PDA

View Full Version : Cupele europene 2008-2009: Dinamo

Sirius
20-05-2008, 11:52 AM
Discuții și comentarii despre prestația echipei īn cupele europene.

Dacy
27-08-2008, 12:21 PM
inca nu sau fakut tragerile da cred ca dinamo se califica la fel ca celalalte

Petrov
29-08-2008, 01:29 PM
NEC Nijmegen - Dinamo! Un adversar modest de care cred ca Dinamo va trece usor mai ales ca joaca returul acasa.Hai Dinamo!

Ratonu
29-08-2008, 01:48 PM
Īntr-adevăr, un adversar destul de modest. Dinamoviştii, ţinānd capul pe umeri, nu vor avea probleme.

Kahn
29-08-2008, 01:59 PM
Daca se concentreaza Dinamo va putea trece lejer de NEC Nijmegen,insa sa nu ii subestimam pe olandezi ca asa a fost si anul trecut cu suedezi cand toata lumea zicea ca ne calificam si n-am mai pupat nimic.:)

kanye_west
29-08-2008, 02:19 PM
Dinamo trece fara probleme...a fost cea mai norocoasa echipa.

champion
29-08-2008, 02:57 PM
Doar sa nu-i subestimeze si pe astia, cum a fost cu Elfsborg. :rolleyes:

yahoo
29-08-2008, 03:05 PM
Olandezii stiu sa-si sustina formatiile. Nu uit atmosfera pe care o faceau suporterii lui AZ.

bogdan7
29-08-2008, 11:53 PM
Au cazut bine dinamovistii...Nu cred sa aiba mari probleme cu olandezii.

andrei_fcmbacau
30-08-2008, 12:32 AM
daca vor fi eliminati ar trebui sa se retraga si din campionat

Vladutzyy
30-08-2008, 05:34 PM
Greu de crezut ca vor fi elminati,aproape imposibil,chiar daca vor trata meciul um l-au tratat shi pe cel cu Elfsobrg,totushi olandezii nu sunt de valoarea lui Elfsborg,sanse 95%-5%

sebseb
30-08-2008, 05:49 PM
Greu de crezut ca vor fi elminati,aproape imposibil,chiar daca vor trata meciul um l-au tratat shi pe cel cu Elfsobrg,totushi olandezii nu sunt de valoarea lui Elfsborg,sanse 95%-5%

Aici te contrazic,sa stii ca olandezi is destul de buni(mai ales pentru dinamo:D )as zice chiar mai buni decat Elfsborg.Dar totusi le dau 75% sanse de calificare la Dinamo.

Ratonu
19-09-2008, 11:42 AM
Dinamo a avut cu siguranţă cel mai interesant meci pe care l-am putut urmări de miercuri īncoace, Nijmegen avānd o echipă destul de solidă şi arătānd surprinzător de bine īn atac. Ca şi cu Steaua, portarul a salvat echipa romānească de primirea mai multor goluri. Dinamo n-a prea tras la poartă, dar cred că poate obţine calificarea, oricum are şanse mult mai bune decāt Rapid sau cei care au jucat cu Partizan, pentru că e de aşteptat ca NEC să arate ca o echipă mică la Bucureşti şi asta īn mod normal le convine oamenilor lui Rednic.

T-Bag
19-09-2008, 02:28 PM
Asa ca si elfsborg, nu ? :lol:

champion
19-09-2008, 04:43 PM
Doar sa nu-i subestimeze si pe astia, cum a fost cu Elfsborg. :rolleyes:
^_^

Sanse mai sunt oricum.

andrei_fcmbacau
19-09-2008, 05:25 PM
dinamo poate fi eliminata chiar inainte sa mai joace meciul retur :lol:

cata_dinamo
19-09-2008, 07:47 PM
daca vor fi eliminati ar trebui sa se retraga si din campionat

ai gandit ma inainte sa scrii asa ceva ??:mad:
oricum dinamo a jucat oribil...:mad:

John Cena 27
19-09-2008, 08:39 PM
Dinamo se va califica :)

andrei_fcmbacau
19-09-2008, 09:00 PM
cata_dinamo daca nu stiai Uefa a spus ca Dinamo poate fi suspendata in Cupele Europene din cauza ca ati facut circ si vati drogat pe stadion

T-Bag
19-09-2008, 09:03 PM
Dupa mine, i-as exclude din cupele europene 1 an sa invete. Degeaba unii spun ca stelistii strica imaginea romaniei. Nu. E fals, ati vazut voi pe Bernabeu vre-un stelist care batea alti suporteri spanioli ? sau care se drogau sau rupeau scaune ? ati vazut un meciul cu Arsenal si Lyon ? Nu. :eek:

Dinamo isi merita soarta. Degeaba spune Borcea ca de la 1-2 suporteri, nu e voie sa pedepsesti o echipa. Dar vorba aia, toti pentru unul, si unul pentru toti.

cata_dinamo
19-09-2008, 09:22 PM
cata_dinamo daca nu stiai Uefa a spus ca Dinamo poate fi suspendata in Cupele Europene din cauza ca ati facut circ si vati drogat pe stadion

stiam:p
si daca s-a drogat un suporter nu treb sa imi spui mie "v-ati drogat":mad:
@t-bag:ce zici de cazul valiza si bricheta ???
ps:cu asta am terminat...nu vreau niciun conflict pe forum:bere:

xdevil
20-09-2008, 07:25 AM
Daca era Steaua in situatia lui Dinamo nu mai gandeai la fel T-Bag :-j. Oricum nu asta e esential. Am spus-o si o repet. Nu e normal ca o echipa, indiferent ca e Steaua, Rapid, Dinamo, Cluj, Timisoara, Urziceni, Real Madrid, Iasi sau Vaslui, sa piarda meciuri si sa fie exclusa din competitii din cauza suporterilor.

bogdan7
20-09-2008, 05:28 PM
andrei, nu trebuia sa te adresezi la persoana a 2-a plural...Nu cred ca (,) cata_dinamo s-a drogat-_-...
@x-d3viL: Nu, nu este normal, daca nici nu este normal sa se bata lumea in tribune...Zau asa, oamenii ar trebui sa se duca pt meci, pt FOTBAL, nu ca sa se dea in petec. Cel mai potrivit este o amenda usturatoare, nu pierderea meciului cu 3-0 sau excluderea din Cupele Europene...De asa ceva era vorba daca acea torţă il atingea pe portar...

xdevil
20-09-2008, 08:32 PM
Pai da, de asta nici nu ma duc pe stadion. Ca e plin de retardati. Prefer sa stau acasa... Nu ma simt cu nimic mai tare daca ma duc pe stadion si tip in gura mare **** Steaua, Dinamo, Rapid, Vaslui samd...
Raman la ideea ca ar trebui ca UEFA sa ia niste masuri. Echipa gazda sa aiba un contract ferm cu o societate de paza, cu fortele de ordine ale statului etc, iar in caz ca se intampla ceva acea forta de ordine sa fie trasa la raspundere...

S3BBY
20-09-2008, 08:38 PM
Are dreptate x-d3vil.Mai degraba ar trebui exclusa NEC din cupele europene,pt. ca suporterii ei i-au provocat pe dinamovisti.Chiar si asa,nu ar fi tebuit sa raspunda la provocare,dar a contribuit si scorul la furia fanilor.Dovada aici. (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=6392&title=Fanii_olandezi_au_fost_instigatorii_&vpkey=6d4c3d018c)

eLiTe
21-09-2008, 10:39 AM
Dinamo fara Lobony sunt slabi. Din nou un meci din multe in care daca nu era Lobont in poarta Dinamo pierdea si la un scor mai mare.

mns
21-09-2008, 11:58 AM
Are dreptate x-d3vil.Mai degraba ar trebui exclusa NEC din cupele europene,pt. ca suporterii ei i-au provocat pe dinamovisti.Chiar si asa,nu ar fi tebuit sa raspunda la provocare,dar a contribuit si scorul la furia fanilor.Dovada aici. (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=6392&title=Fanii_olandezi_au_fost_instigatorii_&vpkey=6d4c3d018c)

Da, olandezii i-au provocat. Hai sa fim seriosi, cine a inceput conflictul, cine a aruncat cu torte inainte de de ce se arata in filmul asta. Sunt sigur ca niste oameni ce nu au facut incidente la meciuri de cand se joaca fotbal in tara lor o sa provoace niste animale ce distrug tot in orice tara merg.

cata_dinamo
21-09-2008, 01:34 PM
Prosport.ro: Dinamoviştii şi-au făcut test anti-drog: rezultat negativ
articolul aici: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/dinamovistii-si-au-facut-test-anti-drog-rezultat-negativ-3210381

bogdan7
21-09-2008, 03:07 PM

Atunci aia sunt tampiti, nu dinamovistii...Dupa ce am vazut filmuletul, ma cam bucuram cand zbura cate un scaun spre olandezi^_^

cata_dinamo
21-09-2008, 05:57 PM
cand va decide uefa ce sanctiune va lua ?:mellow:

champion
02-10-2008, 09:48 PM
Am prins ultimele 10 minute din meci, cica dinamovistii au avut un penalty neacordat si nu prea au jucat. In schimb au ratat cea mai mare ocazie a meciului, Lucian Goian trage peste de la aproximativ 4-5 m, in min. 94'.

sdc
03-10-2008, 11:08 AM
foarte slab a jucat Dinamo,chiar nu m-am asteptat sa nu se califice