PDA

View Full Version : VA MULTUMIM!

LiviuRO
13-04-2004, 12:44 PM
Acum, cand dial-up meu uluitor zboara cu 6kb (parca si el vrea RCIF mai repede), consider ca este momentul oportun deschid! N-am luat patchul, nu stiu cum e, u conteaza ca probabil vor fi mici probleme, scapari, ele sunt normale, apar in toate patchurile. Este importanta munca pe care ati depus-o, noptile nedormite, placerea pe care ati pus-o in realizarea patch-ului, si, nu in ultimul rand, indeplinirea dorintei atator persoane: Divizia A, si in Fifa 2004. Inca o data, va multumim!!

Cine considera ca are de spus un cuvant bun despre FifaROmania sau RCIF2004, adaugati-va parerea.

denad
13-04-2004, 12:56 PM
Si eu vreau sa multumesc echipei FifaRomania pt faptul ca au lansat patchul si pt ca s-au gandit si la utilizatorii sai (altfel dc puneau alea 2 fisiere pe langa rcif) :mishto: . Am downloadat 27% din el si abia astept sa vad cum e, dar deja are aer de ceva profesionist. :mishto: :mishto:

MaPaX
13-04-2004, 01:07 PM
VA MULTUMIM!

ReKo
13-04-2004, 01:10 PM
si moga ce mai zice ? :lol: :lol: :lol:

-------------------------------------------

EDIT !
ouupss...ce nesimtit sunt... am uitat sa multumesc...
Va multumesc mama, tata pentru ca m-ati sustinut in acest timp foarte greu pentru mine :lol: ... multumesc lui dj_mozart pentru ca asa vreau eu si ajunge ca ... asa :P !

Tuby
13-04-2004, 01:37 PM
Ca si lui D_Dogg netul mi-a zbarnait cu 80k/ sec(mai bine ca niciodata)...asa ca in cateva minute am putut sa-l trag...jocul e mult mai marfa acum... si Multumesc din nou !! :mishto: :mishto:

RaPiDuTz
13-04-2004, 01:41 PM
pana duminica o sa ma uit la butonul de download de aici de la sala in ct. si de abia atunci voi ajunge acasa si ma voi putea bucura de rcif.

eu ii felicit pe baietii pt munca depusa la realizarea acestui super patch (cum cred eu ca e :) ) . BAFTA IN CONTINUARE !

denad
13-04-2004, 01:46 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Apr 13 2004, 01:41 PM
pana duminica o sa ma uit la butonul de download de aici de la sala in ct. si de abia atunci voi ajunge acasa si ma voi putea bucura de rcif.
Cum? Si mai rezisti stiind ca a fost lansat :o . Eu n-as putea.

Sk8erBoy
13-04-2004, 01:53 PM
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP
That's what I'm talking about , MAN !!!!!!
era shi timpu
hai ca miam luat adio , si peste vreo 15 ani mai vorbim k ??
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWW WWWHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEee

sandu
13-04-2004, 02:18 PM
ajutooooooooooooooooooooor
la mine nu-mi apar tricourile in timpul meciului si nici emblemele
ce sa fac?

LiviuRO
13-04-2004, 02:23 PM
sandu, nu este locul!

<in orice caz, ti-as recomanda sa instalezi drivere pentru placa video, sau sa iei patchul>

Acest topic este pentru multumiri. Nemultumiri, intrebari, faceti topicuri separate, si cu bun simt!

sandu
13-04-2004, 02:26 PM
dar ce ma figurantule am fost nesimtit?

rekinu
13-04-2004, 02:43 PM
shi io tre sa multumesc pentru a nu shtiu cata oara echipei Fifaro: mns, sanshine, dj mozart shi restu care au contribuit cu cate putin la scoaterea patchu-ului

Va multumesc!!!!!! e marfa patchu l-am luat pe la 13:30 cu 80k/sec shi acum sunt super bucuros ca am jucat cu mine in fifaroteam desi m-au facut blond shi io sunt brunet de fapt :D

LiviuRO
13-04-2004, 02:50 PM
nu, nu ai fost nesimtit, dar asa mi se pare mie normal... cu "figurant" nu stiu ce ti-a venit, dar, e treaba ta. Eu incercam sa va ajut, este mai usor sa vi se rezolve problemele daca sunt puse separat, functie de datele fiecarei probleme.

Hashishu
13-04-2004, 03:18 PM
Am asteptat cu nerabdare :pimp: RCIF 2004 si acum ca a aparut o sa postez si eu p-acilea...Cu micile probleme pe care le-am intampinat la instalare, RCIF ramane unul din cele mai bune patchuri rcif de pana acum.
Cu aceatsa ocazie as vrea sa le multumesc baietilor din FifaRomania si sa speram ca nu va fi ultimul din serie... :bere:

P.S. Am ajuns la suma enorma de doua posturi :naughty:

DarkComy
13-04-2004, 03:50 PM
multumesc foarte mult si felicitari :mishto: :mishto:

Poet Of Tragedies
13-04-2004, 04:38 PM
Si eu va multumesc ca ati adus lumina in Fifa 2004 :D

Blue
13-04-2004, 10:01 PM
Tin sa multumesc lui mns si echipei fifaromania pentru acest patch. Bravo baieti ! Sunteti Tari !

PedroSs
14-04-2004, 12:55 AM
multumesc echipei fifa romania pt patchul rcif2004
am avut onoarea sami zboare netu in tre 85 si 100 de kb si probabil mam bucurat mai repede de patch fata de altii :lol:

ralpphy
14-04-2004, 01:15 AM
hmm..oups :DD...am postat niste multumiri si in topicu rcif...sorry..dar pt un membru din decembrie 2002 sper k se iarta....multumesc...marfa rau patchu...!!bravo si la mai multe :mishto: :mishto:

Gabyyy
14-04-2004, 10:02 PM
Si eu va multumesc pentru Patch!! cel mai tare!! :mishto: :lol: :rolleyes: :bere: :dansing: :cooool: :naughty: :party: :bounce: :hump: :catalinc7: :palme: :valuri:

Si sper ca mns sa se razgandeasca si sa nu plece.
:nowar:

Centru
15-04-2004, 04:42 AM
Va multumesc din suflet pentru ce ati facut. Ati pus o munca incredibila, joc FIFA cu mai multa placere decat atunci cand l-am luat.
Sunteti tari! mns, te rog nu pleca!