View Full Version : Liga I 2008-2009
Sirius
20-05-2008, 11:46 AM
Cum sezonul 2007-2008 s-a încheiat, mutăm aici discuțiile despre viitoarea ediție de campionat.
sorin
20-05-2008, 02:50 PM
La Rapid nu s-a schimbat nimic, cu exceptia patronului! Totul este un haos, ca si inainte!
Tin de aproape 6 ani cu Rapid si, cu exceptia turului editiei de campionat 2002-2003, cand echipa avea 10 puncte distanta fata de principala urmaritoare, Dinamo iar in acea vara cucerise Cupa si Supercupa), nu imi amintesc sa existe o perioada cu adevarat linistita din toate punctele de vedere. In returul acelei editii, datorita achizitiilor proaste facute de Rednic, echipa a avut multe sincope, reusind totusi sa castige campionatul la 5 puncte in fata Stelei, dupa un final incendiar de sezon. Apoi a venit meciul de pomina cu Anderlecht, meciuri nu tocmai stralucite in Cupa si campionat, totul culminand cu mazilirea lui Rednic si aducerea lui Becali si Petrescu in Giulesti. Rezultate slabe, urmate de perioade incerte in care Hizo era antrenor. Apoi a venit Razvan care a reusit sa inchege o adevarata echipa, cu rezultate in Romania dar si in Europa, echipa care nu a fost niciodata sustinuta in proportie de 100% de Copos, care, ba mai mult, punea presiune inutil pe echipa desi tocmai de asta nu avea nevoie Rapidul. Certuri interminabile intre Lucescu jr. si Copos, presupuse plecari ale lui Razvan pe la Timisoara, reveniri, ca intr-o veritabila telenovela. Urmeaza perioada cunoscuta de toti Bergodi-Rednic-Rada, in care Rapidul nu reuseste sa se califice in grupele Cupei Uefa, pierde Cupa Romaniei, rateaza toate obiectivele, terminand la o distanta uriasa fata de campioana, fata de care in iarna o desparteau 5 puncte. Venirea lui Taher nu cred ca are cum sa rezolve aceste probleme intr-un timp de atat de scurt. Taher nu stie fotbal, e doar entuziasmat, deciziile importante le ia tot Copos asa ca nu cred ca sezonulurmator o sa fie foarte linistit.
In sezonul 2008-2009 yo vad cam asa campionatul:
1.Steaua
2.Dinamo
3.Rapid
4.Cfr Cluj
5.U.Urziceni
6.U.Craiova
7.Fc Brasov
8.Poli Timisoara
sisu_stelistul
21-05-2008, 10:53 AM
Inca n-ai vazut ce transferuri au facut cei de la Brasov, si deja ii vezi pe 7? Au zis ei multe dar sa asteptam sa vedem ce le iese, nu cred ca o sa fie asa de sus din primul sezon dar nu se stie niciodata. Pe Craiova n-o vad atat de sus, o sa le plece cativa jucatori, si nu stiu ce va aduce mititelu. Sunt curios ce va face Urziceniul, dar MM face treaba, probabil vor prinde iar un loc de cupa uefa sau vor fi aproape de el. CFR cred ca va fi mai sus de 4, oricum e mult prea devreme sa ne pronuntam.
dorel
21-05-2008, 11:30 AM
Craiova nu avea interdictie la transferuri pana in iarna? Toate echipele promovate trebuie sa se intareasca serios pentru a face fata in prima liga. Poate a dominat FC Brasov seria, dar Nae, Kajcsa, Constantin, Bogdan Nicolae, Maldarasanu sau Ilyes au peste 30 de ani si in Liga 1 nu vor mai juca cu Sacele, Focsani sau Intergaz. In ultimii ani mai rar o echipa promovata a terminat in prima jumatate a clasamentului, majoritatea au retrogradat dupa un sezon.
Candidatele la titlu le vom cunoaste dupa cel putin 10 etape. Steaua cu lotul actual poate termina chiar si la mijlocul clasamentului dar daca vor aduce inlocuitori pentru Dica, Nicolita si ceilalti fotbalisti care nu mai dau randament de ceva timp, ar putea lua titlul. Daca conducatorii CFR-ului au invatat ceva dupa transferurile esuate din iarna, clujenii pot lua din nou titlul, daca nu, trebuie sa se multumeasca iar cu un loc de UEFA. Dinamo ar cam trebui sa aduca fotbalisti de valoare, nu jucatori care stau un tur de campionat, joaca 2 meciuri si pleaca. Din actuala echipa ar trebui sa ramana Lobont, Moti, Pulhac, Cristea, Ropotan, Bratu si Danciulescu. La Rapid totul depinde de Taher, ori face ce a zis, ori Rapid deja a iesit din lupta pentru titlu. Urziceniul nu are forta necesara pentru a lua campionatul, dar cu siguranta va fi acolo sus. Oricum, pana incepe Liga 1 mai este campionatul european si s-ar putea sa vedem cativa jucatori care vor pleca in strainatate daca vor impresiona.
Inca n-ai vazut ce transferuri au facut cei de la Brasov, si deja ii vezi pe 7? Au zis ei multe dar sa asteptam sa vedem ce le iese, nu cred ca o sa fie asa de sus din primul sezon dar nu se stie niciodata. Pe Craiova n-o vad atat de sus, o sa le plece cativa jucatori, si nu stiu ce v-a aduce mititelu. Sunt curios ce va face Urziceniul, dar MM face treaba, probabil vor prinde iar un loc de cupa uefa sau vor fi aproape de el. CFR cred ca v-a fi mai sus de 4, oricum e mult prea devreme sa ne pronuntam.
Asta e parerea mea.Oricum acest posta va fi aici si peste un an. Atunci vom vedea la cate echipe am nimerit pozitia din clasament.Yo unul sper ca voi nimeri macar 5 dintre ele.
bogdan7
21-05-2008, 10:41 PM
In sezonul 2008-2009 yo vad cam asa campionatul:
1.Steaua
2.Dinamo
3.Rapid
4.Cfr Cluj
5.U.Urziceni
6.U.Craiova
7.Fc Brasov
8.Poli Timisoara
aproximativ, avem aceeasi parere:D
Sunt tare curios ce rezultat va fi la meciul Unirea Urziceni - Fc Brasov :)
eLiTe
21-05-2008, 11:58 PM
Stiti care e singura diferenta intre noi si steaua ? Voi aveti siguranta ca atunci cand va merge ma greu e Becali, noi jucand mereu cinstit ..
pikciu
22-05-2008, 10:29 AM
Hai las-o mai moale, la Cluj cat de cinstit a fost Rapidul? Faceti numai pe victimele, va plangeti ca niste femei.
eLiTe
22-05-2008, 11:06 AM
Cum sa mai joci cand ti se ia o victorie care ar fi incheiat campionatul, nu are rost sa o luam de la 0, Rapid a batut steaua nu invers. Sau bricheta a invins Rapidul.
Iar tu ai prins glas ca ati venit in A ? Stai relax, oricum picati.
pikciu
22-05-2008, 12:04 PM
Mi se rupe mie de ce zici tu.
gianni
22-05-2008, 01:26 PM
totul depinde de cum se gestioneaza capitalul fotbalistic actual si de transferurile ulterioare. Unii jucatori se pot adapta mai greu la conditiile campionatului nostru, altii pot da randament inca de la inceput.
Sa vedem cate dintre transferurile anuntate cu "surle si trambite" vor deveni realitate!
bogdan7
22-05-2008, 06:45 PM
Stiti care e singura diferenta intre noi si steaua ? Voi aveti siguranta ca atunci cand va merge ma greu e Becali, noi jucand mereu cinstit ..
da, si cum era... sunteti an de an ,,campioana morala" :rolleyes:
eLiTe
22-05-2008, 07:24 PM
Decat sa am un patron oier si sa spuna pe fata ce face .. mai bine asa. Nu vrem sa ne schimbam acum, am fost saraci toata perioada noastra.
da, si cum era... sunteti an de an ,,campioana morala" :rolleyes:
Ai dreptate ei mereu sunt cei care merita sa castige campionatul, dar nu l-au castigat decat de 3 ori in istorie, asa ca taceti odata ca mai aveti pana o sa ajungeti la nivelul Stelei.
eLiTe
23-05-2008, 09:31 AM
Vezi ? Asta e diferenta intre noi si voi .. voi sunteti pentru titluri .. daca ar pica steaua 1 an in B ar ramane stadionul gol.
Vezi ? Asta e diferenta intre noi si voi .. voi sunteti pentru titluri .. daca ar pica steaua 1 an in B ar ramane stadionul gol.
Voi deja va ganditi la liga a II-a, noi ne gandim la titlu.Rapid e pregatita sa retrogradeze.Asta e diferenta.
eLiTe
23-05-2008, 11:05 AM
Diferenta este ca voi ati fost ajutati de Ceausescu si ati luat multe titluri cu japca, cand erau in campionat suspendati jucatorii stelei, se reducea pedeapsa ca erau jucatori de lotul national =))).
Pai acum de ce nu se mai face ? Nu as suporta sa tin cu o echipa care a fost sustinuta de Ceausescu si armata. Huo !
Da un ochi pe semnatura mea.
Aline ai fost la vreun meci in viata ta ? Semintele nu sunt bune la TV.
Saint
23-05-2008, 03:05 PM
O marite ultras!
Tu nu mai comenta atata de alte echipe, cand voi sunteti praf! Cand o sa joace rapidul bine, atunci sa zici de dinamo, steaua, alte echipe!
bogdan7
23-05-2008, 05:37 PM
daca ar pica steaua 1 an in B ar ramane stadionul gol.
Daca ar pica Steaua in B, lucru ce nu se va intampla nici in cele mai frumoase vise ale lui Borcea, pretul pt difuzarea meciurilor din liga 1 la TV va scadea considerabil, pt ca lumea se uita in general la meciurile Stelei !!!
Si apropo de moralitate, la Steaua - Rapid suporterii Rapidului sunt de vina pt ceea ce s-a intamplat, iar la Rapid-CFR v-ati vandut, nici daca va platea CFR-ul nu jucati in asa hal.
,,Campioana morala"... vezi sa nu:rolleyes:
Diferenta este ca voi ati fost ajutati de Ceausescu si ati luat multe titluri cu japca, cand erau in campionat suspendati jucatorii stelei, se reducea pedeapsa ca erau jucatori de lotul national =))).
Pai acum de ce nu se mai face ? Nu as suporta sa tin cu o echipa care a fost sustinuta de Ceausescu si armata. Huo !
Da un ochi pe semnatura mea.
Aline ai fost la vreun meci in viata ta ? Semintele nu sunt bune la TV.
Hai sa ne aducem aminte de acum 20-25 de ani. C treaba are Ceausescu acum??? Ai uitat ce sa spui despre Steaua si acu spui lucruri de moolt uitate??? =)):lol:
Si daca te intereseaza am fost la meciuri,ce daca nu sunt din Bucuresti inseamna ca nu pot sa vad meciuri de pe stadion?? =))
Cred ca anul asta putem prinde un loc de Uefa dar trebuie sa fim mai temperati caci am vazut pe ce loc terminam cand visam titlul. Interdictia la transferuri ne-a si facut rau dar si mult mai mult bine, asa am descoperit tinere talente gen Gaman, Gangio sau Barboianu care nu ar fi avut loc de cine stie ce petarde sau bananieri care ar fi urmat sa ia calea Baniei in perioada de transfer. O prezenta in Uefa ar fi un inceput de drum catre performanta pentru ca nu moti muta muntii din loc dintr-o data.
eLiTe
25-05-2008, 03:41 PM
O marite ultras!
Tu nu mai comenta atata de alte echipe, cand voi sunteti praf! Cand o sa joace rapidul bine, atunci sa zici de dinamo, steaua, alte echipe!
Las-o mai usor cu ultras ...
A jucat Rapidul cu steaua mai bine .. si ce a facut ? A supt-o .. pana la urma ni s-au luat 3 puncte si asta nu poate contesta nimeni. Acolo se termina campionatul ! In cel mai rau caz faceam egal desi eu spun ca eram pe ei ..
Tocmai in acel meci pentru prima data s-a intrerupt pe un asemenea motiv cand se intamplase de mai multe ori in tara ! Toata presa a contestat decizia arbitrului, si toti ne-au dat pe noi invingatori.
M**e steaua, FRF, Becali, FOTBALUL ROMANESC !
Si ce aducea mai multa demnitate si respect sa stati capre cu cfr sau sa aratati ca intradevar sunteti singuri impotriva tututor si sa jucatori corect?
eLiTe
25-05-2008, 04:10 PM
De ce sa joci pe bune cand tu [steaua] vrei sa iei titlul cu japca ? Vezi meciul cu CFR, Urziceni, Craiova ETC. !!!
To blue nu te baga .. ca oltenii tai ne-au felicitat pe mai multe forumuri ca nu am jucat pe bune. Toti au fost sezonul acesta si sper ca vor fi si la anul daca o sa fie aceeasi situatie ANTI-steaua [spurcati].
sisu_stelistul
25-05-2008, 04:42 PM
Deja exagerezi, sunt sigur ca toate cele 17 echipe din liga 1, exceptand Steaua au felicitat rapidistii pe toate forumurile.
Oricum te inteleg, la cat de rar reuseste Rapidul sa bata pe Steaua, si la cateva luni dupa meci inca aveti vise cu el :)
Da stiu erau unii care doreau sa dam meciul nemteniilor ca sa bice Buzau, cand ura pt o alta echipa depaseste dragostea pt propria echipa nu e bine. Noi am tinut la onoarea noastra si am jucat pe teren si cu Ceahlaul si cu steaua, asa am demonstrat ca nu intram in aceasi oala cu steua si cfr si caci demnitatea noastra e mai presus decat razbunarea.
cred ca macar un admin va vedea comportamentul lui eLiTe!!! uitati-va mai sus ce cuvinte foloseste.
eLiTe
25-05-2008, 05:27 PM
Taci la Botosani.
cata_dinamo
25-05-2008, 06:16 PM
Eu cred ca Steaua este marea favorita la castigarea titlului in sezonul viitor pentru ca deja avea o aparare fantastica, dar ii lipsea mijlocasi si atacanti iar acum prin venira lui Szekely, in special dar si a lui Neagoe si Ionescu deja Steaua si-a intarit considerabil linia de mijloc...cat despre atac, se tot scrie ca se va aduce un adevarat varf, insa nu trebuie sa-l neglijam nici pe Bogdan Stancu. Nu cred ca CFR e in stare sa castige titlul iar, deoarece, in primul rand fac prea multe transferuri, atat veniri cat si plecari, iar in al doilea rand, exceptand cativa jucatori, restul nu prea au valoare. In acest sezon a profitat de pasii gresiti facuti de Rapid si Dinamo in special, dar si de Steaua. Referitor la Dinamo, nu ma pronunt pentru ca nu stiu ce jucatori vor fi adusi de catre rednic (cine stie de prin ce colt al lumi:confused:). Rapidul are un lot foarte echilibrat ca valoare, insa daca va scapa de micile exceptii si va aduce cativa jucatori de valoare poate catiga campionatul la pas. Nu cred ca Poli va putea castiga deocamdata campionatul, insa depinde de ce transferuri va face. In rest, nu cred ca altcineva se poate bate la titlu, poate doar la cupa uefa, adica fc. vaslui, unirea urziceni, otelul, craiova si poate fc brasov.
bogdan7
25-05-2008, 09:26 PM
Taci la Botosani.
Si care e problema ta ca e de la Botosani ?
Apropo, nivelul tau de inteligenta se regaseste in posturile de mai sus si prin limbajul folosit ! Eu sunt un mare stelist, dar din respect pt ceilalti useri, n-am facut pe nimeni ,,cioara" sau sa aduc injurii dinamovistilor.-_- ... Spurcat ? Cred ca nu te speli prea des si asta ti-o influentat postul:rolleyes:
Presa i-o dat pe rapidisti invingatori ?:huh:
Ti-am mai spus, v-o dat ,,campioni morali", campionii care nu se obosesc cu Cfr si care arunca brichete in jucatori:rolleyes: Daca asta la voi e fotbal:rolleyes:
Intr-adevar au fost greseli pro Steaua, dar au fost si impotriva Stelei.Sa ne amintim un pic de turul sezonului si de Cfr...
Imi cer scuze pt acest post daca am jignit pe cineva ...rapidisti...dar totusi acest baietel cu mintea unuia de 3 ani a jignit majoritatea userilor, si cred ca postul lui trebuia sters.
Si care e problema ta ca e de la Botosani ?
Apropo, nivelul tau de inteligenta se regaseste in posturile de mai sus si prin limbajul folosit ! Eu sunt un mare stelist, dar din respect pt ceilalti useri, n-am facut pe nimeni ,,cioara" sau sa aduc injurii dinamovistilor.-_- ... Spurcat ? Cred ca nu te speli prea des si asta ti-o influentat postul:rolleyes:
Presa i-o dat pe rapidisti invingatori ?:huh:
Ti-am mai spus, v-o dat ,,campioni morali", campionii care nu se obosesc cu Cfr si care arunca brichete in jucatori:rolleyes: Daca asta la voi e fotbal:rolleyes:
Intr-adevar au fost greseli pro Steaua, dar au fost si impotriva Stelei.Sa ne amintim un pic de turul sezonului si de Cfr...
Imi cer scuze pt acest post daca am jignit pe cineva ...rapidisti...dar totusi acest baietel cu mintea unuia de 3 ani a jignit majoritatea userilor, si cred ca postul lui trebuia sters.
MS pt sustinere, iar elite sa se uite la echipa lui si apoi sa le jigneasca pe celelalte.
U Cluj 1919
26-05-2008, 08:39 AM
1-2 Dinamo/Rapid
2-3 Poli Timisoara/Steaua
4-5 Cfr/Urziceni
;););)
1-2 Dinamo/Rapid
2-3 Poli Timisoara/Steaua
4-5 Cfr/Urziceni
;););)
La ce te referi?????? Locurile de clasament care crezi u ca vor fi ocupate de aceste echipe???
sorin
26-05-2008, 01:54 PM
Ti-am mai spus, v-o dat ,,campioni morali", campionii care nu se obosesc cu Cfr si care arunca brichete in jucatori:rolleyes:.
Nu cred ca ai inteles ce inseamna "campioni morali". CFR si Steaua au facut multe magarii in tur, respectiv retur, si daca e sa se scada celor doua echipe punctele obtinute prin diferite ajutoare mai mult sau mai putin involuntare si se aduna punctele pe care giulestenii le-au pierdut din cauza unor nedreptati, probabil Rapidul era pe primul loc, de aici numele de "campioni morali". Notiunea se refera strict la echipa, nu si la suporteri asa ca partea cu "campionii care arunca brichete in jucatori" nu stiu ce sens are in fraza. Si elite, spunand "presa ne-a dat invingatori "se referea la faptul majoritatea presei a condamnat gestul stelistilor de a parasi terenul, nu neaparat ca in ziare a aparut scris Rapid - Steaua 1-0.
Albertino99
26-05-2008, 02:39 PM
Nu cred ca ai inteles ce inseamna "campioni morali". CFR si Steaua au facut multe magarii in tur, respectiv retur, si daca e sa se scada celor doua echipe punctele obtinute prin diferite ajutoare mai mult sau mai putin involuntare si se aduna punctele pe care giulestenii le-au pierdut din cauza unor nedreptati, probabil Rapidul era pe primul loc, de aici numele de "campioni morali". Notiunea se refera strict la echipa, nu si la suporteri asa ca partea cu "campionii care arunca brichete in jucatori" nu stiu ce sens are in fraza. Si elite, spunand "presa ne-a dat invingatori "se referea la faptul majoritatea presei a condamnat gestul stelistilor de a parasi terenul, nu neaparat ca in ziare a aparut scris Rapid - Steaua 1-0.
Numai CFR si Steaua au facut magarii?:confused: Oricum , sunt de acord cu tine sorin,Rapidul merita cel mai mult sa castige campionatul,sau macar sa se claseze pe locul 2.^_^
U Cluj 1919
26-05-2008, 03:09 PM
La ce te referi?????? Locurile de clasament care crezi u ca vor fi ocupate de aceste echipe???
da :D
U Cluj 1919
26-05-2008, 03:14 PM
Numai CFR si Steaua au facut magarii?:confused: Oricum , sunt de acord cu tine sorin,Rapidul merita cel mai mult sa castige campionatul,sau macar sa se claseze pe locul 2.^_^
Dupa parerea mea cfr si steaua au fost cele mai ***** echipe!!!
Si aici nu o spun numa din ura pe care o port ambelor echipe.
Campiona MORALA a acestui campionat este Unirea URZICENI!!! :rolleyes::rolleyes:
:romania:
sorin
26-05-2008, 04:01 PM
Bineinteles ca si alte echipe au facut lucruri mai putin ortodoxe ( asta asa ca sa nu se mai ia Saint de mine ca ma leg doar de steaua:fluier:), dar m-am referit doar la acestea doua pentru ca ele s-au clasat in fata Rapidului sezonul trecut.
Unirea Urziceni a fost revelatia sezonului trecut. Singura echipa care a tacut si a facut ceva. Merita tot respectul nostru. Desi s-a clasat pentru prima data in istorie pe un loc de cupa europeana, nu am auzit nicio declaratie pompoasa a celor care baga bani acolo. Nici macar nu le stiu numele. Asta, pentru mine, denota ca sunt niste persoane care stiu ce inseamna profesionalismul.
Saint
26-05-2008, 05:27 PM
Stai linistit, ca nu ma iau de tine ca te iei de steaua, ci ma iau de tine ca vezi rapidu ala ca pe echipa care tot timpul a fost corecta ;) :p
bogdan7
26-05-2008, 06:35 PM
Si elite, spunand "presa ne-a dat invingatori "se referea la faptul majoritatea presei a condamnat gestul stelistilor de a parasi terenul, nu neaparat ca in ziare a aparut scris Rapid - Steaua 1-0.
Da, dar tot presa o remarcat ca Rapidul nu s-a prea omorat cu firea la Cluj.:rolleyes:
PROGRAMUL SEZONULUI VIITOR: 08-09
Etapa 1
Rapid - Gloria Bistrita
Universitatea Craiova - Politehnica Iasi
FC Vaslui - Steaua
FC Brasov - Unirea Urziceni
Pandurii Tirgu-Jiu - Dinamo
FC Arges - Poli Timisoara
Gaz Metan Medias - Otelul Galati
CS Otopeni - CFR Cluj
Gloria Buzau - Farul Constanta
Etapa 2
Gloria Bistrita - Universitatea Craiova
Politehnica Iasi - FC Vaslui
Steaua - FC Brasov
Unirea Urziceni - FC Arges
Dinamo - Gaz Metan Medias
Poli Timisoara - Pandurii Tirgu-Jiu
Otelul Galati - CS Otopeni
CFR Cluj - Gloria Buzau
Farul Constanta - Rapid
Etapa 3
Rapid - CFR Cluj
Universitatea Craiova - Farul Constanta
FC Vaslui - Gloria Bistrita
Pandurii Tirgu-Jiu - Unirea Urziceni
FC Arges - FC Brasov
Gaz Metan Medias - Poli Timisoara
CS Otopeni - Dinamo
Gloria Buzau - Otelul Galati
Politehnica Iasi - Steaua
Etapa 4
FC Brasov - Pandurii Tirgu-Jiu
Gloria Bistrita - Politehnica Iasi
Steaua - FC Arges
Unirea Urziceni - Gaz Metan Medias
Dinamo - Gloria Buzau
Poli Timisoara - CS Otopeni
Otelul Galati - Rapid
CFR Cluj - Universitatea Craiova
Farul Constanta - FC Vaslui
Etapa 5
Rapid - Dinamo
Universitatea Craiova - Otelul Galati
FC Vaslui - CFR Cluj
Pandurii Tirgu-Jiu - FC Arges
Gaz Metan Medias - FC Brasov
CS Otopeni - Unirea Urziceni
Gloria Buzau - Poli Timisoara
Gloria Bistrita - Steaua
Politehnica Iasi - Farul Constanta
Etapa 6
FC Brasov - CS Otopeni
FC Arges - Gaz Metan Medias
Steaua - Pandurii Tirgu-Jiu
Unirea Urziceni - Gloria Buzau
Dinamo - Universitatea Craiova
Poli Timisoara - Rapid
Otelul Galati - FC Vaslui
CFR Cluj - Politehnica Iasi
Farul Constanta - Gloria Bistrita
Etapa 7
Rapid - Unirea Urziceni
Universitatea Craiova - Poli Timisoara
FC Vaslui - Dinamo
Gaz Metan Medias - Pandurii Tirgu-Jiu
CS Otopeni - FC Arges
Gloria Buzau - FC Brasov
Gloria Bistrita - CFR Cluj
Politehnica Iasi - Otelul Galati
Farul Constanta - Steaua
Etapa 8
FC Brasov - Rapid
Pandurii Tirgu-Jiu - CS Otopeni
FC Arges - Gloria Buzau
Steaua - Gaz Metan Medias
Unirea Urziceni - Universitatea Craiova
Dinamo - Politehnica Iasi
Poli Timisoara - FC Vaslui
Otelul Galati - Gloria Bistrita
CFR Cluj - Farul Constanta
Etapa 9
Rapid - FC Arges
Universitatea Craiova - FC Brasov
FC Vaslui - Unirea Urziceni
CS Otopeni - Gaz Metan Medias
Gloria Buzau - Pandurii Tirgu-Jiu
Gloria Bistrita - Dinamo
Politehnica Iasi - Poli Timisoara
CFR Cluj - Steaua
Farul Constanta - Otelul Galati
Etapa 10
FC Brasov - FC Vaslui
Pandurii Tirgu-Jiu - Rapid
FC Arges - Universitatea Craiova
Gaz Metan Medias - Gloria Buzau
Steaua - CS Otopeni
Unirea Urziceni - Politehnica Iasi
Dinamo - Farul Constanta
Poli Timisoara - Gloria Bistrita
Otelul Galati - CFR Cluj
Etapa 11
Rapid - Gaz Metan Medias
Universitatea Craiova - Pandurii Tirgu-Jiu
FC Vaslui - FC Arges
Gloria Buzau - CS Otopeni
Gloria Bistrita - Unirea Urziceni
Politehnica Iasi - FC Brasov
Otelul Galati - Steaua
CFR Cluj - Dinamo
Farul Constanta - Poli Timisoara
Etapa 12
FC Brasov - Gloria Bistrita
Pandurii Tirgu-Jiu - FC Vaslui
FC Arges - Politehnica Iasi
Gaz Metan Medias - Universitatea Craiova
CS Otopeni - Rapid
Steaua - Gloria Buzau
Unirea Urziceni - Farul Constanta
Dinamo - Otelul Galati
Poli Timisoara - CFR Cluj
Etapa 13
Rapid - Gloria Buzau
Universitatea Craiova - CS Otopeni
FC Vaslui - Gaz Metan Medias
Gloria Bistrita - FC Arges
Politehnica Iasi - Pandurii Tirgu-Jiu
Dinamo - Steaua
Otelul Galati - Poli Timisoara
CFR Cluj - Unirea Urziceni
Farul Constanta - FC Brasov
Etapa 14
Rapid - Steaua
FC Brasov - CFR Cluj
Pandurii Tirgu-Jiu - Gloria Bistrita
FC Arges - Farul Constanta
Gaz Metan Medias - Politehnica Iasi
CS Otopeni - FC Vaslui
Gloria Buzau - Universitatea Craiova
Unirea Urziceni - Otelul Galati
Poli Timisoara - Dinamo
Etapa 15
Universitatea Craiova - Rapid
FC Vaslui - Gloria Buzau
Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias
Politehnica Iasi - CS Otopeni
Steaua - Poli Timisoara
Dinamo - Unirea Urziceni
Otelul Galati - FC Brasov
CFR Cluj - FC Arges
Farul Constanta - Pandurii Tirgu-Jiu
Etapa 16
Rapid - FC Vaslui
Universitatea Craiova - Steaua
FC Brasov - Dinamo
Pandurii Tirgu-Jiu - CFR Cluj
FC Arges - Otelul Galati
Gaz Metan Medias - Farul Constanta
CS Otopeni - Gloria Bistrita
Gloria Buzau - Politehnica Iasi
Unirea Urziceni - Poli Timisoara
Etapa 17
FC Vaslui - Universitatea Craiova
Gloria Bistrita - Gloria Buzau
Politehnica Iasi - Rapid
Steaua - Unirea Urziceni
Dinamo - FC Arges
Poli Timisoara - FC Brasov
Otelul Galati - Pandurii Tirgu-Jiu
CFR Cluj - Gaz Metan Medias
Farul Constanta - CS Otopeni
sorin
03-06-2008, 03:54 PM
Campionatul incepe tare cu un derby, Rapid - CFR, inca din etapa 3. Dinamo cred ca are un noroc imens avand 4 prime meciuri destul de usoare, care ii pot oferi pozitia de lider in etapa 5, cand intalneste Rapidul. Steaua are parte de un final infernal de campionat, incepand chiar cu etapa 13.
gigimures
03-06-2008, 05:38 PM
Primele 3 partide ale lui Pandurii sunt f. grele:o
cata_dinamo
03-06-2008, 06:53 PM
steaua incheie turul cu 4 meciuri foarte dificile:lol:
daca le va castiga pe toate, cred ca va incepe returul de pe primul loc.
bogdan7
03-06-2008, 07:33 PM
Dupa program, Steaua e in mod cert dezavantajata...intentionat sau nu:rolleyes:.
PS: Asta e, nu conteaza, oricum batem tot:p
cata_dinamo
03-06-2008, 07:44 PM
Dupa program, Steaua e in mod cert dezavantajata...intentionat sau nu:rolleyes:.
PS: Asta e, nu conteaza, oricum batem tot:p
bogdan, daca te uiti, eu am scris ca aveti 4 meciuri grele:lol:, pentru ca unul din cele 5 este castigat...uite-te pe program si iti vei da singur seama-_-
S3BBY
03-06-2008, 07:51 PM
bogdan, daca te uiti, eu am scris ca aveti 4 meciuri grele:lol:, pentru ca unul din cele 5 este castigat...uite-te pe program si iti vei da singur seama-_-
Da,cel cu dinamo...:lol:^_^
Daca te referi la cel cu Buzau,atunci aduti aminte ca si anul trecut la fel a zis presa:ca Buzaul o sa dea meciul Stelei,si ati vazut ce s-a intamplat...:mellow:
bogdan7
03-06-2008, 07:59 PM
Da,cel cu dinamo
Sunt de acord:p
Din cate stiu, Dinamo ,,se intelege bine" :rolleyes:cu cei de la Otopeni.Asa ca sa nu mai amintim de Buzau, pt ca daca intr-adevar lucrurile erau asa cum ziceai tu, Steaua cu cele 2 puncte luate de Bunica era campioana.
cata_dinamo
03-06-2008, 08:14 PM
@ sebi si bogdan: nu ma refer la buzau:lol:
bogdan7
03-06-2008, 08:41 PM
@ sebi si bogdan: nu ma refer la buzau:lol:
Pai nu, la Dinamo te refereai, am inteles asta:lol:
Saint
04-06-2008, 08:11 AM
Eu ma oftic ca in prima etapa o sa fiu plecat, si nu o sa pot asista la meciul cu Unirea de acasa :(. Si sper fiu acasa cand jucam cu steaua.
cata_dinamo
04-06-2008, 08:54 AM
Pai nu, la Dinamo te refereai, am inteles asta:lol:
hmmm:confused:o sa inchei off-topicul, dezvaluindu-ti numele...pai ma gandeam la meciul cu rapid, doar primul meci e in giulesti, nu ?:lol:
bogdan7
04-06-2008, 05:12 PM
1.nu e off-topic, doar vorbim despre liga 1:D
2.daca se vor comporta ca niste suporteri educati, nu cred ca vor fi probleme ca cele amintite de tine
sorin
22-06-2008, 08:49 PM
Se pare ca sezonul viitor este printre primele in care echipele nou-promovate chiar nu vor sa faca doar act de prezenta in Liga I. Lasand la o parte pe FC Brasov care are si un antrenor experimentat si un lot destul de bun, se pare ca si CS Otopeni se intareste serios cu jucatori de la echipele mari, in special Dinamo. Au reusit sa ii imprumute pe Iencsi, fost jucator la Rapid, Hristu Chiacu, Musat, Scarlatache (toti imprumut un an de la Dinamo) Cristi Munteanu si Vali Negru. Chiar daca au fost doar rezerve pe la echipele care au jucat, cu exceptia lui Iencsi, toti sunt tineri si dornici de afirmare.
Abia astept sa vad din nou Gaz Metan jucand cu echipe mari din nou,cred ca sunt singurul Mediesean de pe forum dar sunt mandru ca imi sustin echipa si sper ca nu va retrogada,sau macar va face o figura frumoasa in liga.HAIDE GAZU'!
bogdan7
26-06-2008, 09:20 PM
Din cate am auzit la stiri, Steaua si Rapid vor avea cate un meci amical cu AS Roma, respectiv Olympique Lyon.
Asta da meci de prezentare, de abia aici iti masori cu adevarat fortele, nu contra unor echipe din ligile inferioare.Bv conducerii celor 2 echipe.
liquid
26-06-2008, 09:27 PM
Dap ca si Timisoara cu Juve si apoi o mare branza in campionat, dar sa speram ca pe langa tam-tam va fi loc si de fotbal.
sisu_stelistul
26-06-2008, 10:50 PM
E mai mult pentru spectacol, si pentru atragerea suporterilor.
Saint
27-06-2008, 07:09 AM
Daca o sa fie ca la meciul cu Charleroi, ciuciu spectacol :nashpa:. Si in anii trecuti au fost niste amicale "importante": Poli Tim. - Juve si CFR Cluj - Benfica, si nu mi s-au parut spectaculoase deloc. Oricum, `om trai si `om vedea :D.
gianni
27-06-2008, 08:47 AM
Cred ca toate aceste intariri realizate de echipele fruntase coroborate cu potolirea jocurilor de culise, ar putea duce la un sezon interesant. Ca de obicei Steaua si Cfr-ul au niste transferuri bunicele, dar nici Rapidul nu se lasa mai prejos. Sunt curios cum o sa se descurce Peseiro la prima descalecare in campionatul nostru.
bogdan7
28-06-2008, 11:48 PM
Intr-adevar, Steaua, Cfr si Rapid vor avea cele mai mari sanse pt castigarea titlului.Toate 3 au loturi destul de bune, cu jucatori valorosi si cu transferuri pe masura.
Pe langa ele, mai sunt si Poli Tim, FC Brasov si Unirea Urziceni care pot pune probleme oricui si de ce nu, pot spera si ele la un loc fruntas.
Dinamo, cred ca va avea probleme, transferuri nu prea am auzit ca au facut (cel mai bun cred ca este Tiago>>>>>>ce coincidenta, si la Steaua a venit unul:p) si au in mare acelasi lot, lot care a dezamagit anul trecut si care a adus locul 4 in Stefan cel Mare.
Sper ca in sezonul viitor Steaua sa ia titlul (sunt sanse destul de mari) si bineinteles ca vor fi meciuri spectaculoase cu multe "golazzo-uri":p
S3BBY
29-06-2008, 12:18 AM
Si eu sper ca vor disparea "valizele" si alte chestii,ca sa nu ne facem cunoscuti in Europa prin coruptie si sa avem un campionat frumos,jucat pe teren.Sper ca Steaua sa ia titlul si Brasovul sa se claseze pe o pozitie fruntasa si sa nu dezamageasca.:)
gianni
30-06-2008, 09:10 AM
Lacatus incearca o formula de joc mult mai ofensiva. Ar trebui sa vina si radul Stelei, mai ales ca au fost transferati jucatori cu profil ofensiv.
b_ady20
30-06-2008, 04:07 PM
Lacatus incearca o formula de joc mult mai ofensiva. Ar trebui sa vina si radul Stelei, mai ales ca au fost transferati jucatori cu profil ofensiv.
Cred ca toti suporterii Stelei isi doresc acest lucru si, in ciuda plecarii lui Dica, cred ca echipa va ramane la fel de omogena ca si inainte, avand chiar un plus de experienta internationala din partea jucatorilor care au participat la acest campionat european, jucatori care sper sa fie titulari :D
sorin
25-07-2008, 07:31 PM
nu chiar 1 un meci, cred ca 3.
Am intelesc ca meciurile Stelei, Rapidului si a lui Dinamo se vor suprapune. Ce mie nu-mi convine e ca eu am televiziune pe UPC, deci nu prind GSP TV.:mad:Cam cat costa RCS & RDS ? N-am chef sa pierd meciurile Stelei din ignoranta unor ,,destepti" din LPF si FRF.
Mi se pare mai potrivita discutia aici decat pe celalalt topic.Eu stiam ca doar obtiunea 1 va fi transmisa de catre Antena 1, restul meciurilor de catre GSP1-4. Deci, automat, doar o echipa dintre SDR va putea fi vizualizata de toata lumea. Daca Antena 1 va transmite cele trei echipe susprapus e destul de ciudat, nu o sa inteleg nimic din niciun meci.
Eu zic sa nu te grabesti sa treci pe RCS si dupa sa iti para rau. Iti dai seama, doar 1.500.000 de oameni receptioneaza GSPTV, restul de aproximativ 4 milioane ramanand cu buza umflata. Asta inseamna audiente destul de mici si multi bani pierduti. In doua saptamani, cred ca toti mari operatorii vor receptiona GSPTV.
Mitica a jucat foarte bine la faza cu postul asta. Teoretic, el nu are nicio vina, a dat drepturile de televizare cuiva, ramanand la latitudinea proprietarului ce va face cu ele.
Abonamentele costa intre 21 si 28 de RON, in functie de pachet. Cauta mai multe informatii pe site-ul lor.
bogdan7
25-07-2008, 08:53 PM
Mi se pare mai potrivita discutia aici decat pe celalalt topic.Eu stiam ca doar obtiunea 1 va fi transmisa de catre Antena 1, restul meciurilor de catre GSP1-4. Deci, automat, doar o echipa dintre SDR va putea fi vizualizata de toata lumea. Daca Antena 1 va transmite cele trei echipe susprapus e destul de ciudat, nu o sa inteleg nimic din niciun meci.
Eu zic sa nu te grabesti sa treci pe RCS si dupa sa iti para rau. Iti dai seama, doar 1.500.000 de oameni receptioneaza GSPTV, restul de aproximativ 4 milioane ramanand cu buza umflata. Asta inseamna audiente destul de mici si multi bani pierduti. In doua saptamani, cred ca toti mari operatorii vor receptiona GSPTV.
Mitica a jucat foarte bine la faza cu postul asta. Teoretic, el nu are nicio vina, a dat drepturile de televizare cuiva, ramanand la latitudinea proprietarului ce va face cu ele.
Abonamentele costa intre 21 si 28 de RON, in functie de pachet. Cauta mai multe informatii pe site-ul lor.
Pai nu toate meciurile de pe GSPTV vor fi la aceeasi ora.Cel putin asta am inteles eu. Antena 1 are intr-adevar doar o optiune.
Totusi, mie mi se pare o prostie, mai bine ramaneau lucrurile ca anul trecut. Nu e o tampenie doar faptul ca meciurile se disputa aproape toate la aceeasi ora, dar si faptul ca doar 30% dintre oameni pot vedea meciurile le intrece pe toate.
Sper sa se rezolve lucrurile... Momentan, Steaua joaca cu Roma pe ProTV iar cu Vaslui pe Antena 1, dar dupa aia...
dorel
25-07-2008, 09:09 PM
Te-ai gandit ca poti sa mergi pe stadion? Daca nu stai in Bucuresti nu te-a pus nimeni sa tii cu o echipa aflata la multi kilometri departare, dar pana la urma ai putea face un efort sa vezi meciurile pe viu.
Sper ca cei de la GSPTV au camere mai bune decat Telesport sau National TV pentru ca m-am saturat de meciuri filmate cu telefonul mobile si comentate de idioti. Totusi nu prea am inteles care e treaba cu cele 4 canale pe care transmit meciurile.
bogdan7
25-07-2008, 09:37 PM
Te-ai gandit ca poti sa mergi pe stadion? Daca nu stai in Bucuresti nu te-a pus nimeni sa tii cu o echipa aflata la multi kilometri departare, dar pana la urma ai putea face un efort sa vezi meciurile pe viu.
Sper ca cei de la GSPTV au camere mai bune decat Telesport sau National TV pentru ca m-am saturat de meciuri filmate cu telefonul mobile si comentate de idioti. Totusi nu prea am inteles care e treaba cu cele 4 canale pe care transmit meciurile.
De cand stabilesti tu cu ce echipa tin eu ? Ce vrei, sa traversez Romania saptamana de saptamana ? Sunt din Botosani, cum vrei sa ajung la Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara in fiecare saptamana ?
Pt a te lamuri cu difuzarea meciurilor la aceeasi ora, citeste asta http://www.cotidianul.ro/gsp_tv_o_sa_aiba_trei_clone-51077.html
dorel
25-07-2008, 09:49 PM
Pai ce ma interseaza pe mine cum ajungi? Spui ca esti suporter al Stelei, spui numai prostii peste tot, zice unul ceva de o echipa si tu repede vii si spui "Steaua e mai tare". Daca esti suporter din asta care sta in casa la caldura, nu dai bani nici pe bilet, nici pe transport, nu mai boci aici ca nu-ti vezi steluta. Si acum cativa ani Telesport a preluat o parte din meciuri si era receptionat doar in cateva sate pe langa Bucuresti dar atunci n-a mai murit nimeni. N-o sa vezi cateva blaturi pana postul va fi preluat si de alti operatori si gata.
bogdan7
25-07-2008, 10:00 PM
Prietene, tu ai o problema. Faza cu ,, Steaua e mai tare" greseti, ziceam ca ,,Steaua are un tricou mai frumos", in spirit de gluma. Ori nu intelegi, ori cumparati ochelari ca nu vezi bine.
Nici macar nu stii sa-ti argumentezi parerile. Auzi, ,,in casa, la caldura". Omule, e vara, pe ce planeta stai ?
Nici nu ti-am cerut parerea, ce esti asa de artagos ? Daca nu te intereseaza, ce te bagi in seama, purtam o discutie cu sorin, nu cu tine, stai in banca ta, ca intreci masura. Ti se pare normal ca aproape doar Bucurestiul sa vada meciuri la TV ?
dorel
25-07-2008, 10:12 PM
In primul rand invata sa faci acordul intre subiect si predicat pentru ca vorbesti ca tiganii din peluza Stelei si in al doilea rand se scrie cumpara-ti. Din cate stiu eu RCS&RDS ofera servicii de televiziune prin cablu, internet si telefonia in mai toate orasele mari si mijlocii din tara, in unele zone chiar si la sate asa ca faza cu Bucurestiu pica. Daca ai vrut sa aproximezi numarul abonatilor RCS ca fiind populatia capitalei, nici asa n-ai nimerit-o pentru ca un abonat inseamna o familie, nu o persoana. Si masoara-ti cuvintele cand vorbesti cu mine, nu-s amicul tau de 14 ani cu care mergi la scaldat in Prut.
bogdan7
25-07-2008, 10:28 PM
Cred ca te consideri in acest moment profesor universitar pt ca mi-ai descoperit greseala. Daca nu ma insel, este un alt topic pt greseli de gramatica, dar tu faci ca de obicei, raspunzi pe ocolite.
Si ai dreptate, nu esti amicul meu de 14 ani, chiar daca ai creierul unuia de 10.
Si in caz ca GSPTV nu e un post local de televiziune, corect ar fi ca GSPTV, un post ce se vrea cu pretenti, sa fie vazut de cati mai multi oameni, nu doar 1.500.000 de oameni, asa cum a zis si sorin.
Edit: M-am grabit, vroiam sa zic abonati
Sunt 1.500.000 de abonati, nu oameni. E o diferenta, diferenta pe care ti-a spus-o si dorel cel cu "creierul unuia de 10 ani." Poate o lasi mai moale cu orgoliul si prostiile de genul asta.
bogdan7
25-07-2008, 10:48 PM
Sunt 1.500.000 de abonati, nu oameni. E o diferenta, diferenta pe care ti-a spus-o si dorel cel cu "creierul unuia de 10 ani." Poate o lasi mai moale cu orgoliul si prostiile de genul asta.
Poate imi spui si mie care orgoliu...Eu nu discutam cu el. El s-a bagat in seama si a inceput sa-mi reproseze ca ,,bocesc ca nu mai vad steluta". Nici macar nu vroiam sa discut cu el, uite putin la primul post sa vezi pe ce ton imi vorbeste, desi eu nu i-am zis nimic. Ti se pare normal ?
edit: Ai dreptate, am gresit, nu trebuia sa continui discutia, dar totusi, tu l-ai fi ignorat ?
Daca tot e el asa cum zici tu, puteai pur si simplu sa nu-l bagi in seama. Acum ce ai rezolvat ca te-ai luat in gura cu el? Gata cu offtopicul.
yahoo
25-07-2008, 11:46 PM
RCS-ul nu-i prost deloc. A dat zeci de milioane pe pachetul ligii intai si dupaia vinde mai departe. Problema e ca UPC-ul si alte firme nu vor sa cumpere. UPC-ul este o firma de 2 lei, sa nu mai zic de Dolce care imita reclamele Sony si desigur se afla sub tutela Romtelecom, firma care a furat milioane de euro prin facturi si ilegalitati. Cel putin eu sunt foarte multumit de RCS-RDS. Internet prin fibra la viteza foarte buna, vro 70 de canale tv si minute incluse sa vorbesti cu toate rudele din tara.
Nici mie nu mi-a convenit acu 2 ani (parca) cand drepturile tv erau cumparate de Telesport, sau cand meciurile din Spania, Italia si cele din NBA s-au dus pe Boom. Dar am avut rabdare sa-mi bage astia de la RDS fibra si-acu pot sa ma uit linistit la meciuri pe internet.
sorin
27-07-2008, 09:25 AM
RCS-ul nu-i prost deloc. A dat zeci de milioane pe pachetul ligii intai si dupaia vinde mai departe. Problema e ca UPC-ul si alte firme nu vor sa cumpere. UPC-ul este o firma de 2 lei, sa nu mai zic de Dolce care imita reclamele Sony si desigur se afla sub tutela Romtelecom, firma care a furat milioane de euro prin facturi si ilegalitati. Cel putin eu sunt foarte multumit de RCS-RDS. Internet prin fibra la viteza foarte buna, vro 70 de canale tv si minute incluse sa vorbesti cu toate rudele din tara.
Nici mie nu mi-a convenit acu 2 ani (parca) cand drepturile tv erau cumparate de Telesport, sau cand meciurile din Spania, Italia si cele din NBA s-au dus pe Boom. Dar am avut rabdare sa-mi bage astia de la RDS fibra si-acu pot sa ma uit linistit la meciuri pe internet.
Eu zic ca RCS-ul face o mare greseala daca incearca sa isi recupereze investitiile din primul an prin astfel de practici. Ei cer aproximativ 4 milioane de euro celorlalti operatori de cablu si nu cred ca nimeni va da atatia bani pentru niste posturi noi de televiziune . Daca pana in iarna nu se va vedea GSPTV peste tot, ei pierd deja o sesime din perioada contractului in care puteau obtine un profit destul de mare. Banii ii vor scoate din publicitate, nu din astfel de "afaceri".
Situatia cu transmisiunile e mult mai grava acum decat atunci cand drepturile erau la Telesport. Ei transmiterau obtiunile 6,7 si 8, meciuri care nu erau foarte interesante si iti permiteai sa le pierzi. Acum multi risca sa nu vada peste 75% din meciuri.
Mersul la stadion e o solutie doar in cazul echipei favorite dar unii poate vor sa vada meciuri din Bucuresti, Timisoara, Constanta si Iasi in aceeasi etapa:p.
sisu_stelistul
27-07-2008, 10:33 AM
Ei ar putea sa vanda cateva din optiuni, daca nu reusesc altfel sa-si recupereze investitia, GSP TV nu se prinde in alta parte deoarece ceilalti operatori de cablu nu au vrut sa plateasca, sa vedem ce o sa mai fie, insa serviciile RDS sunt ireprosabile.
pikciu
28-07-2008, 10:46 AM
Vrei sa vezi meciurile, te abonezi la RCS. Simplu.
Daca nu, http://www.cool-tv.net/tv-channels/ro/gsp-tv-live-transmis-online-s1.html
Ce-mi place ca "suporterii" din tara nu mai pot vedea "granzii". Multumesc RCS!
Nu e ineparat sa te abonezi la RCS ca sa vezi meciurile "granzilor". Eu am DOLCE si aseara am vazut meciul Panduri-Dinamo. Cum?? Simplu. Pe net.Online. Nu e asa de greu, iar transmisia e ireprosabila. Eu sunt multumit.
Maryusake
28-07-2008, 06:10 PM
Nu stiu de ce dar nu am gasit nici pe sport.ro,nici pe prosport,si nici pe gsp.ro prea multe poze de la aceste meciuri.Am vazut pe prosport o poza de la Gaz Metan cu Otelul si in rest nimic.Cumva din cauza contractului?:mellow:
sorin
28-07-2008, 06:24 PM
Nu stiu de ce dar nu am gasit nici pe sport.ro,nici pe prosport,si nici pe gsp.ro prea multe poze de la aceste meciuri.Am vazut pe prosport o poza de la Gaz Metan cu Otelul si in rest nimic.Cumva din cauza contractului?:mellow:
Nu cred ca din cauza contractului, cel mai probabil din lipsa de interes, avand in vedere ca poze din celelalte partide se gasesc in numar destul de mare. Eu stiam ca gsptv.ro este singurul site care poate publica imagini video dar laf otografii nu am auzit sa se fi impus vreo interdictie.
sisu_stelistul
29-07-2008, 09:57 AM
A trecut si prima etapa, doar Dinamo a inceput mai slab, in schimb CFR a confirmat forma de anul trecut, iar la Rapid se vede ca s-a investit serios vara aceasta, sa vedem ce va face si Steaua cu Vasluiul.
gianni
30-07-2008, 09:10 AM
Singura surpriza a etapei I este remiza celor de la Dinamo. Nici nu ma asteptam la prea mult din parte lor, avand in vedere ca transferurile lor sunt varza, iar Dolha o freaca pe bara, in asteptarea plecarii lui Lobont, iar Marius Niculaie inca nu s-a transferat oficial.
Cfr-ul confirma, iar la ce echipa are o sa fie o candidata serioasa la castigarea titlului, iar Rapidul este pe drumul cel bun, transferurile lor fiind mai mult decat bune.
Steaua incepe sa capete viteza, iar speranta mea se leaga de meciul de diseara, unde sper sa facem un joc, cel putin la fel de bun precum cel din meciul cu As Roma.
Referitor la imposibiltatea de a viziona meciurile echipei favorite: cred ca aceasta situatie o sa rezolve in curand, sub o forma sau alta!
B-W-T
30-07-2008, 01:50 PM
1.Steaua
2.Rapid
3.Cfr cluj
4.Dinamo
asa cred ca o sa se termine macar turul daca nu tot campionatul ;)
Ratonu
30-07-2008, 09:23 PM
Deci, prea tare meciul de la Vaslui, un blat de ţinut minte. Datorie pentru sezonul trecut?
DarkComy
30-07-2008, 09:49 PM
Daca ciobanul ar avea onoare, si-ar respecta cuvantul si ar pleca din fotbal...dar nu o sa aiba. O sa acuze arbitrajul si o sa spuna ca ar fi plecat daca Vasluiul l-ar fi batut corect.
Daca o sa zica ca a glumit, o sa fie cea mai mare greseala. O sa piarda mult din credibilitate, pentru ca nu poti sa candidezi la presedentie si tu sa te eschivezi din orice prin "Am gumit!". Pai inseamna ca nu putem crede nimic din ce zice.
"Am glumit", nu "am gumit". "Președinție", nu "președenție". :p
Sirius
champion
31-07-2008, 12:48 AM
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/am-glumit-cand-am-zis-ca-ma-retrag-2837826
:-j
sorin
31-07-2008, 07:55 AM
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/am-glumit-cand-am-zis-ca-ma-retrag-2837826
:-j
Nu cred ca a crezut cineva cand a spus ca se retrage. Steaua inca ii mai face imagine pe la sate, chiar daca din ce in ce mai multa lume din anturajul clubului il vrea in alta parte.
Coco, credibilitatea nu a pierdut-o dupa episodul asta, acum el doar a mai demonstrat inca o data ce caracter are.
Ratonu
31-07-2008, 06:24 PM
Da, asta era de aşteptat. În schimb, ceea ce mă surprinde neplăcut e asta:
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/hategan-a-demonstrat-ca-merita-ecusonul-fifa-2838912
Merită ecusonul FIFA de ce? Pentru că a demonstrat că nu îi e frică de Becali? Pentru că nu a cedat în faţa lui nici măcar când un senegalez altfel foarte bun şi-a demonstrat şi el atributele mentale deficitare, eşuând cu puţin în a-i rupe piciorul adversarului? Eu văd arbitrii, în mod normal, temându-se mai mult de a greşi în defavoarea lui Porumboiu decât invers, din motive evidente. Nu ştiu dacă e cazul şi aici, dar oricum, a fost o greşeală mare, iar lauda era ultimul cuvenit lui Haţegan.
radurapid
31-07-2008, 08:50 PM
Vasluiul a fost peste Steaua aseara, degeaba cautati nod in papura:lol:
Varaloi
31-07-2008, 09:01 PM
Zapata a tot fost laudat ca este peste toti portarii din Liga I, ca apara incredibil de bine...si uite ce gafa de cascadorii rasului a putut sa faca! In schimb, adevaratele talente ca Dani Coman sunt inlaturate de pretentiile strainilor astia care conduc Liga I! :mad:
Ratonu
31-07-2008, 09:05 PM
Păi, a fost, şi n-am văzut pe nimeni să caute nod în papură. Tu pe ce topic te-ai uitat înainte să postezi?
Altfel, trebuie să spun că nu-mi plac transmisiunile sportive Antena 1 şi GSP TV. Imaginea e la fel de ştearsă şi urâta cum a fost întodeauna pe Antenă, grafica e penibilă, iar la Vaslui - Steaua văd că au renunţat deja la a afişa scorul pe toată durata partidei. Bine, măcar, că i-au luat pe Grădinescu şi Cosmescu. Per total, însă, preferam chiar şi Kanal D sau Naţional TV.
gianni
04-08-2008, 08:12 AM
Rapidul si Cfr-ul sunt de departe principalele candidate la titlu anul acesta. Iar Rapidul si-a "tras" un golgeter, pe Spadacio, care deja a marcat in doua jocuri, de 3 ori.
Steaua si Dinamo inca nu se regasesc, iar aseara Steaua era la un mare pas de a fi infranta. Totusi, sper, intr-o revenire a echipei pe drumul cel bun.
Faptul ca Radoi este pe cale sa plece la Inter, insemna nu numai o mare pierdere pentru echipa si suporteri, dar si o confirmare a declinului din Ghenecea. Totusi, Radoi si-a facut, din plin datoria fata de echipa si suporteri si era vremea sa plece la o echipa mare. Sa vedem ce o sa faca Jiji, ca era cam indoit!
sisu_stelistul
04-08-2008, 08:54 AM
A venit si prima victorie pentru Steaua, pacat ca n-am vazut meciul, insa ma bucur ca au si castigat dupa infrangerea de la Vaslui, vad ca Zapata a gresit iar, asta e, eu unul sper sa-si revina si sa nu-l acuze nimeni.
CFR si Rapid se vede ca au facut transferuri bune vara asta, si au si antrenori pe masura, sper ca si Steaua sa-si intre in ritm cat mai rapid.
Ratonu
04-08-2008, 10:28 AM
Liga I Frutti Fresh...
Etapa asta a început cu o chestie foarte plictisitoare care s-a jucat la Bistriţa şi din care n-am suportat decât prima repriză şi ceva. Două echipe foarte largi şi foarte afectate de căldură, se pare.
Am văzut şi Oţelul - CS Otopeni (mă întreb câte alte sute de români au făcut-o), care parcă n-a fost aşa rău, dar cred că în momentul în care un jucător ca Gabi Paraschiv se face remarcat în aşa fel, cele două echipe de pe teren au probleme. Atacanţii camerunezi ai Otopenilor sunt absolut de doi lei, dar mi-a plăcut cât de cât Lazic.
Apoi, frânturi din ce meciuri au mai fost sâmbătă, nimic foarte plictisitor dar nici senzaţional. Mi-a plăcut al doilea gol al lui Spadacio, e posibil ca acest jucător să fie bun.
Steaua - Braşov a început urât, cu Lăcătuş punând mâna cumva pe bagheta lui Oli şi reuşind cea mai seacă repriză a militarilor de ceva vreme. Lucrurile s-au mai schimbat în a doua repriză, când oaspeţii au încercat să atace şi au reuşit la fel de sec să egaleze, dar au fost învinşi de un Arthuro ce are cam aceleaşi calităţi de atacant ca şi Goian. Dayro Moreno bun, Golanski bunicel, Zapata iarăşi cu o intervenţie aiurea, Stelică inconstant cum ne-a obişnuit în ultima vreme, restul nu prea contează. Steaua merita clar să câştige a doua repriză, dar după cum s-a jucat în prima, nu merita să marcheze, iar dacă nu marca în prima repriză e posibil să nu fi ajuns niciodată în poziţia de a merita să marcheze lol.
Am văzut şi ceva din CFR Cluj - Gloria Buzău şi se pare că la CFR ceva nu prea merge deocamdată, impresionând doar exemplarele feminine din tribune.
O etapă de nivel mediu şi cred că reprezentativă pentru ce putem vedea cel puţin în prima jumătate de tur.
xdevil
04-08-2008, 11:22 AM
Cand am spus ca Rapid are antrenor bun si ca este o candidata serioasa cu sanse mari de tot la titlu, m-ati injurat toti... Acum se vede. Steaua nu se regaseste deloc si cred ca aici nu mai este vina lui Becali sau a jucatorilor, ci a antrenorului... Dinamo din ce am inteles a facut o prima repriza foarte buna cu Medias, ca apoi sa se scalde-n mediocritate... Una peste alta sper sa-si revina si Steaua si Dinamo pentru a avea un campionat mai disputat ca anul trecut...
gianni
05-08-2008, 08:57 AM
Clar, dupa primele etape remarcata mea este Radpidul. A avut doua etape foarte bune, numar constant de goluri, n-a primit gol, transferurile au fost realizate cu cap, iar jocul merge foarte bine.
Cfr-ul mai are de realizat omogenitatea lotului: au jucatori buni, de valoare, doar ca nu s-a realizat integrarea nou-venitior in formula de joc. Iar in ultima etapa, chiar n-au convins: nu poti castiga acasa, prin doua autogoluri ale adversarilor. Si, fara suparare< Buzaul a aratat duminica, precum satelitul lui Cfr, nicidecum al Stelei.
Eu nu il inteleg pe Lacatus, asta e un om fara coa*e care se pisa pe el ca-l da afara Becali. Ce naiba mai cauta Nicolita in echipa, sau de ce joaca cu nu stiu cati mijlocasi defensivi. Se mai plang ca nu sunt in stare sa construiasca. In loc sa se bazeze pe jucatorii tineri si de valoare pe care ii are acum la echipa, ei merg si cumpara tot felul de muraturi expirate de care nu a auzit nimeni, sau ii cumpara dupa ce ii urmareste pe DVD-uri, cum facea la UTA si cum a cumparat toate petardele.
Albertino99
09-08-2008, 09:04 AM
Steaua nu a facut o impresie buna in acest inceput de campionat (si asta nu poate decat sa ma bucure^_^).Nu inteleg nici eu de ce Lacatus joaca cu atatia mijlocasi defensivi .Cat despre Nicolita mie mi se pare un baiat muncitor care a ajutat foarte mult Steaua in sezonul anterior si nu cred ca e frumos ca toti sa il huiduim sau sa "aruncam cu pietre" in el.Sunt rapidist dar cu siguranta as vrea ca Steaua sa treaca de turci in Europa dar cu un astfel de joc eu unul nu cred ca vor face mare lucru.
liquid
09-08-2008, 09:24 AM
Nicolita intradevar a ajutat steaua, dar jucatorii nu stau in teren pentru forma aratata cu nu stiu cate sezoane in urma. -_-
xdevil
09-08-2008, 09:45 AM
Ba retrogradam cand ne-am tras si noi echipament Nike :(.
liquid
09-08-2008, 10:39 AM
Nu fi tristuts :(, promit ca o sa readuc gloria moldovei in Liga I cu FCM Husi :wub:
Albertino99
09-08-2008, 11:22 AM
Nicolita intradevar a ajutat steaua, dar jucatorii nu stau in teren pentru forma aratata cu nu stiu cate sezoane in urma. -_-
Nu am spus ca Banel trebuie tinut in teren doar pentru ca a jucat bine in trecut,dar pana la urma el ce vina are ca Lacatus il foloseste titular?:mellow:
liquid
09-08-2008, 12:01 PM
Vina lui e ca nu joaca bine, de obicei un antrenor inainte de meci isi intreaba jucatorii "Ba te crezi in stare sa dai tot pe teren azi?" daca ai raspuns "Nu!" logic ca nu te baga, daca raspunzi "Da!" el isi pune toata increderea in tine. Aici normal ca intervine si greseala lui Lacatus ca inca il foloseste titular, mai ales ca are jucatori peste el.
xdevil
09-08-2008, 12:25 PM
Hai ba ca ieri n-a jucat chiar rau Banel.
Saint
09-08-2008, 12:42 PM
Dap. Noroc cu Bernjak ala, ca sigur dadea Banel (la Zapata, bineinteles).
boggy
09-08-2008, 01:14 PM
Nu fi tristuts :(, promit ca o sa readuc gloria moldovei in Liga I cu FCM Husi :wub:
E destul comuna Vaslui in liga lu' frutti fresh, n-avem nevoie de altele.
X-devil stai linistit ca nu retrogradam ,nu si-a aratat Balba adevarata lui valore :lol:.
xdevil
09-08-2008, 01:51 PM
Nu-i mai functioneaza barba lu' Balba ma. Barba lui lata e tot farmecu' :(.
Acum o sa dam goluri cu capu' stramb a lu' Oprea 8-}.
BughyRy
09-08-2008, 02:06 PM
mie-mi pare rau de Ochirosii ca nu joaca :-<
acum cum a venit si Toja asta ce se face tam tam sigur nu va prinde echipa nici macar rezerve Ochirosii si-mi pare rau pentru el ca sigur a venit de la Buzau cu sperante...
Gaz Metan Medias-FC Timisoara=5-1
Un meci superb care merita urmarit mai ales din cauza copilului nostru din echipa Alex Curtean care va deveni cu siguranta un mijlocas foarte bun.Gaz Metan si-a aratat in sfarsit fata si a aratat ca si cu o echipa formata din romani(10 din 11 titulari sunt cu cetatenie romana) poti sa joci frumos si sa faci spectacol.Doar atat pot spune.BRAVO SI HAI GAZU!
xdevil
09-08-2008, 08:15 PM
5-1 omg!
Nu ma asteptam in veci.
champion
09-08-2008, 08:44 PM
As zice omfg :p
N-am vazut meciul, dar am gasit cateva goluri exceptionale ale echipei gazde.
1 (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=4147&title=Gaz_Metan_2___1__gol_Curtean&vpkey=4a02a39a5a) 2 (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=4148&title=Gaz_Metan_3___1_FC_Timi__oara__gol_Curtean&vpkey=4a02a39a5a) 3 (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=4149&title=Gaz_Metan_4___1_FC_Timi__oara__gol_Curtean&vpkey=4a02a39a5a)
E clar ca portaru' ala e cam afumat (Taborda).
Rapid isi continua seria victoriilor, chiar in fata CFR-ului. Nu ma asteptam.
champion
09-08-2008, 11:19 PM
Rapid a meritat victoria, (avand in vedere ca anul trecut au pierdut pe nedrept), cu toate ca a avut ceva noroc la gol.
Per total, a fost un meci destul de bun, pacat ca nu s-a inscris de mai multe ori.
PS: Peseiro nu trebuia eliminat. :)
xdevil
10-08-2008, 09:48 AM
Meci superb, cred ca de la meciurile lui Dinamo de acum 2 sezoane si acel meci Dinamo-Craiova de anul trecut, nu am mai vazut meciuri asa de frumoase in Liga 1. Pacat, mare pacat, ca nu a fost un arbitru care sa reuseasca sa tine meciul in frau. A tras cu Rapidul clar dupa parerea mea aproape tot meciul, dar a avut decizii gresite si in partea cealalta. Nu pot sa inteleg de ce a fost eliminat Peseiro... Doar sa fi injurat, dar in reluarile TV nu se vede, ca in rest nu a facut nimic...
M.I.L.32
10-08-2008, 10:27 AM
Rapidul joaca foarte bine in acest debut de sezon...surpriza etapei a venit de la Medias (nu ma asteptam dar au jucat superb !)
Renaldo
10-08-2008, 12:54 PM
aha...chiar ar fi o surpriza placuta sa prinda mediasu un intertoto cv anul acesta :D
p.s. nu tzin q medias :P dar imi place knd vad echipe mici progresand
Saint
10-08-2008, 04:09 PM
Anul asta a fost ultima editie de Intertoto. Mi-e greu sa cred ca vor prinde un loc de Cupa UEFA.
Ratonu
10-08-2008, 05:06 PM
Cât îmi place când avem un arbitraj precum cel de aseară şi nu ţipă nimeni de butoane şi nenorociri! De-ar ajunge fotbalul nostru la un nivel de civilizaţie care să permită aşa ceva şi la meciurile Stelei!
xdevil
11-08-2008, 08:31 AM
Dupa primele 3 etape, vad o lupta in 2 pentru campionat intre Rapid si CFR. Vaslui, cu toate ca ii admir, nu cred ca are inca forta necesara sa se bata pentru ceva mai sus de locul 4. Steaua si Dinamo la cum joaca nu au nici cea mai mica sansa de castigare a campionatului. Sa vedem daca nu isi baga din nou coada Becali, cu toate ca nu cred, stiut lucru fiind ca dupa scandalurile de la finalul sezonului trecut, aproape toata Liga I e impotriva lui...
little_foot
11-08-2008, 10:14 AM
La cum joaca momentan Rapidul ii vad favoriti detasati pentru castigarea campionatului. CFR-ul pare sa aiba ceva probleme in sanul echipei, cativa jucatori care anul trecut erau ridicati in slavi sunt uitati acum in tribuna de Andone. Cred ca numarul mare de jucatori pe care ii are in lot, poate destabiliza putin linistea. Sa vedem. Oricum etapa urmatoare sper ca oltenii mei sa bata campioana.
xdevil
11-08-2008, 10:24 AM
Campioana a facut cam ce-a vrut cu apararea Rapidului, avand doar ghinion. Si sunt foarte sigur ca daca Dani nu era eliminat, CFR nu pierdea.
sebseb
11-08-2008, 11:05 AM
il transfera gigi pe curteanu ala pt 1 mil de euro:D
il transfera gigi pe curteanu ala pt 1 mil de euro:D
Zi si mie sursa de unde ai aflat acest lucru. Ar fi un lucru bun, ca e un jucator tanar si de perspectiva. Lasa aici un link ;)
BughyRy
11-08-2008, 03:04 PM
e o gluma de-a lui sebseb
little_foot
11-08-2008, 04:29 PM
Si daca scria in vreun ziar ca il vrea gigi si tot nu aveai de ce sa crezi. Ala a transferat toata liga I dupa un gol frumos. Curteanu a prins o zi tare buna cu Timisoara atata tot. Nu cred ca avem jucatori romani care sa joace constant bine in campionatul nostru. Sau daca sunt ii numeri pe degete. Si Costea de la Craiova a dat gol din foarfeca, dar la faze mai simple a ratat.
kl@udiu
12-08-2008, 09:17 AM
Asta e adevarat....dar o sa dureze muult pana cand o echipa va fi mai stralucita din toate punctele de vedere decat celelalte,insa CFR a luat-o spre drumul cel bun...
clau7
12-08-2008, 09:20 AM
Aici asa este....dar va mai dura super mult....:)
gianni
18-08-2008, 08:44 AM
O etapa a surprizelor: Rapidul a fost invinsa de Otelul, iar Clujul a scos doar un egal cu Craiova. Cred ca o sa avem unul dintre cele mai echilibrate campionate de pana acum. Dinamo si Steaua, desi erau cotate cu sanse mai scazute, vad ca vin puternic din urma.
Acum ceva timp in urma cand Dumitru Dragomir spunea ca "avem un campionat dat dracului" nimeni nu il credea, dar se pare ca in scurt timp asa va fi. Niciodata nu esti sigur ca o sa castigi meciul, chiar daca joci cu Gaz Metan sau alta echipa din a doua jumatate.
sorin
18-08-2008, 11:46 AM
Campionat puternic o sa avem atunci cand echipele care defileaza in Liga a II-a nu vor mai lua in medie trei goluri pe meci atunci cand ajung in Liga I, cand vor exista bani, stadioane si conditii care sa permita sa se joace fotbal cu adevarat. Pana atunci o sa avem o prapastie intre bogati si saraci.
C.RoNaLdO7
18-08-2008, 01:39 PM
Campionat puternic o sa avem atunci cand echipele care defileaza in Liga a II-a nu vor mai lua in medie trei goluri pe meci atunci cand ajung in Liga I, cand vor exista bani, stadioane si conditii care sa permita sa se joace fotbal cu adevarat. Pana atunci o sa avem o prapastie intre bogati si saraci.
Asa deodata nu o sa se intample , dar cu timpul , se vor investi bani si poate , poate o sa ajungem si noi mai bine.
In primul rand ne trebuie infracstructura nu e posibil ca un campionat ce are 2 echipe in CL sa fie dominat de stadioane de pe vremea comunistiilor. Ce dracu' pana si in Moldova s-au construit 3 stadioane noi in ultimii 5-6 ani de ce nu am putea si noi? si in al doilea rand trebuie relansat campionatul junioriilor caci cu portughezi sau bananieri nu ai cum sa faci performanta. E bine totusi ca sunt pe langa sdr echipe precum Vaslui, Urziceni, Otelul si Craiova al carui exemplu trebuie urmat de mai multe formatii de la noi, caci cu cativa juniori talentati nu ai cum sa dai gres, macar te-ar salva de la cheltuieli cu diversi straini de mana a doua. Ma bucura jocul Craiovei care creste de la meci la meci, ma bucura faptul ca aproape toate echipele au valoare si isi joaca sansa. Sunt multe jocuri spectaculoase si multe rezultate surpriza si asta creste valoarea campionatului. Si desigur ma bucura faptul ca nu ii mai tine nimeni in brate pe jegosii aia de la cfr si acum se vede ca nu sunt altceva decat o echipa de mijlocului clasamentului. Totusi regret faptul ca de ceva etape incoace nu mai zice pas slaninosul ala de muresan, chiar imi lipsesc declaratiile lui penibile. Ah si era sa uit, imi place mult jocul giulesteniilor si strategia lor, au cumparat multi straini dar sunt jucatori peste media campionatului nu ciurucuri.
gianni
28-08-2008, 11:32 AM
Clar se constata o vizibila imbunatatire a valorii campionatului: pe langa Steaua, Rapid, Dinamo si Cfr, iata ca echipe precum Unirea Urziceni si Vaslui au crescut valoric si sunt printre primele cinci echipe din campionat in momentul de fata. Iar investitiile facut de catre patroni nu mai sunt facute fara cap, ca pe vremuri, ci in urma unor analize riguroase. De aceea Rapidul a ajuns sa practice un joc foarte placut, fiindca strainii transferati nu mai sunt niste jucatatori de umplutura ci au valoare.
Cta despre jocul Cariovei, constat ca este in crestere si inca din campionatul trecut. Si mai laudabil este faptul ca avand interdictie pe piata transferurilor, Craiova joaca un fotbal curat, folosind multi jucatori autohtoni.
sorin
31-08-2008, 08:17 PM
Cum comentati demiterea lui Ioan Andone de la carma CFR-ului? Nu sunt de acord cu demiterea oricarui antrenor atunci cand echipa se afla intr-o situatie de criza (mai ales cand e vorba de un tehnician care a realizat eventul, performanta unica in istoria clubululi), dar cred ca la CFR era nevoie de un soc. E inadmisibil ca o echipa care doreste sa se bata cu granzii Europei in cateva zile sa obtina doar 8 puncte din 18 posibile. Nu mai vorbim de faptul ca jocul lor nu mai sperie pe nimeni. Trebuia luata o anumita masura si cum la lot e prea tarziu, Andone a picat.
Se vehiculeaza ca pe banca tehnica va ajunge Oleg Protasov.
Ratonu
31-08-2008, 08:32 PM
N-aş prea crede că Andone e principalul responsabil pentru criza de formă a CFR-ului, dar Protasov ar fi un înlocuitor foarte bun, chiar un plus consistent cel puţin pentru meciurile din cupele europene.
Altfel, Vasluiul trece pe prima poziţie în clasamentul Ligii I după victoria cu 1-0 la Galaţi. Meci cam sub aşteptări între o echipă cel puţin frumoasă şi una cel puţin puternică.
Omega
31-08-2008, 08:33 PM
Păcat de Andone. După cum zicea şi sorin, omul ăsta a reuşit eventul ceea ce este de admirat. Îmi pare rău pentru el că nu a ajuns să culeagă adevăratele roade, de a juca în Champions League cu echipe precum Chelsea sau Roma. Fiind vorba de România, o şansă ca asta e unică în viaţă. La cum se pupau în fund la sfârşitul campionatului, CFR, o mare familie, Semedo pe viaţă la CFR, Andone la fel, acum chiar că au dat cu bâta în baltă şi o să vedeţi că de acum vor fi în cădere liberă, ceea ce le şi doresc.
Varaloi
31-08-2008, 08:36 PM
Nu e bine. Se pare ca de fiecare data cand CFR trece printr-o pasa mai proasta, conducerea demite antrenorul din acel moment, indiferent de ce performante a aratat la club. Dar asta e, suntem in Romania si trebuie sa acceptam ca fotbalul nu este un sport asa cum este in tot restul Europei, ci un business din care cauti sa faci cat mai multi bani.
Andone chiar e antrenor,a demonstrat-o de atatea ori.Aduceti-va aminte de acea echipa a Sportului Studentesc.Gresesc cei de la Cluj
DarkComy
01-09-2008, 10:38 AM
Andone e o petarda de antrenor. A demonstrat asta si la CFR si la Dinamo. N-are idei tactice. E doar un antrenor "roman" care nu stie decat sa injure si sa gesticuleze cand jucatorii sai rateaza sau nu sunt in stare sa ajunga la poarta adversa. Iar la fiecare esec, incearca sa dea vina pe arbitraj.
gianni
01-09-2008, 11:17 AM
Dincolo de "cat de bun este x sau y": Andone a adus primul si cred, ultimul titlu al Cfr-ului, asa ca ar trebui sa-i faca o statuie. Plus ca a luat si Cupa! deci eventul!
Daca vine Protasov ma "oftic"! Imi amintesc de Steaua lui Protasov din cupele europene si ma entuziasmez!
Oricum, anul acesta avem si jucatori valorosi si echipe care tintesc la podium ( a se vedea Urziceniul si Vasluiul), dar si antrenori de valoare.
sisu_stelistul
01-09-2008, 11:39 AM
Mie mi se pare un antrenor bun, a facut treaba pe unde a fost, acum dupa un sezon in care a luat campionatul cu CFR, poate este normala o perioada cu rezultate mai slabe, ei au adus si destui jucatori noi, care poate nu erau asa de buni cum sperau sau nu s-au integrat inca.
Aseara Rapid a pierdut pe greseala lui Pardo, aici se observa incapatanarea patronilor romani, in loc sa-i dea lu Coman un salariu mai bun, sa incerce sa ajunga la un acord cu el, au preferat sa-l aduca pe Pardo caruia i-au facut un contract bun.
Nu cred ca o sa vina Protasov, Hagi, doar zvonuri, probabil vor aduce un antrenor strain.
Am vazut si meciul lui Dinamo, ciudat arbitraj, o eliminare gresita, pe Lobont nu l-a eliminat, slabi arbitrii in ultima vreme.
gianni
01-09-2008, 01:37 PM
Iar despre situatia lui Rednic ce sa mai vorbim. Toata tevatura aceasta pentru un sms care probabil s-a vrut ironic la adresa lui Porumboiu...
M.I.L.32
01-09-2008, 02:47 PM
Mie nu mi se pare ca Andone e un antrenor bun. Intradevar a adus "eventul" la Cluj dar asta a fost... Ei au crezut, probabil ca de acum incolo vor domina campionatul ,dar iata ca nu e asa. Multe echipe mici (fara transferuri importante) au reusit sa joace bine in aceste prime etape si sa demonstreze ca pot sa puna probleme echipelor mari.
anul asta dinamo are cele mai mari sanse la castigarea campionatului
gianni
01-09-2008, 02:51 PM
La ora 16,00 presedintele Muresan o sa tina o conferinta de presa in care o sa anunte daca Andone ramane sau nu in functia de antrenor al Cfr-ului.
Cfr-ul are nevoie de Andone, macar pana-n iarna, fiindca unui nou antrenor ii va fi foarte greu sa elaboreze un plan de abordare a Ligii Campionilor cand mai sunt 2 saptamani pana la starul competitiei. Sincer, vreau ca si Cfr-ul sa aduca niste puncte pentru un coeficient cat mai bun al Romaniei.
M.I.L.32
01-09-2008, 02:54 PM
E ceva normal sa ne sustinem echipele in cupele europene. Sper ca toate sa reuseasca meciuri bune si in acest fel sa "cotizeze" la coeficientul Romaniei.
gianni
01-09-2008, 03:07 PM
Steaua a anuntat oficial transferul lui Semedo de la Cfr Cluj, precum si imprumutul lui Ogararu de la Ajax.
Dinamo l-a transferat pe Nicolae Mitea de la Ajax.
P.S. Conferinta celor de la Cfr Cluj este la ora 16,30. Se pare ca o sa se anunte numele noului antrenor al echipei.
Omega
01-09-2008, 04:02 PM
Se pare că Semedo îl va înlocui pe Kapetanos pe lista UEFA ceea ce este un lucru bun pentru roş-albaştri.
Arpad Paszkany a anunţat numele noului antrenor de la CFR Cluj, Maurizio Trombetta, fostul secund al lui Andone!! Încă nu îmi explic de ce l-au demis pe Andone ca să îi ia locul un antrenor fără experienţă, probabil ceva certuri. Dacă vor juca în UCL cum a făcut-o Steaua alături de Pedrazzini, nu îi văd bine.
Provincia încă e la putere în Liga 1. Unirea şi Vaslui au reuşit victorii la limită, cu toate că în meciul de la Urziceni arbitrul a cam inventat penaltyul din care a dat Gloria Buzău gol. Tot aseară Onofraş a avut una din marile ratări ale campionatului (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=5267&title=Unirea_Urziceni___Gloria_Buz__u__ocazie_Onof ra__), după care a înscris în minutul 82 unul din cele mai frumoase goluri (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=5268&title=Unirea_Urziceni_2_1_Gloria_Buz__u__gol_Onofr a__) văzute în ultima vreme. Se pare că până la urmă e o investiţie foarte bună ţinând cont că a fost cumpărat pe o sumă relativ mică de la Poli Iaşi şi chiar dacă anul trecut intra mai rar, accent punându-se pe Stancu şi Bilaşco, anul acesta, poate şi prin prisma accidentărilor a prins mereu prima echipa şi a şi înscris de câteva ori.
stefan
01-09-2008, 04:07 PM
Dinamo l-a transferat pe Nicolae Mitea de la Ajax.
Mitea mai joaca fotbal? N-am mai auzit nimic de el de multi ani. Vad ca mai toti jucatorii romani plecati in strainatate se intorc inapoi si Dinamo e deja campioana la capitolul asta.
Mitea parca era prietenul uneia de la formatia cu tipele alea 2 ce aratau ca niste papusi ieftine din 1970. Deci de marcat cred ca a marcat ceva in ultimii ani.
Nu inteleg care e faza la Cluj, ori e ceva buba intre Andone si jucatori, ori intre Andone si conducere ori nu isi permit sa aduca un antrenor adevarat. Sa fim seriosi, pun antrenorul secund? Daca Andone e vinovat de ceva, secundul nu poarta si el o parte din vina inceputului slab de campionat?
Omega
01-09-2008, 04:13 PM
Bambi, care este :D. Mitea a rămas veşnica speranţă şi cam atât... Se pare că Ajax se cam descotoroseşte de jucătorii români.
Ratonu
01-09-2008, 04:16 PM
Mda, cei de la CFR au ales soluţia uşoară şi cu puţine şanse de izbândă. Nu e ca şi cum n-ar fi avut de unde alege, sunt destui antrenori buni pe care şi-i puteau permite - îmi vine în minte Stoichiţă, care e ori liber ori prin Cipru din câte ştiu, dar putea fi cam oricine altcineva.
Cât despre Mitea, habar n-am ce mai joacă, nu a mai prins lotul la Ajax de multă vreme, deşi a fost ales la un moment dat cel mai bun tânăr jucător al clubului, dacă nu mă înşel. Probabil că va fi pentru Dinamo un transfer la fel de bun ca Tamaş, Marius Niculae şi Mutu peste vreo 2 ani după ce îl prind din nou.
stefan
01-09-2008, 04:34 PM
Problema cu secunzii astia e ca in general se tem sa experimenteze cand sunt numiti antrenori principali si folosesc in continuare tactica si metodele de pregatire impuse de fostul principal. Una e sa aduci un antrnor nou cu idei noi si poate mai bune si alta e cand se schimba doar numele antrenorului si metodele raman aceleasi.
gianni
01-09-2008, 04:47 PM
Mitea nu mai inscrie demult in poarta blondei de la Bambi. A cam gaurit-o, ce-i drept si cica vine in Romania ca sunt multe gagici care sunt atrase de fotbalisti.
Canci, cam toti cei care au frecat-o pe banca de rezerve ( si nici macar pe acolo) au revenit in campionatul nostru. Daca erau atat de buni, de ce nu s-au remarcat pe unde au jucat?
Iar faza cu Cfr: frectie pana termina astia negocierile! Eu, unul, m-am saturat de pretextele acestea gen " inlocuim antrenorul si producem un soc la echipa" si repede isi revin taunii din tampenie. Ce socuri trebuie sa ai cand castigi un "sac de bani" si tot ceea ce trebuie sa faci este sa joci fotbal, o activitate care este o adevarata placere? Si mai esti si platit monstruos de bine!
sorin
01-09-2008, 06:23 PM
Nu inteleg care e faza la Cluj, ori e ceva buba intre Andone si jucatori, ori intre Andone si conducere ori nu isi permit sa aduca un antrenor adevarat. Sa fim seriosi, pun antrenorul secund? Daca Andone e vinovat de ceva, secundul nu poarta si el o parte din vina inceputului slab de campionat?
Probabil ca daca venea un antrenor strain (mai) capabil, se descotorosea de majoritatea portughezilor pe care CFR i-a cumparat in vara asta si cerea alti jucatori, alte milioane de euro. Asa Nea Maurizio o sa foloseasca tacticile lui Andone, exact cum spunea si Stefan. Singurul lui avantaj e ca stie lotul si perioda de acomodare care probabil ar fi fost fatala in vederea meciurilor din CL, este eliminata.
Mitea? Gluma transferurilor, nu a mai jucat de doi ani. Dinamo repatriaza toti jucatorii care confirmau acum 5-6 ani, sperand ca vor obtine performantele de atunci. Degeaba il aduci tu pe Marius Niculae de prin Scotia sperand ca o sa joace ca la Sporting, degeaba il aduci pe Dolha sperand ca o sa apere ca la Rapid desi a luat goluri de tot rasul prin Polonia, degeaba il aduci pe Julio Cesar crezand ca aduce experienta din vestiarul Realului...
Hobbit
01-09-2008, 06:28 PM
Acum eu va spun sincer.
Nu as putea spune ca CFR Cluj este una din echipele care mie mi-ar fi la inima. Din potriva... Chiar aceasta aroganta a conducerii ma cam scoate din sarite. Oricum chiar si asa erau destul de sus in ochii mei. Acesti oameni au reusit o performanta... In 2004 au promovat si in 2008 au luat campionatul. Oricum pentru faza cu Andone au decazut urat de tot!
Mi se pare o tampenie . Adica... bai tata... (vorba profesorului meu de fizica:D) omul asta duce CFR-ul in Liga Campionilor , castiga campionatul , si voi dupa 4 etape nereusite il dati pe om afara? Mi se pare nedrept. Adica zau asa... inteleg sa faci egal cu Poli Iasi , ultima clasata... dar nu mi se pare o rusine... Mai merg lucrurile prost dar... e prea de tot!
Later edit:
Cat despre Mitea... Nu stiu nu zic nimic... Din cate stiu e inca tanar insa Dinamo are deja prea multi atacanti care stau pe banca ... :|
Chestiile astea cu adusul in Champions League si cu eventul mi se par putin cam exagerate. CFR a mers bine in turul campionatului, fix cand a venit Andone, adica dupa ce echipa a fost antrenata de Bergodi si Dorinel Munteanu. Nu uitati ca CFR a jucat bine si inainte sub comanda celor doi.
Eu cred ca turul bun de anul trecut se datoreaza si stilului lui Bergodi iar in timp echipa a inceput sa scartaie, asta daca ne uitam la ce au facut in retur. Mi se pare ca e ciudat ca nu i-a mai mers jocul lui Andone, adica daca echipa a fost ok jumatate de an, s-au intarit, de ce dupa pauza de iarna nu au mai jucat nimic? Aveau un avans urias in fata celorlalte echipe si acolo si o maimuta daca antrena echipa tot reusea sa o mentina pe primul loc dupa un asemenea avans.
Hobbit
01-09-2008, 08:27 PM
Cred ca din cauza jucatorilor noi care nu au reusit sa comunice bine intre ei si cu cei vechi. La multe echipe din lumea asta exista aceasta problema de comunicare , si daca te uiti mai atent mns CFR Cluj a adus cei mai multi jucatori straini si are jucatori cat pt 2 loturi nu numai pt 1 singur. Cred ca asta e principala problema... Lipsa de comunicatie. Insa sincer , revenind la Dinamo... Ei cred ca vor fi surpriza acestui campionat... Cred ca acesti jucatori ce au fost la putere acum 5 - 6 ani vor fi in forma si vor lua capionatul si poate vor ajunge destul de sus in Cupa Uefa. Oricum in grupe ajung sigur... Au avut noroc de un adversar facil insa niciodata nu trebuie sa iti subestimezi adversarii. Fiecare meci trebuie sa il joci ca si cum l-ai juca contra Man. Utd , Chelsea , Arsenal , Barcelona sau Real.
little_foot
02-09-2008, 07:35 AM
Nu ma mai mira deloc ce se intampla la Dinamo. Asta e politica lor de transferuri: 2-3 straini adusi pe comisioane grase si restul jucatori care evoluau bine acum cativa ani. Niculae, Tamas, Mitea sunt doar cateva dintre exemple pentru ca au mai fost: Kirita, Stoican, Vali Nastase. Nu de buni au plecat aia de acolo, nu a reusit Dinamo sa dea lovitura pe piata transferurilor cu cei 3, pur si simplu cei de la echipele lor nu se mai bazau pe ei si decat sa le plateasca un salariu imens mai bine i-au "deportat" in Romania. Si ce mi se pare si mai grav este ca presa impreuna cu oamenii de fotbal reactioneaza pozitiv la miscarea asta. Declaratii de genul: "Dinamo a reusit un mare transfer prin aducerea lui Mitea/Tamas/Niculae", "Este bine ca niste jucatori de valoarea lor s-au intors in tara" au umplut ziarele in ultimele zile.
Despre CFR ce mai e de zis. Doar suntem in Romania, asa se intampla peste tot. Cand o sa luam si noi exemplul lui Manchester care l-a tinut pe Ferguson pe banca 5 ani fara sa castige vreun trofeu important (nici macar campionatul). Noi dupa 4 etape il dam afara. Era de asteptat, mai ales ca venisera declaratiile alea cu Andone pe viata la Cluj. Cand un patron vine in presa cu delcaratia asta e clar ca urmeaza demiterea.
Mircea Rednic-Porumboiu. Nu vreau sa comentez scandalul, pe mine altceva ma macina de ieri cand am citit stirea: de ce oamenii de fotbal au numerele de telefon ale antrenorilor echipelor adverse? Asa oricine oricand poate da un telefon si aranja un meci. Se poate sa aud ca il au ca sa-i contacteze cand vor sa le antreneze echipa...pai si atunci de ce mai au impresari? Poate aici nu vad eu bine problema, dar mie imi ridica un semn de intrebare lucrul asta.
Si la sfarsit vreau sa-i urez multa sanatate lui Toni Dobos care a avut un accident groaznic duminica. Se pare ca a iesit din coma insa doctorul care l-a operat este inca rezervat. Ce inseamna si viata asta, de ce fir subtire de ata atarna...:alida:
Hobbit
02-09-2008, 09:20 AM
Pt cel care mi-a dat bad point la chestia cu Poli Iasi:
Dude , inteleg ca Poli Iasi nu mai este ultima clasata... Insa eu sunt din Iasi si merg la toate meciurile... Si politehnica joaca ca o ciubota. Asa ca nu ma lua tu pe mine cu CS Otopeni sau Gloria Buzau... astea macar joaca putin fotbal... cel putin CS Otopeni.
gianni
02-09-2008, 09:24 AM
Steaua a invins cu 1-0 pe Pandurii si avanseaza in clasament. Desi n-a stralucit ca joc, conteaza faptul ca ne-am apropiat la doar 2 puncte de lider.
Ramane sa vedem cum se vor descurca nou-venitii, avand acum la dispozitie ceva timp de acomodare pana la reluarea campionatului.
De remarcat Toja care paseaza foarte bine, ultimele goluri din campionat si CL fiind realizate din pasele lui.
Cat despre 'noul" antrenor la Clujului: "frectie la un picior de lemn".Jucatorii ar trebui sa invete sa vorbeasca o limba comuna: cea a fotbalului.
andrei_fcmbacau
03-09-2008, 02:41 PM
italianul o sa fie zburat in urmatoarele zile de la Cfr Cluj
gianni
04-09-2008, 02:36 PM
Sunt negocieri in continuare pentru preluarea Cfr-ului de catre Protasov, numai ca acesta cere cam 1 milion de euro pe sezon.
Ce parere aveti de ceea ce i se intampla Politehnicii Timisoara care o sa fie depunctata cu 6 puncte?
ManIaKu
08-09-2008, 01:41 PM
E adevarat ca nu e corect ce i s-a intamplat timisoarei, dar, sa fim realisti... prea pe fata a facut-o si Iancu. A schimbat culorile din alb-violet in alb-mov. Pe cine credea ca prosteste? Si totusi, dupa parerea mea, FRF este principalul vinovat. Ar trebui sa trimita o scrisoare catre FIFA in care sa se scuze si sa le explice ca Timisoara nu a fost anuntata ca aceasta schimbare nu se incadreaza in regulament..
totusi cred ca daca in locul Timisoarei ar fi fost alta echipa mai apropiata de sufletul mai marilor de la liga nu era nici o depunctare.Nu prea se judeca cu aceiasi masura pentru toti
Ratonu
08-09-2008, 08:20 PM
^ Nu ştiu dacă e relevant ce zici, cu o echipă mai populară nu avea cum să existe situaţia. Cine cumpără CS Otopeni să facă din ea Steaua AEK Bucureşti îmbrăcată în roşu-albastru aşteptând să-l creadă cineva că aia e Steaua reală şi că el pune suflet când îşi spală banii acolo, în timp ce Steaua reală joacă tot în Liga I (şi mi-e greu să cred că va fi uitată la un moment dat prin divizia a treia)?
Dar când e vorba de alte sancţiuni, da, uneori nu se judecă folosind aceleaşi unităţi de măsură.
DarkComy
08-09-2008, 08:22 PM
totusi cred ca daca in locul Timisoarei ar fi fost alta echipa mai apropiata de sufletul mai marilor de la liga nu era nici o depunctare.Nu prea se judeca cu aceiasi masura pentru toti
Acu ai ajuns la concluzia asta?:) Cam tarziu
Dinamovistu_14
08-09-2008, 09:05 PM
nu ii corect ce i se intampla timisoarei
Omega
08-09-2008, 09:11 PM
Ba eu cred că este foarte corect. Lui Iancu i s-a explicat că trebuie să schimbe acele chestii, fiindcă palmaresul nu îl cumpărase. Dacă încearcă să ocolească regulile atunci suporterii ăia mai bine s-ar strânge la casa lui.
pikciu
29-09-2008, 10:41 PM
Am bătut cu 3-1 in Giuleşti!
Saint
29-09-2008, 10:43 PM
Felicitari voua :p.
Pana acum, campionatul pare destul de echilibrat, si mai interesant decat ultimele editii recente.
champion
29-09-2008, 11:09 PM
Am bătut cu 3-1 in Giuleşti!
Dulcea, FTW ! ^_^
Rapidul are probleme cu portarii. Andrade de ce nu mai intra? E inca accidentat?
yahoo
29-09-2008, 11:51 PM
Mai degraba ne-am batut noi. In acelasi timp as fii vrut sa vad aceiasi darurire si cand Argesul a jucat cu Steaua(stana) bucuresti. Insa din pacate n-a fost sa fie asa si inca ma intreb de ce....
gianni
02-10-2008, 01:58 PM
Nivelul campionatului este in crestere. Echipa momentului este Unirea Urziceni, dar vine din urma si Poli Timisoara, care daca n-ar fi fost penalizata acum era in fruntea clasamentului.
Rapidul travereseaza o perioada nefasta. Aveti nevoie de timp pentru a forma o echipa, avand in vedere faptul ca sunt foarte multi straini.
Avand in vedere rezultatele din Cupa UEFA, cred ca unii nu ar mai fi de acord cu afirmatia ta. Oricum in afara de Steaua si pentru o perioada Rapid, echipele romanesti n-au facut mai nimic in cupele europene. Acum, mai nou, se vede ca daca esti serios si investesti bani seriosi poti face mai mult si poti construi o echipa serioasa si puternica, cum e CFR Cluj.
Mie-mi place de Dinamo. Aduc jucatori de toata jena, jucatori pe care tot ei i-au vandut, jucatori ce nu au confirmat pe unde au fost si acum vin inapoi in tara si sunt vazuti ca niste mari vedete.
gianni
06-10-2008, 08:00 AM
Bleah: Steaua s-a facut de ras acasa cu Otopeniul! Iar Rapidul este in cadere libera!
violet_blood
19-10-2008, 07:35 PM
Farul(Serea) - FC Politehnica Timisoara 1-1
Ne-a arbitrat omul de casa(unul dintr-e ei) al lu' dinamo ! Mi-e frica sa ma gandesc ca ne-ar putea arbitra el sau corpodean in meciul direct contra lu' dinamo!
http://img411.imageshack.us/img411/8008/clasamentsr1.jpg
gianni
20-10-2008, 09:48 AM
Cfr Cluj-Dinamo, cel mai frumos meci de pana acum. Steaua in cadere libera!
little_foot
20-10-2008, 12:47 PM
Incet, incet echipele incep sa piarda din turatie. Daca primele etape CFR, Rapid, Vaslui, Urziceni, jucau un fotbal peste nivelul Ligii I, acum doar CFR-ul pare sa mentina ritmul (reveniti insa si ei dupa o perioada de criza ). Steaua joaca acelasi fotbal cu care ne-a obisnuit in ultimii ani si nu stiu daca acum vor mai putea sa fie salvati de influentul lor patron, avand in vedere ultimele chemari ale DNA-ului. Dinamo este lider, insa nu reusesc sa-mi amintesc vreun meci de-al lor jucat convingator. In lipsa granzilor, echipele mici mai reusesc sa mai dea cate o bomba pe ici pe colo, arbitri incearca si ei sa tina pasul cu mediocritatea campionatului. Sincer eu nu mai urmaresc meciurile din campionatul nostru, ci doar meciurile Craiovei si asta cand sunt acasa si nu am ce face. Urat de tot, iti vine sa-ti bati copiii.:(
gianni
20-10-2008, 01:02 PM
Prefer un campionat care sa-si releveze adevarat valoare decat unuia trucat si plin de tot felul de combinatii. Faptul ca echipe gen Cfr Cluj, Urziceni sau Poli Timisoara presteaza un joc frumos ( chiar daca nu tot timpul) nu este decat un motiv de bucurie. "Nobletea obliga!" este o expresie uitata de granzii Capitalei care au ramas cu impresia ca simplul fapt al prezentei lor pe teren are ca efect castigarea meciului. De aceea ( in ciuda supararii pricinuite) meciurile pierdute de catre ei ( si ma refer aici mai mult la Steaua, al carei suporter sunt) ar trebui sa-i puna pe ganduri.
bogdan7
20-10-2008, 05:59 PM
Incet, incet echipele incep sa piarda din turatie. Daca primele etape CFR, Rapid, Vaslui, Urziceni, jucau un fotbal peste nivelul Ligii I, acum doar CFR-ul pare sa mentina ritmul (reveniti insa si ei dupa o perioada de criza ). Steaua joaca acelasi fotbal cu care ne-a obisnuit in ultimii ani si nu stiu daca acum vor mai putea sa fie salvati de influentul lor patron, avand in vedere ultimele chemari ale DNA-ului. Dinamo este lider, insa nu reusesc sa-mi amintesc vreun meci de-al lor jucat convingator. In lipsa granzilor, echipele mici mai reusesc sa mai dea cate o bomba pe ici pe colo, arbitri incearca si ei sa tina pasul cu mediocritatea campionatului. Sincer eu nu mai urmaresc meciurile din campionatul nostru, ci doar meciurile Craiovei si asta cand sunt acasa si nu am ce face. Urat de tot, iti vine sa-ti bati copiii.:(
Adevarat, dar parca e prea devreme, nici macar nu s-a terminat turul:(
Daca tot vorbim de echipele ce joaca cel mai frumos fotbal, eu cred ca acelea sunt Urziceni si CFR, doar ca ultimii nu prea au si rezultate in campionat. Insa, dupa victoria de vineri, clujenii iar au sanse la titlu.
cata_dinamo
20-10-2008, 07:04 PM
CFR si Unirea joaca cel mai frumos fotbal in acest moment;) nici Craiova nu joaca un fotbal rau:p chiar impresionant tinand cont media de varsta a jucatorilor
gianni
21-10-2008, 08:38 AM
Sincer, imi pare bine ca echipele din provincie joaca din ce in ce mai bine. Trebuia sa se intample asa ca sa le mai "taie" din nazuri celor din Capitala.
pastilax
23-10-2008, 10:56 AM
Daca ma gandesc , urmatorul meci esti cu Gloria Buzau , nu?
gianni
24-10-2008, 05:34 PM
Yeap! Peste o etapa incepe pentru Steaua o lunga perioada cu meciuri grele, atat in Liga, cat si-n CL.
pikciu
24-10-2008, 10:21 PM
FC Arges a invins cu 3-0 pe Politehnica Iasi si a urcat cel putin pentru o zi pe locul 4. :)
shinoda
25-10-2008, 03:34 PM
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/penescu-acum-2-ani-iasiul-trebuia-sa-piarda-dar-popa-ne-a-dat-teapa-si-am-retrogradat-3366699
Nu stiu de ce am impresia ca se va trece cu vederea peste aceasta declaratie.
cata_dinamo
26-10-2008, 06:49 PM
Craiova a invins 5-2 la Medias:mellow:... Mititelu merita tot respectul pentru ce a facut cu Craiova :huh:
Vreau sa ii felicit pe acesti baieti de la Craiova.Am fost la meci,au fost si cateva erori de arbitraj dar nu asa de importante ca jocul extraordinar a lui Costea.Florin Costea a jucat lejer si a facut 3 goluri dupa parerea mea putand sa mai dea inca vreo 2 lejer.Craiova s-a jucat cu Gaz Metan si daca va continua asa pustii de acolo la 27 de ani vor fi mult prea buni pentru liga 1.Felicitari Craiova si HAI GAZU!
Off parca imi e si frica sa ma bucur de forma de pana acum a Craiovei caci ultimul timp pornim puternic si ne pierdem pe drum. Acum totusi pare sa fie alta mancare de peste si daca jucam fiecare meci ca pe o finala putem termina sus. Foarte frumos meciul, Gazul e o echipa care ataca frumos si cred ca se pot salva de la retrogradare.
gianni
28-10-2008, 09:07 AM
Bravo Craiovei! O echipa care este "nebuna"! Dar asa este fotbalul- nebun, nebun, nebun!
cata_dinamo
28-10-2008, 10:19 AM
Urmeaza Dinamo-Steaua, cel mai mare derby al Romaniei ...
Ratonu
28-10-2008, 01:14 PM
Ultima etapă a fost, per total, destul de modestă. În întregime am văzut Dinamo - Oţelul, un meci dezamăgitor, în care Grigoraş, ca de fiecare dată cu Dinamo, n-a ştiut dacă se apără sau dacă vrea să dea gol şi cum să facă asta, iar jucătorii Oţelului au fost pur şi simplu slabi în faţa adversarilor mai bine cotaţi; la pauză era 0-0, dar rezultatul final era deja clar. Mai mult de o repriză am mai văzut din Steaua - Gloria Buzău, despre care am mai vorbit, în rest bucăţi care m-au făcut să vreau să-mi găsesc altceva de făcut. FCT - CFR a avut, în schimb, un rezumat interesant; probabil că m-aş fi uitat la meci dacă n-ar fi fost după alte 3 partide de fotbal vizionate în aceeaşi zi.
Urmează un Dinamo - Steaua ce are, cred, în contextul actual, şanse bune să fie cel mai vizionabil joc pentru ambele echipe mari ale Bucureştiului în sezonul ăsta.
gianni
29-10-2008, 01:26 PM
Mda, Raty, sa speram ca o sa avem si ce vedea! "Eternul derby" inseamna de vreo doua sezoane fie cocosarea Stelei, fie lipsa specatacolui. Macar intr-un astfel de derby sa mai vedem si fotbal!
M.I.L.32
29-10-2008, 03:48 PM
O sa fie un meci slab (la fel cum sunt derby-urile in ultima perioada).
cata_dinamo
01-11-2008, 12:41 PM
ziua marelui meci, Dinamo-Steaua...
o discutie pe mess: http://gsp.ro/stire/rednic-si-dorinel-au-incalzit-derbyul-cu-replici-incrucisate-cine-la-22-45-106270.html
Omega
01-11-2008, 04:24 PM
o discutie pe mess: http://gsp.ro/stire/rednic-si-dorinel-au-incalzit-derbyul-cu-replici-incrucisate-cine-la-22-45-106270.html
Putea să iasă o glumă bună din asta. Dar se pare că cei de la gsp sunt în continuare retardaţi.
@lyn reloaded
01-11-2008, 07:10 PM
Astea sunt usor de facut pe calculator.... nu cred ca este cineva care chiar crede ca discutia asta a fost adevarata.
bogdan7
01-11-2008, 07:11 PM
Putea să iasă o glumă bună din asta. Dar se pare că cei de la gsp sunt în continuare retardaţi.
intr-adevar, putea sa iasa ceva frumos din acea ,,discutie" dar asa, gsp-ul s-a rezumat la niste banalitati :mellow:
Ratonu
01-11-2008, 07:21 PM
Ditto.
Eu am pariat pe Steaua mai devreme, deşi nu sunt chiar convins de rezultat. Sunt, totuşi, optimist în ce priveşte fotbalul pe care o să-l vedem.
DarkComy
01-11-2008, 09:38 PM
Pentru mine weekend-ul a fost stricat de meciul U Craiova - Otopeni 2-2
Arbitraj de kkt.
1. L-a iertat pe Parvu ala de doua ori in prima repriza de al doilea cartonas galben
2. Trebuia al doilea galben lui Diogo la faultul asupra lui Wobay cand s-a ridicat de pe jos dupa ce i-a dat mingea printre picioare aluia.
3. OFSIDE CLAR la golul 2 al lui otopeni
4. a fost penalti la Rose in min 92
-Atitudinea si prestatia anumitor jucatori de toata jena
1. Gangioveanu n-a reusit nici macar o centrare buna
2.Intrarea lui Dina nu a adus nimic nou in jocul echipei.
-Greselile lui Napoli
1. Trebuia neaparat schimbat Gangioveanu...nu a facut nimic si era clar ca jocul nostru nu merge
2. Trebuia sa schimbe ceva la mijloc pentru ca in afara de pasele lui Dorel nu mai construia nimeni.
Au intrat cu gandul ca meciul e deja castigat si asta ne-a costat
Ratonu
01-11-2008, 09:54 PM
Mi-a plăcut prima repriză la Dinamo - Steaua, n-au fost multe momente foarte spectaculoase, dar s-au întâmplat în permanenţă lucruri interesante şi am senzaţia că se poate întâmpla orice în orice moment, într-un sens bun. Dorinel are potenţial şi deocamdată şi ceva forţă testiculară (Kapetanos titular, Dayro M. pe bancă), de văzut dacă Dinamo va prinde până la urmă viaţă, reuşind să construiască ceva.
cata_dinamo
01-11-2008, 09:57 PM
Mi-a plăcut prima repriză la Dinamo - Steaua, n-au fost multe momente foarte spectaculoase, dar s-au întâmplat în permanenţă lucruri interesante şi am senzaţia că se poate întâmpla orice în orice moment, într-un sens bun. Dorinel are potenţial şi deocamdată şi ceva forţă testiculară (Kapetanos titular, Dayro M. pe bancă), de văzut dacă Dinamo va prinde până la urmă viaţă, reuşind să construiască ceva.
Dinamo continua sa joace cum ne-a obisnuit...daca nici intr-un meci cu Steaua jucatorii nu muncesc mai mult http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif...Steaua merita sa conduca cu cel putin 2-0 !
Leahu
01-11-2008, 10:54 PM
S-a terminat si meciul , Dinamo - Steaua 1-1 .. sunt putin dezamagit de jocul Stelei si imi pare rau ca nu au luat 3 puncte :(
S3BBY
01-11-2008, 11:06 PM
Daca era 4-0,nu se supara nimeni...asta e,deja ne-am obisnuit sa dominam si pe urma sa luam bataie sau sa facem egal.Dinamo la prima ocazie a dat gol.:|
2_fast_4_you
01-11-2008, 11:14 PM
Declaratie Argaseala :,,Cu aceasta echipa Dinamo nu are cum sa ia titlul,,.
Declaratie 2fast4steaua :,,Cu aceasta echipa Steaua se face de rusine in UCL,,.
Astept comentarii la aceste declaratii
S3BBY
01-11-2008, 11:27 PM
Rădoi: "Astăzi s-a văzut cine joacă în Liga Campionilor şi cine nu."
Rednic: "Puteam bate, dar nu am fi meritat."
Argăseală: "Dinamo nu a onorat acest derby printr-un joc pe măsura."
^ Sunt de ajuns astea?
@lyn reloaded
01-11-2008, 11:37 PM
Steau merita clar victoria, dar fotbalul nu tine mereu cu cei ce joaca mai bine.
2_fast_4_you
01-11-2008, 11:51 PM
Rădoi: "Astăzi s-a văzut cine joacă în Liga Campionilor şi cine nu."
Rednic: "Puteam bate, dar nu am fi meritat."
Argăseală: "Dinamo nu a onorat acest derby printr-un joc pe măsura."
^ Sunt de ajuns astea?
In primul rand cine ii Argaseala?
In al doilea rand Radoi nu a prea jucat in UCL si ii un jucator mediocru.
In al treilea rand Rednic are dreptate Dinamo nu merita sa castige dar putea sa o faca .
A facut si Steaua un meci bunicel si au inceput ,,talentele,, sa vorbeasca.Sfat pentru Radoi in loc sa vorbeasca prostii mai bine sar antrena ca sa nu se faca de ras din nou cu Lyon cand le da 5:>
Give me 5.
@lyn reloaded
02-11-2008, 12:00 AM
In primul rand cine ii Argaseala?
In al doilea rand Radoi nu a prea jucat in UCL si ii un jucator mediocru.
In al treilea rand Rednic are dreptate Dinamo nu merita sa castige dar putea sa o faca .
A facut si Steaua un meci bunicel si au inceput ,,talentele,, sa vorbeasca.Sfat pentru Radoi in loc sa vorbeasca prostii mai bine sar antrena ca sa nu se faca de ras din nou cu Lyon cand le da 5:>
Give me 5.
1.Argaseala e director executiv la Steaua(parca asta e functia)
2.Radoi e momentan cel mai bun jucator care evolueaza in liga I
3.Parerea mea e ca , cu Lyon Steaua a jucat frumos si nu e un lucru de luat in ras.
2_fast_4_you
02-11-2008, 12:06 AM
Nu am ras si cine tia spus tie ca Radoi este cel mai bun jucator care evolueaza in liga 1?
1.Argaseala e director executiv la Steaua(parca asta e functia)Atunci de ce isi da cu parerea despre lotul lui Dinamo daca faca parte din staful celor de la Steaua?
Cum sa joace frumos cand cei de la Steaua au dat goluri din faze fixe.Si daca jucau frumos nu primeau 5 goluri.Give me 5
@lyn reloaded
02-11-2008, 12:10 AM
Eu nu te vad pe tn sa ai mai mult de 12 ani, dar hai sa terminam cu off-topicul si recunoaste si u ca Steaua a jucat mai bine si merita victoria.