PDA

View Full Version : Muzica

Pages : [1] 2 3

mns
17-01-2003, 05:01 PM
Ce gen de muzica sau , sa zic mai clar, ce formatii va plac?

eu ascult prodigy, moby, fat boy slim, si in ultimul timp am inceput sa ascult muzica clasica cum ar fi mozart, chopin, liszt, ...

sanshine
17-01-2003, 05:09 PM
fat boy slim, IIO, Bomfunk MCs, Class, Nelly Furtado s.a. (mi-ar trebui cam mult sa-i trec pe toti, si-am inteles ca aveti limite de spatiu pe site :mrgreen: ).

Catalinc7
18-01-2003, 12:09 PM
Eu ascult orice fel de muzica. Nu am preferite fixe, ci doar sa-mi placa la prima auditie.

mininu
03-02-2003, 10:56 AM
Asculti Moby? Hai poate ma ajuti si me mine cu o chestie. Imi place mult o melodie de-a lui si nu stiu cum se cheama. Era in timpul Campionatului Mondial din 1998 si o dadea pe Eurosport cand se dateau datele statistice despre meci. Stiu ca a cantat-o si la un MTV music awards, dar nici asta nu mai stiu cand. Poate ma ajuti tu.

mns
04-02-2003, 09:12 PM
Moby-Porcelain album Play

mininu
06-02-2003, 01:32 PM
Mersi mult!

mininu
15-03-2003, 02:46 AM
Ati ascultat Zdob si Zdub - Everybody in the casa mare? Imi place la nebunie. O aveti vre-unul dintre voi ca eu n-am gasit-o pe net.

mns
15-03-2003, 10:08 AM
daca ai stii cat am cautat-o pe net ieri seara, am innebunit, da-mi un mail daca ai gasit-o :)

va anunt si eu daca o gasesc

mininu
18-03-2003, 01:04 AM
Am cautat-o pana si pe pagina oficiala a Zdob si Zdub si tot nu e! Mi-a promis un coleg de retea ca imi face rost de un CD care contine si melodia asta. Daca o fac rost te anunt.

mns
18-03-2003, 11:21 AM
daca faci rost de ea iti dau eu un server sa o uploadezi sa o luam si noi :P

mininu
20-03-2003, 01:10 AM
O am! :D

mns
21-03-2003, 12:11 AM
mai bine zii totusi de unde ai luat melodia.. :) :sorry: :)

mininu
22-03-2003, 06:14 PM
Am luat-o cu DC++.

mns
22-03-2003, 09:53 PM
treimte-mi-o pe mail, ai cablu, nu?

t h e . m n s @ x n e t . r o

fara spatii

mersi :)

mininu
22-03-2003, 10:54 PM
Ai primit-o?

sanshine
04-04-2003, 01:36 PM
am luat melodia aia a lui Moby de care ziceai. Suna in FIFA... :dude:

Sirius
04-04-2003, 09:27 PM
in ultimul timp am inceput sa ascult muzica clasica cum ar fi mozart, chopin, liszt, ...

Si eu ascult astfel de muzica si...chiar imi place. In afara de asta: Queen, Abba, Will Smith, Ieminem :D (numai without me) si TATU :o

mininu
07-04-2003, 10:14 AM
mns, ai primit pana la urma toate fisierele de arhiva pe care ti le-am trimis acum 2 sapt?

mns
08-04-2003, 06:58 PM
da, mersi

doar ca melodia nu incepe chiar de la inceput, asa e si la tine?

mininu
09-04-2003, 06:11 PM
Da, asa e! Imi pare rau...

mns
09-04-2003, 10:29 PM
da nu-i nici o problema ca lipseste doar foarte putin :)

ScorpionX
25-04-2003, 06:03 PM
Mie imi place Eminem si Britney Spears si Shakira, dar la Shakira imi place mai mult altceva

Jokes
16-11-2006, 02:27 PM
Ce muzica mai ascultati?

Tuby
16-11-2006, 02:59 PM
De cateva zile ascult ultimul album Faithless ( To all new arrivals) care mi se pare foarte bun. E ceva mai soft decat ce facea faithless pana acum...ceva mai chillout

gianni
16-11-2006, 04:16 PM
Ascult muzica anilor`80-`90! In tot cazul ma orientez catre ceva linistitor! Mai ales dupa o zi grea de munca!

Ratonu
16-11-2006, 04:46 PM
De cateva luni, trupa mea preferata este Judas Priest. E singura trupa care a scos 15 (cincisprezece) albume de studio (mai sunt si albume live si compilatii, foarte bune si acelea) pe care le-as putea asculta oriunde si oricand fara sa ma plictisesc. Sunt innebunit dupa vocea operatica a lui Halford (cunoscut si ca Metal God), dupa solo-urile uluitoare ale lui Tipton si k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana).k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana). si dupa versurile care variaza de la "imnuri rebele" la expresii ale celor mai profunde trairi. Priest-ilor le apartine si albumul meu preferat in acest moment, "Sad Wings of Destiny" din 1976.

Cel mai bun album strain de anul asta mi se pare "A Matter of Life and Death" al lui Iron Maiden. De la noi, "Ceasul Aducerii-aminte" al Bucovinei a fost o surpriza foarte placuta.

shinoda
16-11-2006, 07:16 PM
Eu zilele astea ascult ultimul album a lui Justin Timberlake. Am devenit obsedat dupa el :lol: Si clipul de la melodia My love estu uimitor. Danseaza incredibil oamenii astia.

sisu_stelistul
16-11-2006, 09:20 PM
Eu ascult hip-hop, rap, house si manele. Combinatia letala. De o luna si ceva de cand a aparut la emisiunea lui razvan si dani o manea "toutes les femmes". Alta melodie care imi place e M&G cu Adriana Vlad-Gentleman.

gianni
17-11-2006, 08:16 AM
Imi aduca aminte cu placere de zilele cand ascultam Pantera si Iron Maiden, presarat pe ici-colo, cu un King Diamond!
Oricum, seful meu are o colectie rock impresionanta, asa ca oricand pot reasculta piesele de atunci! Totusi , preferata mea ramane Iron Maiden!

Jokes
17-11-2006, 02:39 PM
Si eu tot cu 80-90,chiar unele piese din anii 70.După cum se stie trupă preferată Bee Gees.

Ratonu
17-11-2006, 03:55 PM
Iron Maiden e trupa mea preferata dupa Judas Priest. :)

Pe 11 decembrie ma duc la Teatrul National la concertul ce sarbatoreste 25 de ani de la infiintarea trupei Celelalte Cuvinte. Biletul a costat 45 de lei si ma bucur ca am reusit sa prind un loc in primul rand.

Jokes
17-11-2006, 06:01 PM
Parcă vin si cei de la Therion prin Decembrie,mă înșel oare?

Ratonu
17-11-2006, 06:25 PM
Nu, vor veni si vor fi acompaniati si de o orchestra impresionanta. Concertul va fi o premiera atat pentru ei cat si pentru Romania. Totusi, 89 de lei e mai mult decat imi pot permite pentru Therion in momentul asta.

gianni
18-11-2006, 09:03 AM
De ceva timp am inceput sa fim si noi "luati" in vizor de grupurile celebre din muzica rock!
Aseara am ascultat muzica folk! Chiar m-a linistit dupa o zi infernala!

DarkComy
18-11-2006, 03:00 PM
De cand folosesc Last.fm , am inceput sa ascult mai multa muzica, am gasit compozitori si formatii asemanatoare celor care imi place.

Desi nu este ceva nou in repertoriul meu in momentul actual ascult muzica simfonica , instrumentala , rock (gothic , new age ) :)

mns
21-11-2006, 12:49 AM
Am ascultat in ultima vreme foarte mult albumul High Times Singles 1992-2006 a lui Jamiroquai, super remixuri.

AM gasit si eu cu ajutorul last.fm cateva albume interesante.

shinoda
25-11-2006, 05:31 PM
Ca sa mai animam si noi topicul acesta, va propun sa spuneti si voi una sau mai multe dintre melodiile voastre preferate. Una dintre melodiile mele preferate este Points of authority, de la Linkin park (sunt cocalar manelos). Nu stiu, dar e ceva special pt mine la melodia asta :).

Ratonu
25-11-2006, 07:19 PM
OK, watch this:
http://www.youtube.com/watch?v=XT2DktNBRfo
http://www.youtube.com/watch?v=4u5BqPmuScU
http://www.youtube.com/watch?v=AgCe56T4HxU...ted&search= (http://www.youtube.com/watch?v=AgCe56T4HxU&mode=related&search=)

sorin
26-11-2006, 02:32 PM
se mai stie ceva de Nightwish? Ma refer la faptul daca au gasit o noua solista...

Sirius
26-11-2006, 04:02 PM
Nightwish inregistreaza de zor noul album si tac malc in privinta solistei. Teoretic inca nu au ales, si fetele inca mai sunt libere sa trimita inregistrari :P

Tuby
26-11-2006, 04:36 PM
Era tare Tarja aia..nu sunt deloc un ascultator de rock dar erau cateva melodii chiar misto. Inainte de ea au avut solista pe cea de la Evanescence?

Ratonu
26-11-2006, 05:08 PM
Inainte de ea au avut solista pe cea de la Evanescence?
[/b]
Nu, Turunen e chiar unul dintre fondatorii Nightwish.
Si da, era tare, dar numai la fel de tare ca oricare alta soprana, de care se diferentiaza doar prin aspectul fizic si prin faptul ca a avut alaturi niste muzicieni rock mai mult decat acceptabili.

Jokes
27-11-2006, 12:28 PM
Dar din ce motiv a parasit trupa,chiar nu stau sa caut acum pe net?!

Ratonu
27-11-2006, 03:14 PM
Ceilalti membri ai formatiei erau deranjati de faptul ca era din ce in ce mai puternic influentata de sotul ei si de interesele financiare. Poti citi scrisoarea deschisa pe care i-au adresat-o chiar de pe site-ul oficial Nightwish.

Apropo, uitati aici cum suna o femeie adevarata: http://www.youtube.com/watch?v=NizPNmUjeDU ;)

shinoda
27-11-2006, 04:46 PM
Apropo, uitati aici cum suna o femeie adevarata: http://www.youtube.com/watch?v=NizPNmUjeDU ;)
[/b]

cum poti mai sa asculti asa ceva? :P ntz ntz

r5m
27-11-2006, 06:27 PM
Maaaaaaaamiiiiiiiiii... :unsure: She scares teh %$^& outta me...

Ratonu
27-11-2006, 07:06 PM
Maaaaaaaamiiiiiiiiii... :unsure: She scares teh %$^& outta me...
[/b]
I wonder how she sounds in bed. :D

Eh, calitatea videoclipului probabil ca nu v-a ajutat sa va faceti o idee prea buna, dar AE mi se pare una dintre cele mai tari trupe de melodic death metal. Chitara solo (la care eu tin cel mai mult in majoritatea genurilor) si tobele suna excelent, versurile sunt OK, iar Angela cu siguranta nu e doar o gagica de urla.

pikciu
28-11-2006, 09:30 PM
auziti, e o melodie draguta, parca e un copil ala care o canta, era pe generic la gogomanii, am ascultat-o si la radio de cateva ori, si nu stiu cum se numeste... poate ma ajutati :)

Ratonu
09-12-2006, 04:25 PM
Ieri am fost la Casa de Cultura a Studentilor pentru a asista la un seminar organizat de fundatia Aquarius. Invitatul special, Uli Jon Roth (fost membru Scorpions si unul dintre pionierii fuziunii metal - clasicism), a vorbit despre legatura dintre muzica si medicina si despre fuziunea dintre rock si muzica clasica. A fost interesant, desi nu am fost de acord cu tot ce a zis. Dupa aceasta (destul de lunga) prezentare, a urmat motivul principal pentru care eram acolo, sesiunea de autografe Therion. Baietii au fost draguti: au zambit, au pozat frumos si ne-au semnat posterele, tricourile, foile de matematica si telefoanele. :D
Niste poze naspa (facute cu Nokia 62nustiucat; am iesit ca un retardat in cea cu Uli Jon Roth): http://s109.photobucket.com/albums/n76/Ratonu/Therion/

Tuby
09-12-2006, 05:07 PM
am iesit ca un retardat in cea cu Uli Jon Roth
[/b]

true :)

Andrey95
10-12-2006, 02:27 PM
Ce melodii/trupe/cantareti va plac?
Mie: Bere gratis, DJ Project, Elena, Elena Paparizou, Europe, Juanes, Modern Talking, Morandi, Rihanna, September, Sistem, Tatu, Taxi si Voltaj
Si melodiile preferate: Bere gratis - Ce n-a vazut Parisul, DJ Project - Inca o noapte, Elena - Vocea ta, Elena Paparizou - My number one, Europe - The Final Countdown, Juanes - A dios le pito, Modern Talking - No Face, No Name, No Number, Morandi - Fallin' asleep, Rihanna - Unfaithful, September - Sattelites, Sistem - Never, Tatu - All about us, Taxi - Stelele care cad, Voltaj - Stiu

sorin
25-12-2006, 11:30 AM
am urmarit aseara pe tvr2 therion goes classic.A fost extrem de frumos, fusion-ul dintre chitara,orchestra,vece cucerindu-ma din prima clipa.Din pacate concertul a fost difuzat inregistrat si am vaga impresie ca a fost scurtat la montaj (a tinut doar o ora si un sfert).Apoi am incercat sa urmaresc concertul lui Banica JR. dar mi s-a parut sub orice critica (e adevarat nu sunt un mare fan al lui).Aceleasi melodi rasuflate...noroc cu invitatii speciali...Ma asteptam la ceva mai mlut.

Jokes
25-12-2006, 11:43 AM
Stefanel este rasuflat de mult,nici o melodie noua(fara piesa Dansez pt Tine),iar multe din "piesele lui de rezistenta" parca mai mult il atrag in jos.Iar concertele astea de Craciun seamana prea mult intre ele.Pacat de el,tatal sau a fost mai talentat ca el din toate punctele de vedere,iar Stefan nu prea a reusit sa-l intreaca ;)

Ratonu
25-12-2006, 11:57 AM
Si mie mi-a placut concertul Therion si imi pare rau ca nu am fost acolo. Nu ii inteleg pe cei care au vrut banii inapoi dupa spectacol; probabil ca nu s-au interesat prea mult despre ce era vorba inainte sa cumpere biletele. Dupa mine, ideea a fost excelenta si realizarea cel putin acceptabila.

mns
25-12-2006, 12:03 PM
Mie mi se pare destul de simpatic, unele piese mi se par destul de bune. :p

Saint
28-12-2006, 01:14 PM
mns, ai ramas la aceleasi preferinte din 2003?

mie imi plac formatiile: Celelalte Cuvinte (merci Ratonule), Roza Vanturilor, Phoenix, Haggard! Mai sunt cateva, dar in mare parte, Rock-ul!

liquid
28-12-2006, 02:53 PM
mmm...mie imi place hip-hopul....in special eminem..:D..

pikciu
28-12-2006, 03:11 PM
mie imi place jaga jaga :p

SSORIN
28-12-2006, 06:34 PM
Si mie imi place :D

Andrey95
29-12-2006, 11:32 PM
Modern Talking vor canta la Arad in noaptea de Revelion. O, da si la HBO la ora 22, duminica va fi un concert Depeche Mode.

mns
29-12-2006, 11:35 PM
Modern Talking...parca vad ca vor veni niste sosii :p

sorin
08-03-2007, 09:19 PM
Se stie ceva despre noul album Celelalte Cuvinte?Mi-a parut rau ca nu am reusit sa ajung la concert si Catalin mi-a zis ca ar trebui sa scoata un album, sa fiu pe faza, dar nu exista casa de discuri.

stephen
11-03-2007, 01:09 PM
Cine de aici asculta rock/heavy metal gen Metallica sau Godsmack ?

Ratonu
11-03-2007, 01:51 PM
Godsmack îmi plăceau acum vreo 2-3 ani; în ultima vreme nu am mai ascultat. De la Metallica, primele trei albume ("Kill 'Em All", "Ride the Lightning" şi "Master of Puppets") sunt geniale şi următoarele două ("...And Justice for All" şi "Metallica" a.k.a. "The Black Album") sunt cel puţin bune, dar celelalte mi se par cel mult acceptabile.

stephen
11-03-2007, 07:58 PM
and justice for all mi se pare legendar mai ales din cauza lui ''One...''.Godsmack am auzit de ei dupa o melodie dintr-un joc si mi-a placut.Stii si alte formatii de genul asta care merita ascultate?

Ratonu
11-03-2007, 09:51 PM
Îţi recomand albumele "Peace Sells... But Who's Buying", "Rust in Peace" şi "Countdown to Extinction" de la Megadeth (trupa lui Dave Mustaine, fost membru Metallica), albumele Pantera de la "Cowboys from Hell" încolo şi, de la System of a Down, "Toxicity" şi "Mezmerize". Astea îmi vin în minte acum.

P.S. Dacă îţi place "Kill 'Em All", poţi să încerci şi un Slayer ("Reign in Blood", "Seasons in the Abyss") sau un Overkill ("The Years of the Decay" e cel mai bun album al lor, iar piesa omonimă e superbă).

stephen
12-03-2007, 09:27 AM
ok,mersi mult.

shinoda
02-04-2007, 06:26 PM
people, they`re back!!! linkin park a lansat primul single de pe noul album, Minutes to midnight. Piesa se numeste What I`ve done iar clipul il puteti viziona aici http://www.youtube.com/watch?v=-VMOVSZEPYk. doamne cat am asteptat momentul asta. Linkin Park, best band ever :p

Maryusake
02-04-2007, 07:12 PM
http://www.youtube.com/watch?v=HmZEbmk0Sc8, o sa va placa dar numai la acesta melodie :( la resu' cam jale

Ratonu
03-04-2007, 01:55 PM
Slabă piesa Linkin Park... Ei şi Limp Bizkit au fost trupele mele preferate la un moment dat. Şi acum îi mai ascult, dar destul de rar, iar ultimele release-uri ale lor mi se par cel mult mediocre.

shinoda
03-04-2007, 02:37 PM
uhm, mie piesa mi se pare foarte misto. suna diferit fata de "metalele grele" pe care LP le cantau in precedentele albume. Dupa cum a spus si Mike Shinoda, Minutes to midnight va fi ceva diferit fata de ceea ce a cantat pana acum LP. Stilul rap a lui Mike va fi prezent mai mult in noile piese. Cat despre clip, mi se pare unul reusit. Imi place tare mult ideea lui, mintea malefica a omului care distruge mediul inconjurator si provoaca nenumarata dezastre.

Sirius
03-04-2007, 06:46 PM
O schimbare nu aduce neapărat ceva bun. După mine, LP se pricepeau cât de cât la ce făceau înainte. Nu erau tocmai "metale grele" ceea ce cântau, dar melodiile erau binişor alcătuite, spuneau ceva şi erau originale. Acum însă noua melodie mi se pare comună, fară prea multă imaginaţie şi mi-e teamă că au alunecat spre un gen care nu-l stăpânesc.

stephen
03-04-2007, 07:50 PM
de ce se axeaza atat de mult pe combinatia rap-rock?Mie nu mai imi spune nimic muzica lor.

stephen
02-05-2007, 08:42 PM
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=c_i

Pentru fanii rock-ului romanesc,asta daca nu stiati de el deja.

Omega
11-05-2007, 11:24 PM
Ce parere aveti despre noul album al lui Ombladon - "Cel mai prost din curtea scolii". Lansarea e pe 17 mai dar a aparut pe net cu 2 saptamani inaintea lansarii oficiale, fapt care nu cred ca mira pe nimeni. Mesajul mi se pare exprimat foarte murdar in comparatie cu albumul lui Ombladon solo din 2004, "Condoleante". Oricum toate versurile sunt creatia 100 % al lui Ombladon si sunt foarte bine gandite; Dupa ce Cheloo a castigat la RMA 2007 la cel mai bun hip-hop cu "Operatiunea c*r pansat", cred ca la anul Ombladon nu va avea concurenta la acest capitol ca toate cele 15 piese cel putin mie mi se pare mai mult decat reusite. Desigur, albumul contine 17 piese daca includem si cele 2 skituri (foarte panarama ca de obicei ):D.

Ratonu
12-05-2007, 08:21 PM
Am ascultat şi eu la un coleg albumul şi pot să spun că mi-au plăcut textele la skituri şi 2 sau 3 piese (aia cu "M**a e ruptă din Rai", "Liceenii Rock & Roll" şi parcă încă una). Cel mai puţin mi-au plăcut textele "oaspeţilor" din afara trupei Paraziţii. În mod normal, e de apreciat faptul că sunt promovate şi talente noi, dar, din păcate, aceste talente nu prea sunt talente, de fapt. Părerea mea.

Omega
13-05-2007, 12:32 PM
Da ai dreptate. Mie nu prea mi-au placut feat's . De exemplu NimeniAltu are vocea praf. Melodia "Tot noi cu Motzu" a fost ceva mai rasarita oricum. Skiturile alea-s de-a dreptul "irefutabile" :lol: Cel mai mult mi-a placut "Liceenii Rock'n'roll" care are un inceput de-a dreptul panarama : "Nu beau ... nu fumez ... nu vorbesc urat ... ahh Bagami-as **** iar mi-a scapat tigarea-n bere" . asa ca "Don't mess with Ombladon" , care cred ca s-a facut praf dupa ce a castigat Cheloo la RMA .. baietii s-au dus sa bea "o bere" .. doar una .. nu mai mult :lol:

Omega
18-05-2007, 01:53 PM
Un alt album ascultat recent de mine e cel al lui Mihai Margineanu - Si ingerii beau vin. E foarte tare, e o mare caterinca, adica potrivit stilului lui Margineanu. Are si un intro prezentat de Cheloo de la Parazitii. Oricum, primul album mi s-a parut ceva mai reusit.

Maryusake
18-05-2007, 02:47 PM
@omega,care-i piesa ta preferata de la parazitii?
a mea este BAD JOKE(doar partea in engleza)

sisu_stelistul
18-05-2007, 04:15 PM
Imi place foarte mult si mie albumul, dar mai mult imi place albumul lui Spike-Relatii cu publicul. Si Margineanu are piese frumoase, nu am auzit multe de pe ultimul album, dar mi-au placut primele piese.

Omega
19-05-2007, 10:41 AM
@omega,care-i piesa ta preferata de la parazitii?
a mea este BAD JOKE(doar partea in engleza)
Nu am una preferata, dar si mie imi place Bad Joke si exact ca si tie partea in engleza cantata de Cheloo. Cred ca Ombladon habar n-are engleza, pe noul album are o melodie cu refren in engleza dar e textul varza si oricum pronunta destul de urat cuvintele.

sorin
26-05-2007, 07:52 PM
Nightwish are o noua solista:coco:!De asemenea noul single "Eva" este disponibil pe site (http://www.nightwish.com/en/news)-ul oficial.Veniturile obtinute din vanzarile acestuia vor fi donate unei fundatii care ajuta copiii orfani, Die Arche.

Saint
29-05-2007, 06:51 AM
Sincer, mie nu prea imi place vocea ei. Adica nu suna a... Nightwish. Mi se pare ca seamana cu vocea lu` aia de la Within Temptation ;) Sau mi se pare...

Ratonu
29-05-2007, 01:25 PM
E bună tipa, dar nu prea îmi place vocea ei. E mult mai slabă decât Tarja şi nu cred că aş vrea s-o aud cântând ceva din perioada Oceanborn - Wishmaster, cea mai reuşită pentru Nightwish din punct de vedere muzical.

sorin
30-05-2007, 09:02 PM
Am ascultat alte 3 piese de la Nightwish (Days to the Wolves, Amaranth, Master Passion Greed) si pot sa spun ca ma declar putin dezamagit de vocea tipei, Tarja suna mult mai bine, poate si datorita faptului ca ea este soprana.Imi place ca avem parte de acelasi sound original.

*InCePaToRuL*
31-05-2007, 11:15 PM
Nightwish...acum vro 4 luni ascultam melodia lor fara sa vreau Century Child - End of all hope,eu credeam ca e "imnul" la un joc. Deabia acum 2 luni mi-am dat seama ce e o trupa ROCK:huh:... nu imi venea sa cred ca ascultam la boxe rock,dar nu am incetat sa ascult End of all hope singura melodie Rock care imi place:p...
Mie in general imi plac melodiile care au un mesaj de spus:p

In general cele triste...mai exact cum e "end of all hope"

Ratonu
02-06-2007, 10:08 AM
Pe la ce concerte mai merg forumiştii? La George Michael a fost cineva? Eu am fost joi la Behemoth în Preoteasa, iar pe 15 iunie voi merge la Sibiu pentru festivalul Artmania, unde vor cânta My Dying Bride, Within Temptation, Celelalte Cuvinte şi alţii. Apoi, sper să ajung la Robert Plant în iulie şi la Marduk în septembrie. Mi-ar plăcea să pot ajunge şi la Cluj pentru Maximum Rock, unde vor fi Overkill şi Grave Digger, dar probabil că nu-mi voi mai permite anul ăsta încă o deplasare precum cea pentru Artmania.

Copy/paste cu ce am zis pe alt forum despre Behemoth:
A fost foarte tare. Din păcate, la primele două piese Behemoth ("Demigod" şi "Antichristian Phenomenon") nu prea s-au auzit decât tobele (apropo, Inferno e un zeu), dar problema s-a rezolvat şi pot să zic că sunetul a fost bun până la final, deşi tot ar fi mers ceva mai tare chitara lui Nergal. În public a fost nebunie totală şi n-aş fi surprins dacă aş afla că Nergal a vorbit serios când a zis că suntem cei mai nebuni fani pe care i-a văzut (bine, asta s-ar putea să fie şi din cauza fanului care l-a tras în public...) şi a promis că se vor întoarce cât de curând posibil. Pentru mine, cu siguranţă a fost concertul la care m-am agitat cel mai mult, iar când au introdus "Christians to the Lions" mi-am ieşit din minţi, pur şi simplu. Alte momente gustate din plin au fost "Decade of Therion" şi apariţia lui Nergal cu steagul României în mână.

În rest, Deviant au cam supt, cu tot cu fanul lor, Dies Irae şi L.O.S.T. au fost acceptabili, sala a fost un infern (aş zice "o saună", dar ar suna urât), merchandise-ul cam naşpa (tricouri OK, dar scumpe - 50 lei - şi nişte stickere mici la 10 lei) şi momentele de aşteptare uneori chinuitoare, dar, una peste alta, a meritat efortul.
Notă 1: Da, Deviant (trupă locală) au avut un singur fan.
Notă 2: A fost concertul la care m-am agitat cel mai mult datorită stilului trupei. N-aş putea spune care mi-a plăcut cel mai mult; toate concertele mari la care am fost au fost foarte frumoase în felul lor.

End of all hope singura melodie Rock care imi place:p...
Mie in general imi plac melodiile care au un mesaj de spus:p
Mă uimeşti, sincer. Câte melodii rock ai ascultat până acum? Sau, mai bine, ce melodii?

*InCePaToRuL*
03-06-2007, 09:10 PM
rock? 2:p de la cap la coada(Nightwish - Century Child - End of all hope,Nightwish - Eva,le ascult mai mereu:p)... am mai ascultat 1 min 2 si alte melodi rock dar ... Nu,
muzica ascult in general rbd,hip-hop,club (ATB,Dj Dean,Dj Tiesto,Dj Pakito...) dar si cele arabesti,turcesti. cam astea:p

bullzeye
03-06-2007, 10:05 PM
Muzica "populara arabeasca" :mellow: ? Adica manele? Vezi ca iti scad la reputatie :rolleyes: .

*InCePaToRuL*
03-06-2007, 10:18 PM
:lol: arabesti sunt arabesti;) nu manele

daca vrei iti trimit o melodie arabeasca si imi zici daca e manea:p...

melodii arabesti de club
ex: Antique - Follow Me
Extasy Club-Indian
Amr Diab - Habibi

...merci pentru reputatie cred ca am toti useri(activi) de pe forum. cred ca tu lipseai:lol:...gusturile nu se discuta.
merci din nou:(

bullzeye
03-06-2007, 10:48 PM
Esti prea suspicios, eu am zis in gluma.

*InCePaToRuL*
03-06-2007, 11:45 PM
bullzeye? ce gen de muzica iti place?:p
Merci din nou pentru reputatie...si am inteles mesajul:p...

bullzeye
04-06-2007, 12:00 AM
The good kind :p , nu pot sa spun ca ma limitez la un singur gen. Ascult tot ce mi se pare bun, de la Iron Maiden pana la Bob Marley.

*InCePaToRuL*
04-06-2007, 12:11 AM
nice...:p

la asta ma refeream si eu...ca ascult aproape orice gen de muzica daca imi place melodia respectiva:p...
cum de curand am luat Good Fader - Godfather love theme :p

yahoo
04-06-2007, 11:07 AM
Eu vomit cand aud de RBD >.<

KlaU
04-06-2007, 02:45 PM
Sau Tokio Hotel :greata:...

Omega
04-06-2007, 02:46 PM
Si eu la fel yahoo. Recent am auzit ca au nu stiu ce concert in Romania. Vorbeau astia din clasa de pretul biletelor si alte porcarii. La ce muzica au mai bine ma uit pe Taraf TV, cu toate ca asta ar insemna pierderea totala a abilitatilor mele mintale. :blink:

sorin
04-06-2007, 05:55 PM
Am impresia ca unii iubesc RBd-ul din motive fizicie:D sau pur si simplu pentru ca sunt la moda serialele cu adolescenti rebeli.Acum cativa ani a fost difuzata pe TVR2 o telenovela asemanatoare, era si atunci isterie, acum nici macar nu ii mai recunoaste lumea pe respectivii(parca se numeau Rebelii).Asta o sa fie si viitorul RBD si asta in viitorul apropiat, deja inceape lumea sa se sature de atata Anahi si Roberta:greata:

Si totusi parca vad ca gradinitele din tara vor umple Cotroceniul.

Jokes
04-06-2007, 08:16 PM
Am observat la şcoală că foarte mulţi din ei ascultă piesele lente şi devin melancolici :lol:

dragos_015
04-06-2007, 10:21 PM
Eu ascult in general muzica de club,rep,hip-hop si alte genuri ,daca sunt melodii de calitate, in afara de manele .

stephen
05-06-2007, 08:21 AM
Deci RBD este o insulta adusa muzicii! In primul rand ca n-au nicio taina...Dar absolut nicio taina.E o mica diferenta intre ei si manelistii nostri.Am si eu la scoala din aia care asculta si ii apuca melancolia.Eu cred ca au nevoie de un medic...psiholog.

cristiano_ronaldo
05-06-2007, 08:35 AM
Ai dreptate, toti borfasii, puradeii, idiotii de pe Pamant si IDIOATELE ca ma refer in general la fete au o obsesie pentru RBD ( scuzati vulgarul...). Nu poti sa mergi nici macar la scoala, unde s-ar zice ca e loc sfant pentru carte, ca baga pe telefon porcariile celor din trupa RBD si nu pot nici macar sa imi repet lectia.....

DarkComy
05-06-2007, 06:35 PM
Pe la ce concerte mai merg forumiştii? La George Michael a fost cineva? Eu am fost joi la Behemoth în Preoteasa, iar pe 15 iunie voi merge la Sibiu pentru festivalul Artmania, unde vor cânta My Dying Bride, Within Temptation, Celelalte Cuvinte şi alţii. Apoi, sper să ajung la Robert Plant în iulie şi la Marduk în septembrie. Mi-ar plăcea să pot ajunge şi la Cluj pentru Maximum Rock, unde vor fi Overkill şi Grave Digger, dar probabil că nu-mi voi mai permite anul ăsta încă o deplasare precum cea

Tu crezi ca toti au timp sa mearga la concerte?:p Cand o sa faca concert la noi Linkin Park ( dar cu ultimul album nu prea cred ...ca e praf) , Nightwish dar in special Hans Zimmer , Harry Gregson Williams , Brian Tyler , sigur ma voi duce , desi ultimii 3 nu prea fac concerte :(.

P.S. Cine plm sunt RBD ? , am vazut niste postere pe la uiversitate dar nu i-am auzit niciodata cantand , ce gen de muzica canta?

cristiano_ronaldo
05-06-2007, 08:06 PM
RBD, cica sunt din Argentina parca...sper sa nu ma insel.Membrii trupei joaca in serialul cu acelasi nume, pe Acasa TV.Te sfatuiesc sa nu asculti muzica lor...

Alex
05-06-2007, 08:20 PM
Ascult muzica lor, ma voi duce la concertul de pe 12 iunie, nu vad care ar fi o problema. Gusturile nu se discuta decat in cazul manelelor, iar diferenta intre pop-latino-ul cantat de RBD si manelele romanesti e ca diferenta intre pes si fifa. Formatia este, probabil, foarte comerciala, ca si Tokio Hotel, dar daca imi plac unele melodii ale lor, sau una din cantaretele formatiei nu vad de ce ar fi absolut necesar sa imi dati in cap pt un gen sau altul de muzica, desi nu suport hip-hop, rap sau cantareti alde 50 cent, eminem, snup dog, sisu, puya sau mai stiu eu ce alti cantareti, ii respect pt munca lor si ma abtin sa ii spurc pe unde apuc doar pt ca nu imi place genul de muzica pe care ei ii canta!

sorin
05-06-2007, 08:27 PM
Coco,poti asculta RBD,dar o faci pe proprie raspundere.Mai bine dezlegi integrame:D.

O idee despre "artisti" iti faci aici (http://www.rbd.com.ro/).

DarkComy
05-06-2007, 08:35 PM
In concluzie , asta e muzica de telenovele? Daca da ...nu pot sa zic decat Alex esti PRAF !!!:lol:

Alex
05-06-2007, 08:39 PM
Depinde cum o iei, au si melodii ce s-ar potrivi unei telenovele dar daca stam si ne gandim si Shakira sau Aguilera canta cam acelasi stil si nu au in niciun caz melodii de telenovele. Depinde de melodii, fiecare melodie are un ritm al ei. Multi zic ca e muzica de telenovele datorita faptului ca ei sunt din Mexic, unde e Holiudul telenovelelor.

PS: Nu ai mai jucat cu mine Starcraft, fricosule :D

DarkComy
05-06-2007, 09:01 PM
PS: Nu ai mai jucat cu mine Starcraft, fricosule :D

Sunt in perioada cu predari de proiecte si nu mai am timp , acu intru in sesiune . Dupa sesiunea va dau mucul la toti :p.

Ca sa nu fiu off topic ! Pai si Shakira si Aguilera sunt praf !!:lol:

-Dany-
05-06-2007, 09:02 PM
Daca iti place acest gen(aceasta trupa) nu vad de ce nu ai asculta-o. Gusturile nu se discuta :lol:.Fiecaruia ii place un gen,o trupa .. cum mie imi place Godsmack lui Alex ii place RBD . LE : La ce am zis nu se pun si manelistii :lol:

PS: Am auzit ca preturile la bilete sunt foarte scumpe pentru RBD
@Coco : Shakira si Aguilera sunt praf aici ai dreptate :coco:

KlaU
05-06-2007, 09:05 PM
Daca iti place acest gen(aceasta trupa) nu vad de ce nu ai asculta-o. Gusturile nu se discuta :lol:.Fiecaruia ii place un gen,o trupa .. cum mie imi place Godsmack lui Alex ii place RBD .Spune-i asta unui manelist ...

Alex
05-06-2007, 09:07 PM
Intotdeauna gusturile se discuta cand e vorba de manele!

r5m
05-06-2007, 09:28 PM
"La mine ploua cu bani, la dusmani cu bolovani!" Am incheiat citatul. :p

bullzeye
05-06-2007, 09:55 PM
Ca sa punem capatu subiectului, DA, rbd aia canta melodii parca scoase din telenovele, pentru telenovele. Nu are rost sa o dam cotita si sa spunem ca ar canta "cam" la fel ca Shakira sau mai stiu eu care altii, care cica totusi nu ar avea melodii chiar de telenvole. Cui ii place trupa, si stilul lor, nu are decat sa recunoasca faptul ca ii place toata chestia asta latino a lor.

Si, personal, mie toata chestia asta latino mi se pare praf (a.k.a. nu sunt deloc fan).

*InCePaToRuL*
05-06-2007, 10:11 PM
m...da greseala mea...sincer am vrut sa zic ca mie imi plac melodiile de genul: hip-hop,R&B(nu RBD:mad:), Club

trupa rbd nu o suport...nu imi plac telenovelele:p

yahoo
05-06-2007, 11:24 PM
Pai atunci cine mi-a dat minus ca am postat ceva negativ la adresa RBD =)) Oricum n-ai tu puterea de a-mi scade puncte, so e cineva cu influenta care asculta rbd =D

Tuby
06-06-2007, 01:15 AM
HAHAHAHAHA...RBD..o fi piticu. Lasa ca-ti dau eu plus ca sa anulam :)

cristiano_ronaldo
06-06-2007, 07:20 AM
Sa fim sinceri acuma...si fara suparare...se compara RBD cu Shakira sau Christina Aguillera??...Pai daca stai sa te gandesti bine membrii trupei RBD au avut "succes" si au fani in intreaga lume deoarece telenovela in care au jucat si inca mai joaca a prins bine la telespectatori, cum a fost si Erreway ( stiti voi...tot din argentina care jucau in serialul de pe TVR 2, dar nu mai stiu cum se numea).Tineti minte, RBD sunt animale micute pe langa Shakira si Aguillera...nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar mai bine apucati-va de manele decat de melodii ale RBD ( a fost un sfat).

stephen
06-06-2007, 08:17 AM
Christina Aguilera Rulz! E cam singura artista "la moda" care inca mai imi place si ascult,in afara de rockul cel de toate zilele.Parerea mea e ca ea macar are voce fata de altii/altele.

@Alex acum fara suparare dar nu poti compara RBD cu Aguilera din punct de vedere al vocii.Eu am ascultat o melodie jumate de la ei si...totusi,n-au pic de voce parerea mea.Parca si Hetfield cand falseaza ,suna mai bine :lol: . Ah bineinteles nu condamn pe nimeni care asculta,doamne fereste.E o formatie si nimic mai mult.La manele incep discutiile.

Si oricum,cine poate spune ca nu-i misto rau videoclipul "Dirty" a lui Aguilera?

LE:Nu era Busta Rhymes ci anonimul Redman,sau asa ceva.

cristiano_ronaldo
06-06-2007, 09:17 AM
Dirty? E vechi clipu cred ca din 2002 -2003, imi placea la nebunie, era tare sexy ..... imi placeau smecherii aia de prin clip care aprareau, daca nu ma isnel cred ca era si Busta Rythmes, sau cum se scrie..

Tuby
06-06-2007, 07:47 PM
Si oricum,cine poate spune ca nu-i misto rau videoclipul "Dirty" a lui Aguilera?

Watch porn, e mai educativ :D

cristiano_ronaldo
07-06-2007, 06:55 PM
hehe...pe 22 vin: The Prodigy si Pussycat Dolls...cred ca ma duc, e pe lacu' morii...o sa fie o frumusete de spectacol...mai ales cu Prodigy, o sa iasa megashow...:D:D

poli tm in fifa
08-06-2007, 09:06 AM
Ati ascultat melodia lui Ozzy Osbourne-I don't wanna stop...Mie imi place la nebunie.

tza2k
08-06-2007, 09:38 AM
Dap si mie . Si videoclipul imi place :) .

Ratonu
08-06-2007, 11:03 AM
Mie nu-mi place nici o piesă de pe noul album Ozzy. Versuri plictisitoare, compoziţii plictisitoare (exceptând unele dintre solo-urile lui Zakk Wylde), voce jalnică (sună aproape ca un cocalar de la noi, la cum a fost prelucrată). Din păcate, Ozzy nu mai are mare lucru de spus la nivel muzical, dar zilele sale de succes comercial nu s-au încheiat.

Recomand de la el albumele Black Sabbath de la "Black Sabbath" (1970) până la "Technical Ecstasy" (1976) şi albumele solo "Blizzard of Ozz" (1980) şi "Diary of a Madman" (1981).

cristiano_ronaldo
08-06-2007, 09:08 PM
Ce spuneti sa postam saptamanal topul muzical preferat.Incep eu:D (decat 5 locuri):
1.Camille Jones - The Creeps feat.Fedde le Grand
2.Alex Gaudino - Destination Calabra
3.P.Didd feat.Keisha Cole - Last Night
4.Alex feat.Connect R - Dragoste la priam vedere
5.Rihanna feat.Jay-Z - Umbrella ( nu prea imi place piesa asta dar totusi, imi plac aparitiile lui Jay-Z si de aceea am bagato in TOP5D:D)

Daca nu va place ideea mea, asta e nu se aplica....:D

nigga_thebest
08-06-2007, 11:45 PM
in ultima vreme ascult foarte mult Korn si putin slipknot

Omega
09-06-2007, 12:39 AM
Ce spuneti sa postam saptamanal topul muzical preferat.Incep eu:D (decat 5 locuri):
1.Camille Jones - The Creeps feat.Fedde le Grand
2.Alex Gaudino - Destination Calabra
3.P.Didd feat.Keisha Cole - Last Night
4.Alex feat.Connect R - Dragoste la priam vedere
5.Rihanna feat.Jay-Z - Umbrella ( nu prea imi place piesa asta dar totusi, imi plac aparitiile lui Jay-Z si de aceea am bagato in TOP5D:D)

Daca nu va place ideea mea, asta e nu se aplica....:D

"Umbrella" mi se pare varza, chiar daca mai toata lumea o asculta ca cica ar fi in voga. In plus seamana destul de mult, mai ales la inceput cu Six Days-Remix daca ati obsevat.

cristiano_ronaldo
09-06-2007, 08:19 AM
Da parca zici ca se screme aia...under my umbrella elaq ela eee eee eee udner my umbrella ela ela eee eee eee.....:DD:

sorin
09-06-2007, 01:26 PM
Da parca zici ca se screme aia...under my umbrella elaq ela eee eee eee udner my umbrella ela ela eee eee eee.....:DD:
Asta e trendul prin muzica "europeana", fara 2 scalambaieli si versuri de prost gust* nu se poate:).Nu am nimic cu Rihanna, ea doar face ca muzica ei sa fie extrem de comerciala.Daca ai pe langa tine si un tip cu influente in lumea muzicii, ti-ai asigurat succesul.

*vezi versurile melodiei Get Low traduse in limba romana.

Omega
09-06-2007, 02:35 PM
Sau vezi versurile melodiei "Drop it like it's hot" aka "In zgomot de masele supte" traduse chiar de Cheloo :lol: .

Ratonu
09-06-2007, 02:40 PM
Cine vrea să vadă în direct pe net trupa cu numele cel mai des întâlnit pe tricourile iubitorilor de muzică din România (în acelaşi timp, a doua trupă în topul preferinţelor mele) o poate face aici (http://downloadfestival.co.uk/webcast/), mâine, de la 22:40. Tot de acolo pot fi urmăriţi live şi Slayer, în seara asta, de la 19:35.

Edit
----
Trupa la care m-am referit mai sus e Iron Maiden. :)

cristiano_ronaldo
10-06-2007, 09:09 AM
Deci cine mai face un TOP5?? ca eu am facut deja, as vrea sa vad si parerile voastre...:D

Sirius
10-06-2007, 09:42 AM
Poftim:

1. Anathema - One Last Goodbye
2. Behemoth - The Youth Manifesto
3. Autumn Tears - The Hallowing
4. My Dying Bride - Love's Intolerable Pain

si cu dedicatie speciala pentru r5m:

5. Marduk - Accuser / Opposer

Ratonu
10-06-2007, 10:20 AM
1. Megadeth - Holy Wars... The Punishment Due
2. Slayer - War Ensemble
3. Pantera - Floods
4. Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen the Rain
5. Velvet Revolver - Slither

Maryusake
10-06-2007, 10:50 AM
ms ratonule.eu nu prea am de unde sa aflu melodii deastea bune. am intrat pe youtube si am ascultat piesele,sunt super tari.ai guturi bune:D

spyder_black18
12-06-2007, 09:14 PM
house

Danutz_Cdi
15-06-2007, 07:59 AM
Nimeni nu asculta Hip-Hop????

cristiano_ronaldo
15-06-2007, 08:12 AM
ascult eu...dar aici sunt toate tipurile de muzica...inafara de manele...

Danutz_Cdi
15-06-2007, 08:59 AM
E fffoare bine ..k si mie imi placeau manelele si acum m-am lasat nu mai ascult deloc

Tuby
15-06-2007, 11:50 AM
nu cumva acum asculti minimal? am vazut ca e la moda vechi manelisti sa o dea pe ricardo villalobos and co.

Danutz_Cdi
15-06-2007, 12:32 PM
nu Tuby mie acum imi place hip-hop iar artistii mei preferati sunt Sisu &Puya(La Familia)

mns
15-06-2007, 02:28 PM
Pai si hip hopul tot un fel de manea e, deci departe nu esti.

dragos_015
15-06-2007, 03:53 PM
Nimeni nu asculta Hip-Hop????

Eu ascult ... dar nu mi se pare ca e un fel de manea cum zice mns. Ascult si foarte mult house in ultimul timp adica de vreun an.

stephen
15-06-2007, 04:01 PM
offf...copii lasati manelele,hip-hopul si house ca nu ajungeti nicaieri.

Omega
15-06-2007, 04:39 PM
Dar de unde si pana unde are vreo legatura hip-hopul cu manelele ? Sa fim seriosi, sunt doua stiluri muzicale diametral opuse. Adevaratul hip-hop reflecta nemultumirea oamenilor obisnuiti de societate si ironizarea tuturor care obtin ceea ce vor prin puterea banului si nu a stradaniei/muncii, e parerea/vocea necenzurata a strazii !! Zic "adevaratul hip-hop" excluzandu-i pe 50 Cent, Snoop Dog si alte panarame care au renuntat sa faca ceea ce isi propusesera initial pentru bani si acum textele lor sunt jalnice, asemeni manelistilor. Unii au renuntat a canta despre mizeriile de zi cu zi si de nedreptatea furnizata de societate si acum canta despre "femei, bani dusmani". Nu e de mirare ca muzica lui 50 Cent e vazuta in State cum e maneaua la noi. Nici nu pot sa ii cataloghez cantareti de hip-hop pe acesti "artisti". Hip-hop pentru mine inseamna Wu-Tang, Eminem, Dr. Dre, Parazitii si inca cativa, care nu si-au schimbat stilul muzical de dragul banilor.

KlaU
15-06-2007, 05:04 PM
offf...copii lasati manelele,hip-hopul si house ca nu ajungeti nicaieri.Pai si unde anume ai vrea sa ajung ?

cristiano_ronaldo
15-06-2007, 07:48 PM
da asa e, emin3m are mai mult melodii in batjocora, o mica exceptie facand Stan feat.Dido (pe care o cred cea mai tare), dar genu de Ass like that.. nu mi se pare ca se povesteste despre mafie, dreoguri etc.

Snak3r
15-06-2007, 09:37 PM
Pai si unde anume ai vrea sa ajung ? Bun raspuns !

stephen
15-06-2007, 10:03 PM
Pai si unde anume ai vrea sa ajung ?

Man,spuneam.Tie ce iti sopteste asa in minte muzica care am enumerat-o mai sus?Parerea mea:manelele=incultura , house=nu stiu de ce ar trebui categorisit ca muzica,sunt niste sunete create pe calculator si repetate la infinit.Hip-hop=a existat o perioada indelungata in care am ascultat acest gen,dar mai mult pentru ca era la moda.Sunt...sa nu zic anumiti artisti,anumite melodii care imi plac si le ascult cu placere doar ca de multe ori,"marii" si "adevaratii" artisti hip-hop nu sunt altceva decat niste pleve ale societatii.Ei sunt un fel de haiduci contemporani,care apeleaza la violenta verbala ca nu le merge/mergea bine in viata.Adica ei acuza societatea ca nu s-au nascut bogati.Este destula hotie in Romania si SUA(ca despre artistii de aici discutam) si intr-o oarecare masura,ce spun ei e uneori adevarat,dar hai sa facem o presupunere:Eminem sau 50 Cent,sau oricare rapper/hip-hopper ar fi facut la fel daca se nasteau in vreun cartier select din Malibu cu cecurile langa ei.Aceeasi intrebare si pentru artistii romani.Eu inteleg,e un stil,o forma de manifest...dusa uneori prea mult insa.De acord ca 50 a cam dat-o pe manele americane.

KlaU
16-06-2007, 08:48 AM
Stii cum e , daca nu iti place nu asculti si gata . Eu unu ascult muzica ca sa ma relaxez , si tocmai de aia nu ma intereseaza daca muzica transmite un anumit mesaj . Si in legatura cu manelele , nu trebuie si incultii sa asculte muzica ?

leut
16-06-2007, 09:43 AM
De ce exista asa mult stres cu muzica asta....fiecare asculta ce vrea....manele,rock,dance,rap...toate sunt stiluri 100% diferite...de ce sa nu fim prieteni si sa lasam deoparte toata aceasta prostie a muzicii...asculti ce iti place
nu ce vezi ca asculta ceilalti...mie de exemplu nu imi place rock-ul si manelele si multi dintre prieteni mei asculta asa ceva...fiecare are parerea lui asa ca mai bine sa fim prieteni.!!!:rolleyes:

mns
16-06-2007, 10:42 AM
Stii cum e , daca nu iti place nu asculti si gata . Eu unu ascult muzica ca sa ma relaxez , si tocmai de aia nu ma intereseaza daca muzica transmite un anumit mesaj . Si in legatura cu manelele , nu trebuie si incultii sa asculte muzica ?

Nu, pentru că de obicei specimenele de genul ăsta ascultă muzica la un volum cât se poate de ridicat, de obicei pe stradă la mobil, în maşini şi in alte locuri publice. Înteleg că vor să atragă atenţia faraoancelor sau să arate lumii ce muzică bună ascultă ei, asta nu înseamna însa că au dreptul să deranjeze pe toată lumea.

KlaU
16-06-2007, 10:50 AM
Asta e partea a doua :D

Luis_Figo
17-06-2007, 02:40 AM
... mda ... mie imi plac manelele ... si imi plac pentru ca aceasta muzica cand e cantata, e cantata din suflet, artistii au voce [preferatu` meu: Florin Salam] ... nu sunt doar niste sunete facute pe pc ... sunt niste versuri care transmit un mesaj, vorbesc despre viata, in unele melodii te poti regasi, traind situatia care este prezenta in versuri ... cu toate ca si alte genuri pot face acest lucru, insa nu complet ... de exemplu House ... care si asta imi place, cand e ritmu mai ridicat, mai agitat asa, e sa te distrezi ... si sunt unele melodii in care efectele si sunetele mixate te duc intr-o stare de melancolie [ceva in genu` ATB - Till I Come], unele melodii care merg ascultate cand calatoresti cu masina, insa in diferite parti ale zilei ... de ex. astea gen Till I Come sau Infinity merg ascultate in zori ... cand incepe sa se lumineze ceru` ... cam aceeasi chestie si cu manelele ... cel putin asta e punctul meu de vedere ... celelalte genuri de muzica merg si ele ascultate ocazional, doar cand au rolul sa te relaxeze sau ceva de genu` ... rock nu prea am ascultat, dar rock`ul ala vechi e cat de cat placut ... asta care e acum ... hard, metallica, sau mai stiu eo nu imi place ... si emocore [apartine unei ramure a rock`ului, nu ?] e misto cat de cat ... am ascultat si eo doua melodii, de la fosta mea prietena ... nu e urat, dar nici prea misto :)) ... mda, deci asta e parerea mea ... :P

p.s.: eu ascult manele la greu, cateodata si house ... foarte foarte rar un hip-hop sau ceva de genu` Nelly Furtado sau Fergie ... rock nu ascult deloc :|

Alex
17-06-2007, 08:39 AM
Aoleu mai bine taceai, auzi la el "cantate din suflet" ":lol: ce e ma cantat din suflet la "sa moara dusmanii mei c-am femei mai multe decat ei" sau "hai pe ei cu leii grei"? Au astea vreun mesaj? Sau poate au pt cocalari si "clubberi" imbracati in "de puta madre" si "gigolo italiano". Am zis si o mai zic la infinit, cand e vorba de manele gusturile se discuta, INTOTDEAUNA!

stephen
17-06-2007, 08:57 AM
... mda ... mie imi plac manelele ... si imi plac pentru ca aceasta muzica cand e cantata, e cantata din suflet, artistii au voce [preferatu` meu: Florin Salam] ... nu sunt doar niste sunete facute pe pc ... sunt niste versuri care transmit un mesaj, vorbesc despre viata, in unele melodii te poti regasi, traind situatia care este prezenta in versuri ... cu toate ca si alte genuri pot face acest lucru, insa nu complet ... de exemplu House ... care si asta imi place, cand e ritmu mai ridicat, mai agitat asa, e sa te distrezi ... si sunt unele melodii in care efectele si sunetele mixate te duc intr-o stare de melancolie [ceva in genu` ATB - Till I Come], unele melodii care merg ascultate cand calatoresti cu masina, insa in diferite parti ale zilei ... de ex. astea gen Till I Come sau Infinity merg ascultate in zori ... cand incepe sa se lumineze ceru` ... cam aceeasi chestie si cu manelele ... cel putin asta e punctul meu de vedere ... celelalte genuri de muzica merg si ele ascultate ocazional, doar cand au rolul sa te relaxeze sau ceva de genu` ... rock nu prea am ascultat, dar rock`ul ala vechi e cat de cat placut ... asta care e acum ... hard, metallica, sau mai stiu eo nu imi place ... si emocore [apartine unei ramure a rock`ului, nu ?] e misto cat de cat ... am ascultat si eo doua melodii, de la fosta mea prietena ... nu e urat, dar nici prea misto :)) ... mda, deci asta e parerea mea ... :P

p.s.: eu ascult manele la greu, cateodata si house ... foarte foarte rar un hip-hop sau ceva de genu` Nelly Furtado sau Fergie ... rock nu ascult deloc :|

Dude,mai bine nu ne spuneai...Eu chiar nu inteleg ce mesaj iti transmit tie"banii fara numar,fara numar si Mertzanele lor fara numar si casele cu turla de aur". Vezi ca la "rockul ala vechi" intra si Metallica care canta din anii '80,si ca veni vorba de Metallica,cate melodii ai ascultat de la ei ca sa spui ca nu-ti plac?

Sheghi_Danutzz
17-06-2007, 11:51 AM
eu ascult cam toate felurile de muzica ... sunt si cateva manele care imi plac ...cel mai mult ascult Hip-Hop, si 3 SE si Animal X cam atat

Luis_Figo
17-06-2007, 02:35 PM
ba, ma refer ca manelistilor [cei care canta] le place muzica pe care o canta, si cand sunt la microfon, nu doar deschid gura, cand zic versurile pun suflet ... si sunt si altfel de versuri ... de exemplu cand canta una mai lenta si zice: "alina-mi, alina-mi ... alina-mi inima ... alina-mi viata si fericirea mea" ... degeaba va obositi sa criticati voi manelele, pentru ca nu schimbati nimic, chiar ii faceti pe manelisti sa le placa mai mult acest gen de muzica ;) ... si nu toti manelistii poarta tricouri cu: 'de puta madre' sau 'gigolo italiano' ... cel putin pe toti manelistii pe care ii cunosc eo se imbraca normal, cu haine 'casual' ... adica blugi, tricouri normale de diferite modele, adidasi sau pantofi sport ... :D ... asa ca shhh.. degeaba ziceti ca mai bine taceam, ca o sa sustin manelele pana la moarte ! :D

yahoo
17-06-2007, 02:53 PM
Mi se face scarba cand vad tiganii purtand tricouri "de club", polo sau cu diferite modele care caraterizeaza imbracamintea de clubbing. Din pacate majoritatea populatiei Romaniei este caracterizata prin taranime, incultura, prostie, idiotenie iar lista e lunga. Nu-i de mirare ca fiecare taran isi scoate mobilu' si baga manele la maxim sau mai vezi pe unii cu burta p-afara, TARANI!

Luis_Figo
17-06-2007, 03:02 PM
aia care poarta haine de clubbing poate nu sunt manelisti ... poate ei se duc in club`uri ... da` aia cu burta pe afara chiar sunt tarani ...

sorin
17-06-2007, 05:21 PM
ba, ma refer ca manelistilor [cei care canta] le place muzica pe care o canta, si cand sunt la microfon, nu doar deschid gura, cand zic versurile pun suflet ... si sunt si altfel de versuri ... de exemplu cand canta una mai lenta si zice: "alina-mi, alina-mi ... alina-mi inima ... alina-mi viata si fericirea mea" ... degeaba va obositi sa criticati voi manelele, pentru ca nu schimbati nimic, chiar ii faceti pe manelisti sa le placa mai mult acest gen de muzica ;) ... si nu toti manelistii poarta tricouri cu: 'de puta madre' sau 'gigolo italiano' ... cel putin pe toti manelistii pe care ii cunosc eo se imbraca normal, cu haine 'casual' ... adica blugi, tricouri normale de diferite modele, adidasi sau pantofi sport ... :D ... asa ca shhh.. degeaba ziceti ca mai bine taceam, ca o sa sustin manelele pana la moarte ! :D
Daca ar canta din suflet ar canta gratuit.Ori manea fara expresii de genul "fara numar", "din partea lu nashu mare" n-am auzit:p.

Luis_Figo
17-06-2007, 07:01 PM
pai alea sunt live .. si nu ii obliga el sa dea dedicatii ... sa vezi ca sunt si unele in care zice: "mai putin cu dedicatiile, dedicatii mai putine, sa cante salam mai mult, ca multa lume zice ca salam ia bani si nu canta" ... si cred ca nu ma intelegi ... cand vocea aia ii iese din gura, nu iese alandala ... pune suflet sa cante cat mai frumos ... cand canta se distreaza, sunt unele live-uri cand canta cu prietenii lui, de ex. cu Adrian Minune, ca e nasu` lui sau cu Sorinel Copilul de Aur, cu care sa intelege ca un frate ... intra pe youtube si scrie: Salam Live in masina ... acolo e in masina cu Laura Vass si Sorinel CdA ... si canta sa se distreze ... :P

stephen
17-06-2007, 07:17 PM
Spui faza cu "live" de parca cine stie ce mari artisti sau vestiti cantareti ar fi ei.99% nu sunt altceva decat niste inculti,care n-au mai facut un dus de saptamani,care habar n-au ce inseamna in realitate muzica, si care personal ma dezgusta la vedere, care urla in microfon cele mai penibile versuri din lume.Nu mai vreau sa par si rasist acum,apelandu-i si tigani,dar asta sunt.Oricum ai lua-o ,nu exista parti pozitive in aceasta "muzica",asta daca vrei sa fii om civilizat si inteligent.

Alex
17-06-2007, 07:24 PM
Spui faza cu "live" de parca cine stie ce mari artisti sau vestiti cantareti ar fi ei.99% nu sunt altceva decat niste inculti,care n-au mai facut un dus de saptamani,care habar n-au ce inseamna in realitate muzica, si care personal ma dezgusta la vedere, care urla in microfon cele mai penibile versuri din lume.Nu mai vreau sa par si rasist acum,apelandu-i si tigani,dar asta sunt.Oricum ai lua-o ,nu exista parti pozitive in aceasta "muzica",asta daca vrei sa fii om civilizat si inteligent.

Rectific, cei ce asculta si cei ce compun asa ceva sunt 100% inculti, fara suparare

stephen
17-06-2007, 07:24 PM
Incercam sa fiu usor cumsecade...

sorin
17-06-2007, 07:50 PM
pai alea sunt live .. si nu ii obliga el sa dea dedicatii ... sa vezi ca sunt si unele in care zice: "mai putin cu dedicatiile, dedicatii mai putine, sa cante salam mai mult, ca multa lume zice ca salam ia bani si nu canta" ... si cred ca nu ma intelegi ... cand vocea aia ii iese din gura, nu iese alandala ... pune suflet sa cante cat mai frumos ... cand canta se distreaza, sunt unele live-uri cand canta cu prietenii lui, de ex. cu Adrian Minune, ca e nasu` lui sau cu Sorinel Copilul de Aur, cu care sa intelege ca un frate ... intra pe youtube si scrie: Salam Live in masina ... acolo e in masina cu Laura Vass si Sorinel CdA ... si canta sa se distreze ... :P

Te inteleg foarte bine, tu incerci sa ne spui ca manelistii canta din suflet.Esti fan si e normal sa iti aperi "cantaretii" dar scuza-ma.Cand respectivu' nu stie nici macar ce e aia Conservator, nu prea poti sa spui ca sunete nu ii ies alandala.Asta ca ei canta in masina "sa se distreze", nu ma face sa ii respect mai mult.Cand "cantaretii" astia nu o sa mai cante despre "femei, gagici si puncte puncte","despre cate avioane si-au luat in ultimele 5 minute", si cate "Mercedesuri" au ei prin palate atunci poate o sa iti dau dreptate:p.

stephen
23-06-2007, 03:51 PM
Hai sa mai inviem topicul...Postez si eu top 5-ul la melodiile care le-am ascultat cel mai mult saptamana asta:
1.Black Sabbath -Iron Man
2.Metallica-For Whom The Bell Tolls
3.Iris ft.Uriah Heep-Lady in Black/Doamna in Negru
4.Black Sabbath-Black Sabbath(multumesc userului de pe forum care a mentionat-o)
5.Altar-La noi

Sirius
23-06-2007, 07:07 PM
După cum spuneam şi în altă parte, sunt încă sub influenţa concertului din weekendu trecut, aşadar:

1. Anathema - One Last Goodbye (supranumită "The ultimate hymn for the broken hearted)
2. Anathema - Fragile Dreams
3. Anathema - Panic
4. Anathema - Pulled under at 2000 meters a second
5. Anathema - Empty

Cam monopol pe aici... :p

Tuby
23-06-2007, 07:16 PM
Pai eu am ascultat de cam o saptamana ultimul album Tiesto Elements of Life..bineinteles ca jumate din piese sunt comerciale dar cealalta jumatate e chiar ok..plusuri pentru melodia ce da numele albumului, Carpe Nocturn si Ten seconds before sunrise..
Plus de asta Giuseppe Ottaviani - Through your eyes chiar mixul original m-a terminat.. :) pentru amatori de trance incercati

--edit-- Si eu cant din suflet in baie, asta inseamna ca am un viitor in fata?

Ratonu
23-06-2007, 07:38 PM
Săptămâna trecută:
1. Deep Purple - Highway Star
2. Behemoth - Horns ov Baphomet
3. Dimmu Borgir - Dřdsferd
4. Bee Gees - Stayin' Alive
5. Heathen - Death by Hanging

Săptămâna asta:
1. My Dying Bride - The Dreadful Hours
2. My Dying Bride - She Is the Dark
3. My Dying Bride - A Cruel Taste of Winter
4. The Gathering - In Motion #1
5. The Gathering - Eléanor

P.S. Altar sucks monkey ass.

Omega
23-06-2007, 10:28 PM
Saptamana asta :
1. George Michael - Careless Whisper.
2. Bee Gees - Massachussetts.
3. Bee Gees - Words Don't Come Easy.
4. Bee Gees - You win again.
5. Chuck Berry - Johnny B Good.
6. Rush Hour Theme - War What it isn't good for.

stephen
30-06-2007, 12:47 PM
Ce am mai ascultat super-des saptamana asta:

1.Metallica-Sabbra Cadabra(cover dupa Black Sabbath)
2.Apocalyptica-One(cover dupa Metallica)
3.Metallica-Die,die my darling(cover dupa Danzig)
4.Status Quo-Rockin' All Over The World
5.The Crannberries-Zombie
6.Aerosmith -Walk This Way

dragos_015
30-06-2007, 08:02 PM
Saptamana asta :
1. Camille Jones - The Creeps (Fedde Le Grand remix)
2. The Underdog Project - Saturday Night (Dance Radio Edit)
3. Techno Fatboy Slim- Kung Fu fighting (Dance Remix)
4. Dj Optik -I Cann't get no sleep
5. Dj Optick ft. Activ - S-a furat mireasa (DJ dRaGoS Remix) :D

Tuby
30-06-2007, 09:30 PM
va recomanda dj rino cu silvia - feel, in special partea cu vioara..

r5m
30-06-2007, 11:22 PM
Partea cu vioara e cea care trebuie luata in seama, in rest e un cacat. Parerea mea... :p

liquid
01-07-2007, 09:01 AM
ooo da i love that song :X

Alex
01-07-2007, 11:01 AM
Mai bine zis zi mersi, ca altfel ramaneai la man.....operele tale :D

liquid
01-07-2007, 11:25 AM
Mai bine zis zi mersi, ca altfel ramaneai la man.....operele tale :D

duche tare ca nu ascult "man....opere" :D

Ratonu
01-07-2007, 09:41 PM
Topul meu săptămâna asta:
1. Velvet Revolver - Just Sixteen
2. Iron Maiden - Judas Be My Guide
3. The Gathering - Saturnine
4. Agalloch - You Were But a Ghost in My Arms
5. Gorgoroth - Mĺneskyggens Slave

Saint
03-07-2007, 07:55 PM
Saptamana "25 iunie - 1 iulie"
1. Anathema - Closer
2. Anathema - One Last Goodbye
3. Anathema - Anyone, Anywhere
4. Haggard - Herr Mannelig
5. Haggard - Per Aspera ad Astra

stephen
08-07-2007, 08:45 AM
Topul de saptamana asta:
1.Guns N' Roses -Welcome to the jungle
2.Apocalyptica-Life Burns
3.Iris-Marea Ochilor Tai
4.Godsmack-Touche
5.KC & The Sunshine Band-Kung Fu Fighting

Sirius
09-07-2007, 08:19 PM
Din cauza unei călătorii mai lungi cu trenul cu trenul, am ascultat albume întregi, ca atare topul o să fie alcătuit din acestea.

1. Anathema - Judgement
2. Anathema - A natural disaster
3. Dream Theater - Systematic Chaos
4. Paradise Lost - In Requiem
5. My Dying Bride - The Dreadful Hours

liquid
09-07-2007, 08:25 PM
Deci...
1-Ombladon-Made in Eomania;
2-Ombladon-La M***;
3-Cumicu-Refuz la drama;
4-Veritasaga- Nu meriti;
5-Veritasaga-Singur la joaca;
6-Eminem cat cuprinde si alte cateva melodii

Omega
09-07-2007, 11:34 PM
So:
Zale - Fumuri si hamace.
Nimeni Altu' - Inca o poveste.
Anonim cu Cheloo - Hidrobicicleta.
Zale - Cum produc.
Ombladon cu Bitza - Confidential.
Abia astept noul album Parazitii din august, despre care Ombladon a spus ca va avea in jur de 20 de piese, multe featuringuri cu cei din Wu-tang si albumul numarul 2 al celor de la Zale - Respect.

Sheghi_Danutzz
13-07-2007, 06:28 PM
sar putea sa fiu Off Topic: unde pot gasi videoclipul Rhianna- Umbrella dati-mi un site va rog ca il caut de 2-3 zile cu google si nu il gasesc sa il descarc ... Merci

Deeny
13-07-2007, 07:14 PM
Topul meu pe saptamana asta :

1.Eli din Timisoara - Pentru Carcotasi
2.Eminem - Superman
3.B.U.G. Mafia - Viata Noastra
4.Parazitii - Cum sa jignesti o femeie
5.Parazitii - Ca fuga pe gheata

Omega
13-07-2007, 08:01 PM
In ultima vreme am inceput sa ascult Ramedium, albumul lor de anul asta se numeste "Remediu" si dupa 2 ascultari mi se pare ca au potential, negativele-s nice, insa mai au de lucrat la versuri, nu sunt extraordinare, insa ii inteleg fiindca inca sunt tineri. Singurii care ies in evidenta la aceasta categorie sunt Parazitii, se stie ca la unele versuri ai putea chiar sa stai "cu dictionarul in mana", doar la o ascultare foarte atenta poti sa descoperi intelesurile ascunse ale versurilor, acestea fiind foarte bine si indelung gandite.

sorin
13-07-2007, 08:33 PM
Ar fi interesant sa postati si un Top 5 cu melodiile care va displac,nu^_^?

stephen
13-07-2007, 08:44 PM
Buna idee...pai uite un top de-al meu cu asa ceva

1.Rihanna-Umbrella(si cam tot ce canta ea in general)
2.Justin Timberlake-Sexy Back(si de fapt absolut orice melodie de pe ultimul sau album)
3.Akon-Smack That(si in general toate cantecele lui)
4.RBD-cam tot ce tine de ei,nici nu m-am deranjat sa aflu numele melodiilor
5.Eminem-Shake that ass...

Astea imi vin acum in minte...ar trebui sa avem un astfel de top 5 saptamanal,sunt sigur ca apar si astfel de melodii.

Maryusake
13-07-2007, 08:49 PM
1.Rihanna-Umbrella
2.Outlandish - Callin' You
3.RBD-toate melodiile lor
4.Tokio Hotel-toate melodiile lor
5.Parazitii=-Cum sa jignesti o femeie
eu ma mai uit cateodata pe kiss tv si ma bufneste rasul cand vad mesajele trimise de fetele astea obsedate de rbd si tokio hotel("yo sunt mare fana RBD ji va rog dati melodia x{nu mai retin cum ii zicea}kis al" No comment :lol:
stephen,chiar nu ti-a palcut melodia aia de la eminem?

r5m
13-07-2007, 08:57 PM
Ce ai cu Justin ? :(

-Dany-
13-07-2007, 09:30 PM
"+":

1.Zale-Fumuri si hamace (Thx Omega)
2.Apocalyptica - Seek & Destroy
3.Ombladon - Made in Romania
4.Zale - Natura Noastra
5.Metallica - One

"-":
1.Rihanna - Cam toate melodiile ei
2.Fergie - Big girls don't cry
3.Blondy - Rendez vous , nu imi place nicio melodie de-a Andreei Banica

Omega
13-07-2007, 11:12 PM
1.Rihanna-Umbrella
2.Outlandish - Callin' You
3.RBD-toate melodiile lor
4.Tokio Hotel-toate melodiile lor
5.Parazitii=-Cum sa jignesti o femeie
eu ma mai uit cateodata pe kiss tv si ma bufneste rasul cand vad mesajele trimise de fetele astea obsedate de rbd si tokio hotel("yo sunt mare fana RBD ji va rog dati melodia x{nu mai retin cum ii zicea}kis al" No comment :lol:
stephen,chiar nu ti-a palcut melodia aia de la eminem?
Outlandish? :( Melodia e reusita, chiar nu iti place ? Si te contrazic si la melodia cu Parazitii, e o panarama in sensul bun, sunt super comici, m-a durut burta de ras cand am ascutat-o prima oara.

Ratonu
14-07-2007, 02:43 AM
Un top cu melodiile care îmi displac e greu de făcut, mai ales că nu mai ascult de multă vreme radio, că nu prea mă uit la TV şi că sunt în vacanţă. În general, topul e umplut de chestii pe care le au colegii pe telefoane.

stephen
14-07-2007, 10:28 AM
Ce am cu Justin?Pai teroretic nu am nimic.Eram cel mai mare fan la un moment dat fiindca melodiile de pe albumul Justified sunt foarte misto,dar albumul asta mi se pare mizerabil,canta ca o fetita,de parca-l strange cineva de gat si nu mai foloseste instrumente adevarate,cum de exemplu folosea in Senorita,poate piesa mea favorita de la el...

Cat despre Eminem,nu mi-a mai placut de cand a scos Encore,care era cat de cat reusit,avea o mare greseala in el cd-ul :Ass Like That,si de-aici si pana in prezent s-a axat pe stilul ala.E foarte aiurea,ala nu e hip-hop asa cum il stiam eu...eu mai vreau de la el sa faca melodii gen :Lose Yourself,Sing for the moment,Cleaning out my closet etc.

Uite si topul meu preferat de saptamana asta,mentionez ca sunt inca sub influenta(alcoolica :D) a DVD-ului achizitionat:

1.Apocalyptica-Seek & Destroy
2.Apocalyptica-Enter Sandman
3.Apocalyptica-Life Burns
4.Apocalyptica-Quutamo
5.Apocalyptica-Path
6.Metallica-Ecstasy of Gold( o varianta metal a melodiei de pe coloana sonora The Good,The Bad and The Ugly,extrasa de pe compilatia We All Love Ennio Moricone)

Sirius
14-07-2007, 11:35 AM
Ţi-ai luat DVD cu Apocalyptica? :p

Eu nu ascult decât melodii care mă atrag în vreun fel anume, aşa că top cu cele care nu-mi plac nu există. O să fac acum un top din ce am ascultat în afară de Anathema, care păstrează monopolul la favorite.

1. Nightwish - Bye Bye Beautiful
2. Grave Flowers - Sleep Demons Sleep
3. Rhapsody of Fire - Unholy Warcry
4. Moonspell - Luna
5. Opeth - Night & The Silent Water

Tuby
14-07-2007, 12:26 PM
n-aveam ce face si mi-am tras discografia Faithless, saptamana asta cam pe asta m-am axat si am prins cateva melodii vechi foarte reusite cum ar fi Reverence, Drifting away ( p-asta o stiam de pe un album Budha Bar) , Everything will be alright + pe ultimul album un cover misto dupa The Cure - Lullaby

stephen
14-07-2007, 02:15 PM
@Sirius da :D mi-am "luat" DVD cu Apocalyptica The Life Burns Tour. :p

Sirius
14-07-2007, 08:36 PM
Superb DVDul şi tot ce ţine de Apocalyptica. Am avut şi fericita ocazie să merg la concertul lor de la Bucureşti în mai anul trecut şi a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea.

andrei_fcmbacau
14-07-2007, 10:03 PM
1.Akon - Don't Matter
2.Gwen Stefani ft. Akon - The Sweet Escape
3.Eminem & 50 Cent - Jimmy crack corn
4.kaiser_chiefs-ruby
5.The Pussycat Dolls - Stickwitu
6.Ombladon - Cel mai prost din curtea scolii

Tuby
15-07-2007, 10:19 AM
omfg..ma rog, gusturile nu se discuta.
Ah, am mai gasit 2 melodii misto faithless....Killers Lullaby si Take the long way home :)

Ratonu
15-07-2007, 10:50 AM
N-aş putea să fac un top al pieselor pentru săptămâna asta până nu se actualizează last.fm, dar trupele săptămânii sunt, cu siguranţă, King Crimson şi Velvet Revolver.

Crimson sunt din Marea Britanie, printre primele trupe de rock progresiv post-psihedelic şi au o muzică destul de greu de digerat, poate mai greu pentru persoanele "neavizate" decât ceea ce cântă multe trupe black metal. Recomand primele 7 albume ale lor (primul este "In the Court of the Crimson King" din '69, al şaptelea "Red" din '74), restul nu le-am ascultat încă.

VR sunt printre foarte puţinele trupe americane apărute în secolul XXI pe care le ascult cu plăcere. Deocamdată au două albume şi nici unul din ele nu este o capodoperă, dar sunt pe ele destule piese foarte catchy sau emoţionale. Stilul este un hard rock cu influenţe din vechiul rock 'n' roll şi se apropie, uneori, foarte mult de cel Guns 'N Roses, trei dintre membri, inclusiv chitaristul Slash, fiind foşti componenţi ai acelei formaţii.

*InCePaToRuL*
15-07-2007, 12:18 PM
1.Akon - Don't Matter
2.Gwen Stefani ft. Akon - The Sweet Escape
3.Eminem & 50 Cent - Jimmy crack corn
4.kaiser_chiefs-ruby
5.The Pussycat Dolls - Stickwitu
6.Ombladon - Cel mai prost din curtea scolii

Tu la ce te-ai referit cu aceste melodi? ca sunt cele mai slabe sau cele mai bune 5 melodi?...

Melodiile care imi plac:

1- Dj Aligator - Close to you classical version
2- Good Fader - Godfather love theme
3- Bitza feat. Grasu XXL - Baietii mari nu plang
4- Nightwish - Century Child - End of all hope
5- Ombladon - Cheia de sub pres

P.S. Ar mai fi de adaugat...^_^

andrei_fcmbacau
15-07-2007, 01:46 PM
cele mai bune,cel mai mult imi place Akon - Don't Matter

Jokes
15-07-2007, 02:06 PM
Mie imi place piesa Alex Gaudino - Destination Calabria (Destination Unknown).O tot ruleaza astia pe la radio in ultimul timp.

Ratonu
15-07-2007, 08:22 PM
Mda, acum pot să vă zic şi care este pentru mine piesa nr. 1 a săptămânii... Este o piesă pe care chiar astăzi am ascultat-o cel mai mult, King Crimson - "In the Wake of Poseidon" de pe albumul cu acelaşi nume. Ea urmează ideea "celor 12 arhetipuri", apărută printr-un tablou al lui Tammo de Jongh care se găseşte şi pe coperta albumului. Mai important, vocea lui Greg Lake (care a mai cântat în Emerson, Lake and Palmer - poate de ăştia aţi auzit) şi melotronul lui Robert Fripp sunt de-a dreptul obsedante, iar piesa este dintre cele mai accesibile scoase de King Crimson.

*InCePaToRuL*
16-07-2007, 01:48 PM
In sfarsit am gasit si eu melodia care o cautam de cel putin 1 luna...
Sash - Adelante :rolleyes::D

Alex
16-07-2007, 01:50 PM
Mie imi place piesa Alex Gaudino - Destination Calabria (Destination Unknown).O tot ruleaza astia pe la radio in ultimul timp.

E mai misto cea a lui Enur feat Natasja- Calabria 2007, pacat de Natasja ca a decedat de curand!

Mihnea912
22-07-2007, 06:16 PM
Eu ascult aproape toate genurile de muzica.Mie cel mai mult imi place Hip-Hop,Rock,Rap,R&B.Ca artisti ii prefer pe Eminem,Tokio Hotel,50cent,Ca$his,Snoop Dog,R. Kelly.

Omega
22-07-2007, 07:35 PM
Recent, cei de la Zale şi-au lansat noul album - "Respect". La prima vedere, dupa vreo două ascultări, pot sa spun ca albumul e prea comercial şi se vede că au ţinut mai mult la bani decât la promovarea şi consacrarea propriului lor stil. Au vrut să facă un album pe care să-l asculte toată lumea şi după părerea mea au greşit. Melodii ca "Rupem Baraka" sau "Sunshyne", parcă ne demonstreaza ca a dat mIRC-ul în ei. După părerea mea albumul de debut din 2005 - Chei Verbale e mult peste acesta. Probabil că va fi cumpărat de mai multă lume ca primul album datorită stilului care e deschis majorităţii.

Alex
22-07-2007, 08:02 PM
E rupem baraka sau ruben baraja? :D

shinoda
23-07-2007, 10:59 PM
o mel pe care o ascult des in ultimul timp e simon webbe(ex blue)- my soul pleads for you

Tuby
24-07-2007, 12:16 AM
Recent, cei de la Zale şi-au lansat noul album - "Respect". La prima vedere, dupa vreo două ascultări, pot sa spun ca albumul e prea comercial şi se vede că au ţinut mai mult la bani decât la promovarea şi consacrarea propriului lor stil. Au vrut să facă un album pe care să-l asculte toată lumea şi după părerea mea au greşit. Melodii ca "Rupem Baraka" sau "Sunshyne", parcă ne demonstreaza ca a dat mIRC-ul în ei. După părerea mea albumul de debut din 2005 - Chei Verbale e mult peste acesta. Probabil că va fi cumpărat de mai multă lume ca primul album datorită stilului care e deschis majorităţii.

Nu pe albumu asta au ei featu cu pasa man, wtf..chiar imi pareau ca prefera mesajul in locul discurilor vandute..

Ratonu
30-07-2007, 10:57 AM
Topul albumelor pentru ultima săptămână:

5. Angel Witch - "Angel Witch" (1980): un album din New Wave of British Heavy Metal prea puţin cunoscut pentru ceea ce oferă; "Angel Witch" şi "White Witch" sunt piese excelente şi chiar destul de accesibile pentru fanii muzicii mainstream.
4. Overkill - "Wrecking Your Neck" (1995): primul album live al thrasherilor din New Jersey; momentele de vârf sunt "Elimination" (o mică bijuterie a metalului vitezist-agresiv), "Fuck You" şi coverul Black Sabbath "War Pigs".
3. Thin Lizzy - "Fighting" (1975): albumul care a definit stilul Thin Lizzy cu ghitarele "gemene", preluat şi dezvoltat de Judas Priest şi devenit crucial în evoluţia metalului; rock şaptezecist al cărui principal impediment în cucerirea ascultărului modern e sunetul învechit.
2. Judas Priest - "Sad Wings of Destiny" (1976): albumul care a definit Judas Priest ca o forţă în heavy metal şi ca precursori ai NWoBHM; piese ca "The Ripper" şi "Tyrant" sunt de o greutate neobişnuită pentru acea perioadă, iar baladei "Dreamer Deceiver" şi piesei de deschidere "Victim of Changes" nu le fac dreptate nici un fel de descrieri în cuvinte; tot pe acest album e definită vocea supranaturală a lui Rob Halford,
1. Deep Purple - "Made in Japan" (1972): cu 4 piese de pe "Machine Head", 2 de pe "Fireball" şi una de pe "Deep Purple in Rock", unele MULT mai lungi decât pe albumele de studio, acest material live e un deliciu pentru iubitorii de Purple şi de solo-uri (în special de chitară şi de Hammond organ).

Sirius
10-08-2007, 11:52 PM
Am făcut o pauză de Anathema, dar nu m-am dus foarte departe...

1. Pink Floyd - The Wall (poate unul dintre cele mai bune albume muzicale compuse vreodată)
2. Nightwish - Dark Passion Play
3. Opeth - Damnation
4. Behemoth - Thelema 6
5. Therion - Vovin

Ratonu
11-08-2007, 09:54 AM
1. Pink Floyd - The Wall (poate unul dintre cele mai bune albume muzicale compuse vreodată)

De acord, cu menţiunea că îmi plac aproape toate albumele Pink Floyd de până la "The Wall" mai mult decât ăsta. :p

Săptămâna asta cred că am ascultat Cradle of Filth cel mai mult... Mă pregătesc pentru Stufstock.

stephen
11-08-2007, 02:52 PM
Un top cam ce am mai ascultat saptamana asta foarte des:

1.Yngwie Malmsteen - Trilogy Suite Op.5
2.Guns N' Roses-Welcome to the Jungle
3.The White Stripes-Icky Thump
4.Metallica-Fade to black
5.My Chemical Romance-Teenagers

Tuby
11-08-2007, 06:24 PM
cam slabutz cu muzica in ultimul timp..ma mentin cu Faithless mult + John Cutler - 640, Vali Barbulescu - Addicted, Nikkfurie - The a la menthe

*InCePaToRuL*
11-08-2007, 11:13 PM
Eu in ultimul timp am inceput sa ascult:
Mercy Me - I Can Only Imagine
Imran Khan - Ni Nachleh
Alice Deejay - Back in my life
Bitza feat. Grasu XXL - Baietii mari nu plang

Chiar daca unele sunt vechi...

Blue
12-08-2007, 04:05 AM
Zale nu si-a schimbat stilul si pe Chei verbale au nu mai putin de 4 melodii mai comerciale cam cate sunt si pe Respect, pe care au si cateva piese mai serioase. Ce m-a deranjat a fost clipu care m-a lasat cu un gust amar rau de tot. Daca yolo continua sa demonsteze ca prea multi nimeni ocupa timp pretios pe sticla nu mi-a venit sa cred ca Raku care in parerea mea e cel mai bun, sau ma rog era, MC de la noi s-a lasat bagat intr-o asemenea situatie stanjenitoare, el care pe Nimic de Pierdut da senzatia ca rimele le poate cladi de parte s-ar juca cu un set logo . Totusi cred ca daca ar fii avut un clip mai bine gandit, caci piesa nu e rea, nu ar fii avut parte de o reactie asa de negativa de la fani. Ce m-a deranjat iara e atitutinea de "vorbe in vant" a lui yolo care de la "lumea ma acuza ca nu pot bluze largi dar am hh tatuat pe buza" a trecut la un veritabil 50 cent wannabe. Oricum in general albumu nu suna rau si nu e 100% comercial si oricum ganditi-va ca respectul nu iti pune nimic in farfurie.

liquid
12-08-2007, 10:29 AM
1-Deus Ex Machina - Pretul uitari;
2-Cedry2k ft. Bitza - In lupta cu conditia;
3-Veritasaga - Nu meriti;
4-Sunet Toxic - Cuvintele nu mor;
5-Ombladon feat. Nimenialtu - Made in Romania;

asta e doar top 5 :p

Saint
15-08-2007, 04:48 PM
Saptamana 8 - 15 august:

1. Celelalte Cuvinte - Armaghedon
2. Trooper - Totul e fals
3. Tarot - Rider of the Last Day
4. Pink Floyd - Comfortably Numb
5. Trooper - Tari ca muntii

stephen
17-08-2007, 11:30 AM
This week in my humble top:

1.Phoenix-Zori de zi
2.Warlock-All We Are
3.Pasarea Colibri-Vara La Tara
4.Phoenix-Baba Novak
5.Metallica-Seek & Destroy(Jason Newsted at vocals,live,San Diego '92)

cam atat :p

Ratonu
21-08-2007, 12:11 PM
Piesele din ultima săptămână:
1. Heathen - "Prisoners of Fate"
2. Heathen - "Open the Grave"
3. Cradle of Filth - "Mannequin"
4. Def Leppard - "Wasted"
5. AC/DC - "Moneytalks"

Ratonu
24-08-2007, 05:49 PM
http://deep-purple.com/tourdates/

Holy shit, e deja prea mult! Abia aştept.

Jokes
24-08-2007, 07:52 PM
Frumos din partea lor ca trec si pe la noi! :D

yahoo
28-08-2007, 04:38 PM
Un mic top 4:

1. Chiara Robiony - Monday U Leave Me (Electro Concept)
2. heckmann and kauffelt - kookaburra (knarz remix)
3. fonzerelli - moonlight party (aaron mcclelland summer mix)
4. Royksoop - What Else Is There (Thin line remix)

Jokes
28-08-2007, 07:59 PM
Eu de ceva timp ascult In Search Of Sunrise 6 Ibiza,mixat de Tiesto.

De cand am vazut Rush Hour 3,am inceput sa reascult piesa "War" a lui Edwin Starr. :D

stephen
29-08-2007, 02:00 PM
Topul meu,de aproximativ o saptamana:

1.Skid Row-I Remeber You
2.Skid Row-Moneky Business
3.Iron Maiden-Fear of the Dark
4.U2 & MJ Blige - One
5.Manowar-Kings of Metal

KlaU
30-08-2007, 11:34 PM
My top 5 :
1. Alexandra Prince and Locktown - Alive (Original Mix)
2. Frank Tiaya Feat Yardi Don - One Love World Love (Club Extended)
3. Andreas Kleerup with Robyn - With Every Heartbeat (Punks Jump Up Remix)
4. Fonzerelli - I Love Music
5. Jimmy James - Kissing A Fraud (Ortega 4 Am Remix)

cristiano_ronaldo
31-08-2007, 10:54 AM
Ati vazut noul clip a lui Bob Sinclar? E very,very HOT!!! Dar piesa celor de la Coldplay - Clocks, nu ma refer la aceea pe care o stim cu totii, aceasta cuprind o colaborare de zile mari cu niste brazilieni sau mexicani, nu stiu exact deoarece nu ii cunosc...Amblele le-am vazut pe MTV la emisiunea MTV News si au fost in premiera.Merita vazute!

shinoda
05-09-2007, 08:24 PM
o melodie care te unge la sufletel. o asc non stop de ieri incoa.... damien rice - 9 crimes

tza2k
05-09-2007, 11:46 PM
va recomand aceasta melodie, mie imi place foarte mult
Chris Daughtry - There and back again

champion
09-09-2007, 10:38 AM
Fort Minor - Remember the name
Misto melodia :)

shinoda
15-09-2007, 04:28 PM
va recomand melodia Green Day Vs Oasis, Travis, Eminem - Boulevard Of Broken Songs

Mihnea912
15-09-2007, 07:48 PM
Fort Minor - Remember the name
Misto melodia :)

Da misto melodie mai ales clipul.

Topul meu de 10 melodi:

1.50 cent ft. Justin Timberlake-AYO Tehnoligy (clip beton)
2.Tokio Hotel - Rescue Me
3.Green Day - Boulevard of Broken Dreams
4.Timberland ft. Keri Hilson - The Way I Are
5.Fabolous ft. Pharrell - Tit 4 Tat.
6.Justin Timberlake - Lovestoned
7.Tokio Hotel - Don't jump
8.Fort Minor - Remember the Name
9.Eminem ft. Nate Dog - Shake That
10.Cashi$ - Talkin' all that .

yahoo
16-09-2007, 03:38 AM
Sa bagam si niste trance acilea:

1. Sunlounger - Another day on the terrace
2. Daft punk feat stardust - Music sounds better with you
3. Death Cab For Cutie - Marching Bands of Manhattan (Blake Jarrell's Pacha NYC Remix)
4. Lemon & Einar K - Autumn Radicals
5. Boosta - Dance Is Dead (Tocadisco Remix)

Ratonu
16-09-2007, 01:04 PM
Albumele din ultima săptămână:
5. Burzum - "Dauđi Baldrs" (1997): muzică ambientală înregistrată în puşcărie de unul dintre cei mai cunoscuţi artişti black metal, Varg Vikernes.
4. Dissection - "Reinkaos" (2006): un album excelent de melodic death metal; din păcate, creierul formaţiei, Jon Nödtveidt, s-a împuşcat la câteva luni după ieşirea albumului.
3. Helloween - "Gambling with the Devil" (2007): cel mai nou release al tăticilor progressive şi power metal, "Happy Happy" Helloween, care ne vor vizita pentru a doua oară în octombrie, împreună cu Gamma Ray, actuala trupă a fondatorului "dovlecilor", Kai Hansen; abia aştept.
2. Metallica - "Kill 'Em All" (1983): poate că următoarele două albume sunt mai valoroase, dar acesta e preferatul meu de la Metallica; ghitarele lui Kirk Hammet sunt demenţiale.
1. The Beatles - "Please Please Me" (1963): primul album Beatles, o porţie excelentă de rock & roll.

stephen
16-09-2007, 01:51 PM
1.Iron Maiden - Afraid to shoot strangers
2.Skid Row - Youth Gone Wild
3.Queensryche - Soldier of fortune
4.Stuart Chatwood - The Prison (PoP SoT Soundtrack)
5.Apocalyptica - Kaamos

Saint
23-09-2007, 07:05 PM
1. Arcturus - The Throne of Tragedy
2. Rammstein - Mein Teil
3. Rammstein - Los
4. Rammstein - Spieluhr
5. Arcturus - Fall of man

În ultima perioadă am stat doar în Rammstein şi Arcturus :cooool:

stephen
24-09-2007, 08:04 AM
Odata cu aparitia noului album am ascultat numai Apocalyptica...noi si vechi:

1.Worlds Collide
2.I'm Not Jesus
3.Kaamos
4.Toreador II
5.Fade to black

sorin
27-09-2007, 07:59 PM
http://www.youtube.com/watch?v=KtxTdK0yZKk
S-a cam ales praful de Nightwish:(.Videoclipul e prost rau si vocea tipei e incomparabila cu a Tarjei.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5949554872656488972&q=TARJA+TURUNEN+I+WALK+ALONE&total=51&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Saint
27-09-2007, 09:42 PM
Bye Bye Beautiful nu mi se pare chiar asa naspa, dar nici foarte faina nu e :p Intr-adevar, se simte diferenta :( Nightwish nu mai este ce a fost :(

Ratonu
28-09-2007, 07:11 AM
Piesa nu e cine ştie ce, e mai comercială, dar nu mă deranjează s-o aud la TV sau la radio. Videoclipul, în schimb, e aiurea, din toate punctele de vedere. Albumul nu sună rău, dar cred că la 75 de minute sunt piese care puteau fi scoase pentru un material mai solid ("Eva" nu e una dintre ele; deşi e foarte "soft", mi se pare o piesă reuşită, cea mai bună de pe album pentru Annette - asta şi pentru că, ascultând-o, nu prea te gândeşti cum ar suna cu Tarja).

VilleValo
28-09-2007, 08:17 PM
S-a terminat era Nightwish, din pacate! Nu stiu cate persoane din lumea asta mai au un timbru asa de bun ca al Tarjei.

In fine, eu ascult foarte mult metal, folk si in ultimul timp horror punk. M-as arunca sa va dau niste nume de melodii, poate poate e cineva interesat.
So:

Therion - The Rise of Sodom And Gommorah
Megadeth - Skin of my teeth
Iron Maiden - No more lies (sunt enorm de multe melodii bune dar asta mi-a venit in minte)
Misfits - Helena sau Misfits - Saturday Night
Nim Vind - In The Night
BlitzKid - Dying day
INXS - Perfect strangers

Daca va plac ciripiti si va mai dau cateva nume.
Numai bine!

st3v3-0
30-09-2007, 06:44 PM
Imi place mult noul album al lui Ombladon ''Cel mai prost din curtea scolii''.Imi plac piesele ''ULtimul tren'' si ''Made in Romania'':mishto:

Omega
30-09-2007, 07:46 PM
Imi place mult noul album al lui Ombladon ''Cel mai prost din curtea scolii''.Imi plac piesele ''ULtimul tren'' si ''Made in Romania'':mishto:
Paraziţii spuneau că vor scoate un album mare la sfârşitul lui august de vreo 20 de piese care să conţină şi feats cu rapperi din afară gen Wu-tang. Se pare că se amână...mult :(

dragos_015
30-09-2007, 09:09 PM
Paraziţii spuneau că vor scoate un album mare la sfârşitul lui august de vreo 20 de piese care să conţină şi feats cu rapperi din afară gen Wu-tang. Se pare că se amână...mult :(
Cat de mult?:confused: Sper sa scoata un nou album cat mai repede...

Mihnea912
02-10-2007, 11:21 AM
Ce ziceti de melodia lui Nicole Scherzinger - Whatever you want?Eu cred ca o cam imita be Beyonce dar totusi se misca bine. :)