PDA

View Full Version : Editare comentariu cu SM08

kl@udiu
20-05-2008, 08:39 AM
BUNA! As vrea sa va intreb daca v-ar place sa editati comentariul din fifa 08 cu SOUND MASTER 08. Voiam sa va intreb ,ca sa putem face o colaborare ,sa adugam sample pentru toti jucatorii romani,pentru ca din lipsa de timp si din cauza scoliii care necesita ft mult timp pt teme,v-as ruga sa ma ajutati.Eu as vrea sa invat de la voi,si daca stiti mai multe dai sfaturi si indicatii.Daca ideea mea li se par administratorilor neplacuta,imi cer scuze si pot atunci sa inchida thread-ul.Insa mi-e mi-ar place ca sa putem edita cat de putin comentariul in limba romana;);)

macabis2
20-05-2008, 09:16 AM
Cu ce te deranjeaza ca e in engleza? Uite-te la patchul cu comentarii in romana de la PES 2008.... dai gol si peste 5 sec. incepe ala: gol,gol,gol .....si zice mingea este la mijlocas...nu zice numele lui

In min 90 era 1-1 si face ala: si usor usor se contureaza o victorie a echipei gazda....

SUPER NASOL

kl@udiu
20-05-2008, 10:16 AM
Vrei sa spui in engleza.Nu ma deranjeaza cu nimic,dar ar fi mai frumos daca am spune in romana:,,ne aflam acum pe stadionul san siro,unde va incepe a doua repriza dintre..."sau ma rog.Daca nu va place,nu mai postati,aici posteaza celor care le comvine ideea si care ar vrea sa colaboram,pentru ca nu vreau cearta;)

sobby_07
20-05-2008, 10:51 AM
voi n`avetzi ce sa facetzi mah sa umblati la tot comentariul....ar fi de ajuns numele juc. romani si atat

[Arhitect]
20-05-2008, 06:38 PM
,,ne aflam acum pe stadionul san siro,unde va incepe a doua repriza dintre..."

comentarii de genu nu cred ca o sa reusiti sa faci :) doar daca faci cu vocea ta...si e mai naspa asa :D..

yo_paul4u10
20-05-2008, 07:17 PM
Cu ce te deranjeaza ca e in engleza? Uite-te la patchul cu comentarii in romana de la PES 2008.... dai gol si peste 5 sec. incepe ala: gol,gol,gol .....si zice mingea este la mijlocas...nu zice numele lui

In min 90 era 1-1 si face ala: si usor usor se contureaza o victorie a echipei gazda....

SUPER NASOL

ei bine macar ei au facut ceva, chiar daca nu este foarte exact.
app mie chiar imi place

kl@udiu
21-05-2008, 07:39 AM
Primul obiectiv al meu este sa adaug nume la toti jucatorii romani.Pentru asta am nevoi de niste sample ,,locuri" unde le pot inregistra numele.Astfel,eu nu stiu cum se creeaza.Acolo scrie decat import,dar de unde le iau,unele ,,goale''.Care ma ajuta;)?
Mai intai sa fac eu asta,si apoi sa editam ce am zis mai sus,asta intr-un final,macar cateva faze:) Este mult de editat,dar nu este imposibil;);)

cristiano
22-05-2008, 04:20 PM
Primul obiectiv al meu este sa adaug nume la toti jucatorii romani.Pentru asta am nevoi de niste sample ,,locuri" unde le pot inregistra numele.Astfel,eu nu stiu cum se creeaza.Acolo scrie decat import,dar de unde le iau,unele ,,goale''.Care ma ajuta;)?
Mai intai sa fac eu asta,si apoi sa editam ce am zis mai sus,asta intr-un final,macar cateva faze:) Este mult de editat,dar nu este imposibil;);)

cand reusesti ...fa si un patch ... cu chestia asta si apoi pune link de download ... ms;)

gigimures
22-05-2008, 04:32 PM
Daca reusesti esti tare:), ar fi misto sa fie facut pt. euro 2008 :), da` oricum e bun si pt fifa 2008:).

[Arhitect]
22-05-2008, 05:09 PM
pf..dai frumos pe google sa caute un convertor din mp3 in asf si gasesti pentru ca eu am bagat sunete la galerie singur...;)si dupa care dai import...dar cum ziceam..daca nu faci cu vocea color de la kanal d, protv sau tvr 1...e naspa...

cristiano
22-05-2008, 07:15 PM
vrei acuma sa fie vocea lu gabi balint sa fie mai real ? :lol: ...

kl@udiu
23-05-2008, 10:45 AM
Din pacate m-am interesat,am intrebat,dar se pare ca nimeni nu stie cum se adauga sample pentru jucatorii care nu au comentarii din joc(ma refer la cei romani).Poate la vara,dupa ce se termina scoala,o sa incerc sa editez altceva in afara de numele jucatorilor,poate reusesc,pentru ca acum nu am timp.A mai vazut cineva sau a mai folosit cineva SM08?Poate stie cineva ceva.I mi pare rau,as fi vrut ca pe langa comentariul jucatorilor romani,sa creez eu unul facut de mine pentru restul,dar aceia nu au ,,sample" (,,locuri" unde pot inregsitra) :(

[Arhitect]
24-05-2008, 06:29 PM
mai ..faci sample dala pentru fiecare jucator dupa care cauti in meciuri partea aceea cand le pronunta numele la fiecare jucator...selectezi pentru fiecare in parte..si scoti decat sunetu (.mp3) dupa care cu un convertor le faci .asf si le pui...de ex . faci un sample pentru dica, setezi acel sample sa pronunte numele comentatorul dupa care cauti meciuri pe youtube tai decat partea cand zice "DICA" dupa salvezi .avi convertesti in .mp3 si dupa care in .asf ...nu cred ca e asa greu;)

kl@udiu
26-05-2008, 09:42 AM
Cine are cont pe soccer gaming? Cum creez sample? Asta este problema,in rest este simplu,mai bine ia sound master 08 sa vezi si tu cum sta treaba,apoi poate ma ajuti ;)
Iar cu sound master poti inregistra cu microfonul,eu vreau sa aflu cum creez sample,de aceea intrebam cine are cont pe SG sa il intreb pe rinaldo de asta;)

kl@udiu
28-05-2008, 08:22 AM
Da am aflat.Se poate adauga sample si speech pentru toti jucatorii care nu au.Deci imi voi mentine ideea.Voi adauga comentarii pentru toti jucatorii romani,chiar daca se aude mai incet,dar se aude ceva si este frumos.In prezent am facut doar pentru dica ceea ce a durat 5 minute,dar a durat mult pana am inteles.In week-end voi continua,chiar si seara ceva timp,dar mai mult in week-end pentru ca sunt la scoala si nu am foarte mult timp pentru asta.Cand voi scoate patch-ul,pentru ca nu stiu se fac din acela tip regenerator,voi face unul cu toate speech din sound master 08,direct cu sound master pe care comentariul il puteti adauga tot cu sound master08.Astfel,pentru asta,cand il voi scoate,v-a trebui sa va luati sound master 08:);). Daca vreti,puteti inchide topicul,discutia poate continua si in patchuri fifa 08;)
EDIT:pentru cei care vor patch-ul dati-mi un private mesage.
Scuze pentru dublu post,acum mi-am dat seama:(

Black_Knight
09-06-2008, 10:37 AM
mijto

Steaua3000
09-06-2008, 11:41 AM
pot astepta...

kl@udiu
11-06-2008, 11:34 AM
PATCH-ul vai fi gata cam peste o luna...am facut pentru steaua,dinamo si rapid...Mai am pentru restul echipelor din liga 1 burger.cei interesati de patch sa-mi dea PM cum a facut Blach Night;).
P.S. Voi scoate patch-ul numai daca voi avea multi care doresc asta si ma sustin.Cine vrea sa ma ajute sa-mi dea un PM(Private message) ;)

dany
11-06-2008, 12:46 PM
misto daca al termini pana atunci ,eu al vreau cand al termini .......,poate ai timp si pui pe youtube un video sa vedem cum se aude.

clau2009
12-06-2008, 02:24 PM
Uau claudiu, abia astept sa termini patch-ul... dar pana atunci apare fifa 09:D

kl@udiu
12-06-2008, 09:17 PM
Aia este chestia ca apare fifa 09 si voi nu o sa mai jucati 08.Dar editez data abse si iau comentarile facute pentru 08 si le bag in 09,dar mai intai sa apara fifa 09.O sa mai vorbesc eu pe soccer gaming forums cu baietii aia si rinaldo sa vedem ce facem sa bag in 09,de maine o sa mai lucrez la patch;)

Vladutzyy
12-06-2008, 10:14 PM
Nu e nici o problema daca apare fifa09 si patchul va fi pt 08...daca vei finaliza patchul eu cred ca voi juca mai mult fifa08:D

clau2009
13-06-2008, 09:01 AM
oricum claudiu, noi asteptam cu sufletu' la gura! HAI ROMANIA DISEARA!

kl@udiu
16-06-2008, 07:51 AM
AM REUSIT sa termin si sa fac ceva pentru comentariul echipelor steaua,dinamo,rapid si poli timisoara.Care doreste sa ia in primire restul echipelor,fiecare cate 3,pentru a avea mai multe voci,sa-mi dea un PM;)
P.S. Sper sa termin pana pe 15 iulie pt ca nu prea stau la domiciliul unde am PC(acum in vacanta) :) :energizat: :formatie:

kl@udiu
17-06-2008, 12:16 PM
Din pacate in aceasta vara nu voi mai fi o luna acasa.Voi sta la ,,tara" :( :) .AM EDITAT decat pentru 4 echipe,restul vor face ceilalti care mi-au dat PM sau o sa-mi dea,sau o sa ma ocup chiar eu . claudiu_duiu_2008 voi mai intra de la niste prieteni si va voi explica.Fac asta pentru ca incerc sa scot patch-ul.;)
E usor ;) Poate in zilele urmatoare,daca nu plec de azi, o sa scot la download decat pentru cele patru echipe.Nu stiu daca fac de tip setup(ma ajuta un prieten) sau sa va luati SM08 si dati import;)

P.S. SCUZE pentru dublu post

poli tm in fifa
17-06-2008, 12:58 PM
Ceva "monstre" ?

Petrov
17-06-2008, 01:46 PM
Ceva "monstre" ?

Are dreptate...Fa si tu un filmulet ceva ca atunci cand il vei pune la download sa stim daca merita instalat;)

clau7
21-06-2008, 12:53 PM
interesant,insa doar sankoos de pe SGF stie cum sa faca asta in engelza,am incercat si eu si se aude incet,dar se aude bine, mie imi place...

maRu
01-07-2008, 03:23 PM
claudiu ti-am dat add pe mess dar nu intri vreau si eu sa vad cum a iesit pana acuma ...:rolleyes:

RQ7
01-07-2008, 03:34 PM
Cred ca o sa-ti iese bine, sau macar sper pentru ca este destul de usor de lucrat cu SM08.Si nu pui o filmulet cu comentariile te rugammmm!!!

*The Star*
02-07-2008, 11:58 AM
Initiativa ta e buna, dar inca mai ai mult de lucrat. :) Sunt curios ce va iesi. :D

andrei_fcmbacau
02-07-2008, 02:24 PM
ar fi fantastic sa faci un comentariu la fel de reusit ca cel de la PES :eek:

kl@udiu
02-07-2008, 04:52 PM
N-am timp....se pare ca nu voi mai lucra ceva vreme... :( poate peste 2 sapt o sa dau la download steaua dinamo si rapid,uneori samplele nu lucreaza.

kl@udiu
21-07-2008, 10:57 AM
Din disponibilitatea pe care o am, nu mai pot lansa patch-ul.Imi pare rau. Puteti inchide thread-ul. :(

bogdan7
21-07-2008, 01:30 PM
ai zis ca poate ai sa pui donwload la steaua, dinamo si rapid:mellow:

kl@udiu
23-07-2008, 10:12 AM
da am facut pentru jumate de la steaua dinamo si rapid ,dar samplele nu lucreaza,decat pt eheghara, si asta cand e cu mingea langa careul advers. etc :( {Ratat nu sunt ca ma avut ideea,dar fa tu asta,si am mai precizat ca nu stau la domiciliul unde am PC . Mai trec pe aici din 4 in 4 zile...}

jacko
24-07-2008, 09:45 PM
salutari...am introdus comentariul in poloneza(sunt in Polonia,ca manager),dar am shi meniul,evident,in poloneza:eek:cum,daca shi cu ce se mai poate schimba meniul(eventual in romana)pastrand comentariul?am incercat cu db master,dar dupa ce-am rescris cate ceva,nu mai puteam salva manager mode dupa un meci...:(

maRu
28-07-2008, 08:15 PM
cand intri in fifa selectezi .. english .. in romana nu exista ..

jacko
28-07-2008, 10:20 PM
cand intri in fifa selectezi .. english .. in romana nu exista ..
n-ai priceput...:pyo,caut sa am meniul intr-o limba shi comentariul in alta limba...;)