View Full Version : Comentariu in Lb. Romana
.:TH3:.[BoSS]
02-05-2008, 06:56 PM
Lucrez de mult timp la el si aproape l-am terminat. Intr-o saptamana cred ca va fi gata. Aici http://youtube.com/watch?v=bZEPydpxWEY sunt cateva faze din comentariu.
Patryck
02-05-2008, 07:06 PM
mane sa fiu sincer unele faze sunt penibile :)
dar in ansamblu ai facut o treaba buna...bv...astept cu nerabdare sa "lansezi"patchul:p
cosmin targoviste
02-05-2008, 07:11 PM
E ok dar incearca sa nu mai sufli cand inregistrezi.
E ok dar incearca sa nu mai sufli cand inregistrezi.
frumos,dar incearca sa mai convingi pe cineva sa mai lucreze cu tine,pentru ca in joc sunt 2 comentatori si deoarece suna si mai bine
@cosmin_targoviste: am inteles mesajul dar cum ai spus-o inseamna sa nu mai respire baiatu' deloc in timp ce comenteaza
cosmin targoviste
02-05-2008, 07:21 PM
si cauta pe cineva cu o voce mai groasa.Ai sanse sa faci ceva frumos.keep working!
stephen
02-05-2008, 07:59 PM
Auzi, dar tu cum anume ai inregistrat comentariul? Pentru ca mie mi se pare ca e inregistrat peste video, nicidecum integrat in joc.
gigimures
02-05-2008, 08:25 PM
Eu am auzit niste voci aiurea pe la 1:03!Sunt soapte...sigur nu minti?
pikciu
02-05-2008, 08:52 PM
Ha ha, nice try. Sigur o sa fie o revolutie a patchurilor. Propun ban pentru copilul asta. :)
crazy boy 2008
02-05-2008, 09:17 PM
Nare cum:| sa zica comentatoru ce meci e:P
tu ai facut decat pt Barcelona?
;184962']Lucrez de mult timp la el si aproape l-am terminat. Intr-o saptamana cred ca va fi gata. Aici http://youtube.com/watch?v=bZEPydpxWEY sunt cateva faze din comentariu.Yay, abia astept versiunea full. ^_^
champion
02-05-2008, 10:18 PM
Cred ca nici el nu stia ce face :pokey:
Fiecare cu cat il duce capu :))
johnny
02-05-2008, 10:47 PM
;184962']Lucrez de mult timp la el si aproape l-am terminat. Intr-o saptamana cred ca va fi gata. Aici http://youtube.com/watch?v=bZEPydpxWEY sunt cateva faze din comentariu.
Mie imi place. Dupa cum nu a incercat nimeni sa faca asa ceva pana acum nu inteleg de ce il respingeti? Incercati-l cand il va scoate la final si daca va place il folositi, daca nu, nu.:p
PICIU_PCH
02-05-2008, 11:01 PM
ce sa`ti placa la acest " patch " ? ? ? ? ?
Cum sufla-n microfon cred ca ii place =))
"Eu am auzit niste voci aiurea pe la 1:03!Sunt soapte...sigur nu minti?"
Soapte aud in noapte salalala =))
andrei_fcmbacau
03-05-2008, 01:46 AM
este primul care incerca sa faca un comentariu in romana ce parca la PES credea cineva ca va exista comentariu in romana
RF7 daca tot zici ca e praf de ce nu faci tu unul profesionist
SUT SI GOLLLLLLLLL
Daca imi dai tu bani iti fac ma nehalitule ce iti place cum auzi soapte prin noapte si cum manca microfonu de foame?baga-l in fifa atunci n-ai decat:)
DarkComy
03-05-2008, 02:09 AM
RF7, daca nu iti place asta e...nu te lua in gura cu restul. Cui ii place bine, cui nu-i place si mai bine. Unii postati doar ca sa va aflati in treaba. Treaba fiecaruia, ce editeaza si cum iese.
Mda ok,dar e chiar penal sa iti placa asa ceva dar ai dreptate e alegerea,fiecaruia
Tevez
04-05-2008, 06:39 PM
eu am comentariu facut de cei de la kanal d dar e pt pes 08 daca stie cineva sa modifice sa ma contacteze..
BadBoy_Damyan
05-05-2008, 03:57 AM
pai astfel de comentarii va pot face si eu :P doamne cat pot minti unii :D =)) ( auzi la el ca e aproape full si ca in scurt timp il va pune aici =)) sunt curios cand va aparea acest patch ) <b>el comenteaza peste joc nu in joc :D </b>asa pot juca si eu fifa , dau volumul la minim la comentatori , bag microfonul si comentez si eu meciuri pana ma satur :P da doar asa pt a face un video ca de patch nici nu se pune problema :D
dupa voce nu pare a depasi 14 ani
ma indoiesc ca ar putea face el un asemenea patch maret tinand cont ca nici cei de la PES nu au fost in stare sa faca un comentariu original ( ex : mingea e la jucatorul ____ de la echipa ____ " ) si la el ( " inainteaza spre poarta adversa .... pase .... KAKA .... sut ..... pe langa poarta " )
Sa fim seriosi :D !!!
dorucs
05-05-2008, 03:11 PM
ii fain zine vrumos dar sa nu sufle in mic cand inregistreze si dc vrei sa`i dai ban sati dea tie ban ;) o incercat baiatu
CINE ARE PATCH`URI DE FIFA 08 YD: pglcounterstrike
BadBoy_Damyan
05-05-2008, 03:24 PM
ii fain zine vrumos dar sa nu sufle in mic cand inregistreze si dc vrei sa`i dai ban sati dea tie ban ;) o incercat baiatu
CINE ARE PATCH`URI DE FIFA 08 YD: pglcounterstrike
OFF topic : poate ne traduci si noua ce ai vrut tu sa spui aici :D
ON topic : unde a disparut creeatorul acestui patch ? dupa ce a postat nici ca am mai auzit de el :D sper sa apara ca-mi place enorm patch-ul :lol:
[Arhitect]
05-05-2008, 05:45 PM
mda...clar comentariul e pus peste video si nu modificat fiecare .asf si bagat cu soundmaster....oricum..asteptam patch-ul
Tevez
05-05-2008, 07:09 PM
eu am comentariu facut de cei de la kanal d dar e pt pes 08 daca stie cineva sa modifice sa ma contacteze..
nimeni nu stie????? are cam 500 de mb
stephen
05-05-2008, 07:18 PM
Ala este al echipei PESRomania si nu ai voie sa-l modifici fara acordul lor :p
Tevez
06-05-2008, 05:29 AM
Ala este al echipei PESRomania si nu ai voie sa-l modifici fara acordul lor :p
si ce facem asa intre noi :D fara sa stie ei :p
stephen
06-05-2008, 07:53 AM
si ce facem asa intre noi :D fara sa stie ei :p
Sper ca a fost o gluma...
[Arhitect]
06-05-2008, 08:16 AM
si oricum tot ar fi destul de munca...la pes comentariul este mai scurt decat la fifa....deci...:)
Tevez
06-05-2008, 01:54 PM
Sper ca a fost o gluma...
normal ca a fost o gluma.,....
badin
07-05-2008, 11:29 AM
;184962']Lucrez de mult timp la el si aproape l-am terminat. Intr-o saptamana cred ca va fi gata. Aici http://youtube.com/watch?v=bZEPydpxWEY sunt cateva faze din comentariu.
:)) foarte tare ... bravo... pacat k esti "tanar" daca erai mai matur (la voce) era ceas...
Sasuke_suraj
08-05-2008, 02:28 PM
:lol:Se pare ca tu esti tanar la creier... dar asta este:lol:eu inca astept patchul:lol:
Tevez
08-05-2008, 06:45 PM
creca aman2 sunteti tineri la creieri eu bat pariu ca cel care a inregistrat habar nu are sa faca vreun patch ..... filmuletu ala a fost inregistrat cu ceva si a dat la minim comentariul..... nu se vede???::eek: nu cred ca o sa apara curand vreun patch cu comentariu in romana
kl@udiu
08-05-2008, 07:03 PM
E destul de bun dar iti propun o colaborare cu mai multi pentru a iesi foarte bine! Eu iti recomand Sound Master 08 cu care modifici sunetele si asta trebuie inregistrat foarte clar!Din ce am vazut eu ,cum a zis si tevez,ai inregistrat cumva oricum e ft. bine dar sound master e programul potrivit si este foarte greu de realizat un comentariu in romana. Eu zic ca acest lucru sa fie realizat de cineva adult ,,ca Mihai Caterinca de la kanal D" cum e si patch-ul ala pt. comentariu in limba romana pentru PES:D :)
yo_paul4u10
08-05-2008, 10:03 PM
ma tipul asta ce face comentariul eu zic ca a pus aiurea acel film doar a se deie mare ca face el treaba , de ce credeti ca nu a mai raspuns la intrbarile voastre?
Daca cunva il va scoate si este 100% facut de el imi voi cere scuze, dar fac pariu ca asta nu se va intampla...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.