View Full Version : STEAUA
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
djal3x
07-04-2004, 05:19 PM
Aici va puteti spune parerile de bine sau de rau despre cea mai buna echipa din divizia a...(asta ca sa-l oftic pe D_Dogg :) )
Fan din copilarie....Steaua e echipa mea de suflet din campionatul intern...
Acum nici nu stiu ce e de zis....echipa mere mai bine decat sezonul trecut...sper ca o sa ia campionatul...pentru ca inca un pas gresit al lui Dinamo colaborat cu 3 puncte ale noastre ne duce pe primul loc...
Ca jucatori...pot spune numai ca nu vad rostul lui Pompiliu Stoica ca titular..restul chiar daca (Neaga rateaza enervant de mult , Oprita si el, Aliuta nu mai e cel de sezonul trecut) pot alcatui o echipa care poate ocupa un loc 3 in grupele Champions League..
In concluzie HAI STEAUA !!!!!!!
djal3x
07-04-2004, 06:10 PM
ai dreptate... :) nush de ce dar mie chiar imi place de pompi(ca jucator , normal) si nu-i vad rostul lui Nesu..(Piciorush) In rest despre Pastiluta(Neaga)cred ca si-a revenit..!!!
djatomic
07-04-2004, 11:11 PM
Fratilor Steaua merge mai bine decat anul trecut si dupa mine , asta datorita faptului ca nu a vandut prea multi jucatori si in mare parte e acelasi lot destul de valoros.
Si eu tin cu Steaua de mic , desi la mine in familie sunt numai rapidisti si dinamovisti, dar asta e singur impotriva tuturor , m-am obisnuit ! :P
Cat despre jucatori , imi pare rau ca Aliuta nu mai merge ; ma bucur de venirea lui Munteanu , mare om , mare jucator ; mie personal imi place Pompilica ; Neaga isi revine ; Oprita nu mai merge deloc ; Radoi desi e favoritul meu , in ultimele meciuri a gresit cam mult ; Nesu e prea fragil ; in rest echipa merge ok , sper sa castigam campionatul anul asta desi dupa parerea mea avem cam 45 % sanse , dinamo avand restul , radin nu prea mai are , parerea mea ....
Si la bine si la rau ... HAI STEAUA ! :mishto:
dj-cata
09-04-2004, 03:42 AM
si eu sunt de aceeasi parere....steaua joaca bine acum....si sper sa o tzina tot asa....
tzin si eu cu steaua de multi ani si sper sa ii vad cat mai repede in liga campionilor ca a trecut foarte mult timp de la ultima participare
in momentul de fatza as vedea un prim 11 cu radoi pe dreapta cu dumitru mijlcas si cu dica pe stanga pt ca s-a vazut in meciu cu petrolul ca asa au avut multe ocazii de gol
djal3x
09-04-2004, 04:02 PM
:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: asa e..ma bucur ca mns nu l-a inchis(topicul) :) dar vad ca si el e stelist..!!!!!!mns astept postul tau!!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty:
sanshine
09-04-2004, 05:00 PM
Originally posted by dj-cata@Apr 9 2004, 03:42 AM
in momentul de fatza as vedea un prim 11 cu radoi pe dreapta cu dumitru mijlcas si cu dica pe stanga pt ca s-a vazut in meciu cu petrolul ca asa au avut multe ocazii de gol
lasa-l pe Radoi pe centru. e mare nevoie de el acolo. si cred ca dica poate sa joace in fata lui Dumitru, s-ar intelege binisor.
djal3x
10-04-2004, 12:37 PM
inca un stelist...! :)
dj-cata
12-04-2004, 11:13 PM
ce bine joaca steaua acum cu dica pe stanga....acum avem jucatori tehnici si pe stanga si pe dreapta.....vai de capu apararilor pe care o sa le intalnim :)))) si cand o sa intre si munteanu....o sa ii rupem pe toti
acum sunt si eu optimist.....si sper sa nu ma linistesc miercuri seara.....sa batem pe apulum....si sa trecem pe primu loc :)
Cosmin_ultrasteaua
14-04-2004, 01:38 PM
Avem cel mai bun lot la ora actuala. Daca Piti nu castiga campionatul anul asta ar trebui sa plece.
si eu sunt romanostelist :P !
Cosmin_ultrasteaua
14-04-2004, 10:16 PM
Nu imi vine sa cred cum s-a schimbat jocul stelei. Dupa ce in tur ne aparam bine acum atacul merge iar apararea mai slaba.
Daca fraierii castigau macar un derby...cu dinamo sau rapid acum eram pe val si nu mai scapam titlul....eee..macar au ajuns pe primul loc :mishto:
Cosmin_ultrasteaua
15-04-2004, 01:02 PM
Si sa ramanem acolo pana la final.
dj-cata
15-04-2004, 03:43 PM
avem meci greu acum la pinalty....si aia o sa joace cu cutitul la os pt ca daca pierd se cam duc catre B. Vai ce bine ar fi...sa bata steaua...iar ceahlaul sa pice in B :)
sa vedem cat timp sa fie in forma neaga...
Si eu am ramas foarte uimit sa vad cum merge echipa, chiar foarte uimit, numai ca am o ciudata presimtire ca nu e ceva curat la mijloc. Si zic asta ca suporter stelist din nastere... ceva nu e curat :P
Ceva e putred in regatul Danemarcei
Parca asa era expresia..desi am dubii...imi cer scuze daca nu este intocmai corecta sintaxa...
Sunt de parere ca Steaua are moral bun...si cam atat....jucatorii tot aia sunt...cam acelasi stil de joc...doar Neaga s-a schimbat de cand arata dosul marilor seici :P...sper s-o tina cu moralul asta pana la sfarsitul sezonului si sa ia aminte din greseala dinamovistilor care au crezut ca sezonul s-a terminat de atunci :mishto:
dj-cata
04-05-2004, 10:29 PM
se aprope momentul adevarului pt steaua...daca batem la bistrita ....dinamo o sa joace sub o presiune imensa....si sporesc sansele noastre la titlu...iar daca nu batem putem sa ne luam adio de la titlu
Ratonu
05-05-2004, 07:36 AM
Sa vedem, oricum Steaua nu mai pierde nici un punct acasa pana la sfarsitul sezonului asta e clar. Sunt stelist de cand ma stiu, dar nu am fost pe Ghencea decat de 2 ori pana acum: sezonul trecut, cu Poli :sanshine2: si sambata trecuta cu FC Arges. Atmosfera a fost absolut senzationala (mai ales cand a dat mamaie golul 2 era nebunie) si, fara indoiala, Steaua are cea mai frumoasa atmosfera acasa dintre echipele bucurestene. Totusi nu stiu ce sa mai zic de Piti daca nu castigam campionatul - avem de departe cel mai valoros lot.
dj-cata
05-05-2004, 11:02 PM
poate se uita si blu pe aici...sa vada ca nu sunt singurul care spune ca la steaua e atmosfera frumoasa.....
sa vedem duminica....sa bata rapid si e perfect...
titlul se va decide in et 28
-Razvan-
09-05-2004, 07:31 PM
La Steaua deocamdata toate merg bine pentru k exista rezultate! Dar ati observat k Radoi nu mai e asa sigur in aparare; Dinita nu a mai marcat de...mult; Rachita e lent iar Curt si Mutica nu sunt solutii prea stralucite; Stoica greseste mult, Nesu inca nu are experienta, desi vointa are (eu cred in Bichon); Paduret merge iara prost, iar Aliuta nu mai prinde echipa. Poate sunt eu pesimist, da` asta mi se pare mie situatia. IN REST: HAI STEAUA!!!!!!
dj-cata
09-05-2004, 10:02 PM
in mare parte ai si tu dreptate...dar nu pot sa fie toti in forma..mai fac si ei cu schimbu :)
degeaba tot batem noi daca la fel face si dinamo.....si zic ca nu prea mai avem nici o sansa la titlu...in urmatoarele 2 et noi avem meciuri foarte grele pe cand dinamo face un blat cu bistrita ca de obicei....dupa care vine petrolul....
Ratonu
10-05-2004, 09:02 AM
Pe mine ma enerveaza la culme linia asta de mijloc a lu' Piti, cu Paraschiv si Paduret in centru. Inca il consider pe Aliuta cel mai valoros jucator al Stelei (mai valoros decat Mirel, fiind mijlocas si mai valoros decat Dorinel, datorita varstei); este un jucator foarte rafinat si elegant; are cel mai frumos stil de joc din Divizia A; sta, insa, prost cu conditia fizica. Paduret pare sa se inteleaga bine cu Dinita... si atat. Nu cred ca este un jucator care sa poata fi titular in locul lui Aliuta la o echipa ca Steaua (care are numai 2 mijlocasi centrali buni, insa aceia de supervaloare). Paraschiv... hmm... a marcat in ultima vreme ceva goluri, insa jocul lui nu mi s-a parut extraordinar. Sa vedem ce va face Piturca, acum ca a revenit Dorinel; cred ca Munti s-ar intelege superbine cu Aliuta si ar forma cu Dica si cu Fl. Dumitru de departeee cea mai buna linie de mijloc din Divizia A.
Andrei_C
11-05-2004, 09:06 PM
:angry: Nu stiu ce are in cap piturca cand il baga pe paduret in locul lui aliuta ...
La Piatra Neamt Aliuta era cel mai bun om de pe teren si piti la schimbat ! DE CE?
In rest suntem cei mai buni si :
HAI STEAUA !
dj-cata
12-05-2004, 12:18 AM
nici eu nu pot sa inteleg de ce nu joaca aliuta...dar atata vreme cat echipa castiga e bine :) sa vedem ca facem acum fara dica in meciu cu national...
Cred ca ati auzit si voi ca se vehiculeaza un transfer Aliuta la Dinamo...se pare ca daca Becali nu il mai are la suflet ,pustiu la sfarsitul sezonului nu va mai fi la Steaua..si daca nu la Dinamo sigur prin strainatate...Ce mi-a atras atentia a fost suma de transfer a acestuia. 1 milion $ ....suma care mie personal mi se pare foarte mica pentru un jucator ca Aliuta
dacal ia pe alinuta asta yo sar de la etaj
mai ales cal da pe florentin petre
Andrei_C
12-05-2004, 09:09 PM
lui aliuta i-a luat interviu protvu si a zis ca nu pleaca de la echipa ... :mishto: :mishto:
dj-cata
12-05-2004, 11:12 PM
nu se duce aliuta la dinamo
azi iara am castigat...cu 2-0...inca mai speram :)
a fost o atmosfera superba....28.000 de spectatori :) asa ceva nu se vede decat pe ghencea
dj-cata
14-05-2004, 01:10 AM
ciuda e mare cand la dinamo vin doar 5000....
RaPiDuTz
14-05-2004, 05:43 PM
e...dinamo...si tu acum :P
ciudat...echipa e (inca) pe primul loc si spectatotorii vin in numar foarte mic la meciuri :o
ei si tu
sau plictisit si ei sa vada tot timpul pe dinamo castgand
pai nu?
dj-cata
14-05-2004, 09:20 PM
real9madrid - tzie iti place cum joaca dinamo ? eu zic ca nu te poti mandri cu jocul lu dinamo...si plus de asta...daca luati campionatu ce rezolvati ? pt mine daca nu ajungi departe in cupele europene degeaba castigi campioatu....
RaPiDuTz
14-05-2004, 09:24 PM
lasa-l mha pe real9madrid ca e mik si el... :D
dinamo nu a jucat mai nimik in ultimele partide, mai putin cea cu Rapid unde era normal sa fie motivati din orgoliu si pt ca totusi se afla pe primul loc si au un campionat de castigat
-Razvan-
15-05-2004, 09:40 PM
Rapidutz acu` iti convine sa vorbesti k mai bate si Rapid?
Dinamo s-ar putea sa castige campionatu`k are meciuri usoare (bine k Steaua isi pune speranta in Poli, echipa pe care a batut-o cu 8-1)
Aliuta e stelist si nu va pleca la Dinamo (sper), cum nici Fl. Petre nu va veni la Steaua!
Steaua zice k Dinamo va face un pas gresit, dar va reusi Steaua sa castige restul meciurilor?
Andrei_C
15-05-2004, 09:52 PM
mai greu e cu craiova ...
RaPiDuTz
15-05-2004, 10:24 PM
Originally posted by Razvan-@May 15 2004, 10:40 PM
Rapidutz acu` iti convine sa vorbesti k mai bate si Rapid?
nu are legatura...eu doar mi`am spus punctul de vedere, ce nu am voie ? :injur2:
Sper ca steaua sa treaca pe primul loc pana in etapa 29, ca va putem spune todo encima , comprendes? dupa ce o sa ratati titlul pe Ion Oblemenco.
dj-cata
15-05-2004, 11:43 PM
blu - looooooooooooooooooooool.....voi nu o sa ne bateti niciodata mah cu echpa asta....tu nu vezi cum joaca ai tai ? sunt vai de capu lor....si daca va mai fin lupta pt titlu si in et 29 sunt sigur ca vom bate la craiova....
acum urmeaza un meci mai greu decat cel de la craiova..meciul cu otelul...
La juniori sunt sigur ca o sa bateti, nu se pot compara micii Juveti cu galacticii, dar la seniori e alta poveste. O sa jucam mrciul cu voi pe viata si pe moarte pentru ca avem de razbunat 41 de ani de comunism, manevrele din meciul tur si inca un motiv in plus antibuCUResti. Sper ca titlul sa se dispute pana in etapa 29 pentru ca victoria noastra sa fie cu atat mai usturatoare, asta desigur daca nu veti avea jucatori carora li se ridica sanctiuni si un arbitru prietenos ;)
Andrei_C
16-05-2004, 12:19 PM
antibuCUResti ., zici ? atunci de ce mai faceti oferte jucatorilor din bucuresti ??
Pai le dam certificate de olteni si totul e ok. ;)
RaPiDuTz
16-05-2004, 02:44 PM
ehh...jucatorii mai merg la craiova :P
E misto ca unora li se anuleaza goluri aiurea si raman cu scuzele arbitriilor si cu punctele pierdute, si altora li se ridica suspensii,
-vai da cum se poate sa avem un jucator suspendat??
-nici o problema , domnu' _ _ _ _ , numai un minut sa gasesc cateva motive in regulament, si se rezolva totul.
In viitor as vrea sa vad un arbitru care nu se scuza ca a a gresit la o faza de 3 puncte, ci se scuza ca l-a nascut masa prost, dobitoc si tampit.
-Razvan-
16-05-2004, 06:57 PM
Originally posted by RaPiDuTz@May 15 2004, 10:24 PM
nu are legatura...eu doar mi`am spus punctul de vedere, ce nu am voie ? :injur2:
Rapidutz sper k nu te-ai suparat pe mine! Doar te tachinam! Oricum Steaua a facut egal cu Otelul, pe care Rapid a batut-o de doua ori returul asta (parca).
Andrei_C
16-05-2004, 07:03 PM
razvan> Oricum Steaua a facut egal cu Otelul, pe care Rapid a batut-o de doua ori returul asta (parca).
:P , da de cate ori a jucat rapidu cu otelu in RETURU asta ?
RaPiDuTz
16-05-2004, 07:17 PM
stai linistit -Razvan- , nu m`am suparat ;)
Andrei_C > am cazut cu otelarii si in cupa :P
Andrei_C
16-05-2004, 07:25 PM
:P :P am crezut ca s-a referit la returu campionatului :P :P
Pot spune doar ca tactica foarte prost gandita a lui Piturca ne-a diminuat sansele considerabil la titlu....o repriza intreaga sa ataci....inscrii un singur gol dintr-un amarat de penalty...si din primul minut al reprizei secunde te retragi in aparare...mi se pare cea mai cretina abordare a jocului din toate posibile...
Ca dovada...Steaua a primit 2 goluri din actiuni frumos inchegate...si apoi renuntand la "magnifica" tactica pentru a incerca sa inscrie de 2 ori...a dat piept cu 11 fundasi...mai mult logic ca nu s-a putut..
Arbitraj din punctul meu de vedere ireprosabil...au fost insa greseli care i-au defavorizat pe Otelari..scorul putea fi 3-1...
RaPiDuTz
16-05-2004, 10:34 PM
e bine ca mai exista si stelisti de genul lui Tuby care spun realitatea si nu realitatea turmii lu gigi... ;)
nu am apucat sa vad meciul stelei dar am vazut la stiri rezumatul si daca nu as sti ca otelul au tras pt dinamo ca sa joace si ei in cupa uefa as zice ca steaua nu trebuia sa aiba probleme la galati
oricum dinamo s`ar putea incurca in meciurile cu poli si ceahlaul si steaua ar putea castiga campionatul in ultima etapa...
asha l`a castigat si pe cel din 98 parca cand Rapid daca nu facea doar un egal in ultima etapa la Craiova castiga campionatul (in meciul ala la 2-2 a fost anulat un gol perfect valabil al Rapidului :( )
Inca o data bravo Tuby :mishto: , Cata , mns si restu' luati exemplu de la Tuby , poate asa o sa putem discuta fotbalul.
dj-cata
17-05-2004, 01:29 AM
blu tu sa te uiti la echipa ta...4 remize la rand cu echipe de mana a doua...
azi iara pitzi a dovedit din nou cat e de prost....e al 4-lea meci in care paduret joaca prost si tot cu el incepe titular...cand il are pe aliuta ...care a jucat excelent azi....datorita lui am reusit sa egalam....
iara nu am luat campionatu ....si o vina destul de mare o are pitzi...cu asa lot trebuia sa castigam cu 10 puncte in fatza....si nici in viitor nu vad cum am putea sa scapam de el. E bun ....si daca nu ar fi asa de increzut si egoist...ar fi printre cei mai buni....
Stai omule linistit ,doaril apreciam pe Tuby, nu am spus nimic de steaua. Este de ajuns ca ati pierdut campionatul , nu am de ce sa torn sare peste rana deshisa.
Ratonu
17-05-2004, 08:14 AM
Tactica lui Piti a fost din nou varza. Paduret a fost din nou in plus pe teren, la fel ca si la Oradea si Bistrita si nu cred ca Steaua ar fi reusit sa egaleze fara Marian Aliuta, a carui intrare pe teren a schimbat mult in bine jocul echipei.
Sanse la titlu mai sunt si sperantele mele au crescut atunci cand am auzit de predictiile lui Traian Tomescu (un mare om de fotbal), ca Steaua va castiga campionatul la diferenta de 1 punct dupa ce va face egal la Galati si Dinamo va pierde la Timisoara si va face egal la Piatra-Neamt.
RaPiDuTz
17-05-2004, 03:05 PM
omu ala mai traieste ?! :D
e posibil sa se intample ce a zis (si as vrea sa se intample asha :) ) dar parca sub pietrisica eu unul vad victoria lu dinamo... oricum sa nu uitam ca steaua mai are si ea meciul ei greu :(
Andrei_C
17-05-2004, 10:26 PM
daca in meciul urmator aliuta nu este titular ... o sa incep :
"piti,piti, lasa-ne, lasa-ne"
parerea mea ..
dj-cata
17-05-2004, 11:40 PM
traian tomescu a nimerit la fix pana acum....a zis ca steaua nu o sa ia gol la bistrita si oradea....ca o sa bata pe national...o sa faca egal la otelul....si bate in ultimele 3 etape....iar de dinamo a zis ca pierde la tm si face egal la chietrshica :)
sa speram ca are dreptate :) dar nu prea mai cred.....
Ratonu
18-05-2004, 01:05 PM
Banuiesc ca multi dintre voi v-ati uitat aseara pe TV Sport la Fanatik si ati auzit discutia despre acea petrecere data de suporterii dinamovisti, in cinstea aniversarii incendierii peluzei din Ghencea!! La aceasta 'aniversare' au fost invitati si jucatorii si oficialii echipei Dinamo. Trebuie spus ca manifestarile de genul asta sunt de-a dreptul rusinoase si strica imaginea fotbalului romanesc. Nu pot sa-i inteleg pe acei oameni care sarbatoresc un 'eveniment' care putea duce la pierderea atator vieti... Rusine organizatorilor acelei manifestatii!!! :angry: Rusine si lui Cristi Borcea, care considera acel eveniment mai important decat castigarea Cupei Campionilor de catre o alta echipa romaneasca decat Dinamo! :angry: Respect suporterilor adevarati, indiferent de echipa favorita!
Cristi Borcea ala a dus fotbalul la extrem fanatism...cine poate fi atat de cretin incat sa afirmi ca ai plans de tristete ca a luat Steaua Champions League...asta doar pentru ca tu esti dinamovist....asta este comportament pueril..jenant de penibil...
dj-cata
20-05-2004, 12:24 AM
toata lumea stie ca porcea e idiot...nu ai ce sa ii faci....asa va fi tot timpu.
-Razvan-
21-05-2004, 06:44 PM
Dupa parerea mea, Borcea nu merita sa fie pomenit pe un forum al Stelei. Are un caracter de iti vine sa spargi tv-ul cand il vezi. P.S. Nu mai credeam in Aliuta da` sper sa il titularizeze Piti si sa reuseasca sa modifice stilul de joc "batranesc" al Stelei.
Andrei_C
23-05-2004, 06:12 PM
ce joc a facut aliuta ...! :mishto:
In mod cert daca Aliuta nu era titular Steaua nu ar fi castigat meciu de ieri...cu Dica ratand 3 situatii clare de gol si cu Dinita avand o singura ocazie clara de gol ( bara) nu am fi facut decat un egal...ehh...2 etape si 4 puncte....
Ratonu
24-05-2004, 10:20 AM
Aliuta a fost absolut superb! Daca Divizia A ar prezenta vreun interes pentru lumea buna a fotbalului european, am avea golul lui de sambata saptamana viitoare la Eurogoals, reprodus pe calculator.
Sa fi vazut cum s-a vazut de pe stadion :)
Totusi nationala a prezentat un interes pentru ca golul lui Plesan din meciul contra Germaniei s-a situat pe locul 2 in top...
Ratonu
24-05-2004, 11:32 AM
Cool 8) . Imi pare rau ca n-am fost si eu acolo (doar sa vad golul, ca, in rest, meciul a fost cam aiurea). O sa merg la meciul cu Farul sa sarbatoresc daca ia Dinamo bataie acasa cu Apulum (cu Ceahlaul nu bate oricum daca totul merge asa cum ar trebui si aia au bunul simt sa se salveze pe teren de la retrogradare) ;) ...
Da, inca mai cred! :P
Andrei_C
25-05-2004, 10:04 PM
Parca vad :
Dinamo-Apulum=1-1 , Ceahlaul-Dinamo=2-0 :mishto:
Sunt prea optimist ?
Nu esti deloc optimist...pentru ca sanse teoretice inca mai exista...si nu sunt atat de imposibile..dar tu ai facut acum cum au facut si jucatorii stelei...impreuna cu majoritatea suporterilor....ne gandim la ce va face Dinamo...in loc sa fin deplin concentrati pe rezultatele noastre....asa am facut cu Otelul..si probabil acolo s-a jucat campionatul...
dj-cata
26-05-2004, 11:57 AM
campionatu s-a pierdut in meciu cu dinamo din retur cand am facut cel mai prost meci din tot returul...daca acolo faceam egal eram campioni acum..dar asta ....la anu poate o sa fim noi antrenori dar pt asta trebuie schimbat antrenorul
Acela a fost un derby...pierdut din pacate..in nici un caz nu a fost acela cel mai prost meci...ci mai degraba cele 2 remize cu Ceahlaul si Otelul..
Cat despre antrenor io zic ca Piti sa stea locului....are echipa formata...nu vad de ce ar pleca...stai acolo...joaca in Uefa cat te tin picioarele de bine...si apoi gandeste-te la campionatul intern...
dj-cata
27-05-2004, 05:07 PM
pai am pierdut cel mai important meci al returului...am scos 1 punct din 6 cu contracandidatele la titlu. in meciurile cu ceahlaul si otelul am avut ghinion..ocazii...dar in meciul cu dinamo am jucat prost
la ce lot are steaua ar trebui sa ajunga cel putzin in primavara europeana....dar cu pitzi nu se stie...poate maine se supara pe dumitru si ajunge pe banca....sau peste o sapt il cearta pe hamutovski si nu mai apara nimic...de la pitzi de poti astepta la orice
Ratonu
28-05-2004, 09:13 AM
Pai uite numele jucatorilor pe care i-a terminat Piturca: Ion Vladoiu, Iulian Miu, Martin Tudor... si era gata sa-i distruga si pe Claudiu si pe Aliuta... si tot el a 'contribuit' si la despartirea dintre Steaua si Lacatus... :nashpa:
Andrei_C
28-05-2004, 08:31 PM
piti a contribuit si la despartitrea lui danciulescu de Steaua ! ... si mai sunt catva !!
da?
nu stiam
deci nu va pare rau dak pleaca piti shi vine laca ?
Andrei_C
28-05-2004, 10:05 PM
sa stii ca mie nu-mi pare rau dupa piti !
Lacatus!Lacatus!Lacatus! :)
dj-cata
28-05-2004, 11:24 PM
nu o sa plece pitzi de la steaua decat daca la meciu cu faru o sa strige iara tot stadionu hitul verii :)
martin tudor e bun si acum...dar vasili e si mai bun asa ca nu poti spune de pitzi ca are vreo vina...decat aia ca a gasit un portar mai bun :) iar de vladoiu ce sa mai zicem...avea si el o varsta. danciulescu cand a plecat de la steaua era rezerva...si stim cu totzi ce prost juca si rata din toate pozitiile....mie mi-a parut bine ca a plecat at de la steaua...si nici acum nu l=as vrea inapoi pt ca steaua are atacant mai buni.
Ratonu
29-05-2004, 12:43 PM
dj-cata> Despre Martin Tudor nu ma refeream la sezonul asta - e clar ca Khamutovski e mai bun, dar in sezoanele trecute, Tudor a fost supus unor presiuni psihice enorme, pierzandu-si locul de titular la cea mai mica greseala, in favoarea unor pseudoportari precum Tibi Lung, Dumitru Hotoboc sau Eugen Nae (care cred ca e cel mai vechi jucator din lotul Stelei in momentul asta).
dj-cata
30-05-2004, 09:57 PM
azi am vazut la craiova un meci foarte frumos...un meci spectaculos ... in care s-a vazut de ce e dinamo campioana ( min 85 am avut pen identic cu cel avut de dinamo la constanta...dar noua nu ne-a dat.....ca nu era corcodel la centru....si nu era nici fanta de lumina prin zona :) ). nu are rost sa mai comentez..noi am fost prosti ca nu am cumparat arbitrii in fiecare etapa si gata....ca doar asa puteam sa tzinem pasu cu furaciunile de la meciurile lu dinamo.
acum vin cupele europene unde se va vedea adevarata valoare...
Ce penalty mah? Este mai nou o lege ca daca fundasu' nu-i ca voie atacantului sa treaca prin el ca prin branza e penlaty? Considerate norocos ca nu a intras Badea mi Devreme si ca idiotul ala de njock rateaza incredibil.
dj-cata
31-05-2004, 11:18 PM
nu vroiam sa comentez mai mult...dar vad ca trebuie :) blu tu sa te consideri norocos..la cate ocazii am avut trebuia sa va batem la scor...sa nu mai zic de voi ca ati avut primul sut pe poarta prin min 74 cand noi jucam deja cu un om in minus.
cat s0-a jucat egal am fost tot timpu peste voi...chiar si cu un om in minus am avut ocazia aia mare la Dica...dar asta e...am avut ghinion..nu ca voi...o ocazie ...un gol
Ati avut 3 suturi pe poarta. Atat. Golul pe care l-a luat Guso nu cred ca il mai lua vreun portar din divizia A, a avut ghinion Adnan. Plus ca in ultimele 20 de minute am fost calare pe voi.
vali16_84
01-06-2004, 05:21 PM
Eu cred ca la ceahlaul am pierdut campionatul, sau poate daca Steaua castiga meciul avea grija dinamo sa mai cumpere un arbitru sa-i mai incurce inca o data, cum au facut la meciul farul - steaua...
dinamo a cumparat titlul de campioana editia 2003-2004!!!!!!!!!!!!
sa speram ca nu o s-o mai faca in viitor si ca vor avea curaj sa se lupte de la egal cu STEAUA, cea mai iubita echipa din Romania
FORZA STEAUA
djal3x
01-06-2004, 05:42 PM
piti piti lasa-ne..lasa-ne... piti piti lasa-ne ...lasa-ne...!!!!!!!
LACATUS!LACATUS :naughty:
vali16_84
01-06-2004, 06:04 PM
LACATUS!!!LACATUS!!!LACATUS!!! :naughty:
djal3x
01-06-2004, 07:57 PM
Ole...forza steaua...
RaPiDuTz
01-06-2004, 08:35 PM
interesant mod de a face posturi in plus... <_<
Ma voi chiar nu aveti o parere proprie...tineti cu gloata ??? ce auziti ca ar fi mai bine dupa niste suporteri care l-ar demite si pe del Bosque.... <_<
Piturca trebuie sa ramana la Steaua pentru ca are echipa formata si experimentata...are Uefa la dispozitie sa o arate deci nu sunt motive de demisie sau concediere..
Daca vine Lacatus...omu aduce tactici proprii...pozitii noi pentru jucatori.....poate chiar cu alti jucatori...si lista poate continua...nu a fost un sezon ratat deci Lacatus nu are motive de a ajunge la Steaua...(cel putin pe moment)
Daca Piturca este foarte exigent si militaros de fel asta nu este un motiv de a demite un antrenor...
P.S. Ca dovada conducerea i-a marit salariul lui Piturca...deci este clar faptul ca va ramane pe banca Stelei cel putin inca un sezon... :P
Ratonu
02-06-2004, 08:24 AM
Originally posted by Tuby@Jun 1 2004, 08:57 PM
P.S. Ca dovada conducerea i-a marit salariul lui Piturca...deci este clar faptul ca va ramane pe banca Stelei cel putin inca un sezon... :P
Asta nu demonstreaza nimic, pentru ca Gigi Becali n-are nici o treaba cu fotbalul, in afara faptului ca baga bani in el :P ... Si acuma vad ca vrea sa fie un Ancelotti al Romaniei, ca el si Piti sa ia deciziile impreuna... Sa fim seriosi, la lotul pe care il are, Steaua ar fi trebuit sa defileze in acest campionat! Piti a gresit in multe randuri, in primul rand ca i-a indepartat de fotbalul de performanta pe jucatorii pe care i-am numit mai devreme, la care se adauga, probabil, si Falemi si acum il vad ca declara ca e multumit de ce a realizat sezonul asta, pai normal ca e multumit, ca la cat de aiurea a facut el echipa, rezultatele sunt bune... El trebuie sa inteleaga, in primul rand, ca antrenoratul nu se face prin "dictatura" si, in al doilea rand, ca de la Steaua se asteapta, in fiecare sezon, castigarea a cel putin un trofeu. Totusi, nu stiu daca Lacatus ar fi cea mai buna solutie; nu e bine pentru un antrenor sa schimbe echipele de pe o zi pe alta (chiar, mi se pare ca Piturca e cel mai longeviv din Divizia A in momentul asta).
P.S. Asa, 'for the record': eu nu tin "cu gloata"!
djal3x
02-06-2004, 08:38 AM
:) TRANSFER BOMBA!! steaua l-a cumparat pe golgheterul brasovului :BUGA!! :naughty:
Ratonu
02-06-2004, 10:04 AM
N-as zice chiar "BOMBA"... Steaua are deja in lot destui jucatori de atac mai valorosi ca Mugurel Buga... Daca vor sa faca o imbunatatire substantiala lotului, sa-i ia o data pe Ganea si pe Kocic (sau cum ma-sa il cheama)!
djal3x
02-06-2004, 10:57 AM
da...dar si de buga e ceva.. :alida:
Ratonu
02-06-2004, 11:04 AM
Hai ma, nu e nevoie sa plangi, am zis io ca Buga e varza, ce te superi asa? E bunicel, dar nu stiu daca ne ajuta cu ceva... :rolleyes:
djal3x
02-06-2004, 11:57 AM
o sa ne ajute ..iti zic eu... !! :cuminte:
RaPiDuTz
02-06-2004, 01:12 PM
Originally posted by Ratonu@Jun 2 2004, 11:04 AM
Daca vor sa faca o imbunatatire substantiala lotului, sa-i ia o data pe Ganea
pai pe Ganea nu cred ca il mai puteti lua...a zis klar ca daca va mai veni sa joace in Romania va veni doar la Rapid...si asta prin 2006 :P
La Rapid va veni pentru retragere...tuturor le e frica acum de suporterii romani...constienti de patania lui Popescu...
Ganea a adus un argument foarte interesant...sacrifica o posibila participare in Champions League cu Dinamo in dauna campionatului englez jucand pentru e echipa mediocra..
dj-cata
02-06-2004, 11:32 PM
buga nu mi se pare un jucator asa de bun...nu il vad peste dinita...si in nici un caz peste neaga....dar poate o sa fie bun ca si rezerva...sa intr pe final :)
bomba ar putea sa fie cocis...ca au inceput sa scrie ziarele de el....mai bine ar veni asta la steaua...e tanar...de viitor....
djal3x
03-06-2004, 10:58 AM
apropo...de unde e cocis ? ca am auzit si eu despre el.....
RaPiDuTz
03-06-2004, 12:35 PM
parca este la U. Cluj... si cica e dorit de dinamo,steaua si o echipa din franta...parca a lu boloni :)
djal3x
03-06-2004, 12:51 PM
da dar vine la STEAUA!!!
Ratonu
04-06-2004, 08:19 AM
Cocis a fost in probe la Rennes, dar nu stiu daca se mai duce acolo... Revenind la Mugurel Buga, nu stiu ce sanse o sa aiba sa prinda echipa (iata, a marcat Oprita in ultima etapa!)! E un jucator cu un stil de joc care imi place foarte mult si uneori ii ies niste executii foarte spectaculoase. Poate ca la Steaua va putea sa-si puna mai bine in valoare acest joc spectaculos, dar, repet, ma indoiesc ca va prinde vreodata primul 11 sau ca va fi folosit foarte mult (probabil este luat mai mult asa, sa nu-l aiba concurentza).
Aliuta la Rapid?!? Cine-a zis asta?? Aliuta a declarat, dupa meciul cu Farul, ca evolutiile din ultimele meciuri l-au determinat sa-si doreasca sa mai ramana un an in Ghencea, sa castige un titlu cu Steaua! :mishto:
djal3x
04-06-2004, 12:20 PM
in nici un caz aliuta nu va parasi gruparea din ghencea.. pentru cei de sub podul grant.. :scaun:
RaPiDuTz
04-06-2004, 03:43 PM
Originally posted by Ratonu@Jun 4 2004, 09:19 AM
Aliuta la Rapid?!? Cine-a zis asta??
National Tiviu :)
probabil erau beti cand au facut stirile :D
oricum lasa sa stea acolo la el...
djal3x
04-06-2004, 04:03 PM
:lol: :lol: :lol: lasa-l..il mai duce pe piti jr. la femei :lol:
danutz_andrey
04-06-2004, 09:13 PM
Steaua l-a cumparat azi pe Petre Marin!Prima achizitie!
dj-cata
04-06-2004, 09:32 PM
mai bine il cumpara pe mckain....eu inca mai sper ca el sa ajunga la steaua...acum a venit si petre marin fundas stanga...sunt 3 pe postu ala...si e clar ca pompilica va disparea de la echipa. totusi p. marin are si el o varsta...30 ..31 de ani....prea batran....si tot scund...nu stiu cine l-a ales si pe el :)
vali16_84
05-06-2004, 05:56 PM
Da Steaua la luat pe "Roberto Carlos" :D
Ce ziceti de noua achizitie?
Are 31 de ani si e cam inchis la culoare, sa fie oare umbra de vina ?
danutz_andrey
05-06-2004, 06:33 PM
"Roberto Carlos",cica.Cum ai zis tu,intre el si jucatorul brazilian doar culoarea pielii poate fi o asemanare.....in rest..nimik!
vali16_84
05-06-2004, 07:26 PM
mda....m-am luat si eu dupa prosport :D
dj-cata
06-06-2004, 02:13 AM
eu sincer nu stiu ce cauta asta la steaua...dar vedem peste peste cateva sapt..
Cosmin_ultrasteaua
07-06-2004, 11:51 AM
Oricum e mai bun decat Ogararu. Deci bine ca a fost adus.
Ratonu
07-06-2004, 12:23 PM
Originally posted by Cosmin_ultrasteaua@Jun 7 2004, 11:51 AM
Oricum e mai bun decat Ogararu. Deci bine ca a fost adus.
Mda, din pacate, insa, Ogarau e cam pe dreapta, in timp ce Petre Marin e cam pe stanga <_< ...
aici ai gresit
Petre Marin e pe dreapta nu e pe stanga
vali16_84
07-06-2004, 03:18 PM
mda...sa vedem cum o sa joace si dupa aia sa vb... :mishto:
dj-cata
08-06-2004, 12:47 AM
petre marin joaca fundas stanga...dar poate juca si pe dreapta. pitzi a zis ca l-a adus pt a juca pe partea dreapta..acum sa vedem cat de bun va fi.
se pare ca urmeaza plesan si a. cristea de la iasi :)
Vise , tata, vise. Nici o problema, curand te vei lovii de realitate, si va iti va disparea zambetul de pe buze.
dj-cata
08-06-2004, 01:00 AM
asa e frumos..dar daca ajunem in primavara europeana eu o sa fiu ala care rade de tine. acum stiu ca iti este frica de craiova ta ca ramane fara plesan dar asta e...jucatori mari trag la echipe mari :)
LoooL si LoooooL nu imi este firca ca pleaca Plesan, daca pleaca, pleca o sa vina altii in locul lui, si steau echipa mare? asta s-ar aplica daca Universitatea ar fii o echipa gen Arges sau Petrolul. Oricum jiji nu are bani de Plesan,asta decat daca mai prejudiciaza inca odata tara.
dj-cata
08-06-2004, 01:51 AM
nici nu ii trebuie bani multi...doar la craiova e dinel..omul de afaceri ..asa ca se negociaza.
Nu de ce i l-ar da dinel lui becalli pe 1 million. 1 million a dat si Ajax si o suma dint-un eventual transfer, iar iarna nu-i ca vara si steaua nu e Ajax.
Ratonu
08-06-2004, 08:09 AM
Hehe... Pana una alta s-ar putea ca negocierile pentru Plesan sa nu fie purtate cu Dinel, ci cu un post de televiziune local! Ei da, Dinel se gandeste sa-si cam bage picioarele-n ea de echipa si s-o paseze primariei din Craiova si de acolo sa fie 'achizitionata' de Oltenia TV! Cat despre Jiji, nu cred ca renunta asa usor la Plesan ( :mishto: ) si am vazut ca l-ar mai vrea si pe Daniel Niculae de la Rapid ( <_< )...
RaPiDuTz
08-06-2004, 06:28 PM
nu prea il vad yo la steaua pe plesan... :o
iar cand a spus jiji de daniel niculae cred ca era beat ca nu imi dau seama d c il vreau pe asta...mai bun e sabin care daca era ajutat din spate dadea mult mai multe goluri
dj-cata
08-06-2004, 07:37 PM
se pare ca dinel vrea sa plece de la echipa si sa isi recupereze cati mai multi bani si asa ca vinde tot ce poate....primul plesan la steaua...oricum craiova iese mult mai avantajata pt ca mai primeste si cei 3 jucatori
ce chestie
Steaua face turneul de pregatire in Olanda si joaca cu echipe din Belgia
Floyd
08-06-2004, 08:27 PM
Transfer bomba realizat de Steaua - 2 milioane $ si trei jucatori in schimbul lui Plesan! Dintre jucatorii dati la schimb fac parte Oprita si Mutica.
In schimb nu stiu ce l-a apucat pe Gigi Becali sa strige ca Neaga e liber sa plece pentru 1 milion!
Floyd
08-06-2004, 08:32 PM
Daca joaca bine intr-un an poate sa creasca macar la 4,5. E important sa jucam cat mai mult in cupele europene.
Neaga la forma in care a terminat sezonul nu are voie sa plece de la Steaua...
Conducerea tre sa faca rabat la bani....adica dai banu...ia jucatorul...pastreaza ce poti din cei vechi...si fa rezultate...trebuie alta mentalitate....
Oprita si-a castigat dreptul de a pleca...bataios mare...dar cand e la finalizare parca ar fi fundas de meserie..
Mutica - no comment....inafara de experienta....liber de a pleca..
pai dak neaga costa 5 milioane atunci danciulescu costa dublu nu?
Sa nu incepem....Danciu e valoros si cred ca ar merita si el un trasfer afara...de fapt ii recomand acest lucru :)
Vad ca deja ati scapat de Alexa...in divizia chineza...lol....transferul se rezuma la bani si numai bani...am mai comentat lucrul asta..
DarkComy
08-06-2004, 10:27 PM
Ba nene Dinel asta e tampit rau de tot cum dracu' sa il vanda pe Plesan la Steaua pe 1 milion de $ + Oprita ( care marcheaza odata pe sezon) , Mutica ( care e vai de curul lui ) si mai stiu eu ce alt refuzat e tampit frate Staicu daca il mai pastreaza pe Plesan 1 sezon il vinde cu 3 bulioane sigur si la un club ca Ajax daca ajunge la Steaua moare de batranete exact cum face si Radoi , are 26 sau 27 de ani si inca n-a plecat iar Plesan vrea sa evolueze afara
despre posibila preluare a clubului de catre cei 2 actionari de la Oltenia Tv care vor sa il aduca pe Balaci o sa strice atmosfera de performanta si cat de mult tin la Balaci vreau sa ramana Rednic mi se pare ca e singurul antrenor capabil sa faca performanta la Craiova
Floyd
09-06-2004, 12:47 AM
Al treilea jucator la schimb pentru Plesan, am inteles ca va fi Aliuta. Dar nu e sigur. E pacat ca Neaga nu e pretuit la valoarea pe care a aratat-o in retur. Daca Gigi nu-si schimba parerea de a-l da pt 1 mil., cred ca Neaga va fi cumparat destul de repede si mi-e teama sa nu se piarda pe la vreo echipa de mana a doua, in Turcia, Gracia etc. Sau sa pateasca precum Denis Serban, Rosu sau Catalin Munteanu...
Si daca pleaca Neaga, trebuie sa ramana macar 3 atacanti de valoare apropiata! Despre Ganea, nu au mai zis nimic.
dj-cata
09-06-2004, 01:05 AM
DarkComy : sa stii ca radoi are doar 23 de ani :) iar mutica si oprita o sa fie titulari fara probleme la craiova...ca doar au valoare..vin de la steaua :)
al treilea jucator se pare ca o sa fie ogararu
LiviuRO
09-06-2004, 01:15 AM
Eu cred ca este un schimb avantajos pentru Craiova. Un jucator nu face o echipa, iar Craiova are multe posturi deficitare. Deocamdata, l-au luat pe Mircea Ilie. Eu cred ca oprita este peste el. La fel, un Mutica sau un Ogararu, sau Aliuta ar creste cu mult mai mult valoarea echipei decat ar putea s-o faca Plesan singur.
Daca Dinel pleaca, probabil va incerca sa-si recupereze cat mai multi bani. Asta e un lucru nasol pt echipa, deoarece probabil va pleca si REdnic.
Oricum, daca situatia continua asa, Dinamo sa vinda cei mai buni jucatori din campionat, iar steaua sa-i cumpere pe cei mai valorosi din prvincie, cred ca nu are sens sa discutam despre titlu anu` viitor. Daca pleaca si Ando...
LoL Cata, uita ca Plesan o sa fie starul vostru , asta daca vine, ca doar vine de la "U". Cu Aliuta si restu' am acoperi cateva posturi, iar Mihaita e bun, dar cum zice si Liviu, nu poate duce o intreaga echipa in spate. Oricum daca pleaca, eu unul nu o sa-l injur si niic nu o sa-l plang. Avem destui tineri talentati care sa-i ii ia locul, doar este suntem in Oltenia , pepiniera fotbalistica a tarii.
Floyd
09-06-2004, 06:49 AM
Nu "daca pleaca"! A plecat deja. Se pare ca asta a fost varianta finala: 1 mil. $ cash + Mutica, Ogararu, Oprita.
Mie unul imi pare rau daca se strica treaba la conducerea U. Craiova.Incepuse sa mearga si echipa, Rednic isi facea treaba. Cred ca Universitatea merita sa aiba liniste si o echipa care sa se bata pentru podium.Sincer!
RaPiDuTz
09-06-2004, 05:21 PM
pai azi in toate ziarele scria ca pan la urma s`a ajuns la 1,5 mil. $ plus jucatorii Ogararu,Oprita si Aliuta :huh:
daca stai sa te gandesti este o afacere buna pt U. Craiova care s`ar putea daca este de acor jiji sa le dea bani si lor in cazul in care Plesan se transfera mai departe
Mare....Mare prostie daca il dau pe Aliuta...chiar daca iesit din forma era inca genul de jucator care putea castiga meciul de unu singur...in fine...cam scump Mihaita...sper sa-si merite banii....
Floyd
09-06-2004, 11:18 PM
Mah, da jegos a mai devenit Ioan Becali, fratzilor! Moare de ciuda daca vine un jucator mare la Steaua si si nu-l vinde el afara sa-si ia banu' gramada! Sa-i stea in gat interesul propriu! Acum ne pune piedici si cu Plesan!
dj-cata
09-06-2004, 11:38 PM
asa e giovani ... doar impotriva stelei....dar lasa ca tot o sa cumpere steaua jucator....mckain nu e sub contract cu giovani nici mitrovici nu e ...si nici ala de la iasi sau cluj nu cred asa ca sunt solutii
Floyd
10-06-2004, 10:45 PM
Am auzit ca Aston Villa ofera 2 mil. $ pentru Hamutovski. E un pret bunicel da' rar gasesti asa portar. Sa vedem ce va fi ca e declarat jucator netransferabil!
steaua e chiar fraiera dak nu-l da
dak nu-l da acum nu mai gaseste ocazia si pe urma o sa plece jucatorul si adio profit
Ratonu
11-06-2004, 09:18 AM
Jucatorii netransferabili sunt: Khamutovski, Radoi, Fl. Dumitru, D. Munteanu, Dica, Dinita.
vali16_84
11-06-2004, 01:58 PM
Clubul englez s-a arătat interesat de achiziţionarea portarului bielorus, pentru care ar fi tentat să ofere 2,5 milioane de dolari. Vasili Hamutovski face parte din grupul celor şase jucători declaraţi de Gigi Becali ?netransferabili?. Evoluţiile convingătoare ale bielorusului i-au determinat pe patronul stelist şi pe antrenorul Piţurcă să-l alăture celor mai valoroşi jucători ai roş-albaştrilor cu care gruparea din Ghencea ?ncearcă să ajungă ?n grupele Cupei UEFA ?n acest sezon.
MM Stoica neaga zvonul...
Ar fi pacat sa-l dea pe Hamutovski, e un portar talentat....gasesti mai greu portari ca el...oricum o sa fie Martin Tudor, care e si el destul de bun...
Hamutovski si-a castigat pe merit locul de titular in echipa si in mod cert a fost cel mai bun portar al campionatului....ar fi pacat daca conducerea ar renunta atat de usor la el..
Martin Tudor este un goalkeeper valoros dar iesit din forma in acest moment...deci va trebui sa traga tare pentru a ajunge la forma care l-a consacrat..
Floyd
11-06-2004, 08:15 PM
Si eu cred ca Martin Tudor e un portar bun, numai ca uneori parca are o oarece nesiguranta. Poate ca a avut si putin ghinion inainte sa vina Hamutovski. Asa cum am mai spus, imi pare rau de Neaga. Eu as vrea sa faca si el parte din lista jucatorilor netransferabili. Si-a revenit exact dupa ce a plecat C. Raducanu, astfel incat atacul sa nu sufere de lipsa unui bun striker. O varianta ar fi si Cocis de la U. Cluj, dar trebuie sa creasca.
vali16_84
11-06-2004, 08:19 PM
da asa e se pare ca Neaga o sa se transfere in germania..parca la dortmunt sau leverkusen...pacat
Imi pare rau dar Neaga merita sa joace in strainatate...si la forma in care a terminat campionatul poate face o figura frumoasa in europa..
Oricare ar fi destinatia cu putina tragere de inima poate ajunge titular si cine stie...inca un participant in fazele finale ale cupelor europene..
dj-cata
12-06-2004, 12:59 PM
nu pleaca vasili la nici o echipa...ramane la steaua si asa o sa ramana si radoi si restu de 4 jucatori netranferabili...pacat ca pe lista asta nu e si neaga si aliuta...
sper sa mai vina un atacant la steaua ca ducem lipsa daca se rupe unu din titulari
Floyd
13-06-2004, 08:21 AM
Inca un zvon care s-ar putea transforma in realitate: se zice ca Dorinel Munteanu are o oferta grasa de la o echipa araba (cam asa ceva). Cica se discuta chiar despre o posibila plecare a lui.
Si nici macar nu a apucat sa joace in destule meciuri. Sunt de parere ca daca Dorinel nu se accidenta nu am fi pierdut campionatul. Cand a intrat in teren jocul s-a legat mult mai bine, pasele ii mergeau super, mijlocul si atacul se legau mai armonios.
Am putea spune ca daca pleaca cativa jucatori de valoare pe mult cohones ar fi bine. Dar nu e chiar asa. Acum echipa e omogena. Daca se desprind cativa jucatori "netransferabili" va trebui timp de adaptare pt noii veniti, timp pentru a creste ca valoare si pentru a crea noi relatii de joc. Noi nu ne putem permite sa-i inlocuim pe acestia cu jucatori de valoare f. apropiata astfel incat jocul sa nu sufere. In ritmul asta nu cred ca pupam "primavara europeana" curand!
We'll see...
dj-cata
15-06-2004, 01:19 AM
el a zis ca nu pleaca de la steaua...acum asteptam si vedem :)
eu sper si cu lotul actual sa ajungem in primavara europeana...mai greu o sa fie sa intram in grupe..ca daca intram ...sigur ne calificam
Ratonu
15-06-2004, 08:08 AM
lol, eu zic ca e tocmai invers :P .
dj-cata
17-06-2004, 01:57 AM
se pare ca mckain si mitrovici ar ajunge pana la urma in ghencea...se poarta discutii....si sper sa ajunga amandoi chiar daca mckain o sa lipseasca in primele 4-5 etape ale campionatului
Andrei_C
17-06-2004, 11:48 AM
a spus ieri mm stoica ca Steaua este interesata numai de Mitrovici ...
vali16_84
21-06-2004, 01:40 PM
Ghionea s-ar putea sa se transfere la o echipa din Rusia pe o suma de 850.000$, ar fi pacat pt. ca e in forma si cred ca ar fi prins un loc de titular sezonul acesta...
Floyd
22-06-2004, 11:27 PM
Nu cred ca Ghionea va pleca. Pana una, alta, el si cu Orac au revenit la Steaua. Dar transferul lui Mitrovici a cazut din cauza ca el ar fi prea scump. Sa vedem ce alte variane sunt, ca cineva cu experienta trebuie sa vina pentru intarirea atacului. Eu inca mai sper sa nu plece Neaga!
dj-cata
22-06-2004, 11:48 PM
alt transfer pe care nu il inteleg....dobre la steaua....ce cauta asta aici ?!?!?!?!?!?!?! ... vad ca daca ai 1.60 e de ajuns pt a veni la steaua..si p. marin si dobre...nu vad ce cauta ashtia la steaua....
vali16_84
23-06-2004, 12:24 PM
da mha nu pao' sa ia si ei niste jucatori de valoare....ca tot zicea gigi becali ca o sa investeasca si 10 mil. $ daca e nevoie.....
Floyd
23-06-2004, 10:11 PM
P. Marin eu zic ca e ok. Deocamdata Gigi vad ca se scranteste. L-a tampit politica asta. Acum il ameninta pe Neaga ca il tine pe bara daca mai face nu stiu ce declaratii. Ala saracu' a zis doar ca ii pare rau ca nu figureaza si el pe lista jucatorilor netransferabili!
Astept si eu transferurile de care se vorbea atat, dar pana acum nu prea au miscat nimic astia.
am citit in gazeta ca Terek Grozni aia care au castigat cupa in Rusia vrea sa-i ia pe Neaga si Falemi
Floyd
27-06-2004, 12:05 PM
Cred ca e o gluma rautacioasa din partea presei. Dar daca se confirma si cei doi vor ajunge acolo inseamna ca Gigi Becali chiar si-a pierdut ratiunea. Nici nu stiu ce sa mai cred...zice ca Nu-l da pe Radoi nici pt 6 milioane - ceea ce denota ca tine mult la performantele pe plan extern, dar cand vine vorba de un jucator ca Neaga care a crescut f mult, se comporta ca un descreierat!
vali16_84
27-06-2004, 03:15 PM
ar fi chiar culmea sa-i ia Terek Grozni, cred ca e doar un zvon, poate doar pe Falemi care e la final de contract :P
Aliuta pleaca la PAOK
Pentru mijlocaşul Marian Aliuţă (26 de ani), stagiul de pregătire montană de la Forban, care s-a ?ncheiat ieri, ar putea fi ultimul alături de roş-albaştri. Jucătorul, care a primit la finalul campionatului de la preşedintele Gigi Becali un document oficial conform căruia poate pleca de la Steaua ?n schimbul a 600.000 de dolari, era de mai mult timp ?n tratative cu c?teva formaţii din Grecia, printre care şi PAOK Salonic.
El aştepta zilele acestea un răspuns din partea grecilor şi, conform unor surse apropiate steliştilor, acesta ar fi favorabil, astfel că internaţionalul grupării din Ghencea este aşteptat să ajungă astăzi la Salonic. PAOK, care a ocupat locul trei ?n ultimul campionat, urm?nd să joace direct ?n turul trei preliminar al Ligii Campionilor, demarează pregătirile pentru noul sezon şi grecii au ţinut să-l aibă la echipă pe mijlocaşul rom?n ?ncă de la reunirea lotului. ?n cazul ?n care tratativele vor fi finalizate ?n următoarele zile, Aliuţă, care a venit ?n Ghencea ?n urmă cu doi ani, se va despărţi de roş-albaştri cu un an mai devreme dec?t prevedea contractul iniţial. El a mai ratat un transfer, ?n iarnă, la Torpedo Metalurg Moscova, fiind nevoit să revină pentru ?ncă un retur ?n lotul Stelei, pentru care nu a mai jucat titular dec?t ?n 8 jocuri.
Neaga merge ?n Olanda nerefăcut
Deşi s-a scurs aproape o lună de la ?ncheierea sezonului, Adrian Neaga continuă să aibă probleme la muşchii abdominali, motiv pentru care el a şi ratat stagiul de pregătire de la Forban. ?n urma unor investigaţii, jucătorului i-a fost descoperită o calcifiere ?n partea dreaptă a pubisului, din această cauză el av?nd ?ncă dureri. Totuşi, Neaga va ?ncepe de astăzi alergările şi va pleca alături de stelişti ?n turneul de jocuri din Olanda, programat ?n perioada 1-12 iulie. / Marius Mărgărit
Mitrovici răm?ne pe listă
Chiar dacă p?nă acum nu s-a ajuns la nici un acord, Steaua continuă tratativele cu FC Naţional pentru aducerea ?n Ghencea a bosniacului Slavişa Mitrovici. Jucătorul, care mai are contract cu gruparea din Cotroceni p?nă ?n iarnă, ar vrea să evolueze pentru roş-albaştri chiar de la ?nceputul sezonului, dar deocamdată aşteaptă finalizarea discuţiilor. ?n timp ce "bancarii" solicită 300.000 de dolari, gruparea din Ghencea vrea să ofere ?n schimb doi jucători şi o sumă mai mică de bani. / Marius Mărgărit
Nu licitează nimeni tribuna din Ghencea
La sf?rşitul săptăm?nii trecute a avut loc cea de-a doua licitaţie pentru tribuna oficială din Ghencea, organizată de firma Tehnorob SRL, care mai are de recuperat o creanţă de 1,3 milioane de dolari de la CSA Steaua. Ca şi la prima şedinţă, nu s-a prezentat ?nsă nici un cumpărător. Următorul termen a fost stabilit pentru 28 iulie, c?nd preţul imobilului, estimat la 10 milioane de dolari, va fi scăzut cu 25 la sută, după care va fi acceptată cea mai bună ofertă. / Marius Mărgărit
danutz_andrey
03-07-2004, 09:03 AM
Pana la urma Aliuta a ramas la Steaua,dar a plecat Neaga,si se pare ca in locul lui a fost cumparat Cristea!
vali16_84
03-07-2004, 10:31 AM
Da Steaua l-a cumparat pe Andrei Cristea
Cristea a semnat pe 5 ani cu Steaua, urm?nd să plece azi la Mierlo, ?n cantonamentul lui Piţurcă. "Mi-am dorit de mic să ajung la Steaua şi mi s-a ?mplinit un vis acum", a declarat t?nărul atacant. "Am promis suporterilor că vrem să facem treabă de calitate la Steaua. Acest transfer intră ?n acest plan", a conchis fericit Gigi Becali.
"Mă bucur că am reuşit acest transfer. Cristea e un puşti cu calităţi excelente, dar trebuie să le demonstreze aici, să fie conştient că la Steaua e altfel dec?t la Bacău. E musai să se muleze pe concepţia noastră, aceea de a miza pe forţa de grup, nu pe individualităţi"
Victor Piţurcă, antrenor Steaua
"Transferul a fost ţinut ?n mare secret, dar a meritat. E bomba verii"
Mihai Stoica, preşedinte Steaua
"Domnii Gigi Becali şi Victor Piţurcă au fost foarte insistenţi. Am făcut această alegere pentru blazonul Stelei şi pentru publicul incredibil din Ghencea, care m-a impresionat c?nd mi-a scandat numele la meciul direct"
Andrei Cristea
:mishto:
Yeee, de unde ai stirea? :cooool:
danutz_andrey
03-07-2004, 12:16 PM
Bei....eu am venit prima data cu stirie nu el! :P
vali16_84
03-07-2004, 12:37 PM
Originally posted by danutz_andrey@Jul 3 2004, 09:03 AM
Pana la urma Aliuta a ramas la Steaua,dar a plecat Neaga,si se pare ca in locul lui a fost cumparat Cristea!
da ma si eu am dat detalii....
Floyd
03-07-2004, 12:52 PM
Se confirma transferul?
Pentru cine imi poate da informatii : ma intereseaza sa cumpar pe caseta video meciul Stelei din finala C.C.E. cu Barcelona! Daca stiti ceva sau pe cineva, dati un semn!
In sfarsit o veste buna in tabara Stelista....bineinteles excluzand ramanerea la echipa a lui Aliuta :)
Neaga pleaca....Cristea vine...cred ca va fi o mutare de bun augur...daca pustiul se acomodeaza repede cu stilul de joc si cu Piti in primul rand va iesi o prestatie pe cinste..
Floyd : neaparat pe caseta video ?? Eu il am pe un cd..il tin in vitrina ca pe bijou :D
vali16_84
03-07-2004, 02:10 PM
Tuby vreau si io cd-ul.....mai ai si alte meciuei din '86 sau alti ani??
dj-cata
03-07-2004, 02:13 PM
in sfarsit un transfer bun...un jucator care poate ajunge departe si care ne poate ajuta foarte mult in cupele europene. Eram sigur ca v-a ajunge la dinamo si uite ca a venit la cea mai bun echipa din tara :) .. acum putem spune ca avem pe cine pune in locul lui neaga...si sper sa joace cat ma bine.
pana acum eram suparat ca gigi nu ia jucatori decat la final de contract dar uite ca nu e asa..si a platit.
se pare ca cristea nu a uitat cand la meciu direct galeria i-a strigat numele si el s-a dus sa o salute in stilul deja cunoscut in ghencea :)
Eu personal, ma bucur ca Andrei Cristea a ales Steaua, macar Neaga poate fi inlocuit. Un alt motiv ar fi ca, eu nu-i suport pe cei de la Dinamo, asa ca, mai bine ca A.Cristea a mers la Steaua... :rolleyes:
vali16_84
03-07-2004, 07:31 PM
p**a mea:
FC Bruxelles - Steaua Bucureşti 3-2
Steaua a ?nceput meciul ?n formula Hamutovski - Petre Marin, Rădoi, Răchită, P. Stoica - Fl. Dumitru, Boştină, Aliuţă, Dică - Opriţa, Diniţă. Meciul se joacă la 2 km de Grimbergen, oraşul ?n care a fost cazată naţionala Rom?niei la Euro 2000. Echipa bucureşteană a deschis scorul ?n minutul 16 prin Opriţa, ?n urma unei verticalizări a lui Dică. 0-1 a fost scorul cu care s-a terminat prima repriză; totuşi steliştii au ratat 6 ocazii gigantice, 2 prin Opriţa, 3 prin Diniţă şi una prin Dică. Diniţă a majorat scorul ?n minutul 50, dar belgienii au revenit senzaţional prin golurile marcate de Nang (58, 62) şi Culek (65)
daca si aia ne bat....
Floyd
03-07-2004, 07:35 PM
Tuby -> Pentru mine e de ajuns cd-ul (eventual si cu alte meciuri din perioada de glorie - mai vb despre asta) dar vreau meciul pe caseta video pt ca doresc sa-l fac cadou unui var al meu care isi serbeaza ziua de nastere pe 19, luna asta. Tipul nu are calculator, are doar video. In tinereta lui era nelipsit de la meciurile importante ale Stelei (din tara), chiar daca nu statea in Bucuresti.
A dat Opritza gooool :D . Daca ne gandim asa, in amicale, prima repriza si primele 20 de min din repriza a doua conteaza. Dupa aceea incep sa intre rezervele, si jocul, spus in romaneste, se "f**e". Daca ne gandim asa, Steaua a iesit destul de bine, numai este un semnal fatza de rezerve... :)
RaPiDuTz
03-07-2004, 11:14 PM
parca se terminase 3-3 meciul...cam prost rezultatul daca ne gandim ca astia de abia au promovat in prima liga belgiana... :huh:
sa vedem daca Cristea se va acomoda rpd la steaua pt ca Romania are nevoie de rezultate in Cupa UEFA sau CL ;)
Ratonu
04-07-2004, 11:52 AM
Echipa antrenata de Victor Piturca a disputat sambata 3 iulie 2004 primul joc-test din cadrul stagiului de pregatire pe care-l efectueaza in Olanda, remizand cu nou-promovata in prima divizie belgiana FC Bruxelles, scor 3-3 (1-0).
Partida a inceput in nota dominare a ros-albastrilor care au deschis scorul repede, in minutul 16, prin Oprita. Deschis in adancime de Dica, acesta a speculat o greseala a portarului si a unuia dintre fundasii gazdelor care s-au ciocnit in propriul careu, la o faza oarecum simplu de rezolvat. Aflat in apropierea lor, Daniel Oprita le-a subtilizat balonul trimitandu-l in in plasa portii. Echipa a noastra a dominat repriza pana in finalul ei, atunci cand acelasi Oprita a lovit stalpul portii belgienilor. Desi a fost vaduvita, dupa pauza, de absenta lui Mirel Radoi (care a resimtit dureri inghinale si a fost schimbat la inceputul reprizei secunde), Steaua a mai marcat o data in minutul 50 prin Dinita, cel care a reluat dintr-o bucata in plasa. Apoi, in intervalul dintre minutele 58 si 65, gazdele noastre au reusit sa intoarca rezultatul, marcand in doar sapte minute trei goluri.
In final, Steaua a reusit egalarea cu doua minute inaintea sfarsitului meciului prin Dica, acesta reluand cu capul centrarea lui Flontin Dumitru;
STEAUA: Hamutovski - P. Marin, Radoi (46 Ghionea), Rachita, P. Stoica - Fl. Dumitru, Bostina, Aliuta (73 Paduret), Dica - Oprita, Dinita.
Urmatorul joc al echipei noastre va avea loc luni 6 iulie in compania belgienilor de la Charleroi.
:P
Bah, oricum, Steaua n-a impresionat cam niciodata in jocurile de pregatire...
Steaua joaca cum joaca, da tot le scoate la capat, gandindu-ne ca anu` trecut, in cupa UEFA, nu a avut rezultate senzationale, dar a trecut pana in turu` 2 :)
dj-cata
05-07-2004, 12:13 PM
eu nu tzin minte ca steaua sa fi avut in ultimi ani rezultate bune in amicale...doar a pierdut acum 3 ani cu amratii aia din liga a treia engleza si a castiga campionatu .... si mai in trecut cand jucat prost in amicale...si bine in cupele europene. Sa speram ca asa va fi si acum..si sa ajunga cat mai departe in uefa...sa jucam si la anu in cupele europene
vali16_84
05-07-2004, 03:28 PM
da ma a fost 3-3, au gresit aia de la gazeta sporturilor.....de acolo luasem informatia...
Daca Pitzi renunta la jucatorii astia rudimentari(am mai spus-o de cateva ori chestia asta cu jucatorii), Steaua poate ajunge departe in UEFA, si poate, sa redevina legenda de altadata :)
dj-cata
06-07-2004, 08:18 PM
pai acum gigi iara viseaza sa castitge cupa uefa cu urmatorul 11 :
Hasmutovski
p.marin ghionea radoi stoica
dumitru d.munteanu c.munteanu
a.cristea dica
mitrovici
sa speram ca vor ajunge catalin si slavisa la steaua..si sa speram ca isi va da si pitzi seama ca pompilica e un jucator prost care nu are ce cauta la steaua :)
Floyd
06-07-2004, 09:36 PM
Din lista asta lipsesc niste jucatori! Unul dintre ei e Aliuta, care sa speram ca isi va revenii. Altul ar fi Dinita. Cat despre Pompilica, parca in locul lui figura Nesu. Asa am vazut la stiri. Dar oricum, Nesu tre sa mai creasca destul de mult. Are talent dar e foarte tanar.
Mie personal(poate am mai spus-o), imi place de Nesu ca jucator. Este un jucator tanar, care se bate pentru orice minge, si lupta pentru suporterii care sunt pe stadion. De aceea, cred, este iubit la Steaua :) .
Ratonu
07-07-2004, 02:30 PM
Charleroi - Steaua 0-0
Steaua a disputat marti 6 iulie 2004 al doilea meci de pregatire din cadrul turneului pe care-l intreprinde in Olanda, remizand cu ocupanta locului 5 din prima divizie belgiana, echipa Charleroi.
Fata de "11"-le aliniat in primul joc, antrenorul Victor Piturca a operat doua modificari in echipa de start, titularizandu-i pe Paraschiv (in locul lui Bostina) si pe Nesu (in locul lui Pompiliu Stoica). Meciul a inceput sub semnul echilibrului, echipele s-au "citit" una pe cealalta, dar perioada de tatonare n-a durat decat vreo 6-7 minute, dupa care ros-albastrii au pus stapanire incet-incet pe mijlocul terenului, zona din care au fost lansate cateva sarje ofensive. Actiunile de atac ale echipei noastre au fost lansate, in special, pe flancul drept, acolo unde cuplul Petre Marin-Florentin Dumitru pare a fi solutia optima pentru sezonul care sta sa inceapa. Cele mai periculoase faze de poarta din prima repriza au apartinut echipei noastre si au plecat din piciorul aceluiasi jucator, Florentin Dumitru. In minutul 8, acesta a executat o lovitura libera direct spre vinclul portii aparate de Gallee, dar portarul belgienilor s-a opus deschiderii scorului respingand in corner. Apoi, Dica a fost protagonistul a doua mari ocazii de gol, trimitand cu capul din centrarile aceluiasi Florentin Dumitru, prima oara (min. 13) direct in portarul tintuit pe linia portii, iar a doua oara (min. 33) pe langa poarta. In minutul 35, elevii lui Piturca au irosit cea mai clara ocazie de gol: Dinta, Oprita si Fl. Dumitru au scapat pe un contraatac in superioritate numerica (trei contra doi), insa, dupa o serie de pase pe traseul descris anterior, Florentin a sutat pe jos, milimetric pe langa stalpul portii belgiene. Cu sase minute inaintea pauzei, omniprezentul Florentin Dumitru a executat un corner direct in poarta, dar mingea pe care scria gol a fost respinsa printr-un reflex senzational de goalkeeper-ul lui Charleroi.
In repriza secunda, ambii antrenori au rulat mai multi jucatori, belgienii schimband la pauza sase, iar noi doar doi (Ogararu si Curt). Fiind ceva mai proaspeti, fotbalistii gazdelor au reusit sa-si creeze in sfarsit prima ocazie de gol in minutul 65, insa Hamutovski a salvat poarta noastra de un gol care, oricum, ar fi fost nemeritat. Pana la final, echipa noastra a dominat creindu-si inca trei mari ocazii de a marca, dar noii intrati A. Cristea (min. 75 si 83) si Bostina (min. 82) au ratat impardonabil, primul trecandu-si in cont cea mai mare ratare a meciului. Acest joc a cosemnat si prima aparitie in echipa Stelei a ex-bacauanului Andrei Cristea, in cele 26 de minute in care a jucat el aratandu-se putin marcat de tracul debutului, fie el si la un meci neoficial. Steaua a remizat astfel pentru a doua oara in tot atatea meciuri disputate pe taram belgian, urmand ca sambata 10 iulie sa sustina ultima partida de pregatire in compania formatiei Waasland. Partida va avea loc in oraselul Saint Nicholas, incepand cu ora 18 (19 in Romania).
STEAUA: Hamutovski - P. Marin (46 Ogararu), Radoi, Rachita (46 Curt), Nesu (77 P. Stoica) - Fl. Dumitru (70 Paduret), Paraschiv , Aliuta (63 Bostina), Dica - Oprita (64 A. Cristea), Dinita.
<_<
vali16_84
07-07-2004, 06:18 PM
se pare ca Steaua nu scapa de egalurile astea...chiar daca sunt amicale...sa speram ca in meciurile oficiale nu o sa mai facem atatea egaluri....
Nu prea conteaza rezultatul din amical. Jucatorii Stelei trebuie sa-si formeze relatzii de joc, iar in Cupele Europene sa aiba rezultate bune. Daca Steaua va juca bine, nici nu se pune problema ca nu ajunge in Primavara Europeana. :)
dj-cata
09-07-2004, 04:11 PM
in primu rand trebuie sa mai avem ceva noroc in turu 1...ca acolo sunt echipe bunicele. cum am mai zis...daca intram in grupe...suntem ca si trecuti de ele...sunt sigur de asta
Nu stiu, nu prea ma grabesc sa dau pronosticuri, dar un lucru este cert. Steaua trebuie sa joace tot mai bine, si sa lupte pentru a putea prinde Primavara Europeana. Ce vis frumos pentru Romania....
dj-cata
13-07-2004, 12:09 AM
se pare ca nu mai bin mitrovici si c.munteanu...dar la fel s-a zis si de cristea si pana la urma a ajuns la steaua..asa ca eu inca mai sper ca slavisa poate ajunge la steaua
RaPiDuTz
13-07-2004, 12:14 AM
ehe...sa dus dream teamul tau... :D
jiji a zis ca mitrovici nu mai are cum sa ajunga la steaua iar cu c.munteanu au fost doar zvonuri aiurea :P
Ratonu
13-07-2004, 04:59 PM
Din nou zvonuri in legatura cu un posibil transfer al lui Florentin Dumitru la Celtic Glasgow... se pare ca pentru 1,8 mil. euro.
"Steaua Bucureşti este o echipă rea. S-au comportat ur?t. De ce? Nu ştiu, ?ntrebaţi-i pe ei", a spus pilotul . Vezi nici strainii nu va plac :P . Ar trebuii sa angajeze jiji pe unu sa ii invete bunele maniere pe stelistii tai. Nu prea vad de ce ar mintii pilotii, pentru acuze de genul asta klm poate fii data in judecata pe bani grei. Asa ca nu cred ca ar face afirmatii de genul doar ca sa va strice voua "imaginea" , care e destul de patata.
Nu stiu ce sa zic. Am auzit si eu la stiri de fazele din avion. Dar nu cred ca au facut asa ceva...
vali16_84
13-07-2004, 08:11 PM
looooooool....cum dreaq sa faca asa ceva...yo nu cred...chiar ar trebui sa-i dea in judecata pe f****i aia....strica imaginea Stelei...
Pai mah , ce interes ar avea aia sa va strice voua imaginea?? Plus ca afirmatiile pot duce la un proces usturator .
Pana una alta conflinctul dintre Becali (jiji) si Mitica Dragomir numai bine nu face echipei...daca se ajunge la amenintari de genul "scot echipa din campionat"
Nu exista saptamana in care sa nu inceapa un scandal cretin in campionatul nostru...si totusi mai avem pretentii....aberatiile astea cu procese peste procese..amenintari...injurii....impacari numai din considerente monetare...mi se face scarba...
RaPiDuTz
13-07-2004, 09:11 PM
certurile dintre mitica si jiji sau fratii becali si lucescu aduc numa` rau fotbalului romanesc... :(
cat despre faza cu jucatorii stelei...nu ma mir, sunt destul de "obraznici" unii dintre ei, asta din ce am obs de la stiri :o
Sa fim seriosi...Nu numa jucatorii Stelei sunt obraznici...uitati-va la cei de la Dinamo(unii), rrapid sau la vedete ca Mutu, care este un nesimtzit...sa fim seriosi, toti au aere de vedete.
Gladiator
14-07-2004, 12:01 PM
Intradevar tobo, dar mutu intrece orice limita. Steaua are lot bun (tre sa recunosc) si imi place ca nu vinde. Numa pacat ca antrenoru ii cum ii. Imi place de unele galerii (Dinamo, Rapid), "Piti, Piti, du-i in B!!!!!!!!!!"
Floyd
14-07-2004, 03:14 PM
M.M. Stoica a si zis ca-i da in judecata pentru afirmatiile facute de acel pilot. Am vazut cu totii jucatorii destui jucatori la coborarea din avion si nu cred ca poate spune cineva ca era vreunul machit!
Dobitocul ala de pilot probabil ca avea boala pe ei pentru ca sunt romani. Nu ar fi prima data cand cei din afara se poarta "frumos" cu noi.
Pai mah, chiar daca ar fii avut boala, nu cred risca el sa fie dat in judecata pt milioane de para.
Toti cei din Comunitatea Europeana ne considera niste hoti si tigani pentru ceea ce facem. Si asa si suntem. In ce campionat s-a mai facut blaturi cum s-a facut la noi? :offtopic:
Apropo, nu cred ca Steaua a facut vreodata blat...
Originally posted by tobo@Jul 14 2004, 09:17 PM
Toti cei din Comunitatea Europeana ne considera niste hoti si tigani pentru ceea ce facem. Si asa si suntem.
Pai poate asta e parerea lor despre voi. Nu am auzit de nici o alta echipa romaneasca sa pateasca asa, chiar restu primesc felicitari de Craciun de la clubrui mari .
Floyd
14-07-2004, 11:03 PM
BlueBoy -> exagerezi si o faci cu buna stiinta. Daca vrei sa critici si sa acuzi clubul Steaua si membrii clubului, esti liber sa o faci. Dar fa-o intr-un mod rational si cu argumente. Am putea si noi, suporterii celorlaltor echipe, sa incepem sa spunem fel si fel de chestii despre echipa ta numai pentru ca asa ne vine.
Eu respect echipa Universitatea Craiova pentru istoria clubului, pentru frumoasa si valoroasa echipa din anii 80, pentru performantele obtinute, etc. Subiecte care prilejuiesc rautati ar fi destule si iti dau aici numai doua ex: disensiunile binecunoscute la nivel de conducere si mancatoria intre cei care aveau datoria ca pe primul plan sa se afle binele echipei si felul in care a fost tratat Zoli Crisan in ultimii ani de viata de catre colegi de generatie, fosti coechipieri.
Ai putea si tu sa respecti Steaua "macar" pentru performantele unice in istoria fotbalului romanesc!
Cat despre felicitari primite de la cluburi mari, poate nu stii dar Steaua le primeste in mod constant cu prilejul sarbatorilor. Ultima data chiar au dat pe tv chestia asta.
Iar dobitocul ala de pilot credea probabil ca bananierii de romani nu vor fi in stare sa-i actioneze in judecata. Eu nu-mi amintesc ca in decursul timpului jucatorii de la Steaua sa fi fost implicati in nu stiu ce intamplari dezonorante.
Ma rog fiecare cu parerea lui. Argumente ar fii cateva, de exemplu nici o echipa Romaneasca nu a mai patit asa ceva pana acum, si ca klm-u ar avea de pierdut daca ar vb-ii asa degeaba , pt genul asta de reclamatii ar pierde bani frumosi daca declaratiile pilotului ar fii nefondate. Si "U" a primit felicitari de la Real, Barca, Man u s.a.m.d. de Craciun.
PS: as putea sa respect steaua pt castigarea cupei campioniilor, dar modul in care s-a ajuns la ceasta performata , cu greii perioade comuniste in spate , ma face sa nu pun prea mult pret pe performantele voastre. Cand veti ajunge departe intr-o cupa Europeana acum in sistemul democrat, da voi avea respect pt noi.
Blue -> Nu vorbi de comunisti, ca au ajutat Steaua. U Craiova are istoria pe care o are deoarece Ceausescu era Oltean, si a bagat bani in echipa voastra. Daca ar fi sa vorbim de istorie, cine a ajutat-o pe UTA sa castige cele 6 campionate din istorie :offtopic: . Oricum, e off-topic, si nu are sens...
Floyd
15-07-2004, 02:30 PM
Eram sigur ca te legi de chestia asta si te asteptam sa-mi ridici mingea la fileu!
Nu vb de comunisti ca astia nu aveau nici o legatura cu fenomenul fotbalistic. ei doreau "cele mai inalte culmi" in orice chestie, fara sa aiba habar prea bine despre ce e vorba. Este adevarat ca Valentin Ceausescu si-a folosit anumite influente pentru a concentra din valorile fotbalului romanesc la Steaua. Dar el nu a participat niciodata la jocul politic facut de comunisti! Asa ca nu-mi pomeni mie de comunisti cand vorbesti de Steaua. Si daca nu s-ar fi intamplat acele lucruri, nici o echipa din fotbalul romanesc nu ar fi ajuns sa castige respectul Europei!
Sa preferi ca sa ramai rupt in cur, anonim si amarat al sortii decat sa rupi unele bariere si sa ajungi acolo sus mie mi se pare o ipocrizie!
Si nu uitati, voi cei care contestati performantele echipei Steaua, ca jucatorii aceia au castigat pe teren si au avut la picioare intreaga Europa fotbalistica. Nu au cumparat nici un meci si nu au avut la dispozitie alte mijloace specifice pentru ca nu era vorba de campionatul romanesc. Oamenii aia au muncit din greu pentru a scoate imaginea Romaniei din anonimat. Fie ca tii cu U. Craiova, Rapid, Dinamo s.a.m.d, tot roman esti si ai fost reprezentat ca roman in primul rand. Asa ca lasati orgoliile prostesti la o parte si incercati sa va bucurati de ceea ce ne-a facut cinste si ne-a adus respect tuturor!
Mda am mai auzit-o pe asta cu scopul scuza mijloacele de sute de ori. Nu tin pentru ca este o aberatie, incercati doar sa va acoperiti trecutul comunist. Asta o spun pt ca stiu, stiu cum ameninitati jucatori cu armata, si daca asta nu mergea treceati la amenintari mai grave. Luati jucatori cu forta si ii aduceati la steaua, daramind astfel echipe intregi. Asa ati facut voi performanta. Si performanta s-a facut si in mod corect, uitate la Arges sau cel mai bun exemplu Stiinta, care a ajuns in semifinalele cupei uefa deschiizand astfel portiile Europei, care parca erau destinuite sa fie inchise echipelor Romanesti. CUm iti explici ca imeadiat dupa aceasta semifinala , Craiova-Maxima a ocupat un mediocru loc 3 in campionat, dupa ce a dat piept cu granzii Europei. Universitatea avea destui bani ca sa-si tina jucatori. Mah tobo tu esti nebun? Cum ne-a ajutat ceausescu pe noi? Ala era cu oltul scornicesti, si daca ne-ar fii ajutat tu nu crezi ca le-ar fii spus gata baieti ajunge celor ce au distrus Craiova-Maxima? Si cand ne-a dat el bani? Discutia nu este off topic, este despre steaua intr-un topic cu steaua.
Floyd
15-07-2004, 10:45 PM
Esti in mod clar depasit, Blue bajatule. Te inteleg ca esti suparat dar nu bate campii!
---------------------------------
Neaga inapoi la Steaua!!!
Cat de mult mi-am dorit sa nu se realizeze transferul si sa revina! Se pare ca am puteri paranormale :D
LiviuRO
16-07-2004, 12:37 AM
cre ca e a 2-a oara cand postez in acest topic. Prima oara a fost accidental, credeam ca e alt topic. Motivul pentru care nu am postat aici niciodata e simplu. Cu unii oameni, chiar nu ai cum sa te intelegi. Si sa pornesti o discutie fara sens, in care orice ai aduce, tot nu duci nimic la bun sfarsit, parca nu merita osteneala.
Am postat cu buna-stiinta de data aceasta, ca sa pun o intrebare, nu astept neaparat raspuns, deoarece este mai mult retorica.
Floyd, daca PCR-ul ne-a scos in europa fotbalistica, castigand respectul tuturor (ma rog, asa spui tu), prin blaturi, aranjamente, furaciuni, sedinte de partid si arbitri cumparati, de ce nu facem aceeasi chestie si acum?
dj-cata
16-07-2004, 12:41 AM
liviu lasa ca o sa vezi performanta anu asta cand vom castiga cupa uefa....mai ales acum ca a ramas si neaga..avem o super echipa si nu stiu ce jucator din divizia A ar putea intra in primu 11 la steaua
blue - tu uita-te la echipa ta care bate doar amatori si de la prima echipa mai serioasa o ia cu 5-1
vali16_84
16-07-2004, 11:37 AM
si yo ma bucur ca s-a intors Neaga, acum chiar avem sanse mari sa ajungem in primavara europeana...
Sunt fericit ca s-a intors Neaga la echipa. Incep sa fiu increzator in Steaua a noastra. Acum putem demonstra ca nu e asa cum zice Blue, ca am facut-o cu ajutorul PCR-ului. Si UTA in 1970 a eliminat Feyenoord(la vremea aceea campioana intercontinentala) cu ajutorul PCR-ului?
Ar trebui ca Steaua sa inchida gura celor care o contesta. Sa fim seriosi, totzi dau in cea mai buna echipa din Romania, si numa ei stiu de ce...
vali16_84
17-07-2004, 10:16 AM
Neaga a ramas in forma....a dat un gol si a scos un penalti in amicalul cu aversa castigat de Steaua cu 4-0
RaPiDuTz
17-07-2004, 04:14 PM
e foarte bine pt steaua ca neaga a ramas...dinita nu are nici juma din valoarea lui
stie cine...meciul steaua - sportul e televizat ?
vali16_84
17-07-2004, 04:17 PM
nu e televizat R, da o sa fie live pe www.gsp.ro (http://www.gsp.ro)
Ii nashpa pe gsp.ro, dar noa, decat nimic :)
vali16_84
17-07-2004, 04:21 PM
Patronul FC Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a declarat, s?mbătă, ?ntr-o conferinţă de presă, că gruparea pe care o conduce va permite televiziunilor să transmită gratis meciurile de pe teren propriu din sezonul 2004/2005.
Becali a precizat că şi conducerile grupărilor Rapid şi Dinamo s?nt de acord ca meciurile de pe teren propriu ale echipelor lor să fie televizate gratis.
"Am chibzuit foarte bine, m-am g?ndit că nu este drept şi corect ca rom?nii şi suporterii să fie privaţi de una dintre puţinele bucurii care le-au mai rămas, să vadă meciurile Stelei, ale lui Dinamo şi Rapid. Am hotăr?t că de acum ?ncolo, gratis, fără nici un ban, Steaua va permite să se televizeze meciurile din Ghencea. Toate televiziunile din Rom?nia pot să filmeze meciurile Stelei. M-am ?nţeles cu Nicolae Badea de la Dinamo şi cu George Copos de la Rapid că nu avem dreptul să facem ce vrem noi cu fotbalul, ci trebuie să ţinem cont de părerea suporterilor şi atunci am renuunţat la bani. Vom da acces gratuit, să filmeze toate televiziunile, pentru care voi crea condiţii ?n Ghencea", a spus Becali.
Gigi Becali a precizat că a luat această hotăr?re deoarece preferă să renunţe la bani dec?t să accepte ca firmele intermediare să ia comision din fotbal. "Şi Dinamo, şi Rapid s?nt de acord cu această hotăr?re, deci ?n Ghencea, ?n Grant şi ?n Ştefan cel Mare se va filma de toate televiziunile, gratis. Nu am să cer bani c?nd Steaua va juca ?n deplasare", a comentat Becali.
Becali a afirmat că are ?ncredere ?n preşedintele Consilului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea şi ?n patronul rapidist George Copos. "Am vorbit cu Badea şi Copos şi au spus că s?nt de acord ca steliştii, dinamoviştii şi rapidiştii din ţară să vadă meciurile pe toate posturile din Rom?nia. A fost ideea lui Badea şi ?i mulţumesc, el a zis: ?Tu eşti şi om politic, pentru tine este mult mai gravă această situaţie. Te ajută şi pe tine treaba asta, iar dacă nu vei permite să se televizeze, ?ţi pui suporterii ?n cap, ceea ce vrea să facă Mitică?. Chiar dacă este la Dinamo, este un prieten, a spus: ?S?ntem alături de tine, renunţăm şi noi la bani?", a menţionat Becali .
Oficialul grupării din Bulevardul Ghencea a declarat că de acum ?nainte va fi ?nţelegere ?ntre cele trei mari cluburi bucureştene. "Am vorbit să terminăm odată cu discordia ?ntre Steaua, Dinamo şi Rapid. La meciurile Stelei cu Dinamo, să fie şi domnul Copos, la meciurile lui Copos cu Badea să fiu şi eu, cei doi să se enerveze, să aibă emoţii, iar cel de-al treilea să glumească, să facem ceva frumos din acest fotbal', a spus Becali.
Gigi Becali a subliniat că renunţă la banii pe care trebuia să-i primească FC Steaua din drepturile TV. "Problema mea este Steaua şi suporterii Stelei. Nu vreau să fie afectată Steaua, un simbol naţional şi nu am eu dreptul să iau hotăr?ri de genul celei ?n care am spus că nu voi lăsa să se filmeze. Am revenit asupra deciziei. Să filmeze toată lumea, de ce nu şi televiziunile mici? Nu mai am nevoie de acei 580.000 de dolari pe care trebuia să mi-i dea Liga, s?nt banii mei. ?n meciurile de Cupa UEFA am să dau imagini numai televiziunilor rom?neşti, corecte, pe sume modice. ", a spus Becali.
Patronul FC Steaua a precizat că Dumitru Dragomir nu se poate ?mpotrivi hotăr?rii sale. "Liga nu poate să se opună, se poate opune la sediu la ea. Ştiu eu regulamentele mai bine. Liga are datorii la mine de 254.000 de dolari din 2003, cum să mai am eu ?ncredere ?n Ligă? Nu poate nimeni să nu programeze meciurile. Nu ?nţeleg cum poate să mintă Dumitru Dragomir ?n aşa fel despre Adunarea Generală de vineri, că Dinamo şi Rapid nu s?nt cu mine. Au fost reprezentanţii lui Dinamo şi Rapid şi au depus poziţia cluburilor ?n scris. Valeriu Argăseală, pe care l-am trimis să ne reprezinte la AG, a desfiinţat toate punctele de pe ordinea de zi, erau toate eronate", a comentat Becali.
Gigi Becali a adăugat că este ?n război cu preşedintele LPF, nu cu omul Dumitru Dragomir. "Mă lupt cu Mitică Dragomir preşedintele Ligii, ?n calitate de patron la Steaua. Nu pot să-l las să spună că nu va programa Steaua ?n campionat, nu are nici un suport legal. Bine că a ?nţeles că una-i una şi alta-i alta", a spus Becali.
Oficialul stelist a menţionat că doreşte o nouă Ligă, care să judece corect. "Probabil m-am pronunţat eu greşit, nu este vorba despre desfiinţarea Ligii, ci am să desfiinţez statutul Ligii. Se va face altă Ligă, cu un alt statut, dar o Ligă va exista. Statutul, aşa cum este scris, este nul de drept, se anulează singur. După ce or să citească judecătorii, acest statut se va dizolva singur. Vor fi legi drepte, nu un statut cu verzi şi uscate, contra legii. Va fi o Ligă la care va candida cine vrea pentru funcţia de preşedinte, pe mine nu mă interesează dacă este sau nu Mitică preşedinte. Bravo lui, să fie ales iar. Eu să mă duc preşedinte la Ligă? Ce să fac, să-mi dea mie 3.000 de dolari salariu? Pot să angajez un preşedinte la Ligă, ?i dau zece milioane. At?ta i-aş fi dat lui Mitică, at?t c?t este salariul ?n Rom?nia. Zice că ?i dă la saraci, că p?nă acum a şi dat mulţi bani. Lasă că ?i dăm noi, de fapt n-o să apuce să ia salariul ăla, pentru că o să desfiinţăm acel statut", a spus Becali.
Gigi Becali a afirmat că a vrut să ajute celelalte cluburi, dar prin faptul că au aprobat ?n Adunarea Generală contractul cu firma Telesport, acestea nu merită respect. " Celelalte cluburi, dacă vor, să dea ?n judecată Telesport, cu care au făcut contractul, să vedem ce pot să ia, praful de pe puşcă de la Telesport. Ce spune Dragomir cu banii ?n plus din TVA este minciună. Iată sumele: ?n primul an de contract 6,7 milioane de dolari, inclus TVA, ?n al doilea 6,6 milioane de dolari, TVA inclus, apoi şapte şi opt milioane. Am luptat pentru cluburi, ca să nu fie păcălite, dar am cerut respect să particip la negocieri. Nu mi l-au acordat, atunci să fie sănătoşi, ce să le fac, eu de ce să le acord", a precizat Becali.
Patronul stelist a declarat că nu a făcut nimic ilegal, altfel ar fi avut numeroase procese. "Mitică spune că a avut 114 procese, eu am avut unul cu Iordănescu. A avut influenţă ?n justiţie şi mi-a dat amendă penală, dar am spulberat decizia la următoarea instanţă", a adăugat Becali.
--------------------------------------------------------------------------------
Dragomir: ?Nu se pot televiza meciuri fără acordul LPF?
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, s?mbătă, agenţiei MEDIAFAX, că grupările Steaua, Dinamo şi Rapid nu au dreptul să permită televiziunilor să filmeze gratis meciurile de pe teren propriu, deoarece nu se pot televiza partide fără acordul LPF.
"Nu se poate acest lucru pentru că fotbalul profesionist este organizat de LPF, nu de un club anume. Chiar şi atunci c?nd Steaua, Dinamo sau Rapid organizează meciuri pe stadioanele lor, de fapt organizarea este tot a LPF. Fotbalul rom?nesc este organizat de LPF şi orice televiziune care vrea să transmită partide din Divizia A, trebuie să aibă acordul LPF", a spus Dragomir.
Dumitru Dragomir a afirmat că LPF deţine exclusivitatea asupra drepturilor de televizare, conform legii 69 şi a statutului LPF. "Această variantă propusă de cele trei cluburi pică sigur. Domnul Gigi Becali nu a fost informat cu privire la prevederile legii", a precizat Dragomir.
Floyd
17-07-2004, 08:06 PM
Lviu -> pacat ca n-am intrat ieri ca iti scriam raspundeam mai repede: eu n-am spus niciunde ca pcr-ul a facut asta. dimpotriva, am sustinut ca Valentin Ceausescu nu avea nici o legatura cu politica! Ca se folosea de anumite influente, asta e altceva, dar nu pcr-ul si nu comunistii au adus glorie si respect prin Steaua!!!
dj-cata
17-07-2004, 11:55 PM
steaua a batut pe sportu...iar cristea cred ca va ajunge departe...azi a jucat doar 30 de min dar a avut 2 faze frumoase..mai ales cea din finalul meciului...preluare pe stangu...si a tras cu dreptu din semi-foarfeca..
sa ii vedem in campionat...
LoL bravo baieti , imi place de voi, lipsesc cateva zile si o da-ti pe intoarse...am purtat destule discutii pe tema asta, si m-am cam saturat...important este ca daca nu ar fi fost nea nicu si ai lui acum va zbateati in anonimat prin divizia C/D . Bravo si tie Cata, imi place ca vezi numai unele lucruri, am luat bataie de la polonezi, am luat, dar am dominat campioana ungariei. Si pana la urma voi ce mare kkt ati facut in amicale? Ati facut egal cu Royal, o echipa care nu ar face fata in divizia A. Btw tobo de unde si pana unde intra UTA in discutia asta ???
Omule, eu dau un exemplu, referindu-ma la UTA :offtopic:
k, noi vorbim de steaua , ce legatura are una cu alta?
Floyd
19-07-2004, 06:32 PM
Blue-> ai gura cam mare si aberezi prea mult. Daca vrei asta, poti sa o faci la topicul pentru echipa voastra.
Eu ma intreb daca esti in stare sa arati si respect, ca in rest am observat.
Nu prea cred ca aberez, asta-i adevarul daca nu era nea nicu acum jucati la matineu. Respect echipele ce merita respectate.
PS nu pot vb in topicul echipei mele de steaua ca ar fii off topic.
Bine ma, respecta echipele care trebuie respectate... Da iti spun eu, gura prea mare strica, si incepi sa strici topicul acesta. Daca nu tii cu Steaua, mai bine taci, si lasa-ne in pace...
Pai si ce daca nu tin cu steaua? Am o opinie pe care vreau sa mi-o exprim. Uita-te binela numele topicului, scrie steaua pareri de bine si de rau.
dj-cata
19-07-2004, 09:34 PM
blu acum ca aveti antrenor...si ceva jucatori luati de pe internet iara te dai mare ? ai uitat ca acum 2 ani erati la retrogradare...marea echipa a craiovei...
steaua are si acum cel mai bun lot din tara si asta pt ca avem un om care vrea performanta si blu cred ca la anu o sa mori de ciuda cand o sa vezi pe steaua ce departe o sa ajunga in uefa..sa vad dupa aia ce mai zici...
Pai deh acum cativa ani il aveam pe jiji dinamo netzoiu care tragea ca sa facem performanta, acum avem echipa, si in fine Universitatea este a Olteniei. Chiar din contra, m-as bucura sa mergeti cat mai departe, si voi si dinamo. Btw dinamo are cel mai bun lot , doar este campioana, se vede dupa cum joaca .
dj-cata
20-07-2004, 01:20 AM
se va vedea daca are cel mai bun lot dupa evolutia din cupele europene..doar se stie acolo se vede valoarea
Floyd
22-07-2004, 03:24 PM
Se zice ca Neaga s-ar fi intors la Steaua din urmatorul motiv: Gino a crescut pretul lui Mitrovici de la 200.000 la 300.000, dupa ce a auzit ca Neaga s-a inteles cu Alania. Piturca a incercat atunci sa obtina mai mult pe el si cei de acolo nu au fost de acord asa ca a renuntat la Mitrovici si l-a chemat pe Neaga inapoi.
Daca intr-adevar asa au stat lucrurile, atunci a fost inutila miscarea pentru ca Neaga e peste Mitrovici. Avantaj avea doar el ca putea sa castige 500.000 pe an.
----------------------
Sambata in direct la ProTv, meci de caritate U. Craiova - Steaua. Speram sa fie un spectacol agreabil!
hahahahah
ce tare
a condus Inter Gaz cu 2-0 pe Steaua
echipa cea mai tare aparare din campionat primeste 2 goluri de la o echipa din divizia B
hahahhahaha
dj-cata
22-07-2004, 11:47 PM
ady hai sa iti raspund....meci de prezentare a lu dinamo...primele 30 de min...sportu trebuie sa le dea pe tava 2 goluri la dinamo ca sa nu se faca de ras in fata propriilor suporteri....hahahahaha.....e bine ?
chiar nu va inteleg....toate sunt meciuri amicale...poate doar cel de sambata sa fie puti mai mult de atat..in rest toate sunt antrenamente cu public
Sa nu vorbim de Dinamo acuma, ca mi se face rau...
La ce ora va fi meciul Stelei cu Craiova ? Sper ca Craiova sa o incaseze rau de tot :) .
si voua nu era sa va dea Sportu cateva boabe ma?
da a-ti avut noroc in repriza a doua ca au cedat aia ca altfel.............
Bine ma, oricum, nu prea are rost sa vorbim de amicale. Lasa sa vedem in campionat, daca Dinamo mai poate rezista fara ajutorul lui Corpodean. Daca campionatul va fi corect, Steaua are toate sansele sa ia anul asta titlul, ceea ce asteptam toti stelistii...
vali16_84
23-07-2004, 11:34 AM
tobo -> la 20.00
Steaua - Inter Gaz 4-2 (1-2)
Miercuri seara, cu incepere de la ora 19, Steaua a disputat inca un meci amical invingand divizionara B, Inter Gaz Bucuresti cu scorul de 4-2. Aflat in imposibilitatea folosirii lui Radoi si Curt in linia defensiva, Victor Piturca a inceput cu Rachita si Ghionea fundasi centrali, surpriza din compartimentul median numindu-se titularizarea lui Paduret ca inchizator, in locul lui Paraschiv. Steaua si-a presat adversarul inca din startul jocului, fara insa a-si crea mari ocazii. Dupa ce Dica a irosit oportunitatea deschiderii scorului, oaspetii au marcat pe contraatac prin E. Tudor (min. 21), dupa o desincronizare a fundasilor nostri la o iesire la ofsaid. Dupa gol, jocul a curs in acelasi sens: spre poarta "gazarilor", dar echipa lui Victor Rosca a stat cuminte "la cutie". Cu trei minute inaintea pauzei, Banaru de la oaspeti a marcat cu capul in urma unei centrari la care fundasii nostri au facut un marcaj lejer. La doar un minut distanta, Dinita a redus din handicap stabilind scorul pauzei, 1-2.
La pauza, Piti a operat mai multe schimbari in echipa, cea mai importanta dovedindu-se introducerea lui Bostina, care a dat culoare atacului stelist. In minutul 55, acesta a egalat cu un sut cu stangul jos, in dreapta portarului. Steaua si-a accentuat dominarea, oaspetii s-au axat numai pe aparare incercand sa tina de rezultat. Dupa mai multev faze in care puteau inscrie, elevii lui Piturca au intrat in avantaj prin golul reusit de acelasi Bostina, in urma celei mai frumoase faze de atac initiate de Dorinel Munteanu si prelungite pana la Pitu. Acesta a intrat in dribling pe flancul drept si acentrat lui Bostina care, dupa un stop ca la carte, a sutat cu sete, din unghi, in coltul lung. In minutul 88, Neaga si-a facut si el datoria stabilind rezultatul final cu un sut puternic pe jos. Tot el ar fi putut face 5-2 in minutele de prelungire, insa sutul sau s-a oprit in blocaj.
STEAUA: Hamutovski (46 M. Tudor) - P. Marin (80 D. Balan), Ghionea, Rachita (68 Radoi), P. Stoica (46 Nesu) - Fl. Dumitru (46 Ogararu), Paduret (46 Paraschiv), Aliuta (46 D. Munteanu), Dica (62 Pitu) - Oprita (46 Bostina), Dinita (62 Neaga).
VICTOR PITURCA:
"Sunt aproape multumit de jocul echipei, dar retusurile finale le voi face dupa ultimul amical, cel de sambata, de la Craiova"
dj-cata
23-07-2004, 11:31 PM
maine vedem cum va arata primu 11 la steaua..de abia astept. vom vedeam si noul echipament cel mai usor care ne va duce spre al 22-lea titlu
Vise, tata , vise. Acum nici podiumul nu-l mai prindeti, pt ca jiji nu mai e prieten la catarama cu corle, ca sa faceti voi smecherii. Acum in fine o sa aveti parte de arbitraje, corecte, care nu o sa mai transforme acel 5% in 50 cand jucati pe ghencea si cum liga nu va mai sustine, e greu.
In cazul in care nu stiai, Jiji este inca prieten cu Mitica, s-au certat numa pentru faza cu drepturile TV...
Sper ca primul 11 care va castiga titlul anul acesta, sa ii aduca pe Craioveni cu picioarele pe pamant, ca se cred acuma mari si tari...
Blue -> Si inca ceva, Steaua nu a fost favorizata de arbitraje...mai bine uita-te la Dinamo, care il are in spate pe Corpodean...
a mai ramas putin pana la prima victorie din acest sezon competitional, cu toate ca e meci amical, steava va castiga in aceasta seara :) astept cu nerabdare sa-i vad pe baieti in noul echipament :P
Pai ne credem mari si tari pt ca suntem. IAr voi ati fost ajutati cu decizii venite de la corle si in multe meciuri ati avut arbitrii in spate. In meciul de azi, se vor cedea 2 echipe, o panarama si noua campioana imbracata in albastru.... si alb :P
dj-cata
24-07-2004, 03:06 PM
blu nu iti mai zic nimic..astept sa treaca primele 5 etape ca sa vezi cat suntem de tari..sa vad ce o sa mai zici dupa aia....ca am platit arbitrii ? ca am facut blaturi ? ...sunt curios ce o sa mai gasesti :)
o sa fie de vina luna are e in conjunctura cu marte...a platit gigi pe rushi sa mute planetele sa aiba steaua noroc :P cine stie, marimea ierbii care e neregulamentara sau poate chilotii fotbalistilor de la craiova sunt prea stramti din cauza lu becali care i-a sabotat
Floyd
24-07-2004, 09:15 PM
Am vazut noile tricouri ale echipei noastre. Mie mi-au produs o impresie placuta si chiar m-au dus cu gandul la anii de glorie, chiar daca nu seamana mult cu tricourile din acea perioada. Astea aduc putin cu cele ale Barcelonei.
Meciul a inceput cu o tatonare a celor doua echipe dar in scurt timp Steaua a inceput sa verticalizeze. Echipa noastra a facut un joc bun avand in vedere ca au fost rulati multi jucatori. Ghionea consider ca a avut o evolutie buna si promitatoare pentru viitor. Eu l-am urmarit cu mare atentie si cred ca in scurt timp va deveni un jucator de baza al primului "11". Cele doua echipe si-au creeat destule ocazii de gol si pana la urma rezultatul este echitabil chiar daca U. Craiova a primit foarte usor penalty-ul din care a egalat. Robenilson mi se pare un castig real pentru echipa olteana.
In general un spectacol agreabil, care spre sfarsit a fost stricat de Iordache care a avut doua interventii dure la Cristea acesta depasindu-l cu usurinta pe partea dreapta, cat si de Borbely care l-a accidentat destul de grav pe Radoi intr-o faza in care nu avea nici o sansa sa ajunga la minge. Pacat de rautatea jucatorului U. Craiova care il poate face indisponi