View Full Version : Cupele europene 2008-2009: Rapid
Sirius
20-05-2008, 11:54 AM
Discuții și comentarii despre prestația echipei în cupele europene.
poli tm in fifa
29-08-2008, 01:17 PM
Wolfsburg - Rapid
Primul meci la Wofsburg...
yahoo
29-08-2008, 01:17 PM
Wolfsburg, mda, avem o obsesie cu echipele din Germania. Peseiro va sti sa pregateasca meciul bine si sunt sigur ca acasa castigam.
Petrov
29-08-2008, 01:32 PM
Nu cred ca va fi foarte usor pentru Rapid dar sper sa se califice si ei mai departe.Au 60% sanse zic eu.
Ratonu
29-08-2008, 01:50 PM
Rapidul avea cea mai uşoară grupă dintre echipele româneşti, a picat cu probabil cea mai puternică echipă din acea grupă, ar trebui să fie o dublă strânsă din care echipa românească să iasă învingătoare.
In forma actuala cred ca Rapidul va trece de VFL Wolfsburg si sper sa nu ne mai incurcam ca anul trecut de nemtii astia...Peseiro stie ce face.:)
kanye_west
29-08-2008, 02:20 PM
Si eu sper sa treaca Rapid de Wolfsburg si sunt sigur ca o va face.Chiar daca sunt stelist spun Hai Rapid! Hai Romania! Haideti sa atacam EUROPA!
E greu, dar cred ca Rapid poate sa se califice. (din 5 echipe, daca s-ar califica 3 ar fi minunat)
Varaloi
29-08-2008, 09:02 PM
Dupa cum joaca Rapid, se califica usor! Mai ales ca are atata experienta cu echipele din Bundesliga. Parerea mea: 1-1 in deplasare si 2-0 acasa ;)
EUROmania2008
29-08-2008, 11:35 PM
si eu cred ca rapidul si dinamo vor merge sigur mai departe. rapidul prin joc si dinamo cu numele echipei impotriva carei joaca
bogdan7
29-08-2008, 11:55 PM
Si eu cred ca Rapid se va califica lejer, desi puteau sa aiba o adversara mai usoara...
M.I.L.32
30-08-2008, 02:44 PM
Va fi greu , dar cred ca Rapidul se va califica mai departe.
Vladutzyy
30-08-2008, 05:32 PM
Am incredere in Peseiro,e un antrenor mare si stie el ce face :p sansele cred ca sunt de 70%-30% in favoarea rapidului :)
Ratonu
19-09-2008, 11:28 AM
Foarte slab Rapidul, dominat şi bătut de o echipă de nimeni, fără să pară în vreun moment în stare să înscrie. Dezamăgitor.
sebseb
19-09-2008, 01:25 PM
Un meci foarte slab pentru rapidisti.Nu au avut nici macar o faza cat de cat periculoasa.Nu cred ca va fi in stare sa revina.
M.I.L.32
19-09-2008, 03:11 PM
Daca vor juca in acest mod, eu unul nu ii vad prea bine... Oricum ,inca nu e totul pierdut.(sanse mai sunt)
Vladutzyy
19-09-2008, 06:00 PM
pacat..ma asteptam la mult mai mult de la rapid..asta e .. atat s-a putut sa vedem ce vom face la bucuresti!! :)
cata_dinamo
19-09-2008, 08:56 PM
nu m-am uitat decat la prima repriza+ 1 sfer de ora cand a fost pauza la dinamo si nu mi-a placut deloc cum a jucat rapidul:( oricum dinamo a fost, dupa parerea mea, dezamagirea serii...
eLiTe
21-09-2008, 10:37 AM
Rapidul a avut un adversar mai bun decat dinamo si Vaslui dar mai slab decat Partizan&Hamburg. Noi am jucat la egal, asta a fost decizia antrenorului cu 3 fundasi centrali si 2 laterali, iar in fata doar cu Pitbull care si el e mijlocas de banda in spatele varfului, ce pretentii sa emiti in atac ?
Nu este o scuza dar s-a vazut lipsa lui Lazar. A, si sa nu uit de Boya sau J.Andrade.
xdevil
21-09-2008, 01:25 PM
Mijlocas de banda in spatele varfului? Ma jur ca n-am mai auzit de pozitia asta...
Oricum, Rapid are puterea sa treaca de Wolfsburg doar ca Peseiro asta e un pic cam orgolios.
Sincer, nu cred ca se vor califica, nici ei, nici Dinamo cu toate ca mi-as dori... Singura echipa care o sa o avem in grupe cred ca va fi Vasluiul...
radurapid
21-09-2008, 06:05 PM
Daca ne straduim o sa castigam in Giulesti cu 3-0 ! :D
cata_dinamo
21-09-2008, 06:12 PM
Meciul retur dintre Rapid si Wolsburg va avea loc de la ora 17:00. Asa a decis televiziunea din Germania care va transmite meciul.
Ratonu
02-10-2008, 06:07 PM
Mda, Wolfsburg a venit la Bucureşti cu gândul să rămână la un scor de calificare cu efort cât mai puţin posibil şi a reuşit asta. Probabil că şi eu aş fi putut să joc la ei. Timp de o oră sau mai bine, Rapidul a părut că putea să se desfiinţeze fără să supere pe nimeni, până la urmă au avut suporterii aşa o tresărire de orgoliu şi au început să strige pentru demisie, iar în scurt timp a devenit şi meciul interesant datorită golului lui Mejolaro (la ăsta chiar scria "Pitbull" pe tricou?) şi Maftei, care au mai mişcat cât de cât şi în restul partidei, spre deosebire de colegii lor cu nume urâte sau banale şi abilităţi fotbalistice asemenea.
Dar, hei, măcar nu s-a mai aruncat cu brichete!
yahoo
02-10-2008, 07:26 PM
Trebuie o schimbare clar. Sper ca Moldovan si Rada sa le inspire si celorlalti spiritul de lupta a lui Pitbull care a fost in ultimele 3 meciuri cel mai bun rapidist.
andreiutzu
02-10-2008, 08:34 PM
Sa ma scuze suporterii rapidisti..dar pana acum Rapidul e cea mai mare dezamagire (9:33)dar nu este vina jucatorilor in totalitate..ci vina conducerii ..au adoptat modelul CFR aducand o gramada de jucatori straini,majoritatea de mana a doua,o exceptie fiind Pitbull care mi se pare ca e imprumutat de la Porto..copia nu semana deloc cu originalul Dl-e Taher!
kata_to
02-10-2008, 09:23 PM
Dinamo e cea mai mare dezamagire...
Cand mai joaca dinamo in europa mai bn ma imbat si uit de meciX(
yahoo
02-10-2008, 09:40 PM
Judecand la rece, Rapidul a avut cel mai dificil adversar din UEFA prin prisma formei de moment a nemtilor. Este o dezamagire mare insa asta e valoarea fotbalului romanesc. Ne-am imbatat cu ideea de semifinale uefantastice, cu meciuri tari prin Europa. Orice urcus are si-un coboras. Jucatorii rapidului in sine nu sunt prosti. Sunt totusi straini de mana a doua dar coordonati de un antrenor bun ar face o echipa redutabila. Din pacate insa echipa s-a rupt de cateva saptamani. As da vina si pe Pardo pt ca ultimele 4 meciuri in care a jucat el au fost pierdute dar aici e vb de management prost. Taher a dat banii, Peseiro n-a stiut sa-i cheltuie!
sebseb
03-10-2008, 01:02 PM
Judecand la rece, Rapidul a avut cel mai dificil adversar din UEFA
Aici nu sunt de acord cu tine.Hamburg este peste Wolsburg in campionatul german si are si jucatori conoscuti nu ca si Wolsburg.
Si eu cred ca este vina conducerii pentru rezultatul de aseara,dar si al antrenorului.
Omega
03-10-2008, 01:30 PM
Sunt de acord cu sebseb. Hamburg e lider în Bundesliga.
Nu am văzut meciul dar doar o singură chestie am de spus. Înţeleg că unii urâţi alte echipe şi când acestea iau bătaie postaţi pe topicurile lor mesaje batjocoritoare şi vă bucuraţi acasă, daţi petreceri, vă vopsiţi turcoaz în cap, sărutaţi căţelul, etc...
Să fim realişti. Rapid a avut "performanţe" de căcat în Europa după sfertul acela cu Steaua (nu mai de căcat ca Dinamo aseară în orice caz).. Eu chiar dacă am alte preferinţe mi-aş fi dorit să fi intrat toate echipele în grupe şi eventual să treacă mai departe fiindcă înainte de toate sunt român şi îmi doresc să văd cât mai multe echipe româneşti luptându-se în Europa şi nu doar în Liga 1. Ura între echipe, când rezultatul uneia nu are legătura directă cu cealaltă deocamdată(vezi cazul de faţă) mi se pare mentalitate de ţăran.
M.I.L.32
03-10-2008, 02:46 PM
E trist dar asta e... Acesta e nivelul nostru. Sper ca in viitor lucrurile se vor schimba.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.