View Full Version : Cupele europene 2008-2009: CFR Cluj
Sirius
20-05-2008, 11:51 AM
Discuții și comentarii despre prestația echipei în cupele europene.
Ratonu
28-08-2008, 06:51 PM
GRUPA A
Chelsea FC
AS Roma
Girondins de Bordeaux
CFR Cluj
Nasol. Mi-aş fi dorit grupa cu Barca şi Sporting pentru una din echipele româneşti.
yahoo
28-08-2008, 06:53 PM
Las ca vine Chelsea, le da 4-5 goluri si pleaca. La fel si Roma. Ce naiba arata bine.
S3BBY
28-08-2008, 07:04 PM
CFR are sanse doar cu Bordeaux sa scoata vreun punct.Cu Roma si Chelsea...n-au nicio sansa.:)
Omega
28-08-2008, 07:08 PM
CFR Cluj dacă reuşeşte să profite de francezi poate spera pe bună dreptate în a ajunge mai departe. AS Roma e o echipă puternică, chiar dacă şi acum am în minte amicalul cu Steaua, dar nu inaccesibilă. Dacă mă gândesc la anul trecut, Steaua a picat cu 2 echipe în mare formă, Sevilla şi Arsenal, echipe tinere şi după părerea mea asta înseamnă inaccesibil.
Au şansele lor, poate vor ciupi şi un egal cu Chelsea dacă englezii vor fi cumva calificaţi înainte de ultimele meciuri, dar contează şi de program chestia asta şi momentan nu sunt la curent cu el.
Astristul
28-08-2008, 07:41 PM
Bafta CFR in toate meciurile dar mai ales in dubla impotriva celor de la as riomma! ;)
Clujul poate ocupa locul 3 daca isi revine din pasa proasta in care se afla.
Varaloi
28-08-2008, 08:14 PM
CFR:
AS Roma-CFR: 3-0, 3-1
Chelsea-CFR: 4-0. 3-0
Bordeaux-CFR: 1-1, 0-1
4 puncte, dar s-ar putea sa piarda locul 3 la golaveraj :)
CFR Cluj cred ca are ceva sanse la locul 3 deoarece Bordeaux poate fi batuta,despre Chelsea nu pot spune multe,nu cred ca poate fi batuta,iar Roma ar putea fi incurcata de terenul Clujului si poate fi batuta...in fotbal orice este posibil:)
EUROmania2008
28-08-2008, 09:29 PM
daca CFR-ul joaca ca acum nu va prinde nici locul 5 in grupa daca joaca cum a facut-o in turul campionatului trecut sanse sa treaca si mai departe ca totusi roma nu e de speriat si nici Bordeaux. Chelsea trebuie sa jucam atenti sa nu luam multe
Varaloi
28-08-2008, 09:30 PM
daca CFR-ul joaca ca acum nu va prinde nici locul 5 in grupa daca joaca cum a facut-o in turul campionatului trecut sanse sa treaca si mai departe ca totusi roma nu e de speriat si nici Bordeaux. Chelsea trebuie sa jucam atenti sa nu luam multe
CFR daca joaca cum o face in momentul asta, nici nu cred ca se mai disputa meciurile cu Chelsea si Roma din rusine! Totusi, eu inca mai sper ca CFR isi va regasi forma si se va duce in UEFA. Ar fi bine...si ar aduce puncte pentru Romania, de care cam ducem lipsa in ultima vreme. Pana la urma, cred ca este prima si ultima sansa a CFR-ului de a juca in CL (datorita Stelei si Rapidului, dar ma rog) si ar trebui sa profite de ea!
EUROmania2008
28-08-2008, 09:41 PM
ar fi bine sa ne mentinem macar inca 4-5 ani aici ca sa putem prinde si noi experienta
andrei_fcmbacau
28-08-2008, 09:57 PM
Cfr Cluj termina grupa cu 3-4 puncte,vor invinge Chelsea in ultima etapa pentru ca vor veni deja calificatii si un egal cu Bourdeux
sisu_stelistul
28-08-2008, 10:05 PM
CFR are o grupa mai usoara decat Steaua, daca vor juca cum au jucat in campionat sezonul trecut, nu cred ca le va fi prea greu sa ajunga in cupa uefa, ar putea chiar sa se bata cu AS Roma pentru locul 2.
EUROmania2008
28-08-2008, 10:06 PM
CFR are o grupa mai usoara decat Steaua, daca vor juca cum au jucat in campionat sezonul trecut, nu cred ca le va fi prea greu sa ajunga in cupa uefa, ar putea chiar sa se bata cu AS Roma pentru locul 2.
la asta m-am gandit si eu
Petrov
28-08-2008, 10:19 PM
Si eu sunt de parere ca CFR are o grupa ceva mai usoara decat Steaua.Ar putea sa obtina cateva puncte cu francezii si poate si cu Chelsea.Sper ca si Steaua si CFR sa termine pe locul 3...daca se poate mai mult cu atat mai bine...va fi greu totusi!
EUROmania2008
28-08-2008, 10:58 PM
http://www.romanager.ej.am/imagehost/upload/Primul+Tur+din+Grupele+UCL.png
Iata si prima etapa din Grupele Uefa Champions League
Sursa RoManager
M.I.L.32
29-08-2008, 09:38 AM
Sincer cred ca va fi foarte greu pentru CFR sa scoata puncte in aceasta grupa. Sa fim seriosi (Chelsea ,Roma , Bordeaux) Sunt totusi doua echipe mari ale europei si o a treia care doreste sa faca si ea performanta.Vom vedea ce va fi ...
Saint
29-08-2008, 11:30 AM
Cfr Cluj termina grupa cu 3-4 puncte,vor invinge Chelsea in ultima etapa pentru ca vor veni deja calificatii si un egal cu Bourdeux
Vorbim de Chelsea, da? Nu imi place Chelsea, dar trebuie sa iti zic ca te cam inseli. Ce s-a intamplat cu Romania si Olanda la EURO? Olanda era calificata, a bagat rezervele, si a batut cu 2-0.
Singurele sanse pe care le are CFR-ul sunt cu Bordeaux si cu Roma (acasa).
Vladutzyy
30-08-2008, 05:17 PM
Vorbim de Chelsea, da? Nu imi place Chelsea, dar trebuie sa iti zic ca te cam inseli. Ce s-a intamplat cu Romania si Olanda la EURO? Olanda era calificata, a bagat rezervele, si a batut cu 2-0.
Singurele sanse pe care le are CFR-ul sunt cu Bordeaux si cu Roma (acasa).
Aici as putea sa te contrazic: in sezonul 2006/2007 cand grupa stelei era: Real Madrid,Lyon,Steaua,Dynamo Kiev , pe vremea aceea Lyon era mai informa decat acum iar steaua de atunci indraznesc sa spun nu se compara cu cea de acum(la jucatori ma refer) , Etapa a2-a: Steaua-Lyon 0-3 (in prima etapa abele echipe castigasera iar Lyon a luat meciul de pe ghencea in serios),Etapa a6-a: Lyon-Steaua 1-1 (Lyon avea maximul de puncte shi nu mai putea pierde primul loc) , Imposible is nothing ;)
EUROmania2008
30-08-2008, 06:50 PM
sa fim seriosi. trebuie sa ai si cu cine sa aranjezi meciul vezi exemplul cel mai recent Olanda - Romanaia de la euro
Kelly
06-09-2008, 01:29 PM
CFR in Champions League.
Mi-a placut poza cu CFR de la prezentarea echipelor din urna a 4 la tragerea la sorti. Chiar ma miram ce o sa puna la CFR, cand la alte echipe puneau 4-5 goluri marcate in editiile trecute de CL.
Sa fim seriosi acu, cu Chelsea nu o sa aiba sanse in primu meci, dar in al 2, aici depind mai multe chestii.
Daca Chelsea are derby in liga engleza dupa meciul cu CFR si e deja calificata, sigur nu va risca si va folosii rezerve, si daca CFR sunt motivati, probabil va scoate un egal.
Daca Chelsea este pe un loc 1 in liga engleza pana la meciul cu CFR, sunt sigur ca nu vor risca pozitia lor din clasamentul ligii engleza pentru un meci cu CFR. Asta doar daca e decisiv la calificare.
In rest, CFR zic ca poate sa scoata 1 punct sau 3, cu Bordeaux, dar nici acolo nu e sigur.
A jucat destul de frumos Clujul in atac, au cativa jucatori foarte buni, dar in aparare mi se par extrem de nesiguri. Ar putea mai mult daca ar forta pentru ca Roma pare slaba in seara asta.
fifa3d
16-09-2008, 10:06 PM
clujul joaca alt fotbal fata de cel cu gloria bistrita unde au fost gafele defensivei gloriei
numai jucand asa devenim cunoscuti in Europa.Sa sparam ca toate echipele romanesti vor strange puncte cat mai multe
Sunt socat, nu stiu ce sa mai zic, chiar nu ma asteptam la asa ceva. Chiar daca Roma pare foarte slaba, cei de la CFR merita toate laudele.
Varaloi
16-09-2008, 10:38 PM
O victorie frumoasa si meritata contra unei Rome ranite :D
Ratonu
16-09-2008, 10:42 PM
Mişto, bravo CFR!
stefan
16-09-2008, 10:44 PM
Hehe, sa vad acum ce mai spun patriotii care ne scoteau ochii ca trebuie sa tinem cu steaua in cupele europene ca prin iasi n-am auzit taranii tipand la gol ca la meciurile stelei. CFR a jucat bine chiar daca in primele minute au fost cam speriati, a fost cel mai frumos meci al unei echipe romanesti din ultimii ani.
ady_26_07
16-09-2008, 10:46 PM
sunt stelist infocat ..da' sami bag picioru daca nu CFR Cluj nu a jucat minunat,extraordinar,mirif,orgasmic.Daca o sa jucam asa avem sanse sa iesim din grupa si poate chiar sa ajungem in sferturi.Sa vedem ce va face Steaua maine,sper sa fi luat un exemplu de daruire,talent munca in echipa si profesionalism.FORTZA STEAUA,RESPECT SUPREM CFR CLUJ:valuri::valuri::maestru::maestru::fotbal:
S3BBY
16-09-2008, 10:54 PM
Felicitari CFR!Steaua ar trebui sa ia exemplu de la CFR si sa nu stea cu fundu-n poarta.Nu asa se castiga un meci.Inca o data,bravo CFR si sper sa ne bucuram si maine si poimaine.:romania:
andreiutzu
16-09-2008, 10:57 PM
CFR Cluj a produs cea mai mare surpiza a ultimilor ani din Champions League..si nu a dat un goluri din faze fixe sau din respingeri etc..ci din actiuni..ceea ce arata ca CFR Cluj are o echipa extraordinara..Respect Culio si sper ca maine Steaua sa mentina stacheta fotbalului romanesc sus.
Kreed
16-09-2008, 10:58 PM
Bravo CFR ! Un meci superb, sper ca Steaua sa ia exemplu sa sa joaca un meci offensiv. Inca odata BRAVO CFR !
SSORIN
16-09-2008, 10:59 PM
Bravo CFR ! Atat am avut de zis.
Omega
16-09-2008, 11:40 PM
Buni ai dracu băă! Am ţinut cu ei, români de-ai noştri, chiar nu îi înţeleg pe invidioşi. Dacă era dispută între formaţiile româneşti în ligă e normal să vrei răul adversarului dar noi abia pupăm 2 echipe aşa că cefereee ale aleee :crazyboy:.
PS: **** UEFA. Nişte măgari, doar fiindcă CFR este o echipă mică nu trebuia tratată aşa. Cicinho trebuia să ia roşu ca ultim apărător la primul fault şi galben la al doilea fault la Culio. Oricum bravo lor, mă aştept şi de la Steaua la o prestaţie asemănătoare.
Ratonu
17-09-2008, 12:03 AM
Să mai spună cineva că nu se fură în Champions League sau că fotbalul românesc e cu nişte clase mai jos decât ce se întâmplă în Vest...
liquid
17-09-2008, 07:11 AM
Nu se fura in CL si fotbalul romanesc e cu cateva clase sub cel din vest
P.S. Roma praf, CFR extraordinari...
stephen
17-09-2008, 12:15 PM
Jos palaria pentru CFR. De ani buni nu am mai gustat la maxim un meci al unei echipei romanesti in Europa. Extraordinara performanta. Sper sa se tina de treaba si-n restul campaniei pentru ca au aratat ca se poate. Au jucat un fotbal modern si curajos. Tot respectul pentru ei : au fost condusi pe Olimpico si au revenit, castigand! Nicio echipa romaneasca nu a fost in stare de asa ceva pana acum...Bravo!
M.I.L.32
17-09-2008, 02:50 PM
Un meci superb, o mare performanta pentru clujeni. Echipa de aseara a fost o echipa foarte matura.A fost cel mai frumos meci din CL al unei echipe din Romania. Bravo si succes mai departe...
T-Bag
17-09-2008, 03:09 PM
A fost cel mai frumos meci din CL al unei echipe din Romania.
Not so fast, ok ?
Aici ar putea intra Kiev - Steaua, dar tu ai precizat din tot CL-ul, asa pot spune finala din 86' a stelei.
M.I.L.32
17-09-2008, 03:17 PM
Era de inteles ca din ultima perioada. Kiev - Steaua, nu a fost asa frumos.
T-Bag
17-09-2008, 03:29 PM
Pentru ca nu l-ai vazut tu. Si in plus atunci Kievul era in forma mare, Roma era inaintea meciului in forma proasta, de cateva meciuri joaca haotic.
M.I.L.32
17-09-2008, 03:35 PM
Ma tu esti copil ! Parerea mea e ca nu a fost mai frumos si gata...ai chef de cearta, cauta pe altcineva. Fiecare cu parerea sa.
PS: sunt stelist deci nu aveam cum sa ratez meciul ! :p
T-Bag
17-09-2008, 03:39 PM
Intradevar, CFR a jucat superb aseara, nici sa nu va ganditi ca critic echipa, a fost ceva extraordinar, dar nu a fost peste performantele Stelei. :p
little_foot
17-09-2008, 03:40 PM
Not so fast, ok ?
Aici ar putea intra Kiev - Steaua, dar tu ai precizat din tot CL-ul, asa pot spune finala din 86' a stelei.
Finala din '86 s-a jucat pe alt format. Atunci era Cupa Campionilor Europeni, jucau doar tarile care castigau campionatul in fiecare tara. Sunt competitii total diferite. Si nici Kiev - Steaua nu poti spune ca a fost la fel de frumos. Valoarea echipelor era apropiata (poate chiar cu un plus pentru Steaua), nu au fost rasturnari de situatie, Steaua daca tin eu bine minte a marcat in urma unor faze fixe+contraatac. Aici a fost cu totul si cu totul altceva. CFR la prima prezenta in CL, Roma un nume cu greutate in Europa...datele problemei au fost altele.
Ratonu
17-09-2008, 04:30 PM
Finala din '86 s-a jucat pe alt format. Atunci era Cupa Campionilor Europeni, jucau doar tarile care castigau campionatul in fiecare tara. Sunt competitii total diferite.
Era vorba de cât de frumos a fost meciul, deci aşa ceva nu e relevant.
Oricum, frumuseţea e un concept subiectiv şi în fotbal, aşa că, na, fiecare cu părerea lui. :p
A, da, cât despre nume... Dinamo Kiev e MULT mai mare decât AS Roma. Sigur, Roma vine dintr-un campionat mai puternic, însă unul în care cu greu poate fi numită printre marile echipe. Probabil, totuşi, că Steaua a avut cotă mai mică la pariuri cu Dinamo Kiev decât CFR cu Roma.
fifa3d
17-09-2008, 07:41 PM
AS Roma -CFR Cluj 1-2 gol:pannuci/culio si culio
pikciu
17-09-2008, 10:43 PM
Asa e, bafta Bayern!
:coco:
Au avut si ceva noroc nemtii. Dar asta e, e bun rezultatul.
Edit: Sa-mi mute si mie cineva mesajul dincolo, am nimerit gresit. Multumesc.
John Cena 27
19-09-2008, 08:40 PM
Bravo CFR...Felicitari
kl@udiu
23-09-2008, 09:04 PM
Felicitari CFR,probabil,adica mai mult ca sigur are locul 3;)...Sau nu se stie...dar nu cred ca poate ocupa locul 2,sa fim realisti... oricum,bravo :mishto:
Vladutzyy
27-09-2008, 09:51 AM
daca reuseste s-o bata pe Bordeaux de 2 ori si daca mai faca un egal cu Chelsea sau AS Roma se va califica cu siguranta in 8-imi
M.I.L.32
27-09-2008, 01:11 PM
Stai relaxat...daca a batut pe Roma acum spui ca va bate pe Bordeaux... egal cu Chelsea etc...etc... Si eu mi-as dori sa treaca de grupe, ambele echipe, dar cred totusi ca e un vis....
Vladutzyy
28-09-2008, 08:33 PM
un vis care poate devenii realitate...stiu ca ce zic e destul de greu de realizat..dar sa recunoastem ca CFR a jucat pe olimpico ca o echipa de CL ..si daca va continua asa raman la parerea ca are o sansa..
Foarte bun meci al celor de la CFR. Orice ar spune lumea, poate a jucat Chelsea mai prost, au fost obositi, dupa 2 meciuri cu Roma si Chelsea, cei de la CFR au 4 puncte. Stelistii ar trebui sa invete ceva, au jucatori de valoare cu care ar putea avea rezultate bune.
Sa speram ca CFR va ramane cu picioarele pe pamant la meciurile cu Bordeaux.
champion
01-10-2008, 11:09 PM
4 puncte dupa 2 meciuri, contra celor de la Roma si Chelsea !
Cine ar fi crezut ca, clujenii sunt in stare de asa ceva. Inca vreo doua rezultate pozitive si se pot gandi la optimi. :-)
Bafta lor !
Ratonu
01-10-2008, 11:39 PM
Mult curaj, multă atenţie, multă stăpânire de sine, acestea au avut ceferiştii şi n-au avut unii jucători stelişti, poate alături de Lăcătuş. Un meci frumos şi un rezultat bun pentru CFR.
Kreed
01-10-2008, 11:50 PM
4 puncte dupa 2 meciuri, contra celor de la Roma si Chelsea !
Cine ar fi crezut ca, clujenii sunt in stare de asa ceva. Inca vreo doua rezultate pozitive si se pot gandi la optimi. :-)
Bafta lor !
Cred ca vrei sa spui şaisprezecimi. :)
Un meci bun facut de CFR. Daca ar reusi sa ia cele 6 puncte de la Bordeaux s-ar califica sigur.
Ratonu
02-10-2008, 12:30 AM
Nu, se referea la optimi, şaisprezecimi sunt în Cupa UEFA, în Champions League nu.
Cu Girondins nu va fi deloc uşor. De văzut cum vor trata CFR aceste meciuri, în condiţiile în care se va aştepta victoria de la ei, iar adversarii vor fi cum nu se poate mai determinaţi.
xdevil
02-10-2008, 05:44 AM
Daca vor trata meciurile cu seriozitate, cum le-au tratat si pe astea doua, au sanse foarte mari sa ia 6 sau macar 4 puncte. Si trebuie sa ne gandim ca acasa mai pot scoate macar un egal cu Roma, dupa ce i-au batut in deplasare.
Daca raman cu picioarele pe pamant si muncesc din greu in continuare au toate sansele sa ajunga in optimile Champions League.
kl@udiu
02-10-2008, 09:06 AM
Din punctul meu de vedere Ei sunt calificati deja...acum nu se stie daca in optimile Champions League sau Cupa Uefa...dar au mari sanse ca pentru prima data in istorie,o alta echipa decat steaua sa ajunga in optimi,dupa o pauza de aproape 10 ani...
ady_26_07
02-10-2008, 09:41 AM
cfr joaca magnific.Daca scoatem 6 puncte cu Bordeaux ne calificam sigur si daca prindem un adversar slab poate poate in sferturi.Ar fi ceva extraordinar;)
tot respectul pt cfr..diferentza intre noi si cfr e de mentalitate..la steaua inca sunt predominanti romanii si deci frica de asumare de riscuri si cu asta vine si frica de succes..cfr le dadea 2 boabe italienilor..
eLiTe
02-10-2008, 11:21 AM
stii care e diferenta ? ei s-au dus pe merit, au luat campionatul, voi ati furatu cu, carul ca sa ajungeti pe locul 2 si stiti bine asa, nu are rost sa repetam povestea cu bricheta s.a.
stefan
02-10-2008, 12:06 PM
Din punctul meu de vedere Ei sunt calificati deja...acum nu se stie daca in optimile Champions League sau Cupa Uefa...dar au mari sanse ca pentru prima data in istorie,o alta echipa decat steaua sa ajunga in optimi,dupa o pauza de aproape 10 ani...
Care pauza ca Steaua n-a trecut niciodata de grupe in UCL. Ma indoiesc ca CFR va ajunge in optimile UCL dar are sanse destul de mari sa mearga mai departe in Cupa UEFA si sa faca o figura frumoasa.
Ratonu
02-10-2008, 01:05 PM
tot respectul pt cfr..diferentza intre noi si cfr e de mentalitate..la steaua inca sunt predominanti romanii si deci frica de asumare de riscuri si cu asta vine si frica de succes..cfr le dadea 2 boabe italienilor..
Parţial sunt de acord, dar mi se pare că la Steaua tocmai românii sunt ăia cu capul pe umeri, alături de Zapata. Probabil că Trombetta e mai bun psiholog decât Lăcătuş.
Leahu
02-10-2008, 01:24 PM
Parţial sunt de acord, dar mi se pare că la Steaua tocmai românii sunt ăia cu capul pe umeri, alături de Zapata. Probabil că Trombetta e mai bun psiholog decât Lăcătuş.
Da , ai dreptate dar CFR are vointa si arata in joc tot ce poate.Cu Chelsea au jucat senzational , nu stiu daca se astepta cineva la asta !
Omega
02-10-2008, 02:11 PM
Am fost aşa de uimit de CFR aseară că nici acum nu îmi vine să cred că au reuşit un egal cu Chelsea. Un egal nu numai pe tabelă dar şi în teren. Chelsea a avut ceva mai multe şuturi dar CFR a avut fazele cele mai periculoase. Nu îmi venea să cred cum reuşea Yossuf Kone să prinda mingile alea în aer printre fundaşii englezilor şi îmi aduceam aminte cum "motănelul" de Bogdan Stancu le rata pe toate, ca şi Arthuro de altfel. Bravo lor, chiar au şanse să se ducă mai departe fiindcă înainte de toate CFR Cluj JOACĂ FOTBAL!
M.I.L.32
02-10-2008, 03:06 PM
Bravo lor, au jucat foarte bine si eu cred ca merita sa treaca de grupe (din meciurile de pana acum). Sa speram ca va fi surpriza grupei.
stephen
02-10-2008, 03:35 PM
Ma gandeam marti ca Steaua jucase binisor cu Fiorentina si scosese un rezultat bunicel. Dar dupa ce-am vazut aseara... :D
La CFR s-au adus jucatori muncitori, nu figuranti de genul lui Dayro Moreno. Mie Kone mi s-a parut absolut genial. Este pilonul de la care pleaca toate actiunile de atac si se vede ca are alta viziune, dupa cum modul cum s-a bautut cu Terry si Alex timp de 90 de minute. Dubarbier pare sa fie mingicarul clujenilor doar ca nu trec toate mingile pe la el, si asta-l face special si aduce elementul surpriza in joc. O echipa remarcabila per total! Bravo lor!
malouda81
02-10-2008, 04:00 PM
1.CFR Cluj
2.Steaua
3.Dinamo
CFR Joaca foarte bine. sper ca vor ajunge macar pana in sferturi de finale.
xdevil
02-10-2008, 04:54 PM
Kone e fantastic intr-adevar. Un atacant cum nu cred ca am mai vazut in Romania...
Leahu
02-10-2008, 05:31 PM
Din primele 2 meciuri CFR a aratat ca este o echipa de UCL dar trebuie sa fie atenta incontinuare , totusi mai sunt 4 meciuri de jucat , se poate decide totul in ultimul meci ^_^
alabala
13-10-2008, 02:12 AM
Intradevar principala surpriza a acestei editii de champions league
Vladutzyy
17-10-2008, 10:26 AM
marti 21 octombrie are loc meciul Bordeaux-CFR Cluj care va conta pentru etapa a3-a din grupele ucl.le urez noroc celor de la cfr si sper sa se califice :)
Omega
22-10-2008, 10:58 PM
Se pare că francezii ne-au făcut-o. CFR n-a mai strălucit în faţa unei echipe accesibile ca Bordeaux, iar neşansa au adus prima înfrângere pentru Trombetta. La meciurile de la Cluj trebuie să atace, dacă ar scoate 4 puncte din meciurile cu AS Roma şi Bordeaux cred că ar fi calificaţi. Astă seară însă, Kone nu a mişcat nimic, nu au mai fost acele preluări la mingi dificile dintre 2 adversari, Dubarbier a fost complet nul, Trică lent şi absent de la joc dar un Mureşan constant şi de încredere. Până şi Culio a mai mişcat câte ceva, dar nu a avut sprijin şi cred că a fost cel mai faultat dintre jucătorii Clujului.
pastilax
23-10-2008, 11:02 AM
Mureşan e o stâncă ! :D Imi pare rau de CFR , chiar daca nu a jucat nimic , merita egalul!
cata_dinamo
04-11-2008, 09:52 PM
Bordeaux conduce cu 1-0, gol Gourcuff !
Leahu
04-11-2008, 09:55 PM
A egalat CFR , 1-1 !
bogdan7
04-11-2008, 09:56 PM
Bordeaux conduce cu 1-0, gol Gourcuff !
iar CFR a egalat :mellow::p
mi-a luat-o Leahu inainte :D
cata_dinamo
04-11-2008, 10:25 PM
2-1 pentru Bordeaux , gol Wendel !
S3BBY
04-11-2008, 10:57 PM
Roma are 2-0 cu Chelsea si deja se complica situatia in grupa asta.
LE:3-0.
Ratonu
04-11-2008, 11:41 PM
La Roma nu poate fi decât un blat nesimţit, e clar că se vrea ca Bordeaux şi CFR să fie scoase din Champions League.
CFR-ul îmi place în continuare şi nu trebuie să se descurajeze, eu zic că arată din ce în ce mai mult a echipă mare. La Culio şi Dubarbier trebuie umblat, au fost cam în plus pe teren în seara asta.
Leahu
05-11-2008, 01:28 PM
E greu ca CFR sa mai treaca de grupe dar trebuie sa se lupte macar pentru UEFA .. :(
Grupa A
Chelsea - 7 pct
Roma - 6 pct
Bordeaux - 6 pct
CFR Cluj - 4 pct
@lyn reloaded
05-11-2008, 02:46 PM
Mie imi place extraordinar de mult de KONE. Arata ca intr-adevar e un atacat de clasa(cam unu din asta i-ar trebui Stelei).
Despre meci ce sa spun, cred ca puteau obtine si victoria, dar acum tre sa lupte pt locul 3, deoarece e aproape imposibil sa ia locul 2. Oricum pt prima participare in CL echipa arata bine.
sebseb
05-11-2008, 03:57 PM
De la CFR cel mai bine a jucat de departe Kone,iar de la ei Vendel si Gourcuff.
Nu prea le mai dau sanse pentru optimile Chamions League poate pentru primavara in cupa UEFA.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.