PDA

View Full Version : FIFA Manager 09

Pages : [1] 2 3 4 5 6

Astristul
16-05-2008, 09:59 PM
Asa cum am promis, de indata ce primele screenshot-uri vor aparea despre noul joc, voi deschide noul topic.
Asadar primele poze despre FIFA Manager 09 au aparut astazi. Le puteti gasi la adresa de mai jos:

http://www.fm08.de/de/index.php?menu=fm09&rubrik=fm09&site=fm09screenshots

Enjoy! ;)

totty86
16-05-2008, 10:34 PM
Mi se pare absolut superb si cred ca va fi mult mai marfa decat 08

Astristul
16-05-2008, 11:12 PM
Si eu zic la fel. Ma bucura faptul ca s-a revenit la interfata alba de la FIFA_M 07, desi nu pot sa zic ca imi displace cea neagra din actualul joc. :p
Ceea ce pare complet schimbat este modulul "text-mode" care a fost refacut 100% anul acesta! :)

kata_to
17-05-2008, 12:06 AM
arata super...cam in ce perioada o sa apara???
Sfarsitul lui august/septembrie?

totty86
17-05-2008, 07:49 AM
Oricum nu joc eu la text mode dar e bine ca l-au schimbat pentru cei care il prefera , pe mine ma intereseaza 3d sa stiu cum e , poate au regandit si scoutii si atunci e si mai bine

Gorghette
17-05-2008, 09:57 AM
Se pare ca s-au pus pe munca baietii de la EA. Am observat ca, cauta "experti in baza de date", alta categorie fiind cei care se pricep la fete 3D. Sa speram ca o sa fie mult mai bun ca precedentul.

Astristul
17-05-2008, 10:50 AM
Oricum nu joc eu la text mode dar e bine ca l-au schimbat pentru cei care il prefera , pe mine ma intereseaza 3d sa stiu cum e , poate au regandit si scoutii si atunci e si mai bine
Scouterii vroiai sa zici :p
In ceea ce priveste motorul 3d, se pare ca anul asta vor inlocui motorul de la UCL 2004 cu cel de la FIFA 08. :)

Pentru cei care stiu limba germana si sunt interesati, acestea sunt informatiile referitoare la noul joc, ce va contine, generalitati etc.:

http://www.fm08.de/de/?menu=fm09&rubrik=fm09&site=fm09infos

kata_to
17-05-2008, 11:03 AM
Scouterii vroiai sa zici :p
In ceea ce priveste motorul 3d, se pare ca anul asta vor inlocui motorul de la UCL 2004 cu cel de la FIFA 08. :)

Pentru cei care stiu limba germana si sunt interesati, acestea sunt informatiile referitoare la noul joc, ce va contine, generalitati etc.:

http://www.fm08.de/de/?menu=fm09&rubrik=fm09&site=fm09infos

pai cred ca asta e cel mai bun lucru:D
cel vechi avea o grafica urata,prea putine driblinguri si faze spectaculoase

margarit
17-05-2008, 11:17 AM
astristule sti prin ce luna o sa apara?e adevarat ca putem sa traducem jocu in romana?:D

Maryusake
17-05-2008, 11:24 AM
Descrierea jocului
09 de Football Manager vă oferă control total asupra dvs. de club. Ei sunt responsabili atât pentru pregătirea, tactici şi formarea echipei dvs., precum şi angajamentul de dreptul de player si extinderea de la club şi motive de stadion. Ar trebui de asemenea să vă asiguraţi că aveţi o relaţie bună cu jucătorii, consiliului executiv, sponsori şi a presei. Dar Football Manager 09 merge chiar mai departe. Aveti posibilitatea de a o echipa naţională de a prelua ca jucator sau antrenor aufzulaufen (în acest caz, vă puteţi utiliza jucator de pe teren, chiar de control). Şi în sfârşit, tot mai asteapta The Ultimate Challenge: motive pe propriul club de muncă şi prin modul dvs. de ligi început până la sfârşit, ca, pentru a sărbători radiantă campion!

Noi declaraţii şi tactici
De instalare şi tactice, zone au fost de 09 Football Manager complet reconcepută. Deşi sunt atât de uşor de utilizat, care vă oferă oportunităţi de cumplit. Aveţi posibilitatea să modificaţi instrucţiunile de dvs. cu privire la modul individuale de lupte doi jucatori, acte de provocare, pasaport-stil de poziţie laterală şi frecvenţa şi vă va oferi anumite roluri în cadrul echipei (ca căpitan, free kick shooters, jocuri de decizie şi actori-cheie) de a atribui. În plus, desigur,
Echipa de tactici, cum ar fi offside trap, sau să joace Konter orientare. În general, puteţi de la mai mult de 20 de opţiunile dvs. tactice optime se amesteca impreuna. Şi, dacă nimic nu ajută mai mult, tot mai aveţi posibilitatea de a câştiga prima creştere sau cel mai important joc al sezonului de a explica!

3D Joc
Datorita noua, complet personalizabil de interfaţă cu utilizatorul, aveţi control complet asupra dvs. jucatori de pe teren. Substituţii de modificări şi de tactici sunt doar un clic al mouse-ului, şi puteţi tabele şi echipa si jucator de informaţii permanent, dacă doriţi afişa aceste informaţii. The Football Manager 09 include un nou sistem public animate cu fanii, generator de stadion, o mai bună (cu dumneavoastră în câteva minute de fiecare stadion din lume pot fi copiate), sunet foarte bună şi o îmbunătăţire suplimentară KI. Vă mulţumim pentru un turn de extreme, camera, aveţi toate detaliile tactice pe teren în orice moment, având în vedere.

Noul mod text
Textul Mod de realizat în 09 Football Manager un nou nivel. În combinaţie unică de Internet şi clasic Liveticker vii comentarii este fascinant şi informative în acelaşi timp şi abilităţi de frunze de jucători şi tactici în mod clar. Vă mulţumim enorm de a influenţa că situaţia de joc, (adica, timpul probabil, ventilatoare, etc), pe de comentarii, textul este absolut in viata. Apărătorii şi de mijlocas central defensiv jucători să joace un rol mult mai mare decât în modurile anterioare de text, şi puteţi oricând să vă schimbaţi tactica, fără a avea nevoie pentru a opri redarea.

Baza pentru deciziile dumneavoastră, vă vii statistici cuprinzătoare, cu jocul de date, statistici player, player, comparaţii, tabele, liste de aprovizionare şi Torjäger. Special de "co-trainer" widget este deosebit de importantă pentru începători. The Wizard vă ajută să vă optimizaţi tactici de

Jocuri ori de cate ori te-au analizat şi problemele de fitness, slab performante, tactic şi mult mai multe probleme.

Îmbunătăţită de interfaţă cu utilizatorul
Sistem de control din meniul principal include 10 noi widgets şi pentru trecerea simultană de comutare şi de o opţiune pentru automate de rotaţie. Despre noi "Ultima vrut", vă puteţi de repede anterioare privind accesul la club şi jucător de interogări. 09 de Football Manager suportă până la 9 Feed-uri RSS în Campionatele mondiale.

Meciul instrument de prognoză
Cu acest utilitar puteţi utiliza rezultatele reale din fiecare joc de prevăzut. Pur şi simplu alegeţi două echipe şi apoi atunci a aduna jucatori de la Football Manager baza de date. Mai multe detalii, cum ar fi forma de fitness si face acest instrument chiar mai realiste.

Mai multe de conţinut local
Acestea includ noul sistem de liga germană, speciale noi statistici pentru Spania (piata interna Scorerliste, antrenor de evaluare), noile reglementări speciale pentru jucatorii straini si turnee in Spania, înainte de sezon.

Personal
Noua facilitate de personal include multe elemente noi, cum ar fi antrenori din sălile de fitness, talent scouts şi avocaţi. În calitate de manager pe care le-au mulţumit să păstraţi angajaţi, oferindu-le cu provocări şi sarcini interesante si desemneaza-le să plătiţi corespunzător cursului. Un excelent atmosfera in club este cheia pentru a mari talente şi angajamentul de a sprijini dvs. de jucatori.

Cabina de chimie
Vă mulţumim pentru o varietate de noi jucatori discursuri şi promisiunile pe care le-aţi mai mult influenţa, de echipa de chimie, şi noul ecran de ansamblu face mai uşor pentru tine de managerul de viaţă, de toate problemele dintr-o privire. Dar dvs. este relaţia dvs. cu jucători suficient de bine la aceste probleme pot fi remediate?

Istoric al sezonului - Versiunea 3
Această caracteristică este popular in treilea sezon. În plus, utilizarea Soccer Manager 09, pentru prima dată filme de statistici specifice de tabele şi să prezinte. Împreună cu muzica si regionale multe informaţii noi (cum ar fi În anul Belle, sau Europene Dream Team), Manager de lume cu adevarat viata.

Iar editorul de baze de date
The Soccer Manager, cu mai multe campionate la linia de start. Baza de date cuprinde mai mult de 1.500 de cluburi si 25.000 de jucatori, cu peste 7.000 jucatori de mare sunt prezentate imagini. Joaca include, de asemenea, un editor, cu care vă ligile, cluburile şi atât de mulţi jucători pot adăuga doriţi.

Sisteme de operare acceptate
Microsoft Windows 2000 (Microsoft Windows 95, Windows 98/Me şi Windows NT nu sunt acceptate), Microsoft Windows Vista.

Cerinţe de sistem
1,3 GHz Intel Pentium III procesor sau echivalent, 512 MB RAM, 1024 MB recomandat, de 64 MB (AGP / PCI-E), placă grafică, 4,5 GB de spaţiu liber pe disc
Iubiti-ma!:pimps:

Astristul
17-05-2008, 11:38 AM
astristule sti prin ce luna o sa apara?e adevarat ca putem sa traducem jocu in romana?:D
Pai cam tot pe la inceputul lunii noiembrie o sa apara.
Da o sa putem traduce jocul in limba romana, dar iti dai seama cat o sa fie de munca .... ^_^

PS: Maryusake, decat o traducere ca aia, mai bine astept stirea in engleza, care o sa apara azi! :p

margarit
17-05-2008, 12:19 PM
eu deja m am plictisit de 08...nu am mai jcuat de vreo 1 luna ...dar astazi mi a venit chefu cand am vazut pozele de la 09:)) , deobicei imi vine chefu de fm cand aud pe la tv de ransferuri reusite :D

sper ca o sa fie posibil sa vedem statisticile de la meciurile adversarilor daca punem scouterii sa se uite la meciuri...imi palce sa pregatesc meciurile in detaliu :D ;a 08 tot ce potis a faci e sa pui man marking...

Kahn
17-05-2008, 01:36 PM
Dar Kahn ce cauta la Bayern in poza ca se retrage dupa ce se termina campionatul in Bundesliga?:pOricum arata destul de frumos jocul.Imi place mai mult skin-ul meniului de la 08.Sper ca 3d sa fie foarte reusit.Succes celor de la EA si sper sa ne faca fericiti anul acesta.:D

M.I.L.32
17-05-2008, 03:05 PM
Se anunta un joc interesant si sper...mai complex decat fm08.

Astristul
17-05-2008, 03:34 PM
Dar Kahn ce cauta la Bayern in poza ca se retrage dupa ce se termina campionatul in Bundesliga?:pOricum arata destul de frumos jocul.Imi place mai mult skin-ul meniului de la 08.Sper ca 3d sa fie foarte reusit.Succes celor de la EA si sper sa ne faca fericiti anul acesta.:D
Ceea ce voi o sa vedeti pe parcursul urmatoarelor luni, pana la lansarea oficiala este facut cu baza de date din sezonul 2007/2008, deci e normal sa-l vezi pe Kahn prin screenshot-urile referitoare la FIFA_M 09! ;)

3d va fi bazat pe motorul grafic al jocului FIFA 08. A fost confirmat! :)

Agy23
17-05-2008, 08:04 PM
Sper , si cred , ca va fii un manager foarte reusit. Am trimis si eu cerere pentru a mi se incredinta baza de date pentru Steaua ( :D sper sa ajut si eu cu ceva , sa contribui cu o mica particica si eu.)

mikkel
17-05-2008, 09:23 PM
Sper , si cred , ca va fii un manager foarte reusit. Am trimis si eu cerere pentru a mi se incredinta baza de date pentru Steaua ( :D sper sa ajut si eu cu ceva , sa contribui cu o mica particica si eu.)

sa pui poza pentru dayro :D

Astristul
17-05-2008, 10:53 PM
sa pui poza pentru dayro :D
Pozele nu le pun researcherii. Le pun oamenii de la Bright Future si EA Sports! ;)

Informatiile referitoare la viitorul FIFA Manager 09, au aparut astazi si in limba engleza:
http://www.fm08.de/en/?menu=fm09&rubrik=fm09&site=fm09infos

Agy23
18-05-2008, 12:11 AM
Cum a spus si Astristul , eu m`as ocupa doar de baza de date (daca s`ar intampla fericitul eveniment :D ). Oricum , poza lui Dayro deja am facut`o , asa, pentru mine. Sper ca va place:http://img210.imageshack.us/img210/9060/dayrovd1.th.png (http://img210.imageshack.us/my.php?image=dayrovd1.png)

Astristul
18-05-2008, 12:45 AM
Nice pic! :)
Eu am cautat poza cu Dayro, dar am gasit numai poze de mici dimensiuni care nu pot fi prelucrate pentru joc! :(

PS: Agy, sa ne anunti si pe noi cand te confirma aia de la BF/EA! :p
Bafta! ;)

Maryusake
18-05-2008, 07:46 AM
Si...astia de BF/EA cauta baza de date numai pentru echipele "mari"din Romania,sau orice informatie ii ajuta?^_^

Astristul
18-05-2008, 02:47 PM
Si...astia de BF/EA cauta baza de date numai pentru echipele "mari"din Romania,sau orice informatie ii ajuta?^_^
Cauta pentru orice club din Liga 1 (deocamdata doar Liga 1 e licentiata partial). ;)

Kahn
19-05-2008, 06:01 PM
Citeam pe site-ul celor de la EA Sports si am vazut ca unii vor sa lase acelasi motor grafic.Eu vreau unul nou,asta este de r...t.Cand ii vad pe jucatorii aia ca se misca ca niste roboti imi vine sa sterg jocul.Si sunt foarte multe bug-uri.Urasc motorul asta grafic.Daca nici anul acesta nu-l schimba eu cred ca ma las de jocul acesta.

Maryusake
19-05-2008, 06:24 PM
Da,am vazut si eu si sincer nu ii inteleg.Oricum nu prea voi mai avea timp de manager.

Astristul
20-05-2008, 12:39 PM
Unii vor sa ramana acelasi motor grafic deoarece si-au dat seama cum functioneaza si au reusit sa-l modifice in asa fel incat sa para foarte realistic. Incercat patch-ul 3d al lui Pinuccio si o sa vedeti ca are dreptate! ;)

In alta ordine de idei, motorul grafic va fi cel de la FIFA 08. S-a stabilit deja!

totty86
20-05-2008, 12:48 PM
Unii vor sa ramana acelasi motor grafic deoarece si-au dat seama cum functioneaza si au reusit sa-l modifice in asa fel incat sa para foarte realistic. Incercat patch-ul 3d al lui Pinuccio si o sa vedeti ca are dreptate! ;)

In alta ordine de idei, motorul grafic va fi cel de la FIFA 08. S-a stabilit deja!

Si cat am sperat sa nu fie asa :( , asta e

da-mi si mie un link catre patchul lui Pinuccio ca sa vad ce e cu el

mikkel
20-05-2008, 01:10 PM
Si cat am sperat sa nu fie asa :( , asta e

da-mi si mie un link catre patchul lui Pinuccio ca sa vad ce e cu el

il gasesti pe fifamanager.it, la sectiunea download>fifa manager 08>gameplay...sunt mai multe versiuni ale patchului, dar cred ca ultima e cea mai buna (3.0)

Kahn
20-05-2008, 01:10 PM
Da insa jucatorii tot la fel de robotic se misca.

Astristul
20-05-2008, 02:39 PM
Da insa jucatorii tot la fel de robotic se misca.
Acu si tu .... doar nu oi vrea sa se miste ca-n realitate?! :rolleyes:

Puiutu_adi
20-05-2008, 03:35 PM
si nu o sa bage si echipa de rezerve?:((....ca asa degeaba o sa avem jucatori buni la youth....ca nu ii poti folosi pe toti la prima echipa:(......va rog spunetimi ca o sa o puna:P...ms

margarit
20-05-2008, 04:00 PM
si acum poti sa ai echipa de rezerva ....doar ca in anglia trebuie sa selectezi foarte multe ligi ca sa poti sa o folosesti . in spania poti sa o pui in liga a 2 a din ediotr in romania la fel...in italia nu stiu:)

Astristul
20-05-2008, 09:04 PM
si acum poti sa ai echipa de rezerva ....doar ca in anglia trebuie sa selectezi foarte multe ligi ca sa poti sa o folosesti . in spania poti sa o pui in liga a 2 a din ediotr in romania la fel...in italia nu stiu:)
In afara de Anglia, in care trebuie sa selectezi toate ligile pana la ultima ca echipa de rezerve sa joace intr-o liga de rezerve, in celelalte 206 tari se aplica a 2-a metoda spusa de margarit. Adica bagi echipa de rezerve in liga a 2-a cu ajutorul editorului! ;)

Kahn
20-05-2008, 09:18 PM
Deci iata lista cu ce astept eu de la Fifa Manager 09:
1.Schimbarea motorului grafic(s-a anuntat deja asa ca ma bucur)
2.Eliminare bug-urilor acelea enervante(repunerile de la marginea terenului, portarul care din careul lui face preluarea pana la mijlocul terenului......si tot asa)
3.Tacticile sa conteze mai mult,sa poti sa pui jucatorul unde vrei la fazele fixe( e enervant ca Goian care este foarte inalt sa nu urce deloc in careu la fazele fixe)
4.Centrarile sa nu mai fie cu bolta si sa se inscrie si din cornere(acuma se da sut-centrare)
5.Portarii sa nu mai gafeze asa mult(adica sa scape mingea printre maini sau alte chestii)
6.Pasele si centrarile sa fie mult mai precise
7.Unele suturi sa nu mai fie date de parca ar fi sutat un copil de 5 ani in minge
8.Mai multe driblinguri si faze spectaculoase(sa se respinga din careu prin foarfeca....)
9.Meciurile din prima liga sa se joace numai pe nocturna.
10.Jucatorii sa nu mai oboseasca asa de repede(adica dupa 5-6 meciuri ca in realitate oboseste dupa vreo jumatate de sezon)
11.Acel sistem Trust sa fie mai real si sa ai mai multe optiuni prin care sa vorbesti jucatorilor
12.Conferinte de presa,sa pui presiune pe arbitrii,pe jucatori...
13.Ziarele sa scrie ceva cand cineva se transfera
14.Poate niste reactii ale antrenorului in timpul meciului.
15.Cantece care sa se auda(de exemplu la Liverpool sa se auda You will never walk alone)
16.Cluburile sa nu mai dea faliment dupa vreo 2-3 sezoane
17.Mai multe chestii la Team Spirit
18.Cand pleci in tabere sa le creasca mai mult moralul.
19.Un caine care mai intra pe teren:lol::lol::lol:
20.Echipele din joc sa corespunda cu cele din realitate(Liverpool sau CFR Cluj sa nu retrogradeze asa cum mi s-a intamplat mie)
21.Mai multe poze ale jucatorilor
22.Mai multe fete in 3d.
23.La sfarsitul campionatului un filmulet si la castigarea CL sau Cupei UEFA alt filmulet sa arate cum il arunca pe manager in sus si cum primesc jucatorii medaliile si ridica trofeul.
24.Numele reale ale antrenorilor.
25.Pozele mai multor arbitrii.
Si mai continuati si voi lista.Poate ca am prea multe pretentii dar sper ca macar cateva din ele sa se indeplineasca!

Astristul
21-05-2008, 12:05 PM
3.Tacticile sa conteze mai mult,sa poti sa pui jucatorul unde vrei la fazele fixe( e enervant ca Goian care este foarte inalt sa nu urce deloc in careu la fazele fixe)
Era optiunea asta in FIFA_M 07, anul asta am vazut ca au scos-o!
Sa speram ca va reveni in FIFA_M 09!

5.Portarii sa nu mai gafeze asa mult(adica sa scape mingea printre maini sau alte chestii)
S-a reparat chestia asta cu un patch 3d! (vorbesc de FIFA_M 08 )

6.Pasele si centrarile sa fie mult mai precise

7.Unele suturi sa nu mai fie date de parca ar fi sutat un copil de 5 ani
in minge
E clar ca nu prea ai incercat multe patch-uri pentru meciul 3d! :p

10.Jucatorii sa nu mai oboseasca asa de repede(adica dupa 5-6 meciuri ca in realitate oboseste dupa vreo jumatate de sezon)
:lol: Cred ca glumesti? Ca in realitate? Ai uitat ca atunci cand Steaua juca in grupele UCL, 3 zile dupa, in campionat jucatorii jucau ca o cizma si nu puteam sa invingem? Deci e destul de realist din punctul asta de vedere!

11.Acel sistem Trust sa fie mai real si sa ai mai multe optiuni prin care sa vorbesti jucatorilor
As vrea sa dispara pentru ca e plin de bug-uri!

12.Conferinte de presa,sa pui presiune pe arbitrii,pe jucatori...
Jocul nu este dezvoltat pentru Romania!

15.Cantece care sa se auda(de exemplu la Liverpool sa se auda You will never walk alone)
Daca descarci un anumit patch o sa auzi exact ceea ce vrei. Eu nu l-am instalat pentru ca eu ma joc FIFA_M ascultand muzica din Winamp!

16.Cluburile sa nu mai dea faliment dupa vreo 2-3 sezoane
Alta propunere cu care nu sunt de acord. Pai daca fac transferuri aiurea ce sa le faci? Daca un club are un buget de 10 mil $ pe sezon si da 50 de mil $ pe transferuri nu e normal sa dea faliment?

19.Un caine care mai intra pe teren
Oooo da, doar pe stadionul Dinamo daca se poate! :lol:

20.Echipele din joc sa corespunda cu cele din realitate(Liverpool sau CFR Cluj sa nu retrogradeze asa cum mi s-a intamplat mie)
A retrogradat CFR Cluj? Super! Vezi exista realism in joc! :D
Vorbind serios acum, daca dupa 2 ani Paszkany nu o sa mai aibe rezultate si o sa plece de la echipa iti zic sigur ca o sa retrogradeze! :rolleyes:

21.Mai multe poze ale jucatorilor
N-are rost! Dupa 10-20 de sezoane acele poze nu isi vor mai avea rostul dat fiind si faptul ca pozele nu sunt regenerabile cum sunt numele jucatorilor!

22.Mai multe fete in 3d.
Acelasi raspuns ca mai sus!

23.La sfarsitul campionatului un filmulet si la castigarea CL sau Cupei UEFA alt filmulet sa arate cum il arunca pe manager in sus si cum primesc jucatorii medaliile si ridica trofeul.
Am inteles ca astea vor fi in FIFA_M 09! ;)

25.Pozele mai multor arbitrii.
Or sa fie si astea. O sa le poti adauga cum adaugi poze la jucatori. Mie mi se pare inca o chestie inutila adaugata jocului!

spidyp77
22-05-2008, 08:35 AM
ce-as vre eu :-?
deci in primul rand as vrea motorul grafic de la fifa 08 pe xbox
sa pot alege ce jucatori vreau sa se duca la faze fixe
sa aibe jucatori licentiati de la exhipele de juniori ale tuturor cluburilor, nu sa apara pe parcursul jocului jucatori fictivi
sa fac scheme de joc in sensul ca eu sa le zic jucatorilor in ce directie sa alerge
playmakerii sa fie mai radicali
sa iti poti pune poza pe un model 3d ca la pes si sa apari ca antrenorii din euro 2008
sa aiba liga 1 licentiata full
si sa poti aranja meciuri strategice, chiar cu riscul de a fi prins:P

papimig
22-05-2008, 09:05 AM
eu as vrea sa aiba un sistem de pariuri pt jocurile din campionatele care le selectezi la inceput. asa poti sa te imbogatesti mai repede cu meciuri trucate:D

margarit
22-05-2008, 09:07 AM
eu imi doresc urmatoarele :D

1 daca trimiti scouterii sa vada un meci sa fie posibil sa vezi macar statistica meciului acela la MAT (cate pase a dat jucatoru x la jcuatoru y , pe ce zona sa jucat mai mult , etc)
2.sa conteze mai mult tactica , target man ,playmaker si man marking
3. sa poti sa faci scheme de joc (cornere ,lovituri libere ) , sa le faci tu cu creionu:D
4. increderea unui jucator sa nu scada asa repede si sa creasca asa greu ( cand i spun unuia ca daca nu joaca bine urmatoru meci nu il bag in lot si ma tin de cuvant , incredeera scade de la 5 la 3 ,ceea ce mie nu mi se pare normal.
5. as vrea sa poti sa comunici cu ceilalti antrenori ( cum e la fotbal manager)
6 as vrea sa ai mai multe optiuni cand vorbesti cu un jucator ( cele mai multe sunt negative)
7 as vrea ca echipa de rezerva sa poata juca chiar daca nu selectezi 1000 de ligi ( anglia)
8 tin minte ca la TCM2004 , era o optiune la antrenamente (training session sau asa ceva ) , era ceva gen text mode antrenament si i puneai tu sa faca short sprints , long sprints , short passing long passing , sa bata penalty .

Astristul
22-05-2008, 11:31 AM
@ spidyp77

deci in primul rand as vrea motorul grafic de la fifa 08 pe xbox
Buna gluma. Sunt diferente imense de la xBox 360 la PC. Si asa ceva e greu de implementat pe un PC pentru ca e alta tehnologie care ruleaza la o frecventa mai mare, pe care o consola ca xBox 360 o poate suporta! Deci slabe sanse pentru dorinta ta!

sa aibe jucatori licentiati de la exhipele de juniori ale tuturor cluburilor, nu sa apara pe parcursul jocului jucatori fictivi
Nu pe multa lume vad postand asa ceva. Iti dai seama ca e imposibila chestia asta? Cum jocul este infinit, adica daca te chinui poti ajunge si in 2100, nu ai cum sa nu ai jucatori fictivi (adica generati de joc). Stii tu cumva cine si unde se naste in lume, sa nu mai zic daca va aparea vreodata un jucator macar la fel de bun ca Hagi! :rolleyes:

sa fac scheme de joc in sensul ca eu sa le zic jucatorilor in ce directie sa alerge
O sa poti face asta in FIFA_M 09! ;)

sa iti poti pune poza pe un model 3d ca la pes si sa apari ca antrenorii din euro 2008
Greu de spus daca se va putea. Parerea mea este ca nu!

sa aiba liga 1 licentiata full
Asta cred ca ne dorim cu totii! :D

si sa poti aranja meciuri strategice, chiar cu riscul de a fi prins
Nu e amuzant deloc! :mellow:

Astristul
22-05-2008, 11:46 AM
@ margarit

1. daca trimiti scouterii sa vada un meci sa fie posibil sa vezi macar statistica meciului acela la MAT (cate pase a dat jucatorul x la jucatorul y , pe ce zona sa jucat mai mult , etc)
Am inteles ca au muncit mai mult anul asta la partea de scouting, vazand criticile acerbe din partea pasionatilor de FIFA Manager! Si eu sper ca cele spuse de tine sa fie posibile in FIFA_M 09! :)

2. sa conteze mai mult tactica , target man ,playmaker si man marking.
O sa conteze fii sigur de asta. Acum sa vedem cum o sa fie motorul 3d, daca o sa putem sa-l modificam la fel ca pe cel vechi! :rolleyes:

3. sa poti sa faci scheme de joc (cornere ,lovituri libere ) , sa le faci tu cu creionu
Mi-e greu sa cred ca se va putea face asa ceva!

4. increderea unui jucator sa nu scada asa repede si sa creasca asa greu. Cand i spun unuia ca daca nu joaca bine urmatoru meci nu il bag in lot si ma tin de cuvant , incredeera scade de la 5 la 3 ,ceea ce mie nu mi se pare normal.
Cum am mai spus si altadata eu as vrea sa o scoata definitiv din joc pentru ca e plina de bug-uri, dar am inteles ca a fost regandita pentru acest an. Ramane sa vedem cum o sa fie!

5. as vrea sa poti sa comunici cu ceilalti antrenori ( cum e la fotbal manager)
Din nou, nu cred ca o sa se poata face asa ceva. Unul dintre motive este ca managerii, presedintii si tot staff-ul VREUNEI ECHIPE nu sunt licentiati in FIFA Manager!

6. as vrea sa ai mai multe optiuni cand vorbesti cu un jucator ( cele mai multe sunt negative)
Praise, Motivate, Criticise ... ti se pare ca toate sunt negative? Nicidecum. Dar e loc de mai bine intradevar! :)

7. as vrea ca echipa de rezerva sa poata juca chiar daca nu selectezi 1000 de ligi (anglia)
De acord!

8. tin minte ca la TCM 2004 , era o optiune la antrenamente (training session sau asa ceva ) , era ceva gen text mode antrenament si i puneai tu sa faca short sprints , long sprints , short passing long passing , sa bata penalty.
Tii minte bine. ;) Nu o sa existe asa ceva in FIFA_M 09!

Astristul
22-05-2008, 11:51 AM
Imi cer scuze pentru triplu-post, dar trebuia sa le explic fiecaruia ce se poate si ce nu se poate in viitorul FIFA Manager 09. :p
In plus vad ca multa lume are dorinte pentru viitorul joc. Va sfatuiesc pe toti sa va postati dorintele in engleza pe forumul oficial, pentru ca ma indoiesc de faptul ca Gerald si echipa sa intra pe FIFA Romania! :rolleyes:

Sa va dau si link sa nu le postati aiurea pe acolo!
http://board.fm08.de/index.php?showforum=222

totty86
22-05-2008, 04:06 PM
Era optiunea asta in FIFA_M 07, anul asta am vazut ca au scos-o!
Sa speram ca va reveni in FIFA_M 09!

A revenit si optiunea asta :)

bgd
23-05-2008, 11:29 AM
Tare as vrea sa stiu si eu cum pot modifica premiile in bani pt fiecare runda in cl si eufa...stie cineva daca se poate si cum? ... pt ca fiecare echipa care castiga cl..face intre 80 si 140 de mil majoritatea presupun ca din publicitate...insa in joc nu exista asa ceva... Scuze..am observat ca am postat intr-un topic gresit..graba asta :)

Agy23
23-05-2008, 12:24 PM
Nu stiu daca pentru CL si UEFA poti modifica premiile in bani , dar pentru castigarea campionatului si a cupei poti.

Astristul
23-05-2008, 05:04 PM
Nu stiu daca pentru CL si UEFA poti modifica premiile in bani , dar pentru castigarea campionatului si a cupei poti.
Premiile in bani pentru cupele internationale merg schimbate in scripturile respective. Nu mai imi aduc aminte exact cum, dar acolo trebuiesc modificate! ;)

George05
23-05-2008, 07:31 PM
Premiile in bani pentru cupele internationale merg schimbate in scripturile respective. Nu mai imi aduc aminte exact cum, dar acolo trebuiesc modificate! ;)

Daca iti aduci aminte sa ne spui si noua :)

Kahn
26-05-2008, 07:58 PM
Astristule,poti posta niste link-uri pentru acele patchuri care ai zis ca rezolva anumite probleme ale 3d?

Astristul
26-05-2008, 08:21 PM
Au trecut 6 luni de la lansarea jocului si eu am tot postat link-uri care duceau catre pagina de discutie referitoare la patchuri 3d! Dar se pare ca tu ai trecut usor cu vederea postarile respective!
In fine, du-te la pagina http://board.fm08.de/ si cauta sectiunea "3d patches"! ;)

Maryusake
26-05-2008, 08:43 PM
Ma, acum sa nu va suparati pe mine, dar voi prea asteptati ca Astra'(nu ma lovi :bye: )sa va dea mura-n gura.

Astristul
26-05-2008, 08:50 PM
Ma, acum sa nu va suparati pe mine, dar voi prea asteptati ca Astra'(nu ma lovi :bye: )sa va dea mura-n gura.
Nu te lovesc, dar sa stii ca nu-s fata, nici echipa de fotbal! :p :D

Kahn
27-05-2008, 01:16 PM
Eu am testat toate patchurile postate insa nici unul din acelea nu rezolvau anumite lucruri sacaitoare.In fine,oricum astept cu nerabdare FM09

totty86
27-05-2008, 04:24 PM
La fel cum asteptam si eu 2008 si apoi m-am mai linistit cand l-am vazut :D dar se pare ca 2009 este cu totul altceva ;)

Maryusake
27-05-2008, 04:34 PM
Intodeauna cel mai nou joc din serie este cu totul diferit.:p

totty86
27-05-2008, 04:58 PM
Corect de aceea si asteptam mai mult de la urmatorul

KillerRapid
27-05-2008, 07:56 PM
Intodeauna ultimul joc din serie este cu totul diferit.
Adica nu se va mai face Fifa Manager 2010???

Maryusake
27-05-2008, 08:03 PM
Asta ai inteles?:huh:

Agy23
27-05-2008, 09:49 PM

Este grava treaba:lol::lol::lol:

Maryusake
28-05-2008, 07:15 PM
Ce mult mi-ar placea ca fifa manager 2009 sa aiba multiplayer.Cred ca am incinge niste cupe,campionate de toata frumusetea.:rolleyes:

Astristul
28-05-2008, 07:55 PM
E greu sa aibe multiplayer. Sunt multe variabile care tin de acest aspect!

Maryusake
28-05-2008, 07:58 PM
Bine, multiplayer fara 3dmatch.Asta cred ca se poate realiza din moment ce se apropie de seria fm

Astristul
28-05-2008, 08:09 PM
Bine, multiplayer fara 3dmatch.Asta cred ca se poate realiza din moment ce se apropie de seria fm
Ma refeream la baze de date, steme echipamente etc. Eu de exemplu nu incep sa joc daca nu am toate cele puse la punct!

BughyRy
29-05-2008, 05:30 PM
totusi ar fi placut pentru amicale macar, iar daca bazele de date nu corespund sa nu se conecteze la meci (ca la fifa08 ), poate unii joaca fara sa-si modifice baza de date si ar putea juca niste amicale de distractie...

totty86
29-05-2008, 06:52 PM
de ce sa se complice cu asa ceva cand sunt atatea de pus la punct in joc

Astristul
29-05-2008, 10:06 PM
de ce sa se complice cu asa ceva cand sunt atatea de pus la punct in joc
Sunt de aceeasi parere! ;)

BughyRy
29-05-2008, 10:13 PM
pentru ca totusi cineva ii cumpara

Kahn
30-05-2008, 01:04 PM
Sper ca la FM09 vor putea bate si portarii lovituri libere si penalty-uri.Am pus la un portar 99 la lov.libere l-am pus sa bata si tot nu le bate el,iar ceilalti sunt prosti,mai mult de 70 n-au la lov.libere.

Astristul
30-05-2008, 04:34 PM
Sper ca la FM09 vor putea bate si portarii lovituri libere si penalty-uri.Am pus la un portar 99 la lov.libere l-am pus sa bata si tot nu le bate el,iar ceilalti sunt prosti,mai mult de 70 n-au la lov.libere.
Pai ca sa fie mai buni la lovituri libere, ar trebui sa-i antrenezi. ;)
Si portarii in general au 10-20 la lovituri libere!

Kahn
30-05-2008, 06:16 PM
L-am facut de 99 la lov.libere si l-am pus pe portar(el) sa bata lov.libere si bate jucatorul de camp.De ce nu le bate portarul tinand cont ca are 99?

Astristul
30-05-2008, 07:20 PM
Nu stiu. Dar nu inteleg de ce tii neaparat sa bata portarul. E foarte periculos!

Agy23
30-05-2008, 09:06 PM
Vrea sa faca un Chilavert 2 sau ala de la Sao Paulo. Ceni parca il cheama :D

Astristul
30-05-2008, 10:47 PM
Vrea sa faca un Chilavert 2 sau ala de la Sao Paulo. Ceni parca il cheama :D
Ooo da, Rogerio Ceni. Mie personal imi place mai mult decat Chilavert. Nu numai ca suteaza bine, dar si apara bine! :)

Agy23
31-05-2008, 12:41 AM
Chilavert mi`a placut ca a fost cam primul portar care batea lovituri libere si era si cam nebun :D. Apropo de nebuni , Higuita ,fostul portar al Columbiei ala da nebun. http://www.youtube.com/watch?v=yILDiU859FU Intrati aici sa vedeti ce face intr`un meci cu Anglia pe Wembley :D

PS: Imi cer scuze de offtopic

Astristul
31-05-2008, 11:25 AM
Chilavert mi`a placut ca a fost cam primul portar care batea lovituri libere si era si cam nebun :D. Apropo de nebuni , Higuita ,fostul portar al Columbiei ala da nebun. http://www.youtube.com/watch?v=yILDiU859FU Intrati aici sa vedeti ce face intr`un meci cu Anglia pe Wembley :D

PS: Imi cer scuze de offtopic
Faza aia ramane in istorie pentru nebunia caracteristica portarilor! :D

Kahn
01-06-2008, 09:41 AM
Astristule,ma intrebam, daca intr-adevar poti lua un jucator dupa a 2-a nationala atunci Piturca de ce nu-l convoaca pe Albert Streit de la Schalke 04?Ca are a 2-a nationalitate romana si n-a jucat nici un meci pentru nemti.

Astristul
01-06-2008, 09:52 AM
Astristule,ma intrebam, daca intr-adevar poti lua un jucator dupa a 2-a nationala atunci Piturca de ce nu-l convoaca pe Albert Streit de la Schalke 04?Ca are a 2-a nationalitate romana si n-a jucat nici un meci pentru nemti.
Nu-l convoaca pentru ca l-a vazut jucand si nu intra in planurile lui pentru EURO, CM. Si oricum l-am vazut pe Streit, bun tipul dar are o problema. Nu prea stie sa comunice in romana. Abia 'rupe' cateva cuvinte! :rolleyes:

Patryck
01-06-2008, 11:37 AM
Streit nu mai are voie acuma sa joace in nationala romaniei nici dak il vrea piti
din cate stiu a fost mai demult intrun meci pt Germania :) si va juca pt nemti

George05
01-06-2008, 01:47 PM
Streit nu mai are voie acuma sa joace in nationala romaniei nici dak il vrea piti
din cate stiu a fost mai demult intrun meci pt Germania :) si va juca pt nemti

Gresit. Nu a jucat niciodata pentru Germania. Nici macar nu a fost convocat.

margarit
01-06-2008, 01:52 PM
vad ca vorbiti mult de streit asta , l-ati vazut verodata jucand? eu nu l-am vazut jucand si cred ca dica , cristea si costin lazar sunt jucatori de valoare cel ptuin egala cu a lu streit asta . streit=cearta in deutschland :P

totty86
01-06-2008, 02:50 PM
vad ca vorbiti mult de streit asta , l-ati vazut verodata jucand? eu nu l-am vazut jucand si cred ca dica , cristea si costin lazar sunt jucatori de valoare cel ptuin egala cu a lu streit asta . streit=cearta in deutschland :P

pai si daca nu lai vazut vreodata atunci cum poti sa spui ca e de valoare cel putin egala cu al vreunui jucator de la nationala ?

Kahn
01-06-2008, 02:51 PM

Ma faci sa rad.Lazar=Streit?Prostie mai mare ca asta nici ca puteai scoate.

Maryusake
01-06-2008, 04:29 PM
A zis ca nu a auzit de el! In joc ar fi interesanta aceasta idee.

George05
01-06-2008, 06:46 PM
Eu personal l-am vazut jucand, si pot sa zic ca e mult peste Nicolita si Petre ca valoare, practic e ceea ce ne lipseste noua la echipa nationala. Insa nu stiu cat de bine s-ar fi integrat/adaptat in echipa noastra nationala. Pana la urma stie Piturca el ce face, chiar daca mai si gafeaza cu niste convocari/neconvocari.

PS: ar trebui sa revenim la subiect ca deja suntem off-topic si sa-l lasam pe streit asta in pace :D

Ell-y-ass
01-06-2008, 07:10 PM
da e bun dar nu rupe gura targului...lam vazut si io pe el juknd 2 meciuri pe eurosport 2 e bun dar nu cred k e mai bun k cristea codrea....

Maryusake
01-06-2008, 07:25 PM
Da-l incolo de jucator.Ai reusit sa-ti selectezi jucatorii?

margarit
01-06-2008, 08:40 PM
ma daca era streit asta asa bun se facea tam tam mai mare in presa pe seama lui si daca tu esti in masura sa il critici pe piturca , de ce nu te bagi tu sa antrenezi nationala romaniei cu jucatori nemti refuzati? cred ca ai face o impresie buna pentru ca ai experienta de la fifa manger. nu vedeti ce procarie se face si cu nationalele , pai la nemti auzi numai podlsky si odonkor voua vi se par astea nume nemtesti? costin lazar = cel mai bun mijlocas defensiv din romania

totty86
01-06-2008, 08:43 PM
gata cu off-topicu ca se ajunge prea departe :D

Astristul
05-06-2008, 06:34 PM
In caz ca nu ati aflat inca, in FIFA Manager 09, in loc de jucatori cu talent de 1-5 stele, vom avea jucatori de la 1 stea la 10 stele.
Practic jucatori de 10 stele vor fi doar 4: Messi, Kaka, Ronaldinho si Cristiano Ronaldo.
Jucatori de 9 stele vor fi 150, cel mai reprezentativ fiind Frank Ribery.
Si tot asa ...
Personal nu 'imbratisez' deloc aceasta decizie, dar cum nu eu conduc Bright Future ... n-am nicio putere de decizie! :p

totty86
05-06-2008, 06:49 PM
Cred ca au vrut sa diferentieze si mai tare jucatorii dar nici eu nu sunt de acord cu aceasta decizie

Maryusake
05-06-2008, 07:19 PM
Lasa ca au schimbat si lvl. prea mult.La TCM 2005, era de la 1 la 20 iar lvl. echipelor mari era in jur de 110. iar acum, 800 si ceva.

mikkel
05-06-2008, 07:31 PM
Lasa ca au schimbat si lvl. prea mult.La TCM 2005, era de la 1 la 20 iar lvl. echipelor mari era in jur de 110. iar acum, 800 si ceva.

eu unul consider ian fifa manager actual e mai bine ca se foloseste un level de la 1 la 100, pt ca il putem compara cu skill-ul din Fifa, eu asa eram obisnuit sa clasific jucatorii. Intr-adevar, la TCM era cu skill de la 1 la 20, tin minte ca cel mai bun jucator al meu era un atacant cu level de 18,3, iar cand intram in football fusion si jucam in fifa meciul, jucatorul avea skill de vreo 95...iar faza cu stelele....hmmm, poate fi o idee buna clasificarea asta cu 10 stele, deoarece se face diferentierea mai bine intre jucatori de diferite clase...

BughyRy
06-06-2008, 07:20 PM
Lui Ronaldinho i-au cam trecut anii de glorie, nu stiu ce mai cauta printre 10 stele. Sper la 9 stele sa se afle si Benzema si Nasri

Maryusake
06-06-2008, 07:35 PM
Va fi destul de dificil pentru Romania, cel putin pentru stabilirea nivelului maxim de stele.De exemplu, celui mai bun jucator din Romania i-as da 7 stele maxim.In liga a II-a, 1-2 stele.

Astristul
06-06-2008, 07:40 PM
Gresesti. In liga a 2-a, cel mai bun jucator va fi de 4-5 stele! In liga a 3-a de 2-3 stele!
Oricum nu cred ca voi cumpara jocul! Nu-mi plac tampeniile astea, si sunt destul de multumit de FIFA Manager 08! Pot sa trec peste 09. Poate in 2010 va fi altceva, dar dupa ultimele premise astia fac un joc BUN la 4 ani. Exemplu TCM 2004, FIFA Manager 2008, cred ca urmatorul joc de la care pot sa ma astept ca va fi bun poate fi FIFA_M 2012! :rolleyes:

Kahn
16-06-2008, 02:30 PM
N-au mai aparut ceva stiri?

Astristul
16-06-2008, 10:55 PM
Vom putea pune cantece la intrarea in stadion, la sarbatorirea unui gol sau la sarbatorirea unui anumit jucator cand marcheaza!
A inceput traducerea in engleza a noului modul "Text-mode"!
Editorul de stadioane a fost imbunatatit!
Sectiunea "merchandising" a fost refinisata si imbunatatita!

Si acum niste informatii "off the record" (neconfirmate de cei de la EA <inca>, dar stiute de mine :P ) :
- sectiunea "staff" a fost imbunatatita enorm. Personalul din cadrul clubului este foarte variat si contine pana la 30 de posturi care tin de club.
- Personalul o sa fie clasificat in functie de talentul si abilitatea lui (exact ca jucatorii)!

margarit
17-06-2008, 12:36 AM
asta cu stafful e o veste foarte buna...pentru ca la 08 a cam lasat de dorit dupa parerea mea

M.I.L.32
17-06-2008, 08:25 AM
Da , intradevar ar fi un plus imens fata de F.M.08. Sa speram ca va fi asa ...

BughyRy
17-06-2008, 07:38 PM
si acele cantece sunt bune, ca m-am plictisit sa vad cum se misca de 2-3 ori la incalzire si incepe meciul
as vrea sa vad ceva de genu : la finalul meciului sa ai o obtiune daca vrei sa-ti duci jucatorii sa salute galeria sau nu

margarit
17-06-2008, 11:15 PM
ete na .... sa ai obtiune sa saluti galeria mi se pare deplasat . eu as vrea sa poti sa vorbesti cu jucatorii dupa meci . cum e half time talk ( sau asa ceva) sa fie si final time talk. sa poti sa i injuri :)) si sa i pui la ture de teren suplimentare :)))

mikkel
18-06-2008, 12:11 AM
pe 17 iunie a aparut un interviu cu un nene de la un studio nemtesc al Fifa Manager, parca Gerald Köhler, pe un site la rusi, in care spunea mai multe lucruri ce vor aparea in FM09.Interviul il gasiti aici http://www.playhard.ru/Article.aspx?id=3260 plus ca au mai pus inca doua imagimi din FM.Mi s-a parut interesanta ideea cu "Match prognosis"

Astristul
18-06-2008, 02:40 PM
pe 17 iunie a aparut un interviu cu un nene de la un studio nemtesc al Fifa Manager, parca Gerald Köhler, pe un site la rusi, in care spunea mai multe lucruri ce vor aparea in FM09.Interviul il gasiti aici http://www.playhard.ru/Article.aspx?id=3260 plus ca au mai pus inca doua imagimi din FM.Mi s-a parut interesanta ideea cu "Match prognosis"
Frumos articol. Dragut din partea rusilor sa-l posteze in engleza! :p
Mi-a placut partea cu implementarea RSS-urilor in joc! Cred ca e singura optiune cu care sunt de acord! :mellow:

Maryusake
18-06-2008, 02:45 PM
Nice, very nice.Cred ca voi cumpara FIfa Manager 09 la cum se prezinta din aceste ss-uri.:D

Kahn
19-06-2008, 09:43 PM
Sper ca n-o sa mai zboare jucatorii prin aer...mie imi zbura Baciu prin aer in timpul meciului cu Poli Iasi:lol::lol::lol:

Agy23
20-06-2008, 08:32 PM
V`am spus in urma cu ceva timp ca am trimis o aplicatie celor de la bright future in legatura cu "reseacher data - club research". Astazi am primit un raspuns , din pacate negativ. Oricum au fost draguti , in mail scrie ca ma vor pastra in lista lor cu privire la o colaborare.

Asta este. :(

vladnego
20-06-2008, 10:56 PM
Agy...eu si ROMANAGER vom face databaseul pentru Liga I la Fifa Manager 09...imi pare rau...dar daca este ceva SPECIAL ce vroiai sa faci pentru Steaua poti sa imi spui sa vad daca se poate rezolva...

Agy23
21-06-2008, 09:09 AM
aaaa nu , pur si simplu am depus si eu acea aplicatie. Daca nu a fost sa fie ,.... asta e. :)

AnDreY-Z
21-06-2008, 11:00 AM
Sper sa fie mult mai but fifa manager 09 abia il astept

BughyRy
21-06-2008, 06:16 PM
Sper sa fie mult mai but fifa manager 09 abia il astept

mult mai bun poate ziceai :rolleyes:

wormy3737
23-06-2008, 04:39 PM
agy23.....te rog contacteazama pe dj_wormy37.....am nevoie de ajutor in privinta punerii pozelor la jucatori in fm 08......nu stiu cum unde si ce sa fac .

Marius Sibiu
26-06-2008, 11:09 AM
Eu astept de la Fifa Manager 2009,mai mult realism.Aici ma refer la:arbitraje mai impartiale,sa fie respectate valorile jucatorilor.Eu joc Fifa manager din 2003,dar am observat in fiecare an un lucru;daca castigi un campionat,al doilea te rup arbitrajele,precum si jucatori de nivelul 65-69 care iti dau goluri cum nici nu ai visat.Te chinui sa-i antrenezi,bagi gauri ni buget ca sa aduci jucatori buni,apoi joci cu niste echipe de "muraturi" care au jucatori slabi ,neantrenati si fara a fi in forma si te bat.Am patit cu cel de anul asta,2008,cand mi-a dat gol,si ce gol,unul in forma 3.Daca esti mai patimas ai probleme.Grafica e mai buna de la an la an,dar sunt reguli de joc,unde canadienii sunt depasiti:cand bati aut ,nu poate fi niciodata ofsaid !
Sper sa elimine aceste greseli si sa introduca mai multe stadioane "reale ".

VladuCz
26-06-2008, 11:25 AM
Vreau si eu Fifa Manager 2009 va rog frumos.Cine il are?

Marius Sibiu
26-06-2008, 11:50 AM
Vreau si eu Fifa Manager 2009 va rog frumos.Cine il are?

Vezi ca apare abia in noiembrie

RF7
26-06-2008, 12:13 PM
Nu a aparut ma

BughyRy
26-06-2008, 07:20 PM
Cum sa nu apara ma, de ce dezamagiti baiatu, vezi ca il da Guta cadoul la ultimul album al sau. Cumpara ultimul album a lui Guta si primesti cadou FIFA Manager 09

Astristul
26-06-2008, 08:13 PM
Cum sa nu apara ma, de ce dezamagiti baiatu, vezi ca il da Guta cadoul la ultimul album al sau. Cumpara ultimul album a lui Guta si primesti cadou FIFA Manager 09
:lol: Da ma, uitasem! Daca are noroc ii da si dedicatie! :lol:

totty86
26-06-2008, 08:16 PM
Si daca are noroc poate prinde si varianta 2010 editie limitata

Kahn
28-06-2008, 06:29 PM
Deja nu mai am rabdare...vreau sa apara odata...stie cineva cand va aparea un demo?

BughyRy
28-06-2008, 09:28 PM
din cate stiu eu demo-urile la jocuri apar cam cu 1 luna inainte de a aparea versiunea full, deci daca se ia dupa teoria asta ar mai fi de asteptat :P

margarit
29-06-2008, 03:47 AM
stiti careva posibilele cerinte ale jocului?

Astristul
29-06-2008, 03:52 PM
Gerald a specificat faptul ca cerintele vor ramane aceleasi ca si pentru FIFA_M 08! ;)

margarit
29-06-2008, 04:48 PM
misto :)) inseamna ca ma mai duce calculatoru asta o noua versiune fifa manager:P

trista
15-07-2008, 08:19 PM
misto :)) inseamna ca ma mai duce calculatoru asta o noua versiune fifa manager:P

da credeai k nuti mai merge,cares setarile computerului tau,si dak merge vezi sa nul scapi din ochi ca fuge:))

r_a_z_v_a_n_13
16-07-2008, 09:39 AM
de abia ajt sa apara

mikkel
18-07-2008, 08:21 PM
azi am gasit inca o poza din FM09...este despre sectiunea de scouting...in fine, nu e prea mare diferenta, din ce am vazut eu acolo, ai mai multe criterii de cautare, printre care varsta, inaltime si nivel...mie prima impresie pe care mi-au dat-o screenshot-urile astea este ca interfata grafica a jocului este MULT mai prietenoasa decat a celorlate versiuni de FM...abia astept sa apara, simt ca nu mai pot astepta pana in octombrie-noiembrie...nici demo nu cred ca ma joc, astept direct versiunea finala :p

BughyRy
18-07-2008, 10:00 PM
din cate imi aminesc eu (nu prea dau sa caute jucatori) si la 08 poti sa selectezi inaltimea...

Danny79
21-07-2008, 12:17 PM
Stie cineva ce template se va folosi pentru kituri im fifa manager 09.
Ramane acelasi sau il vor schimba?
Mersi.

BughyRy
21-07-2008, 12:34 PM
Adica? Daca vor fi aceleasi kituri? Normal ca nu, vor fi cele actualizate la fiecare echipa (bineinteles la echipele mari, adica la Romania sau alte campionate non-importante pentru ei nu vor face)

Danny79
21-07-2008, 12:47 PM
Scuze nu despre asta era vorba.
Voiam sa stiu daca vor folosi acelasi "template kit" pentru realizarea kiturilor
sau vor realiza kiturile pe un alt template

Astristul
21-07-2008, 08:06 PM
Template-ul pentru echipamente va fi cel de la FIFA 09!
Am vorbit cu Gerald si eu am presupus ca va fi cel de la FIFA 08, si mi-a zis ca nici vorba de asa ceva, deoarece cei de la FIFA si FIFA Manager au lucrat anul acesta impreuna pentru motorul grafic ce va fi folosit din FIFA 09!

Danny79
22-07-2008, 12:51 PM
Poate cinva sa ma ajute cu poze ale echipelor din liga a 2 a.
Imi trebuie pentru echipamente.
Mersi

mikkel
04-08-2008, 10:54 PM
astazi am gasit 3 noi poze din previewul FM09...va las sa va uitati la ele si sa le discutam dupa aceea...

BughyRy
05-08-2008, 12:14 AM
promitatoare prima si a 3-a poza :)
eu cred ca va fi un succes fm09, dar sper sa nu vina cu cerinte piperate

Ell-y-ass
05-08-2008, 12:20 AM
poi cred k cerintele vor fi aceleasi k la fm08

Kahn
05-08-2008, 12:03 PM
Sper ca jocul va fi ca in poze.Oricum e un mare progres fata de precedentele serii.

mikkel
05-08-2008, 03:58 PM
astazi am mai gasit inca trei poze cu FM09, din pacate si astea au rezolutia mica si nu se vad foarte bine...le postez aici

BughyRy
05-08-2008, 07:33 PM
multumim pentru poze, sper sa nu-mi fac sperante desarte :)

margarit
05-08-2008, 10:17 PM
pare bomba , deabia astept sa apara

Varaloi
05-08-2008, 10:22 PM
Se pare ca au imbunatatit substantial modul 3D, daca nu ma insel fiind engine-ul grafic de la FIFA 09. Am vazut ca au mai animat putin si meniul, au introdus mai multe optiuni, de asemenea am citit intr-un interviu (pus pe o pagina anterioara) ca vor fi diferite videoclipuri in joc (cand un atacant ajunge la 100 de goluri marcate, la inceputul sezonului etc ). Pe scurt, pare mai promitator decat precedentul, dar cum obiceiul EA e sa scoata un joc bun la 4 ani...Oricum, sper sa nu dezamageasca ;)

Astristul
06-08-2008, 12:42 AM
Se pare ca au imbunatatit substantial modul 3D, daca nu ma insel fiind engine-ul grafic de la FIFA 09.
Intradevar acela va fi motorul grafic pentru meciurile 3d. Anul acesta specialistii FIFA au lucrat impreuna cu cei de la FIFA Manager pentru a putea reusi lucrul asta!

Pe scurt, pare mai promitator decat precedentul, dar cum obiceiul EA e sa scoata un joc bun la 4 ani...
:lol: Ce coincidenta, si eu am aceeasi parere! ;)

Astristul
06-08-2008, 12:59 AM
Noi poze, exclusiv, de la SoccerZone.de. :)
Sunt in limba germana, dar nu mai conteaza asta acum! :p

valerianandrei
06-08-2008, 01:31 AM
Am si eu o intrebare: Despre Liga I se mai aude ceva in Fifa Manager 09?

Varaloi
06-08-2008, 07:49 AM
Am si eu o intrebare: Despre Liga I se mai aude ceva in Fifa Manager 09?

Va fi, dar nu licentiata! Dar nu asta e problema...;)

Kahn
06-08-2008, 10:51 AM
astazi am mai gasit inca trei poze cu FM09, din pacate si astea au rezolutia mica si nu se vad foarte bine...le postez aici

Din prima poza reiese ca poti sa desenezi tu tacticile sau ma insel eu?Ar fi chiar prea tare sa fie asa.

mikkel
06-08-2008, 11:06 AM
Din prima poza reiese ca poti sa desenezi tu tacticile sau ma insel eu?Ar fi chiar prea tare sa fie asa.

nu stiu de ce, dar am impresia ca poza aia e un screenshot facut la redarea unei reluari...nu-mi explic butoanele de play/stop/pause/fwd/rew altfel...iar daca ar fi asa, atunci ce-i cu linia aia intre mijlocasi?????

BughyRy
06-08-2008, 12:13 PM
din poza doua a lui Astristul sa inteleg ca va fi in joc si echipa anului in Europa?
PS : oare ii vor lasa lui Gallas tot poza cu tricoul de la Chelsea :))

Astristul
06-08-2008, 04:44 PM
nu stiu de ce, dar am impresia ca poza aia e un screenshot facut la redarea unei reluari...nu-mi explic butoanele de play/stop/pause/fwd/rew altfel...iar daca ar fi asa, atunci ce-i cu linia aia intre mijlocasi?????
Schimbi tactica din mers. Nu este poza de la o reluare! ;)
Bughy, iti dai seama ca pozele sunt cele vechi pentru ca jocul este in perioada de teste (inca)! :)

ryan
07-08-2008, 04:23 AM
Eu nu mai joc fm08 deoarece :
1.Jucatorii nu au level (majoritatea) si cei care au level cand ajung la club au mult mai putin decat scrie ca au.
2.Antrenamentele nu mai is cum erau la fm07 si la fm 08 scade mult levelul jucatorilor dupa o saptamana , eu asta nu inteleg daca ii pun sa se antreneze de ce le scade levelul , la fm 07 crestea.
3.Eu joc in modul 3d si primesc niste goluri incredibile , portarul este gata sa retina dar o baga in plasa:|.
Ce vreau eu sa stiu este daca la fm09 vor fi :
1.antrenamente asemanatoare fm07
2.level la toti jucatori

P.S. : Exista patch pentru imbunatatire la fm07? Sau pentru fm08 dar sa fie ce am scris mai sus?

margarit
07-08-2008, 10:11 AM
mai ryan , nu are cum sa creasca level prin antrenamente , level creste cand joaca bine , cand este in forma . ia tine-l pe ronaldinho pe banca tot sezonu sa vezi cum ajunge la 65-70 . cat despre problema cu meciurile 3d ....s-au facut 1000 de patchuri care rezolva o gramada de buguri . la antrenament nu creste level , creste skill

de aici poti sa iei "patchul" pt joc 3d http://www.nugroho.latifolia.com/fifam/ , cel din 07.29.08 e cel mai bun

liquid
07-08-2008, 10:16 AM
Puteti si voi sa mutati discutia la Fifa manager 2008?

ryan
07-08-2008, 11:26 AM
Stiu ca daca lasi jucatori pe banca le scade levelul si daca joaca bine le creste dar mie in ,, perioada de pregatire ,, imi scadea level de la echipa cam 10 pe saptamana intro luna din 870 aveam 830:|.
Patchul ala are si level la toti jucatorii?

totty86
07-08-2008, 12:11 PM
Stiu ca daca lasi jucatori pe banca le scade levelul si daca joaca bine le creste dar mie in ,, perioada de pregatire ,, imi scadea level de la echipa cam 10 pe saptamana intro luna din 870 aveam 830:|.
Patchul ala are si level la toti jucatorii?

vezi ca ti-am raspuns pe topicul intrebari si raspunsuri ;)

Varaloi
07-08-2008, 04:42 PM
Eu nu mai joc fm08 deoarece :
1.Jucatorii nu au level (majoritatea) si cei care au level cand ajung la club au mult mai putin decat scrie ca au.
2.Antrenamentele nu mai is cum erau la fm07 si la fm 08 scade mult levelul jucatorilor dupa o saptamana , eu asta nu inteleg daca ii pun sa se antreneze de ce le scade levelul , la fm 07 crestea.
3.Eu joc in modul 3d si primesc niste goluri incredibile , portarul este gata sa retina dar o baga in plasa:|.
Ce vreau eu sa stiu este daca la fm09 vor fi :
1.antrenamente asemanatoare fm07
2.level la toti jucatori

P.S. : Exista patch pentru imbunatatire la fm07? Sau pentru fm08 dar sa fie ce am scris mai sus?

1. Jucatorii nu au level pentru ca nici un scouter de-al tau n-a apucat sa-l observe cu atentie si in detaliu!
2. Le scade nivelul datorita fatigue-ului, incearca sa bagi antenamente ceva mai usoare!
3. Baga un patch cu gameplay si nu vei mai avea probleme de-astea!

PS: Normal!

mikkel
07-08-2008, 10:38 PM
baieti, am vazut noua modalitate de editare a echipamentelor din FM09, super tare mi s-a parut...iar daca jucatorii in modul 3D vor fi ca in pdf-ul de mai jos, atunci...WOW!!!..abia astept sa apara.si am mai vazut si ca pozele jucatorilor vor avea dimensiunea mai mare, de 1024x1024, deci vor fi mai clare...deja nu mai pot sa astept

BughyRy
07-08-2008, 11:26 PM
pacat, ca sigur si anul acesta liga 1 va avea steme si echipamente de toata jena
si eu deabia astept fm09

kata_to
07-08-2008, 11:33 PM
Si eu..iti dai seama e meciuri atractive o sa avem cu noul mod 3d:X

Danny79
08-08-2008, 10:56 PM
Dinamo Bucuresti Home kit pentru Fifa Manager 09

Danny79
11-08-2008, 09:54 PM
Daca vreti sa faceti vreun patch pentru Fifa Manager 09 ce a-ti vrea sa contina.
Bineinteles doar daca vreti.

BughyRy
11-08-2008, 10:15 PM
Pai sigur ca ne-am dori :)
sa contina liga 1 si daca se poate macar liga 2 cele doua serii, sa aiba fete la multi jucatori si echipamentele ;) asta ar fi principalul, restul pe parcurs.
daca chiar ai vrea sa faci nu ar fi rau sa incepi de pe acuma sa faci echipamentele si fetele la jucatori, poti lua fete din ce avem la fm08 si sa le modifici sau sa faci altele mai bune unde e cazul :P
ai primi un mare multumesc din partea noastra daca ai face :)

Danny79
11-08-2008, 10:23 PM
In ce priveste kiturile deja am inceput sa le fac.
Fete am sa fac dupa ce termin kiturile.

Danny79
11-08-2008, 10:25 PM
Dar daca tot se vrea un patch bun ar fi bine ca cei ce au poze cu kiturile de la echipe din liga a 2 a sa le puna pe site.
Ar da bine si echipele din liga secunda imbracate.

George05
11-08-2008, 10:43 PM
Ar fi bine sa contribuim toti cum putem si cum stim, poate ar merge treaba mai repede. Macar cu pozele jucatorilor si tot ar fi ceva. Sa facem noi un patch cum trebuie :D

Danny79
11-08-2008, 10:49 PM
Daca puneti materialele de care am nevoie il fac si singur.
Dar trebuie sa ma ajutati macar cu ceea ce va cer.
Timp am berechet pana apare fifa manager 09.

BughyRy
12-08-2008, 12:19 AM
atunci propun sa faci un topic nou despre noul patch care va fi pentru fm09 si sa se discute/ajute acolo fiecare cu ce poate

margarit
12-08-2008, 01:43 AM
eu incerc sa iti fac rost de pozele tuturor jucatorilor de la rapid:D

am incercat sa fac rost de pozele tuturor ....dar bineinteles ca nu am resuit sa gasesc pozele tuturor in format destul de mare . am gasit cateva bunicele

http://files.filefront.com/rapidrar/;11459858;/fil

Andutzu
12-08-2008, 02:33 PM
Am auzit ca in fifa manager 09 pozele or sa fie in format mare,1024.Deci pe cele de la 2008 le pot sterge?Tocmai terminasem de editat toata echipa argesului pt. 2009,dar in format 160x160.Sper ca nu m-am chinuit degeba sa le fac:(

Danny79
12-08-2008, 02:38 PM
Le poti modifica dimensiunea.
Iar sa se vada bine foloseste un program de marit imagineacum ar fi S-Spline 2

margarit
12-08-2008, 02:39 PM
daca o sa fie format 1024 ...o sa avem foarte putine poze cu jcuatorii din liga 1 ....trebuie sa ne apucam de cautat profilele lor pe hi5:))

Danny79
12-08-2008, 02:45 PM
Eu mi-am facut poze pentru aporape 300 de jucatori.
Cred ca le voi folosi si la 2009

Danny79
12-08-2008, 02:51 PM
Uite 2 poze din format 160 in format 1024

Orlandelu
12-08-2008, 03:17 PM
pe site-ul oficial spune ca sa le facem intai in format de 1024, iar apoi sa le micsoram tot in 160...nu vad care-i logica, deci cred ca poti sa le folosesti si la 2009

@danny79 :D pune si tu alea 300 poze la download, multumesc...

Danny79
12-08-2008, 03:26 PM
Steaua Home Kit Fifa Manager 08.

margarit
12-08-2008, 05:00 PM
chiar nu stiam ca poti sa modifici dimensiunea ....o sa incec sa le fac singur:D

margarit
12-08-2008, 05:10 PM
daca iti dau melodia giulestina de la rapid o bagi si pe aia danny?:D

scz am psotat unde nu terbuie

EUROmania2008
13-08-2008, 08:37 AM
Steaua Home Kit Fifa Manager 08.

vreau si eu templateul de la fifa Manager 09 :D

mikkel
14-08-2008, 09:11 PM
baieti, am mai gasit inca 4 poze azi, le postez jos, sa le vedem cu totii.Uofff, numai screenshoturi, care mai de care mai interesante, numai un video-preview nu apare :(

Ell-y-ass
14-08-2008, 10:19 PM
multumim pt ele:X

mikkel
18-08-2008, 10:18 PM
stiti ce mi-as dori eu in FM09?
mai multe tari in care sa poti construi tabere de juniori sau in care sa poti antrena...nu numai astea din editorul actual...ma refer la astea http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries
sa pot construi o tabara de juniori in tonga sau palau...
ce vise am, nu-i asa?

Maryusake
19-08-2008, 08:32 AM
SI vrei ca juniorii tai sa se antreneze printre tigri si antilope?:p

margarit
19-08-2008, 10:11 AM
:))) o sa vina la scoala de juniori numai copii cu defecte , unu fara cap, altu fara picior si unu fara cocosel =))

mikkel
19-08-2008, 12:55 PM
nu-i problema...ii pun extreme.. :)

margarit
19-08-2008, 05:18 PM
da..oricum nu fac nimic extremele:))

mikkel
22-08-2008, 11:36 AM
baieti, uitati ce am gasit azi... http://www.youtube.com/watch?v=PvVO9VCKRL0
iar pe site la nemti gasiti mai multe... www.fm09.de

margarit
22-08-2008, 12:54 PM
foarte tare ....deabia astept sa ma joc :D

mealinut
22-08-2008, 01:48 PM
eu mi-as dori in acest joc sa putem antrena echipele de tineret...shi a natzionalelor..dar shi ale cluburilor...adica..sa faci tu primul "11" la youngs...nu numai sa ii promovezi la echipa mare..ar fi ceva frumos..zic eu;)

kata_to
22-08-2008, 02:12 PM
Pai poti sa faci primul 11 si la FM 08;)
eu mi-as dori sa poti sa ai o obtiune:Cariera,
dar sa incepi de jos cu juniori,apoi daca ai rezultate sa fi promovat laa echipa a doua
sau prima echipa,sa antrenezi nationale U21,U17 etc

mealinut
22-08-2008, 02:15 PM
mnoh....eu joc mai mult tcm 2005...am jucat shi manager 2008, dar destul de putzin...oricum..ar fi fain sa potzi antrena U21, U19 etc...cred ca as incepe de la U15:P

EUROmania2008
22-08-2008, 02:18 PM
ar fi ceva normal ca jocul sa antreneze automat echipele de juniori, echipele de rezerva la cluburi sa antreneze exact ca mine, asa cum se intampla la arsenal, juniorii sunt asezati in teren exact si la echipa de juniori si la echipa mare

mealinut
22-08-2008, 02:21 PM
eu zic ca ar fi faina sa ai optiune de a antrena o echipa under cat vrei tu...de ex..sa potzi sa antrenezi Romania U21...shi in acelashi timp shi o echipa de club...sa nu iei natzionala mare..sa iei U21...

mikkel
24-08-2008, 07:56 PM
inca vreo cateva poze...sa ne amageasca

mikkel
25-08-2008, 12:16 AM
inca ceva, abia acum am vazut http://fm08.de/publish/de/fm09/screenshots/screenshots.html
http://www.fm09.de/publish/en/fm09/_screenshots/_screenshots.html?z=0

toyo
25-08-2008, 02:31 PM
cand apare??

mikkel
25-08-2008, 02:43 PM
la sfarsitul lui octombrie-inceputul lui noiembrie...pe site-ul oficial e un countdown care arata in momentul asta 65 de zile...nu am stat sa calculez, dar cred ca perioada aia este...abia astept!! :D

torromagorro
25-08-2008, 08:48 PM
Deci in65 zile apare fifa manager 09 ?

Varaloi
25-08-2008, 08:51 PM
Deci in65 zile apare fifa manager 09 ?

Da, asa zice numaratoarea aia de pe site-ul oficial ;) Putin nu?

kanye_west
27-08-2008, 08:57 AM
Este super FIFA Manager 09!!
Pacat ca nu imi va merge, nu mi-a mers FIFA Manager 08 cum trebuia deci...nu va merge asta.

dany-miguel
27-08-2008, 03:42 PM
bah de liga romana ce se mai aude?? le arata stema la echipe??

BughyRy
27-08-2008, 03:50 PM
dany-miguel nu cred, dar se lucreaza la un patch unde liga 1 (cel putin) va fi facuta ca-n realitate :)
Daca vrei sa ajuti acest patch intra aici http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=9920

Astristul
28-08-2008, 04:51 PM
Pentru cei interesati, puteti vedea poze cu noul joc, atat in varianta in limba germana cat si in varianta in limba engleza la adresa asta:
http://tonipupazzo.jimdo.com/screenshots.php

Mutu
29-08-2008, 02:04 PM
Baieti exista fifa manager 2009 pe ps 3 ??

Astristul
29-08-2008, 03:12 PM
Nu. FIFA Manager va fi lansat doar pentru PC. Variantele pentru orice fel de consola si/sau MAC nu sunt in programul de promovare al jocului nici acum, nici pentru viitor!

Varaloi
29-08-2008, 08:06 PM
Nu. FIFA Manager va fi lansat doar pentru PC. Variantele pentru orice fel de consola si/sau MAC nu sunt in programul de promovare al jocului nici acum, nici pentru viitor!

Si ar fi aiurea sa joci un manager cu controler-ul...Cum ai putea sa umbli prin catraliardele de meniuri si sub-meniuri din joc? Este absolut imposibil! Pe Mac, nu ar fi rentabil, chiar daca s-ar putea juca, avand in vedere ca 95% din gameri nu au un asemenea computer in casa.

kl@udiu
03-09-2008, 02:42 PM
De abia astept,mai ales ca au mai facut schimbari,nerabdarea din fiecare an nu :bere: :mishto:

Ditz
03-09-2008, 06:03 PM
si anul asta au schimbat si motorul grafic:D
In sfarsit am scapat de grafica de fifa 04 :) . Si daca ar acorda putina atentie si ligii I...macar logo-urile sa le faca..
In orice caz..se anunta un joc mai bun decat 08.

Astristul
03-09-2008, 08:33 PM
si anul asta au schimbat si motorul grafic:D
In sfarsit am scapat de grafica de fifa 04 :) . Si daca ar acorda putina atentie si ligii I...macar logo-urile sa le faca..
In orice caz..se anunta un joc mai bun decat 08.
Aici nu e vorba de "macar logo-urile sa le faca" ci de licenta. Daca ai licenta ai si logo original si echipament original si numele real in joc (daca ai noroc poti sa ai bannere si 1 cantec al echipei respective). Ai licenta ai toate cele spuse de mine mai sus, nu ai ... astepti pentru anul urmator asa cum tot astept eu din 2003 incoace.;)

vladnego
05-09-2008, 10:59 PM
Da, are dreptate astristul, daca nu ai licenta nu te lasa nici macar sa le pui numele reale ale cluburilor...de exemplu Dinamo Bucuresti = D. Bucharest...si tot asa...iar licentele...din cauza FRF nu le au...in 2000 le-a facut o oferta de...XXX EURO si FRF a refuzat-o, crezand ca e prea putin (PROSTI)...ce sa le facem?

Kahn
05-09-2008, 11:01 PM
Auziti,de ce nu mai merge site-ul celor de la fifa manager?

EUROmania2008
05-09-2008, 11:46 PM
pentru ca l-au schimbat. incearca asta:
Germana: http://fm09.de/publish/de/home/news/news.html
Engleza: http://fm09.de/publish/en/home/news/news.html

Kelly
06-09-2008, 01:22 PM
Hm, se anunta schimbari mari la Fifa Manager 09, dar dealtfel, se pare ca si cei de la SEGA au bagat 3D in Football Manager 09. :eek: Acum o sa vedem concurenta adevarata. :rolleyes:

EUROmania2008
06-09-2008, 02:55 PM
sa stii ca foarte multi joaca Fifa Manager pentru meciurile 3D, dar eu nu stiu daca am jucat 10 meciuri in 3D in fifa manager 08

Rapid(FZR)
06-09-2008, 03:21 PM
Hm, se anunta schimbari mari la Fifa Manager 09, dar dealtfel, se pare ca si cei de la SEGA au bagat 3D in Football Manager 09. :eek: Acum o sa vedem concurenta adevarata. :rolleyes:

intre cine te referi despre concurenta?fifa si manager?

Astristul
06-09-2008, 04:13 PM
Mai mult decat atat (zici ca s-au vorbit) si Championship Manager va avea 3d pentru vizualizarea meciurilor. :rolleyes:

EUROmania2008
06-09-2008, 04:30 PM
pai si astia s-au pus sa conceapa un motor grafic special pentru managerele respective? eu zic ca la motorul greafic de 3dnu se vor compara cu Fifa Manager, doar daca aia s-au gandit sa faca si eu vreun joc gen PES sau Fifa

Andutzu
06-09-2008, 05:10 PM
Asa arata motorul grafic 3D din Football manager 09:11331134.Nu cred ca va exista concurenta din acest punct de vedere,grafica din fifa manager este mult mai buna.

Kelly
06-09-2008, 07:50 PM
Si tu te joci manager cu grafica sau urmaresti gameplayul ? important e ca gameplayul sa fie peste cel din FIFA MANAGER, grafica sa fie DOAR 3D. Oricum bulinutele sunt mult mai realiste decat 3D-ul din FiFa Manager. Si oricum din screenuri nu iti poti da seama cum e. Asteapta releaseul final. Ei au precizat ca de 3 ani lucreaza la 3D engine, iar acum momentan l-au implementat 33%, urmand ca restul 77% sa fie implementat pana prin noiembrie.

EUROmania2008
06-09-2008, 08:02 PM
imi aduce aminte de fifa 2000:D

kata_to
06-09-2008, 08:43 PM
Si Fifa 2000 arata mai bine.
Eu voi ramane tot la Fifa manager;)

EUROmania2008
06-09-2008, 08:48 PM
eu il voi incerca pentru ca nu meciurile 3d ma incanta pe mine la un joc de manager

papimig
07-09-2008, 05:43 PM
stie cineva cand apare varianta Demo?

Astristul
07-09-2008, 06:10 PM
De obicei apare cu 2-3 saptamani inainte de lansarea oficiala a jocului. Cum FIFA_M 09 va fi lansat pe 1 noiembrie, pe la jumatatea lui octombrie ar putea aparea. Pentru cine nu stia, dupa ce ultima oara a fost in TCM 2004 Demo, vom putea avea posibilitatea sa vedem un meci in 3d in demo-ul de anul acesta. :)

Maryusake
07-09-2008, 08:08 PM
De obicei apare cu 2-3 saptamani inainte de lansarea oficiala a jocului. Cum FIFA_M 09 va fi lansat pe 1 noiembrie, pe la jumatatea lui octombrie ar putea aparea. Pentru cine nu stia, dupa ce ultima oara a fost in TCM 2004 Demo, vom putea avea posibilitatea sa vedem un meci in 3d in demo-ul de anul acesta. :)
Eu tin minte ca si in FIFA_M 06 am avut 3d in demo.:)

vladnego
07-09-2008, 10:40 PM
Si tu te joci manager cu grafica sau urmaresti gameplayul ? important e ca gameplayul sa fie peste cel din FIFA MANAGER, grafica sa fie DOAR 3D. Oricum bulinutele sunt mult mai realiste decat 3D-ul din FiFa Manager. Si oricum din screenuri nu iti poti da seama cum e. Asteapta releaseul final. Ei au precizat ca de 3 ani lucreaza la 3D engine, iar acum momentan l-au implementat 33%, urmand ca restul 77% sa fie implementat pana prin noiembrie.

Mda, acum imi dau seama domn'le de ce sunt astia de la Football Manager atat de buni...Daca au reusit ei sa implementeze un 3D 110% de aia da randamentul asta...geniali, ar trebui sa intrebe si astia de la EA cum o fi sa bagi mai mult de 100% un 3D...poate fac si ei un joc bun...

Astristul
08-09-2008, 10:05 AM
Eu tin minte ca si in FIFA_M 06 am avut 3d in demo.:)
Este posibil sa ai dreptate. Din cate imi aduc aminte nu am jucat demo-ul din 2005 (pentru 06) deoarece a aparut prea tarziu si am jucat jocul propriu-zis mai tarziu. :)

Acum am cautat pe net si intradevar avea meci 3d acel demo! ;)

Astristul
08-09-2008, 10:10 AM
Mda, acum imi dau seama domn'le de ce sunt astia de la Football Manager atat de buni...Daca au reusit ei sa implementeze un 3D 110% de aia da randamentul asta...geniali, ar trebui sa intrebe si astia de la EA cum o fi sa bagi mai mult de 100% un 3D...poate fac si ei un joc bun...
Don't feed the trolls! :p
Football Manager este peste FIFA Manager din 2 puncte de vedere: baza de date si implicit oamenii care se ocupa de ea (2-3/club). In rest nu se poate compara cu FIFA Manager deoarece are multe optiuni LIPSA si care, cred eu, vor fi implementate cam peste 5 ani. Tineti minte ca pe vremea cand TCM avea meci 3d, FM SI abia avea baza de date! :lol:

stefan
08-09-2008, 11:42 AM
Era un topic pe undeva, Football Manager vs FIFA Manager, continuati discutia acolo.

Kelly
08-09-2008, 01:30 PM
Era un topic pe undeva, Football Manager vs FIFA Manager, continuati discutia acolo.

Or what about a Football Manager special forum ? :rolleyes:

vladnego
08-09-2008, 01:52 PM
Pe fifaromania.ro nu ai cum sa ai un FOOTBALL MANAGER forum, pentru ca nu asta este despre jocurile facute de EA Sports...

EUROmania2008
08-09-2008, 02:39 PM
Pe fifaromania.ro nu ai cum sa ai un FOOTBALL MANAGER forum, pentru ca nu asta este despre jocurile facute de EA Sports...
:offtopic: fifaromania.net :D, incearca sa verifici ce spui sa vezi daca e adevarat

timisica_cristian
08-09-2008, 07:36 PM
:offtopic: fifaromania.net :D, incearca sa verifici ce spui sa vezi daca e adevarat
mare diferenta...

Abia astept sa joc jocul asta, sunt un mare fan al managerelor. Demoul apare prin octombrie? Ar fi frumos sa vedem football fusion, era chiar frumos la TCM 2004

Kelly
08-09-2008, 08:11 PM
Ce rost mai are atunci jocul daca iti poti controla jucatorii ca in FIFA ? :confused:
E trist sa vezi cum jocul acesta poarta numele "MANAGER".

Dinamovistu_14
08-09-2008, 09:02 PM
si cand apare jocu?

Kelly
08-09-2008, 09:21 PM
si cand apare jocu?

Cand e gata.

Danny79
08-09-2008, 09:28 PM
Daca ai fi fost mai atent s-a spus cand apare.Vezi o pagina sau doua inapoi,sau uita-te pe www.fm09.de.

Astristul
08-09-2008, 09:58 PM
Banuiesc ca aceasta poza va face multi fani fericiti! :)

kata_to
08-09-2008, 11:35 PM
De ce sa faca multi fani fericiti,ca nu-mi dau seama.
Din cauza numarului ridicat de tari?

vladnego
09-09-2008, 12:30 AM
Yupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...l iga pentru echipele de rezerva...ceee bine...Doamne ajuta...mari oameni astia de la EA, mari caractere...

kata_to
09-09-2008, 12:42 AM
Acum am vazut si eu...scuze nu am fost atent:)

Kelly
09-09-2008, 09:27 AM
Doamne ajuta...mari oameni astia de la EA, mari caractere...

Quote de pus in rama ! PE BUNE ! :eek:

P.S: Pe cat facem pariu ca imi iau warn pentru offtopic ?

timisica_cristian
09-09-2008, 10:34 AM
Ce rost mai are atunci jocul daca iti poti controla jucatorii ca in FIFA ? :confused:
E trist sa vezi cum jocul acesta poarta numele "MANAGER".
pai mai geniule, asta e o optiune, poti, daca vrei, sa nu o folosesti, e legat doar de joc, in teren, in afara lui controlezi ca un manager, nu ca-n fifa. Cred ca nu stii ce inseamna football fusion cu adevarat

vladnego
09-09-2008, 10:58 AM
Timisca, lasa-l ca nu prea are treaba cu ce se discuta pe aici...si ca sa fiu on topic, mie mi-e indiferent daca pun sau nu football fusion, dar totusi mi se pare prea usor cu football fusion, pentru ca bat tot oricand...

Kelly
09-09-2008, 11:13 AM
pai mai geniule, asta e o optiune, poti, daca vrei, sa nu o folosesti, e legat doar de joc, in teren, in afara lui controlezi ca un manager, nu ca-n fifa. Cred ca nu stii ce inseamna football fusion cu adevarat

Aha, si sa presupunem ca esti manager la "U" Cluj si ai meci cu Chelsea. Tu controlezi jucatorii, si daca stii juca FIFA bine, ai sanse sa ii bati rau. Unde e realismul ?

margarit
09-09-2008, 12:02 PM
are dreptate kelly . degeaba anternezi daca controlezi toata echipa. mai bine joci fifa simplu

timisica_cristian
09-09-2008, 02:00 PM
Aha, si sa presupunem ca esti manager la "U" Cluj si ai meci cu Chelsea. Tu controlezi jucatorii, si daca stii juca FIFA bine, ai sanse sa ii bati rau. Unde e realismul ?
Dupa cum am mai spus, E DOAR O OPTIUNE, nu esti TU obligat sa o folosesti. Daca iti place, folosesti optiunea asta, daca nu, nici nu o bagi in seama. Apropo, vezi ca ai greseli de ortografie

Kelly
09-09-2008, 02:25 PM
Si ce? nu e forum educational. Incerc cat de cat sa folosesc correct limba romana. Nu sunt profesor. Dar spre deosebire de altii care scriu cu "k" si "tz" e altceva.

Cat despre acea optiune. Pai de ce se chinuie cei de la EA SPORTS sa introduca 100 de optiuni care n-au legatura cu jocul ? ca sa ocupe mai mult spatiu ? sa manance mai multa memorie ? e EPIC FAIL acest joc de manager. Are mai multe optiuni de private life decat de manager, scripturi introduse doar ca sa fie puse, instructiuniile tactice nu se respecta, football fusion. (nu ii vad rostul). De ce sa nu vorbesc de ea? chiar daca nu o folosesc acea optiune, totusi e un punct minus in dreptul jocului. 3D de rahat, dai gol din poarta in poarta, what's the feeling maaan ? :eek:

Pariu ca iara imi iau warn pentru ceva motiv ?

Kahn
09-09-2008, 03:22 PM
In sfarsit a dat Domnul sa bage si astia echipa de rezerve...asa macar daca un jucator nu prea joaca mult in prima echipa si nu vreau sa-l vand baremi sa joace la rezerve ca sa nu se "strice".:)

vladnego
09-09-2008, 04:08 PM
Bai kelly, ba baiatule, tu nu intelegi ca astia de la EA nu fac jocul decat pentru cei carora le place, ma?NU ITI PLACE?NU TE JUCA!Du-te frate la un forum pentru jocurile pe care le joci tu si acolo ridica-le in slavi...

Danny79
09-09-2008, 04:16 PM
Daca esti asa revoltat in ceea ce priveste "footbal fusion" trimite un mail celor de la EA si roaga-i sa faca un joc special numai pentru tine in care sa introduca numai ceea ce vrei tu.Alta solutie nu vad care ar fi.
Sau daca poti fa singur un joc de "Fifa Manager" in care sa pui ceea ce tu crezi ca trebuie pus da-i tu o denumire si pune-l pe piata.
Abia astept sa-l cumpar.

liquid
09-09-2008, 04:25 PM
Vreti sa va potoliti?

BughyRy
12-09-2008, 02:04 PM
Buna initiativa celor de la EA de a introduce echipa de rezerve fara a fi nevoit tu de a face modificari prin editor.
Daca mai stie careva ceva poze noi sunt bine venite :)

Danny79
12-09-2008, 05:56 PM
Este o mare realizare.Asa putem sa crestem jucatorii tineri care vrem sa ii crestem pentru viitor si care nu au loc in prima echipa.
La Fifa Manager 08 trebuia sa tot aduc un nou player in perioada de transferuri pentru a putea sa-i dau cu imprumut la echipe mici pentru a putea juca meci de meci.La Fifa manager 09 nu mai trebuie sa fac lucrul acesta.

Varaloi
12-09-2008, 07:16 PM
Echipa de rezerve este foarte folositoare, din mai multe puncte de vedere. In primul rand, poti trimite jucatori tineri cu potential, sa-i joci meci de meci, sa creasca in rating, iar apoi sa-i iei gata pregatiti sa fie superstar-uri. In al doilea rand, poti sa-ti trimiti la echipa de rezerve jucatorii ce nu-si au locul in lotul echipei sau pe cei iesiti din forma, pana ce acestia vor fi crescut indeajuns incat sa-i poti folosi la echipa mare...Iar in al treilea rand, poti folosi echipa a doua pentru a-ti face parcursul mai usor in Cupa: cand vine un meci de Cupa al echipei de rezerve, iti trimiti toata banca de rezerve acolo, creste level-ul, si iti elimini o rivala a echipei mari. E foarte practic...

vladnego
14-09-2008, 03:27 PM
Da, varaloi, chestia asta o faceam si eu;))...este chiar foarte practic:))