-04-2004, 02:22 PM
mns , nu te lasa calcat in picioare de niste nesimtit care cred ca totul li se cuvine , care nu isi vad decat interesele lor ; Nu ii mai baga in seama , pur si simplu nu le raspunde si atunci iti spun sigur ca se vor potoli (daca au un pic de bun simt) si nu vor mai comenta aiurea . Oricum pt tot ceea ce ai facut pana acum pt noi (indiferent de ce alegi) , eu iti multumesc si iti raman recunoscator :bere:
djal3x
14-04-2004, 02:22 PM
mns...vreau sa imi cer scuze daca ti-am facut ceva..probabil ca si eu fac parte din lista ta cu inapti si nesimtiti..dar nu as vrea sa renunti!!!
PedroSs
14-04-2004, 02:56 PM
mns si io te rog sa nu renunti
io sper ca nu team suparat cu nimic ,si daca da imi cer scuze
LiviuRO
14-04-2004, 03:52 PM
As vrea si eu sa spun ceva. FifaRomania a realizat acest patch in 3 oameni + RaPiDuTz. Este clar ca a fost mult de munca, si ca au fost unele scapari, mai mici sau mai mari. Patchul a fost dublu fata de anul trecut, si forta de lucru mai mica. Intarzierea a fost normala. Ca de aici au aparut nemultumiri, de asemenea normal. Pe cei care tot intrebau "de ce intarzie RCIF" ii inteleg intr-un fel, ei neincercand vreodata sa faca o astfel de editare, ca mns se enerva, si asta pot sa inteleg, dar pana la un punct.
mns-> vizitatorii acestui forum, si cei care downloadeza patchul sunt majoritatea copii, trebuie sa le intelegi comportamentul, mai ales ca cei mai multi, nici n-au stiut datele problemei.
Eu sper ca topicul acesta l-ai pus la nervi, si din cauza patchului, si din cauza intrebarilor, si sper ca iti vei dai seama in cateva zile, cand se vor linisti apele, ca cei care intra aici, majoritatea, o fac pentru a lua un patch facut de voi, putini sunt cei care iti vor multumi, sau cei care macar vor avea un cuvant bun de spus. E normal, cred ca stiai asta cand te-ai apucat, e imposibil sa multumesti 200-300 de oameni, pe putin (adica cei care downloadeaza).
Voi faceti un lucru excelent, si foarte dificil, dovada ca sunteti singurii din Romania. Daca tu consideri ca pe viitor iti vei putea aloca timpul necesar realizarii patchului, nu cred ca merita sa abandonezi acest proiect extraordinar. Iti amintesti ce scrisesei intr-o semnatura, mai de mult "FifaRomania - it iz a drim cam tru"? Merita sa abandonezi visul din cauza acestor mici probleme?
ovidiu
14-04-2004, 03:59 PM
Originally posted by D_Dogg@Apr 14 2004, 04:52 PM
As vrea si eu sa spun ceva. FifaRomania a realizat acest patch in 3 oameni + RaPiDuTz. Este clar ca a fost mult de munca, si ca au fost unele scapari, mai mici sau mai mari. Patchul a fost dublu fata de anul trecut, si forta de lucru mai mica. Intarzierea a fost normala. Ca de aici au aparut nemultumiri, de asemenea normal. Pe cei care tot intrebau "de ce intarzie RCIF" ii inteleg intr-un fel, ei neincercand vreodata sa faca o astfel de editare, ca mns se enerva, si asta pot sa inteleg, dar pana la un punct.
mns-> vizitatorii acestui forum, si cei care downloadeza patchul sunt majoritatea copii, trebuie sa le intelegi comportamentul, mai ales ca cei mai multi, nici n-au stiut datele problemei.
Eu sper ca topicul acesta l-ai pus la nervi, si din cauza patchului, si din cauza intrebarilor, si sper ca iti vei dai seama in cateva zile, cand se vor linisti apele, ca cei care intra aici, majoritatea, o fac pentru a lua un patch facut de voi, putini sunt cei care iti vor multumi, sau cei care macar vor avea un cuvant bun de spus. E normal, cred ca stiai asta cand te-ai apucat, e imposibil sa multumesti 200-300 de oameni, pe putin (adica cei care downloadeaza).
Voi faceti un lucru excelent, si foarte dificil, dovada ca sunteti singurii din Romania. Daca tu consideri ca pe viitor iti vei putea aloca timpul necesar realizarii patchului, nu cred ca merita sa abandonezi acest proiect extraordinar. Iti amintesti ce scrisesei intr-o semnatura, mai de mult "FifaRomania - it iz a drim cam tru"? Merita sa abandonezi visul din cauza acestor mici probleme?
mns,
dupa cum zicea cineva pe un alt topic, cei carora le merge bine patchul nu vor mai intra sa te 'deranjeze", cu unele exceptii - cei care isi fac timp sa-ti multumeasca!
Te deranjeaza cei carora din diferite motive nu le merge si care, dupa cateva luni de asteptare, vor sa joace RCIF!
Cam asta e...
Bafta!
Eu unul nu mai rezist, si asta din cauza voastra, nu ma ascund dupa motive gen scoala sau chestii de genul asta.
mns...
esti extraordinar ...
bravo mai ... tine-o si la 80 de ani asa... ca eu nu-ti mai explic... !!
In al doilea rand va zic ca am ramas dezgustat de nesimtirea lui Totti si a lui scandalf, doi fost moderatorii de la forumul nostru, va multumesc la amandoi, ati dovedit ce fel de persoane sunteti, de nimic...
acelasi lucru' ti l-as putea spune si eu cu cea mai mare lejeritate avand toate argumentele din lume... dar ma abtin... !
sa sti ca eu am vorbit cu foarte multi dupa acest forum si din afara forum-ului care numai posteaza sau care te cunosc... si foarte multi mi-au spus ca am dreptate... dar sa te inteleg ca esti nervos si blabla... !
si nu spune te rog frumos ca ati fost putini... ca multi au vrut sa va ajute dar doar au dat din gura... ca eu ti-am cerut in dese randuri sa te ajut... ba chiar te-am rugat... pentru ca ma pasiona (pasioneaza) fotbalul (fifa) ... si am vrut sa te ajut !!!! dar tu nu ai vrut... probabil ca ai avut motivele tale... !
daca esti fericit ... fara nici o urma de ipocrizie ... eu iti spun ca-mi pare rau ... si nu vreau sa renunti !
in rest... oameni buni (astia mai noi pe forum) nu va mai dati voi cu parerea despre mine ca nu stiti nimic !
numai bine... !
---------------------------
edit:
si inca ceva... patch-ul este reusit... !
deci poti continua :) ! bafta !
Te rog mai iarta-ma odata... sunt frumos si da-mi o sansa... :lol: :lol: :lol: !
djal3x
14-04-2004, 05:47 PM
eu unu..daca mns renunta eu nu mai am ce cauta pe forum..!!!!! :blink:
nici nu cred ca o sa mai fie :lol: !
djal3x
14-04-2004, 06:06 PM
Totti nu mai tu ai facut asta...sa mor eu..da-te draq.... :flipa: :flipa: :flipa: pt Totti :flipa: :flipa: :flipa:
looooooool !
tu ce .... (ti) te bagi bah ***** ?
f**** vorbesti ca prostu` si nici nu sti despre ce este vorba... !
cati idioti s-au adunat pe forum-ul asta doamne :P !
danutz_andrey
14-04-2004, 06:28 PM
ADIO mns!
djal3x
14-04-2004, 06:36 PM
idiot esti tu bai ...
DarkComy
14-04-2004, 07:08 PM
mns plz razgandestete nu te enerva prostete din cauza unor imbecili cum a zis si D_Dogg majoritatea care intra pe forum acum adika membrii noi sau majoritatea care down sunt copii si nu inteleg ce inseamna de fapt un patch cat se lucreaza la el ei probabil cred ca isi pun dorinta noaptea si a doua zi vine zana maseluta si le lasa RCIFul sub perna te rog frumos sa te calmezi si sa te mai gandesti :unsure:
adevarat am vazut pe alte siteuri ca sunt in jur de vreo 10 oameni care lucreaza la patchuri adika 5 la grafica , 2 la echipamente etc. dar totusi realizez ca patchmakeri aia nu sunt pustani probabil ca au vreo 25 de ani si se pricep la editari de grafica si chestii din astea
PLZ NU RENUNTA !!!! :alida:
ultim
14-04-2004, 07:48 PM
Dupa parerea mea mns este nervos din cauza nenumaratelor reclamatii primite de la unii care au probleme cu jocul. Aceleasi probleme le-am intalnit-o si eu, dar mi-am dat seama ca nu RCIF e de vina, ci jocul. Am observat ca lipsesc anumite fisiere ( zdata_01.big zdata_02.big s.a.m.d ), fisiere ce ar fi trebuit sa se gaseasca in /FIFA 2004/data/. Pentru ca aceste fisiere sa existe si pentru ca RCIF-ul sa se instaleze corect, trebuie ca jocul sa fie instalat cu toate optiunile lui ( adica versiunea de 1 giga si ceva ). Bineinteles jocul trebuie sa fie FULL cu comentator, filme s.a.m.d. Dupa instalarea CORECTA instalati RCIF-ul si va functiona cum trebuie ( ptr. utilizatorii de win98, me, 2000, cititi cu atentie instructiunile de pe pagina de unde downloadati RCIF-ul ).
mns, in legatura cu faptul ca vrei sa renunti, eu cred ca este o mare prostie:). Ai reusit sa faci un PATCH SUPER si deci n-are rost sa renunti... Sfatul meu... ignora-i pe cei care chiar nu pot ! :)) Bafta mare in continuare !
Totti.... mie nu`mi place nicku tau :bere: ... Bafta si tie !
Totti.... mie nu`mi place nicku tau* ... Bafta si tie !
hahahhaha
loooooooooooool :lol: :lol: :lol:
sa traiesti ! ;)
Totii, hai spune ce e cu posturile la caterinca dupa ce nu ai mai fost moderator, hai spune, de unde atata coerenta si bataie de joc, ti-am zis de ce nu mai esti moderator, pentru ca nu mai vizitezi forumul, si tu ce ai facut, ai inceput sa postezi tot felul de aberatii...
Eu ti-am dat ocazia sa postezi stiri din fotbal la fifaromania, ai postat intr-o singura zi, atat, asta a fost tot ce ai facut. Si nu ma lua tu ca ai vb cu multi de aici de pe forum, pentru ca multi au plecat din cauza ta de la forum...tocmai pentru ca eu am avut incredre in tine si te-am pus moderator in fata altor oameni care meriteu lucrul asta.
Cat despre patch, eunu inteleg cum, scrie mare pe pagina de download ce sa faca toata lumea, dar nimeni nu citeste, nah sa se descurce singuri.
eu ? :D
am pus eu posturi la caterina ? :P
probabil de plictiseala... nu stiu :P:P:P
ia spune mai tu SUPERMAN... cine a plecat din cauza mea ? da sa nu ma iei pe mine cu anonimi cu 0 posturi... !
acu zici ca meritau... si atunci ziceai ca nu meritau ca blabla... ! deh... se schimba omu' ... !
numai aberatii spui...
daca au plecat din cauza mea... de ce nu m-ai luat functia de moderator cand ti-am cerut in dese randuri ? vezi ce ipocrit poti sa fi... acum ma acuzi... pentru niste lucruri aiurea... ! puteai pur si simplu sa-mi dai ban !?(cum ai facut ieri... haha) ! :P
LiviuRO
14-04-2004, 09:44 PM
totti, tu nu vrei sa intelegi unele chestii, din pacate. mns a avut mare incredere in tine, mare, iar tu te comporti acum ca un mucios, asculta bine ce iti zic, ca un mucios! Vii cu "plicitiseli" d-astea... daca mai erai moderator, faceai gura 2 ani, las-o in mortii masii, esti o bataie joc bah baiatule! Stii cum e aia cu muscatul mainiicare te hraneste?
Cine a plecat? eu 1 luna, eu si blue si cata 2 sapt, Scouville definitiv. Trebuia sa se inchida forumu` ca sa intelegi ca pur si simplu ai gresit? E atat de greu de recunoscut? Eu am avut vina mea, nu zic nu, dar macar nu ma comport ca un copil rasfatat.
MaPaX
15-04-2004, 12:03 AM
mns, te rog eu nu renunta!
scandalf
15-04-2004, 07:18 AM
In primul rand mns nu ma cunosti sa spui ca sunt un nimic, ca nu mai sunt moderator nu am nici cel mai mic resentiment...despre totti nu stiu care este treaba cu el.
Daca ma crezi sunt foarte ocupat de dimineata pana seara si nu am mai avut timp sa fac pe moderatorul pe forum nici sa termin ce am inceput la stadion....OK nu mai sunt moderator puteai f. bine sa gasesti pe cineva in locul meu( cum ai si facut) eu unul nu ma suparam imi dadeai un mesaj ceva si poate iti explicam motivele pt care nu mai intru asa des pe forum.....dar de aici pana la faptul sa spui ca sunt de nimic e cale lunga si cred ca imi datorezi niste scuze!!!
Poate ai observat ca nu sunt genul totti sau altii sa postez te miri ce sau sa vorbesc fara sa nu am nimic de zis, iar daca nu am mai intrat pe forum si nu am mai avut timp sa termin stadionul care il incepusem asta a avut un motiv f. serios .... muncesc si timpul care il dedicam forumului nu il mai am....nici macar un joc nu am mai reusit sa fac in ultimele trei luni......
Originally posted by D_Dogg@Apr 14 2004, 09:44 PM
totti, tu nu vrei sa intelegi unele chestii, din pacate. mns a avut mare incredere in tine, mare, iar tu te comporti acum ca un mucios, asculta bine ce iti zic, ca un mucios! Vii cu "plicitiseli" d-astea... daca mai erai moderator, faceai gura 2 ani, las-o in mortii masii, esti o bataie joc bah baiatule! Stii cum e aia cu muscatul mainiicare te hraneste?
Cine a plecat? eu 1 luna, eu si blue si cata 2 sapt, Scouville definitiv. Trebuia sa se inchida forumu` ca sa intelegi ca pur si simplu ai gresit? E atat de greu de recunoscut? Eu am avut vina mea, nu zic nu, dar macar nu ma comport ca un copil rasfatat.
bah kkt...
ce te bagi tu mah ....nar persecutat de femei ce esti !?
dute bah idiotule si tine altcuiva teorie dasta ... si numai tine tu partea lu' mns ca o sluga in speranta ca o sa te faca moderator... !
vi acum ca un nebun sa-mi zici ca ai plecat din cauza mea la fel ca blue_boy ?
bah tu chiar abuzezi de prostia ta....
uite mah kkt de ce ai plecat dupa forum atunci:
"gasim pe altii care sa posteze si care sa nu se certe ca doi prosti pe niste tampenii"(asta a zis mns...)
Da? I-a sa vedem. Ma simpt deranjat de aceasta afirmatie pentru, in zilele mele pe forum am postat pentru mine si ca sa-mi exprim puntul de vedere, vreau respect pentru asta si vreau dreptate, nu concep ca eu sa stau sa postez cu cap pagini intregi si sa vina unu , insetat de faima si sa-mi raspund in 5 smileys si 3 cuvinte. Am discutat cu D-Dogg pe aceasta tema si am ajuns la acesta concluzie. Pana sapt viitoare , pa pa . ( si asta a zis blue_boy ... si de atunci n-ai mai postat )
uite si adevaratul post: http://fifaromania.computergames.ro/forums...topic=726&st=15 (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=726&st=15)
asa ca fugi de aici cu povestile astea... ! DOH !
mutwo
15-04-2004, 09:43 AM
pls!!!!!!!!!!!!!
nu renunţa mns, nu merită :mellow:
Cum spunea cineva p-aici mulţi care sunt pe forum sunt copii de 10-14 ani care habar n-au cum se face un patch (inclusiv eu)........ :rolleyes:
Ştiu că va fost foate greu dar propunerea mea e să nu mai faci patchuri pe gratis.
De exemplu din 2005 ?l pui pe CD-uri şi ?l vinzi la comandă prin poştă...(?i pui un preţ de 100000/CD), ai spus că se downloadează RCIF-urile cam de 3000-4000 ori /Fifa, din ăştia numai 1000 să cumpere cu 100000 CD-ul şi fă o socoteală cam c?ţi bani iese .............Ai dreptate şi te ?nţeleg şi cu o minte de copil......Dar părerea mea e că a venit timpul să scoţi şi bani din RCIF-uri ;)
Să vedem apoi cine mai comenteă
:injur2: :injur2: :injur2: :injur2: :injur2: :injur2: :injur2: :nowar:
PĂREREA MEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 8)
Sk8erBoy
15-04-2004, 10:28 AM
mns nu te lasa batut !!!! mai cauta baieti (e unu care face zeci de patchuri pe soccergaming Ionescu Radu ) si mai maresti fifaromania eu te-as putea ajuta doar la loturile echipelor ... AI facut treaba buna cu patchu asta , tu si cine a mai ramas , si ashtia mai noi care au doar un post nici nu stiu sa multmesca !!! cred ca nici nu iti stiu numeele . Dumbarva daniel , eddy jozsa si raposatu :P CatalinC7 erau prin 2002 . (acum o sa ziceti ca am shi eu o luna shi ush ce , de fapt m-am inscris pe 1 jan 2003 Asta "eram" yo :P ('http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showuser=29') si cu ocazia asta poatea poate sa ma transfere mns de pe Sk8erBoy pe salarutudor
si sa faci cum o zis si muuuu2 :P (no oofffennnsseee , man!!)
mns daca renunti tu esti cel ce pierde "lupta" . Ar fii mare pacat sa renunti dupa tot ce ai facut pt noi toti. Cum zicea si D-Dogg majoritatea sunt copii sub 15-16 ani. Nu ca ar conta varsta , uite un bun exemplu Rapidutz are 16 ani (parca) si e un baiat f matur. Nu-i baga in seama pe toti idotii care vin si dau cu gura. Nu ca le-as lua apararea, dar gandeste ca majoritatea mucusorilor nu stiu cata ati muncit la patch . Incearca sa fii mai indiferent, stiu ca esti un baiat sufletist , chiar prea sufletist, nu pune la inima ce zice unul sau altul , gandeste-te ca deasta unii sunt doctori sai directori si altii cersetori.
PedroSs
16-04-2004, 09:57 AM
te rog si io inca o data mns sa nu renunti
stiu ca sunteti o echipa de 3-4 insi care faceti rcif-ul si in alte tari sunt echipe de peste 10 insi,multi cred ca patchurile astea sa fac usor dar nu e asa cand sunteti doar 3-4 ra trebui sa mai cautati oameni care se pricep la asa ceva si atunci va fi ceva mai usor
nu trebuie sa renunti pt niste pusti de 13-14 ani care nu stiu sa respecte munca altora
yahoo
16-04-2004, 06:58 PM
mns are dreptate cand zice ca dupa lansare 50-100 de insi care stiu cum sa instaleze sau au probleme cu RCIF04.Si asta dupa ce ai zis de 2x sau 3x ca aia cu WIN 98 sau ME vor avea probleme :nashpa: sau ar putea avea.Yo ce sa le fac daca nu intzeleg.Sau altzi care de abia au cumparat FIFA04 si pun intrebari sau fac topicuri noi pentru ca au ei probleme,dupa ce au fost explicate prob. in topicuri anterioare.Daca as fii moderator as lua masuri LoL :lol: .Nu ca asta ar fii un motiv mare dar influentzeaza.Patchu e SUPER si merge la fel.Nu am avut probleme cu RCIF04.Personal de multe ori am incercat sa creez diferite patchuri dar nu mi-au iesit. :iamwithstupid: Acum adevarul e ca nici nu am un tutorial sau ceva cu care ma pot initzia(pentru lucruri mai complicate).mns TE ROG sa te mai gandesti la optziunea de a renuntza ca nu merita si sfatul meu este sa incepi un amplu program de "recrutat" oameni pentru a te ajuta la patchuri.Nu cred ca yo am jignit ekipa FIFARO dekat atunci cand eram nervos din cauza amanarii RCIF-ului dar atunci aveam si alte prob. care m-au influentzat. SUCCESS ;)
-Razvan-
17-04-2004, 03:24 PM
Mns, nu are rost sa renunti! Si totusi, spui k sunteti doar 3, eu unul m-am oferit sa va trimit patchuri, sa ma testati si sa vedeti daca sunt acceptat in echipa. Eu v-as ajuta cu toata placerea, k deja am cateva mici modificari in RCIF care mai imbunatatesc putin Patchul (care e GENIAL).
Concluzia: daca renunti, esti fraier (PROSTII trebuie invatati de cei INTELEPTI cum sa se descurce, nu PROSTII trebuie sa-i invete pe INTELEPTI cum sa stea degeaba.). :scaun:
Gladiator
17-04-2004, 03:36 PM
mns nu renunta nu are rost. Nu-i baga in seama pe aia care te-au jignit. Nu trebuie sa asculti ce zic aia. Nu lasa doar doi in echipa fifaromania, si daca aveti nevoie de noi membrii faceti o selectie si poate mai gasiti unul priceput. Eu zic sa te mai gandesti odata. Si de care nu-ti convine atragele atentia si apoi da-le KICK.
RaPiDuTz
19-04-2004, 02:39 AM
deci...e o gluma nu ? :o
cel putin sper sa fie asha
mns, nu asculta may ce zic toti cretinii care nu pot instala un rcif sau care li se scoala lor ca steguletul de la corner are culoarea rosie si nu verde...vorba lu` blue_boy, fii mai indiferent, incearca sa le explici celor ce nu inteleg si daca te calca pe nervii intoarcele spatele.
ma gandesc ca daca nu ai fi fost tu si Catalin acum la ora asta nu as fi stat sa scriu pe forum si nu mas fi bucurat de rcif 2004 sau de rcif-urile precedente...
mai gandeste-te...s-ar putea sa iei o decizie gresita si sa iti para rau dupa-aia
Sirius
19-04-2004, 09:25 PM
Na ca tot pleaca mns! :alida: :alida: :alida:
Motivele lui (pe care le aprob) sunt resursele limitate pe care le are si care sunt insuficiente pentru a mai sustine Fifa Romania.
IS THIS THE END?
LiviuRO
19-04-2004, 09:53 PM
Nici un the end! Nu se poate termina asa... In nici un caz! Refuz sa cred ca se va termina asa.
Poate ca se va gasi o solutie...
Trebuie sa se gaseasca o solutie !!!!!!...nu cred ca exista persoana pe forum care sa accepte plecarea lui mns si implicit o mare parte semnificativa din fifaromania....
Cred ca realizeaza ca atata lume il respecta pentru ce a facut pentu noi.... :alida:
LiviuRO
19-04-2004, 10:50 PM
O solutie este evidenta :). SPONSORIZARE! Cea mai benefica. Dar cati sunt dispusi sa o faca?
Gladiator
20-04-2004, 03:41 PM
Sponsorizare deci? Si cum o sa fie asta o sa plateasca membrii forumului intr-un cont cotizatia?
LiviuRO
20-04-2004, 03:51 PM
Nu stiu daca neaparat membrii forumului... ar fi greu de crezut, si mai greu de realizat, ci o firma care sa aiba posibilitati financiare, si interes sa promoveze un produs din domeniul IT. De exemplu, RDS :), sau alt furnizor de servicii internet, sau poate chiar EA Sports.
djal3x
20-04-2004, 04:06 PM
pai cum sa-l sponzorizam?sa vedem...!! cei de la deck au o oferta accesibila..!!
Deck (http://www.deck.ro)
Iata oferta
Internet cablu ?START?
3 usd/luna, trafic inclus 100Mb, 1 cont de e-mail. Traficul suplimentar se taxeaza cu 0.1 usd/Mb.
Internet cablu ?BASIC?
9 usd/luna, trafic inclus 500Mb, 3 conturi de e-mail. Traficul suplimentar se taxeaza cu 0.1 usd/Mb.
Internet cablu ?NELIMITAT?
29 usd/luna, trafic nelimitat, 3 conturi de e-mail.
Vino cu inca doi prieteni din blocul tau care sa contracteze serviciile noastre si primesti 2 luni de Internet gratuit!
* Se percepe o taxa de instalare de 20 usd. Serviciul este disponibil in Bucuresti, pentru anumite zone. Telefoneaza-ne la 4343541 pentru a vedea daca serviciul este disponibil in zona ta!
Gladiator
20-04-2004, 04:26 PM
Ar trebui sa puneti reclame pe site si poate ati face bani frumosi.
LiviuRO
20-04-2004, 09:40 PM
Din pacate mns sta in Arad, la casa, si tocmai asta este problema lui RDS... da solutia ta poate mi-o trag eu :).
djal3x
21-04-2004, 12:47 PM
ideea mea?aia cu deck ?! pai nu este deck si in arad? :(
ScorpionX
21-04-2004, 09:00 PM
Bai mns pana la urma e site-ul tau si pe patchuri ai si drept de autor!
Deci yo zic sa faci curatenie pe forum sa sa lucrezi cu cei cu care doresti!
Parca te plangeai de cei care nu te ajuta la patch! Ti-am spus (pe cand mai postam si yo) sa apelam la ati autori de patchuri din romania (de pe alte site-uri)!
Ai zis ca nu ai nevoie. De ce sa face ei patchuri pt straini cand te pot ajuta?
YO ZIC CA TREBUIE SA FACI CURATENIE!
Si daka nu vei reusi sa scapi de cei ce te supara poti sa parolezi forumul!
NU RENUNTA!
SE POT FACE LUCRURI EXTRAORDINARE, dar in liniste
Sirius
21-04-2004, 09:13 PM
In primu' si-n primu' rand nu era nevoie sa scrii asa pentru a atrage atentia. Echivalentul scrisului tau pe forum este urlatul, dar sunt sigur ca nu asta ai vrut sa faci.
Secundo, mns a mai zis pe undeva ca nu-i plac cele realizate de ceilalti patch-makeri (care fiti linistiti, nu-s chiar asa multi-doar vreo 2-3 sunt mai rasariti). Iar faza cu parolarea forumului, cred ca mns are prea mult bun simt sa o faca, fiindca asta este rolul unui forum ca fiecare sa-si exprime liber parerea (dat fiind eliminarea diferentelor de varsta si infatisare). Dar, arhicunoscutul proverb cu padurea si uscaturile se aplica si aici si evident ca n-ai ce face. Pentru cei care sar calu' existam noi, moderatorii.
As mai zice anumite chestii, dar inca nu e momentul...
ScorpionX
21-04-2004, 10:14 PM
Multumesc ca m-ai avertizat! Nu aveam intentia sa urlu!
Bunul simt trebuie dus pana la limita in care ceilalti profita!
Cand se ajunge acolo trebuie luate masuri!
Si iti spun yo ca aia 2-3 ar fi de folos in situatia actuala!
DarkComy
21-04-2004, 11:22 PM
sal ScorpionX nu te-am mai vazut de mult timp WELCOME BACK :bere:
ScorpionX
22-04-2004, 08:17 AM
:bere: Sal dar puteam discuta in privat ca de asta se supara BOSSu!
In loc sa faceti atata valva cu chestia asta mai bine lasati oamenii sa respire si sa se apuce de Romania come in Euro 2004 DEMO.
:mishto:
Pana la urma e decizia lui mns daca renunta sau nu.
Un lucru sa fie clar, cat timp voi mai ramane eu la FifaRomania, nici un patch sau nici o sectiune a siteului nu va fi restrictionata si nu i se va impune nimanui sa plateasca o anumita suma pentru a o accesa, de asemenea tot ce se gaseste pe site ca download este, a fost si va fi intotdeauna gratuit.
Cat despre cele 30 de zile este o data oarecare, si daca pana atunci nu voi rezolva prblema cu netul \, dupa cum am zis vor renunta. Despre RDS nici nu vreau sa mai aud, pentru ca sunt cei mai mari nesimtiti si cei mai mari tampiti din lumea asta, sunt chiar mai zgarciti decat hotii de la Romtelecom.
djal3x
22-04-2004, 04:36 PM
asa ..ai dreptate... dar la tine in arad...nu exista deck ?
LiviuRO
22-04-2004, 06:17 PM
nu exista nimic in AR, decat RDS si dial-up prepaid.
Sirius
22-04-2004, 09:24 PM
Originally posted by mns@Apr 22 2004, 01:48 PM
Despre RDS nici nu vreau sa mai aud, pentru ca sunt cei mai mari nesimtiti si cei mai mari tampiti din lumea asta, sunt chiar mai zgarciti decat hotii de la Romtelecom.
La Brasov este exact opusul si de-aia am propus. My mistake, oamenii sunt foarte diferiti in tara asta...
DarkComy
22-04-2004, 09:57 PM
mns am si eu o sugestie poate daca cauti reselleri in Bucuresti sunt nu stiu cate firme care au teava de la RDS si o vand din nou incearca pe la aia
Deck Net ar fi o solutie...dar ma indoiesc ca au in Arad sediu...
DarkComy
23-04-2004, 10:01 AM
mns ia uitate aici http://www.anisp.ro/?c=membri e lista cu providerii de net din romania astia au peering intre ei deci sunt firme serioase ia-le la rand si vezi care sunt si pe la tine prin oras sper sa te ajute
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.