PDA

View Full Version : FIFA Manager 09

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7

ciprianboss
05-11-2008, 11:18 AM
eu am jocul original si nu m-pa dat nimeni afara la sfarsitul sezonului.

incearca daca poti trece de data :4 iuluie 2009 :D

pop_ciprian_zet
05-11-2008, 01:07 PM
ieri am cumparat si eu jocul original de pe ea store , a venit in 15 min si l-am jucat, am trecut de 4 si nu m-au dat afara. Eram cu ac milan , jucam cu dat afara, echipa a terminat pe 4 cu minus la salarii si transfer dar nu m-au dat afara. Iar bug eu unul inca nu am intalnit.

mikkel
05-11-2008, 08:09 PM
intrebare pentru cei care au jocul original si au bug-ul ala enervant cu 4 iulie:
dupa ce instalati jocul, l-ati si inregistrat online? sau doar l-ati instalat si atat?
ca sa stim cam de unde ar fi problema....

Agy23
05-11-2008, 09:19 PM
Sa mor daca mai inteleg ceva. Unii spun ca jocul original nu are nici cea mai mica problema. Nici cu 4 Iulie , nici cu scorurile alea ..... Iar altii spun ca din contra. Original cu cel piratat e tot o apa si`un pamant. NU MAI INTELEG. Puneti`va dracu` de acord sa stiu daca il cumpar sau nu. Ca de abia am facut rost de bani si sa nu`i dau aiurea pe ceva ce nu merge. :(

mikkel
05-11-2008, 09:26 PM
a vazut careva prin meniu chestia noua numita "match prognosis", ca eu m-am uitat si m-am tot uitat si cred ca sunt chior, ca nu am vazut-o nicaieri...

HeartBreaker
05-11-2008, 10:01 PM
a vazut careva prin meniu chestia noua numita "match prognosis", ca eu m-am uitat si m-am tot uitat si cred ca sunt chior, ca nu am vazut-o nicaieri...

da....chiar cum intri in joc iti apare load game ,start game etc si pe acolo mi se pare ca e scris ceva de prognosis

kata_to
05-11-2008, 11:19 PM
Ce este acest "Live Ticker" ?

roberte
05-11-2008, 11:44 PM
pt Agy23 te asigur eu ca nu e nici un bug in jocul original l-am avut instalat pe varianta piratata cumparal ca nu o sa iti para rau

kata_to
05-11-2008, 11:53 PM
Ma pe voi va da afara numai pe 4 iulie???ca am dat simulate si ma
dat afara pe 2 iulie..:))

mikkel
05-11-2008, 11:57 PM
intrebare pentru cei care au jocul original si au bug-ul ala enervant cu 4 iulie:
dupa ce instalati jocul, l-ati si inregistrat online? sau doar l-ati instalat si atat?
ca sa stim cam de unde ar fi problema....

sa inteleg ca nu are nimeni jocul original instalat? sau nu stiti daca l-ati activat on-line?

cosstyle
06-11-2008, 02:30 AM
am si eu o intrbare:mi-a cumparat cineva din germania jocu...varianta germana(Fussball manager 09)....pot sa il instalez si sa il joc in engleza?

zed
06-11-2008, 03:18 AM
nu inteleg de unde atatea dubii...s au postat f multe pana acum despre joc si e EVIDENT ca jocul cumparat nu are bugul cu 4 iulie
eu sunt in 2016 cu jocul,am dat si simulare,pt a face bani,am facut de toate si nu a crapat:) si nici nu m a dat afar'---insist pe ideea asta:jocul CUMPARAT NU ARE MULTE DIN BUGURILE POMENITE.
a mai fost scrisa ideea asta.dar vad ca jaba....
voi n ati vazut ca acel post era despre "un prieten"
.......pai?:)......
prietenul meu e pe marte.contrazi ma,daca poti.
anyway,revenind la boii nostri:incerc sa scot pe bursa clubul pe care l am carat din promovare in promovare,indeplinesc toate conditiile,mai putin una:nu am 10 mil in cladiri,pt securitate
HUH?!...ce dzeu inseamna asta?....am cladiri de level 5 sau 6 pt mai toate...deci am mult peste alea 6 mil. bani bagati in cladiri...stiti cumva ce se ntampla?
pls help,chiar tre sa l scot pe bursa,iau mult mai mult pe el

bke_serg
06-11-2008, 09:16 AM
nu inteleg de unde atatea dubii...s au postat f multe pana acum despre joc si e EVIDENT ca jocul cumparat nu are bugul cu 4 iulie
eu sunt in 2016 cu jocul,am dat si simulare,pt a face bani,am facut de toate si nu a crapat:) si nici nu m a dat afar'---insist pe ideea asta:jocul CUMPARAT NU ARE MULTE DIN BUGURILE POMENITE.
anyway,revenind la boii nostri:incerc sa scot pe bursa clubul pe care l am carat din promovare in promovare,indeplinesc toate conditiile,mai putin una:nu am 10 mil in cladiri,pt securitate
HUH?!...ce dzeu inseamna asta?....am cladiri de level 5 sau 6 pt mai toate...deci am mult peste alea 6 mil. bani bagati in cladiri...stiti cumva ce se ntampla?

Trebuie sa ai cel putin 10 milioane in bugetul pentru constructii :p

Marius Sibiu
06-11-2008, 10:04 AM
Cine stie,care este data de lansare a jocului in Romania si in cat timp apare in magazine dupa lansare ? Am vazut ca deja a aparut in:Polonia,Germania,Franta,Austria,Elvetia.

Vendetta
06-11-2008, 11:52 AM
Dati-mi si mie o tactica buna ca ma dispera jocu asta nu reusesc sa gasesc o tactica cu care sa iese jocul mai bine..cu ordine generale daca se poate...ms

Cata_fifa_God
06-11-2008, 12:02 PM
Eu la Steaua joc asa.

4-2-2 extreme si 2 varfuri in campionat imi iese,iar in champions league am iesit pe 3 in grupa si joc in UEFA.....

Oricum eu mai dau si load acu in UEFA ca vreau sa o castig....:D

larry82
06-11-2008, 12:51 PM
“When you are at 28 june
1) Add a player with different team
2) Next day retire with your main player
3) On 1 jule you add player to your first team and retire with player you added before.
4) You do that every season

Poate va ajuta cu datu afara dupa un sezon.
Incercati poate merge!!!

zed
06-11-2008, 01:30 PM
bke_serg ,clubul e al meu,dupa cum bine ai inteles(daca vreau sa l vand,e clar,nu ?:) )-deci nu am ,practic,un buget impartit pe categorii,ci doar unul brut.si suma care era in buget cand am pus intrebarea era de 130 mil
ma rog,chiar nu stiu ce a fost,probabil alt bug:dupa vreo luna,fara sa fi facut ceva, s a inverzit butonasul ala si pot sa mi duc gandul la cap:)
multam oricum pt raspuns

Vendetta,din proprie experienta pot sa ti spun ca orice detaliu conteaza in fm09:am fost ciuca bataii in premier league,dupa o promovare,pt ca nu mi am adaptat pasele la skillurile noilor jucatori achizitionati dupa promovare:ramasesem la NORMAL passing,ori acum mai toti puteau DIRECT.dupa ce am facut schimbarea,sa vezi minune...am avut 6 in a row ;)
sistemul pe care joc eu e
CD CD (ii asez DEEP,doar cu echipe hard VERY DEEP)
LWB DM RWB (NORMAL)
LM RM (OFFENSIVE)
AM (OFFENSIVE sau VERY OFF)
ST ST (OFFENSIVE sau VERY OFF)
,cu AM neaparat playmaker(creste f mult si f repede)si RWB+LWB cu attacking la comportament,iar CD,zic eu,e minunat sa aiba la stil de joc BALL WINNER.de asemenea,dupa ce am citit un interviu de al neamtului ,recent,am inteles ca pt el e f importanta viteza jucatorilor...(e si logic,de fapt),iar de atunci nu fac rabat la bani cand e vb sa cumpar jucatori rapizi,iar accentul in dezvoltarea lor il pun mereu pe accel+speed
bine,conteaza si commitmentul,centrarile,felul cum face tackling fiecare jucator in parte(eu folosesc NUMAI individual orders...detaliat,pt fiecare,dupa puteri/atribute)),etc.dar,in mare,cam asa joc

bgd
06-11-2008, 02:10 PM
Incearca sa configurezi si la general orders toate pozitiile...pt ca in momentul in care faci o schimbare in timpul jocului, jucatorul nou care intra..daca nu are setate individual orders...ia automat general orders pt pozitia respectiva..si daca nu e setata corect in functie de sist de joc...nu face nimic pe teren...sau mai bine zis..face el..da nu face ce vrei tu...

utopicul
06-11-2008, 03:30 PM
“When you are at 28 june
3) On 1 jule you add player to your first team and retire with player you added before.

Poate va ajuta cu datu afara dupa un sezon.
Incercati poate merge!!!

a incercat cineva? merge? eu n-am prea inteles :(
cum adica?
cum sa dau add la un player.....ce different team......offf

n-am inteles decat punctul 4 :p

patrutalex
06-11-2008, 03:57 PM
asa merge dar tot incepi de la zero cu level cu banii cu familia cu tot doar ca poti juca la aceiasi echipa incontinuare

EUROmania2008
06-11-2008, 04:08 PM
am si eu o intrbare:mi-a cumparat cineva din germania jocu...varianta germana(Fussball manager 09)....pot sa il instalez si sa il joc in engleza?

intra in fisierul locale din folderul principal al Fifa Manager si inlocuieste ce scrie acolo cu:
[OPTIONS]
TEXT_LANGUAGE=eng
INSTALL_LANGUAGE=eng
[]

AVAILABLE_LANGS=eng,spa,ger,fre
TEXT_LANGUAGE_OVERRIDE=eng

// Fusion gets disabled in code if we're running on a North American machine.
FUSION_ENABLED = 1

// n = NTSC p = PAL
VIDEO_ENCODE = _
VIDEO_XSELL = eng
VIDEO_INTRO = eng
ISO_Type = en_uk

in principiu ar trebui sa mearga....

Astristul
06-11-2008, 05:38 PM
Din cate stiu, atunci cand il instalezi alegi limba in care vrei sa-l instalezi, chiar daca e cumparat din Germania! Si alegi acolo Limba Engleza! ;)
Sper sa-ti mearga asa! :)

Daca citeai postul meu ai fi vazut ca am spus ca eu m-am dus la acel "prieten" SI EU INSUMI L-AM TESTAT! Si, sincer, nu cred ca imi permit o cursa dus-intors pe Marte! :mellow:
Daca jocul tau nu are astfel de probleme, poti sa te consideri un tip norocos! ;) Bucura-te de el, dar nu mai da cu presupusul aiurea despre jocul original si bug-urile din el! :rolleyes:

cosstyle
06-11-2008, 07:48 PM
multumesc EUROmania2008 si Astristul!

Astristul
06-11-2008, 09:23 PM
Cu placere! ;)

EUROmania2008
06-11-2008, 09:25 PM

ca sa ne multumesti ar fi bine ca dupa ca iti rezolvi problema sa postezi cum ai rezolvat-o sa se foloseasca si altii de solutie ;)

Astristul
06-11-2008, 11:24 PM
ca sa ne multumesti ar fi bine ca dupa ca iti rezolvi problema sa postezi cum ai rezolvat-o sa se foloseasca si altii de solutie ;)
Nu cred ca ne mai multumea daca informatiile pe care i le-am dat noi 2 nu ii rezolvau problema! ;)

zed
07-11-2008, 12:44 AM
Astristule,a arunca vorbe e f usor.Argumenteaza acest "aiurea",te rog
In tarisoara asta sa jigneasca,sa loveasca-stiu toti-se pare ca si tu faci parte din turma.avusesem o cu totul alta impresie,chiar mi ai fost simpatic-vazandu te atat de saritor,ajutand atatia omuleti pe aci
So,my friend,ia un dex si meri fuga la "argumente",dialog constructiv(asta nu i in dex,e in cultura fiintei,a spiritului din om,dar vine si asta,cu timpul)

Iar acum ,ca sa te simti cat se poate de prost,iata cui faceam eu trimitere...si anume acestei replici,scrise de Kahn

"Merge un r***t daca ai jocul original...un coleg de-al meu tocmai ce l-a primit ieri,a dat simulare sa vada daca il da afara la sfarsitul sezonului si tot il da,nu e nicio faza piratat sau nepiratat ci e doar un bug al jocului ce trebuie rezolvat"

(culmea,chiar avusesem rabdarea sa citesc pe forumul german si am ramas de acolo cu impresia clara ca bugul ala,ca si alte pb care apar si vor mai aparea,sunt doar in cazul jocului piratat..deci nu se pune pb neinformarii mele in context:) ...intreaba ma si tu cat stapanesc singularitatile,teoria stringurilor si poate am sa ti raspund cu un zambet fad...dar in cazul ista ai cam fost frustratzel )

HABAR NU AM LA CE POST DE AL TAU CREZI CA MA REFEREAM.
anyway,du ti razboaiele cu altcineva,eu nu discut decat calm,cu argumente.

kl@udiu
07-11-2008, 07:29 AM
Pacat,mare pacat.M-am dus si eu la Catalin(un prieten) care a cumparat Fifa Manager 09.I-a placut FM08 si l-a luat si p-asta crezand ca este mai bun.Interesat sa vad si eu daca bugul se pastreaza si la varianta originala....am dat simulate pana pe 2 iulie.Apoi,peste cateva zile...nu mai putem continua,suntem out.Asa ca nu merita cumparat:mellow:

[K4]RedDog17
07-11-2008, 11:24 AM
ca sa jucati in continuare si in sezonul 2 la aceasi echipa:
1 cu o zi sau cu cateva zile inainte sa va dea afara dati de la optiones..ADD PLAYER si mai bagati un manager in campionatul romaniei la ce echipa vreti voi.
2. acum aveti 2 manageri la 2 echipe diferite si jucati la ei in paralel pana cand va da afara de la echipa initiala.
3.dupa ce ati fost concediati tot de la options dati retire la manager si o sa ramaneti cu manageru 2.
4 acum ca echipa ta initiala e available mai adaugati un manager la echipa aia iar la manageru 2 dai retire si asa ramai si in sez 2 la echipa ta favorita.

kl@udiu
07-11-2008, 11:31 AM
Da,interesant,insa asta este o smecherie,dar bugul tot este .Pai nu era mai bine sa putem continua la original,sa nu stam noi sa adauga mii de manageri si apoi sa-i stergem?

Astristul
07-11-2008, 11:46 AM
Astristule,a arunca vorbe e f usor.Argumenteaza acest "aiurea",te rog
In tarisoara asta sa jigneasca,sa loveasca-stiu toti-se pare ca si tu faci parte din turma.avusesem o cu totul alta impresie,chiar mi ai fost simpatic-vazandu te atat de saritor,ajutand atatia omuleti pe aci
So,my friend,ia un dex si meri fuga la "argumente",dialog constructiv(asta nu i in dex,e in cultura fiintei,a spiritului din om,dar vine si asta,cu timpul)

Iar acum ,ca sa te simti cat se poate de prost,iata cui faceam eu trimitere...si anume acestei replici,scrise de Kahn

"Merge un r***t daca ai jocul original...un coleg de-al meu tocmai ce l-a primit ieri,a dat simulare sa vada daca il da afara la sfarsitul sezonului si tot il da,nu e nicio faza piratat sau nepiratat ci e doar un bug al jocului ce trebuie rezolvat"

(culmea,chiar avusesem rabdarea sa citesc pe forumul german si am ramas de acolo cu impresia clara ca bugul ala,ca si alte pb care apar si vor mai aparea,sunt doar in cazul jocului piratat..deci nu se pune pb neinformarii mele in context:) ...intreaba ma si tu cat stapanesc singularitatile,teoria stringurilor si poate am sa ti raspund cu un zambet fad...dar in cazul ista ai cam fost frustratzel )

HABAR NU AM LA CE POST DE AL TAU CREZI CA MA REFEREAM.
anyway,du ti razboaiele cu altcineva,eu nu discut decat calm,cu argumente.
Eu n-am niciun razboi de dus pe aici. Pur si simplu am crezut ca te-ai referit la postarea mea din alt topic, in care, am spus ca am testat jocul la un prieten.
In cazul asta imi cer scuze!
Dar vad ca ai luat-o prea personal si cuvantul "aiurea" te-a 'jignit' mai mult decat trebuia s-o faca (adica deloc)!

zed
07-11-2008, 12:55 PM
...multam pt explicatie,astristule : pace tie si scuze la randul meu,daca am parut suparacios-uracios :)

Astristul
07-11-2008, 01:00 PM
Ma bucur ca ne-am inteles! ;)

rosson3ro
07-11-2008, 01:11 PM
care stie cand apare cv update sau cv patch pt bug[sacked] ca deja ma enerveaza atat am astepat sa apara:) si cand colo mi-o stricat chefu sa mai joc ..dc aflti scrieti :)ms mult ceaw :):D

Astristul
07-11-2008, 01:42 PM
care stie cand apare cv update sau cv patch pt bug[sacked] ca deja ma enerveaza atat am astepat sa apara:) si cand colo mi-o stricat chefu sa mai joc ..dc aflti scrieti :)ms mult ceaw :):D
Se zice ca pentru asa ceva nu va aparea vreodata vreun patch/update sau fix pentru ca este special pentru cei care au jocul piratat. Cel putin asa spune Gerald. Acum sa vedem cand o sa-l lanseze. Am vazut ieri ca a postat pe site ce va contine acel update, si ca de astazi a intrat in faza de testare. Pana la sfarsitul lunii va fi lansat! ;)

Marius Sibiu
07-11-2008, 03:05 PM
cand e lansarea in Romania ? aia de la bestdistribution habar nu au,nici macar pretuldesi in toata europa e de 49.99 euro.si apoi se plang ca nu-l cumpara lumeabine ca stiu aia din polonia sa-l promoveze.deja l-au lansat.aici....noapte buna.

Astristul
07-11-2008, 04:14 PM
Pentru cei care spun ca problema cu concediatul pe 4 iulie a fiecarui an este datorata faptului ca nu jucam originalul ci copia piratata, poftiti un user care a platit bani pe acest joc si are acea problema. Asta este si confirmarea (intr-un fel) a ceea ce am spus marti referitor la acelasi subiect. (Poze incluse)

http://board.fm09.de/index.php?s=&showtopic=1648&view=findpost&p=22166

SAM
07-11-2008, 04:31 PM
Presupun ca ceea ce jucam noi, este copie (sparta) de pe jocul original, este normal sa fie aceleasi bug-uri.

kl@udiu
07-11-2008, 05:13 PM
Din ce am inteles acolo...la ce a zis Astristul mai sus,m-am uitat acolo pe forumul ala.Cred ca jocul trebuie activat online ca sa nu mai apara acel bug

Astristul
07-11-2008, 06:03 PM
Din ce am inteles acolo...la ce a zis Astristul mai sus,m-am uitat acolo pe forumul ala.Cred ca jocul trebuie activat online ca sa nu mai apara acel bug
Asa cred si eu. Dar de cand s-a lansat jocul pana zilele trecute, cei de la EA au avut o problema cu inregistrarea online. Oricine incerca sa faca asta il inregistra, dar jocul nu recunostea inregistrarea.
Si a inregistra jocul online nu este neaparat obligatorie atata timp cat ti-ai activat jocul (activarea jocului si inregistrarea online a jocului sunt 2 chestii diferite)! ;)

undertaker
07-11-2008, 07:37 PM
se pare ca cei de la ea sports sunt din ce in ce mai penibili.
si apropo ashtea cum vor sa vanda jocuri in romania, cand in tara noastra jocurile apara la vreo 3-4 sapt dupa lansare

bengurionulxx
07-11-2008, 07:54 PM
sunt in octombrie 2009 si inca antrenez pe hull city cu care am inceput :)

undertaker
07-11-2008, 07:59 PM
sunt in octombrie 2009 si inca antrenez pe hull city cu care am inceput :)

lol....ai jocul original ?

bogdanel1
07-11-2008, 10:26 PM
Deci eu am luat jocul original din Ungaria.Pe mine nu ma da afara(is in sezonul 2 cu Manchester United) dar de fiecare data cand vreau sa ies din joc si dau "Quit to main menu" sau "Quit to Windows" imi apare eroare de la windows si tre sa dau ctrl+alt+del ca sa pot iesi,dar de fiecare data nu cateodata.Si tot am auzit de inregistrarea asta online.Cum pot eu sa fac asta?Explicati-mi va rog daca stiti pas cu pas:D.Multumesc

LoLzZz
08-11-2008, 11:43 AM
Se inregistreaza singur .... in timpul jocului .... asa am citit pe forumul lor

EUROmania2008
08-11-2008, 12:07 PM

am si eu o intrebare pentru cei mai inteligenti decat mine, adica mai inteligenti decat o musca... Ce se intampla cu cei ce au jocul original dar nu au internet?

Kahn
08-11-2008, 01:33 PM
Stie cineva cum pot baga fetele jucatorilor in joc?

Astristul
08-11-2008, 01:35 PM
Se activeaza singur, in timpul instalarii, in background, fara ca tu sa-ti dai seama! ;)

@ EUROmania2008:

Acei cumparatori nu vor putea juca jocul! :mellow:
Stupid, nu? Ei bine si userii germani s-au plans de asta, nu numai noi. Cei de la EA/BF s-au bazat pe teoria careia se presupune ca daca ai cumparat jocul, neaparat esti conectat la internet pentru a le semnala problemele aparute in timpul jocului! :rolleyes:

Stie cineva cum pot baga fetele jucatorilor in joc?
Ce fel de fete? 3d sau 2d?

Kahn
08-11-2008, 01:39 PM
Poze ale jucatorilor.

Astristul
08-11-2008, 01:57 PM
Poze ale jucatorilor.
Pai la fel ca si in 08!
Exemplu: IonescuAnDDMMYYYY.tga de 160x160 in user/picture

EUROmania2008
08-11-2008, 03:29 PM
@ EUROmania2008:

Acei cumparatori nu vor putea juca jocul! :mellow:
Stupid, nu? Ei bine si userii germani s-au plans de asta, nu numai noi. Cei de la EA/BF s-au bazat pe teoria careia se presupune ca daca ai cumparat jocul, neaparat esti conectat la internet pentru a le semnala problemele aparute in timpul jocului! :rolleyes:

numar de telefon ei nu au dat? de internet cafe nu au auzit. in fine nu merita sa ne batem capul cu ei. oricum jocul nu il cumpar pana nu aflu exact ce e cu chestia aia cu demisul.

Si inca ceva, e oficiala chestia conform careia jocul poate fi instalat doar de 5 ori dupa aceea trebuie sa aruncam DVD-ul si sa luam altul?

HeartBreaker
08-11-2008, 03:55 PM
nu stie cineva daca merge jocul pe ATI Radeon X1550 series?
daca as compara placa asta video cu una de la nvidia care ar aia?

Astristul
08-11-2008, 04:56 PM
numar de telefon ei nu au dat? de internet cafe nu au auzit. in fine nu merita sa ne batem capul cu ei. oricum jocul nu il cumpar pana nu aflu exact ce e cu chestia aia cu demisul.

Si inca ceva, e oficiala chestia conform careia jocul poate fi instalat doar de 5 ori dupa aceea trebuie sa aruncam DVD-ul si sa luam altul?
Da. Doar de 5 ori poti sa-l instalezi, in sensul ca daca reinstalezi sistemul de operare (Windows in cazul nostru) de 5 ori, tot de atatea ori poti sa-l instalezi. Daca il instalezi, il dezinstalezi si tot asa, dar, nu ai reinstalat sistemul de operare, poti sa faci asta de cate ori vrei.

Totusi daca ai depasit nr. de instalari dupa formatarea sistemului de operare, am inteles ca poti sa li te adresezi la www.support.ea.com (http://www.support.ea.com) !
Ieri am aflat insa ca unii n-aveau cui sa li se adreseze la acea adresa pentru ca majoritatea erau pentru FIFA si habar n-aveau cum sa-i ajute pe cei cu probleme la FIFA Manager. :mellow:

danutz_noratul
08-11-2008, 06:27 PM
oameni buni
spuneti si la baiatu cum sa fac sa nu ma mai dea astia afara dupa fiecare sezon.
va rog mult de tot

totty86
08-11-2008, 06:47 PM
oameni buni
spuneti si la baiatu cum sa fac sa nu ma mai dea astia afara dupa fiecare sezon.
va rog mult de tot

adica o groaza de oameni sau zbatut sa gaseseasca o solutie timp de vreo 80 de pagini si tu vrei sa ti se dea mura in gura ? pune mana si citeste paginile si o sa gasesti raspunsul

KimmyDaniel
08-11-2008, 07:18 PM
am si eu o problema(in afara de cele deja existente)-inainte de fiecare meci cand vreau sa-mi aleg cum vreau sa vizionez meciul(ex:instant result ,videotext) nu-mi apare si 3D!!
jocul nu este original si n-as dori ca raspuns sa-mi cumpar jocul original:))

Kahn
08-11-2008, 07:39 PM
am si eu o problema(in afara de cele deja existente)-inainte de fiecare meci cand vreau sa-mi aleg cum vreau sa vizionez meciul(ex:instant result ,videotext) nu-mi apare si 3D!!
jocul nu este original si n-as dori ca raspuns sa-mi cumpar jocul original:))

Placa ta nu este suportata asa ca trebuie sa-ti cumperi alta.

KimmyDaniel
08-11-2008, 07:41 PM
imi raspunde si mie cineva va rog (am cautat prin optiuni dar nu am gsit nimik)

KimmyDaniel
08-11-2008, 07:41 PM
aha ms

catalin212
08-11-2008, 08:00 PM
pai ar trebui pe la option sa fie ceva ceva ce te intreaba cum vrei sa fie 3d texmode .....si tot acolo te mai intreaba daca faci aceasta decizie inante de meci si creca asta o ai selectata .... siar trebui sa o alegi direct din optiuni pe 3D

LulaLula
08-11-2008, 08:12 PM
vezi la options sau preferences, ca ai optiune de select 3d, sau ma rog modul in care vrei sa joci,

bogdanel1
08-11-2008, 11:46 PM
Pe mine ma da afara(is in sezonul 2 cu Manchester United) de fiecare data cand vreau sa ies din joc si dau "Quit to main menu" sau "Quit to Windows" imi apare eroare de la windows si tre sa dau ctrl+alt+del ca sa pot iesi,dar de fiecare data nu cateodata.Stie cineva daca cumva se corecteaza in update-ul 1 asta care il scot ei acuma?

boghy_otelul
09-11-2008, 12:34 AM
sper s ama lamureasca cnv...legat de chestia cu demiterea de la o echipa pe data de 4 iulie ce se intampla nu mai poti continua jocul deloc sau nu mai poti continua jocul la echipa la care erai?

mou07
09-11-2008, 08:54 AM
mai baiati da nu merge sa alegi optiunea sa nu te mai dea afara indiferent de situatie si de rezultate....la inceputul jocului?.....

BughyRy
09-11-2008, 10:46 AM
mai baiati da nu merge sa alegi optiunea sa nu te mai dea afara indiferent de situatie si de rezultate....la inceputul jocului?.....

deocamdata, nu.

utopicul
09-11-2008, 11:51 AM
ba da este optiunea aia. cum sa nu fie. dar acesta este un bug, nu te da afara din cauza rezultatelor slabe, ci te da afara pt. a nu mai putea continua sa joci jocul piratat.

BughyRy
09-11-2008, 12:04 PM
tinere utopicul, cred ca ar trebui sa citesti de doua ori inainte sa postezi.
mou07 a intrebat daca functioneaza optiunea, nu daca exista.

mou07
09-11-2008, 03:20 PM
pai si daca selectezi acolo optiunea tot te da afara??? :(:(:(

kata_to
09-11-2008, 03:26 PM
Da, te da afara orice ai face!

mou07
09-11-2008, 03:50 PM
atunci e grea treaba.....mai am si eu 20 de min de download.....si cre k lam luat degeaba....macar vad cum e k il astept de mult. Nu so putea face nici un pach?....nu ma refer la cei de la ea,noi cei care il jukm si ne pricepem la dinastea....

replay
09-11-2008, 04:37 PM
sa sti ca e o idee ... e foarte greu oricum ... daca se gaseste unde e probleme .. posibil sa fie mai ushor ca se compara cu restu de fm si sa fie setat ca akolo ... da nu creka stie nimeni unde e bug`ul :|

Astristul
09-11-2008, 04:41 PM
sa sti ca e o idee ... e foarte greu oricum ... daca se gaseste unde e probleme .. posibil sa fie mai ushor ca se compara cu restu de fm si sa fie setat ca akolo ... da nu creka stie nimeni unde e bug`ul :|
Ba da. Bug-ul este in fisierele legate de activare + inregistrare a jocului pentru ca este un "bug intentionat"! :rolleyes:

replay
09-11-2008, 04:46 PM
Ba da. Bug-ul este in fisierele legate de activare + inregistrare a jocului pentru ca este un "bug intentionat"! :rolleyes:

aha.... poi nu prea are cum sa inlocuiesti cu source`ul de la alte fm nu ?

Astristul
09-11-2008, 04:59 PM
aha.... poi nu prea are cum sa inlocuiesti cu source`ul de la alte fm nu ?
Normal ca nu!

utopicul
09-11-2008, 06:48 PM
tinere utopicul, cred ca ar trebui sa citesti de doua ori inainte sa postezi.
mou07 a intrebat daca functioneaza optiunea, nu daca exista.

nu vad cuvantul "functioneaza". a intrebat daca merge sa selectezi. si da, merge sa selectezi....
acum depinde de fiecare cum interpreteaza.....ma rog....

din pacate cred ca nu se va scoate un patch nici oficial si nici neoficial....si daca chestia asta inventata de programatori e un succes, multe jocuri o s-o aiba implementata de aici inainte....

BughyRy
09-11-2008, 07:22 PM
nu vad cuvantul "functioneaza". a intrebat daca merge sa selectezi. si da, merge sa selectezi....

in acest context cuvantul merge este echivalent cu a functiona, optiunea.

mou07
10-11-2008, 01:22 PM
ei lasa nu va mai certati voi....amandoi ati vrut sami raspuneti la intrebare....na fost nimic rau ;)
ASTRISUL dc nu se poate inlocui fisierul daca se stie unde este??
Da treaba e ca sunt unii care lau cumparat si tot asa patesc.....wtf? :(

paulinos23
10-11-2008, 01:43 PM
X(x(x(a am si io o prbl.............................dupa primu sezon cu real madrid ma da afara de la club da toate le_am facut bine

ACAB
10-11-2008, 02:30 PM
X(x(x(a am si io o prbl.............................dupa primu sezon cu real madrid ma da afara de la club da toate le_am facut bine

si noi de o sapt discutam despre asta d'oh !

Rapidistu12
10-11-2008, 02:43 PM
mama ei de treaba...imi arata la 3d match numa umbrele jucatorilor...placa sa fie de vina?

boykav
10-11-2008, 04:45 PM
sal eu sunt nou si as dori sa stiu si eu cum sa instalez fifa manager 09

BughyRy
10-11-2008, 04:56 PM
sal eu sunt nou si as dori sa stiu si eu cum sa instalez fifa manager 09

Introduci DVD-ul in unitatea optica si urmezi instructiunile primite pe ecran.

LoLzZz
10-11-2008, 06:16 PM
mama ei de treaba...imi arata la 3d match numa umbrele jucatorilor...placa sa fie de vina?

Sigur e de la placa video

replay
10-11-2008, 08:00 PM
si noi de o sapt discutam despre asta d'oh !

nu fi rau :) poate omu nu sa uitat la ce au scris restu si io inainte sa postez ce am postat m`am uitat da nu am putut sa ma uit peste tot :)

cooper
10-11-2008, 09:43 PM
Stie cineva, mai apare vreun patch fix pentru treaba cu datul afara la fifa manager 09 ???

ACAB
10-11-2008, 10:05 PM
nu fi rau :) poate omu nu sa uitat la ce au scris restu si io inainte sa postez ce am postat m`am uitat da nu am putut sa ma uit peste tot :)

topicu asta are 100 de pagini da nu in toate sa vb despre sack problem dar in 25 tot sa vb !

Astristul
10-11-2008, 10:48 PM
Oricum, exista topic special pentru problema respectiva! :rolleyes:

skipples
10-11-2008, 11:06 PM
deci sa inteleg ca se activeaza singur in timp ce ma joc ?

Astristul
10-11-2008, 11:48 PM
Nu in timp ce-l joci, ci atunci cand il instalezi! ;)

skipples
11-11-2008, 12:08 AM
dar se face automat ?

bgd
11-11-2008, 02:34 AM
da ^_^

cooper
11-11-2008, 12:08 PM
Din atatia hackeri din lumea asta chiar nu este unul care sa rezolve problema asta cu datul afara cand incepi sezonul urmator la fifa manager 09 ??? Cum sa pus protectia aia pt jocurile piratate ca sa te dea afara asa cred ca poate fi scoasa, doar nu o avea EA Sports cei mai tari hackeri si nu a mai ramas nici unul sa rezolve si pt noi problema aceasta.

floros22
11-11-2008, 12:34 PM
nu mai pot turbez. cum naiba tocmai jocul meu preferat sa aiba o problema in halul asta de mare. si asa nu a adus mari schimbari dar ii si pun securitate de parca ar fi DIABLO 3 sa apara la 8 ani.
:shakeit:

vendetta17
11-11-2008, 01:01 PM
Din atatia hackeri din lumea asta chiar nu este unul care sa rezolve problema asta cu datul afara cand incepi sezonul urmator la fifa manager 09 ??? Cum sa pus protectia aia pt jocurile piratate ca sa te dea afara asa cred ca poate fi scoasa, doar nu o avea EA Sports cei mai tari hackeri si nu a mai ramas nici unul sa rezolve si pt noi problema aceasta.

Daca era managerul la fel de celebru ca Fifa 09 se rezolva pana acuma sunt sigur...asa jocul asta nu prezinta un interes prea mare pt astia care se ocupa ce lucrurile astea..

mns
11-11-2008, 01:18 PM
nu mai pot turbez. cum naiba tocmai jocul meu preferat sa aiba o problema in halul asta de mare. si asa nu a adus mari schimbari dar ii si pun securitate de parca ar fi DIABLO 3 sa apara la 8 ani.
:shakeit:

Daca e jocul tau preferat, de ce nu il cumperi?

giuli_09
11-11-2008, 01:43 PM
vreau si eu codul ala sa joc si eu o data jocul va rog

floros22
11-11-2008, 02:25 PM
Daca e jocul tau preferat, de ce nu il cumperi?

pentru ca daca citesti alte commenturi zic astia ca si versiunea cumparata are bug-uri....si pt ca si pana acum a fost jocul meu preferat si nu a avut probleme de astea . s-a gasit tatal corectitudinii sa ma sfatuiasca...

Astristul
11-11-2008, 03:35 PM
pentru ca daca citesti alte commenturi zic astia ca si versiunea cumparata are bug-uri....si pt ca si pana acum a fost jocul meu preferat si nu a avut probleme de astea . s-a gasit tatal corectitudinii sa ma sfatuiasca...
Nu o fi mns tatal corectitudinii, dar are dreptate, si pe deasupra, el a pus bazele FIFA Romania acum vreo 6 ani asa ca fii mai atent cum vorbesti p'aici! Un pic respect! :rolleyes:

Se pare ca nu! -_-

stefan
11-11-2008, 04:34 PM
De acum inainte daca mai vad ca aici se discuta despre piraterie luati ban pe un an. Daca va place jocul si vreti sa-l jucati, atunci IL CUMPARATI. Daca nu vreti sa-l cumparati macar nu va mai plangeti aici ca EA isi bate joc de voi, marii fani FIFA Manager, pentru ca nu aveti dreptate.

cooper
11-11-2008, 05:20 PM
Problema sta cam in felul urmator domnule Stefan :
1.Chiar daca cumpar jocul original e la fel de plin de bug-uri ca si cel crack-uit
2.EA a facut o treaba de mantuiala cu jocul acesta, in special anul asta
3.Nu stiu daca tie ti-ar conveni sa cumperi jocul si sa fie plin de bug-uri la fel ca si cel crack-uit

Concluzie:
1.Decat sa il cumpar mai bine prefer jocul crack-uit deoarece nu dau bani pe jocuri care nici originale nu merg.
2.EA isi bate joc de noi si am dreptate.
3.La punctul trei las pe ceilalti useri sa comenteze.

Nu am vrut si nici nu vreau sa jignesc prin acest post pe nici un user de pe acest forum si nici pe dumeavoastra domnule Stefan.
Aceasta este viziunea mea despre EA si Fifa Manager 09.
Va multumesc pentru timpul acordat.

stefan
11-11-2008, 05:44 PM
Concluzie:
1.Decat sa il cumpar mai bine prefer jocul crack-uit deoarece nu dau bani pe jocuri care nici originale nu merg.

Atunci daca preferi sa joci jocul piratat DE CE TE MAI PLANGI? Daca dadeai bani pe joci puteai sa spui ca-i de cacat, ca EA si-a batut joc de tine, ca nu-l mai cumperi in viata ta, dar asa l-ai descarcat de pe net, n-ai dat nici un ban pe el, ce iti da dreptul sa te plangi?

floros22
11-11-2008, 05:59 PM
bai frate iau te uita ce admini tari avem aici nu mai ai voie sa ai parerea ta ca se simt domnisoarele ofuscate . Auzi tu a pus bazele fifa romania vai doamne hai sa ii dam un premiu. Cica sa ma adresez cu respect...sa il pup in fund nu ai vrea? eu am pus un post si gata au sarit primadonele cu remarci care de care mai retarde . a venit lumea sa isi spuna oful sa gaseasca o solutie ce dreaq va bagati in seama cu jocul original...unii poate nu isi permit sa ia jocul original sau le e frica sa arunce banii pe geam deci discuta despre cel cracuit. si se tot discuta de vreo luna. Iar voi care o ardeti cu jocul original nu mai fiti ipocriti ca va arde si voua pipota sa il jucati cracuit ca sa puteti economisi 40 de euro sa va luati papusi gonflabile. Haide pa hahalerelor(aici ma refer la aia care se baga in seama ca o pereche de tanga nespalati in c.u.u.u.r) ca m-ati plictisit!!!

mns
11-11-2008, 06:09 PM
1.Chiar daca cumpar jocul original e la fel de plin de bug-uri ca si cel crack-uit
3.Nu stiu daca tie ti-ar conveni sa cumperi jocul si sa fie plin de bug-uri la fel ca si cel crack-uit

Concluzie:

Mi se pare foarte normal ca daca nu iti place un joc si daca producatorii jocului si-au batut joc de tine, nu cumperi jocul si mergi mai departe.

EUROmania2008
11-11-2008, 06:55 PM
bai frate iau te uita ce admini tari avem aici nu mai ai voie sa ai parerea ta ca se simt domnisoarele ofuscate . Auzi tu a pus bazele fifa romania vai doamne hai sa ii dam un premiu. Cica sa ma adresez cu respect...sa il pup in fund nu ai vrea? eu am pus un post si gata au sarit primadonele cu remarci care de care mai retarde . a venit lumea sa isi spuna oful sa gaseasca o solutie ce dreaq va bagati in seama cu jocul original...unii poate nu isi permit sa ia jocul original sau le e frica sa arunce banii pe geam deci discuta despre cel cracuit. si se tot discuta de vreo luna. Iar voi care o ardeti cu jocul original nu mai fiti ipocriti ca va arde si voua pipota sa il jucati cracuit ca sa puteti economisi 40 de euro sa va luati papusi gonflabile. Haide pa hahalerelor(aici ma refer la aia care se baga in seama ca o pereche de tanga nespalati in c.u.u.u.r) ca m-ati plictisit!!!

No comment! BAN :P

Concluzie:

Nu am vrut si nici nu vreau sa jignesc prin acest post pe nici un user de pe acest forum si nici pe dumeavoastra domnule Stefan.
Aceasta este viziunea mea despre EA si Fifa Manager 09.
Va multumesc pentru timpul acordat.

Wrong!

Atunci daca preferi sa joci jocul piratat DE CE TE MAI PLANGI? Daca dadeai bani pe joci puteai sa spui ca-i de cacat, ca EA si-a batut joc de tine, ca nu-l mai cumperi in viata ta, dar asa l-ai descarcat de pe net, n-ai dat nici un ban pe el, ce iti da dreptul sa te plangi?
Intr-un fel dau dreptate lui stefan, insa hai sa spunem si altfel. Daca eu Cum par acest joc si constat ca nu corespunde manualului, pot sa trimit jocul inapoi si sa imi primesc banii? deci plansul cu jocul CUMPARAT nu ajuta la nimic pe nimeni. Insa asta nu in seamna ca acum trebuie sa nu mai cumparam jocurile. Sincer eu ma folosesc de Jocuri, Softuri piratate, si nu cred ca exista user dupa forum care sa spuna cu mana pe inima ca el are totul in calculator cumparat, 0 piraterie. De aceea propun liniste in acest caz, si sa ii lasam pe oameni sa se vaite ca oricum nu vor castiga absolut nimic. poate ceva posturi, care sunt foarte importante pentru anumiti useri care abia au ajuns la o varsta scrisa in 2 cifre.

PACE OAMNI, PACE!!!!!!

BughyRy
11-11-2008, 07:25 PM
Sincer eu ma folosesc de Jocuri, Softuri piratate, si nu cred ca exista user dupa forum care sa spuna cu mana pe inima ca el are totul in calculator cumparat, 0 piraterie.

Asta nu inseamna ca trebuie sa stie toti de pe forum ce folosesti, nu-ti cere nimeni sa cumperi tot, cumperi ce vrei, nu-ti interzic adminii sa faci piraterie, dar daca adminii au vrut ca regulamentul sa interzica discutiile despre piraterie cred ca ar trebui respectat regulamentul sau in caz contrar sa i se aplice sanctiuni. Daca nu doreste sanctiuni poate parasi acest forum in liniste. Cred ca ar trebui sa se termine aceste discutii interminabile.

EUROmania2008
11-11-2008, 08:53 PM
Asta nu inseamna ca trebuie sa stie toti de pe forum ce folosesti, nu-ti cere nimeni sa cumperi tot, cumperi ce vrei, nu-ti interzic adminii sa faci piraterie, dar daca adminii au vrut ca regulamentul sa interzica discutiile despre piraterie cred ca ar trebui respectat regulamentul sau in caz contrar sa i se aplice sanctiuni. Daca nu doreste sanctiuni poate parasi acest forum in liniste. Cred ca ar trebui sa se termine aceste discutii interminabile.

am spus eu ca sa se vorbeasca de piraterie? era vorba de plans ca nu merge jocul in varianta piratata :P

Astristul
11-11-2008, 09:21 PM
Varianta finala a FIFA Manager 09 Demo poate fi descarcata de pe link-ul de mai jos:
http://eu.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/easports/fifa/fm09/demo/Manager09DemoSetup_EU.exe

replay
11-11-2008, 09:35 PM
=)) se plange lumea de EA si ei nu cumpara jocu :)) si cum ziceam o sa se gaseasca vrun hacer sa rezolve prob ...

Kahn
11-11-2008, 10:18 PM
Eeeee....lasa ca o sa fac eu un videoclip la colegul meu,aratand faptul ca are jocul ORIGINAL si o sa dam o simulare sa vedeti si voi ca aceeasi problema o are si el....si apropo e olimpic la informatica nu e orice fel de terchea-berchea, stie ce trebuie sa faca...in concluzie jocul de anul acesta e compromis,eu personal ma intorc la Fifa Manager 08.

Astristul
11-11-2008, 10:42 PM
Kahn ai dreptate. Eu insumi am testat jocul original si are problema aia. Nu inteleg de ce stefan a inchis topicul doar pentru ca a citit pe blogul lui Gerald ca acea problema se datoreaza jocului piratat. Daca stefan citea toate posturile mele ar fi observat faptul ca Gerald doar incearca sa induca lumea in eroare si incearca sa creeze o anume siguranta cumparatorului ca el nu va avea acea problema. Surpriza, acea problema exista si la jocurile originale. Din mai multe motive, si 1 dintre ele tin in special de EA si de felul cum isi trateaza clientii! :mellow:

mns
11-11-2008, 10:54 PM
Din cate am vazut, jocul trebuie activat, chiar spunea cineva ca in momentul in care jocul original a fost activat/validat/confirmat totul a mers ok.

Astristul
11-11-2008, 11:14 PM
Din cate am vazut, jocul trebuie activat, chiar spunea cineva ca in momentul in care jocul original a fost activat/validat/confirmat totul a mers ok.
Nu activat, ci inregistrat (pentru ca activarea se face prima data cand intri in joc).
Intri pe site-ul lor introduci codul de pe spatele manualului si ar trebui sa mearga, dar nu merge. Da eroare. De asta spuneam ca ei inca au probleme cu suportul oferit cumparatorilor. Pentru FIFA se gasesc oameni care sa te ajute, pentru FIFA Manager ... nimeni. Daca ai bafta sa-ti raspunda unul de la FIFA si e amabil sa te ajute poti sa te consideri norocos! :rolleyes:

skipples
11-11-2008, 11:24 PM
eu mi`am cumparat jocul original si nu am nici o problema. nici bugul 3d, nici scorul schimbat si nici cel cu demiterea. nu stiu ce joc ai testat tu. la mine merge perfect, pot sa pun si un screen daca am voie sa vezi data in care sunt.

EUROmania2008
11-11-2008, 11:41 PM
Eeeee....lasa ca o sa fac eu un videoclip la colegul meu,aratand faptul ca are jocul ORIGINAL si o sa dam o simulare sa vedeti si voi ca aceeasi problema o are si el....si apropo e olimpic la informatica nu e orice fel de terchea-berchea, stie ce trebuie sa faca...in concluzie jocul de anul acesta e compromis,eu personal ma intorc la Fifa Manager 08.

Draga domnule Kahn, vreau sa te informez ca aia la olimpiade nu ii intreaba nici pe departe chestii de "hecăreala". Dupa cum spun informaticienii exista doua tipuri de hakeri:
1. Hakeri negri care se ocupa cu ce spui tu, si nu invata asta la nicio scoala
2. hakeri albi care fac prog, jocuri etc. si asta invata in mare parte la Scoala, Liceu, Facultate.
Capişşş?!

skipples
11-11-2008, 11:45 PM
revin cu o problema "manageriala" daca pot sa zic asa :D jucatorii imi cer sa cumpar un atacant de top ca sa`si extinda contractul ... cum trebuie sa fie acel atacant de top ? :)

Astristul
12-11-2008, 12:13 AM
Peste atacantii tai ca nivel, sau poate chiar sa fie cel mai bun din echipa ta!

Si ca sa ne mai descretim fruntile :)
http://www.creativitea.co.uk/online/offside_coach/index.php

eu mi`am cumparat jocul original si nu am nici o problema. nici bugul 3d, nici scorul schimbat si nici cel cu demiterea. nu stiu ce joc ai testat tu. la mine merge perfect, pot sa pun si un screen daca am voie sa vezi data in care sunt.
Nu e vorba ca nu te cred, dar unii chiar au avut probleme si inca au probleme cu acel bug. ;)

bgd
12-11-2008, 03:28 AM
Din moment ce domnii de la EA/BF isi trateaza clientii asa cum ii trateaza, jocul e plin de bug-uri inclusiv bug-ul referitor la sacking ( ma refer la versiunea originala ) si ei in loc sa le rezolve...adauga tot felul de alte chestii neimportante la joc (private life, cooperation, player career, etc), AI-ul lasa tare de dorit, motorul 3d e acelasi ca si la versiunile anterioare, eu nu inteleg pt ce se ataca adminii asa tare (stefan).
Adica din punctul lor de vedere ar trebui sa dam banii pe joc ,cu toate ca jocul nu face nici 20% din valoarea cu care se vinde, sa fim tratati cu indiferenta ( asta am simtit-o pe pielea mea anu tecut...cand am dat 45 de euro pe fifam08 si la fel...multe bug-uri si rezolvari DOAR din partea altor echipe formate din fani care au mai reparat din greselile celor de la BF), si nici sa nu-l putem juca cum trebuie in unele cazuri ( sunt multe cazuri in care lumea are problema cu sacking-ul cu toate ca au dat bani pe joc - vezi forumul oficial ).
Pai eu unul la salarul care il iau nu-mi permit sa dau 50 de euro pe un joc care e posibil sa nu-mi mearga si sa-l arunc la gunoi. N-am chef sa ma risc. Si in cazul asta e chiar asa de rau sa incerc si alte variante? Sau dupa voi n-ar mai trebui sa-l joc deloc? Ideea e ca jocul asta merita jucat doar daca nu dai bani pe el, altfel e tzeapa. Voi ati vazut cum sunt tratati clientii la Blizzard? Pai mi se pare normal sa dai bani pe un joc cand stii ca daca ai o problema imediat se gaseste cineva care sa ti-o rezolve, nu sa stai 2 saptamani sa primesti un mail da la un amarat de moderator (si care culmea, nu-ti rezolva problema pt ca nu e in masura sa-ti zica de ce nu merge jocu, si altcineva nu mai e care sa-ti raspunda la intrebari).

Marius Sibiu
12-11-2008, 01:23 PM
Mai apare fifa manager 2009 si romania sau nu ? cine stie ceva ?

Astristul
12-11-2008, 02:26 PM
Poti sa-l cumperi de la Diverta! Intereseaza-te la magazinul din orasul tau! Sau online de pe EA Store! ;)

banned
12-11-2008, 02:34 PM
Cum pot avea atmosfera mai buna in FifaManager ? deoarece , mereu cand aranjez : party sau sa merg la restaurant mereu spune ca nu sunt fericiti .. ce pot face ? si alta intrebare ar mai fi : Cum impun disciplina ? astept raspunsuri :)

Astristul
12-11-2008, 02:43 PM
Cum pot avea atmosfera mai buna in FifaManager ? deoarece , mereu cand aranjez : party sau sa merg la restaurant mereu spune ca nu sunt fericiti .. ce pot face ? si alta intrebare ar mai fi : Cum impun disciplina ? astept raspunsuri :)
Nu abuza de petreceri. 1 pe luna e de ajuns. 1 iesire la restaurant la 2 saptamani te-ar ajuta de asemenea!
O alta solutie ar fi ca echipa sa aibe rezultate. Cu rezultate se face/reface si atmosfera in cadrul lotului! ;)

LulaLula
12-11-2008, 02:49 PM
eu le dau amenzi hard, si am disciplina perfect, in rest party foarte rar, si vorbesc saptamanl cu jucatorii, 90% din ei am incredere mare si moral 100, dar mai tb sa si castigi cu echipa, ca daca pierzi 3-4 la rand, atmosfera e praf..

utopicul
12-11-2008, 07:20 PM
sa stiti ca ma bucur pe undeva ca bugul ala nu e doar la jocul pirtat. de ce? pt. ca atunci cu siguranta va aparea un patch....care sper eu sa poate fi instalat si pe jocul "neoriginal" :P :D

imi pare rau insa pt. cei care au dat bani pe un kk :(

banned
12-11-2008, 07:20 PM
multumesc baieti !

BughyRy
12-11-2008, 07:22 PM
utopicul, citeste mai jos

Am aflat cauza pentru care cei care au cumparat jocul si au problema "sacking after each season" (concedierea dupa fiecare sezon):
1. Din cauza ca ei pana sa cumpere jocul, au folosit o varianta piratata, deocamdata, pana se va remedia problema (nu stiu cand) EA a inregistrat varianta piratata, iar cea originala nu este deocamdata recunoscuta!
2. Din ceea ce am spus la punctul 1, deriva si ingreunarea inregistrarii jocului pe site-ul EA.

Va recomand o formatare a PC-ului si o noua instalare a jocului. Aveti grija. Nu aveti la dispozitie decat 5 instalari (1 formatare=1 instalare)!

iuliank
12-11-2008, 07:29 PM
“When you are at 28 june
I can’t guarantee its working, but it worked for me a few minutes ago.”

merge sigur am testat io si trece de 4 iulie:D

paulinos23
12-11-2008, 08:06 PM
de unde imi pot comanda fm09?

BughyRy
12-11-2008, 08:27 PM
de unde imi pot comanda fm09?

http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=10581

Astristul
12-11-2008, 09:09 PM
http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=10581
Sau direct de pe EA Store, la pretul de 50 Euro:
http://eastore.ea.com/DRHM/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=eaemea&Locale=en_IE&ThemeID=850300&productID=106071400

LoLzZz
13-11-2008, 02:36 AM
“When you are at 28 june
I can’t guarantee its working, but it worked for me a few minutes ago.”

merge sigur am testat io si trece de 4 iulie:D

Si eu am testat azi .... e singura chestie care merge:)

djroro
13-11-2008, 10:22 AM
Salutari!!
Bai fratilor eu pot sa va zic ca jocul asta nu merita nici 2 lei...Nu traiesc in romania ci in alta tara si am cumparat jocul de aici...
Dupa primul sezon ma dat afara... (nu-mi spuneti mie de activare si bla bla ca totul a fost instalat perfect) L-am reinstalat si am avut aceeasi problema... M-am dus la magazin si am cerut banii inapoi... Dar asteptasem asa de mult jocul asta asa ca m-am dus la alt magazin si l-am cumparat din nou...
De data asta a mers totul cum trebuie dar facea foarte multe figuri de exemplu apasam load game citeodata nici nu se deschidea trebuiea sa il inchid ctrl´+ alt + del... Daca ascultam muzica citeodata se inchidea jocul... citeodata cind ma uitam la meci sa intimplat ca vreo unul din jucatori sa invirtea parca era nebun sau ceva...
ma deranjat dar am mai vrut sa ii dau o sansa.. asa ca lam reinstalat iarasi, dupaia a mers totul perfect pina cind am schimbat oleaca in database (de ex am dat mai multi bani la echipele din liga 1 ca sa poate cumpara jucatori mai cunoscuti) dupa asta aproape nu sa mai putut juca jocul de loc, pt ca facea foarte multe figuri ciudate... Jocul original e plin de buguri si e cam porcarie este aproape exakt la fel ca fifa manager 08 inca fifa manager 08 era mai bun...
Cel mai inervant e notele jucatorilor dupa un meci de ex c ronaldo facuse un gol si 2 assist intrun meci si nota lui dupa meci era 6...
Calculatorul meu are 4 luni vechime am nvdia 2 x 9600 gt 6 gb Ram asa ca ceva de la cal meu nu are cum sa fie daca Am putut juca d ex assasins creed cu grafika toata la maxim, far cry cu grafika la ultra high si multe altele... asta inseamna numa un lucru
FIFA MANAGER 09 SUCKS REALLY BAD...
Don't buy it...
Deacum in colo favoritul meu o sa devina Football Manager =)
(scuzati gramatika mea dar nu am scris pe romaneste de ani de zile)

ScR3cY
13-11-2008, 10:46 AM
Eu am reusit sa trec de 4 iulie :
1)La 28 iunie adaugati un jucator la o alta echipa
2)Urmatoarea zi retragetiva de la echipa la care sunteti
3)Pe 1 iulie o sa va dea afara de la echipa la care v-ati bagat
4)Asteptati sa treaca 4 iulie cu antrenorul care l-ati bagat a 2-a oara
5)Bagati din nou un antrenor la echipa care ati fost inainte...si va retrageti cu cel care nu are echipa !! L-am incercat eu si a mers !!;)

Stefy333
13-11-2008, 11:21 AM
5)Bagati din nou un antrenor la echipa care ati fost inainte...si va retrageti cu cel care nu are echipa !! L-am incercat eu si a mers !!;)

Destul de complicat,cel putin eu nu am inteles;)

bgd
13-11-2008, 11:33 AM
Destul de complicat,cel putin eu nu am inteles;)

Nu e greu...pe 28 iunie..adaugi un jucator la o alta echipa si te retragi cu ala initial..iar pe 1 iulie...ala initial il bagi la echipa unde erai...si cel adaugat pe 28 il retragi. Simplu ca buna ziua

utopicul
13-11-2008, 11:38 AM
eu am incercat. face exact cum ai zis.....dar pe data de 4, dupa ce imi zice ca-s dat afara, iese din joc singur. :)

Danny79
13-11-2008, 12:26 PM
Am vazut ca sunt multi care se confrunta cu acest bug cu ajutorul cauia sunteti dati afara de la un club.Aici pot spune ca cei de la EA au pus jocul pe DVD la intamplare.Care are noroc si nu e dat afara e bine,care este dat afara asta e.
Dar problema cea mai mare este atunci cand nu te da afara pe data de 4 iulie si apar alte buguri.Atunci........?

MicSiRau
13-11-2008, 01:10 PM
Care imi zici si mie cum modific levelul ? Sa fie la 20? Ca sa pot sa antrenez si echipe mai mari. Thx

Danny79
13-11-2008, 01:25 PM
Pai ala nu poti sa il modifici la tine ca manager.
Levelul iti creste sau scade in timp odata cu rezultatele pe care le ai.
Daca ai rezultate pozitive levelul creste.Daca ai rezultate negatice levelul scade sau ramane la 1.
Incearca sa cresti prin rezultate ca alta solutie nu ai.

MicSiRau
13-11-2008, 01:27 PM
Pai ala nu poti sa il modifici la tine ca manager.
Levelul iti creste sau scade in timp odata cu rezultatele pe care le ai.
Daca ai rezultate pozitive levelul creste.Daca ai rezultate negatice levelul scade sau ramane la 1.
Incearca sa cresti prin rezultate ca alta solutie nu ai.

Stiu si eu asta, da daca ma da afara dupa un an, cum naiba sa antrenez alta echipa, cand eu incep din nou?!? Mai exact inainte sa ma dea afara dau new player, insa am level 1 si nu mai pot reveni la echipa anterioara din cauza acestui fapt, si sunt sigur ca este un cod ceva, cum pt bani este asa si pt acest level trebuie sa fie. Insa astept commenturi doar de la cei care stiu sa rasp afirmativ la aceasta intrebare, cei care nu stiu sa nu isi iroseasca timpul inutil. Merci oricum

MicSiRau
13-11-2008, 01:30 PM

Ca tot zici tu ca ai incercat si ti`a mers.
Ia zi`mi si mie sa imi mearga :)
Am inceput cu Steaua primul sezon, pe urma inainte sa ma dea afara am dat add new player, am inceput cu dinamo, dupa ce m`a dat afara de pe steaua, la dinamo am LEVEL 1 si nu imi arata ca as putea antrena Steaua, deci nu pot reveni la echipa. Tu cum ai revenit la echipa pe care ai antrenat`o in prim sezon ?!?

MicSiRau
13-11-2008, 01:35 PM
Am rezolvat, multumesc oricum. Bafta baieti.

Danny79
13-11-2008, 01:36 PM
Auzi daca nu iti convine ca te da afara dupa un sezon du-te la magazin si cumpara jocul te inregistrezi cu,codul pe care il primesti odata cu jocul si nu te mai da afara.Asa poti sa cresti in level fara probleme si totodata te ajuta sa nu mai pui asemenea intrebari inutile.

Florinel1984
13-11-2008, 02:19 PM
Auzi daca nu iti convine ca te da afara dupa un sezon du-te la magazin si cumpara jocul te inregistrezi cu,codul pe care il primesti odata cu jocul si nu te mai da afara.Asa poti sa cresti in level fara probleme si totodata te ajuta sa nu mai pui asemenea intrebari inutile.

Cunosti tu vre-un magazin de unde sa il cumperi? In afara de EA Store.

Marius Sibiu
13-11-2008, 02:40 PM
Am fost eu la DIVERTA aici in Sibiu si habar nu aveau de joc,iar cand o sa-l primeasca nici atat nu stiau.
In Romania stim sa promovam doar prostia si manele ! Se plang ca nu au vanzari la jocuri etc.Nu poti primi o informatia ca lumea.Am sunat si la bestdistribution si aia erau pe langa rau de tot.Nici macar un pret.Stiu ca in europa costa 50 de Euro,dar vroiam o informatie ceva despre aparitia jocului in Romania.Jocul e slab,promovarea egala cu zero ,ce mai,traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Danny79
13-11-2008, 02:56 PM
De obicei jocurile le cumpar din Diverta.Dar nu am de unde sa stiu care este situatia jocurilor in magazinele din alte orase ale tarii.

Marius Sibiu
13-11-2008, 03:15 PM
Nu m-am referit la tine.Si ma gandesc daca intr-un centru diverta nu au auzit de joc,ma cam indoiesc ca in restul tarii rafturile magazinelor diverta sunt pline.

rabesandratana
13-11-2008, 03:15 PM
Daca s-ar face un concurs de decernare cu tema "cel mai prost joc al anului 2009" cred ca Fifa Manager 09 ar fi cel mai votat joc si ar iesi la mare distanta pe locu 1

Bug-uri peste bug-uri, cei de la EA si-au batut joc de fani, au anuntat cu surle si trambite o gramada de noutati si ei nici macar un DEMO nu au fost in stare sa scoata ca lumea.

Au scos demo-ul corect la ei pe site acu dupa lansarea jocului.
In concluzie, de la un joc care se anunta sa fie refacut aproape de la zero cu un nou gameplay bazat pe engine fifa 08, ne-am trezit cu niste robotei retardati in modul 3D si cu demitere dupa un sezon si bineinteles cu un Add-on foarte prost realizat al lui Fifa M. 08

Tocmai am jucat demo-ul Football Manager 09 si pare interesant modul 3D de joc, mai ales ca e ceva nou la ei, si astept cu nerabdare maine lansare jocului full pentru ca este peste Fifa M 09 la orice capitol nu insa si peste Fifa manager 08 care ramane regele acestui gen.

Florinel1984
13-11-2008, 03:17 PM
Am fost eu la DIVERTA aici in Sibiu si habar nu aveau de joc,iar cand o sa-l primeasca nici atat nu stiau.
In Romania stim sa promovam doar prostia si manele ! Se plang ca nu au vanzari la jocuri etc.Nu poti primi o informatia ca lumea.Am sunat si la bestdistribution si aia erau pe langa rau de tot.Nici macar un pret.Stiu ca in europa costa 50 de Euro,dar vroiam o informatie ceva despre aparitia jocului in Romania.Jocul e slab,promovarea egala cu zero ,ce mai,traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Eu am fost la Diverrta in Bucuresti si se uitau aia ca prostii la mine. Imi tot aratau o carcasa cu Fifa 09. Imi venea sa le dau in cap cu ea. Dar asta e situatia....fac rost de el diseara din alte surse, nu? Intentiile mele au fost bune.

cooper
13-11-2008, 03:46 PM
Ce sa mai vorbim.Un joc atat de mult asteptat dar pe atat de prost realizat.Sunt dezamagit total.

undertaker
13-11-2008, 05:47 PM
la orice magazin unde se gasesc jocuri de PC intreb de fifa manager 09, mi se da raspunsul"Da, avem Fifa 09" :|:|

LoLzZz
13-11-2008, 08:47 PM
Hai sa ne mai intoarcem si pe la oile noastre :p .... Stie cineva cum pot sa imprumut mai multi jucatori ???:eek:

Sunt cu Arsenal si mai mult de 6 jucatori nu pot sa imprumut .... am multi jucatori tineri la rezerve si nu pot sa-i bag pe toti la joc :p ....

Stie cineva ???????????:confused:

:P @ 7 0
13-11-2008, 09:19 PM
e un numar maxim de jucatori pe care poti sa ii imprumuti :D ash avea si eu o intrebare: am selectat k sa am si liga de rezerve in anglia si mi-am inscris echipa de rezerve in coca-cola-championship :D ash putea sa imi scot echipa de rezerve din una din competitii fara sa incep un joc nou
astept si eu un raspuns ms

Astristul
13-11-2008, 09:44 PM
Salutari!!
Bai fratilor eu pot sa va zic ca jocul asta nu merita nici 2 lei...Nu traiesc in romania ci in alta tara si am cumparat jocul de aici...
Dupa primul sezon ma dat afara... (nu-mi spuneti mie de activare si bla bla ca totul a fost instalat perfect) L-am reinstalat si am avut aceeasi problema... M-am dus la magazin si am cerut banii inapoi... Dar asteptasem asa de mult jocul asta asa ca m-am dus la alt magazin si l-am cumparat din nou...
De data asta a mers totul cum trebuie dar facea foarte multe figuri de exemplu apasam load game citeodata nici nu se deschidea trebuiea sa il inchid ctrl´+ alt + del... Daca ascultam muzica citeodata se inchidea jocul... citeodata cind ma uitam la meci sa intimplat ca vreo unul din jucatori sa invirtea parca era nebun sau ceva...
ma deranjat dar am mai vrut sa ii dau o sansa.. asa ca lam reinstalat iarasi, dupaia a mers totul perfect pina cind am schimbat oleaca in database (de ex am dat mai multi bani la echipele din liga 1 ca sa poate cumpara jucatori mai cunoscuti) dupa asta aproape nu sa mai putut juca jocul de loc, pt ca facea foarte multe figuri ciudate... Jocul original e plin de buguri si e cam porcarie este aproape exakt la fel ca fifa manager 08 inca fifa manager 08 era mai bun...
Cel mai inervant e notele jucatorilor dupa un meci de ex c ronaldo facuse un gol si 2 assist intrun meci si nota lui dupa meci era 6...
Calculatorul meu are 4 luni vechime am nvdia 2 x 9600 gt 6 gb Ram asa ca ceva de la cal meu nu are cum sa fie daca Am putut juca d ex assasins creed cu grafika toata la maxim, far cry cu grafika la ultra high si multe altele... asta inseamna numa un lucru
FIFA MANAGER 09 SUCKS REALLY BAD...
Don't buy it...
Deacum in colo favoritul meu o sa devina Football Manager =)
(scuzati gramatika mea dar nu am scris pe romaneste de ani de zile)
Excelenta analiza. Sunt intru totul de acord cu tine, mai putin la partea de final. Oricate probleme ar aparea in FIFA Manager, n-as deveni niciodata fanul Football Manager pentru ca stiu cat pot baietii de acolo. Sunt pur si simplu limitati, oricat de mult si-ar dori ei sa arate contrariul! :rolleyes:

LulaLula
13-11-2008, 11:41 PM
e un numar maxim de jucatori pe care poti sa ii imprumuti :D ash avea si eu o intrebare: am selectat k sa am si liga de rezerve in anglia si mi-am inscris echipa de rezerve in coca-cola-championship :D ash putea sa imi scot echipa de rezerve din una din competitii fara sa incep un joc nou
astept si eu un raspuns ms

trebuie sa te duci in database editor, la country settings/league system si dai pe premier league, si vezi ca ai niste optiuni de loan, loan max players etc... le vezi acolo, eu am schimbat lcu " - "(liniutza)la toate si fara regula de stranieri, printre altele, si la a doua chesite, sunt mai multe variente ori cand incepi jocu si iti selectezi echipa dai pe coloana de rezerve de langa echipa/campionat/liga bifezi cu check, or te duci frumos in editor, si modifici la league composition, si iti pui echipa de rezerve in ce liga vrei(din anglia evident, sau ma rog tara in care ai clubul)poti sa-ti pui si buget mai mare la club, eu am schimbat la toate echipele ca sa poti sa vinzi pe bani mai multzi, in 3 ani am buget de 2 miliarde, :)

LoLzZz
14-11-2008, 10:25 AM
trebuie sa te duci in database editor, la country settings/league system si dai pe premier league, si vezi ca ai niste optiuni de loan, loan max players etc... le vezi acolo, eu am schimbat lcu " - "(liniutza)la toate :)

Mersii ... am gasit.:palme::mishto:

ScR3cY
14-11-2008, 10:31 AM
Ca tot zici tu ca ai incercat si ti`a mers.
Ia zi`mi si mie sa imi mearga :)
Am inceput cu Steaua primul sezon, pe urma inainte sa ma dea afara am dat add new player, am inceput cu dinamo, dupa ce m`a dat afara de pe steaua, la dinamo am LEVEL 1 si nu imi arata ca as putea antrena Steaua, deci nu pot reveni la echipa. Tu cum ai revenit la echipa pe care ai antrenat`o in prim sezon ?!?

Foarte simplu...dai din nou add new player si te bagi la steaua..iar la cel de la dinamo dai retire !! ;)

ady_van_basten
14-11-2008, 05:02 PM
Foarte simplu...dai din nou add new player si te bagi la steaua..iar la cel de la dinamo dai retire !! ;)

ce rost are, strici tot jocu!.......se duce campionatu aiurea!! n-are nici un farmec sa joci asa!!!

ScR3cY
15-11-2008, 02:19 PM
ce rost are, strici tot jocu!.......se duce campionatu aiurea!! n-are nici un farmec sa joci asa!!!

E o solutie de moment pana cand o sa faca cracku` acela sa remedieze problema:)

toodor
15-11-2008, 02:23 PM
ce crack ?? doar noi avem jocul original (si numa despre el putem vb) nu ne trebuie nici un crack nimeni nu are nici o prblema cu datul afara:P

Danny79
15-11-2008, 02:31 PM
Incercati sa intelegeti ca in momentul in care jocul este inregistrat nu mai aveti probleme cu datul afara de la echipa cand treceti in sezonul urmator.
Asta o spun deoarece nu am avut probleme de genul acesta din momentul in care am inregistrat jocul.
Orice crack folosit duce la acel saking la inceputul unui nou sezon.

undertaker
15-11-2008, 05:19 PM
Incercati sa intelegeti ca in momentul in care jocul este inregistrat nu mai aveti probleme cu datul afara de la echipa cand treceti in sezonul urmator.
Asta o spun deoarece nu am avut probleme de genul acesta din momentul in care am inregistrat jocul.
Orice crack folosit duce la acel saking la inceputul unui nou sezon.

si crezi ca imi convine sa iau jocu si sa pot sa-l instalez doar de 5 ori?:confused:

Danny79
15-11-2008, 05:49 PM
Il poti instala de cate ori vrei.Deoarece nu il inregistrezi decat o data la fiecare instalare de Windows.Daca instalezi windowsul de 5 ori atunci nu mai poti inregistra jocul.Eu l-am instalat o data ,l-am inregistrat .La a doua instalare nu a mai cerut codul de inregistrare.
Asa ca in decurs de un an nu cred ca formatezi calculatorul mai mult de 3,4 ori.Nici nu e nevoie.Indicat e sa reformatezi PC-ul la un interval de 6 luni,in care trebuie sa-l inregistrezi de 2 ori.Restul de inregistrari nu le mai folosesti.

undertaker
15-11-2008, 11:21 PM
Il poti instala de cate ori vrei.Deoarece nu il inregistrezi decat o data la fiecare instalare de Windows.Daca instalezi windowsul de 5 ori atunci nu mai poti inregistra jocul.Eu l-am instalat o data ,l-am inregistrat .La a doua instalare nu a mai cerut codul de inregistrare.
Asa ca in decurs de un an nu cred ca formatezi calculatorul mai mult de 3,4 ori.Nici nu e nevoie.Indicat e sa reformatezi PC-ul la un interval de 6 luni,in care trebuie sa-l inregistrezi de 2 ori.Restul de inregistrari nu le mai folosesti.

mda.....oricum e o porcarie poate cineva vrea sa joace si peste 2 ani jocul si nu se mai poate.
poate sa-mi explice cineva de ce sa bagat chestia asta cu maxim de 5 ori sa te inregistrezi?

Kahn
15-11-2008, 11:33 PM
Ca sa cumperi de n ori jocul sa scoata ei banii.

zizou5
16-11-2008, 11:05 AM
cum fac sa ma retrag ca manager?? ca nu gasesc pe niciunde....trebuie sa fiu inca la echipa ca sa pot sa ma retrag sau pot oricand?

Agy23
16-11-2008, 11:17 AM
Te retragi oricand. La options gasesti "RETIRE".

valerianandrei
16-11-2008, 12:45 PM
Cand o sa apara in romania pe la vreun magazin?sau macar pe net?

MicSiRau
16-11-2008, 01:13 PM

Daca vroiam sa cumpar jocul il cumpar, decat sau dau 2 mil pe jocul asta mai bine ii beau intr`o seara intr`un club. Si nu mai suferi atata ca nu`i bine, daca nu stii sa rasp la intrebarea mea, nu mai raspunde, n`o da in smecherii cu mine ca n`are rost. Daca tu iti cumperi jocurile, e problema ta, da daca tu esti fraier asta nu inseamna ca tre sa fiu si eu, ai inteles ? Si mai ushor cu commentariile tale.

Astristul
16-11-2008, 02:01 PM
Cand o sa apara in romania pe la vreun magazin?sau macar pe net?
La diverta mai trebuie sa astepti. Cred ca la inceputul lunii decembrie va fi disponibil.
Pe net il poti cumpara (daca ai card) de la EA Store:
http://eastore.ea.com/DRHM/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=eaemea&Locale=en_IE&ThemeID=850300&productID=106071400

sorin05ady
16-11-2008, 03:28 PM
Am si eu o problema.Sunt in al 3-lea sezon (cu a 3-a echipa diferita)si-mi iasa din joc in 12 mai 2011 nu pot sa trec de data asta nicicum.Am un patch instalat cel cu fusion ca sa poti controla toti jucatorii.

zed
16-11-2008, 04:33 PM
sorin05 am patit si eu asta..dar a fost mai crunt:s a intamplat in 2019,tot in luna mai(e clar ,au un bug la final de sezon,unul maricel)
si orice ,dar orice am incercat,nu a fctionat...am reinstalat jocul,am demisionat de la nationala,am vandut echipa pe care o aveam,am divortat,am scos toate screenurile,orice am incercat...pana la urma m am plans la easports care m a pus sa verific daca am hardwareul compatibil
sunt dincolo de absurditatea cea mai crunta flacaii aia.cum era sa ajung in 2019 daca NU era compatibil hardwareul/video/etc?!
ma rog,le am trimis un raspuns f acid :imi vreau banii inapoi.oricat de mult am aparat jocul,nu mai ma tin nervii nici pe mine

Danny79
16-11-2008, 04:48 PM
Daca vroiam sa cumpar jocul il cumpar, decat sau dau 2 mil pe jocul asta mai bine ii beau intr`o seara intr`un club. Si nu mai suferi atata ca nu`i bine, daca nu stii sa rasp la intrebarea mea, nu mai raspunde, n`o da in smecherii cu mine ca n`are rost. Daca tu iti cumperi jocurile, e problema ta, da daca tu esti fraier asta nu inseamna ca tre sa fiu si eu, ai inteles ? Si mai ushor cu commentariile tale.

Auzi in primul rand invata sa vorbesti si dupa aia intra in discutii cu altii.
Se vede ce educatie ai daca spui ca te duci sa bei toti banii.Probabil parintii tai asa te-au educat sa bei sa practici alte activitati ilegale.Bravo ,dar esti de tot rasul.

mangeac
16-11-2008, 07:34 PM
am si eu o intrebare...... cum pot sa cumpar echipa cu care joc..... sunt incepator ca sa stiti:)

Danny79
16-11-2008, 07:39 PM
am si eu o intrebare...... cum pot sa cumpar echipa cu care joc..... sunt incepator ca sa stiti:)

Ai o optiune la cariera este a patra otiune daca tin minte exact.
In dreapta jos ai o otiune unde iti prelungesti contractul cu echipa respectiva,iar dedesupt si o optiune cu ajutorul careia cumperi echipa.Asta doar daca ai si banii necesari.
Sper ca am fost destul de explicit.

mangeac
16-11-2008, 07:42 PM
ok ms

undertaker
16-11-2008, 08:46 PM
am o pb....am facut smecheria aia cu add new player si nu pot trece de data de 16.07.2009. imi iese din joc si imi da eroare:|.....a mai patit cineva asa ceva?

MicSiRau
16-11-2008, 08:59 PM
Auzi in primul rand invata sa vorbesti si dupa aia intra in discutii cu altii.
Se vede ce educatie ai daca spui ca te duci sa bei toti banii.Probabil parintii tai asa te-au educat sa bei sa practici alte activitati ilegale.Bravo ,dar esti de tot rasul.

Daca beau e ceva ilegal ? =))) Esti cu capu. De tot rasul esti tu ma Danny, ce concluzii poti sa tragi tu, daca beau inseamna ca am o educatie proasta ?

Danny79
16-11-2008, 09:52 PM
Daca beau e ceva ilegal ? =))) Esti cu capu. De tot rasul esti tu ma Danny, ce concluzii poti sa tragi tu, daca beau inseamna ca am o educatie proasta ?

Una la mana tu ai fost primul care a jignit.
A doua tot tu esti tare in gura cand nu ai dreptate.
Al treilea lucru pe care vreau sa ti-l spun e ca aici nu se discuta decat despre jocuri cu licenta.
Tu daca nu il cumperi TACI mai exact INCHIDE GURA si nu in ultimul rand NU MAI TASTA PROSTII PE CARE SA LE POSTEZI PE FORUM.
Daca vrei sa joci jocuri cracuite sau piratate tine intrbarile pentru tine si nu le mai adresa altora.Posibil sa vrea unul sa te ajute si sa-i faci ce mi-ai facut si mie si atunci.......
LAsa-te la mana ta ca e mai bine pustiule.

Astristul
16-11-2008, 10:36 PM
Inceteaza cu jignirile! :mad:

timisica_cristian
17-11-2008, 09:59 AM
Daca ai sub 18 e ilegal sa bei( sa cumperi ) bauturi alcoolice.
ON TOPIC: E un joc frumos, dar are bugul asta si nici nu gasesc vre-un patch pt. bani:(

LoLzZz
17-11-2008, 01:57 PM
ON TOPIC: E un joc frumos, dar are bugul asta si nici nu gasesc vre-un patch pt. bani:(

Nu iti trebuie patch pt. bani .... du-te in directoru jocului in fisieru user/objects si modifica in car.txt suma masini.

Ex. Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,-930000000,i10.bmp,2008

Dupa cum vezi am modificat suma .... cea ce iti da in joc 930000000 heuro :cool: cand cumperi respectiva masina.

Cand iti faci banii .... poti sa faci orce ... sa cumperi clubul sau sa ii donezi clubului:D

Enjoy;)

undertaker
17-11-2008, 04:26 PM
a reusit cineva sa treaca de 17.7.2009, bagand manageru de la add new player tot la aceeasi echipa la care a fost si in primu sezon??

kata_to
17-11-2008, 04:42 PM
a reusit cineva sa treaca de 17.7.2009, bagand manageru de la add new player tot la aceeasi echipa la care a fost si in primu sezon??

probabil asta e un alt bug al versiunii piratate

totty86
17-11-2008, 05:53 PM
Felicit echipa EA pentru jocul de anul asta datorita faptului ca nu mai poti juca versiunea piratata normal ( eu pana acum nu am cumparat nici o versiune a jocului ) , dar nu sunt deloc ironic . Acum daca anu asta au reusit sa faca asa greu de jucat versiunea piratata pot sa lucreze pentru imbunatatirea jocului pentru urmatoarea varianta si sa nu se mai concentreze pe piraterie .

undertaker
17-11-2008, 06:09 PM
Felicit echipa EA pentru jocul de anul asta datorita faptului ca nu mai poti juca versiunea piratata normal ( eu pana acum nu am cumparat nici o versiune a jocului ) , dar nu sunt deloc ironic . Acum daca anu asta au reusit sa faca asa greu de jucat versiunea piratata pot sa lucreze pentru imbunatatirea jocului pentru urmatoarea varianta si sa nu se mai concentreze pe piraterie .

pt ce sa-i feliciti ma? ca trebuie sa mai astept 15 luni sa apara si in bacau:|

zizou5
17-11-2008, 08:51 PM
de ce nu pot sa dau retire? imi apare cu gri,nu pot sa apas...e o data la care trebuie sa fac asta sau trebuie sa dau play with sacking?spuneti-mi si mie ce ar putea fi....

timisica_cristian
17-11-2008, 09:06 PM
Nu iti trebuie patch pt. bani .... du-te in directoru jocului in fisieru user/objects si modifica in car.txt suma masini.

Ex. Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,-930000000,i10.bmp,2008

Dupa cum vezi am modificat suma .... cea ce iti da in joc 930000000 heuro :cool: cand cumperi respectiva masina.

Cand iti faci banii .... poti sa faci orce ... sa cumperi clubul sau sa ii donezi clubului:D

Enjoy;)
asta faeam eu in fifa manager 2008, dar mie in asta nu-mi merge, ramane acelasi pret:mad:

totty86
17-11-2008, 10:17 PM
pt ce sa-i feliciti ma? ca trebuie sa mai astept 15 luni sa apara si in bacau:|

Eu m-am referit la joc strict nu la comercializarea lui , dar oare o fi numai vina lor ( chiar astept raspuns la asta daca stie cineva ) ?

Danny79
17-11-2008, 10:22 PM
Eu m-am referit la joc strict nu la comercializarea lui , dar oare o fi numai vina lor ( chiar astept raspuns la asta daca stie cineva ) ?

Vina nu este a lor nici macar 1 %.Vina in totalitate aprtine magazinelor care il vand.Daca este un joc care nu prea se cere la vanzare atunci il comanda mai greu,deci nu i se acorda o importanta prea mare.Asta e comertul.

ScR3cY
17-11-2008, 10:30 PM
Fratilor..stiu ca nu am postat unde trebuia dar pe topicul de la FIFA MANAGER 2006 nu se mai uita nimeni...mai are cineva jocu` asta?(Fifa Manager 2006)..l-as vrea foarte mult..pentru ca 2009 e dezastru...de 2007 si 2008 m-am plictisit....aveti o naveta de bere de la mine !! :) .. as fi foarte recunoscator..dati add la screcy_cool_boy ;)

mikkel
17-11-2008, 10:49 PM
Fratilor..stiu ca nu am postat unde trebuia dar pe topicul de la FIFA MANAGER 2006 nu se mai uita nimeni...mai are cineva jocu` asta?(Fifa Manager 2006)..l-as vrea foarte mult..pentru ca 2009 e dezastru...de 2007 si 2008 m-am plictisit....aveti o naveta de bere de la mine !! :) .. as fi foarte recunoscator..dati add la screcy_cool_boy ;)

sper ca te-ai referit ca vrei sa-l cumperi, nu?
cam greu sa-l gasesti in vreun magazin, incearca mai bine online...

ScR3cY
17-11-2008, 11:15 PM
sper ca te-ai referit ca vrei sa-l cumperi, nu?
cam greu sa-l gasesti in vreun magazin, incearca mai bine online...

Nu neaparat sa il cumpar..daca se poate si asa:)..stiu ca nu e bine..dar e cam vechi jocul si nu are rost sa il mai cumpar...

Astristul
17-11-2008, 11:51 PM
:lol: Hai ca ai fost tare amuzant. Cred ca a fost cea mai buna gluma pe ziua de azi. Daca 2009 e dezastru, atunci 2006 nici macar n-ar fi trebuit produs si comercializat! Ala a fost un adevarat dezastru, nu asta din 2009! ;)
Daca iti place sa joci manager, n-ai cum sa te plictisesti, asa ca revino la 2008 daca 2009 ti se pare "dezastru"! :rolleyes:

totty86
18-11-2008, 07:04 AM
Vina nu este a lor nici macar 1 %.Vina in totalitate aprtine magazinelor care il vand.Daca este un joc care nu prea se cere la vanzare atunci il comanda mai greu,deci nu i se acorda o importanta prea mare.Asta e comertul.

Spre asta inclinam si eu dar nu am vrut sa vorbesc prostii .

ScR3cY
18-11-2008, 10:34 AM
:lol: Hai ca ai fost tare amuzant. Cred ca a fost cea mai buna gluma pe ziua de azi. Daca 2009 e dezastru, atunci 2006 nici macar n-ar fi trebuit produs si comercializat! Ala a fost un adevarat dezastru, nu asta din 2009! ;)
Daca iti place sa joci manager, n-ai cum sa te plictisesti, asa ca revino la 2008 daca 2009 ti se pare "dezastru"! :rolleyes:
Da...mersi pentru ajutor !!

Marius Sibiu
18-11-2008, 10:51 AM
Am vorbit ieri 17 Noiembrie la Bestdistribution si isi muta depozitul.Jocul l-au primit,deci il au in stoc,iar comenzi se pot face dupa data de 25 Noiembrie.Daca ei nu-l vand mai repede de aceasta data,inseamna ca nici la alti distribuitori nu va aparea mai repede de 25 Noiembrie.Asta e numarul de telefon unde am sunat : 0374004944
Mai incercati si voi,caci tipul ala s-a saturat cred de mine cat l-am sunat.Daca aveti alte vesti,postati va rog aici.

Astristul
18-11-2008, 12:19 PM
asta faeam eu in fifa manager 2008, dar mie in asta nu-mi merge, ramane acelasi pret:mad:
Poate n-ai modificat ce trebuia. Mie imi merge. Daca vrei iti trimit si o poza! ;)

LoLzZz
18-11-2008, 12:46 PM

Trebuie sa mearga ... mie imi merge .... ai gresit undeva

kata_to
18-11-2008, 01:07 PM
am observat ca NFS Undercover contine si el acel fisier paul.dll pe care il are si FM 2009
iar crackul de la undercover inlocuieste doar acel fisier nu si executabilul.
Am incercat sa bag acel paul.dll in Fm 2009 si imi dadea eroare,dupa aceea am
bagat si crackul dar tot ma da afara dupa un sezon:(

Astristul
18-11-2008, 09:48 PM
FIFA Manager nu este produs de EA Sports ci de BF (Bright Future). EA detine doar licenta la acest joc! De aceea nu se potriveste mai nimic din jocurile produse de EA la FIFA Manager! ;)

dany-miguel
19-11-2008, 07:48 PM
bah problema mea e ca daca retrogradeaza o echipa romaneasca si io vreau sa ma intorc la echipa care o retrogradat ce fac ca aia nu mai promoveaza am patit asta cu gazu am mers la un club mare sa strng ban si sa ma intorc sa ii cumpar si dupa 4 sezoane cand am strans 7 mil euro sa ii cumpar cius ca nu o promovat si nu am de unde sa ii iau:mad:

Danny79
19-11-2008, 08:43 PM
bah problema mea e ca daca retrogradeaza o echipa romaneasca si io vreau sa ma intorc la echipa care o retrogradat ce fac ca aia nu mai promoveaza am patit asta cu gazu am mers la un club mare sa strng ban si sa ma intorc sa ii cumpar si dupa 4 sezoane cand am strans 7 mil euro sa ii cumpar cius ca nu o promovat si nu am de unde sa ii iau:mad:

Mai asta nu e greu de facut.Daca ai selectata si liga 2 accepti un contract cu ei.Daca nu ai liga 2 astepti sa promoveze.Odata si o data tot trebuie sa promoveze in liga 1.

Dacy
20-11-2008, 04:24 PM
Pe mine ma enerveaza ca atunci cand fac tacticile nu mai pot sa vad fetele lor, acum trebuie sa dau la fiecare jucator sa-i vad fata ca dupa nume nu ii cunosc decat pe astia mai buni:mad:
unde dau sa fac tacticile?

Agy23
20-11-2008, 07:27 PM
unde dau sa fac tacticile?

:lol::rolf: .....buna , buna asta :lol:

iustynel
23-11-2008, 11:02 AM
auziti dar nu vi se pare ca e cam greu nu stiu nu am apucat sa joc decat jum din tur cu iasi si aveam foarte multe infrabgeri stii cineva cum sa schimb gradul de dificultate

iustynel
23-11-2008, 11:03 AM
si apropo cum selectez si liga a 2 din rom?astept un raspuns pls

Astristul
23-11-2008, 03:17 PM
Deocamdata pentru Liga a 2-a din Romania trebuie sa astepti un patch! ;)

iustynel
23-11-2008, 06:02 PM
cum fac sa schimb gradu de dificultate pls ziceti-mi si mie

membru_important
24-11-2008, 09:07 AM

il am eu,original 3 cd-uri

D1sc0n3cT
24-11-2008, 06:25 PM
sincer mie mi se pare ca joc degeaba odata ce stiu ca dupa un an ma da afara chiar nu a gasit nimeni vreo solutie?

BughyRy
24-11-2008, 07:13 PM
Ba da, cumpara-ti jocul

cri5ty
24-11-2008, 08:48 PM
baieti va rog am si eu o nelamurire, va rog lamuriti-ma rapid, dc tot imi scade la energy din moment ce ii pun la antrenamente 30% la stamina si le pun stamina si la individual training??
:(:eek:

Astristul
24-11-2008, 10:21 PM
Nivelul de determinare intr-un meci conteaza si el. Daca e ridicat e si normal sa scada mai mult energia dupa 1 meci!

D1sc0n3cT
24-11-2008, 11:34 PM
pai am auzit ca si la cei care au cumparat jocul a fost aceeasi problema..

Astristul
25-11-2008, 11:41 AM
pai am auzit ca si la cei care au cumparat jocul a fost aceeasi problema..
Jocul odata activat nu mai are acea problema. ;)

Marius Sibiu
25-11-2008, 01:15 PM
toti dati sfaturi :cumpara-ti jocul ! De unde ? Nicaieri,in nici un magazin din romania nu a aparut.

Danny79
25-11-2008, 01:41 PM
toti dati sfaturi :cumpara-ti jocul ! De unde ? Nicaieri,in nici un magazin din romania nu a aparut.

Nu inteleg de ce te enrvezi asa rau.Aveti rabdare ca va aparea si in magazinele din Romania jocul Fifa Manager 09.
Si atunci ve-ti scapa de problemele pe care le aveti cu jocul piratat.

rosson3ro
25-11-2008, 07:38 PM
da cumparati tu jocul bah baiatule...poate nu toti is asa de bogati ca si tine .. ai inteles ia ma-i lasa din impresii akasa ;))oke bft

iuliank
25-11-2008, 07:59 PM
am instalat updateu 1 si acum nu mai merge deloc nici cu cracku de la reloaded. a mai patit cineva?

kata_to
25-11-2008, 08:30 PM
Trebuie sa apara alt "fix" pt patchul asta,poate asta o sa rezolve si problema cu
datul afara;)

mikkel
25-11-2008, 08:52 PM
eu cred ca nu apare nimic, pentru ca, din cate am inteles eu, acest update este destinat doar celor care au jocul original...cei care il au "de prin vecini" nu il pot folosi...chiar daca se poate instala, am inteles ca aduce si mai multe buguri celor cu joc "not-genuine"

undertaker
25-11-2008, 09:21 PM
nu cred ca o sa mai apara ceva......sunt multumit sa joc cu add new player, continui tot la acceeasi echipa numai ca o sa am mereu la level 1 maxim 3 si astept sa apara jocul si in bacau sa-l iau

camirez
25-11-2008, 11:15 PM
Fratilor e prima oara cand scriu si eu pe aici insa va urmaresc de mult comentariile voastre. Vreau sa va zic ca eu locuiesc in Londra si am cumparat cum a aprut FIFA Manager 09, sunt in al 3-lea sezon deja si nu mi-sa intamplat faza cu datul afara, asa ca e adevarat ce spunea Astristul (pe care personal al apreciez in cea ce face pt fanii asevarati ai fifa manager) si anume ca la jocul original cu activare nu ai probleme cu sakingul. Mai am 2 prieteni pe aici fani ai fifa manager, nici ei neavand probleme. Va urez bafta si alegerea va apartine...........

mikkel
26-11-2008, 01:01 AM
am o intrebare pentru cei care au jocul original si au instalat update-ul 1:
este vreo diferenta in ceea ce priveste modul 3D intre jocul simplu si jocul dupa instalarea update-ului? ca pe pagina oficiala FM, la descrierea update-ului scria ca aduce schimbari majore in privinta modului 3D...acum asteptam un raspuns si din partea celor care au testat...
aduce ceva modificari in bine jocului? am citit ca si in modul text, se va prezenta un videoclip in caz de autogol...poate il vedem pe Banel mai des :D

Marius Sibiu
26-11-2008, 03:12 PM
a aparut jocul pe diverta online,mai precis:www.dol.ro (http://www.dol.ro) .pretul este de 99.99 lei iar cu taxe de curierat rapid ajunge aproape la 120 lei.eu l-am comandat.succes.sper sa fie mai bun decat cel piratat.

LoLzZz
26-11-2008, 03:42 PM
a aparut jocul pe diverta online,mai precis:www.dol.ro (http://www.dol.ro) .pretul este de 99.99 lei iar cu taxe de curierat rapid ajunge aproape la 120 lei.eu l-am comandat.succes.sper sa fie mai bun decat cel piratat.

In sfarsit

premier1983
27-11-2008, 08:21 AM
nu stiti la jocul original pot sa-l instalez pe 2 calculatoare simultan?

Danny79
27-11-2008, 09:59 AM
nu stiti la jocul original pot sa-l instalez pe 2 calculatoare simultan?

Poti sa il instalezi pe 2 calculatoare in limita celor 5 instalari posibile.
Mai exact il poti instala de cate ori vrei intr-un calculator atat timp cat nu reinstalezi windowsul.
1 instalare windows = 1 instalare joc Fifa Manager 09.
5 instaladi de windows = 5 insatalari de Fifa Manager 09.
Dupa care jocul nu mai poate fi insalat.

premier1983
27-11-2008, 03:34 PM
mersi. Atunci cum o sa-l gasesc o sa-l si cumpar. :)

27-11-2008, 11:39 PM
am invatat si eu de curand sa creez poze...problema este k nu am programu acela de micsorat office picture manager sau ma rog cum se numeste...dak ma ajutati cu un nume sau un link de unde sa il descarc si eu aj fi recunoscator

Danny79
28-11-2008, 12:21 AM
am invatat si eu de curand sa creez poze...problema este k nu am programu acela de micsorat office picture manager sau ma rog cum se numeste...dak ma ajutati cu un nume sau un link de unde sa il descarc si eu aj fi recunoscator

Nu inteleg pentru ce iti trebuie acel program.Pentru a micsora pozele la dimensiunile cerute poti folosi Adobe Photoshop.

tottyovi
28-11-2008, 12:49 PM
deci...daca-mi cumpar jocul original...ma mai da afara dupa un sezon. am citit cazuri si pro si contra....oare care e adevarut?
va rog mult
multu' anticipat

inca ceva...am vazut ca 08 e mai scump ca 09...aveti idee de ce?

cosstyle
28-11-2008, 04:49 PM
am eu jocul original si nu ma dat afara...si am stat si prost cu bani :D

28-11-2008, 07:14 PM
eu creez pozele ma rog incerc cu GIMP si am inteles dupa un forum k inainte de asta trb sa le micsorez si tot acolo am citit de acest program...m-am bulversat de tot acum

LoLzZz
28-11-2008, 07:44 PM
Nice one Astristul (http://forum.fifaromania.net/member.php?u=712) am vazut Now this is rasist! topic ... si ai dreptate ... in loc sa zica ca scoate melodia din joc sau macar incerca ceva ... ei au inchis topicul :mad:

Astristul
28-11-2008, 11:32 PM
Pe altii i-au banat pentru ca si-au expus punctele de vedere la adresa celor de la EA & BF. Asteptam niste scuze de la Gerald sau de la cineva care se ocupa de joc, dar ma indoiesc sa apara asa ceva. Puteau sa puna numele melodiei doar "gipsy" fara sa asocieze si cuvantul "Romanian" pentru ca face referire la tara si poporul roman. Si cel care a inchis topicul cica nu e deloc rasist numele melodiei acelea! :mellow:

LoLzZz
29-11-2008, 01:22 AM
A primit cineva jocu comandat de la www.dol.ro (http://www.dol.ro/) ???? si daca da ... in cat timp?? .... eu am facut comanda pe 27 si nu a ajuns inca

ACAB
29-11-2008, 01:59 AM
Pe altii i-au banat pentru ca si-au expus punctele de vedere la adresa celor de la EA & BF. Asteptam niste scuze de la Gerald sau de la cineva care se ocupa de joc, dar ma indoiesc sa apara asa ceva. Puteau sa puna numele melodiei doar "gipsy" fara sa asocieze si cuvantul "Romanian" pentru ca face referire la tara si poporul roman. Si cel care a inchis topicul cica nu e deloc rasist numele melodiei acelea! :mellow:

ce melodie e aia ? lol intr-un jok sa puna o melodie sub numele de Romanian Gipsy :lol::lol: ...deci e chiar foarte tare si totusi jignitor!

LoLzZz
29-11-2008, 12:24 PM
ce melodie e aia ? lol intr-un jok sa puna o melodie sub numele de Romanian Gipsy :lol::lol: ...deci e chiar foarte tare si totusi jignitor!

http://board.fm09.de/index.php?showtopic=4080

mikkel
29-11-2008, 01:34 PM
A primit cineva jocu comandat de la www.dol.ro (http://www.dol.ro/) ???? si daca da ... in cat timp?? .... eu am facut comanda pe 27 si nu a ajuns inca

si eu tot pe 27 am facut comanda, iar pe 28 m-au sunat si mi-au zis ca jocul nu este pe stoc, urmeaza sa ajunga pe miercuri, iar dupa aia, in 2-3 zile sa ajunga la mine

29-11-2008, 02:18 PM
cum pot sa adaug poze pt staff.president ??in ce folder le copiez

Danny79
29-11-2008, 02:30 PM
cum pot sa adaug poze pt staff.president ??in ce folder le copiez

In folderul user - staff pictures

29-11-2008, 03:30 PM
trb sa fie exact k si pt jucatori cu numele si data nasterii ??

Astristul
29-11-2008, 05:06 PM
In folderul user - staff pictures
Chiar merge? :confused:
Intreb asta pentru ca si anul trecut tot acolo trebuia sa le pun (dupa cum spun pe site producatorii) si de fapt mergeau in directorul PICTURE!
Nu mai zic ca pe site spuneau ca poza trebuie sa fie in format bmp (bitmap) si in joc functiona daca era in format tga (targa)! :rolleyes:

kata_to
30-11-2008, 01:59 AM
Am si eu o intrebare despre update 1.Au rezolvat problema cu nocturna?
Deci eu daca nu joc meciurile din cupele europene si derby-urile pe nocturna
nu ma simt bine:))
Cred ca o sa cumpar jocul pana la urma.:)

Astristul
30-11-2008, 12:51 PM
Ti-as spune, dar problema mea e ca n-am cum sa joc meciurile 3d! ;)

Danny79
30-11-2008, 01:02 PM
Am si eu o intrebare despre update 1.Au rezolvat problema cu nocturna?
Deci eu daca nu joc meciurile din cupele europene si derby-urile pe nocturna
nu ma simt bine:))
Cred ca o sa cumpar jocul pana la urma.:)

La fifa manager 08 era o problema cu aprinderea nocturnei.
La fifa manager 09 e o problema cu stingerea nocturnei.Mai bine zis indiferent cand joci ziua sau noaptea nocturna e aprinsa tot timpul.

margarit
30-11-2008, 02:10 PM
voua chiar va palce FM09? eu m-am jucat 1 ora ,l-am inchis si mi-am adus aminte de el astazi (dupa vreo 2-3 saptamani) si l-am sters:))

cosstyle
30-11-2008, 02:40 PM
azi am inceput al 4 sezon cu rapid si am level 8 la manager:D,am ajuns cu echipa la 840 cu salarii de pana 1 mil/sezons si media de varsta 22,5.Am dat de o chestie f tare:dupa ce faci primu milon avere primesti un mail cum k ai putea investi in tineri de la club pt viitor:D.