View Full Version : Manager Mode Help!!!
dami100
23-05-2008, 12:12 PM
Salut,sunt nou pe aici si am o problema.Am manager mode cu Otelul dar nu shtiu cum sa fac mai multi bani.Cand castig champions league nu imi da nik :(.Mi-am upgradat stadionul dar trebuie sa reinnoiesc contractele la jucatori si sa sa le fac salariul mare. :mad: .Acum k sa fac bani eu iau jucatori liberi de contract,le fac salariul mare si ii vand,dar asha e cam aiurea.Stiti vreo alta solutie? :rolleyes:
Multumesc...
cristiano
23-05-2008, 01:36 PM
cu fifatrainer ... sau diferite metode de imbogatire...alta metoda nu gasesc ... ca nu stiu ce buget ai .... dane mai multe detalii....
Vladutzyy
23-05-2008, 02:14 PM
Patchuri pt bani.... ca altceva nustiu daca poti fac (Tiket Price Patch,fifatrainer...etc..)
PICIU_PCH
23-05-2008, 06:05 PM
banuiesc ca joci la amatori daca ai luat UCL cu otelu nu ? :D
bogdan7
23-05-2008, 06:52 PM
banuiesc ca joci la amatori daca ai luat UCL cu otelu nu ? :D
ce legatura are cu problema baiatului ?:huh:
ON: Eu personal folosesc Tiket Price Patch, parca asa se cheama, dar mai poti sa-ti stabilesti cu CM08 bugetul unei echipe in cariera;).
Vladutzyy
23-05-2008, 07:28 PM
ON: Eu personal folosesc Tiket Price Patch, parca asa se cheama, dar mai poti sa-ti stabilesti cu CM08 bugetul unei echipe in cariera;).
Mda...cu Ticket Price Patch de la 1 milion ajungi la -1 milion...asta nu`mi place:(
bogdan7
23-05-2008, 07:30 PM
Mda...cu Ticket Price Patch de la 1 milion ajungi la -1 milion...asta nu`mi place:(
nu chiar, nu stiu ce versiune am, dar am trecut dincolo 1 milion;)
cristiano
23-05-2008, 11:20 PM
fifa trainer e cel mai bun...nuti scade nimic ... si cand vrei sa ramai la maxim iar apesi butonu ... si cu cm e naspa...ca iti crapa jocu daca te folosesti de el...
andrei_fcmbacau
24-05-2008, 12:41 AM
cel mai bine modifici pretul biletelor cu FileMasters si castigi banii pe meci cam 1-2-3 milioane euro
Tevez
24-05-2008, 07:02 AM
lua-ti patchul lui orlandelu si o sa facetri bani....
ReMoVe79
17-07-2008, 08:26 PM
datimi si mie un link de unde pot lua fifa trainer
alexmiky96
17-07-2008, 08:46 PM
daca ai jucatori buni care iai cumparat sau iai luat la club transfer trebuie sa ii vinzi sau sa ii faci mult mai buni sa iei mai multi pe ei
Eu am inceput cariera cu poli si dupa trei an il aveam pe Torje si Bucur pe la vreo 84 aveam oferte si de la Real Madrid dar nu iam dat pentru ca imi dadeau dor 48 mil. toti au zis ca sunt neb ca nu lam dat dar cand am terminat campionatul liverpool mia dat 93 mil. pe Bucur si 84 mil. pe Torje si am mai dat si alti apoi fiind ca aveam multi bani miam luat jucatori mari ronaldinho fernando torres c.ronaldo leam dat tot la macsim si au venit dar eu mam trezit ca imi lua cam 2 mil. pe meci apoi am descperit le dadeam cel mai mic salariu le dadeam 15 la suta daca dadeau goluri si eu cumparam juc tineri si mai luam de youth academy (nu stiu daca am scirs bine) ia asa am ajuns sa castig ECC EFA etc aici poti sa consideri un mini ghid de dezvoltare
si daca vrei calea usoara uite un link(nu am 10 posturi)
games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/FIFA-08-Ticket-Price-Patch.shtml
fifa tiket nush cum eu nul folosesc ti-as suger varianta unu asa o sa iti placa mai mult fifa pt ca ai mai mult de munca succes!!!
ReMoVe79
17-07-2008, 08:57 PM
daca ai jucatori buni care iai cumparat sau iai luat la club transfer trebuie sa ii vinzi sau sa ii faci mult mai buni sa iei mai multi pe ei
Eu am inceput cariera cu poli si dupa trei an il aveam pe Torje si Bucur pe la vreo 84 aveam oferte si de la Real Madrid dar nu iam dat pentru ca imi dadeau dor 48 mil. toti au zis ca sunt neb ca nu lam dat dar cand am terminat campionatul liverpool mia dat 93 mil. pe Bucur si 84 mil. pe Torje si am mai dat si alti apoi fiind ca aveam multi bani miam luat jucatori mari ronaldinho fernando torres c.ronaldo leam dat tot la macsim si au venit dar eu mam trezit ca imi lua cam 2 mil. pe meci apoi am descperit le dadeam cel mai mic salariu le dadeam 15 la suta daca dadeau goluri si eu cumparam juc tineri si mai luam de youth academy (nu stiu daca am scirs bine) ia asa am ajuns sa castig ECC EFA etc aici poti sa consideri un mini ghid de dezvoltare
si daca vrei calea usoara uite un link(nu am 10 posturi)
games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/FIFA-08-Ticket-Price-Patch.shtml
fifa tiket nush cum eu nul folosesc ti-as suger varianta unu asa o sa iti placa mai mult fifa pt ca ai mai mult de munca succes!!!
FIFA TRAINER nu Ticket Price
le poti downloada de la patchu-ri
alexmiky96
17-07-2008, 09:22 PM
ReMoVe79 nu esti singur pe acest forum am pus pentru linkul pentru dami100 si pentru alti care au nevoie de patch sa de dezvoltare!!!:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.