PDA

View Full Version : Cupele europene 2008-2009: Steaua

@lyn
19-05-2008, 10:12 AM
Care credeti ca vor fi reusitele stelei in acest sezon european???
O sa incep yo. Cred ca vor ajunge in grupele UCL, vor termina pe 3 si se vor duce in Cupa Uefa. Acolo au sanse la o semifinala, finala, iar cu putzin noroc pot chiar castiga trofeul. Bft STEAUA.;)

M.I.L.32
19-05-2008, 10:57 AM
Ai vise frumoase... :D Totusi nu prea cred ca va fi asa. Poate vor reusi sa ajunga in grupe si cu noroc sa ajunga pe locul 3 in grupe...apoi UEFA ... dar mai departe nu prea cred. (fiecare cu parerea sa)

Albertino99
19-05-2008, 06:09 PM
Chiar daca sunt rapidist,mi-ar placea ca Steaua sa adune cat mai multe puncte pentru Romania, dar nu sunt prea optimist.

@lyn
20-05-2008, 08:11 AM
Ai vise frumoase... :D Totusi nu prea cred ca va fi asa. Poate vor reusi sa ajunga in grupe si cu noroc sa ajunga pe locul 3 in grupe...apoi UEFA ... dar mai departe nu prea cred. (fiecare cu parerea sa)

Vise frumoase??? Sa nu uitam ca Steaua a mai ajuns acolo si dc nu ar mai faceo odata???

M.I.L.32
20-05-2008, 11:15 AM
Nu am uitat...stai linistit...dar e foarte greu.

Astristul
20-05-2008, 12:37 PM
Daca ii vinde pe Goian si Dica in vara si picam cu un adversar greu, eu zic ca nu ne calificam in grupele UCL! :(

sisu_stelistul
20-05-2008, 07:11 PM
Sper sa avem noroc la tragerea la sorti, avem sanse sa ne calificam iar in grupa, insa e foarte greu sa prindem locul 3.

@lyn
21-05-2008, 07:37 AM
Sper sa avem noroc la tragerea la sorti, avem sanse sa ne calificam iar in grupa, insa e foarte greu sa prindem locul 3.

Daca ne calificam in grupe sa nu uitam ca Steaua va fi in urna a treia valorica, asa ca teoretic ar trebui sa ia locul 3. Yo sper sa reuseasca. BFt Steaua

bogdan27
22-05-2008, 07:58 PM
da eu nu inteleg de ce va e frica daca il vinde pe goian si pe dica.in ultimul timp nu au mai facut nimic la steaua.sa se duca sanatosi

liquid
22-05-2008, 08:01 PM
Si hai sa ne aparam cu Baciu nu?

@lyn
23-05-2008, 07:18 AM
Si hai sa ne aparam cu Baciu nu?

Poi daca pleaca Goian, normal ar trebui sa vina altul aproximativ de aceeasi valoare cu el. Iar Dica sa plece sanatos.

k1in
25-05-2008, 12:10 PM
sper sa cada cu arsenal sau atletico madrid in turul 3 si sa o elimine cu un dublu 3-0

BughyRy
25-05-2008, 12:51 PM
va avea primavara grea steaua in turu 3, Steaua nu poate cadea cu Arsenal pentru ca ii cap de serie Arsenal

Vladutzyy
25-05-2008, 01:12 PM
da eu nu inteleg de ce va e frica daca il vinde pe goian si pe dica.in ultimul timp nu au mai facut nimic la steaua.sa se duca sanatosi

Dica nu mai joaca nimik da Goian ar fi fost ceva;)

Si..Liquid...Baciu nu e asa prost.mie imi place cum joaca^_^

liquid
25-05-2008, 01:31 PM
Doar pentru ca a prins ceva meciuri mai bune nu inseamna ca te poti baza pe el un campionat intreg si in cupele europene.

champion
25-05-2008, 03:26 PM
Baciu, intotdeauna a fost inlocuitorul perfect in aparare, pana acuma... un fel de back-up. Normal, daca Goian pleaca trebuie unu cel putin la fel de bun ca Goe, aceeasi statura.

BughyRy
25-05-2008, 04:42 PM
galamaz de la unirea ar fi inlocuitorul bun...

@lyn
25-05-2008, 05:26 PM
Doar pentru ca a prins ceva meciuri mai bune nu inseamna ca te poti baza pe el un campionat intreg si in cupele europene.

Eu cred ca pe Baciu se poate baza oricine.L-am vazut in ultimile etape cand a intrat pe teren si a aratat ca inca mai are valoare.

liquid
25-05-2008, 06:14 PM
Eu cred ca pe Baciu se poate baza oricine.L-am vazut in ultimile etape cand a intrat pe teren si a aratat ca inca mai are valoare.

Sa moara Piturca ca nu l-a luat in locul lui Ghionea :(

@lyn
26-05-2008, 08:39 AM
Sa moara Piturca ca nu l-a luat in locul lui Ghionea :(

N-am spus ca e mai bun ca Ghionea, dar sa nu mai discutam despre Baciu, sa discutam despre ceea ce va face Steaua in acest sezon european.

Astristul
26-05-2008, 05:31 PM
Poi daca pleaca Goian, normal ar trebui sa vina altul aproximativ de aceeasi valoare cu el. Iar Dica sa plece sanatos.
Cine sa vina si sa fie in stare sa se integreze repede in echipa? Eu zic ca ar trebui sa-l pastreze pe Rada macar, :rolleyes: deoarece 'cuplul' Ghionea-Baciu este foarte lent si poate fi depasit in viteza foarte usor! :(

Kahn
29-05-2008, 10:14 PM
Baciu mi se pare un jucator extraordinar.Imi place de el deoarece daca este tinut rezerva nu comenteaza si atunci cand joaca o face foarte bine(joaca constant).De acord cu Astristul e cam lent dar marcheaza adversarul destul de bine si cred ca in orice moment ar putea fi titular.

bogdan7
06-06-2008, 10:06 PM
Care credeti ca vor fi reusitele stelei in acest sezon european???
O sa incep yo. Cred ca vor ajunge in grupele UCL, vor termina pe 3 si se vor duce in Cupa Uefa. Acolo au sanse la o semifinala, finala, iar cu putzin noroc pot chiar castiga trofeul. Bft STEAUA.;)

De acord:)

Saint
13-06-2008, 02:05 PM
Cum sa castige ma Steaua cupa UEFA? :lol: Nu cred ca are nici cea mai mica sansa. In halul in care joaca... Plus ca AC Milan este acolo... :p

S3BBY
13-06-2008, 02:35 PM
Plus ca AC Milan este acolo... :p

Care ar putea intra in UCL,pt ca TSKA Sofia nu a primit licenta.:p
Sa luam exemplul lui Bayern Munchen,care era considerata favorita la castigarea Cupei UEFA in sezonul trecut,si ati vazut ce a patit intr-o zi proasta.:D

Saint
13-06-2008, 03:43 PM
Pai da, dar sa nu comparam Zenit cu Steaua. Totusi echipa voastra mai are de lucru in privinta jocului. Plus ca Lacatus nu e asa de bun antrenor.

clau2009
15-06-2008, 06:25 PM
steaua, hmm, poate sferturi in uefa, dar hey: ac milan e in uefa nu uitati si totusi, anul trecut si bayern a fost in uefa si.. nimic

@lyn
15-06-2008, 10:16 PM
Ce o dati tot atata cu Ac Milan , ca si ea e in Uefa. Steaua nu poate bate o asemenea echipa?? Sa nu uitam de Valencia, care la acea ora era declarata cea mai buna echipa din lume. Steaua daca are suporterii de partea ei si joaca bine poate invinge pe oricine. Sa nu uitam de meciul de pe Santiago Bernabeu, care stiti bine cum l-am pierdut.
Asa ca Steaua calificate in liga, ia locul 3 si apoi sa ne intalnim cu Milan si sa-i batem pt a arata ca avem valoare, nu cum spun altii.

xdevil
16-06-2008, 08:08 AM
Imi place ca visati... Chiar imi place.

sisu_stelistul
16-06-2008, 08:44 AM
Imi place ca visati... Chiar imi place.

Cine nu viseaza, cu totii visam, in 2005 ni s-a indeplinit visul, am ajuns in semifinala uefa, acum eu sper sa ajungem in optimile UCL.

Cand eram mai mic, credeam ca niciodata nu va mai ajunge o echipa romaneasca in grupe, tin minte ca ratam calfiicarea cu ghinion, imi aduc aminte de Rapid-Anderlecht, atunci se parea imposibil, dar pana la urma am reusit.

Pe continua dezvoltare a fotbalului romanesc, putem sa speram, poate cresc cotele jucatorilor romani si vor fi vanduti pe bani multi, si apoi vom incepe si noi sa dam salarii mai mari, la nivelul Ucrainei, sau macar pe acolo...

@lyn
16-06-2008, 12:05 PM
Cei care spun ca visam, sau nu avem sanse, se vede clar ca sunt dinavovisti, rapidisti cfristi.... Suporterii adevarati se vede ca au sperante si cred in Steaua, stiu ca aceasta e o echipa de valoare si poate ajunge departe.

Saint
16-06-2008, 12:46 PM
Uite ca nu sunt nici dinavovist, nici rapidist, nici cfrist, ci sunt realist. N-ai cum ba cu Lacatus antrenor, si Becali patron, sa ajungi in finala UEFA. Deja vad ca Stancu, Szekely si Ionescu o sa fie la Gloria Buzau sezonul urmator. Pe Ochirosii nu l-au mai folosit, chit ca e un jucator bun. El era urmarit de cluburi mari din Europa, iar el juca la Gloria Buzau.

liquid
16-06-2008, 12:54 PM
Lasa ma ca iar iau jucatori imprumut ii tin pana in iarna apoi ii dau, ca mama masii nu's buni de steaua. Traiasca DVD-urile.

:._.:LucyY:._.:
16-06-2008, 02:44 PM
Pe continua dezvoltare a fotbalului romanesc, putem sa speram, poate cresc cotele jucatorilor romanesti si vor fi vanduti pe bani multi, si apoi vom incepe si noi sa dam salarii mai mari, la nivelul Ucrainei, sau macar pe acolo...

Nu cred ca putem creste cota fotbalistilor ROMANI (:p) daca echipele din Romania cumpara numai straini.Mai mult creste cota fotbalistilor de mana a II-a din alte tari:(.

@lyn
16-06-2008, 02:44 PM
Stancu si Szekely sunt jucatori foarte buni. Ionescy, nu garantez ca ramane, dar pt ceilalti garantez. Apropo Lacatus e foarte bun antrenor, iar Becali cata presiune pune el, macar baga bani in fotbal, nu ca ceilalti.

stephen
16-06-2008, 04:00 PM
Da ba, Saint, Liquid si x-devil! Voi nu sunteti romani! Cum sa nu aveti incredere in aceasta minunata echipa care este Steaua, cu cei mai minunati fani si cu cea mai buna echipa posibila? Cum? Cand ea are atatia jucatori de valoare: Nesu, Petre Marin, Eugen Baciu, Lovin, Vali Badea, Surdu. O adevarata constelatie de galactici. Intr-adevar este o echipa de valoare! Numai super-jucatori vin la Steaua. Marius Lacatus, el este un antrenor exceptional ce a avut numai trofee castigate pe unde s-a dus. Cariera sa de antrenor o depaseste deja pe cea de jucator. Iar Gigi Becali, el e singurul care da bani la echipa, si e un mare patron si un mare roman. Cel mai mare roman! E un om inteligent, just, rational care stie ce e bine pentru echipa lui. Cu speranta si credinta in suflet, STIM ca Steaua va putea juca in Champions League. Stim ca ea se va comporta asa cum este ea in realitate, ca o valoroasa grupare a Europei. Steaua va izbavi...folosind multe matanii si credinta in Puterea Oii, Steaua va castiga Champions League. Va bate pe Real Madrid, Barcelona, Manchester, Chelsea... C.Ronaldo, Snjeider, Messi, Drogba...toti vor pali in fata geniului fotbalistic pe care-l detine Steaua. Nu se pot pune amaratii astia cu Stancu sau Szekely...pentru ca, nu-i asa, Steaua are valoare!

@lin , dude get real!

sisu_stelistul
16-06-2008, 04:29 PM
Nu cred ca putem creste cota fotbalistilor ROMANI (:p) daca echipele din Romania cumpara numai straini.Mai mult creste cota fotbalistilor de mana a II-a din alte tari:(.
Ce idiotenie am putut sa scriu :))

Eu ma gandeam la campionatul european, oricum cine e bun ajunge la echipele mari din Romania, problema e la echipele mici, unde explodeaza un jucator si nu vor sa-l vanda.

bogdan7
09-07-2008, 07:40 PM
Cand va fi tragerea la sortii pt preliminarii ?

kl@udiu
26-07-2008, 02:56 PM
Eu cred ca Steaua nu prea ar face mare lucru,n-are jucatori,conducere,dar are antrenor si experienta acumulata din anterioarele editii,CFR Cluj are conducere,are antrenor dar n-are jucatori,mai trebuiesc facute transferuri,Cat despre ceilalti nu stiu ce sa zic ca nu am vazut meciurile.

Ratonu
13-08-2008, 07:30 PM
Diseară la 21:45 pe Antena 1 -_- Galatasaray - Steaua, eu zic că va fi un egal bun pentru Steaua, probabil un 1-1. Galata nu mai e deloc o echipă de speriat, Turan Arda fiind cam singurul jucător foarte valoros din formaţia turcă, aşa că meciul are toate şansele să fie unul competitiv, deşi Steaua a scârţâit până acum în începutul de sezon şi va fi lipsită de prezenţa pe teren a lui Szekely, unul dintre cele mai reuşite transferuri recente din Liga I.

A, da, şi dacă Lăcătuş vrea să marcheze cât mai devreme, aşa cum ar fi bine, ar trebui să înceapă fără Arthuro.

Kelly
13-08-2008, 08:53 PM
2-1 momentan, GoGo Steaua !

M.I.L.32
13-08-2008, 09:05 PM
Un meci reusit pana in acest moment...Steaua s-a retras(a fost obligata), dar sper la un rezultat favorabil in acest tur. Hai Steaua !

S3BBY
13-08-2008, 10:29 PM
Unii jucatori nu trebuiau sa joace.Lovin,cel putin,glezna fina,da cu stangu-n dreptu' in min 85,nu merita sa fie nici macar pe banca de rezerve.Arthuro trebuia schimbat prin min 60 cu B.Stancu,care ar fi adus un plus in atac.Asta este,am avut meciul in mana.Oricum,Laca a jucat defensiv dupa primirea celui de al doilea gol,toate schimbarile fiin cu caracter defensiv.Sper sa castigam returul si sa ne calificam.:)

Ratonu
13-08-2008, 11:13 PM
Meci bun, meci pasionant! În afară de nişte minute din a doua repriză, totul a fost vizionabil, iar rezultatul final este unul just. Steaua a făcut cel mai bun meci al ei de până acum în acest sezon şi asta nu spune neapărat multe, dar a fost, într-adevăr, un joc destul de bun. Zapata a fost solid, Rădoi s-a comportat excelent în defensivă (deşi a fost depăşit în două rânduri de Nonda, care s-a dovedit a fi încă un vârf solid şi, evident, îi e superior la unele atribute fizice), Bănel Nicoliţă a reuşit să-şi enerveze în multe rânduri adversarii şi a făcut o priză importantă pentru a evita aruncarea sa de la echipă şi căderea în anonimat, Dayro Moreno - foarte activ - şi-a făcut treaba, Arthuro a fost mult mai util decât în orice alt meci al său la Steaua. Performanţa lui Toja nu e neapărat relevantă, a trecut totuşi abia o săptămână de la venirea sa de dincolo de ocean. De la Galata, a impresionat, normal, Turan Arda, de altfel singurul jucător foarte valoros prezent în meci pentru echipa turcă şi genul de om care, poate, ar fi împins Steaua să obţină mai mult de la această partidă. Un rezultat OK şi vor fi în Champions League echipe mai slabe decât cele două formaţii ale acestei seri.

@lyn
14-08-2008, 10:14 AM
Deja s-a spus despre meci ca a fost unul bun, un meci reusit. Pt mine ar fi cam asa:
-remarcati: Dayro, Nicolita ( a aratat ca inca nu e un jucator terminat), Radoi, Goian, chiar si Lovin. Toja s-a vazut ca stie cu mingea, dar inca nu e 100% pregatit fizic. aaa si sa nu uit de Zapata care a scos de cateva ori echipa.

EUROmania2008
14-08-2008, 11:58 AM
hai sa fiu oleaca off line. va pun o pozica si vreau sa vad daca prindeti ceva dubios in poza asta.

http://www.romanager.ej.am/imagehost/upload/error.PNG

xdevil
14-08-2008, 12:50 PM
Ov Petre n-a fost schimbat de Ghionea?

Petrov
14-08-2008, 01:02 PM
Sunt mai multe greseli...pai cica Nesu a luat galben in min 42:lol: atunci nici nu era in teren...
On:Steaua a facut bine ca ia luat tare pe turci.Un egal important pentru retur dar calificarea se joaca.

Ratonu
14-08-2008, 01:15 PM
Poate le dă UEFA meciul cu 3-0 turcilor că au înregistrat steliştii jucătorii aiurea la schimbări. :crazyboy: Mă rog, aşa federaţie, aşa băieţi care se ocupă de sait.

BughyRy
14-08-2008, 03:44 PM
si lui Dayro i-a fost scris gresit numele :), tocmai UEFA sa faca greselile astea?:) daca era vorba despre un ziar turc nu ma miram... dar UEFA

Saint
14-08-2008, 03:58 PM
Puteati sa observati si voi ca jos scrie "Please note that all information is provisional until verified by the relevant match officials" :nashpa:.

Patryck
14-08-2008, 04:04 PM
nu inteleg un lucru dc lacatus il baga pe toja care nu a jucat nimic in locu lui il putea baga pe ochirosii...pe final de meci arturo nu mai putea nimic..trebuia schimbat cu stancu sau trebuia scos lovin si bagat stancu pt ca turci in ultimele 20 de minute erau morti...
alt lucru noi romanii mergem pe principiul multi si prosti ma refer la straini de ce nu dai 10 milioane pe un jucator in ,loc sa dai 10 milioane pe 5 jucatori slabi
alta idee...steaua merge bine in aparare are un joc excelent acolo de la an la an echipa creste in aceea linie radoi,goian,ghionea,ov.petre
stelei la ora actuala ii mai trebuie un adevarat numar 10 un jucator care sa lege mijlocul terenului de atacanti un jucator care sa distibuie pase de calitate acantilor...la capitolu atacanti in momentu asta steaua nu are asa ceva
am ramas cu gura cascata la acest congolez shabanni nonda la 31 de ani este in forma mare cu toate ca galata nu a incepu sezonul
stelei ii trebuie un astfel de atacant ca nonda robust,sa aiba viteza sa fie tehnic...ma uitam la nonda cum trecea de jucatorii stelei ca de niste jaloane...la capitolul portari jos palaria zapata a demonstrat ca e un portar mare
banel ce sa zic de el...a avut noroc cu golu cred ca daca il mai pui o data sa dea asa nu mai reuseste...asta e sa dea dumnezeu sa ieasa din pasa asta proasta prin care trece....
2-2 este un rezultat bun dar se putea se mai bine in ultimele minute se putea da lovitura de gratie dar asta e suntem increzatori...
Forzza Steaua

Saint
14-08-2008, 06:18 PM
Primul sfat: pune mana pe o carte de romana.
Tu gandeste-te ca stelistii s-au dus cu gandul sa scoata un rezultat bun, sa tina de un egal. Nu se gandea nimeni ca dupa 15 minute o sa fie 2-0 pentru Steaua. Totusi Galata e Galata, chiar daca multi spun ca nu mai e acelasi lucru. Daca in ultimele minute baga jucatori ofensivi, riscau mai mult. Pentru Steaua, si in special pentru o echipa din Romania, este in mare un rezultat bun.

C.RoNaLdO7
14-08-2008, 07:35 PM
Steaua a avut mare sansa la inceput de meci si daca s-ar fi aparat mai bine si ar fi tinut scorul de 2-0 pana la pauza ar fi fost altfel. Oricum un meci frumos , Toja joaca bine , dar mai mult de atat nu cred ca putea face in meci. A fost primul lui meci la echipa , dar fazele individuale au fost destul de bune. Sunt foarte mari sanse de calificare , sa speram ca la meciul de la Bucuresti sa nu jucam foarte defensiv (cum se intampla de obicei) si sa luam bataie. Eu zic ca daca reusim sa marcam la inceput de meci un gol macar , suntem deja calificati. Oricum 2-2 e un semn bun , asa a fost si cu Standard Liege si cu Bate Borisov si ne-am calificat.

EUROmania2008
16-08-2008, 12:24 AM
imi pare bine ca si voi aveti spirit de observatie, cat despre meci... nu stiu, am vazut doar prima repriza si la pauza am plecat pentru ca eram sigur ca Turcii vor egala (cel putin). noi suntem romani si nu putem sa ne calificam undeva fara emotii, trebuie sa faca bani televiziunile din romania? ca ce dracu atunci cand e un meci important se uita toata romania la meci, pana si mama mea care nu le are cu fotbalul nici in clin nici in maneca

Scuze daca am gresit cand am scris dar sunt rupt in gura de oboseala si am tinut sa scriu cu orice pret, o sa corectez maine daca e

sdc
16-08-2008, 01:11 PM
spiritul bataios al turcilor s-a vazut si la campionatul european

@lyn
17-08-2008, 07:46 PM
Cu turcii e ca si cu nemtii : "nu i-ai batut decat atunci cand ii vezi in autocar cu bagajele facute".

petryka
24-08-2008, 01:21 AM
eu zic ca dayro moreno poate sa il inlocuiasca pe dica:D:D dar e greu sa gasesti un fundas care sa il inlocuiasca pe goian:D

andrei_fcmbacau
26-08-2008, 08:19 PM
bate steaua cu 2-1 iar unul dintre goluri il da Stancu

gigimures
26-08-2008, 09:30 PM
eu zic ca se termina 1-0 pt steaua si marcheaza banel nicolita:)

M.I.L.32
27-08-2008, 09:18 AM
1-1 si Steaua merge mai departe ! :D

Varaloi
27-08-2008, 09:37 AM
Se sparam ca Steaua va face un meci la fel de bun azi, ca si primele 13 minute la Istanbul!

@lyn
27-08-2008, 11:45 AM
Sa joace Steaua prost si sa secalifice, nu conteaza prea mult jocul in acest meci, dar daca joci si frumos si castigi e extraordinar.

Dacy
27-08-2008, 12:20 PM
nu stiu....akm au galata cateva meciuri o sa le fie mult mai greu sa se califice...da ar fi bine sa se califice pt romania

EUROmania2008
27-08-2008, 07:13 PM
am gasit pe RoManager o poza cu echipele inainte de meci.

http://www.romanager.ej.am/imagehost/upload/echipele+meciului+Steaua+Galata.jpg

Ratonu
27-08-2008, 07:36 PM
Până la urmă joacă Ovidiu Petre şi Goian?

Oricum, prognosticul meu e victorie Steaua, totul e ca jucătorii români să nu se sperie aiurea de Nimeni Kewell, să fie atenţi mai ales la Arda şi să încerce să joace cât mai mult.

EUROmania2008
27-08-2008, 08:41 PM
un meci plictisitor pentru un italian, spaniol sau mai stiu e ce natie care e indiferenta de acest meci dar incordat pentru un roman sau turc

gigimures
27-08-2008, 09:01 PM
gooooool banel ba v-am spus ca el da :wub::wub::wub::wub::wub::wub: ms celui care m-a corectat;)

yahoo
27-08-2008, 09:12 PM
Halal joc, halal echipa. Steaua o sa reuseasca performanta de a lua ZERO puncte la cum joaca. Gol pe contraatac si fundu-n poarta. GE GE

AHAHAHAH HALAAAAAL atacanti. Poarta goala si nu da gol. Cel mai bun atacant la ora actuala (Stancu) intra abia in minutul 80, sclavul ciobanului habar n-are ce face.

C.RoNaLdO7
27-08-2008, 09:42 PM
Steaua a jucat foarte bine , prudent la inceput , cum mi se pare normal. Pacat de fazele de la sfarsitul meciului , dar ceea ce conteaza e ca ne-am calificat. :)

EUROmania2008
27-08-2008, 09:44 PM
Stancu unul din cei mai lenesi fotbalisti dupa teren. au fugit nicolita si Dayro dupa mingile la care trebuie sa fuga Stancu. Stancu o mare dezamagire astaseara

RADOI cel mai bun. merita o echipa mare

Ratonu
27-08-2008, 09:50 PM
STEAUA - GALATASARAY 1-0

READ REVIEW ON RATONU BLOG

HTTP://VISATORUL.BLOGSPOT.COM

BANEL NICULITA SCORE GOAL

STEAUA QUALYFI! (http://visatorul.blogspot.com/2008/08/steaua-galatasaray.html)

Omega
27-08-2008, 09:54 PM
Cum poţi să zici că Stancu e leneş când a jucat câteva minute? Era rolul lui să stea puţin mai avansat ca să poată pleca pe contraatac. Moreno a ratat mult. Per total joc mediocru, însă în repriza a 2-a Steaua a fost mai inteligentă şi a speculat găurile lăsate de turci din apărare în disperarea lor de a egala, ceea ce a făcut meciul more watchable. Bănel Nicoliţă a făcut o partidă bună, ca de obicei a alergat enorm dar parcă nu a făcut-o ca în alte dăţi(adică degeaba). Chiar dacă s-a înscris din offside, calificarea e pe merit şi se putea înscrie de multe ori pe contraatac. Neşu merită să fie lăsat să plece, a muncit mult chiar dacă e un jucător limitat în opinia mea. Mirel Rădoi fără greşeală, Nonda n-a suflat lângă el. Avem 2 echipe în grupe, să vină tragerea la sorţi :D.

S3BBY
27-08-2008, 09:56 PM
Daca fructificam inca 2-3 faze la sfarsit...Dar e bine si asa,bine ca ne-am calificat.:)

EUROmania2008
27-08-2008, 09:56 PM
nu am inteles de ce stancu ii lasa pe moreno si nicolita sa alerge dupa mingile pierdute si nu alerga el dupa mingile astea.

andrei_fcmbacau
28-08-2008, 12:13 AM
aceasta noua calificare este o palma pentru cei care ziceau ca Steaua va fi spulberata

Blue
28-08-2008, 04:53 AM
Felicitari stelei, daca pana acum adversarii din turul 3 au fost inofensivi , victoria cu turcii a aratat ca fotbalul nostru a intrat din nou in cercul celor puternici. Ma bucur ca avem 2 echipe in grupe desi nu ma multumeste faptul ca cfr e acolo printr-o conjuctura. Mai si declara muresan ca echipa lui nu a ajuns in liga datorita stelei sau a rapidului...cred ca nici jiji nu e mai nesimtit ca asta.

sisu_stelistul
28-08-2008, 10:22 AM
Frumos meci, Steaua a avut un adversar mai greu ca in ultimii ani, insa a reusit sa se califice in grupe, sper sa faca treaba buna acolo, Nicolita a aratat iarasi ca este un jucator bunicel, care poate isi merita locul la nationala. Arthuro nu mi-a placut, mai ales dupa ce s-au mai retras, el nu prea facea nimic.

Varaloi
28-08-2008, 10:30 AM
Frumos meci, Steaua a avut un adversar mai greu ca in ultimii ani, insa a reusit sa se califice in grupe, sper sa faca treaba buna acolo, Nicolita a aratat iarasi ca este un jucator bunicel, care poate isi merita locul la nationala. Arthuro nu mi-a placut, mai ales dupa ce s-au mai retras, el nu prea facea nimic.

Arthuro a cam ratat tot ce s-a putut, nici mie nu mi-a placut <_< Nici Dayro Moreno nu prea stralucit ieri, poate doar Radoi sa fi aratat o prestatie peste medie. Concluzie: meci mediocru, calificare glorioasa! :D

Vladutzyy
28-08-2008, 11:11 AM
Astazi incepand cu ora 19:00 IN DIRECT la sport.ro se va desfasura tragerea la sorti a grupelor UCL:

Urna 1:Liverpool (Anglia)
Inter Milano (Italia)
Real Madrid (Spania)
Chelsea (Anglia)
Lyon (Franta)
Manchester United (Anglia)
Barcelona (Spania)
Arsenal (Anglia)

Urna 2: PSV Eindhoven (Olanda)
Villareal (Spania)
AS Roma (Italia)
FC Porto (Portugalia)
Werder Breman (Germania)
Sporting Lisabona (Portugalia)
Juventus (Italia)

Urna 3: Fenerbahce (Turcia)
Marseille (Italia) -Franța-
Zenit St. Petersburg (Russia)
Steaua Bucuresti (Romania)
Panathinaikos (Grecia)
Bordeaux (Franta)
Celtic Glasgow (Scotia)
FC Basel (Elvetia)

Urna 4: Atletico Madrid (Spania)
Sahtior Donetk (Ucraina)
Fiorentina (Italia)
Dynamo Kiev (Ucraina)
CFR 1907 Cluj (Romania)
Aalborg (Danemarca)
BATE Borisov (Belarus)
Anorthosis Famagustas (Cypru)

Grupa usoara Steaua: Lyon
Sporting Lisabona
Steaua
BATE Borisov

Grupa usoara CFR: Lyon
Sporting Lisabona
FC Basel
CFR Cluj

Noroc echipelor la tragerea la sorti!! :)

C.RoNaLdO7
28-08-2008, 11:20 AM
Astazi incepand cu ora 19:00 IN DIRECT la sport.ro se va desfasura tragerea la sorti a grupelor UCL:

Urna 1:Liverpool (Anglia)
Inter Milano (Italia)
Real Madrid (Spania)
Chelsea (Anglia)
Lyon (Franta)
Manchester United (Anglia)
Barcelona (Spania)
Arsenal (Anglia)

Urna 2: PSV Eindhoven (Olanda)
Villareal (Spania)
AS Roma (Italia)
FC Porto (Portugalia)
Werder Breman (Germania)
Sporting Lisabona (Portugalia)
Juventus (Italia)

Urna 3: Fenerbahce (Turcia)
Marseille (Italia)
Zenit St. Petersburg (Russia)
Steaua Bucuresti (Romania)
Panathinaikos (Grecia)
Bordeaux (Franta)
Celtic Glasgow (Scotia)
FC Basel (Elvetia)

Urna 4: Atletico Madrid (Spania)
Sahtior Donetk (Ucraina)
Fiorentina (Italia)
Dynamo Kiev (Ucraina)
CFR 1907 Cluj (Romania)
Aalborg (Danemarca)
BATE Borisov (Belarus)
Anorthosis Famagustas (Cypru)

Grupa usoara Steaua: Lyon
Sporting Lisabona
Steaua
BATE Borisov

Grupa usoara CFR: Lyon
Sporting Lisabona
FC Basel
CFR Cluj

Noroc echipelor la tragerea la sorti!! :)

Sa speram ca nu vor fi grupe grele si ca vom face mai multe puncte ca in trecut.
PS: Marseille e din Franta , nu din Italia.:)

Ratonu
28-08-2008, 11:44 AM
Marseille (Italia)

Ceee vrea să fie asta? De unde ai luat lista? Blasfemie!

"Grupele uşoare" cam alea ar fi, doar la Basel am îndoieli.

Vladutzyy
28-08-2008, 12:08 PM
Ceee vrea să fie asta? De unde ai luat lista? Blasfemie!

"Grupele uşoare" cam alea ar fi, doar la Basel am îndoieli.

Eu scrisesem echipele :D , m-a grabit unpic sorry :) stiu ca marseille e din franta

Ratonu
28-08-2008, 12:52 PM
Bine, bine.

Mie îmi cam pare rău de Galatasaray, mai ales văzând ce echipe vor fi anul ăsta acolo. Echipa turcă a fost parcă cea lipsită de experienţă, depăşită de miză în returul cu Steaua, dar cred că merita mai mult un loc în grupe decât Aalborg sau Sporting Lisabona.

M.I.L.32
28-08-2008, 12:56 PM
Asta e... Sunt multe echipe destul de bune care stau acasa , si altele au ajuns aici. Fotbalul nu e totdeauna corect.

Varaloi
28-08-2008, 01:45 PM
BATE Borisov cu siguranta n-ar fi meritat sa fie in grupe in locul Galatei, dar asta e, ghinionul lor ca au picat cu Steaua! :p

Blue
28-08-2008, 03:47 PM
Toate echipele care s-au calificat merita sa fie acolo si au un merit special Bate si Famagusta. Cand vii din fotbalul mic si treci pe rand de Anderlecht, Olympiakos si de ce nu Levski trebuie ceva respect pentru ca nu e un lucru la indemana oricui. Singura echipa de care imi pare rau ca nu e in grupe este Shalke dar asa e fotbalul, oricum e bine ca sunt mai multe echipe mici care se ridica.

yahoo
28-08-2008, 04:13 PM
As fii vrut sa vad un meci Steaua vs. Zenit dar oricum m-as multumi si cu Fiorentina sau Sahtior.

yahoo
28-08-2008, 06:47 PM
WOAHAHAHA O sa-i umple Mutu pe stelisti de goluri. Geniala extragere, chiar imi plac echipele. Aratati-va valoare!!

Ratonu
28-08-2008, 06:49 PM
GRUPA F
Olympique Lyonnais
FC Bayern
FC Steaua
AC Fiorentina

Grupă foarte echilibrată, se putea mai rău dar şi mai bine, depinde din ce punct de vedere privim. Steaua poate să câştige grupa, dar şi să termine ultima. De văzut ce va fi.

C.RoNaLdO7
28-08-2008, 06:50 PM
Grupa destul de grea , se putea si mai bine , dar oricum Steaua ia locul 3 cel putin.:)

Omega
28-08-2008, 07:03 PM
Mie, sincer toate echipele îmi par de acelaşi calibru aşa că nu mă încumet la pronosticuri. Mare păcat că i-au nimerit şi pe Fiorentina în grupă în loc să pice cu alţi sclavi gen BATE Borisov. Lyon a pierdut destui jucători, nu mai are forma de anul trecut şi numai când mă gândesc la Franţa la EURO08, mă lasă rece. Bayern nu mai e ce a fost. Fiorentina mi se pare o echipă pe val, cu toate că nu ar trebui să mă las influenţat de performanţele ultimelor 2 echipe din Cupa UEFA. Gilardino şi Mutu sunt un mare pericol + că au şi un portar foarte bun. Nici Steaua nu mai e cea de anul trecut, e mai puternică, mai rapidă mai proaspătă şi mai tehnică. Dar într-o grupă ca asta nu aş fi suprins nici de calificarea mai departe, nici de terminarea pe ultimul loc. Oricum baftă multă.

Astristul
28-08-2008, 07:40 PM
Grupa buna, era exact grupa in care vroiam sa picam ... pana ne-a iesit Fiorentina in cale.

@lyn
28-08-2008, 07:52 PM
Cred ca putem termina macar pe locul 3, daca avem un noroc incredibil putem chiar sa ocupam si locul 2. ( putin cam optimist, dar cred ceea ce am zis)

*InCePaToRuL*
28-08-2008, 08:02 PM
Ne rupe Bayern tur-retur
Facem un egal si o infrangere la limita cu Lyon
Ne bate greu Fiorentina tur-retur
1 punct.

Varaloi
28-08-2008, 08:10 PM
Ne rupe Bayern tur-retur
Facem un egal si o infrangere la limita cu Lyon
Ne bate greu Fiorentina tur-retur
1 punct.

Mai bine:

Bayern-Steaua: 3-1, 2-2
Lyon-Steaua: 1-1, 1-0
Fiorntina-Steaua: 1-0, 0-1

4 puncte, locul 3 ;) Perfect posibil ;)

Kahn
28-08-2008, 08:32 PM
Steaua cred ca poate iesi pe locul 2 cu mult noroc...putem bate Lyon atat in tur cat si in retur deoarece nu mai e o echipa asa de buna,despre Bayern cred ca ar fi foarte bine sa scoatem un egal in Ghencea,iar Fiorentina poate fi batuta si ea,nu e o echipa asa de speriat.Eu sper la un loc cat mai bun...sunt optimist:)

Varaloi
28-08-2008, 08:35 PM
Steaua cred ca poate iesi pe locul 2 cu mult noroc...putem bate Lyon atat in tur cat si in retur deoarece nu mai e o echipa asa de buna,despre Bayern cred ca ar fi foarte bine sa scoatem un egal in Ghencea,iar Fiorentina poate fi batuta si ea,nu e o echipa asa de speriat.Eu sper la un loc cat mai bun...sunt optimist:)

Totusi Lyon este campioana de 7 ori consecutiv in Ligue 1, deci reprezinta ceva in fotbalul european. Dar si Steaua are o Cupa a Campionilor, iar Lyon n-are niciuna (daca e sa te gandesti la palmares)

boggy
28-08-2008, 08:58 PM
Cred ca putem termina macar pe locul 3, daca avem un noroc incredibil putem chiar sa ocupam si locul 2. ( putin cam optimist, dar cred ceea ce am zis)

Hai sa fim seriosi .Steaua sa termine pe 2 in grupa asta .E foarte greu sa ia locul 3 ,daramite sa mai ajunga si in fazele eliminatorii.

yahoo
28-08-2008, 09:25 PM
Hai ma nu va mai ofuscati ca am zis ca faceti o laie. Asta e adevarul. A-ti intrat in grupe dupa un joc mediocru prestat in fata unei formatii care deabia incepe pregatirea. Practic Galata avea cel putin o luna in urma ca antrenament. Jucati cu Lyon o echipa care se mobilizeaza exemplar cand joaca in UCL, cu Bayern unde joaca Luca Toni si Ribery (am zis destul cu asta) si cu Fiorentina care e invincibila acasa iar in deplasare o sa joace fix atat de bine cat sa nu piarda. Concluzia? Un punct, maxim 2 daca prinde Lyon-ul intr-o pasa proasta. Ca sa castigi impotriva unor formatii ca cele din grupa Stelei trebuie sa ai atacanti, nu numai un Ratzoi si Goian in defensiva. Arthuro e lent si cam praf de fel iar Dayro nu poate sa joace singur. Daca Mutu prinde o lovitura libera s-a terminat povestea si-n Ghencea.

EUROmania2008
28-08-2008, 09:33 PM
Lyon joaca doar in grupe. Bayern e echipa nemteasca si trebuie sa jucam foarte precauti Fiorentina atentie la MUTU.
Cu ribery si Toni.... nu stiu ce sa spun.s-a vazut ca avem jucatori care le pot face fata foarte bine. sa fim seriosi singura diferenta intre echipele romanesti si cele straine e mentalitatea si un jucator care sa dea pasele si steaua se pare ca are si una si alta. deci se pot bate cu orice echipa din CL fara probleme. trebuie sa avem noroc si putinta din punct de vedere fizic unde noi nu dam dovada ca suntem pregatiti cu exceptia a 3-4 jucatori.

andrei_fcmbacau
28-08-2008, 09:53 PM
Steaua va obtine 6 pct mai precis vom bate Lyon si Fiorentina :D iar Mutu o sa fie injurat de tot stadionul in Ghencea ^_^

EUROmania2008
28-08-2008, 09:55 PM
cu injuratul s-ar putea fi adevarat. a fost el injurat atunci cand a jucat pentru noi apoi cand va juca impotriva noastra

Omega
28-08-2008, 10:00 PM
Nu ştiu unde vedeţi voi invincibiltatea Fiorentinei şi a lui Bayern. În fine, nu are rost să ne strofocăm acum. Vom vedea ce va face Steaua şi părerea mea e că sezonul ăsta nu se va asemăna deloc cu cel trecut în care s-au făcut de cacao.

sisu_stelistul
28-08-2008, 10:01 PM
Steaua are o grupa grea, si va fi greu macar in cupa uefa sa se califice, va fi o lupta stransa cu Fiorentina, dar oricand se pot bate pentru un loc in optimile UCL.

EUROmania2008
28-08-2008, 10:02 PM
nu se vor face de cacao pentru ca au trait 2 experiente.
prima cand au fost outsideri
si a doua cand au plecat ca favoriti pentru Cupa UEFA
Va fi cu totul si cu totul altceva. acum la CFR se poate spune ca au trait-o pe a doua a stelei si acum sper sa o traiasca pe prima si sa mearga in UEFA

Omega nu e vorba de invincibilitatea lor ci vulnerabilitatea noastra;)

Omega
28-08-2008, 10:07 PM
Eu nu văd vulnerabilitatea asta aşa mare. Steaua are o apărare de naţională, nu uitaţi că de data asta Rădoi nu mai e accidentat, nici Ghionea, + un portar bun, chiar dacă e puţin ieşit din formă. Jucătorii ofensivi străini par promiţători, în frunte cu Dayro Moreno şi Toja. De ce să nu se spere?

yahoo
28-08-2008, 10:11 PM
De ce să nu se spere?

Ca n-are antrenor, adica are unul care e sclavul ciobanului. Stie ca daca nu face ce zice el zboara de la echipa si adio bani.

EUROmania2008
28-08-2008, 10:11 PM
a spus cineva ca nu speram. eu am spus mai sus parerea mea pentru steaua. e o echipa care se poate bate de la egal la egal cu orice echipa din lume exemplul fiind dat de romanaia la Euro dar depundem foarte mult de forma de moment

Omega
28-08-2008, 10:35 PM
Da, ştiu că patronu' Stelei are apucăturile alea de antrenor. Totuşi, tactica nu o face el, ci adevăratul antrenor. Că pune presiune să mai introducă un anumit jucător pe un anumit post e perfect adevărat şi ăsta e motivul pentru care e urât de toată lumea. Că e necioplit, necivilizat şi se crede atotputernic. Cel puţin cu Rădoi îi dau dreptate. E foarte valoros ca fundaş central.

EUROmania2008
28-08-2008, 11:02 PM
http://www.romanager.ej.am/imagehost/upload/Primul+Tur+din+Grupele+UCL.png

Iata si prima etapa din Grupele Uefa Champions League

Sursa RoManager

stephen
29-08-2008, 08:17 AM
Deci cred ca am nimerit pe Taramul Nimanui. Steaua , echipa care de-abia a facut egal cu Gloria Bistrita , voi vreti sa bata Lyon - campioana Frantei de 7 ani incoace, Bayern Munchen - unde joaca Ribery si Podolski (poate ati auzit de ei) sau Fiorentina?

Auzi, "poate batem Lyon in tur si in retur". Alooo !!! E Lyon, nu Gloria Buzau. Wake Up! Nici Steaua nici CFR nu iese din grupe.

Albertino99
29-08-2008, 08:44 AM
Dupa parerea mea,Steaua nu cred ca o sa obtina mai mult de 2-3 puncte in aceasta grupa.Cat despre CFR,doar un egal daca pot scoate cu Bordeaux acasa,in rest...

kanye_west
29-08-2008, 08:45 AM
Deci cred ca am nimerit pe Taramul Nimanui. Steaua , echipa care de-abia a facut egal cu Gloria Bistrita , voi vreti sa bata Lyon - campioana Frantei de 7 ani incoace, Bayern Munchen - unde joaca Ribery si Podolski (poate ati auzit de ei) sau Fiorentina?

Auzi, "poate batem Lyon in tur si in retur". Alooo !!! E Lyon, nu Gloria Buzau. Wake Up! Nici Steaua nici CFR nu iese din grupe.Dar ce ma crezi ca Bayern M. nu face egal cu Bochum? Parca numai Steaua face egal cu echipe slabe...
Ce sa zic frate...normal ca Lyon e campioana in fiecare an daca n-are cine sa se bata cu ei la titilu...cine se bate cu ei la titlu, PSG?:)
Si despre Fiorentina, daca nu era Mutu, Ujfalusi, Liverani si Frey nu ajungeau unde sunt acum...

M.I.L.32
29-08-2008, 09:33 AM
Mie mi se pare ca Lyon e cam iesita din forma. Bayern este o echipa mare ,iar Fiorentina poate sa fie marea surpriza a grupei, iar Steaua nu stiu ce sa spun. (depinde de felul in care vor juca si vor aborda meciurile). Sunt sanse ca Steaua sa mearga mai departe , dar sunt si sanse ca ea sa termine pe ultimul loc in grupa.Vom vedea , eu sper la un loc 3.

stephen
29-08-2008, 10:42 AM
Dar ce ma crezi ca Bayern M. nu face egal cu Bochum? Parca numai Steaua face egal cu echipe slabe...
Ce sa zic frate...normal ca Lyon e campioana in fiecare an daca n-are cine sa se bata cu ei la titilu...cine se bate cu ei la titlu, PSG?:)
Si despre Fiorentina, daca nu era Mutu, Ujfalusi, Liverani si Frey nu ajungeau unde sunt acum...

Aha, si dupa parerea ta, campionatul Romaniei este peste cel francez sau german, nu? Nu stiu daca ai observat dar exista si Olympique de Marseille si Girondins de Bordeaux in UCL. PSG se bate la retrogradare de ceva ani din cate stiu eu deci exemplul tau e nul.
E bine ca sunteti mari ultrasi dar incercati sa fiti si realisti. Vorbiti de Lyon sau Bayern ca si cum v-ati referi la "liga lu'mitica".

C.RoNaLdO7
29-08-2008, 11:17 AM
Meciurile din campionat nu se compara cu meciurile din Uefa Champions League. Ganditi-va ca nici Galatasaray nu e o oarecare echipa. Si totusi echipa aia care face egal cu Gloria Bistrita bate Galatasaray si merge in Uefa Champions League.

Saint
29-08-2008, 11:27 AM
Mai tineti minte acum 2 ani, dupa acel 4-1 de la Kiev? Toata lumea zicea ca Steaua se duce in optimi, ca Real Madrid nu mai joaca acelasi fotbal iar Lyon e destul de praf. Mai tineti minte? Acum probabil o sa negati.
Sezonul trecut tot asa. Ziceati ca veti scoate puncte si din confruntarile cu Sevilla. Va aduceti aminte ca la inceputul sezonului Sevilla traversa o perioada neagra? Nu era in forma. Si sa nu vorbim despre Slavia Praga.

De ce ziceti ca Fiorentina e slaba? Ca a ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA? Toate celalalte echipe din grupa, Lyon, Bayern si Fiorentina, au participat in primavara europeana, iar ultimele 2 au ajuns destul de sus.

Si totusi Fiorentina a terminat campionatul Italiei peste AC Milan.

Omega
29-08-2008, 12:26 PM
Saint nu cred că a afirmat anul trecut cineva că se putea trece de Sevilla şi Arsenal(deşi tu erai stelist înfocat la vremea aia). Mie echipele alea chiar mi se păreau de nebătut. Jocul ăla de pase în viteză ne făcea praf. Nu mai zic nimic că Walcott trecea pe lângă Neşu/Petre Marin în viteză şi nu trebuia decât să dea mingea pe lângă ei. De Daniel Alves nici nu mai zic că reuşea incursiuni până în tuşă oricând şi era omniprezent în joc.
Şi de data asta nu mai e un Victoraş Iacob, sau altă panaramă în atac. E Arthuro, care şi el are alte îndatoriri(creează culoare ţinând mingea, etc).

Ratonu
29-08-2008, 12:29 PM
^^ Ce relevanţă are ce a spus cineva acum doi ani pentru ce se întâmplă acum? Două echipe sunt cu totul altele, celelalte două sunt şi ele diferite de ce erau atunci. Steaua a trecut prin momente dificile şi a reuşit să progreseze, în momentul ăsta fiind mai bună decât acum doi ani, când a ajuns şi ea în semifinalele UEFA. Nu-l mai are pe Dică, dar are un antrenor mai bun, un portar mai bun, un lot mai solid şi mai multă experienţă. Pe hârtie (totuşi fără să ne uităm la salarii), Steaua are de departe cea mai bună apărare din grupă.

Oricum, până încep meciurile, tot ce spunem aici nu pot fi decât presupuneri, nu ai de unde să ştii ce se va întâmpla. E recomandat, totuşi, să fim obiectivi, să ne gândim şi la ce avem în faţă după ce săpăm după rahat.

Varaloi
29-08-2008, 12:57 PM
Dar ce ma crezi ca Bayern M. nu face egal cu Bochum? Parca numai Steaua face egal cu echipe slabe...

In primul rand, Bochum este mai puternica decat Bistrita cu foarte mult, pentru ca nivelul campionatului german este cu totul altul. Dar, daca o iei in alt fel, Bochum este o echipa mica in fata lui Bayern si este putin rusinos sa faca egal...dar oricui i se mai poate intampla. La Lyon, ai gresit! Ai uitat de OM? O echipa care in ultima vreme poate pune probleme oricarei echipe din Europa, plus ca are o echipa forate tanara. Iar la Fiorentina, poate ca e adevarat, dar atata timp cat acesti jucatori sunt inca la Fiorentina (plus Gilardino, normal), nu cred ca ai ce sa zici . Concluzie: Steaua este o echipa buna pe plan intern, numeni nu poate contesta asta, este de asemenea o echipa buna in Cupa UEFA...dar in CL trebuie sa-si vada lungul nasului!

PS: Scadeti-mi la reputatie, m-am obisnuit cu suporterii infocati :)

Saint
29-08-2008, 11:15 PM
Ratonule, am vrut sa arat ca declaratiile voastre, ale suporterilor, sunt la fel. Imi doresc sa se califice Steaua mai departe, de altfel ca si celalalte echipe din Cupele Europene. Dar e bine sa fim si realisti, nu doar optimisti. Parerea mea (si nu cred ca trebuie sa fiu judecat pentru ea) e ca Fiorentina nu e chiar atat de slaba pe cat o crede Jiji sau comentatorii TV, si chiar si voi. Din partea mea sa le dea 7 goluri italienilor si acolo si aici.

@Varaloi: hai sa nu mai vorbim despre meciurile echipelor din campionatul intern. O echipa joaca altfel in UCL. Alta miza, alta presiune.

Vladutzyy
30-08-2008, 05:36 PM
Cred ca vom prinde locul 3 in grupa,vom face 1-1 cu Bayern acasa,probabil ca vom pierde la limita ambele meciuri cu Lyon,iar pe Fiorentina o vom bate in ghencea cu 1-0,iar in deplasare probabil un egal sau vom pierde la limita,fiorentina singurele puncte care le va face vor fi in italia cu noi (1 sau 3) si ne vom califica cu 4 sau 5 puncte mai depare in cupa UEFA :)

crazykiss
30-08-2008, 11:07 PM
eu zic ca steaua ajunge pe locul 2 in liga...face 2-1 cu bayern 1-1 cu fio si pierde cu lyon.....

Ditz
03-09-2008, 05:56 PM
Parerea mea e ca daca Steaua va juca fiecare meci fara sa tina cont de punctele facute in grupa (pana la meciul respectiv) va avea sanse sa mearga mai departe in europa.
Poate batem pe fiorentina,facem un egal cu bayern si cu lyon in ghencea si cu un dram de noroc trecem de grupe.

Kelly
06-09-2008, 01:25 PM
Deci sa analizam.

Meciul impotriva germanilor, cu Bayern. In tur, la Steaua acasa, am putea spera la un egal, dar la victorie, in niciun caz. In retur, stiuatia se schimba si o luam in freza rau de tot.

Cu Lyon sunt foarte optimist, acasa am putea scoate 3 puncte, Lyon nu mai e ce a fost pana acum. Iar la ei in deplasare, stim cu totii cat de bine joaca Steaua in deplasare, si mai ales cu Lyon. Am putea forta la o victorie sau egal.

Cu Fiorentina pierdem si acasa si indeplasare, cel putin asa ma gandesc eu. :D (Cu sau fara Mutu, Fiorentina ne sparge :D ).

Varaloi
06-09-2008, 03:35 PM
Deci sa analizam.

Meciul impotriva germanilor, cu Bayern. In tur, la Steaua acasa, am putea spera la un egal, dar la victorie, in niciun caz. In retur, stiuatia se schimba si o luam in freza rau de tot.

Cu Lyon sunt foarte optimist, acasa am putea scoate 3 puncte, Lyon nu mai e ce a fost pana acum. Iar la ei in deplasare, stim cu totii cat de bine joaca Steaua in deplasare, si mai ales cu Lyon. Am putea forta la o victorie sau egal.

Cu Fiorentina pierdem si acasa si indeplasare, cel putin asa ma gandesc eu. :D (Cu sau fara Mutu, Fiorentina ne sparge :D ).

Adica, sa inteleg ca Fiorentina e mai buna ca Bayern? :mellow: Nu, cred ca punctele le vom face numai in meciurile de acasa.

mns
17-09-2008, 10:43 PM
N-au jucat nimic si Bayern era o echipa chiar de batut in seara asta. Toja, Semedo si Dayro moreno parca au fost niste figuranti.

Dayro pierdea o minge sau gresea si se oprea ca prostul cu mainile in cap sau se plimba pe teren, Toja nu avea nici o treaba cu meciul si Semedo nu cred ca a dat o pasa buna, pe langa asta, parcaa pierdut toate mingile.

Chiar nu inteleg ce joaca Steaua, orice ar zice, fata de CFR ieri, ei nu au aratat nimic, nu au fugit, au fost pierduti, nu au pasat, nu au avut faze frumoase, au facut un meci extrem de urat, mai ales pentru nivelul UCL.

SSORIN
17-09-2008, 10:54 PM
Cu jocul asta nu facem un punct. Bayern a fost o echipa de batut, dar n-ai cum sa castigi cand cei care ar trebui faca jocul la mijloc sunt degeaba in teren. Am avut mare noroc cu Zapata.

yahoo
17-09-2008, 11:08 PM
Misto sa ai antrenor pus doar ca sa faci pe plac publicului. Diferenta de la cer la pamant intre Trombetta si Lacatus, diferenta de mentalitate imprimata echipelor. Bayern a jucat slab azi dar in acelasi timp a ratat enorm. Putea sa fie lejer 5-0 si nu s-ar fii suparat nimeni. Arturo singur cu portaru si trage in el/bara. Cu Lacatus pe banca Steaua nu face niciun punct.

Omega
17-09-2008, 11:23 PM
Se putea scoate un egal. Nemţii sunt şi ei praf dar cel puţin au o tactică. Nu cred că se vor califica oricum. Să joci cu Toja mijlocaş defensiv şi să nu îl laşi pe bancă atunci când pe postul său natural nu are loc poate să o facă doar un tâmpit. În rest, s-a văzut valoarea echipei. Arthuro e o petardă şi în momentul ăsta îmi retrag toate complimentele pe care le-am făcut vreodată la adresa lui.
Dayro Moreno chiar dacă are viteză nu se va ridica niciodată la nivelul de lider adevărat şi număr 10 cum a fost Dică. El e un leneş care nu face faza defensivă.
Nu înţeleg Lovin ăsta de unde vine. Nu am văzut în viaţa mea un jucător mai nepotrivit pentru acest sport şi habar n-am ce dracu mai caută la echipa asta.
Antrenor nu avem, pe sfârşit arunca tot ce se putea în atac fără să ţină cont de mijloc, pericolul fiind îndepartat în nenumărate rânduri de Zapata dar şi cu noroc, fiindcă multe şuturi au venit exact pe el de la jucători praf gen Luca Toni.
Singurul care mi-a plăcut a fost Szekely, care a avut o prestaţie mult mai bună decât un Semedo pus pe o poziţie aiurea, nici nu ştiu ce să mai zic, nu văd cum tactica lui Lăcătuş putea să puna în evidenţă viteza lui Semedo sau orice alt skill al lui...

Dezamăgire totală, de 2 ani tot haotic şi prost joacă în ligă şi o să tot fim eliminaţi până când nu ne vom mai califica nici în grupe. Joc foarte urât şi încâlcit, spaţii mari lăsate de Steaua fapt ce a facilitat pătrunderi uşoare ale nemţilor iar pe de alte parte în unele faze se încurcau reciproc stând prea aproape unul de celălalt. Un gust amar lăsat şi de meciul ăsta, echipele româneşti pur şi simplu nu joacă fotbal, am văzut-o la EURO 2008, o văd acum şi am tot văzut-o şi m-am săturat până peste cap.

M.I.L.32
18-09-2008, 02:47 PM
Au jucat foarte slab ambele echipe. Cred ca era mai echitabil un rezultat de egalitate.(parerea mea). Zapata a fost omul meciului iar restul au fost cam praf (mai putin Szekely).

sdc
18-09-2008, 03:29 PM
nu era mai echitabil rezultatul egal,la ce ocazii a avut Bayern.Daca nu era Zapata ar fi fost un dezastru pe tabela

andrei_fcmbacau
19-09-2008, 05:30 PM
cum ziceam steaua va obtine 6 pct mai precis vor bate Fiorentina si Lyon :cool:

Vladutzyy
28-09-2008, 09:03 PM
Va fi greu in meciul cu Fiorentina..Radoi inca e accidentat..dupa mine Arthuro nu prea mai are ce sa caute in primul "11"..B.Stancu e peste el..si sa zicem chiar si Kapetanos..am realizat ca Arthuro are cateva calitati pe care Kapetanos nu le are..dar macar grecul face rolul unui atacant..adica marcheaza......

Ratonu
30-09-2008, 10:42 PM
Nu ştiu cum vor cei care conduc Steaua să se califice cu egal în deplasare la echipa asta de, hai să nu zic doi lei, vreo 3 lei jumate, cam pe acolo, dar a fost un joc bun pentru ce şi-au propus, păcat că nu a fost şi fructificată una din ocaziile de gol ca să putem spune că roş-albaştrii au jucat cu adevărat profesionist.

yahoo
30-09-2008, 10:42 PM
Pomana curata. Daca nici cu Fiorentina steaua n-are posesia mingii atunci ce sa mai vrem. Exact tipu de meci care sa-l faca pe lacatus "mare". Probabil i-a spus lui nicolita sa cada la fiecare contact cu Mutu ca altfel nu inteleg cum 1v1 cu mutu tiganu era permanent pe jos. Slab jocul per total, considerand ca Fiorentina trece printr-o pasa proasta e normal dar e ciudat cum steaua domina toate echipele in campionat dar in europa e ciuca batailor.

mns
01-10-2008, 12:08 AM
Mie mi se pare ca au jucat asa la ciupeala, au folosit tactica Romaniei de la Euro cu diferenta ca au avut mai mult de 1 jucator ofensiv. Moreno iar mi se pare ca n-a jucat nimic, la faza aia cand nu stiu cine i-a pasat mingea si el alerga frumos in fata, m-a enervat la culme, asa panarama de jucator mi se pare ca e.

Cu un antrenor bun, sau poate chiar decent, Steaua putea sa castige si azi, iar cu Bayern la Bucuresti puteau scoate un egal.

Vladutzyy
01-10-2008, 09:32 AM
Sunt dezamagit :| ..daca nici asa nu batem atunci...la revedere..Steaua nu e echipa de CL in momentu' asta.Ma asteptam la mai mult de la Dayro,Semedo,Bogdan Stancu.Cei care mi-au placut cel mai mult au fost Szekely si Radoi,cand a intrat Szekely pe teren s-a vazut diferenta...pacat...

Ratonu
01-10-2008, 11:40 AM
Nu ştiu câte putea să facă Bogdan Stancu, e vorba aici de instrucţiunile lui Becali urmate de Lăcătuş. Probabil că Steaua ar fi arătat mai bine cu Arthuro în locul lui Stancu şi Stancu în locul lui Moreno.

Semedo pare cam fricos, nu se descurcă în meciurile mari.

Vladutzyy
01-10-2008, 07:35 PM
nustiu ce sa zic..nu cred ca moreno va fi inlocuit de b.stancu .. si nu stiu ce vedeti voi la arthuro ca ar fi peste stancu :)

Ratonu
21-10-2008, 09:23 PM
Incredibil. Nu prea comentasem eu în ce-l priveşte pe Lăcătuş, dar o spun acum, e nul ca antrenor. Nu se poate, Becali e Becali, dar nici chiar aşa.

C.RoNaLdO7
21-10-2008, 09:35 PM
Totusi , e bine 3-2 la pauza. Daca incep sa joace si ei fotbal poate , poate castigam.

Omega
21-10-2008, 09:36 PM
Hai omule, nu înţeleg ce aveţi toţi cu Lăcătuş. E 3-2 la pauză pentru Steaua. La câte goluri din faze fixe a dat Lyonul prin campionat trebuiau să o păţească şi ei aşa. Totuşi primul gol al Stelei a fost frumos, au jucat fotbal, pase scurte, rapide. Zapata nu e-n cea mai bună formă şi golul 2 de la Lyon putea să-l salveze, s-a făcut că iese şi apoi s-a întors când avea timp să îi ia mingea lui Benzema de pe cap. Oricum, meciul e-n continuare watchable fiindcă Steaua încearcă să atace.

Ratonu
21-10-2008, 09:39 PM
Lasă jucatul de fotbal, măcar să fie fundaşii şi mijlocaşii defensivi ceva mai jos, nu se poate să fie depăşiţi cu uşurinţă în atâtea şi atâtea faze. Mai trebuie şi cineva în locul lui Semedo care e o opţiune ridicolă ca titular într-un asemenea meci, fiind per total cel mai slab stelist în meciurile "grele" de până acum.

Omega
21-10-2008, 09:43 PM
Tre' să recunosc că-n unele faze mă încântă viteza lui Semedo dar rare-s momentele când are spaţiu şi mingea pasată în faţă, la-ntâlnire. Aici se vede şi proasta organizare. Mai eficient ar fi Szekely care e destul de tehnic şi se descurcă mai bine când are mingea la picior datorită viziunii sale a jocului.

mns
21-10-2008, 10:36 PM
Hai omule, nu înţeleg ce aveţi toţi cu Lăcătuş. E 3-2 la pauză pentru Steaua.

Ce dulce esti. ;)

shinoda
21-10-2008, 10:38 PM
Declaratia anului. (http://www.prosport.ro/fotbal-extern/liga-campionilor/ii-dau-lectii-de-fotbal-lui-piturca-o-sa-ii-arat-cum-se-joaca-la-2-0-3345862) :palme:

Danutz_dark_one
21-10-2008, 10:39 PM
la 2-0 toti au zis ca Steaua si-a revenit, dar era doar o pasa mai slaba a echipei. La 2-2 era in revenire de form, la 3-2 s-a ajuns sa fim iar in forma slaba... la 5-2 ne-am revenit complet, caci suntem romani... nu imi imaginam la inceputul meciului ca voi trai asemenea momente...

Ratonu
21-10-2008, 10:39 PM
S-a terminat 3-5, meciuri ciudate în grupa Stelei, Lyon a arătat până acum cel mai bine (din meciurile Stelei, cel puţin), dar cu ei Steaua a fost cel mai aproape de un rezultat bun. A fost, până la urmă, unul din acele rezultate corecte, dar nu există scuze pentru titularizarea lui Semedo, pentru schimbările de tot râsul care au fost făcute şi pentru organizarea echipei în defensivă.

Kahn
21-10-2008, 10:42 PM
Din nou valoarea echipelor mari iese la iveala.Pai normal ca ne luam bataie frate daca noi cu jucatori de 800.000-1.000.000 de euro vrem sa facem fata unei echipe de 10 ori mai valoroasa ca noi.Daca vrei sa faci performanta trebuie sa investesti milioane de euro nu cateva mii si sa aduci jucatori din liga a-2-a din alte tari.

C.RoNaLdO7
21-10-2008, 11:00 PM
Nu stiu ce sa zic , nu prea mai am cuvinte. Singurii care s-au vazut pe teren au fost Goian , Banel si Dayro. Toja cum a intrat a inceput sa faca greseli , Semedo nu l-am vazut sa faca ceva deosebit in meciul asta , Zapata a gresit la al 3 lea gol parca , atunci cand a iesit 2 metri si s-a intors inapoi si restul jucatorilor au jucat mediocru. A fost un meci tensionat , nu prea frumos din partea Stelei , cu rasturnari de situatie , dar totusi eram aproape sa castigam. Asta e , se pare ca mai mult nu putem.

yahoo
21-10-2008, 11:15 PM
Toja nu e jucator de inchidere. Lacatus e realmente redus mental (tactic) incat nu vedea ce spatii aveau francezii mai ales in centru. Doamne doamne putea sa fie lejer 6-7 pentru Lyon la cate ocazii au avut!

kl@udiu
22-10-2008, 07:38 AM
In primul rand,a fost poate o intamplare ca au dat gol.Au lucrat la antrenamente fazele fixe si centrarile alea idioate spre careul advers.Dar sa pastram mingea,sa presam adversarul,sa construim in careul advers...imposibil.Aici s-a vazut adevarata Valoare a echipelor mari din Europa...ce forta si ce mental a avut Lyon sa intoarca rezultatul,la Benzema toate mingile ba au fost pase periculoase la intalnire catre celelalte varfuri ,ba au fost gol...La Keita,va dati seama ce executie a resuit la 2-1:mellow::mellow:
Semedo n-a facut nimic :injur2: Arthuro si-a salvat prestatia de la foarte prost la prost cu acel gol in rest cei mai,,cu un mot peste ceilalti" au fost goian,zapata,dayro moreno si banel nicolita
Doua goluri au fost de la mingile date inapoi de varfuri...of.Puteam castiga,dar cum sa tii de rezultat cand nu-l scoti pe semedo si arthuro la pauza,si-l bagi pe toja care e un mijlocas ofensiv si pierde toate mingile...
Ce seara nebuna a fost!!! :injur:
Ce bucurie am avut la 2-0 si ce tristete la 3-4 si 3-5 Asta e...

little_foot
22-10-2008, 09:15 AM
La 2-0 chiar m-am "speriat" de forma Stelei si ma gandeam ca o sa-i calce in picioare pe francezi. Apoi "din fericire" Steaua si-a revenit si i-a lasat pe francezi sa "se antreneze cu public". Multe maini moarte la Steaua: Semedo, Arthuro, Toja, Dayro Moreno, chiar si Radoi care din nou a vrut sa duca in spate echipa Stelei si a fost prins in "magarusul" francezilor.
Nu este vina neaparat a lui Lacatus, este adevarat ca nu a reusit sa-si monteze jucatorii sa tina de rezultat la 2-0, insa valoarea echipei este sub nivelul marii. S-au cheltuit o caruta de bani pe atacanti (cel putin la nivel declarativ) si nu se vede nici un plus in atac. Va amintiti cu cata incredere prezenta Becali aducerea lui Semedo, cat au vuit ziarele ca vine marele Toja, cata ingamfare afisa Becali la aducerea lui Andrei Ionescu. Manageriat prost, asta este pacatul Stelei si atata timp cat se va investi in aceeasi directie, nu o sa fie rezultate la Steaua.

jolie elena
22-10-2008, 10:56 AM
Îmi pare rău pentru Steaua, dar Becali merita duşul ăsta cu apă rece...prea multe fumuri în cap...asta este, data viitoare :(.
Cum spunea şi Little, la 2-0 nu-mi venea să cred că este posibila o victorie, dar cu cât treceau minutele Lyon marca câte un gol...şi uite aşa s-a făcut 5-3...păcat...

M.I.L.32
22-10-2008, 11:01 AM
Au jucat bine primele 10-15 min... dupa aceea Lyon si-a demonstrat valoarea. Asta e... pacat

Tuby
22-10-2008, 12:10 PM
investitii proaste in straini, frica, dezorganizare..sper sa n-o comita clujul azi..

stephen
22-10-2008, 01:51 PM
Unii dintre voi sunteti tare poetici...
N-ar fi mai simplu ceva de genul :

Prima repriza-> Steaua joaca din inertie, are si noroc dar reuseste sa dea 3 goluri. Intre timp, Lyon se trezeste.
A doua repriza-> Lyon s-a trezit.

Ce atata analiza, Lacatus e destept, Lacatus e prost, jucatorii sunt varza? Asta e echipa Steaua si asta e echipa Lyon. Trebuia sa se intampla o mare catastrofa ca sa piarda francezii in seara asta. De la primul pana la ultimul au ramas fixati pe partida. Si ei au facut gafe, greseli in lant s.a.m.d. Dar au stiut sa ramana pe pozitie. Au batut? Au batut. Pur si simplu au fost mai buni. Eu zic ca este laudabil faptul ca Steaua a dat 3 goluri.

Dezorganizare, greseli, frica...nu are importanta. Oricum ar fi pierdut. Aveau in fata o echipa prea buna.

Leahu
22-10-2008, 05:07 PM
Dezorganizare, greseli, frica...nu are importanta. Oricum ar fi pierdut. Aveau in fata o echipa prea buna.

Aici nu sunt de acord cu tine,o echipa prea buna? Si Chelsea este o echipa prea buna si a facut egal cu CFR , AS Roma de asemenea este o echipa valoroasa si a luat bataie de la CFR..Aseara, Lyon nu a fost prea bun,ci a luptat pana in ultima clima .. daca Steaua juca cu mai mult curaj putea scoate cel putin 1 punct.

stephen
22-10-2008, 05:27 PM
Da, dar Clujul are jucatori luptatori nu vesnice-sperante precum Banel, Radoi sau Ogararu. In plus, Lyon a aratat ca stie fotbal, pe cand Chelsea, prin prisma cursului jocului, n-a dat pe-afara cu ocaziile. Asta e diferenta dintre Steaua si CFR. Sau cel putin asa o percep eu.

Leahu
22-10-2008, 05:31 PM
Aici ai dreptate , la ora actuala CFR este peste Steaua dar este o solutie demiterea lui Lacatus?

Ratonu
22-10-2008, 06:13 PM
Da, dar Clujul are jucatori luptatori nu vesnice-sperante precum Banel, Radoi sau Ogararu.

Astea sunt cele mai slabe exemple pe care puteai să le dai, toţi trei sunt titulari indiscutabili la naţională când sunt apţi fizic, iar Rădoi e probabil cel mai valoros jucător din Liga I după Lobonţ. La Steaua în străini trebuie dat, ei sunt "români", nu românii.

Era, într-adevăr, normal ca Steaua să piardă. Problema e că a făcut-o jucând slab, dar şi părând că ar putea scoate un rezultat bun şi asta a adăugat la frustrarea acumulată cu echipe ca Otopeni, Fiorentina sau Bayern, care erau de bătut, iar pentru unii s-a umplut, în sfârşit, paharul.

stephen
22-10-2008, 06:59 PM
Nu comentez mai mult asupra lor ca o dam in altceva. Tu ai preferatii tai, eu ii am pe ai mei. Doar ca un jucator care se intoarce din strainatate inapoi in tara (dupa modelul Dinamo) remarcandu-se doar ca un plangacios care nu-l cheama Piti la nationala, nu e tocmai unul care sa ma impresioneze.

Radoi poate e bun dar cand il cauti e accidentat. De ani de zile se screme Becali ca-l vinde de la Real Madrid la Manchester si inapoi. Intre timp, Radoi a facut 27 de ani si n-a facut nimic remarcabil in cariera, desi potential a avut dintotdeauna.

Iar cu Banel...hai s-o lasam asa :D

C.RoNaLdO7
22-10-2008, 08:00 PM
Iar cu Banel...hai s-o lasam asa :D

Nu e el cel mai bun , dar vorba lui Ratonu , cel putin cu Banel ai dat cel mai prost exemplu de jucator care nu e luptator.

cata_dinamo
22-10-2008, 08:12 PM
Din nou valoarea echipelor mari iese la iveala.Pai normal ca ne luam bataie frate daca noi cu jucatori de 800.000-1.000.000 de euro vrem sa facem fata unei echipe de 10 ori mai valoroasa ca noi.Daca vrei sa faci performanta trebuie sa investesti milioane de euro nu cateva mii si sa aduci jucatori din liga a-2-a din alte tari.

voi va plangeti ca faceti transferuri de 800.000-1.000.000 dar noi ce sa mai zicem cu awoa zoa,vasilijevic, campos luati gratis si diakite pe 200.000 :lol:
revenind on-topic, mi-a placut cum a inceput Steaua meciul de aseara, dar apoi a pierdut intr-un mod care deja devine specific fotbalului romanesc :mad: ...dupa ce conduce cu 2-0:mellow:...

Leahu
22-10-2008, 08:27 PM
Nu e el cel mai bun , dar vorba lui Ratonu , cel putin cu Banel ai dat cel mai prost exemplu de jucator care nu e luptator.

Banel este cel mai luptator jucator de la Steaua,nu este el foarte stralucit dar cel putin isi da silinta nu ca alti gen Toja,Semedo ;)

Ratonu
22-10-2008, 08:30 PM
Nu e vorba de preferinţe, mie nu-mi place să-l văd pe Bănel, el habar n-are de fotbal, ca şi Kone de la CFR sau Nani de la Manchester United, dar, ca şi aceştia, e cât de cât eficient şi NU există ceva mai bun în România pe postul lui. În plus, nu e nevoie să-ţi spun unde greşeşti când vorbeşti de luptători şi îl dai contraexemplu.

Intre timp, Radoi a facut 27 de ani si n-a facut nimic remarcabil in cariera, desi potential a avut dintotdeauna.

3 campionate în ţara a şaptea în clasamentul coeficienţilor UEFA, 2 supercupe în aceeaşi ţară, o semifinală de Cupă UEFA, 3 sezoane în grupele Champions League, cel mai util jucător de câmp al naţionalei la EURO... Ce vrei să mai facă "remarcabil", pe lângă să obţină un salariu decent, ceea ce n-ar fi atât de relevant pentru noi, fanii? Vrei să fie Belodedici, Rotariu, Hagi şi Adrian Ilie la un loc? Să fim serioşi! Nu ştiu dacă înţelegi, situaţia lui Rădoi e aşa cum e pentru că el e Mirel Rădoi şi joacă la Steaua. Asta nu înseamnă că nu e un fotbalist foarte bun şi, iarăşi, un luptător.

Leahu
22-10-2008, 08:38 PM
Despre plecarea lui Lacatus,ce credeti ? Este bine sau rau ca a plecat?
Eu cred ca a facut o greseala pentru ca a plecat,nu trebuia sa lese echipa in aceste momente:o

EDIT : Am observat acum ca se vorbeste despre acest subiect in alt TOPIC , Scuze !

stephen
23-10-2008, 12:57 PM
3 campionate în ţara a şaptea în clasamentul coeficienţilor UEFA, 2 supercupe în aceeaşi ţară, o semifinală de Cupă UEFA, 3 sezoane în grupele Champions League, cel mai util jucător de câmp al naţionalei la EURO... Ce vrei să mai facă "remarcabil", pe lângă să obţină un salariu decent, ceea ce n-ar fi atât de relevant pentru noi, fanii? Vrei să fie Belodedici, Rotariu, Hagi şi Adrian Ilie la un loc? Să fim serioşi! Nu ştiu dacă înţelegi, situaţia lui Rădoi e aşa cum e pentru că el e Mirel Rădoi şi joacă la Steaua. Asta nu înseamnă că nu e un fotbalist foarte bun şi, iarăşi, un luptător.

Pentru mine, sa castigi "n" campionate in Romania e egal cu zero. Stim cu totii cum se iau titlurile astea - mai pe bune, mai pe ocolite. Eu as fi vrut sa-l vad in Europa, undeva unde sa atinga un nivel mai inalt. Poate intre el si Pepe de la R.Madrid (sa zicem!) nu e nicio diferenta de valoare, poate chiar romanul e mai bun dar pana una alta - unul e la campioana Spaniei si la una dintre cele mai bune echipe din istorie, pe cand celalalt este la echipa ciobanului.

Acum nu ca as vrea sa fiu rautacios, dar la 2 dintre calificarile in UCL, Radoi nu era accidentat?

Hai sa incheiem aici, ca nu-mi place sa vorbesc atata de Steluta. Ok, Radoi e bun, a avut ghinion in cariera. Punct. Banel e sufletist. Ok. Tot nu consider ca trebuie ridicati atat in slavi.

mns
25-11-2008, 11:44 PM
Cum a fost meciul, ca nu l-am vazut. M-am uitat la alta mizerie si se pare ca am ratat un spectacol pe cinste. Ma intreb totusi, cum naiba puteau sa aiba pretentii sa castige in seara asta?

Ratonu
25-11-2008, 11:49 PM
Nu ştiu ce s-a întâmplat, jucătorii au fost la fel de handicapaţi ca în tur, iar Bayern chiar a jucat bine, spre deosebire de atunci. Era greu de trecut de Bayern azi, dar Steaua are nevoie de un psiholog dacă se doreşte victoria cu Fiorentina.

P.S. Comentatorii au fost mai enervanţi decât de obicei. Au avut şi ocazia, cu Steaua jucând slab şi spectatorii români având torţe la ei; bineînţeles că au băgat toate rahaturile că nu avem faţă de Champions League, că e cu totul altă competiţie decât Liga I etc. Hai marş.

Omega
25-11-2008, 11:49 PM
La început ne făceau praf nemţii, nici nu atingeau mingea ai noştri. Ribery trecea de fiecare dată de Nicoliţă şi de cine mai îi ieşea în cale doar dând mingea pe lângă ei şi alergând. Îi ieşea mereu, absolut penibil. Apoi au urmat nişte minute foarte bune în care ocaziile nemţilor erau ceva mai rare. Păcat că-n momentele când ai noştri aveau superioritate sau când plecau pe contraatac dădeau pase înapoi sau mingea la Nicoliţă care centra în interiorul careului indiferent de situaţie. În repriza a 2-a s-a rupt tot, am luat 2 goluri repede şi am închis televizorul. Cam atât şi cu sezonul ăsta. De 3 ani de zile suntem nişte sclavi în ligă...

Blue
26-11-2008, 05:54 AM
Meciul de azi , poate si din cauza lui Golanski, imi aduce aminte de "meciul" dintre Germania Nazista si Polonia. Pe langa unele coincidente, 2 saptamani vs 2 reprize pentru a triumfa peste estici, cea mai mare asemanare este diferenta dintre armatele de atunci si echipele de acum. Ca si lesii, stelistii au simptit pe pielea lor cum e sa ataci tancurile nemtesti cu cavaleria din dotare.

M.I.L.32
26-11-2008, 03:04 PM
Un meci slab... acum urmeaza meciul decisiv . Va fi foarte greu ... o sa vedem ce va fi.

Time2Chill
26-11-2008, 03:58 PM
Ce va urma? In cel mai bun caz, va urma un egal cu Fiorentina si se va zice iara : "domne' atat am putut".

Hyperion69
26-11-2008, 04:15 PM
nu prea ai cu cine:( Becali tot zice de 2 ani ca va aduce jucatori de valoare la Steaua si nu a adus nimic ! El crede ca daca dai 1mil pe un jucator si ii dai salariu de 250.000 se va ridica la valoarea unuia care valoreaza 12 mil si are salariu de 2.5milioane euro? Decat sa dea 10.000.000 pe 12 jucatori dintre care doar 1/2 sa confirme cat de cat si pe restul sa`i trimita la echipa a 2a sau la Buzau(asta dupa jumate de sezon) mai bine cumpara 3 jucatori de 3 milioane, le da salariu de 500.000 si care daca confirma, au facut o treaba buna, daca nu, asta e, riscul tot risc ramane. Dar nu, Becali nu da salariu mai mare de 350.000 decat al lui Radoi.. daca un fundas are 350.000 salariu de ce un atacant de valoare sa nu aibe 500.000? Atacant de 2.5/3 mil, nu Arturo sau alti amatori. Semedo a jucat in Liga 1 74 meciuri si a dat doar 15 goluri. Poti sa te astepti de la el sa rupa gura targului?? In niciun caz... si mai zicea becali inainte de startul sezonului ca batem prin grupa, facem puncte, si ne calificam in primavara UCL, iar acum dau cu totii vina pe ghinion, ca ei sunt prea mici si bayern au fost prea buni, atunci de ce frate mai stati in UCL? lasa`ti`i pe altii sa vina in locul vostru. doar pt bani? doar pt 10mil de la uefa? mie sincer mi`e rusine sa recunosc k sunt stelist. ne iau strainii la misto cu declaratiile lui becali si cu jocul unor jucatori precum petre marin, semedo sau toja... nu inteleg si n`am sa inteleg niciodata ce vrea becali asta de la Steaua. daca iubea aceasta echipa din cei 3miliarde euro care`i avea avere(acum are mai putini din cauza crizei) mai bine baga 15mil la echipa investiti cu capu`. Decat sa fi cumparat fabricile alea 2, si acum sa fi ramas fara angajati si in pierdere, mai bine baga banii la echipa. Dar na, n`are decat sa se joace in continuare cu nervii nostri. macar de nu ar repeta toata ziua la tv ca e mai bogat decat patronul fiorentinei si decat nu stiu cine. macar sa taca, ca degeaba e bogat daca nu face nimic la echipa! si cand face, face ft prost

sebseb
26-11-2008, 05:55 PM
N-am ce zice despre meciul de aseara.Steaua a jucat extraordinar de prost,s-a vazut ca le este frica de Ribery si compania.Asta este,speram in continuare la 3 puncte cu Fiorentina,desi ma indoiesc...:(

cata_dinamo
26-11-2008, 08:48 PM
daca un fundas are 350.000 salariu de ce un atacant de valoare sa nu aibe 500.000? Atacant de 2.5/3 mil, nu Arturo sau alti amatori.

Thereau a fost dupa parerea mea cel mai bun atacant din ultimii ani de la Steaua, exceptandu-l pe Dica(,) care nu juca mereu atacant si pe Iabo cel din perioada semifinale UEFA:p! Stancu are talent dar mai are nevoie de meciuri la nivel inalt, s-a avazut asta si aseara, si in celalate meciuri din UCL si derbyurile din campionat.

C.RoNaLdO7
26-11-2008, 08:50 PM
Thereau a fost dupa parerea mea cel mai bun atacant din ultimii ani de la Steaua, exceptandu-l pe Dica(,) care nu juca mereu atacant si pe Iabo cel din perioada semifinale UEFA:p! Stancu are talent dar mai are nevoie de meciuri la nivel inalt, s-a avazut asta si aseara, si in celalate meciuri din UCL si derbyurile din campionat.

Dupa parerea mea au facut cea mai mare greseala posibila cand l-au dat pe Thereau , mi se parea un adevarat atacant.

Vladutzyy
27-11-2008, 12:16 AM
Nu mai avem ce sa comentam...tre' doar sa asteptam si sa vedem ce va fi peste 2 saptamani :)

Off Topic: Thereau a fost detasat unul dintre cei mai buni atacanti ai stelei,da' atunci cand l-a dat vroia Jiji echipa de romani :)