PDA

View Full Version : Cupele europene 2008-2009: Unirea Urziceni

Sirius
20-05-2008, 11:55 AM
Discuții și comentarii despre prestația echipei în cupele europene.

Omega
21-05-2008, 01:56 PM
Sunt curios unde vor juca, nu cred că îi lasă aici :(.

sisu_stelistul
21-05-2008, 07:09 PM
De ce sa nu-i lase, arata bine baza, cred ca mai multe probleme o sa aiba CFR Cluj. Parca se zicea cand ati promovat ca aveti o baza buna...

poli tm in fifa
21-05-2008, 07:18 PM
De ce sa nu-i lase, arata bine baza, cred ca mai multe probleme o sa aiba CFR Cluj. Parca se zicea cand ati promovat ca aveti o baza buna...

Pai din cate stiu eu,meciurile se joaca pe stadion,nu pe baza sportiva :D

sisu_stelistul
21-05-2008, 07:27 PM
Si stadionul ce are?

gigimures
21-05-2008, 07:43 PM
Si stadionul ce are?

Nu respecta normele europene :(.Eu cred ca pot face o prestatie f.buna:).

Omega
21-05-2008, 07:56 PM
Tocmai. Baza e cu totul şi cu totul altceva. Stadionul însă...lasă de dorit la capacitate şi la condiţii pentru organizare.

sorin
21-05-2008, 08:19 PM
Tocmai. Baza e cu totul şi cu totul altceva. Stadionul însă...lasă de dorit la capacitate şi la condiţii pentru organizare.
Nici meciurile din preliminarii nu le veti putea organiza acasa?

Omega
21-05-2008, 09:45 PM
Nu ştiu, o să mă documentez.

@lyn
21-05-2008, 11:18 PM
Lasati stadioanele. Important este ce fac echipele, daca aduc puncte pt tzara. Pot sa joake si in alta parte daca stadionul nu este omologat.

Saint
23-06-2008, 06:19 AM
Lasati stadioanele. Important este ce fac echipele, daca aduc puncte pt tzara. Pot sa joake si in alta parte daca stadionul nu este omologat.

Unii mai vor sa mearga si la meci :nashpa:. Si astia de sustin echipele din provincie ce joaca in UEFA, nu prea le pasa daca aduc puncte pentru tara sau nu :rolleyes:.

b_ady20
30-06-2008, 04:37 PM
Asa e, dar trebuie sa recunoastem ca Uriziceni si cu CFR (desi nu e cazul clujenilor in privinta stadionului), daca se intaresc cu jucatori valorosi, au sanse sa stranga ceva puncte in cupele europene --> antrenor bun, dorinta de rezultate si o oarecare valoare au, doar experienta le mai lipseste :p

Omega
30-06-2008, 05:41 PM
Eu cred că unii vorbiţi ca să vă aflaţi în treabă. În primul rând, Unirea a ajuns acolo pe merite proprii, deci nu e la îndemâna nimănui să critice dacă va face puncte pentru coeficient sau nu. Dacă au ajuns acolo înseamnă că au fost cei mai potriviţi ca să ocupe locul respectiv. Nu îmi ziceţi mie că Steaua şi Rapid au adus puncte României când anul trecut Steaua s-a făcut de căcat în UCL şi Rapid acum ceva timp au fost eliminaţi de nişte amatori sau că echipele care se duc acum în UEFA se duc pe spatele lor. Treziţi-vă la realitate. Nimeni nu e dator la nimeni cu nimic, poate doar lor înşine.

sorin
30-06-2008, 06:02 PM
Unirea Urziceni mergea in Uefa si daca retrograda, din postura de finalista a Cupei Romaniei, unde au ajuns pentru ca au fost mai buni decat adversarii de pana atunci, asa ca astia care vin cu argumentul asta nu prea au dreptate in cazul echipei ialomitene. Pentru oricare alta echipa insa se aplica "daca nu erau Steaua si Rapid, voi nu ati fi ajuns unde sunteti acum".

Petrov
29-08-2008, 01:42 PM
Hamburg - U.Urziceni.Un adversar foarte greu zic eu.Bine ca a plecat Van der Vaart la Real.Chiar si asa sunt o echipa puternica.Cred ca Unirea a picat cu cel mai greu adversar fata de restul echipelor romanesti:(

Ratonu
29-08-2008, 01:53 PM
Eh, aici e nasol, Hamburg e un adversar puternic şi Unirea nu prea poate profita din asta nici măcar la nivel comercial. Bineînţeles că nu e totul pierdut din start, dar şansele de calificare sunt mici.

Kahn
29-08-2008, 02:03 PM
Cea mai grea tragere posibila:(...cu un antrenor ca Dan Petrescu pe margine nu stii niciodata la ce sa te astepti...sper ca Urziceniul sa faca fata nemtilor si sa dea tot ce au mai buni din ei.:)Pana la urma si ei sunt tot oameni.

kanye_west
29-08-2008, 02:18 PM
Nu prea are sanse Urziceni.Hamburg este o echipa buna cu experienta, va fi un meci greu.

sebseb
29-08-2008, 02:32 PM
Eh, aici e nasol, Hamburg e un adversar puternic şi Unirea nu prea poate profita din asta nici măcar la nivel comercial. Bineînţeles că nu e totul pierdut din start, dar şansele de calificare sunt mici.

Intradevar Unirea are sanse destul de mici dar niciodata nu poti stii.In fotbal se intampla si surprize.

champion
29-08-2008, 02:53 PM
Dupa meciul din tur se decide totul, nu cred ca "suporterii" Urziceniului ar putea ajuta echipa sa intoarca rezultatul.

yahoo
29-08-2008, 03:03 PM
Eh nu. Sa vedeti voi ca urziceniul o sa faca 2 meciuri mari. Un egal 0-0 la Hamburg ar fii ideal.

masterfield95
29-08-2008, 05:56 PM
puteti sa imi spuneti si mie cand si cu cine va juca urziceniul:):p

Omega
29-08-2008, 06:09 PM
Unirea a picat cu Hamburg SV. Primul meci se va juca pe 18 septembrie în Germania iar returul pe 2 octombrie.

masterfield95
29-08-2008, 06:54 PM
ms:p

EUROmania2008
29-08-2008, 11:33 PM
cam greu de trecut de nemti cu toate ca Petrescu imprima echipei mentalitate de englez de a juca pana cand fluiera arbitrul finalul meciului. asteptam sa vedem cate echipe vor aduce puncte pentru romania anul asta

bogdan7
29-08-2008, 11:58 PM
Sper din tot sufletul ca Urziceni si Vaslui sa se califice mai departe, ar fi bine pt fotbalul romanesc ca cele 2 sa se califice mai departe...Nu le va fi foarte usor, dar la cum joaca, nici extrem de greu nu le va fi...Cu putin noroc, au forta sa se califice mai departe...

sorin
30-08-2008, 02:10 PM
Nu am inteles de ce nu se poate profita la nivel comercial/financiar:p. Chiar daca se vor califica sau nu, cei de la Urziceni pot castiga destul de mult din vanzarea drepturilor de televizare si a biletelor.

Dintre echipele romanesti, Urziceni are cele mai putine sanse de calificare, intalnind nu doar cel mai puternic adversar din urna in care fusese repartizata ci si una dintre cele mai puternice echipe din aceasta faza.

Vladutzyy
30-08-2008, 05:22 PM
Hamburg-Unirea 2-0
Unirea-Hamburg 1-1 ... trebuie sa recunosc cu parerea de rau ca sansele de calificare ar fi cam de 85% - 15% in favoarea formatiei germane, am fi putut sa cadeam mult mai bine dar asta e soarta pana la urma :|

andrei_fcmbacau
19-09-2008, 05:24 PM
Unirea se califica mai ales dupa ce au demonstrat ca se pot bate de la egal la egal cu orice echipa

AndreiBogdan
19-09-2008, 06:04 PM
eu am fost pe stadion in hamburg si zic ca urziceniul a jucat foarte bine! DAN PETRESCU este un ANTRENOR foarte bun. pacat ca nu el e antrenorul romaniei ca piturca e cam prost.

eLiTe
21-09-2008, 10:38 AM
Bate Hamburg in retur 2:1. :)

poli tm in fifa
21-09-2008, 11:00 AM
Eh nu. Sa vedeti voi ca urziceniul o sa faca 2 meciuri mari. Un egal 0-0 la Hamburg ar fii ideal.

Si a facut un prim meci mare ;) Prinde Onofras un sut bun,se apara tot restul meciului si merg in grupe ;)

Omega
21-09-2008, 01:23 PM
Nu se apără deloc. Cine credeţi că antrenează Unirea, Victor Piţurcă? Nu uitaţi că se joacă aici la Urziceni unde se câştigă greu puncte. Uitaţi-vă pe statisticile de anul trecut. Ne calificăm fără mari probleme, zic eu.

sorin
21-09-2008, 01:38 PM
Nu se apără deloc. Cine credeţi că antrenează Unirea, Victor Piţurcă? Nu uitaţi că se joacă aici la Urziceni unde se câştigă greu puncte. Uitaţi-vă pe statisticile de anul trecut. Ne calificăm fără mari probleme, zic eu.
Ok, la Urziceni s-a castigat greu dar nu cred ca a venit vreo echipa de talia Hamburgului, care totusi e peste Buzau sau alte echipe din Liga I. Si nici meciul nu cred ca o sa fie prea usor.

Meciul se joaca la Urziceni?:rolleyes:

Omega
21-09-2008, 01:57 PM
Cred că se va juca aici :D. Ce mare echipă e Hamburg mă ? Sezonul trecut aici nu a câştigat nici Steaua(a pierdut de 2 ori) nici Dinamo(cu om în plus o repriză, s-a terminat egal), nici CFR Cluj.

bogdan7
21-09-2008, 03:09 PM
Si eu sper sa se califice Urziceniul si chiar m-as bucura daca s-ar intampla acest lucru:)