PDA

View Full Version : Lovituri Libere

haSSen
04-05-2008, 12:47 AM
Cum vi se par loviturile libere ? Mie ca jucator de pe tastatura mi se par super grele ... joc de o saptamana si am dat doar un gol din lovitura libera.

Cei care stiu sa le bata bine sa imi dea si mie un sfat ... pentru restul care posteaza aiurea sa se abtina .

haSSen
06-05-2008, 11:47 AM
Nu am gasit butonul EDIT asa ca scriu alt post .

Se pare ca nu sunt singurul care nu stie sa bata calumea loviturile libere.

crazy boy 2008
06-05-2008, 12:19 PM
Eu dau cam 6 din 10 pe World Class secretul e asa:
Daca esti la marginea careului sa tintesti coltul liber si sa apesi foarte foarte putin pe D putin de tot o linie mica si cam 65-70% e gol sigur

poli tm in fifa
06-05-2008, 12:30 PM
Eu folosesc noul mod de a suta: cu shift ;) Majoritatea sunt goluri ;)

crazy boy 2008
06-05-2008, 01:12 PM
Merge cu shift?:| Imi zici si mie ce si cum?

Razor
06-05-2008, 01:51 PM
apesi shift si apoi sageata jos......vezi ca o sa urce un fel de indicator.....cand se apropie de varf apesi sageata sus.......nu o sa iai intotdeauna.....mai da peste poarta si in zid, insa in 35-40% din cazuri dai niste lovituri exceptionale.....

EUROmania2008
06-05-2008, 02:01 PM
apesi shift si apoi sageata jos......vezi ca o sa urce un fel de indicator.....cand se apropie de varf apesi sageata sus.......nu o sa iai intotdeauna.....mai da peste poarta si in zid, insa in 35-40% din cazuri dai niste lovituri exceptionale.....

cu metoda asta dau si eu si mai dau si atunci cand sunt pe mijlocul portii ci C. Apesi C sa vina un jucator si tinand C sutati. o sa va minunati sa vedeti cum portarul se arunca mult mai tarziu dupa minge ca nu stie cine suteaza

Bogdan_RBF
06-05-2008, 09:48 PM
Eu folosesc noul mod de a suta: cu shift ;) Majoritatea sunt goluri ;)

mersi de "tip",de chestia asta cu shift chiar nu stiam,desi am vazut filmuletzu ala din joc...da akuma inca o chestie...sa dai asa cu efect,din tastatura,se poate??ca la loviturile normale,daca sutezi si tii intro parte ia minge un usor efect...

gigimures
06-05-2008, 10:22 PM
E ma-i mijto modu` de sut cu shift chiar daca nu prea dau gol incep sa invat pe zi ce trece sa dau mai bn :)

TheDayWalk3r
07-05-2008, 06:21 PM
mersi de "tip",de chestia asta cu shift chiar nu stiam,desi am vazut filmuletzu ala din joc...da akuma inca o chestie...sa dai asa cu efect,din tastatura,se poate??ca la loviturile normale,daca sutezi si tii intro parte ia minge un usor efect...
da poti sa dai cu efect dar e umpik mai greu dar eu m-am obisnuit :D
apasati shift + jos + dreapta + sus + stanga (repede), ca sa dati cu efect spre stanga si shift + jos + stanga + sus + dreapta (tot repede) ca sa dati cu efect spre dreapta.. :P

Bogdan_RBF
07-05-2008, 07:39 PM
apasati shift + jos + dreapta + sus + stanga (repede), ca sa dati cu efect spre stanga si shift + jos + stanga + sus + dreapta (tot repede) ca sa dati cu efect spre dreapta.. :P

yep...merge...mersi...am reusit sa dau si io primu gol cu faza asta noua cu shift...cei curios,am reusit sa dau gol chiar daka mio aparut Xu ala rosu akol la sut ^_^

later edit:wow,ce goluri faine am inceput sa dau cu schema asta cu shiftu...:cool: va multumesc inca o data de ponturi

TheDayWalk3r
07-05-2008, 11:30 PM
np ;)
si eu dau goluri muult mai frumoase cu shift :D

Apokalyps
19-05-2008, 09:23 PM

eu fac alcumva:shift+jos+sageata inversa in partea in care vrei sa ia efect mingea(mingea ia efect foarte mare)eu asa fac:D

TheDayWalk3r
20-05-2008, 06:23 PM
eu fac alcumva:shift+jos+sageata inversa in partea in care vrei sa ia efect mingea(mingea ia efect foarte mare)eu asa fac:D

eu nu reusesc sa fac cum zici u :)

Bogdan_RBF
21-05-2008, 05:26 PM

eu nu reusesc sa fac cum zici u :)

nu merge...degeaba zici

og_loCk
21-05-2008, 06:45 PM
acum invatati cum sa dati cu efect?:D

TheDayWalk3r
22-05-2008, 12:00 AM
acum invatati cum sa dati cu efect?:D
ce vb noi si ce pricepi tu ;)

lupu1990
15-06-2008, 09:17 AM
ma nu va luati dupa astia pentru sut cu efect cel mai usor dati camera la maxim intro parte tineti apasat shift repede de 2 ori in jos si apoi apasati stanga+inainte(respectiv dreapta ) eu asa dau gol aproape de fiecare data asta daca nu dau bara

LFreazy
16-06-2008, 07:12 PM
interesante trucuri :D

Ibrahimovic
07-09-2008, 04:50 PM
Parca daca tragi cu shift e bug cel putin asa am auzit;))