PDA

View Full Version : Interesant

cristiano
17-05-2008, 06:12 PM
multa lume obisnuieste sa se laude cu o consola mai ales cand intro discutie apare si o persoana care nu are asa ceva (nu neaparat ca nusi permite) ... de aceea vreau sa ii aud in mod special care nu si-au achizitionat nici o consoloa(precizez ca am PS2) ce consola siar dori si mai ales de ce... unii vor raspunde ca multe jocuri apar numai pe console(PS2...PS3...X-BOX..etc) iar altii vor spune ca pentru ca ... (va las pe voi) ... eu intentionez sa le cer parintilor un PS3 ... de ziua mea (3 august) ... si vreau ca mama sami ia un PS3 ... iar tata...daca o sa iau o nota bunicica mia promis un PSP...eu consider ca PS3 e foarte fain ... adica multe jocuri o sa apara pe PS3 si in acelasi timp va face uitata consola PS2(care apropo intentionez sa o scot in vanzare) ... iar PSP imi place claritatea jocului >>depinde<< si ca il poti lua dupa tine si cel mai important e ca poti sa te joci oricand (chiar in timpul orelor :p) ... asa ca aceste 2 cosnole sunt foarte importante pentru mine ... astept si alte pareri :p

stephen
17-05-2008, 07:56 PM
1.Nu mai da REPORT la posturi care au "tz, sh, k" cand nici macar tu nu esti in stare sa scrii corect si coerent.

2.Mai exista un topic pentru console, in Sectiunea IT. Chiar aici (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=6980). Deci foloseste functia Search.