View Full Version : Jucatori buni din centrele de juniori
mikkel
05-05-2008, 03:37 PM
Haideti sa postam aici jucatori buni pe care i-am recrutat de la centrele de juniori deschise...
mikkel
05-05-2008, 03:58 PM
m-am gandit sa deschid acest thread pentru a ne arata "achizitiile" facute de la centrele de juniori, nu doar sa spunem nume de jucatori care exista in FM08 si vor creste peste 4-5 ani.Sa punem accent si pe centrele de juniori, de unde putem creste jucatori buni.;)
mikkel
05-05-2008, 04:06 PM
O sa incep eu primul cu un jucator pe care l-am luat de la centrul de juniori din Elvetia - Zurich. Se numeste Moreno Huggel si, momentan, este cel mai bun junior din toti pe care i-am descoperit.
Market value este acum de 48,5 mil euro, dar ajunsese la un moment dat (dupa CM 2014) sa valoreze 53 mil euro.
Tinand cont de faptul ca eu joc cu o echipa din Romania (Forza Steaua), market value este destul de mare, de fapt, este cel mai scump jucator din Romania.
La inceput, cand l-am transferat la echipa de juniori, nu a impresionat, dar i-am oferit un contract pentru a evolua in echipa de rezerve deoarece avea cel mai mare skill dintre juniorii de la 17/18 ani (in jur de 70-72 la 17 ani).L-am lasat la echipa de rezerva sa joace un an (in Liga a II-a), dupa care l-am trecut la prima echipa si, la 19 ani, a fost golgheter in Liga I cu vreo 42 goluri si a crescut enorm.
Astept sa postati si voi aici informatii despre jucatori descoperiti.
mikkel
05-05-2008, 04:13 PM
Al doilea jucator cu care ma mandresc este un belgian - Stefano Knipping (CF, ST), pe care, evident, l-am descoperit la centrul de juniori din Belgia - Bruxelles.Nici el nu a impresionat in echipa de juniori 17/18 ani, dar a explodat la echipa de rezerve, de unde l-am trecut in prima echipa.Momentan, nu este titular pe postul lui, pentru ca ii am pe Moreno Huggel (scrie mai sus) si pe Kevin Mirallas, cumparat (scrie despre el in thread-ul "Jucatori tineri buni") si cred ca din aceasta cauza nu creste nici la skilluri si nici la market value. O sa incerc sa il introduc mai des in primul 11, si pentru asta cred ca o sa-l vand pe Mirallas, ca a ajuns la vreo 28 ani si are market value vreo 35 mil (fata de 8 mil, cu cat l-am cumparat in urma cu 4 ani).
Maryusake
05-05-2008, 04:32 PM
Sigur nu ai folosit parole?:p
ps,desi nu e treaba mea,ai postat de 4 ori consecutiv.;)
mikkel
05-05-2008, 04:38 PM
Sigur nu ai folosit parole?:p
ps,desi nu e treaba mea,ai postat de 4 ori consecutiv.;)
nu am folosit nicio parola, pe cuvant.
am postat de 4 ori consecutiv, dar cred ca regulamentul se refera la repetarea aceluiasi mesaj de 2 ori consecutiv, ceea ce la mine nu este cazul.totusi, nu sunt sigur
liquid
05-05-2008, 05:36 PM
dar cred ca regulamentul se refera la repetarea aceluiasi mesaj de 2 ori consecutiv, ceea ce la mine nu este cazul.totusi, nu sunt sigur
Nup :p. Nu e voie cu mesaje consecutive la un interval mai mic de 24 de ore, indiferent de mesaj.
mikkel
05-05-2008, 05:37 PM
scuze...o sa retin pe viitor
margarit
05-05-2008, 09:29 PM
mikkel asta e talent:)) scoti niste jcuatori frate ...bombaaaaa . o sa-i recomand lu taher sa te ia la rapid
mikkel
05-05-2008, 09:50 PM
mikkel asta e talent:)) scoti niste jcuatori frate ...bombaaaaa . o sa-i recomand lu taher sa te ia la rapid
la Rapid, niciodata... iar jucatorii sunt pe bune
margarit
05-05-2008, 11:53 PM
bai mikkel nu vorbi prostii ....daca vine taher si tii baga 3 MILIOANE DE EURO pe gat ca sa antrenezi rapidu ....faci abstractie ca ai tinut vreodata cu steaua ,dinamo cfr etc. asa as proceda si eu crede-ma . as sta 2-3 ani sa le iau banii :)) dupa care i-as investi la echipa favorita:)
mikkel
06-05-2008, 03:45 PM
bai mikkel nu vorbi prostii ....daca vine taher si tii baga 3 MILIOANE DE EURO pe gat ca sa antrenezi rapidu ....faci abstractie ca ai tinut vreodata cu steaua ,dinamo cfr etc. asa as proceda si eu crede-ma . as sta 2-3 ani sa le iau banii :)) dupa care i-as investi la echipa favorita:)
la faza asta ai dreptate...materialistule!!:p:p totusi, cati ani sa stai sa faci destui bani sa investesti in echipa favorita?in alta ordine de idei, daca m-ar plati atata, m-as duce fara sa stau pe ganduri...ca doar suntem profesionisti, ce dracu' :D:p
margarit
09-05-2008, 02:52 PM
:)) da suntem profesionisti=))
trista
10-05-2008, 02:30 PM
la faza asta ai dreptate...materialistule!!:p:p totusi, cati ani sa stai sa faci destui bani sa investesti in echipa favorita?in alta ordine de idei, daca m-ar plati atata, m-as duce fara sa stau pe ganduri...ca doar suntem profesionisti, ce dracu' :D:p
mikkel sa stii k computeru produce jucatori la juniori fiecare joc pe carel incepi.de exeplu moreno hugel ala nuti mai apare daca incepi alt joc
mikkel
10-05-2008, 03:06 PM
mikkel sa stii k computeru produce jucatori la juniori fiecare joc pe carel incepi.de exeplu moreno hugel ala nuti mai apare daca incepi alt joc
stiu asta...normal ca fiecare calculator genereaza jucatori diferiti...menirea acestui topic este sa postam aici jucatori buni pe care i-am descoperit in centrele de juniori construite, nu sa atragem atentia ca peste 5 sau 10 ani o sa apara jucatorul X sau Y, care o sa fie tare si ca trebuie cautat de pe acum...asta nu e posibil...
Astristul
10-05-2008, 06:02 PM
Sunt de acord! ;)
Cum de aveti bani sa construiti atatea centre de juniori?Ca eu fara cheat-ul acel fac cate 1-2 pe sezon si pana cand se construiesc mai trece cate un sezon.
Astristul
10-05-2008, 11:01 PM
Pai fara rabdare nu faci nimic! :)
totty86
11-05-2008, 08:23 AM
Pai fara rabdare nu faci nimic! :)
Corect , eu in al 4 lea sezon am construite 8 centre si in constructie inca 2 deci se poate si fara cheat , dar inca nu mia venit nici un jucator cat de cat bun .
Voi puneti antrenori si la centre ? ca eu am level 5 la toate si toate sunt level 4 deci stau si ma gandesc de ce sa fie mai bine sa vina la club daca si acolo sunt conditii bune ?
Maryusake
11-05-2008, 09:03 AM
Daca eu sunt in Anglia si centrul de juniori este tot in Anglia,cum mama nabii au probleme de acomodare cu limba?:scaun:
Astristul
11-05-2008, 12:03 PM
Daca eu sunt in Anglia si centrul de juniori este tot in Anglia,cum mama nabii au probleme de acomodare cu limba?:scaun:
This is stupid! :rolleyes:
Alt bug descoperit ...
Eu insa nu am avut parte de el! :p
mikkel
11-05-2008, 02:21 PM
Voi puneti antrenori si la centre ? ca eu am level 5 la toate si toate sunt level 4 deci stau si ma gandesc de ce sa fie mai bine sa vina la club daca si acolo sunt conditii bune ?
Eu am pus antrenori si la centrele de juniori, plus conditia ca talentele descoperite sa aiba minim 5 stele...deci nu descopar decat cate 1-2 in fiecare an pt. fiecare centru. Antrenorul l-am pus doar ca sa nu-mi plece vreun jucator gasit, ca nu ii iau imediat la echipa de tineret a clubului.Alt avantaj al antrenorului la centrul de juniori nu vad, ca niciunul nu mi-a crescut la skill-uri cat l-am avut in centrul respectiv.Mai am probleme in momentul in care si alta echipa construieste centru de juniori in tara in care am si eu, ca dupa ceva vreme, daca nu ma implic, jucatorii prefera sa se duca la centrul celeilalte echipe, asa ca...
Astristul
11-05-2008, 04:24 PM
Eu am pus antrenori si la centrele de juniori, plus conditia ca talentele descoperite sa aiba minim 5 stele...deci nu descopar decat cate 1-2 in fiecare an pt. fiecare centru. Antrenorul l-am pus doar ca sa nu-mi plece vreun jucator gasit, ca nu ii iau imediat la echipa de tineret a clubului.Alt avantaj al antrenorului la centrul de juniori nu vad, ca niciunul nu mi-a crescut la skill-uri cat l-am avut in centrul respectiv.Mai am probleme in momentul in care si alta echipa construieste centru de juniori in tara in care am si eu, ca dupa ceva vreme, daca nu ma implic, jucatorii prefera sa se duca la centrul celeilalte echipe, asa ca...
Aiurea. Asa procedam si eu. Cautam de innebuneam sa gasesc antrenori pentru fiecare centru de juniori, chiar gaseam, dar am observat ca n-are rost sa fac asta deoarece antrenorii aia sunt pusi de forma. Am avut numai "Hugely experienced" + "+12% faster improvements in individual skills" si jucatorii aceia din centru ramaneau la fel. Situatia se schimba radical cand ii aduceam la club, deoarece, desi aveam acelasi profil de antrenor ca si la centru de juniori, jucatorii se imbunatateau chiar si cu 5 puncte pe sezon, si asta in conditiile in care nicio echipa de tineret nu juca in vreo liga!
La centrele de juniori in momentul asta nu am niciun antrenor si nici nu am de gand sa angajez asa ceva. Iar talentul minim pentru recrutare este de 4*. Jucatori descoperiti sunt multi, dar nu pe profilul echipei mele. De exemplu eu folosesc la toate echipele sistemul 4-1-2-1-2, si in centre imi descopereau SW, ANC, LWB/RWB, RW/LW, CF, toate acestea fiind pozitii unice (adica nu au alta pozitie valabila pentru sistemul meu) si nu se pot dezvolta exact cum ar trebui daca i-as lua la echipa. Deci jucatorii aceia sunt inutili pentru sistemul meu. Si 70% din jucatorii descoperiti la acele centre sunt cu pozitiile de mai sus! :(
Asta este cel mai mare dezavantaj. Dar cum apare un jucator bun pe vreo pozitie din sistemul echipei, il iau la echipa imediat! :)
totty86
11-05-2008, 05:21 PM
Deci ii dau afara pe toti antrenorii si cum gasesc un jucator bun la centru il aduc la club si gata , dar vezi ca ii poti vinde pe cei care nu se potrivesc echipei tale
mikkel
11-05-2008, 05:23 PM
Deci ii dau afara pe toti antrenorii si cum gasesc un jucator bun la centru il aduc la club si gata , dar vezi ca ii poti vinde pe cei care nu se potrivesc echipei tale
poti vinde jucatori de 12-13-14 ani? nu stiam ca poti...
totty86
11-05-2008, 05:46 PM
ii ti si apoi cand fac 18 ani ii aduci la club si ii vinzi ca oricum nu isi iau salariu pana atunci deci daca ii ti nu pierzi nimic
Astristul
11-05-2008, 05:47 PM
Nu cred ca ii pot vinde. Pot ei sa plece de la clubul tau daca reduci costurile taberei de tineret, dar sa-i vinzi nu e posibil. Eu pe cei care nu se potrivesc sistemului pur si simplu ii scot din tabara! :)
ii ti si apoi cand fac 18 ani ii aduci la club si ii vinzi ca oricum nu isi iau salariu pana atunci deci daca ii ti nu pierzi nimic
Incarc jocul degeaba cu jucatori inutili. N-are rost! ;)
totty86
11-05-2008, 06:20 PM
Nu cred ca ii pot vinde. Pot ei sa plece de la clubul tau daca reduci costurile taberei de tineret, dar sa-i vinzi nu e posibil. Eu pe cei care nu se potrivesc sistemului pur si simplu ii scot din tabara! :)
Incarc jocul degeaba cu jucatori inutili. N-are rost! ;)
Corect si asta , oricum un lucru vad ca e clar antrenorii nu au ce cauta la centre
mikkel
16-05-2008, 03:30 PM
mai am un baiat pe care vreau sa il postez aici...Juan Jose Rodriguez Morgade...este LM...mi-e lene sa scriu mai multe, asa ca va las sa va dati singuri cu parerea din poze...
cclickdogy
07-07-2008, 10:09 AM
un portar gasit la centrul de juniori al clubului.eu sunt manager la deportivo si atat lam crescut intr-un sezon.acum tocmai am inceput al5-lea sezon...
BughyRy
07-07-2008, 11:32 AM
acum ai grija de el :) si ai grija la clauzele din contract :)
mikkel
07-07-2008, 12:15 PM
un portar gasit la centrul de juniori al clubului.eu sunt manager la deportivo si atat lam crescut intr-un sezon.acum tocmai am inceput al5-lea sezon...
super portar...si ca skill, la varsta lui, ce sa mai spun?
ai grija de el, creste-l bine si vinde-l pe cat mai mult...daca vrei sa apari si la sectiunea "recorduri" :D
zloty
09-07-2008, 09:32 PM
http://img98.imageshack.us/img98/1391/screenshot002og5.th.png (http://img98.imageshack.us/my.php?image=screenshot002og5.png)
cel mai bun produs al clubului (pana acum:D)
BughyRy
10-07-2008, 12:18 AM
deja in 2022 lumea e a ta cu sau fara jucatori de genu :)
prin perioada aia castigi tot fara stres :)
oricum misto jucator
Asta portar! Si are doar 16 ani, nu 18 sau 19 cum ati mai pus :p
BughyRy
10-07-2008, 12:43 PM
misto jucator la doar 4 stele
Astristul
10-07-2008, 04:16 PM
misto jucator la doar 4 stele
Chiar ca .... cu asa jucatori o sa vezi Liechtenstein la EURO! :lol:
BughyRy
10-07-2008, 04:42 PM
cam greu avānd īn vedere că e portar :P, apăra el ce apăra dar tot ia gol la ce echipă are Liechtenstein, iar de dat nu ştiu dacă o să dea :))
LE : īţi recomand să-i faci contract (ai grijă ce contract) să te foloseşti de el vreo 5 ani şi apoi īl vinzi pe bani foarte frumoşi :)
Astristul
10-07-2008, 08:44 PM
cam greu avānd īn vedere că e portar :P, apăra el ce apăra dar tot ia gol la ce echipă are Liechtenstein, iar de dat nu ştiu dacă o să dea :))
LE : īţi recomand să-i faci contract (ai grijă ce contract) să te foloseşti de el vreo 5 ani şi apoi īl vinzi pe bani foarte frumoşi :)
Eheee, crede-ma ca stiu ce spun. Pana in 2018 cat am jucat eu cel mai mult, se putea spune ca nu mai exista echipe mici. Toate cluburile din lume si-au facut tabere in toate colturile lumii, si de acolo proveneau fotbalistii pentru nationalele obscure (gen Faeroe, Luxemburg, Malta, Liechtenstein). Iti zic ca pentru CM 2018 Malta si Luxemburg s-au batut pentru locul 2, care in cele din urma l-a castigat Belgia! :lol:
George05
12-07-2008, 12:47 AM
Doua bijuterii de la centrul de juniori :D
mikkel
12-07-2008, 10:46 AM
Doua bijuterii de la centrul de juniori :D
sa-i cresti sanatos!!!:D jim ward ala e bun...skill 75 la 18 ani...creste-l bine, ca are sanse mari sa fie un nou Messi:P
cclickdogy
25-07-2008, 01:08 PM
revin cu alti jucatori gasiti in centrele de juniori facute in lume.eu sunt manager la uta in sezonul 8
1.barker un mijlcoas foarte bun care este de mare folos
2.de ornelas un atacant foarte bun care a fost golghetarul campionatului in primu sezon de cand a venit
3.kisnorbo un jucator incredibil pe care lam luat cu 1 milion de la echipa de rezerve a lui liverpool si lam crescut(parerea mea mai bine decat ar fi facut o liverpool)cate meciuri are atatea goluri poate chiar mai multe
4.moreau primul meu jucator de 6 stele,la inceput nu a fost cine stie ce dar in al doilea sezon la club joaca excelent
5.ultimul Omozusi cel mai bun portar pe care lam gasit eu vreodata in FM 08 un portar incredibil pe care arsenal la dat afara si la 20 lam luat de la free agent si e cel mai bun portar din lume....
astept niste pareri despre acesti jucatori ...mai era un fundas dar nu am mai putut pune poza lui...
kata_to
25-07-2008, 01:25 PM
primi 3 de ce nu au dubla cetatenie?din cate stiam eu cand descoperi un junior si il
aduuci la clubul tau din alta tara are si cetatenie romana
cclickdogy
25-07-2008, 02:34 PM
nu i obligatoriu mai am un brazilian care e de la 16 ani in romania si deabea pe la 21-22 de ani a fost naturalizat
BughyRy
25-07-2008, 03:40 PM
dupa 5 ani de cand este adus la club se naturalizeaza un jucator
@cclickdogy : uitate m-ai jos la portarul meu... este un jucator adus de la juniori (la steaua din 2007), la 16 ani i-am facut contract de urgenta ca imi plecase Zapata (a platit S.Moscow clauza de reziliere) si l-am facut titular la 16 ani, imi puneam mari sanse in el si uite ce a ajuns "saracu" :P, la inaltimea lui de 1.79 nu-i dadeam mari sanse dar... am incercat. valoreaza la 24 de ani cat al tau la 26 de ani...
mikkel
25-07-2008, 03:53 PM
@cclickdogy : uitate m-ai jos la portarul meu... este un jucator adus de la juniori (la steaua din 2007), la 16 ani i-am facut contract de urgenta ca imi plecase Zapata (a platit S.Moscow clauza de reziliere) si l-am facut titular la 16 ani, imi puneam mari sanse in el si uite ce a ajuns "saracu" :P, la inaltimea lui de 1.79 nu-i dadeam mari sanse dar... am incercat. valoreaza la 24 de ani cat al tau la 26 de ani...
vad ca tu nu joci cu "stele si skill-uri"...respectele mele...oricum, interesant "nickname" pentru un portar roman :p
cclickdogy
25-07-2008, 05:03 PM
nu inteleg ce conteaza ca valoreaza cat al meu el 24 si al meu la 26....din ce ai scris inteleg ca vrei sa te dai mare ca al tau e mai bun decat al meu
BughyRy
25-07-2008, 05:07 PM
cclickdogy : cum ti-ai dat seama?:O:O normal ca am vrut sa iti arat ca eu am mai bun decat al tau, ceva rau in asta? :))
mikkel : mersi
Agy23
25-07-2008, 08:15 PM
@BughyRy. Nu se scrie "Casillias" ci Casillas.
BughyRy
25-07-2008, 09:02 PM
acu observ :)), bine ca, cand am salavat poza am scris bine numele =))
totty86
25-07-2008, 09:03 PM
@BughyRy. Nu se scrie "Casillias" ci Casillas.
daca e porecla poate sa scrie cum vrea
Astristul
25-07-2008, 09:10 PM
Portarii astia sub 1.85 reprezinta o mare problema chiar daca au 99 la toate skill-urile! Am avut asa ceva, un portar pe care l-am crescut la tineret si l-am folosit cand am promovat cu FC London. L-am folosit din a 8-a liga pana am ajuns in Premier League. A jucat 8 ani la mine dar am avut mari probleme ca lua goluri des goluri la vinclu din unghi sau din lovituri libere. Daca joci la text-mode/instant results, n-ai probleme, dar daca joci 3d e altceva! Acolo se vede diferenta!
@ cclickdogy
M-au impresionat Kisnorbo si Omozusi. Foarte buni jucatori.
Talentele de 6 stele paradoxal, se dezvolta mai greu decat unul de 4 stele. Foarte ciudat. Nu inteleg de ce!
Astristul
25-07-2008, 09:20 PM
Hmm, vad ca a inceput lumea sa-si arate "muschii". N-oi avea eu jucatorii vostrii dar ... va las sa va convingeti singuri cat de buni sunt jucatorii mei!
Poza 1 - Jucatorul cu acel nume "interesant" s-a dezvoltat foarte bine! :D
Poza 2 - Un portar de viitor!
Poza 3 - Un inlocuitor pentru Sepsi!
Poza 4 - Piesa de rezistenta, abia cumparat pe 50 de milioane de $ de la SC Freiburg. Un inlocuitor pe masura pentru Goian, dar pana atunci sa se dezvolte la rezerve! :p
George05
25-07-2008, 09:34 PM
Hmm, vad ca a inceput lumea sa-si arate "muschii". N-oi avea eu jucatorii vostrii dar ... va las sa va convingeti singuri cat de buni sunt jucatorii mei!
Poza 4 - Piesa de rezistenta, abia cumparat pe 50 de milioane de $ de la SC Freiburg. Un inlocuitor pe masura pentru Goian, dar pana atunci sa se dezvolte la rezerve! :p
Pff, 2m 02 cm. Nu am mai intalnit fundasi asa inalti. Poti sa te consideri un norocos :D
mikkel
25-07-2008, 09:50 PM
pt astristul: dar de ce are jucatorul tau dubla cetatenie, adica romana si germana, daca el e la Steaua? oricum, super jucator Ghita asta, la 19 ani sa valoreze 22 milioane dolari.
Scuze, abia acu am vazut ca ai scris ca e cumparat de la Freiburg. :tocilar:
Astristul
25-07-2008, 10:03 PM
Pff, 2m 02 cm. Nu am mai intalnit fundasi asa inalti. Poti sa te consideri un norocos :D
Cred si eu, tocmai de aceea am dat atata pe el. Prima data am negociat in octombrie, valoarea lui de piata era de 21 mil, am trimis un agent sa-mi spuna de la cat sa incep negocierile, am inceput cu 25, am ajuns la 35, si pana la urma au refuzat aia.
In ianuarie am reluat negocierile, am oferit 35, au venit iarasi pentru mai multi bani, pentru ca se bagase si Rapid pe fir, am zis sa dau 50 ca poate accepta oferta, si a acceptat-o! :D
cclickdogy
26-07-2008, 09:14 AM
mie imi plac mult primi doi jucatori dar nici ceilalti nu sunt departe de ei....apropo de kisnorbo si omozusi probabil ca te au impresionat pt ca sunt evoluati mai mult ei avand 26 de ani iar restul 22-23
Astristul
26-07-2008, 09:44 AM
mie imi plac mult primi doi jucatori dar nici ceilalti nu sunt departe de ei....apropo de kisnorbo si omozusi probabil ca te au impresionat pt ca sunt evoluati mai mult ei avand 26 de ani iar restul 22-23
Da si pentru asta, dar si pentru faptul ca asa am avut si eu la FC London! :D Diferenta e ca jucatorii aia erau de la centrul meu de tineret si s-au dezvoltat asa din cauza promovarilor succesive! :cool:
undertaker
26-07-2008, 12:40 PM
ma voi de la cati ani aduceti jucatorii la prima echipa din centrele de juniori?
kata_to
26-07-2008, 12:46 PM
eu ii aduc la 18-19 ani,joaca cel putin un an pentru dinamo 2,iar
apoi daca sunt destul de buni fac pasul spre echipa mare
undertaker
26-07-2008, 01:00 PM
eu ii aduc la 18-19 ani,joaca cel putin un an pentru dinamo 2,iar
apoi daca sunt destul de buni fac pasul spre echipa mare
da, dar echipa a 2a nu joaca in nici un camp, stau acolo si doar se antreneaza
BughyRy
26-07-2008, 01:10 PM
la el ii joaca
kata_to
26-07-2008, 02:10 PM
da, dar echipa a 2a nu joaca in nici un camp, stau acolo si doar se antreneaza
joaca si a terminat pe primul loc de 2 ori...pacat ca e regula aia ca
a doua echipa nu poate juca in prima liga...acum degeaba o schimb din editor:|
Astristul
26-07-2008, 02:55 PM
ma voi de la cati ani aduceti jucatorii la prima echipa din centrele de juniori?
De regula cei care au deja 19 ani, sau cei care implinesc 19 ani pana in luna decembrie. Daca nu ii semnati ei vor disparea pe 1 iulie!
@ kata_to
Tocmai asta e si ideea! ;)
Liga de Rezerve la mine nu permite promovarea/retrogradarea. De aceea functioneaza fara sa crape jocul!
M.I.L.32
26-07-2008, 04:28 PM
Al 2-lea jucator cu 6 stele :D de cand joc manager.
Mi l-a oferit un agent si a costat 300.000
http://img520.imageshack.us/img520/3373/gkqu8.th.png (http://img520.imageshack.us/my.php?image=gkqu8.png)
BughyRy
26-07-2008, 05:09 PM
nu exceleaza in inaltime dar oricum cred ca va fi o mare vedeta :P
Astristul
26-07-2008, 05:30 PM
Al 2-lea jucator cu 6 stele :D de cand joc manager.
Mi l-a oferit un agent si a costat 300.000
La ce varsta ti l-a oferit si ce nivel avea atunci?
Parerea mea despre astia de 6* am mai zis-o si sunt sub aia de 4* (ca dezvoltare)!
M.I.L.32
26-07-2008, 05:36 PM
Azi mi l-a oferit (16 ani si lvl 67). Am avut intr-o alta cariera unul de 13 ani sau ceva de genu ,dar era varza...
zloty
26-07-2008, 05:48 PM
nush care e faza cu stelele ,dar am avut de 6 stele mai slabi decat aia cu 1 stea sau 2 dar odata dezvoltati au o cota ff mare la transferuri
kata_to
26-07-2008, 05:49 PM
de ce la unii arata inaltimea in centimetri iar la alti 5.10 6.05 etc??
de unde aleg cum sa mi apara inaltimea??
M.I.L.32
26-07-2008, 05:56 PM
Acolo unde iti alegi banii(dolari , euro sau lire) , undeva in dreapta scrie unitatile de masura :"imperial" si "metric" . "Metric" folosesc eu.
http://img364.imageshack.us/img364/6861/46153742on3.th.png (http://img364.imageshack.us/my.php?image=46153742on3.png)
cclickdogy
26-07-2008, 07:26 PM
eu pe la 19-20 de ani si ii pun titulari in majoritatea meciurilor pe cei care stiu ca au talent si pot evolua ceva mai repede..si dupa jumatate de sezon se vede un messi in campionatu romaniei
Astristul
26-07-2008, 07:31 PM
eu pe la 19-20 de ani si ii pun titulari in majoritatea meciurilor pe cei care stiu ca au talent si pot evolua ceva mai repede..si dupa jumatate de sezon se vede un messi in campionatu romaniei
Ca sa fie un Messi in Liga 1, trebuie sa aibe nivel 90 la 20 de ani! :rolleyes: Deci nu prea cred!
@ M.I.L.32
Ai avut noroc cu oferta aia. Se poate dezvolta bine, acum depinde. Sunt sceptic in legatura cu asta, dar orice se poate intampla! ;)
M.I.L.32
26-07-2008, 09:13 PM
A jucat deja primul meci in campionat (l-am luat de la tineret sa vad ce poate ) si a avut nota 10 la sfarsitul meciului... Sunt foarte curios ... poate o sa fie un mare "star". Oricum, daca o sa creasca mult o sa revin cu un nou print screen.(sa ma laud :D)
Astristul
26-07-2008, 10:28 PM
A jucat deja primul meci in campionat (l-am luat de la tineret sa vad ce poate ) si a avut nota 10 la sfarsitul meciului... Sunt foarte curios ... poate o sa fie un mare "star". Oricum, daca o sa creasca mult o sa revin cu un nou print screen.(sa ma laud :D)
Nota 10 in 3d, sau text-mode/instant results? E o MARE diferenta!
cclickdogy
26-07-2008, 10:31 PM
Ca sa fie un Messi in Liga 1, trebuie sa aibe nivel 90 la 20 de ani! :rolleyes: Deci nu prea cred!
@ M.I.L.32
Ai avut noroc cu oferta aia. Se poate dezvolta bine, acum depinde. Sunt sceptic in legatura cu asta, dar orice se poate intampla! ;)
vorba vine ....
M.I.L.32
26-07-2008, 11:08 PM
Care e diferenta ??? A fost in 3D.
Astristul
26-07-2008, 11:51 PM
Care e diferenta ??? A fost in 3D.
Diferenta este ca intr-un meci 3d se vede ce jucator are valoare si ce jucator nu are valoare. Poti sa ai un jucator de 1 stea si sa fie mai valoros pe teren intr-un meci 3d decat un jucator de 5/6 stele. Nota 10 intr-un meci 3d obtinuta de un portar este foarte greu de obtinut si trebuie sa joace excelent ca sa fie notat ca atare. In timp ce nota 10 in text-mode/instant results poate fi obtinuta usor si nu atesta valoarea acelui jucator. Mai mult el se poate dezvolta incredibil de mult si usor in text-mode/instant results decat in 3d!
kata_to
27-07-2008, 11:14 AM
la mine portarul mereu ia nota 10..cred ca e din cauza gameplay ului pe care il
folosesc
Andutzu
27-07-2008, 01:22 PM
Si la mine portarul in 3D ia mai mereu 10,iar cand joc text mode nu ia niciodata.nu am luat vreodata mai mult de 8,9(foarte rar) cu portatrul si chiar nu-mi place treaba asta,oricat de bine ar apara tot nu ia 10
Astristul
27-07-2008, 04:20 PM
Si la mine portarul in 3D ia mai mereu 10,iar cand joc text mode nu ia niciodata.nu am luat vreodata mai mult de 8,9(foarte rar) cu portatrul si chiar nu-mi place treaba asta,oricat de bine ar apara tot nu ia 10
Daca pierzi la limita sau faci egal si echipa adversa are multe ocazii, portarul ia 10 in text-mode/instant results! ;)
Andutzu
27-07-2008, 04:30 PM
Crede-ma ca am jucat in fifa manager 08 sute de meciuri,cu vreo 5-6 echipe si nu mi s-a inatamplat niciodata ca portarul sa ia 10.am avut meciuri in care au aparat senzational fara sa ia gol cu vreo 2 penalty-uri si tot degeaba.posibil la instant result sa ai dreptate,nu stiu ca nu joc deloc in aces mod.
BughyRy
27-07-2008, 07:03 PM
Eu joc 3D majoritatea meciurilor, imi i-a destul de des portarul 10 :-@ oricum am un portar de nota 10 :P
trista
27-07-2008, 10:10 PM
si yo la fel da portaru meu ia 10 pt ca apara numa suturi de la distanta pt ca oponentii nu reusesc sami penetreze apararea
trista
27-07-2008, 11:02 PM
adevaratul mod de joc in care vezi intradevar cat de buna e echipa ta e 3d
kata_to
27-07-2008, 11:48 PM
daca ai un gameplay bun...ca daca nu degeaba joaca echipa ta bine
ca adversarul scapa o data spre poarta si apararea sta ca dreaq in teren
trista
28-07-2008, 12:10 AM
daca ai un gameplay bun...ca daca nu degeaba joaca echipa ta bine
ca adversarul scapa o data spre poarta si apararea sta ca dreaq in teren
yo joc cu gameplayu obisnuit,simi merge foarte bine,apararea trebe antrenata bn,si e antrenata de mn in training group si mai ales nu face schimbari dese la fundasi,mai schimbi pe ici pe colo da dak schimbi des no sa se mai inteleaga fundasii intre ei,a si nu juca la offside,daca greseste unu gta sa dus tot,da faci cum vrei
zloty
28-07-2008, 08:56 PM
ce am eu mai bun in primu 11
http://img144.imageshack.us/img144/5116/screenshot001zd7.th.png (http://img144.imageshack.us/my.php?image=screenshot001zd7.png)
http://img144.imageshack.us/img144/8817/screenshot002bj2.th.png (http://img144.imageshack.us/my.php?image=screenshot002bj2.png)
http://img144.imageshack.us/img144/6420/screenshot003uh1.th.png (http://img144.imageshack.us/my.php?image=screenshot003uh1.png)
de altfel toti jucatori din primu 11 de la mn sunt de la centru ,am preferat sa numai cumpar doar sa promovez
Astristul
28-07-2008, 09:26 PM
ce am eu mai bun in primu 11
de altfel toti jucatori din primu 11 de la mn sunt de la centru ,am preferat sa numai cumpar doar sa promovez
O mica sugestie:
Nu e nevoie sa le uploadezi in alta parte. Daca te uiti atent cand postezi ai observa ca poti uploada poze folosind functiile forumului! ;)
Referitor la pozele tale, portarul si extrema austriaca mi se par foarte buni! :)
BughyRy
28-07-2008, 11:10 PM
Referitor la pozele tale, portarul si extrema austriaca mi se par foarte buni! :)
mie extrema imi place cel mai mult :), portari vad la tot pasul :P
George05
28-07-2008, 11:44 PM
Totusi nu reusesc sa`mi dau seama cum cresc la voi jucatorii in 3-4 ani in asa hal, sa ajunga la 99 cam la toate skill-urile. Chiar si jucandu-i meci de meci. Ma gandesc ca are importanta si in ce campionat joci, si eu sincer sa fiu nu prea am jucat decat in Anglia. Ma rog, poate aveti voi vreo reteta de succes :p
Astristul
29-07-2008, 12:18 AM
Totusi nu reusesc sa`mi dau seama cum cresc la voi jucatorii in 3-4 ani in asa hal, sa ajunga la 99 cam la toate skill-urile. Chiar si jucandu-i meci de meci. Ma gandesc ca are importanta si in ce campionat joci, si eu sincer sa fiu nu prea am jucat decat in Anglia. Ma rog, poate aveti voi vreo reteta de succes :p
De regula se dezvolta foarte bine la tineret. Eu am avut un CM de 16 ani la Steaua de nivel 62, iar cand si-a terminat junioratul avea 77, iar dupa 1 an a trebuit sa il bag in prima echipa si sa-l trimit pe Plesan la a 2-a pentru ca era prea bun! :)
George05
29-07-2008, 10:57 AM
De regula se dezvolta foarte bine la tineret. Eu am avut un CM de 16 ani la Steaua de nivel 62, iar cand si-a terminat junioratul avea 77, iar dupa 1 an a trebuit sa il bag in prima echipa si sa-l trimit pe Plesan la a 2-a pentru ca era prea bun! :)
La staff trebuie sa ai vreun antrenor special ? Ma refer daca are importanta ce abilitati are antrenorul de juniori. (in afara de faptul ca trebuie sa fie "High Expererienced" :D)
Astristul
29-07-2008, 11:21 AM
La staff trebuie sa ai vreun antrenor special ? Ma refer daca are importanta ce abilitati are antrenorul de juniori. (in afara de faptul ca trebuie sa fie "High Expererienced" :D)
Uite aici ce fel de personal angajez la club! ;)
http://board.fm08.de/index.php?showtopic=657155&st=0&p=1025940&#entry1025940
zloty
29-07-2008, 02:41 PM
nu stiu daca e un factor da eu am acelas antrenor de la juniori de cand am inceput jocu :-?? o fis i de la asta:P
popeye
29-07-2008, 03:22 PM
la echipa de juniori iti trb un antrenor bun da la echipa de seniori tre sa stii sa antrenezi tu,yo schimb antrenamentu mai zilnic si merge ff bine
M.I.L.32
31-07-2008, 12:15 PM
=Astristul;205113]@ M.I.L.32
Iata-l dupa aproape un sezon:http://img301.imageshack.us/img301/7767/51168401kn2.th.png (http://img301.imageshack.us/my.php?image=51168401kn2.png)
Si am observat ceva: - a crescut in greutate si inaltime ! :eek:
Acest lucru nu-l stiam pana acum.
Si la sfarsitul sezonului :
http://img210.imageshack.us/img210/2527/81834479oq5.th.png (http://img210.imageshack.us/my.php?image=81834479oq5.png)
Astristul
31-07-2008, 01:50 PM
De regula ei cresc in inaltime si greutate cat timp sunt inca la tineret. Odata ce le oferi contracte la prima echipa/rezerve, procesul acesta se opreste.
Am cateva intrebari:
1. De ce nu l-ai pastrat la tineret inca 1 an ca sa se dezvolte mai bine?
2. L-ai folosit in fiecare meci? Si daca nu, cat la % a jucat in sezonul acela, indiferent de competitie?
George05
31-07-2008, 02:24 PM
Care sunt tarile in care va construiti de obicei "Youth Camps" si bineinteles unde ati observat ca gasiti destul de multe talente ? Eu de obicei construiam in Nigeria, Argentina, Brazilia, dar m-am gandit sa mai schimb.
zloty
31-07-2008, 03:11 PM
Care sunt tarile in care va construiti de obicei "Youth Camps" si bineinteles unde ati observat ca gasiti destul de multe talente ? Eu de obicei construiam in Nigeria, Argentina, Brazilia, dar m-am gandit sa mai schimb.
incearca tarile nordice +elvetia belgia si austria,eu de acolo imi iau jucatori f buni ,din argentina si brazilia mai rar imi dau talente
totty86
31-07-2008, 06:42 PM
Eu construiesc aleator pentru ca am observat ca nu vin de undeva anume talente , o data mi-au venit din Armenia jucatori bomba care joaca in nationala mereu de la 19 ani iar alta data nu mi-a venit niciunu decat cu maxim 60 iar ceilalti erau cam pe la 73 deci eu cred ca e aleator modul in care vin ;)
Astristul
31-07-2008, 08:03 PM
La cariera cu Steaua de acum am 3 tabere: la Craiova, Chisinau si Tokyo, upgradate la maximum dar abia daca scot 1-2 fotbalisti/tabara/an. :(
In cariera veche cu FC Londra, aveam 32 de tabere si gaseam 3 noi jucatori/luna.
Cat despre tabere de tineret, cele mai eficiente erau din Coasta de Fildes, Rusia, Africa de Sud, Croatia, Serbia, Franta, Italia, Anglia, Moldova si cam atat. Printre cele mai slabe se numarau Norvegia, Danemarca, Suedia, Turcia, Romania, Argentina, Brazilia, Olanda, Australia, S.U.A. si Mexic. Toate acestea sunt date de numarul de jucator talentati (minim 4*) pe care i-am luat la club.
Deci va recomand sa construiti tabere in tari mai putin cunoscute gen Bolivia, Costa Rica, Arabia Saudita, Luxemburg, San Marino, Venezuela si altele de genul asta, sa le upgradati la maximum si sunt sigur ca veti fi multumiti.
George05
31-07-2008, 09:35 PM
Costa de Fildes ? :| Eu nu am gasit-o pe nicaieri, chiar as fi vrut sa construiesc acolo o tabara.
Patryck
01-08-2008, 02:15 AM
Cel mai bun produs al meu de la Centurul de Juniori :D.Din cate imi aduc aminte mia fost oferit de un agent pe la varsta de 15 ani.La 17 ani lam bagat in prima echipa dupa ce am reusit sa scap de Zapata.
Ceva pareri?Si sfaturi despre ce ar mai trebuii sa fac ca sai mai creasca valoarea :p ?
M.I.L.32
01-08-2008, 07:51 AM
De regula ei cresc in inaltime si greutate cat timp sunt inca la tineret. Odata ce le oferi contracte la prima echipa/rezerve, procesul acesta se opreste.
Am cateva intrebari:
1. De ce nu l-ai pastrat la tineret inca 1 an ca sa se dezvolte mai bine?
2. L-ai folosit in fiecare meci? Si daca nu, cat la % a jucat in sezonul acela, indiferent de competitie?
Da , l-am folosit meci de meci un sezon intreg (in toate competitiile).
Era mai bine sa il mai las la tineret inca un an? De ce se dezvolta mai bine acolo? :confused:
totty86
01-08-2008, 08:49 AM
Si eu am observat ca se antreneaza mai bine la tineret decat la prima echipa , pai am avut un junior care de la 16 ani pana la 18 cand l-am luat de la juniori a crescut de la 65 la 77 iar la seniori in 4 ani a mai crescut de la 77 la 87 deci 12 nivele in 2 ani de juniorat si 10 in 4 ani la echipa mare
da cum se fac centrele astea?si cum poti fake echipa satelit?
Maryusake
01-08-2008, 12:30 PM
Cel mai bun produs al meu de la Centurul de Juniori :D.Din cate imi aduc aminte mia fost oferit de un agent pe la varsta de 15 ani.La 17 ani lam bagat in prima echipa dupa ce am reusit sa scap de Zapata.
Ceva pareri?Si sfaturi despre ce ar mai trebuii sa fac ca sai mai creasca valoarea :p ?
Sa pui mana pe abecedar!
@Dacy, use the brain,is never too late!
eu sa pun mana pe abecedar...imi raspundeti si mie
Orlandelu
01-08-2008, 01:38 PM
pentru centre de juniori te duci sus la club facilities/new youth camps, selectezi tara si dai build cred...fiecare echipa are o echipa de rezerve, vezi sus la reserve team, doar ca unele nu joaca in vreo liga...
Astristul
01-08-2008, 01:44 PM
Costa de Fildes ? :| Eu nu am gasit-o pe nicaieri, chiar as fi vrut sa construiesc acolo o tabara.
Nu poti sa construiesti acolo pentru ca nu ai vreun patch care sa contina liga de acolo. Eu am instalat patch-ul am sters liga si am pastrat doar 8 cluburi (pentru ca echipele sa poata juca intre ele fara sa fie o liga in joc din tara respectiva). ;)
Orlandelu
01-08-2008, 02:52 PM
Nu poti sa construiesti acolo pentru ca nu ai vreun patch care sa contina liga de acolo. Eu am instalat patch-ul am sters liga si am pastrat doar 8 cluburi (pentru ca echipele sa poata juca intre ele fara sa fie o liga in joc din tara respectiva). ;)
download te rog... :rolleyes:
George05
01-08-2008, 04:07 PM
Same here :))
//Edit : daca ai vreun patch si pentru ghana ar fi perfect
eusebio90
01-08-2008, 04:08 PM
vreau sa stiu si eu kum jok la fifa manager k la fifa 2008
pls
unde dai sa construiesti centre
totty86
01-08-2008, 05:48 PM
unde dai sa construiesti centre[/QUOTE=Orlandelu;205989]
[QUOTE]pentru centre de juniori te duci sus la club facilities/new youth camps, selectezi tara si dai build cred...fiecare echipa are o echipa de rezerve, vezi sus la reserve team, doar ca unele nu joaca in vreo liga...
nu vezi ca ti-a spus astristu ? ti-a explicat perfect
BughyRy
01-08-2008, 06:37 PM
vreau sa stiu si eu kum jok la fifa manager k la fifa 2008
pls
nu poti, poti controla doar un jucator
Varaloi
01-08-2008, 07:39 PM
Dar nici nu ti-ar trebui, jocul se numeste Fifa MANAGER, daca vrei sa joci ca la Fifa, joaca Fifa duh
si se trimit echipele acolo la centre..daca da ziketim cum?
scuze da joc pentru prima data manager
Astristul
02-08-2008, 12:35 AM
Same here :))
//Edit : daca ai vreun patch si pentru ghana ar fi perfect
E si Ghana acolo! ;)
http://www.managerfifa.com/download/africa.rar
George05
02-08-2008, 12:03 PM
E si Ghana acolo! ;)
http://www.managerfifa.com/download/africa.rar
Si acum bineinteles ca urmeaza o intrebare. Daca nu sterg ligile, asa cum ai facut tu, exista posibilitatea sa mi se incarce mai greu jocul ?
Astristul
03-08-2008, 01:04 AM
Si acum bineinteles ca urmeaza o intrebare. Daca nu sterg ligile, asa cum ai facut tu, exista posibilitatea sa mi se incarce mai greu jocul ?
Nu, nicidecum. Poti sa le lasi asa, atata timp cat nu alegi vreo liga in plus care sa fie din Africa, jocul nu se va incarca mai greu! ;)
Astristul
03-08-2008, 11:50 AM
Tin sa precizez faptul ca acum m-am uitat in editor si acel jucator, Alexandru Ghita, eu l-am creat deoarece este real, joaca la tineretul lui Freiburg, si are in momentul asta 14 ani. Eu l-am bagat in editor cu 1.60m si de aceea a ajuns la inaltimea de 2 m, din cauza ca a jucat la tineret! Acolo ei cresc foarte mult in inaltime + greutate!
mikkel
03-08-2008, 03:15 PM
"artistule" :p, la sfatul tau, am cautat si am gasit patchuri cu mai multe tari si campionate, le-am instalat, iar acum pot construi tabere de juniori in tari precum Bahamas, Bermude, Aruba, Anguilla, Antilele Olandeze, Nepal, Indonezia, Bhutan, Brunei si multe, multe altele...chestia e ca as vrea sa construiesc mai mult de 32 tabere de tineret si nu stiu daca pot modifica vreu fisier ceva, ca jocul sa-mi permita sa fac lucrul asta...stii tu ceva de genu?
Criton
03-08-2008, 04:16 PM
abia astept, fifa manager 09, se pare ca va avea gameplayul modificat, pe noul sistem de la fifa 09.
Astristul
03-08-2008, 06:48 PM
"artistule" :p, la sfatul tau, am cautat si am gasit patchuri cu mai multe tari si campionate, le-am instalat, iar acum pot construi tabere de juniori in tari precum Bahamas, Bermude, Aruba, Anguilla, Antilele Olandeze, Nepal, Indonezia, Bhutan, Brunei si multe, multe altele...chestia e ca as vrea sa construiesc mai mult de 32 tabere de tineret si nu stiu daca pot modifica vreu fisier ceva, ca jocul sa-mi permita sa fac lucrul asta...stii tu ceva de genu?
Asta se intampla deoarece cluburile din tarile respective nu au corect pusa latitudinea si longitudinea (adica pozitia geografica) in setarile clubului din editor. ;)
mikkel
03-08-2008, 07:20 PM
Asta se intampla deoarece cluburile din tarile respective nu au corect pusa latitudinea si longitudinea (adica pozitia geografica) in setarile clubului din editor. ;)
ma refeream la faptul daca pot face mai mult de 32 de tabere de juniori in lume, daca stii tu daca pot modifica ceva ca jocul sa imi permita sa fac lucrul asta...
Astristul
03-08-2008, 10:14 PM
ma refeream la faptul daca pot face mai mult de 32 de tabere de juniori in lume, daca stii tu daca pot modifica ceva ca jocul sa imi permita sa fac lucrul asta...
Scuze, m-am grabit cu raspunsul! :p
Pai nu, este codat in joc si nu poate fi modificat, la fel cum nu poate fi modificat nici timpul de constructie al acelor tabere de tineret! ;)
Si in plus crede-ma ca nu ai nevoie de mai mult de 32. Dupa parerea mea si asa sunt prea multe. Daca stii in ce tara sa-ti construiesti asa ceva este foarte bine!
BughyRy
06-08-2008, 09:40 PM
Sa-l consider jucatorul bun?:) L-am adus dupa primul sezon de la echipa de juniori. Am ramas :O cand i-am vazut inaltimea :)
zloty
06-08-2008, 10:45 PM
Sa-l consider jucatorul bun?:) L-am adus dupa primul sezon de la echipa de juniori. Am ramas :O cand i-am vazut inaltimea :)
am un jucator imprumutat care are 1 46 :P midget:))
Astristul
06-08-2008, 10:46 PM
Este destul de bun. Daca il lasai si tu la tineret scoteai ceva si mai bun, dar e bine si asa. Vezi sa-l folosesti regulat ca sa se dezvolte mai bine! ;)
BughyRy
06-08-2008, 11:52 PM
Nu am putut sa-l las mai mult, m-au obligat sa-i fac contract altfel riscam sa plece :(, voiam sa-l mai las un an... dar nu s-a putut
cu reverse team ce poti fake?
totty86
07-08-2008, 10:26 AM
cu reverse team ce poti fake?
cu ce ?
BughyRy
07-08-2008, 11:21 AM
poate cu reserve team :)
da un search pe topicul asta http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=6503
e vorba despre echipa de rezerve
r_a_z_v_a_n_13
07-08-2008, 12:00 PM
am un jucator f talentat la tineret kre a implinit d curand 17 ani .antrenoru de acolo mi-l propune mai mereu la prima echipa.e mai bine sa il las sa creasca acolo sau sa ii ofer contract si sa il iau la echipa mare ??
BughyRy
07-08-2008, 12:26 PM
lasa-l acolo cat poti (adica pana face 18 spre 19 ani)
Aiurea. Asa procedam si eu. Cautam de innebuneam sa gasesc antrenori pentru fiecare centru de juniori, chiar gaseam, dar am observat ca n-are rost sa fac asta deoarece antrenorii aia sunt pusi de forma. Am avut numai "Hugely experienced" + "+12% faster improvements in individual skills" si jucatorii aceia din centru ramaneau la fel. Situatia se schimba radical cand ii aduceam la club, deoarece, desi aveam acelasi profil de antrenor ca si la centru de juniori, jucatorii se imbunatateau chiar si cu 5 puncte pe sezon, si asta in conditiile in care nicio echipa de tineret nu juca in vreo liga!
La centrele de juniori in momentul asta nu am niciun antrenor si nici nu am de gand sa angajez asa ceva. Iar talentul minim pentru recrutare este de 4*. Jucatori descoperiti sunt multi, dar nu pe profilul echipei mele. De exemplu eu folosesc la toate echipele sistemul 4-1-2-1-2, si in centre imi descopereau SW, ANC, LWB/RWB, RW/LW, CF, toate acestea fiind pozitii unice (adica nu au alta pozitie valabila pentru sistemul meu) si nu se pot dezvolta exact cum ar trebui daca i-as lua la echipa. Deci jucatorii aceia sunt inutili pentru sistemul meu. Si 70% din jucatorii descoperiti la acele centre sunt cu pozitiile de mai sus! :(
Asta este cel mai mare dezavantaj. Dar cum apare un jucator bun pe vreo pozitie din sistemul echipei, il iau la echipa imediat! :)
Daca are rw si tu vrei rm il poti pune rm chiar daca nu are aceasta pozitie dupa 5 , 6 meciuri o sa aiba aceasta pozitie si level o sa fie exact ca la cel de dinainte
BughyRy
08-08-2008, 07:08 AM
ryan in cazul in care se acomodeaza, nu toti jucatorii devin compatibili 100% pe alte posturi
stelistul92
08-08-2008, 09:29 AM
Hmm n-am mai jucat fifa manager de aproximativ o luna. Imi amintesc ca aveam un portar in jur de 85 level si 30 de milioane valoare, varsta 19 ani. A jucat un sezon in echipa mare sa ajunga asa, a prins si nationala. Era cam singurul jucator foarte bun crescut de mic.
lobby_one1
25-08-2008, 04:23 PM
da cum gasesc si io jucatori de 6 stele ca nam vazut niciodata si jok de molt :D ?
Astristul
25-08-2008, 05:44 PM
Daca are rw si tu vrei rm il poti pune rm chiar daca nu are aceasta pozitie dupa 5 , 6 meciuri o sa aiba aceasta pozitie si level o sa fie exact ca la cel de dinainte
Nu-mi spui vreo noutate. Eu am scos in evidenta altceva in acel post.
@ lobby_one1:
Fa cum face Gigi si incepe sa construiesti o Biserica (nu e gluma), sau cumperi una deja facuta, pe terenul clubului (la extend club facilities). ;)
lobby_one1
25-08-2008, 09:42 PM
ms Astristul :D ..o sa construiesc 10-20 de biserici..
:))pentru ce sa construiesti biserici
undertaker
04-09-2008, 09:17 AM
in ce tari va construiti de obicei centre de juniori?
Varaloi
04-09-2008, 09:20 AM
in ce tari va construiti de obicei centre de juniori?
Eu le construiesc aleatoriu, dar te-as sfatui sa nu construiesti in tarile mari, pentru ca sunt mai scumpe iar jucatorii au acelasi level ca in orice alta tara.
ionut90
04-09-2008, 10:23 AM
Am citit pe undeva ca taberele din BOLIVIA ROMANIA si BRAZILIA, dau pusti foarte buni, adica au procentaj mare de a avea 5 stele.
daca sti codurile tarilor poti modifica procentajele din fisierul "Parameter File - International Youth Camps.txt" , aflat in folderul "fmdata". Din ce tin eu minte romania are codul 39, dar nu sunt sigur.
Deasemenea din fisierul acela, poti modifica si preturile pt construire si intretinere a taberei. Nu necesita reinceperea jocului
BughyRy
04-09-2008, 03:19 PM
suntem oameni seriosi, nu facem smecherii pentru a profita, ai un - de la mine
ionut90
04-09-2008, 05:59 PM
suntem oameni seriosi, nu facem smecherii pentru a profita, ai un - de la mine
Dupa ce l-ai jucat nemodificat, de ce sa nu incerci si alte moduri de joc. Eu ma folosesc de "cheat-ul" acesta ca sa joc cu un create-a-club numai cu pusti veniti din tabere.
BughyRy
04-09-2008, 07:36 PM
une sa sa-i scazi valoarea pentru a avea bani si una e sa-i pui taberei sa-ti scoata 100% jucatori de 6 stele
ionut90
04-09-2008, 09:27 PM
Desigur ca la costuri m-am referit.
Astristul
05-09-2008, 02:31 PM
une sa sa-i scazi valoarea pentru a avea bani si una e sa-i pui taberei sa-ti scoata 100% jucatori de 6 stele
Lucru imposibil. In fisierul acela text poti seta ce fel de jucator de 3,4 respectiv 5 stele pot iesi din tabara respectiva. Pentru 6* nu exista parametrul specific in niciun fisier editabil. Este posibil sa existe in niste fisiere greu de decodat ale jocului.
BughyRy
05-09-2008, 05:58 PM
intradevar... :) oricum nu folosesc astfel de tertipuri :-j
Dinamovistu_14
07-09-2008, 01:37 PM
cand am inceput sa jok fifa manafer 08 nu dadeam niki o sansa jucatorilor de 17-18 ani dara aseara am fost la meci la uta si au avut pe teren 4 juniori si echipa joaca foarte bine..acum am inceput si eu sa iau jucatori celor care nu a u facuto va sfatuiesc sa o faceti
:P @ 7 0
09-09-2008, 10:03 AM
am sa propun si eu un jucator foarte bun saivet de la bordeaux are 5 stele il transferi cu maxim 1 mil euro 16 ani ;)
reemoon
16-09-2008, 11:46 PM
am si eu o intrebare cum ai pus echipa de rezerve sa joace in vreo liga????
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.