PDA

View Full Version : STEAUA

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

kl@udiu
13-05-2008, 07:58 AM
Asta numai daca noi reusim sa facem achizitii de jucatori de foarte mare valoare,ceea ce eu cred ca nu se v-a intampla maine! La Steaua foarte putini,la Dinamo 1-2,la CFR 2-3,pentru ca la Cluj sunt in mare parte jucatori de pluton,si la Rapid 1-2. Si nici acestia 1-2 nu sunt mari zmei,pentru ca nu-l poti compara pe Fabbiani cu Drogba. Dar asta depinde doar de cresterea in valoare a jucatorilor romani si achizitiile facute! ;)

sdc
13-05-2008, 11:27 AM
n-ar trebui sa vorbim de cine face mai multe puncte in Champions League ci de cine i-a bataie la scor mai mic.Hai sa fim seriosi,despre ce puncte vorbim...Sa ne-mbatam cu apa rece?

sisu_stelistul
14-05-2008, 10:45 AM
Un schimb Dica-Fabbiani, nu este bun pentru noi, ne-am fraieri, poate doar CFR sa mai dea niste bani. Insa cine are oferte trebuie vandut, desigur la pretul corect, si adusi alti jucatori, nu merita tinuti, daca se aduc alti, doar ZAPATA ar trebui tinut, restul se vede ca numai au nici dorinta sa joace la steaua.

liquid
14-05-2008, 10:53 AM
Ce sa caute colt de masa ala la noi, a pardon sa joace in C la Steaua II. Care a venit cu geniala idee? :\

Ratonu
14-05-2008, 02:40 PM
Beah, prefer să-l văd pe Dică la echipa ciobanului decāt la a mafioţilor. Sper să nu se realizeze transferul.

M.I.L.32
14-05-2008, 03:10 PM
Sincer...ar fi o mare pierdere pentru Steaua. Cred ca nu se va realiza acest transfer.

Saint
14-05-2008, 03:16 PM
Steaua nici macar nu are tactici de transfer :nashpa:

sisu_stelistul
14-05-2008, 03:17 PM
Si ce intelegi tu prin tactici de transfer?

champion
14-05-2008, 04:12 PM
Dica la CFR ? =))
Nu prea cred, poate la Arges in viitorul indepartat. :)

sorin
14-05-2008, 04:20 PM
Si ce intelegi tu prin tactici de transfer?
E logic, pe scurt transferuri prin care sa intaresti echipa cu jucatorii potriviti pe compartimentul potrivit, persoane care pot imbunatati jocul echipei, oameni selectati dupa un proces destul de lung, nu mutari pentru mass-media si pentru capitalul de imagine.

bogdan7
14-05-2008, 05:56 PM
Nici eu nu cred ca Dica ar trebui sa plece...Este un jucator care trece printr-o perioada mai nefasta, dar nu merita ,cu siguranta, sa fie injurat de niste fani ce se pretind a fi stelisti:mad:

Ratonu
14-05-2008, 06:11 PM
Aproape tot fotbalul "mare" face transferuri exclusiv pentru mass-media şi capitalul de imagine. Acum, se pune problema dacă Steaua e la nivelul potrivit pentru aşa ceva... E şi o diferenţă clară faţă de majoritatea celor care intră īn acea categorie, faptul că EI īşi iau īn serios sistemul de juniori.

kanye_west
14-05-2008, 07:54 PM
Ar fi pacat ca Nicolae Dica sa plece de la Steaua.El este preferatul meu si dupa parerea mea este si cel mai valoros, care stie sa faca un meci bun la orice echipa.
E adevarat ca in ultima vreme nu a stralucit asa mult, dar se intampla acest lucru si la case mai mari..
ex:Ronaldinho (Barca)

kl@udiu
14-05-2008, 09:15 PM
ronaldinho e accidentat cred,daca gresesc va rog sa ma iertati,nu vreau sa plece dica,insa as vrea ca steaua sa aduca jucatori tineri cu experienta,ex:quaresma:lol: depinde de ei.Pacat ca dica nu se mai potriveste in schema de joc,daca ar avea si mai multa viteza ,ar fi un jucator de mare valoare:)
off topic:sanatate si fericire celor din acest forum si celor de la steaua! ;)

eLiTe
14-05-2008, 11:20 PM
Ar fi pacat ca Nicolae Dica sa plece de la Steaua.El este preferatul meu si dupa parerea mea este si cel mai valoros, care stie sa faca un meci bun la orice echipa.
E adevarat ca in ultima vreme nu a stralucit asa mult, dar se intampla acest lucru si la case mai mari..
ex:Ronaldinho (Barca)

Un stelist care nu uita ce a facut Dica la steaua. Am vazut pe mai multe forumuri, cum majoritatea stelistilor il acuza. Tineti minte un singur lucru, el nu mai este folosit atacant ca inainte ci in spatele lor, o diferenta mare.^_^

gianni
15-05-2008, 09:38 AM
Orice jucator are o perioada mai slaba, numai ca la Steaua cam toti trec prin o astfel de perioada. Si cred ca nu este vina jucatorilor, cat a celor din conducerea Stelei ( si cand spun asta ma refer stric numai la Jiji Becali) care au pus o presiune extrema pe acestia. Fotbalul nu mai este un joc, ci o afacere, asa ca jucatorii trebuie sa-si justifice banii primiti.
Nu cred ca vreunul dintre cei trei ( Radoi, Dica, Goian) in cazul in care vor pleca de la Steaua sa joace in campionatul intern, asa ca sunt sanse mici sa-i vedem la Cluj ( mai ales la Cluj)! Nu cred ca Becali ar suporta ideea aceasta!

eLiTe
15-05-2008, 10:52 AM
Dica a si declarat, orice este posibil, nu ar exclude o oferta de la CFR.

xdevil
15-05-2008, 11:13 AM
In cazul lui Dica si Goian, nu cred ca dorinta lor de a juca la o alta echipa ar fi problema... Pur si simplu, mi-e greu sa cred ca Becali ar putea fi atat de infumurat si prost incat sa-si vanda piesele de baza la o rivala din campionat.

gianni
15-05-2008, 11:56 AM
Oricand se poate trece peste asa-zisa rivalitate, mai ales atunci cand este vorba despre bani. Numai ca nu cred ca jucatorii Stelei si ma refer la unii dintre jucatorii-etalon ai echipei, vor putea fi acceptati de catre suporteri. Cum ar putea evolua Radoi sau Dica la Cfr?

Saint
15-05-2008, 01:05 PM
Sezonul urmator Steaua se va bate pe locurile 10-8, daca au ajuns sa cumpere jucatori de la FC Mioveni, iar jucatorii buni sunt vanduti sau nu sunt folositi :|

gianni
15-05-2008, 01:06 PM
Deh, strategia lui Becali a dat rezultate! S-a vorbit mai mult despre Steaua decat despre victoria istorica a Cfr-ului!

sisu_stelistul
15-05-2008, 04:04 PM
Cum sa se bata Steaua pentru locurile 8-10? Tot timpul vor fi in lupta pentru primele locuri, deja DIca, Goian incep sa se plafoneze, nu zic ca trebuie vanduti la CFR, dar pentru pretul corect trebuie sa le dam drumul, daca ei nu-si mai fac meseria cu placere, deci numai dau randament, de Radoi ce sa mai zic, trebuia vandut de mult, cand se puteau lua bani ca lumea, dar acum a inceput cu accidentarile, cred ca se intrece cu Chivu, care sa se accidenteze mai mult.

Orlandelu
15-05-2008, 04:05 PM
Aproape tot fotbalul "mare" face transferuri exclusiv pentru mass-media şi capitalul de imagine. Acum, se pune problema dacă Steaua e la nivelul potrivit pentru aşa ceva... E şi o diferenţă clară faţă de majoritatea celor care intră īn acea categorie, faptul că EI īşi iau īn serios sistemul de juniori.

din cate stiu, Steaua strange de vreo 3-4 ani cam tot cei mai bun de pe la juniorat la initiativa lu Gigi, plus ca a bagat o gramada bani si in baze, terenuri etc...:rolleyes:, asa ca nu se poate spune ca Steaua nu si-a pus la punct acest lucru

...referitor la plecari, ar fi bine sa-i dea drumu lu Dica afara (in nici un caz la CFR) fiindca desi trece printr-o perioada mai nefasta, e un jucator de mare valoare; a demonstrat ce era de demonstrat aici si tinand cont ca are si o varsta (parca 27), ar fi bine pentru el sa plece la o echipa mai mare...:), iar Radoi, trebuie tinut neaparat...se vede determinarea cu care joaca Steaua cu el in teren

gianni
15-05-2008, 04:42 PM
Da, Radoi este unul dintre simbolurile Stelei! El tine vestiarul echipei! Totusi, cred ca in echipa avem si jucatori care sunt mai putin combativi si nu fac fata blazonului! Mediocritatea lor nu ajuta echipa chiar daca sunt foarte muncitori pe teren! Fotbalul presupune si oarece talent, altfel eram o tara de fotbalisti!

Orlandelu
16-05-2008, 08:08 PM
Da, Radoi este unul dintre simbolurile Stelei! El tine vestiarul echipei! Totusi, cred ca in echipa avem si jucatori care sunt mai putin combativi si nu fac fata blazonului! Mediocritatea lor nu ajuta echipa chiar daca sunt foarte muncitori pe teren! Fotbalul presupune si oarece talent, altfel eram o tara de fotbalisti!

da, de exemplu cocostarcu de Lovin :rolleyes:

sdc
16-05-2008, 09:00 PM
azi nici un jucator nu mai sta pentru ca iubeste un club sau niste culori.Asta era odata.Acum face declaratie de dragoste unei echipe azi si maine pleaca la cel care da mai mult,chiar daca e un club rival

Orlandelu
16-05-2008, 09:06 PM
azi nici un jucator nu mai sta pentru ca iubeste un club sau niste culori.Asta era odata.Acum face declaratie de dragoste unei echipe azi si maine pleaca la cel care da mai mult,chiar daca e un club rival

da, dar exista si exceptii gen Radoi, care nu ar mai juca fotbal decat sa joace la Dinamo, Rapid sau CFR...:p

shinoda
17-05-2008, 12:22 AM
La Steaua e clar ca sunt unii jucatori plafonati. Cel mai evident mi se pare Nicolita dar mai este si Lovin, Petre Marin, Dica, jucatori care au nevoie de o schimbare.

bogdan7
17-05-2008, 06:56 PM
Petre Marin e la sfarsitul carierei, ce schimbari mai vrei:lol:, varsta isi spune cuvantul din pacate:(

Orlandelu
18-05-2008, 02:55 PM
Dica e cel mai plafonat jucator al stelei. A inceput cred fiecare meci titular in care era apt. Nu zic ca nu e un jucator de valoare, insa mai trebuie sa mai stea si pe banca cateodata ca sa fie motivat sa-si recastige locul...ca asa ce zice: de ce sa ma mai ostenesc sa dau gol, sa alerg, ca tot titular joc...Lovin nu e jucator de Steaua, in fiecare an se anunta plecarea lui si de fiecare de data e oprit in lot ca n-are pe cine sa bage in locul lui.

gianni
20-05-2008, 08:53 AM
Sa vedem cat de bine o sa evolueze la Euro Dica si Nicolita, mai ales Nicolita. pentru ca pe mana lor putem pierde, daca nu-i scoate Piti din aceasta "plafonare".

stephen
20-05-2008, 09:21 AM
Eu vreau sa stiu cat o sa mai dureze "stelismul" asta la Piturca. A convocat 6 jucatori de la Steaua...6! Steaua - o echipa care a jucat mai mult decat mediocru tot sezonul.

Ce Dumnezeu cauta Ghionea, Radoi si Nicolita la nationala? Primii doi se accidenteaza de 3 ori pe saptamana si seara la culcare iar Nicolita fuge...unde fuge?

Spania isi permite sa nu-l convoace pe Raul, dar noi de ce ne permitem sa convocam toti expiratii?

sisu_stelistul
20-05-2008, 10:36 AM
Din cei 3, doar nicolita mi se pare ca nu are valoare de nationala, si nu da nici semne de revenire, Ghionea joaca bine, la fel si Radoi, au trecut peste accidentari.

gianni
21-05-2008, 02:31 PM
Eu cred ca fiecare suporter al oricarei echipe si-ar dori ca Nationala sa fie constituita din jucatorii echipei iubite. Doar ca Piturca a calificat echipa Romaniei la Euro 2008 si cred ca el este singurul in masura sa realizeze aceasta echipa.Si, indiferent de culoarea echipei din campionat, ar trebui sa uitam de aceste "culori" atunci cand evolueaza Nationala.

Ratonu
21-05-2008, 02:53 PM
Avem un mijlocaş dreapta bun şi nu ştiu eu? Leave Nicoliţă alone! E singura soluţie decentă pentru sistemul lui Piţurcă, alături de Florentin Petre, şi asta e.

Ghionea e cam la limită, avem fundaşi centrali mai buni decāt el, dar nu mulţi.

Despre Rădoi n-are rost să discutăm. Dacă el nu e jucător de naţională, atunci nici Adrian Ilie nu era īn perioada lui de glorie, cānd se accidenta la fel de des. Şi ştiţi, există motive pentru care loturile au 23 de jucători.

Păcat de Ovidiu Petre.

P.S. A, da, şi toată lumea e liberă să arunce cu nume de soluţii alternative.

gianni
21-05-2008, 02:55 PM
Nu stiu de ce credeti ca avem atat de multe solutii in acest campionat! Daca n-ar fi cei din afara, cred ca am avea un lot subtirel, nu?

stephen
21-05-2008, 07:19 PM
@gianni, aici nu sunt de acord. Nu prea vad vreun jucator de la Farul in stare sa joace la Nationala, deci n-au ce cauta la ea.

@Raty, nu prea sunt la curent cu jucatorii buni de prin Liga I, pentru ca nu prea am urmarit campionatul anul asta. Ce ma deranjeaza la Piturca este ca ii e frica sa riste si nu mai ia si niste pustani, gen Lazlo Sepsi , F.Costea sau A.Ropotan. Si astea sunt doar 3 exemple. Vi se pare ca echipele mari au jucatori foarte in varsta? Si aici ma gandesc in primul rand la Olanda. Ok, nu stiu un mijlocas dreapta bun in momentul asta, dar sunt convins ca el exista, ca doar nu e Banel unicat in toata Liga I, da-o-ncolo de treaba.
Radoi era foarte bun intr-un timp, dar cand faci executii K1, vorbesti prea mult pe la TV si din 6-n 6 luni esti accidentat, imi pierd parerea buna despre tine.

Nu-l contest pe Ov.Petre care intr-adevar e un jucator bun si prin simpla sa statura si este o mare pierdere. Si nici pe Dica (cu toate ca as putea sa-i numar evolutiile bune pe degete) . Iar Goian rulz!

Dar Radoi si Banel...nu stiu...

sisu_stelistul
26-05-2008, 09:48 PM
Bun transferul lui Tatarusanu, de perspectiva, mai bine ca nu l-au adus de acum.

@lyn
27-05-2008, 07:54 AM
Bun transferul lui Tatarusanu, de perspectiva, mai bine ca nu l-au adus de acum.

Foarte bn au facut cu Tatarusanu, ca daca-l aducea acum se strica, ca nu avea nici o sansa in fata lui Zapata si tot stand rezerva nu mai juka asa de bn, dar daca sta la Bistrita, acolo joak meci de meci, iar Steaua are viitorul asigurat.

Danutz_dark_one
27-05-2008, 08:49 AM
corect. jucand inca un sezon la Bistrita are sansa sa mai creasca la valoare. plus ca asta l ba ambitiona, iar cand va veni la Steaua va da tot ce are mai bun pentru a juca titular. asa ar trebui sa procedeze Steaua de acum inainte, sa ia un jucator is sa il lase macar inca 6 luni la acea echipa, sa vada daca e constant in evolutii :)

M.I.L.32
27-05-2008, 02:54 PM
Cred ca e un jucator valoros...E un portar foarte tanar si bun. Vom vedea ce va urma.

liquid
27-05-2008, 03:39 PM
Uh...si pleca si Pepe :-j

sorin
27-05-2008, 03:47 PM
Nu stiu ce strategii aveti voi la steaua si nici cine le face. Nu inteleg de ce va descotorositi acum de jucatorii pe care i-ati adus in iarna cu surle si trambite. Nu au valoare de Steaua? Atunci de ce s-au realizat transferurile? Au contracte prea mari? Oierul avea un loc bun in top 300, plus ca Steaua e echipa care castiga cel mai mult din sponsorizari. In schimb cumprati alt portar, segmentul la care stati cel mai bine. Chiar nu inteleg...

liquid
27-05-2008, 03:57 PM
Nu ma intreba pe mine ca sunt la fel de uimit de ce sunt in stare Ilie si Becali :-j

SSORIN
27-05-2008, 06:14 PM
Transferul lui Tatarusanu mi se pare un lucru bun. Si este foarte bine ca il vor lasa sa joace inca un an la Bistrita pentru la noi statea pe bara. Acest transfer il vad ca pe o investitie de viitor.
sorin, din cate stiu eu, dintre jucatorii adusi cu surle si trambite in iarna doar Dayro a fost cumparat, restul fiind imprumutati. Nu au confirmat, se intorc de unde au venit.

kanye_west
28-05-2008, 11:33 AM
Dintre cei adusi din iarna, Andres Mendoza mi se pare cel mai bun!
Parerea mea este ca e tehnic pentru un stangaci, si D.Moreno e bun ...dar si Mendoza ar fi meritat sa ramana.
Cat despre Habibou nu am putut sa vad nimic de la el din cauza ca a stat pe bara...poate daca i se acorda mai mult timp in teren, facea ce stie el sa faca mai bine, sa dea gol!

liquid
28-05-2008, 11:53 AM
Lasa ca urmarim alti straini pe DVD-uri :-j

sisu_stelistul
28-05-2008, 08:49 PM
Si mie mi-a placut Mendoza, dar avea deja o varsta si poate nu renta sa fie cumparat.

Astristul
29-05-2008, 10:08 PM
In schimb cumprati alt portar, segmentul la care stati cel mai bine. Chiar nu inteleg...
Pai cred ca vor sa-l vanda la anul pe Zapata. Altfel nu inteleg de ce ar da 1.5 milioane de euro pe o rezerva! :rolleyes:

Si mie mi-a placut Mendoza, dar avea deja o varsta si poate nu renta sa fie cumparat.
Nu e vorba ca avea o varsta. Dar Mendoza in afara de centrarile alea bune din corner, altceva nu facea. Cand avea mingia la picior facea 1-2 dribbling-uri si dupa aia dadea o pasa aiurea. Asa am pierdut 2 puncte cu Poli Timisoara acasa! :(

gigimures
29-05-2008, 10:13 PM
Pai cred ca vor sa-l vanda la anul pe Zapata. Altfel nu inteleg de ce ar da 1.5 milioane de euro pe o rezerva! :rolleyes:

Nu e vorba ca avea o varsta. Dar Mendoza in afara de centrarile alea bune din corner, altceva nu facea. Cand avea mingia la picior facea 1-2 dribbling-uri si dupa aia dadea o pasa aiurea. Asa am pierdut 2 puncte cu Poli Timisoara acasa! :(

La ce ai spus despre Mendoza in acel meci nu te pot contrazice:D

dany
03-06-2008, 11:40 AM
Astazi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut loc tragerea la sorti a programului Ligii I, editia 2008/2009.
In noua editie de campionat Steaua va debuta in deplasare, la Vaslui.

Etapa I
FC Vaslui - Steaua

Etapa II

Steaua - FC Brasov

Etapa III
Poli Iasi - Steaua

Etapa IV
Steaua - FC Arges

Etapa V
Gloria Bistrita - Steaua

Etapa VI
Steaua - Pandurii Tg. Jiu

Etapa VII
Farul Constanta - Steaua

Etapa VIII
Steaua - Gaz Metan Medias

Etapa IX
CFR Cluj - Steaua

Etapa X
Steaua - CS Otopeni

Etapa XI

Otelul Galati - Steaua

Etapa XII
Steaua - Gloria Buzau

Etapa XIII
Dinamo - Steaua

Etapa XIV
Rapid - Steaua

Etapa XV
Steaua - Poli Timisoara

Etapa XVI
U Craiova - Steaua

Etapa XVII
Steaua - Unirea Urziceni

*InCePaToRuL*
03-06-2008, 02:15 PM
Daca nici acum nu au facut "aranjamente" .... Uitati-va la ultimile 5 etape! Cele mai tari echipe una dupa alta!

S3BBY
03-06-2008, 02:45 PM
Mda...parca vad ca iar o sa se decida campioana in ultima etapa...:nashpa:

Ratonu
03-06-2008, 03:21 PM
Se pare că sorţii au fost mai mult decāt nefavorabili Stelei, cum m-am şi obişnuit, de altfel. E foarte greu de jucat cu cinci echipe considerate puternice una după alta şi va fi interesant de văzut cum vor aborda roş-albaştrii acest program, ce pare să avantajeze Rapidul cel mai mult dintre favorite.

P.S. Cumva mă īndoiesc că ar fi cineva responsabil pentru aranjarea acestei trageri la sorţi, dar e puţin suspect că avem Steaua jucānd īn succesiune cu Dinamo şi Rapid pentru a [cāta] oară īn ultimii ani.

Danutz_dark_one
03-06-2008, 03:37 PM
incredibil! Dinamo, Rapid, Timisoara, Craiova si Urziceni una dupa alta. mai lipsea sa fie si CFR pe acolo, ca sa fie treaba treaba.

cata_dinamo
03-06-2008, 06:16 PM
@ratonu: anul trecut dinamo a jucat cu staua si rapid la rand, si nu steaua -_-
@*incepatorul*: anul trecut, cand steaua a jucat ultima etapa acasa cu gloria buzau nu a mai fost suspect :confused:?

bogdan7
03-06-2008, 07:29 PM
incredibil! Dinamo, Rapid, Timisoara, Craiova si Urziceni una dupa alta. mai lipsea sa fie si CFR pe acolo, ca sa fie treaba treaba.

Chiar asa:mad:, cred ca daca Steaua castiga campionatul, era si CFR in aceste etape.

cata_dinamo, sa ne amintim sezonul cand Dinamo a castigat campionatul, care a fost programul Stelei...Dupa Rapid, a urmat Dinamo;), asa ca tot Steaua e dezavantajata, nu Dinamo.

Ratonu
03-06-2008, 07:30 PM
@ratonu: anul trecut dinamo a jucat cu staua si rapid la rand, si nu steaua -_-

Da, clar, avantaj Steaua sezonul trecut, dar Stelei i s-a mai īntāmplat ce am zis mai sus de cel puţin īncă două ori īn istoria recentă.

Oricum, treaba e posibil să nu aibă legătură nici cu hazardul şi nici cu Steaua, Dinamo sau Rapid, ci să fie mai degrabă o tactică promoţională sau ceva. Prea se repetă, totuşi, īntr-o formă sau alta.

dany
03-06-2008, 07:38 PM

daca mai erea si cfr ar fi fost chiar culmea, oricum daca trece steaua de meciurile astea tinand cont ca mai joaca si in liga campionilor si acolo o sa intalneasca niste adversari puternici atunci o sa fie foarte greu pt steaua .

sisu_stelistul
03-06-2008, 07:44 PM
Pana la urma nu este asa de important programul, poate o sa ne tina in priza, dar putea sa fie cate o etapa mai usoara macar intre 2 etape mai grele.

*InCePaToRuL*
04-06-2008, 12:32 PM
@*incepatorul*: anul trecut, cand steaua a jucat ultima etapa acasa cu gloria buzau nu a mai fost suspect :confused:?

Asa si? Ce vrei sa insinuezi? Ca a fost blat? Ai uitat de egalul din tur?...

sorin
04-06-2008, 01:07 PM
Eu cred ca el se referea la faptul ca ambele situatii sunt pur si simplu doar niste coincidente.

@ raty, alexinho: Nu se trage la sorti fiecare etapa, asa ca nu e nicio chestie promotionala si e imposibil sa se faca o etapa mai "relaxata" si una cu derby-uri etc. Sistemul e foarte simplu, sper sa reusesc sa il explic ca lumea.
Sa luam la intamplare o echipa, sa zicem CS Otopeni. In etapa I ea joaca cu CFR Cluj. In etapa II, CFR Cluj joaca cu Gloria Buzau, iar CS Otopeni joaca cu Otelul Galati. In etapa III, Gloria Buzau joaca din nou cu adversarul Otopeniului din runda precedenta, adica Otelul Galati. Lucrul asta se intampla in toate etapele. Asadar, fiecare echipa ofera unei alte echipe adversarul sau pentru runda viitoare, la tregerea la sorti stabilindu-se doar etapa I.

cata_dinamo
04-06-2008, 02:17 PM

nu ma refeream ca a fost blat...oricum ai vazut ca deja jucatorii stelei erau siguri de victorie inca din minutul 85, iar Bunica cel care a dat golul a fost trimis in liga a 3-a, unde culme, iar a dat gol, de data aceasta stelei 2(sau 3:confused:)

bogdan7
04-06-2008, 05:10 PM
oricum ai vazut ca deja jucatorii stelei erau siguri de victorie inca din minutul 85

asta pt ca scorul era 1-0

dany
04-06-2008, 05:57 PM
Comisia de Disciplină a decis o sancţiune dură pentru cluburile implicate īn scandalul „Valiza de la Cluj”! Steaua a fost depunctată cu 7 puncte, U Cluj cu 6 puncte

UEFA a anunţat astăzi decizia de a suspenda pe FC Porto din toate competiţiile continentale timp de un an. Forul european a luat această măsură după ce campioana Portugaliei a fost sancţionată de federatia lusitana cu o penalizare de 6 puncte in urma implicarii intr-o tentativa de coruptie a unor arbitri in urma cu patru sezoane, decizie aplicata pe 9 mai

Vestea vine ca un avertisment pentru Steaua, implicata si ea intr-un scandal de dare de mita la partida U Cluj - CFR Cluj din ultima etapa a sezonului trecut. Ancheta DNA nu s-a finalizat inca si nici forurile fotbalistice interne nu au luat o decizie in acest caz.

cred ca pe steaua nu o da afara din liga pt ca nu au probe dar cum uefa nu admite asa ceva sar putea sa o suspende si pe ea

@lyn
04-06-2008, 07:17 PM
Comisia de Disciplină a decis o sancţiune dură pentru cluburile implicate īn scandalul „Valiza de la Cluj”! Steaua a fost depunctată cu 7 puncte, U Cluj cu 6 puncte

UEFA a anunţat astăzi decizia de a suspenda pe FC Porto din toate competiţiile continentale timp de un an. Forul european a luat această măsură după ce campioana Portugaliei a fost sancţionată de federatia lusitana cu o penalizare de 6 puncte in urma implicarii intr-o tentativa de coruptie a unor arbitri in urma cu patru sezoane, decizie aplicata pe 9 mai

Vestea vine ca un avertisment pentru Steaua, implicata si ea intr-un scandal de dare de mita la partida U Cluj - CFR Cluj din ultima etapa a sezonului trecut. Ancheta DNA nu s-a finalizat inca si nici forurile fotbalistice interne nu au luat o decizie in acest caz.

cred ca pe steaua nu o da afara din liga pt ca nu au probe dar cum uefa nu admite asa ceva sar putea sa o suspende si pe ea

Voi chiar credeti ca Steaua va fi depunctata. Yo sincer nu cred.

liquid
04-06-2008, 07:18 PM
Au cazut 7 puncte @lyn.

@lyn
04-06-2008, 07:30 PM
Cand s-a dat decizia asta?? Lasa si mie un link unde sa pot vedea stirea.

cata_dinamo
04-06-2008, 07:33 PM
Cand s-a dat decizia asta?? Lasa si mie un link unde sa pot vedea stirea.
sper ca am voie sa pun linku...
uite aici: http://www.stelisti.ro/stiri/6933/steaua-a-fost-depunctata-cu-7-puncte-iar-gigi-becali-a-fost-interzis-pe-stadioane-2-ani--ce-parere-ai.htm
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/steaua-depunctata-7-puncte-u-cluj-depunctata-6-puncte-gigi-becali-interzis-pe-stadioane-2-ani-2685869

sisu_stelistul
04-06-2008, 08:17 PM
Nu cred ca au baze concrete pentru acesta depunctare, oricum nu prea ne afecteaza, si probleme cu cupele europene sunt sigur ca nu o sa avem. Cred ca ar trebui sa se faca apel.

@lyn
04-06-2008, 08:17 PM
Am vazut si stirea pe un post de televiziune( nush daca am voie sa spun numele)

*InCePaToRuL*
04-06-2008, 08:26 PM
Asa meritam....Sper sa nu o luam mai rau de la FIFA. Oricum, eu zic ca au fost "dulci" cu steaua.

liquid
04-06-2008, 08:29 PM
Am vazut si stirea pe un post de televiziune( nush daca am voie sa spun numele)

Ba deci, cand a venit vorba de interzicerea pomenirii unor siteuri, nume etc., era vorba de alte echipe de editare de pe plaiul romanesc. Nu vad ce treaba au siteurile de sport, televiziunile si alte cacaturi. :mellow:

yahoo
05-06-2008, 12:37 AM
Nu cred ca au baze concrete pentru acesta depunctare, oricum nu prea ne afecteaza, si probleme cu cupele europene sunt sigur ca nu o sa avem. Cred ca ar trebui sa se faca apel.

Ei na? Chiar asa? ;) Afara cu steaua din UCL si orice competitie europeana.

sisu_stelistul
05-06-2008, 09:18 AM
Chiar iti faci sperante pentru Rapid? Crezi ca ei n-au motivat alte echipa sa joace corect, cred ca o multime din echipele de sus au facut asta, dar Becali a trebuit sa comenteze in plus, posibil sa fi fost si altfel de aranjamente campionatul trecut, insa ei tocmai de asta s-au luat, de o motivare pentru a juca corect, sa vedem ce va fi...

yahoo
05-06-2008, 12:28 PM
Bai nene de unde o scoateti pe asta...."motiva pentru a juca corect". Nu exista asa ceva, totul la un loc se cheama coruptie. Foarte bine au facut cu steaua. Mult prea multe abuzuri comise de becali sub sigla steaua. Nu zic ca Iancu sau Muresan n-au avut declaratii "incendiare" cateodata, dar au stiut sa se abtina cand era mai important. Becali n-a facut-o, si-acu isi primeste pedeapsa!

dorel
05-06-2008, 03:49 PM

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/2688310/2/aia-buna1000.jpg?width=640&height=460

Ba eu cred ca veti avea probleme pentru ca regulamentul UEFA nu se refera doar la meciul jucat de echipa care a incercat influentarea rezultatului ci la orice meci din campionat, si la Cluj exact asta s-a intamplat, Steaua prin patronul ei a incercat sa influenteze rezultatul unui alt meci. Daca FC Porto a fost exclusa, nu stiu de ce ar lua o alta decize pentru o echipa mica cum e Steaua.

bogdan7
05-06-2008, 05:13 PM
Bai nene de unde o scoateti pe asta...."motiva pentru a juca corect". Nu exista asa ceva, totul la un loc se cheama coruptie.

Am o intrebare. In a da bani unei echipe sa joace prost si in a da bani unei echipe sa-si apere corect sansele, tu intelegi acelasi lucru ? Hai sa ne gandim cum jucau in general echipele cu CFR, si cum tot aceleasi echipe isi dadeau ultima suflare la jocurile cu Steaua.
Nu cred ca Steava va fi exclusa din Champions League.Porto a dat bani la arbitri, iar Steaua ce a facut ? A dat bani pt ca, campionatul ramanesc de fotbal sa se desfasoare corect ! Asta daca se va dovedi ca intr-adevar Steaua a dat bani, pt ca nu prea sunt dovezi.
Un alt lucru ciudat,ce se poate intampla doar in Romania si care pe mine ma chiar amuza : SUSPENDAREA LUI PETRE MARIN . Pt ce a fost sanctionat, pt ca este ruda cu Gigel Coman ?:lol:

dorel
05-06-2008, 05:26 PM
Daca Steaua a fost depunctata, daca DNA a stiut de intalnirea de la Cluj, inseamna ca sunt destule dovezi, dar vad ca majoritatea stelistilor asculta doar de liderul turmei: Becali. Un meci se joaca doar intre 2 echipe pe un teren de fotbal, stimularea financiara a unei echipe pentru a-si apara corect sansele e o aberatie nascocita de un analfabet, tot influentarea rezultatului se cheama, nu e nimic regulamentar. Cum voi sareati de cur in sus ca decizia in cazul "Bricheta" a fost una foarte corecta, acum suporterii celorlalte echipe din Romania asteapta ca UEFA sa faca dreptate in cazul "Valiza".

liquid
05-06-2008, 05:57 PM
Huh... au dat si alte echipe "prime" de astea, dar idiotul de becali s-a trezit sa manance cacat de fiecare data, acum plateste. Decizia luata mi se pare corecta, poate si pentru ca in clasament nu ne afecteaza deloc, dar ramane sa strang serios din buci pentru participarea in CL.
Oricum, vazusem azi pe sport.ro un titlu ceva de genul "Becali: vand steaua:"... am zis FRATE IN SFARSIT, cand ma uit mai atent, doar o mica propozitie scoasa din context, din niste vorbe spuse la nervi de oier. Intradevar ar fi divin sa ne lase asta in pace. :wub:

bogdan7
05-06-2008, 05:59 PM
,,Daca Steaua a fost depunctata..." asta e argument ? Asta e o urmare. ,,Daca DNA stia"...Becali totusi nu e prost (tare:lol:), daca vroia sa dea bani, chiar crezi ca o facea fix in ziua meciului si fix intr-un loc public ?
Cum iti explici ca DNA l-a ,,prins" pe Becali, fix la Cluj, echipa care se batea pt titlu si a carei patron e unul dintre cei mai ,,puternici" oameni din oras.Si daca nu ma insel, cei 2 patroni sunt ,,rivali" si in politica.

tot influentarea rezultatului se cheama
Tu te auzi ce spui ?Si cu ce a influentat ?Faptul ca o echipa joaca corect e neregulamentar? Hai sa fim seriosi...

,,acum suporterii celorlalte echipe din Romania asteapta ca UEFA sa faca dreptate in cazul "Valiza""
Cred ca vrei sa zici cei ce sunt ,,anti-steaua", nu suporteri.Nu poti compara cazul ,,Bricheta" cu cazul ,,Valiza". A arunca obiecte in teren si a pune in pericol starea de sanatate a jucatorilor si a arbitrilor e altceva fata de a da bani unei echipe sa joace corect, dar vad ca nu intelegi asta. In primul caz, Rapid a pierdut 3 puncte. Daca se va dovedi ca Steaua a dat bani, atunci tot 6 puncte sa piarda si Steaua, dar atat ! Asta daca se vrea ca in Romania sa fie un campionat corect.

Astristul
05-06-2008, 06:38 PM
Romania este una dintre tarile unde este nevoie ca o echipa sa fie 'stimulata financiar' ca sa joace corect! :(

Huh... au dat si alte echipe "prime" de astea, dar idiotul de becali s-a trezit sa manance cacat de fiecare data, acum plateste. Decizia luata mi se pare corecta, poate si pentru ca in clasament nu ne afecteaza deloc, dar ramane sa strang serios din buci pentru participarea in CL.
Oricum, vazusem azi pe sport.ro un titlu ceva de genul "Becali: vand steaua:"... am zis FRATE IN SFARSIT, cand ma uit mai atent, doar o mica propozitie scoasa din context, din niste vorbe spuse la nervi de oier. Intradevar ar fi divin sa ne lase asta in pace. :wub:
Sa stii. Din cauza lui am ajuns sa fim huliti peste tot in tara. Strica imaginea Stelei cum nu a reusit nimeni sa o faca. O fi facut si lucruri bune la Steaua, nu zic, dar daca le punem in balanta, cele rele se ridica la suprafata. El nu are niciun Dumnezeu (desi striga sus si tare ca e credincios). Pentru el BANUL e Dumnezeu. De aia am ajuns sa sarbatorim in 2009 10 ani de la ultima Cupa a Romaniei castigata de Steaua, pentru ca pe Becali nu-l intereseaza asa ceva. El s-ar multumi si cu locul 10 daca ala ar duce in UCL! :mad:

dorel
05-06-2008, 06:46 PM
Tu ai vazut ce a jucat U Cluj 33 de etape? NIMIC. Puteau foarte bine sa joace prost si corect in ultimul meci, mai ales ca cele 2 echipe se urasc. Cand Becali le-a promis bani pentru victorie au jucat cu totul altceva. Daca asta nu e influentare...Chiar daca Universitatea a pierdut pana la urma, totusi intentia de influentare exista si asta conteaza.

In fotbal se presupune ca ambele echipe joaca corect, nu este nevoie de nici o stimulare pentru asa ceva si de asta este si interzisa prin regulament. Hai sa iti explic eu ca vad ca tu gandesti mai greu: asta e prima decizie impotriva stelei in 60 si ceva de ani de existenta, crezi ca au luat aceasta decizie fara proble solide?

bogdan7
05-06-2008, 08:49 PM
Din cauza lui am ajuns sa fim huliti peste tot in tara. Strica imaginea Stelei cum nu a reusit nimeni sa o faca. O fi facut si lucruri bune la Steaua, nu zic, dar daca le punem in balanta, cele rele se ridica la suprafata.
Din nefericire, ai dreptate.:(

Hai sa iti explic eu ca vad ca tu gandesti mai greu

Uite cine vorbeste.Te mai intreb inca o data, ca vad ca nu raspunzi, prea dificila intrebarea pt tine.In a da bani unei echipe sa joace corect si in a da bani unei echipe sa joace prost, sau in a da bani arbitrilor (asa cum a facut Porto sau Juventus), tu intelegi acelasi lucru ?
Decizie ?S-au luat, dar mai subtile, hai sa ne uitam in programul Stelei pt sezonul viitor, la ultimele etape. Crezi ca fost hazard ?:rolleyes:
Iar faza ca cele 2 echipe se uras...Tu chiar crezi asta? Suporterii poate ca se urasc, dar nu cred ca cei de la U Cluj se suparau daca o echipa de fotbal din orasul lor ajungeau in cea mai importanta competitie de fotbal din lume.
Dar lasa, oricum vad ca o tot tii cu ,,dovezile", dovezi pe care DNA nici nu le prezinta iar cel mai probabi, nici nu o va face.

sorin
05-06-2008, 09:02 PM
Din nefericire, ai dreptate.:(

Uite cine vorbeste.Te mai intreb inca o data, ca vad ca nu raspunzi, prea dificila intrebarea pt tine.In a da bani unei echipe sa joace corect si in a da bani unei echipe sa joace prost, sau in a da bani arbitrilor (asa cum a facut Porto sau Juventus), tu intelegi acelasi lucru ?
Decizie ?S-au luat, dar mai subtile, hai sa ne uitam in programul Stelei pt sezonul viitor, la ultimele etape. Crezi ca fost hazard ?:rolleyes:
Iar faza ca cele 2 echipe se uras...Tu chiar crezi asta? Suporterii poate ca se urasc, dar nu cred ca cei de la U Cluj se suparau daca o echipa de fotbal din orasul lor ajungeau in cea mai importanta competitie de fotbal din lume.
Dar lasa, oricum vad ca o tot tii cu ,,dovezile", dovezi pe care DNA nici nu le prezinta iar cel mai probabi, nici nu o va face.
1. A da bani arbitrilor, unei echipe sa joace incorect si unei echipe sa joace corect sunt toate contraventii. Sigur, nu toate au aceeasi gravitate dar, repet, sunt incalcari ale legii si trebuie sa se ia masuri. Nu conteaza cui ii dai banii, atata timp cat nu ai voie sa faci lucrul asta. Acum nu vrei sa spui ca steaua e mesia fotbalului romanesc, incurajand echipele sa joace corect?

2. Sistemul de stabilire a tintarului Ligii I nu permite astfel de aranjari precum cele mentionate in postul tau.

3. Jucatorilor de la U Cluj le e (maxim) indiferent ca CFR a luat campionatul. Rivalitatea se pastreaza pe toate planurile.

4. Fara dovezi nu se pot lua decizii. Cum deja s-au luat cateva masuri e normal ca sa existe si dovezi. Ca nu le-a vazut publicul e partea a doua, asta nu inseamna ca nu exista.

yahoo
05-06-2008, 09:11 PM
Eu daca ma duc la primarie si dau bani astfel incat un caz sa fie judecat corect dar de pe urma caruia voi obtine si eu niste foloase, nu se numeste coruptie?

Omega
05-06-2008, 09:59 PM
bogdan7, poate ar trebui să laşi la o parte instinctele roş-albastre şi să fii obiectiv. Pānă unde vom ajunge ? Cu atāta tam-tam īn presă provocat de un oligofren, cu pretenţii de Sfānt, care ignoră toate regulile şi face ca el, că aşa vrea, cu bani daţi pentru a trage beneficii din asta şi aşa mai departe. Păi dacă Steaua, scăpa acum după ditai scandalul, se crea un precedent periculos. Cum ar fi ca īn viitoarele ediţii de campionat să se tot dea cu bani īn stānga şi dreapta. Unde ar mai fi frumuseţea fotbalului, al rezultatelor imprevizibile şi a necunoscutului, dacă se ştie că echipa aia mică din provincie nu are şanse de cāştig īn faţa echipei x, care e bogată ? Deja m-am scārbit de tot fotbalul din Romānia, chiar credeam că mai jos nu se poate, dar īntr-o ţara guvernată de idioţi, la ce să te aştepţi ? Hai să votăm retardaţii!!

bogdan7
05-06-2008, 10:22 PM
bogdan7, poate ar trebui să laşi la o parte instinctele roş-albastre şi să fii obiectiv.
Sunt obiectiv, dar uite, cei care cer sanctionarea Stelei sunt fie rapidisti, fie dinamoviti, fie cfr-isti. Vrei sa spui ca ei sunt obiectivi ?Sper ca Steaua sa nu fie exclusa din Champions League, dar daca acest lucru se va intampla, sper ca Becali sa-si tina cuvantul si sa plece de la Steaua. A facut el lucruri bune pt Steaua, dar si mai multe rele.

dorel
06-06-2008, 01:09 PM

Am spus eu pe undeva ca e acelasi lucru? Am spus ca sunt interzise de regulament si paragraful din regulamentul UEFA face referire la toate 3 pentru ca tot influentarea rezultatului se cheama chiar daca una e mai grava decat alta. Daca dovedea cineva ca ati dat bani arbitrilor acum vorbeam de retrogradarea in Liga III, nu de excluderea din UCL. Incearca sa gandesti de unul singur, stiu ca esti stelist si ti-e greu sa gandesti dar nu-l mai lasa pe Becali sa faca asta pentru tine. Si nu-s nici dinamovist, nici rapidist, nici ceferist, mai sunt inca 158 echipe in primele 3 esaloane, poate nimeresti echipa cu care tin.

bogdan7
06-06-2008, 04:52 PM
Am spus eu pe undeva ca e acelasi lucru? Am spus ca sunt interzise de regulament si paragraful din regulamentul UEFA face referire la toate 3 pentru ca tot influentarea rezultatului se cheama chiar daca una e mai grava decat alta. Daca dovedea cineva ca ati dat bani arbitrilor acum vorbeam de retrogradarea in Liga III, nu de excluderea din UCL. Incearca sa gandesti de unul singur, stiu ca esti stelist si ti-e greu sa gandesti dar nu-l mai lasa pe Becali sa faca asta pentru tine. Si nu-s nici dinamovist, nici rapidist, nici ceferist, mai sunt inca 158 echipe in primele 3 esaloane, poate nimeresti echipa cu care tin.

Bn mai frustatule, daca porto care a dat bani la arbitri (dar nu a retrogradat, mult fotbal mai stii) a fost exclusa din UCL iar Steaua care a dat bani unei alte echipe sa joace corect, iar tu zici ca si ea trebuie exclusa, inseamna ca tu vezi acelasi lucru.
Apropo, am zis eu ca tu esti dinamovist sau rapidist sau cfr-ist?:huh:Dar vad ca tu mereu intelegi ce vrei si tot o tii ca Steaua a influentat rezultatul, rezulat pe care a facut-o pe CFR campioana.Dar uite, ca sa nu plangi, zic ca ai dreptate, ok ?:rolleyes:
PS: Daca chiar crezi ca am sa stau acum sa-ti ghicesc echipa, inseamna ca trebuie sa mergi la un control medical.;)

r5m
06-06-2008, 05:01 PM
Sunt obiectiv, dar uite, cei care cer sanctionarea Stelei sunt fie rapidisti, fie dinamoviti, fie cfr-isti.

Asta pentru: " Apropo, am zis eu ca tu esti dinamovist sau rapidist sau cfr-ist?"
Poate o lasi mai moale si cu jignirile ca prea te aprinzi de la o tampenie. Vrei, nu vrei, ce a facut Gigi intra la capitolul coruptie, accepta asta si nu te mai bate atat cu caramida in piept ca nu esti pe tarlaua ta.

Ratonu
06-06-2008, 05:15 PM
Asta pentru: " Apropo, am zis eu ca tu esti dinamovist sau rapidist sau cfr-ist?"
Poate o lasi mai moale si cu jignirile ca prea te aprinzi de la o tampenie. Vrei, nu vrei, ce a facut Gigi intra la capitolul coruptie, accepta asta si nu te mai bate atat cu caramida in piept ca nu esti pe tarlaua ta.

Sunt de acord cu tine!

Şi totuşi, acel "arranging or influencing" e interpretabil. Orice eveniment poate fi influenţat īn multe feluri şi mă gāndesc că e posibil ca UEFA să nu vadă aici decāt plătirea arbitrilor sau ceva de genul ăsta. Pānă nu auzim de la forul european, nu e nimic sigur.

RF7
06-06-2008, 05:19 PM
Nici mie nu mi se pare corect ca a da bani unei echipe sa joace prost si a da bani altei echipe sa joace bine e acelasi lucru dar asta este legea uefa(banuiesc)si trebuie respectata!Gigi e un handicapat s-a dat singur de gol.

bogdan7
06-06-2008, 05:24 PM
Nici mie nu mi se pare corect ca a da bani unei echipe sa joace prost si a da bani altei echipe sa joace bine e acelasi lucru dar asta este legea uefa(banuiesc)si trebuie respectata!Gigi e un handicapat s-a dat singur de gol.

Cam asta se aplica la Jiji : ,,PROSTUL NU-I PROST DESTUL DACA NU E SI FUDUL":(
Un reporter de la sport.ro a zis ca Platini a declarat ca daca este adevarat ce se intampla in cazul Stelei, atunci va lua masuri aspre. Mersi Jiji:(:mad:

Ratonu
06-06-2008, 06:00 PM
Am citit şi eu faza cu Platini. Cumva, mă īndoiesc că francezul ştia exact despre ce e vorba īn momentul respectiv, deci nu o consider o informaţie īn plus. Īn continuare, se poate īntāmpla orice.

Saint
06-06-2008, 06:35 PM
- Steaua a fost depunctată pentru că a promis bani unei echipe ca să joace corect. FRF īncadrează acest lucru la capitolul corupţie, care e punctul de vedere pe care īl are UEFA?
- Aici e cu totul altceva. Ce vă pot spune īn mod foarte clar e că regulamentul UEFA nu interzice astfel de premieri. Īn plus, īn mai multe ţări se practică aşa ceva şi nu e considerat ilegal.

Articolul l-am luat de aici (http://www.gsp.ro/stire/uefa-a-vorbit-in-exclusivitate-cu-gazeta-regulamentul-nostru-nu-interzice-premierile-81085.html).

Nu e corect ca Steaua sa fie exclusa din UEFA pentru ceea ce a facut. Nu mi se pare un act de coruptie. Iar cei care cred ca e un act de coruptie, sa imi demonstreze de ce. Dar INAINTE DE ASTA, SA SE DOCUMENTEZE!

Sunt obiectiv.

LE: si vorba lui Raty: daca ii arati degetu` din mijloc lui Mutu, iar el nu se mai poate concentra, si devine frustrat, asta nu se numeste tot influentarea jocului? :p

S3BBY
06-06-2008, 06:37 PM
UEFA a vorbit īn exclusivitate cu Gazeta: "Regulamentul nostru nu interzice premierile!"

Thomas Giordano, şeful Departamentului de presă al forului continental, spune că stimularea altor echipe e practicată īn multe campionate.

UEFA nu e ocupată doar cu organizarea Campionatului European, dovadă că ieri de dimineaţă, la ora 11:00, un ceas mai devreme īn Elveţia, şeful ofiţerilor de presă de la Nyon, Thomas Giordano, a răspuns imediat la apelul Gazetei Sporturilor. Şi chiar dacă trecuseră doar 15 ore din momentul īn care la Bucureşti se luase decizia depunctării Stelei, oficialul UEFA era la curent cu cazul.

- Bună dimineaţa, domnule Giordano, din Romānia vă deranjăm.
- Bună dimineaţa. Vă rog, cu ce vă pot ajuta?
- Avem un caz īn Liga I, Steaua a fost depunctată joi cu 7 puncte din cauza faptului...
- Da, ştim cīte ceva despre acest lucru. Sīntem cīt de cīt la curent din ce am citit īn presă, dar care este problema noastră?
- Steaua riscă vreo sancţiune pe plan european?
- Īn momentul de faţă, pentru UEFA nu există nici un caz Steaua. Nu există aşa ceva la noi, la nici o comisie.
- Cum ar putea ajunge cazul pe masa UEFA?
- Vom aştepta să primim o īnştiinţare oficială din partea Federaţiei Romāne de Fotbal sau chiar putem să ne sesizăm şi noi direct, fără a fi informaţi de la Bucureşti.
"Aşteptăm o decizie finală"
- Şi care sīnt paşii pe care īi urmează forul continental īn astfel de situaţii?
- Steaua mai are posibilitatea de a ataca īn ţară decizia de depunctare?
- Da, mai are două căi de atac.
- Atunci, e prematur să discutăm. UEFA aşteaptă īntotdeauna ca ultima instanţă să dea verdictul, astfel īncīt acesta să fie definitiv şi irevocabil. Pīnă atunci, noi trebuie să aşteptăm derularea cazului.
- Bun, dar Steaua poate ajunge īn situaţia lui FC Porto, scoasă de UEFA din cupele europene?
- UEFA poate decide, dacă are argumente, să excludă o echipă din cupele europene. La FC Porto a fost vorba despre nişte acte de corupţie īn afara oricărui dubiu. S-au dat bani la arbitri, deci a fost mită.
"Noi vom decide dacă e vorba despre corupţie"
- Steaua a fost depunctată pentru că a promis bani unei echipe ca să joace corect. FRF īncadrează acest lucru la capitolul corupţie, care e punctul de vedere pe care īl are UEFA?
- Aici e cu totul altceva. Ce vă pot spune īn mod foarte clar e că regulamentul UEFA nu interzice astfel de premieri. Īn plus, īn mai multe ţări se practică aşa ceva şi nu e considerat ilegal.
- UEFA poate decide, după analiza cazului, că nu e vorba despre corupţie sau va lua de bun ce trimite federaţia romānă, care a īncadrat speţa la articolul numit "corupţie"?
- Bineīnţeles că membrii de la Comisia de Control şi Disciplină a UEFA vor analiza documentaţia şi se vor pronunţa. Dacă FRF spune că e corupţie, asta nu īnseamnă că, automat, noi vom decide imediat că Steaua e vinovată de corupţie. Cu alte cuvinte, chiar dacă Steaua a fost depunctată, ca şi FC Porto, putem decide ca ea să nu fie exclusă din Liga Campionilor pentru că, repet, sīnt cazuri diferite, īnsă nu vă pot spune ce vor decide sau cum vor delibera cei 10 membri ai comisiei noastre deoarece nu mă pot băga īn mintea lor.
"Data limită e 1 august"
- Va trimite UEFA un om la Bucureşti ca să se informeze mai bine despre acest caz?
- Nu, asta sigur nu vom face. Aşteptăm toată documentaţia la Nyon şi apoi vom vedea dacă va exista un caz Steaua pentru UEFA.
- OK, dar cīt se poate aştepta, că Steaua e īn turul 3 preliminar al Ligii, iar īn cazul īn care s-ar pune īn discuţie excluderea ei, ar trebui primită acolo altă echipă?
- Pīnă cel tīrziu la 1 august, data tragerii la sorţi, trebuie ca situaţia să fie clară.
- Steaua se va putea apăra la Comisia de Disciplină a UEFA?
- Da, dar nu prin persoane, ci doar cu documente. Dacă nu le convine decizia şi vor face apel, abia atunci vor putea trimite un om, avocatul sau pe cine vor dori.

Sursa:www.gsp.ro

Ratonu
06-06-2008, 06:52 PM
Well, there ya go. Sunt foarte interesat de părerile celorlalţi despre asta, mai ales că, din cāte am observat, majoritatea celor de pe aici au īn general păreri favorabile despre UEFA şi competiţiile lor, spre deosebire de mine.

sisu_stelistul
06-06-2008, 07:56 PM
Si cu articolul din gsp, cred ca s-au lamurit multe, cum zicea si ratonu, Platini nu cred ca a vorbit in cunostiinta de cauza.

Regulamentul UEFA mi se pare corect, de ce sa interzica premierile?

yahoo
06-06-2008, 07:56 PM
Eu-s de parere ca raspunsurile agentului de presa au fost diplomatice dar moderate. Nu s-a aruncat in aprecieri fara sa cunoasca cazul foarte bine. Pana la urma ce va conta sunt aceste depunctari din Romania, dupa asta se va ghida in principal UEFA si dupa informatiile primite de la FRF.

dorel
06-06-2008, 08:23 PM
Bn mai frustatule, daca porto care a dat bani la arbitri (dar nu a retrogradat, mult fotbal mai stii) a fost exclusa din UCL iar Steaua care a dat bani unei alte echipe sa joace corect, iar tu zici ca si ea trebuie exclusa, inseamna ca tu vezi acelasi lucru.
Apropo, am zis eu ca tu esti dinamovist sau rapidist sau cfr-ist?:huh:Dar vad ca tu mereu intelegi ce vrei si tot o tii ca Steaua a influentat rezultatul, rezulat pe care a facut-o pe CFR campioana.Dar uite, ca sa nu plangi, zic ca ai dreptate, ok ?:rolleyes:
PS: Daca chiar crezi ca am sa stau acum sa-ti ghicesc echipa, inseamna ca trebuie sa mergi la un control medical.;)

Eu am impresia ca tu ai probleme grave cu memoria de scurta durata. Intr-un post vorbeai despre Juventus, echipa care a fost retrogradata pentru coruptie. In altul spuneai ca cei care cer excluderea stelei sunt dinamovisti rapidisti sau ceferisti. Chiar trebuie sa-ti explic fiecare propozitie scrisa si sa dau quote la fiecare lucru spus de tine ca sa intelegi?

Exprimarea asta "a dat bani ca sa joace corect" mi se pare putin gresita, mai corect e "a dat bani ca sa joace pe viata si pe moarte", cam asa s-a intamplat pe teren, poate nu ati vazut meciul de la Cluj. Si pentru cel care spunea ceva de Mutu, e vorba de un singur jucator, nu de o echipa si cred ca doar un amator ar fi influentat de gestul unui suporter, nu un fotbalist profesionist.

sisu_stelistul
06-06-2008, 09:31 PM
Exprimarea asta "a dat bani ca sa joace corect" mi se pare putin gresita, mai corect e "a dat bani ca sa joace pe viata si pe moarte", cam asa s-a intamplat pe teren, poate nu ati vazut meciul de la Cluj.

Chiar daca nu asta este mentalitatea tuturor jucatorilor din campionatul romanesc, mie mi se pare corect ca la orice meci sa se joace pe viata si pe moarte, in plus intre cele doua echipe este o ura mare, si sunt sigur ca ar fi jucat pe viata si pe moarte oricum, dar poate asa Becali s-ar fi simtit mai bine, stiind ca a facut totul, in limita moralitatii, pentru a castiga campionatul.

bogdan7
06-06-2008, 09:49 PM
dorele eu nu am nici o problema, problema e la tine.Prima parte din postul tau m-a lamurit, ai inceput sa repeti spusele mele...Asta cum vine?:huh:ai dubla personalitate,vorbesti singur?Am incheiat discutia cu tine, am si lucruri mai importante de facut decat sa ma cobor la minta ta.Si asa imi pare rau ca am intrat in discutie cu tine.Ciao

sorin
06-06-2008, 09:54 PM
[..] dar poate asa Becali s-ar fi simtit mai bine, stiind ca a facut totul, in limita moralitatii, pentru a castiga campionatul.
In opinia ta gestul lui Becali nu a depasit limita moralitatii? Cum spunea si dorel, in mod normal partidele se joaca corect din partea ambelor echipe, deci astfel de gesturi nu isi au locul. A fost clar o tentativa de dare de mita care, repet, e ilegala din punct de vedere penal.

Sunt curios ce decizie va lua UEFA, pentru ca aici in Romania m-am lamurit cum sta treaba, daca nu s-ar fi facut presiuni de la forurile superioare cazul era de mult timp musamalizat.

bogdan7
06-06-2008, 09:59 PM
in mod normal partidele se joaca corect din partea ambelor echipe

De cand e Romania ,,normala" ?:lol:

sisu_stelistul
06-06-2008, 10:36 PM
In opinia ta gestul lui Becali nu a depasit limita moralitatii? Cum spunea si dorel, in mod normal partidele se joaca corect din partea ambelor echipe, deci astfel de gesturi nu isi au locul. A fost clar o tentativa de dare de mita care, repet, e ilegala din punct de vedere penal.

Sunt curios ce decizie va lua UEFA, pentru ca aici in Romania m-am lamurit cum sta treaba, daca nu s-ar fi facut presiuni de la forurile superioare cazul era de mult timp musamalizat.

Nu a depasit, cum am mai zis, daca dadea bani la arbitru pentru a castiga U CLuj atunci depasea limita moralitatii, de exemplu ca baga bani la Buzau, care e in aceiasi liga cu Steaua mi se pare un gest care depaseste limita moralitatii.

xdevil
07-06-2008, 06:49 AM
De cand e Romania ,,normala" ?:lol:
Dar aici nu e problema daca Romania e normala sau nu. Se pleaca de la premisa ca este normala si chiar daca nu este: legile sunt.

Saint
07-06-2008, 09:49 AM
Ok, regulamentul interior interzice astfel de premieri. Cazul este total diferit de acelora de la Porto. Nu inteleg de ce sariti in sus ca Steaua sa fie exclusa din UEFA sezonul asta. Plus ca regulamentul lor nu interzice motivarea unei echipe sa isi apere corect sansele ;)

Vladutzyy
25-06-2008, 04:29 PM
Am auzit ca cica prima etapa : SC Vaslui-Steaua , o sa fie anulata ca are vasluiu meci in Intertoto in aceeasi zi parca...

Saint
25-06-2008, 06:32 PM
Asa ca primul meci il aveti cu noi :p.

bogdan7
25-06-2008, 08:15 PM
Asa ca primul meci il aveti cu noi :p.

Primul meci si prima victorie.:)

S3BBY
25-06-2008, 11:24 PM

Wtf?:huh: Va dam 2-0.Nu-i asa,Saint?^_^

bogdan7
26-06-2008, 12:15 AM
Wtf?:huh: Va dam 2-0.Nu-i asa,Saint?^_^

Daca Steaua joaca in 2 oameni iar voi in 20 poate aveti sanse sa dati o bara, dar un gol ? Vrei cam prea multe:p

sorin
26-06-2008, 08:08 AM
Daca Steaua joaca in 2 oameni iar voi in 20 poate aveti sanse sa dati o bara, dar un gol ? Vrei cam prea multe:p
Vorbesti cam multe prostii. Nu ai vazut nicio echipa din cele doua cum joaca dar tu stii deja ca bate steaua la scor. Stati linistiti ca meciurile cu Brasov nu pot fi considerate castigate inainte sa inceapa.

stephen
26-06-2008, 08:22 AM

Aoleu, deja a ajuns valiza lu'Jiji la arbitrii pe noul sezon?

sisu_stelistul
26-06-2008, 01:37 PM
Si eu cred ca o sa obtinem victoria, dar nu va fi un meci usor cu Brasovul, care are sanse la un loc de Uefa, insa cu ultimele transferuri, cred ca va veni iar soarele pe strada noastra si vom obtine titlul.

sdc
26-06-2008, 01:46 PM
cred ca va fi iar o lupta tare cu CFR care are forta sa-si apere titlul.Si in lupta pentru titlu mai pot intra si Dinamo,Poli Timisoara,Rapid.Va fi cu atat mai frumos campionatul

M.I.L.32
26-06-2008, 02:44 PM

Sunt stelist si eu dar tu vorbesti din vise... Mingea e rotunda ,ambele echipe au sansa lor, iar brasovenii nu cred ca sunt asa de slabi . Au echipa buna.

bogdan7
26-06-2008, 06:11 PM
Vorbesti cam multe prostii. Nu ai vazut nicio echipa din cele doua cum joaca dar tu stii deja ca bate steaua la scor. Stati linistiti ca meciurile cu Brasov nu pot fi considerate castigate inainte sa inceapa.

Of...Stati fratilor ca doar glumeam.Normal ca va fi un meci greu cu Brasovul, am si zis in topicul lor ca au o echipa buna, dar totusi cred ca o sa invingem.:)
Am vrut si eu sa-l necajesc putintel pe S3BBY.:p

@lyn
26-06-2008, 10:55 PM
Va fi un meci greu, dar cred ca noi vom triumfa la final.

xdevil
27-06-2008, 12:06 AM
Sunt stelist si eu dar tu vorbesti din vise... Mingea e rotunda ,ambele echipe au sansa lor, iar brasovenii nu cred ca sunt asa de slabi . Au echipa buna.
De fapt mingea e sferica. Si nu o mai luati razna cu noi venitii & shit, ca nu ati auzit in viata voastra de ei. Stati sa vedeti ce-o sa faca. Eu sincer, nu vad Steaua campioana nici anul acesta. La titlu cred ca o sa se bata Rapid, Dinamo si CFR (ma refer la echipele cu sanse mari). Bineinteles, Steaua o sa termine pe locul 2, cu ajutorul lui 'Nea Mitica dar asta e alta poveste.

gianni
27-06-2008, 08:53 AM
Transferurile realizate de Steaua se incadreaza in limita normalului: jucatori care au confirmat in campionatul nostru si jucatori straini care au costat putin.
Nu sunt de acord cu voi, daca scoateti Steaua din calculele pentru locul de campioana.
Poate ca plecare lui Dica o sa-i dea posibilitate lui Dayro sa joace mai mult.

liquid
27-06-2008, 09:14 AM
"Radoi la Koln pe 13 mil euro" asta da duma :mellow:

Omega
27-06-2008, 09:36 AM
Dinamo să se bată la titlu şi Steaua nu? Mie mi se pare că au o echipă cam slăbuţă. Nu au confirmat nimic nici sezonul trecut. Steaua a mai transferat pe ici pe colo, a mai īmbunătăţit atacul(sau mă rog, vom vedea dacă e aşa), a avut 3 fundaşi titulari la naţională, dacă-l punem şi pe Ghionea, deci apărare are. Poate mai pleacă vreo 2 panarame şi o vor duce şi mai bine.

gianni
27-06-2008, 10:06 AM
Oricum era nevoie la Steaua ca unii dintre jucatorii care si-au facut datoria fata de echipa si suporteri,sa plece: Dica, Goian, Radoi, Banel ( daca tot vine Olimpiada, n-ar fi bine sa-l inscriem si la atletism?). Oricum, abia astept sa vad cum se vor adapta noile achizitii.

boggy
27-06-2008, 10:44 AM
Dinamo să se bată la titlu şi Steaua nu? Mie mi se pare că au o echipă cam slăbuţă. Nu au confirmat nimic nici sezonul trecut. Steaua a mai transferat pe ici pe colo, a mai īmbunătăţit atacul(sau mă rog, vom vedea dacă e aşa), a avut 3 fundaşi titulari la naţională, dacă-l punem şi pe Ghionea, deci apărare are. Poate mai pleacă vreo 2 panarame şi o vor duce şi mai bine.

Aparare in ce sens ca pe extreme numai Golanski ce mai joaca .

Saint
27-06-2008, 11:18 AM
Mai e Nesu, si o sa isi revina si Emeghara asta.

LE: uite ma, sa nu zici ca sunt rasist :p.

stephen
27-06-2008, 12:29 PM
"Radoi la Koln pe 13 mil euro" asta da duma :mellow:

La ce Fifa? 07 sau 08? Joci pe Professional sau World-Class?

liquid
27-06-2008, 01:12 PM
http://www.sport.ro/liga-1/radoi-la-koln-pe-13-milioane.html :crazyboy:

Ratonu
27-06-2008, 01:24 PM
Probabil e vorba de 1,3 milioane de euro.

Şi de 1,2 milioane īn 4 ani la salariu.

Sau e total scornitură.

liquid
27-06-2008, 01:47 PM
Stai ca s-au contrazis singuri -_- http://www.sport.ro/stiri/prosport-mangerul-lui-koln-13-milioane-pentru-radoi-e-o-suma-colosala.html

boggy
27-06-2008, 07:41 PM
Oferta revine pe gsp http://gsp.ro/stire/fc-koln-ofera-13-milioane-e-pe-radoi-becali-vrea-15-84719.html ...

sorin
27-06-2008, 07:53 PM
Abureala. In primul rand Radoi nu valoreaza 13 milioane de euro, indiferent cat de subiectivi, romani, stelisti, becalisti etc suntem noi. In al doilea rand nu cred ca o echipa nou-promovata are chiar asa mare bugetul de transferuri si chiar daca l-ar avea nu il dau doar pe un jucator.

bogdan7
27-06-2008, 09:36 PM
Abureala. In primul rand Radoi nu valoreaza 13 milioane de euro, indiferent cat de subiectivi, romani, stelisti, becalisti etc suntem noi.

Poate daca nu avea atata ghinion cu accidentarile:(:(...
Iar faptul ca e o echipa nou promovata nu inseamna ca nu au si bani.Totusi, vorbim de Germania, nu de Romania...Poate au si ei un nou patron, un mic Abramovici, care s-a hotarat sa investeasca in fotbal, fapt greu de crezut.:p

S3BBY
27-06-2008, 09:38 PM
Radoi la Koln pentru 13 milioane de Euro, este un vis ce are sanse minime sa devina realitate.

Anuntat de Gigi Becali ca o lovitura pe piata transferului din Romania, plecarea lui Mirel Radoi la Koln ar reprezenta cel mai scump transfer din istoria Ligii I, www.sport.ro a analizat sumele pe care cei de la Koln le-au platit pe transferuri in ultimele 18 ani.

Cel mai scump transfer al nemtilor este Marco Reich, care a venit in 2002 de la Kaiserslautern pentru 3 milioane de euro. In 18 ani, cei de la Koln au cumparat jucatori in valoare de 30 de milioane de euro, insa au in spate o istorie cel putin de invidiat pentru alte cluburi mari din Bundesliga. Koln i-a format pe Thomas Hassler si Lukas Podolski, pe care i-au transferat pentru sume mai mici decat eventualul transfer al lui Radoi.

Sumele totale platite de Koln pentru transferuri, incepand cu sezonul 1990/1991

'90-'91 0 €
'91-'92 1.250.000 €
'92-'93 15.000 €
'93-'94 600.000 €
'94-'95 0 €
'95-'96 1.670.000 €
'96-'97 800.000 €
'97-'98 500.000 €
'98-'99 700.000 €
'99-'00 700.000 €
'00-'01 5.080.000 €
'01-'02 6.100.000 €
'02-'03 150.000 €
'03-'04 100.000 €
'04-'05 425.400 €
'05-'06 4.750.000 €
'06-'07 4.820.000 €
'07-'08 2.550.000 €

Total (18 ani) 30.210.000 €

Deci sanse mici ca transferul sa se realizeze.:)

BughyRy
27-06-2008, 10:38 PM
hai ma, voi il credeti pe glumetu ala? nu da nimeni 13 mil pe radoi, m-ai ales koln. cica a aparut oferta de 10 mil (vrajala) si sa fie pe prima pagina jiji zice ca nu-l da fara 13 mil, iar daca maine apare iara prin ziare o vrajala ca koln e gata sa plateasca 13 mil zice jiji ca nu-l da fara 20. Stati linistiti ca Radoi nu mai pleaca de la Steaua

C.RoNaLdO7
27-06-2008, 10:47 PM
Radoi la Koln pentru 13 milioane de Euro, este un vis ce are sanse minime sa devina realitate.

Anuntat de Gigi Becali ca o lovitura pe piata transferului din Romania, plecarea lui Mirel Radoi la Koln ar reprezenta cel mai scump transfer din istoria Ligii I, www.sport.ro a analizat sumele pe care cei de la Koln le-au platit pe transferuri in ultimele 18 ani.

Cel mai scump transfer al nemtilor este Marco Reich, care a venit in 2002 de la Kaiserslautern pentru 3 milioane de euro. In 18 ani, cei de la Koln au cumparat jucatori in valoare de 30 de milioane de euro, insa au in spate o istorie cel putin de invidiat pentru alte cluburi mari din Bundesliga. Koln i-a format pe Thomas Hassler si Lukas Podolski, pe care i-au transferat pentru sume mai mici decat eventualul transfer al lui Radoi.

Sumele totale platite de Koln pentru transferuri, incepand cu sezonul 1990/1991

'90-'91 0 €
'91-'92 1.250.000 €
'92-'93 15.000 €
'93-'94 600.000 €
'94-'95 0 €
'95-'96 1.670.000 €
'96-'97 800.000 €
'97-'98 500.000 €
'98-'99 700.000 €
'99-'00 700.000 €
'00-'01 5.080.000 €
'01-'02 6.100.000 €
'02-'03 150.000 €
'03-'04 100.000 €
'04-'05 425.400 €
'05-'06 4.750.000 €
'06-'07 4.820.000 €
'07-'08 2.550.000 €

Total (18 ani) 30.210.000 €

Deci sanse mici ca transferul sa se realizeze.:)

Poate in toti astia 18 ani au strans destui bani ca sa-l achizitioneze pe Radoi.:lol: Glumeam , evident. Nici eu nu cred ca va da Koln atatia bani pentru un singur jucator.

SSORIN
27-06-2008, 11:13 PM
Nu da nimeni 13 milioane de euro/lire/dolari pe Radoi pentru ca nu valoreaza atat. Nu va mai luati dupa Becali si ProSport...

S3BBY
28-06-2008, 11:09 PM
UEFA a confirmat prin secretarul genaral David Taylor ca Steaua va juca in acest sezon in Champions League insa ameninta ca scandalul Valiza ii poate aduce prejudicii mai tarziu.

"Situatia Stelei este diferita, din punct de vedere al neregulilor comise, cele pentru care a fost deja penalizata de Federatia Romana, pentru ca decizia finala nu a fost luata in tara sau la Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Nici noi nu putem actiona in vreun fel pana cand acest proces nu este terminat, pentru ca decizia finala ar putea fi in favoarea clubului. Noi ne ocupam de bunul mers al competitiilor fotbalistice. De aceea, Steaua este admisa anul acesta in Liga Campionilor, dar cazul nu e inchis. Asa ca e posibil ca anul viitor UEFA sa actioneze in vreun fel impotriva Stelei", a declarat David Taylor secretar genaral al Uefa.

bogdan7
29-06-2008, 12:16 AM
Se pare ca Dica a semnat un contract pe 4 ani cu formatia italiana Catania, echipa antrenata de Walter Zenga.
Dicanio a oferit un ultim interviu pt www.steauafc.com.

Care este starea ta de spirit in acest moment?
Ma simt bine, fiindca a aparut o schimbare importanta in cariera mea. Imi doream acest transfer foarte mult si ma bucur ca s-a materializat pana la urma.

In ce masura a contat oferta financiara a celor de la Catania?
Oferta financiara nu a contat absolut deloc, fiindca nu castig mai mult decat castigam la Steaua. Mi-am dorit mult sa ajung intr-un campionat puternic, precum cel italian, si sa vad daca pot face fata. Este un pariu foarte important pentru cariera mea de fotbalist.

Dar Walter Zenga?
A contat foarte mult si faptul ca Walter este antrenorul echipei, fiindca am avut o perioada foarte buna la Steaua pe vremea cand el era in Ghencea. Imi doresc din tot sufletul sa nu-l dezamagesc, fiindca stiu ca m-a dorit foarte mult la Catania. De asemenea, sper sa nu-i dezamagesc nici pe conducatorii si suporterii de la noul meu club.

Ai vreun regret in ceea ce priveste plecarea ta?
Imi pare rau pentru faptul ca am lasat in urma niste colegi extraordinari, fara ajutorul carora nu puteam avea performantele personale pe care le-am facut la Steaua. De asemenea, nu pot sa nu regret munca depusa in acesti patru ani si jumatate, in care am dat totul pentru echipa si am ajuns cu totii pe marea scena a fotbalului european.

Ai vorbit cu deja fostii tai colegi despre transfer?
Deocamdata nu, fiindca numai ce am semnat contractul. Le multumesc, insa, pentru sprijinul lor si pentru faptul ca au declarat ca merit un transfer in Occident. Voi avea timp sa vorbesc si cu ei.

Apropo de timp. Cand pleci in Italia?
O sa plec pentru cateva zile saptamana viitoare, pentru a pune la punct cateva detalii, dupa care ma voi intoarce. Reunirea echipei va avea loc pe 11 iulie.

Si cum vezi viitorul tau la aceasta echipa?
Imi doresc sa fie cat mai bine si sa reusesc. Am de gand sa ma acomodez cat mai repede acolo. Vreau sa joc cat mai bine si sa marchez cat mai multe goluri, fiindca asta stiu sa fac. Doamne ajuta, poate voi ajunge si mai sus, daca joc bine, fiindca una e sa te vada o echipa mare in Italia si alta este sa te urmareasca in Romania.

Vei ramane cu ochii pe evolutiile Stelei?
Normal ca voi fi alaturi oricum de Steaua, fiindca aici am petrecut cei mai frumosi ani si nu pot uita niciodata acest lucru. Voi sustine echipa de departe si sper sa se califice din nou in UEFA Champions League.

Ai un mesaj de final pentru suporterii ros-albastri?
Le multumesc din suflet celor care au fost alaturi de mine, iar pe cei care m-au contestat mereu ii rog sa incurajeze echipa, fiindca atunci cand ei sunt alaturi de echipa, Steaua castiga mereu.

Iti multumim pentru titlurile aduse...
Si eu multumesc Stelei si tuturor suporterilor pentru anii frumosi petrecuti aici. De asemenea, sper ca la incheierea contractului din Italia, sa revin sa joc la Steaua sau la FC Arges.

Multumim Dicanio pt tot ce ai facut la Steaua si chiar daca ai avut un patron id**t care te contesta in presa iar unii asa-zisi stelisti te injurau la meciuri, in ciuda acestor lucruri ai ramas un adevaratstelist.Multumim pt tot ce ai facut la Steaua si multa bafta la noua ta echipa,Catania !:alida:
Sper sa luati titlul in Italia !:lol:

gianni
30-06-2008, 09:09 AM
Imi pare bine pentru Dica, mai ales ca merita acest transfer!
Cat despre sumele vehiculate pentru transferurile lui Radoi si Goian, cred ca sunt simple fabulatii ale lui Becali. Sau poate prezinta juactorii la astfel de preturi prohibitive doar ca sa nu-i vanda.

sisu_stelistul
30-06-2008, 10:01 AM
Dica oricum nuami dadea randament la Steaua, nici nu vroia, se certase si cu suporterii, sper ca doar acum Goian sa nu se fi suparat ca la dat pe Dica ieftin si pe el il da scump si sa inceapa sa joace mai slab.

Oricum si eu cred ca sumele vehiculate sunt fabulatii...

@lyn
30-06-2008, 01:21 PM
Yo unul cred ca Hagi are dreptate. Dica merita o echipa mult mai buna decat Catania. Cred ca daca sta mai mult de un an acolo isi pierde valoarea.

gianni
02-07-2008, 09:33 AM
Este imbucuratoare evolutia Stelei din primul amical. Se vede un plus de viteza si o dorinta ofensiva deosebita. Poate ca acestia sunt primii pasi catre o echipa "vitezista'.

M.I.L.32
02-07-2008, 10:34 AM
Sa speram ca acest joc va continua si in sezonul care o sa inceapa, si ca stelistii vor reusi sa castige titlul.

bogdan7
02-07-2008, 11:34 AM
stie careva cand va fi un amical televizat, in afara de cel cu AS Roma ?

champion
02-07-2008, 11:43 AM
Vineri 04.07.08 - LIVE pe Sport.ro
20:00 Fotbal amical: Red Bull Salzburg - Steaua (DIRECT)

Sursa: Sport.ro

*The Star*
02-07-2008, 12:20 PM
Abia astept sa vad cum joaca Steaua. :)

bogdan7
02-07-2008, 11:10 PM
Steaua a invins si in al doilea amical cel cu Austria Karnten, scor 3-1. E a doua victorie din acest sezon, dupa ce au reusit sa-i bata cu 2-0 pe NK Maribor.Sper ca vor continua in acelasi mod, desi adevaratul "test" cred ca va fi cu AS Roma.

@lyn
03-07-2008, 08:23 AM
Steaua a invins si in al doilea amical cel cu Austria Karnten, scor 3-1. E a doua victorie din acest sezon, dupa ce au reusit sa-i bata cu 2-0 pe NK Maribor.Sper ca vor continua in acelasi mod, desi adevaratul "test" cred ca va fi cu AS Roma.

Nu va fi nici un test cu As Roma. Uite declaratia lui Argaseala:

Valeriu Argaseala a declarat ca se incearca aducerea la Bucuresti a unei echipe cu nume, pentru un meci de prezentare inainte de startul sezonului.

"Am inteles ca prima etapa n-o jucam. Am discutat cu diverse echipe, branduri, am tot primit raspunsuri negative.

"Cu echipe din Spania si Italia e greu, incep pregatirile mai tarziu. Roma a spus initial da, apoi a revenit spunand ca a intervenit o problema, a aparut numele unei alte echipe italiene.

"Mai avem zona noastra, Turcia, Olanda...Fenerbahce si Ajax sunt doua echipe cu care am discutat, sa vedem. Am vrea o echipa foarte mare", a spus presedintele Stelei.

bogdan7
03-07-2008, 05:03 PM
Ciudat pe site-ul oficial al clubului inca apare amicalul cu AS Roma.:huh:
Oricum, se pare ca Steaua nu va mai fi penalizata cu 7 puncte.

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a admis recursul Stelei in cazul "Valiza". Astfel, Steaua va scapa de depunctarea de sapte puncte, Gigi Becali de interzicerea pe stadion timp de doi ani si Petre Marin de suspendarea de sase luni. Sursa www.stelisti.ro

Totusi, Berbekali va ramane suspendat 6 luni.

Edit: In legatura cu amicalul cu AS Roma, se pare ca intr-adevar a picat.:(

sisu_stelistul
03-07-2008, 05:32 PM
Cred ca aceasta decizie e finala, oricum cred ca la asta ne asteptam cu totii, pacat de amicalul cu As ROma, sper sa gasim pana la urma o echipa cunoscuta pentru amicalul de prezentare.

gianni
04-07-2008, 12:04 PM
Steaua a fost iertata de CAF in dosarul "Valiza". Iar "nea" Jiji in loc sa fie multumit de decizia favorabila, face spume la gura ca-l schimba pe Nasu`.
Revenind la oile nostre, adica la jucatori, constat o inmultire a jucatorilor straini in lotul Stelei.
Deja nu-l vad bine pe Banel Nicolita la ce concurenta are din partea lui Szekely, care este de "n" mii de ori mai bun si pe langa faptul ca alearga la fel de mult, mai da si pase bune si culmea si marcheaza. Si nu in propria poarta!
Banele, poti sa dormi linistit! Avem inlocuitor de valoare!

Orlandelu
04-07-2008, 12:20 PM
E bine ca s-a luat aceasta decizie, insa din ce-am citit pe net, NU exista fapta...deci de ce au ramas suspendati Gigi Becali si Dobos 6 luni?
...oricum am facut niste transferuri bune, cel putin Szekely, Ionescu si Stancu, ca pe restu nu-i cunosc...asteptam multe si de la Dayro, de Tiago am vazut ca a fost printre remarcati in amicale, deci avem echipa sa castigam campionatul, sa ajungem in grupele ligii, mai departe daca nu in sferturile Champions League macar in UEFA
...intr-un fel e bine ca a plecat Dica fiindca jocul era cam static cu el in teren si era un fel de Mutu la nationala: paseaza-i lui Dica ca face el ceva...si cand el nu juca nimic, nici Steaua nu juca...iar Banel e drept ca alearga si da totul pe teren, insa nu asta e totul, trebuie sa fi si putin tehnic, iar cu Szekely cred ca am rezolvat problema pe partea dreapta...Forza Steaua! :eek:

xdevil
04-07-2008, 09:56 PM
Poate acum nu o sa va mai hazardati cu pronosticuri privind campioana sezonului urmator. Dupa cum ati vazut dupa ce a castigat relativ usor primele amicale, Steaua a pierdut la scor acest meci. Sunt sigur ca nici una din fetele aratate in aceste amicale, nu e cea adevarata a Stelei, asa ca ar fi bine sa o lasam mai moale. Abia prin noiembrie, poate ne vom putea face o parere competenta despre viitoarea campioana a Romaniei. Nu sunt stelist, chiar imi displace enorm echipa asta, dar pur si simplu imi e greu sa cred ca este mai slaba decat Red Bull Salzburg. Sunt niste simple meciuri de pregatire si trebuie tratate ca atare.

bogdan7
05-07-2008, 03:31 PM
se pare ca pana la urma va fi un amical cu AS Roma, cel putin asta apare pe sport.ro

S3BBY
05-07-2008, 04:36 PM
Da.Asta am vazut si eu.Poate o luam in freza si de la astia...Am vazut ca a pus Steaua o clauza,ca daca nu vine Totti,nu se mai joaca amicalul.Sper sa si joace.:)

b_ady20
05-07-2008, 06:06 PM
Pai e cam greu sa bata pe Roma, mai ales ca in ultimele sezoane echipa cu care realizau performante in Cupa Uefa a cam disparut si jocul acesteia s-a cam stins. Dar cred ca odata cu plecarea lui Dica si cu noile transferuri, jocul Stelei a capatat un plus de viteza si chiar de creativitate. Totusi in amicale, dupa parerea mea, jocul conteaza ci nu rezultatul. Asa ca astept cu nerabdare meciul si sper sa fie unul spectaculos :rolleyes:

*The Star*
05-07-2008, 08:18 PM
A plecat Dica, deja facem pasi gresiti...

champion
05-07-2008, 08:27 PM
A plecat Dica, deja facem pasi gresiti...

Cine ti-a zis asta ?

Tu, in locul lui nu ai pleca, nu? <_<

Nea' Google
07-07-2008, 06:29 PM
Steaua...O iubire Ros- Albastra!!!!!!!!!! Haide SSteaua!!!!

dany
08-07-2008, 12:49 PM
Steaua l-a transferat pe Pantelis Kapetanos!

FC Steaua anunta oficial faptul ca l-a transferat pe atacantul grec Pantelis Kapetanos, care a evoluat pana sezonul trecut pentru gruparea AEK Atena.

Varful elen, care a implinit varsta de 25 de ani pe 8 iunie, a semnat un contract valabil pe un an cu Steaua, cu optiune de prelungire a intelegerii pentru inca doua sezoane. Varful de 1,90 metri a debutat in fotbal la Kozani, in 2001, de unde a fost transferat de Iraklis, grupare la care a evoluat timp de patru sezoane. In ultimii doi ani si jumatate a facut parte din lotul lui AEK Atena.
http://www3.gsp.ro/zoom/86155/452-47419-asdasd.jpg

S3BBY
08-07-2008, 01:04 PM
Da...cica ar fi jucat numai 68 de minute pt AEK Atena in sezonul asta.Traiasca DVD-ul...:nashpa:

@lyn
08-07-2008, 01:30 PM
Sa speram ca se adpta repede si va arata ceva valoare, daca nu dupa un an pleaca, asta e sigur. Totusi are o analtime buna si s-ar putea sa fie bun in jokul aerian.

sisu_stelistul
08-07-2008, 02:49 PM
Sa vedem cum se va descurca, dar l-au adus gratis, mai mult sa incerce, are si o statura impresionanta, deci rau nu va face echipei. Sunt curios cine o sa joace in aparare, o sa-l retraga pe Radoi langa Ghionea probabil, daca pleaca si Rada si Goian, macar sa scoata un ban pe ei.

bogdan7
08-07-2008, 03:20 PM
hmm, greu gasesti greci buni care stiu fotbal...Nu sunt prea increzator, sa nu fie un fel de Habibou 2

gianni
09-07-2008, 01:28 PM
Gratis, pe degeaba, de pomana, n-ar tehnica si doar staura puternica. Hmm, un fel de Victoras Iacob, nu?
Ce se intampla cu Bogdan Stancu? Este jucator al Stelei sau transferul lui a fost doar un zvon?

sisu_stelistul
09-07-2008, 01:54 PM
Pe siteul oficial apare ca legitimat, de ce zici ca ar fi doar un zvon?

bogdan7
09-07-2008, 02:52 PM
Pana la urma cu cine va juca Steaua primul meci ? Cu Vaslui sau Brasov ?:huh:

gianni
09-07-2008, 03:54 PM
Pe siteul oficial apare ca legitimat, de ce zici ca ar fi doar un zvon?

Pai si eu stiam ca este legitimat, numai ca in rubrica de transferuri din Prosport nu aparea Bogdan Stancu. Si cum nu prea am avut legatura cu lumea sporturilor in perioada transferurilor de la inceputul campaniei, nu eram atat de sigur.
:eek:

@lyn
09-07-2008, 04:57 PM
Pana la urma cu cine va juca Steaua primul meci ? Cu Vaslui sau Brasov ?:huh:

In prima etapa Steaua are cu Vaslui, dar aceasta are meci in Cupa Uefa Intertoto, deci Steaua nu disputa prima etapa.

*InCePaToRuL*
09-07-2008, 07:15 PM
Adrian Ilie şi-a dat demisia de la Steaua!

Managerul sportive al Stelei, Adrian Ilie, a anunţat īn această seară demisia de la Steaua. "Le multumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte buna cu toti angajatii clubului si satisfactii profesionale deosebite. Le multumesc si suporterilor pentru ca au fost alaturi de echipa. Consider ca anul petrecut la Steaua a fost unul in care am invatat foarte mult. Le doresc succes jucatorilor, precum si staff-ului tehnic, in anul care vine. Sper sa se califice in UEFA Champions League si sa castige campionatul. Fiind un fost jucator la Steaua si un stelist adevarat, gandurile mele vizavi de aceasta echipa vor fi mereu pozitive si pline de respect. A fost o onoare sa lucrez la Steaua", a spus Ilie pentru site-ul oficial.

Se intoarce MM? Sau iar a comis-o Gigi?

liquid
09-07-2008, 07:18 PM
Dar vai 8-|

bogdan7
09-07-2008, 07:28 PM
Prostul nu-i prost destul, pana........nu-l cheama Becali.
Bravo, inca o lovitura a dat Jiji. Dupa plecarea lui Meme, a lui Hagi si a lui Dica, urmeaza Adi Ilie.A gandit-o oare mult, sau a fost o decizie luata la nunta lui Chivu, in timp ce se zbatea ca o maimuta beata.
Stau si ma gandesc cine il poate inlocui...Sper sa fie Mihai Stoica, poate ca asta vorbea cu Ilie la ultimul amical, fapt greu de crezut, nu cred ca il mai poate suporta pe Berbekali.
Imi pare rau de despartirea de Cobra, intr-adevar lucruri exceptionale n-a facut, dar asta pt ca era la inceput.Oricum, greu de crezut ca cineva poate sa creasca in valoare cu Jiji langa el.

dany
09-07-2008, 07:36 PM
credeti ca o sa se intoarca MM Stoica ? MM a zis ca pleaca de la urziceni daca pleaca Dan Petrescu

P.S cred ca e vina si a lui Argaseala pe acolo am citit intr-un articol (http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-07-09&id=239971)

bogdan7
09-07-2008, 07:44 PM
credeti ca o sa se intoarca MM Stoica ? MM a zis ca pleaca de la urziceni daca pleaca Dan Petrescu

P.S cred ca e vina si a lui Argaseala pe acolo am citit intr-un articol (http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-07-09&id=239971)

Mare lucru sa nu fie Argaseala de vina...Cand a plecat, Mihai Stoica a recunoscut ca nu se intelegea prea bine cu el:mellow:

M.I.L.32
09-07-2008, 07:58 PM
Asta e... nu mai conteaza... Schimbari se fac oriunde, (la noi se fac des)dar poate cel care il va urma va fi cel putin la fel de bun ca Adi. Vom vedea.

sisu_stelistul
09-07-2008, 10:35 PM
Sunt curios ce e adevarat din ce scrie aici: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/pe-ilie-l-au-deranjat-foarte-tare-declaratiile-lui-meme-stoica-2768584.

Cred ca o sa ne dam seama daca va veni sau nu altcineva in locul lui si ce va face Ilie in viitor, el a facut treaba la Steaua si a fost rezervat in declaratii.

@lyn
09-07-2008, 11:19 PM
Iata un citat din linkul lasat de sisu: El a zis că vrea, că nu e nicio problemă, numai că nu mai vrea să fie oficial la Steaua, mi-a promis că va face īn continuare tot ce a făcut şi pānă acum numai că nu va mai fi manager"
Sper ca Adi sa ramana langa club

:._.:LucyY:._.:
10-07-2008, 11:10 AM
Ilie cred ca are motive mari sa plece de la steaua,poate ca nu se mai intelegea cu restul staff-ului tehnic.Dar ce ziceti de astea??

http://www.sport.ro/liga-1/mica-barcelona-echipamentul-stelei-pentru-noul-sezon.html

credeti ca sunt facaturi??Eu asa cred ca doar adidas foloseste tehnologia ClimaCool la echipamente iar steaua are Nike furnizorul de echipament:D

gianni
10-07-2008, 12:41 PM
Si parca vad curand cum o sa plece si Lacatus! Mai ales ca s-a tot vehiculat, in cercurile restranse, un zvon despre venirea lui Dan Petrescu in cazul in care Laca are un inceput de campionat mai slab. Jiji nu vrea sa pericliteze viitoarea campanie din Liga Campionilor!
Si nu va mai mirati ca tot pleaca oamenii de la Steaua: n-ati vazut cat de smechereste le danseaza Jiji? Zboara totul din jurul lui! Si nevasta-sa se tine departe de el!

bogdan7
10-07-2008, 02:36 PM
Totusi, daca ar pleca si Lacatus, chiar si-ar pierde Giginho si singurii fani pe care ii mai are, si nu cred ca vrea asta. Nu ca ii va parea rau de noi, de suporterii Stelei...E constient ca va scadea in alegeri ! Adica dupa faza cu Hagi si cu fularul lui dinam0, si dupa toate momentele in care ii denigra pe favoritii tribunelor, asta ar insema mortea lui Jiji. (din punct de vedere politic)

Si nu va mai mirati ca tot pleaca oamenii de la Steaua: n-ati vazut cat de smechereste le danseaza Jiji? Zboara totul din jurul lui! Si nevasta-sa se tine departe de el!

:rolf:

gianni
10-07-2008, 02:46 PM
Jiji gandeste cam asa: il dau pe Laca afara si-l aduc pe Dan Petrescu. Ce daca a pupat steagul Rapidului, da-i .... de suporteri. "E "pohta mea"? E echipa mea? Bag eu banii in echipa asta? Pai si ce vreti, bai, sa fac ce vreti voi la echipa mea?" ( discutie virtuala cu Jiji Becali).
Sa ne gandim ca nici "marele" Hagi n-a avut nicio valoare pentru Jiji cu toate ca ii era si nas.
Singurul care o sa ramana este Argaseala, ca el il pupa in dos pe nea Jiji. Ca pana si Radoi s-a saturat de Jiji, cat era el de intoxicat cu doctrina "becaliana"!
Politica lui Jiji este "pumnul in gura" si "facem cum vreau eu, ca eu sunt patronul, ca eu dau banii".
Asa ca sunt tare curios ce echipa o sa alinieze antrenorul principal Jiji Becali, ca pe-a celui secund, Marius Lacatus, o cunosc!

Omega
10-07-2008, 03:10 PM
Eu nu cred că o să vină Dan Petrescu la Steaua. Nu e genul de om căruia să īi spui ce să facă sau să suporte o tiranie. Omul ăsta Becali aduce numai minusuri şi pentru echipa sa şi pentru tot fotbalul romānesc şi aici īi dau dreptate lui Mircea Sandu. Se crede moţul fotbalului romānesc, fotbal care a devenit un rahat. Omul ar fi īn stare să-şi vorbească şi nevasta de rău īn presă, cred că e o plăcere pentru el să se dea-n spectacol şi să-şi spele rufele īn public.

BughyRy
10-07-2008, 03:18 PM
jiji=omul cu care te poţi contrazice oricānd

gianni
10-07-2008, 03:19 PM
Este doar un mic bisnitar care se vrea un mare burghez. Degeaba pozeaza in marele si tarele, ca este doar un om mic.
Uite ca la Steaua nu s-a gasit un alt investitor mai acatarii si trebuie sa-l suportam pe Jiji!
Revenind la echipa, sper sa fim ofensivi, dar sa nu uitam sa ne si aparam. Vad ca s-au transferat jucatori de profil ofensiv si asta este bine. Dar ce ne facem daca pleaca Goian? Eu cred ca trebuie intarita si defensiva.

BughyRy
10-07-2008, 03:25 PM
cica se mai discuta si pentru Rada...

gianni
10-07-2008, 03:28 PM
Da, dar se pare ca afacerea este pe cale sa nu se materializeze, mai ales ca Jiji vrea pentru Rada, pe langa milionul de Euro si un jucator de la Murcia. o fi Rada bun, da` a cam facut tusa cu succes la echipa sezonul trecut. Si tot din vina lui Jiji!

bogdan7
10-07-2008, 03:29 PM
Eu cred ca si mijlocul ar trebui intarit.
Se vorbea ca vine un mijlocas ofensiv din America, de la Dallas parca.Acum, nu se mai stie nimic de el, pacat, era super-jucator...

gianni
10-07-2008, 03:32 PM
Pai ce daca era super-jucator. Era gratis? Nu era! Asa ca Jiji a zis ca el vrea jucatori de clasa mondiala, dar gratis. D`aia a plecat si Adrian Ilie: pentru ca s-a invatat Jiji la jucatori pe de-a moaca si Kapestanos era ultimul de genul acesta. Si altii de unde sa mai scoate saracu` Ilie, ca si pe dvd-uri trebuia sa dea bani.

bogdan7
10-07-2008, 03:35 PM
Pai ce daca era super-jucator. Era gratis? Nu era! Asa ca Jiji a zis ca el vrea jucatori de clasa mondiala, dar gratis. D`aia a plecat si Adrian Ilie: pentru ca s-a invatat Jiji la jucatori pe de-a moaca si Kapestanos era ultimul de genul acesta. Si altii de unde sa mai scoate saracu` Ilie, ca si pe dvd-uri trebuia sa dea bani.

Ai dreptate, uneori am senzatia ca Jiji e mai zgarcit decat Copos.
Asa sunt conducatorii din fotbalul romanesc. Performana ? Daaaaaa....si cand ii intrebi daca vor investi bani, se face liniste.

gianni
10-07-2008, 03:44 PM
Cu exceptia celor de la Cfr Cluj care au investit si au adus jucatori valorosi, in rest cred ca "zgarcenie" este cuvantul de ordine. Bine-bine, nici sa faci transferuri aiurea si sa arunci banii pe fereastra, dar nic sa nu investesti si sa astepti sa ai rezultate. jiji da bani doar atunci cand este strans cu usa ( a se vedea tentativele de mituire). Doar atunci cand este sigur de ceva; n-are curajul sa riste. Poate ca suma de 1,7 mil. Euro care acum sta pe la DNA ar fi fost buna ca sa cumpere un jucator cat de cat bun.

bogdan7
10-07-2008, 03:50 PM
Poate ca suma de 1,7 mil. Euro care acum sta pe la DNA ar fi fost buna ca sa cumpere un jucator cat de cat bun.

Si nu numai acel 1.7 mil Euro, dar banii aia care veneau prin prezenta in Champions League unde s-au dus ???
Hai ca inteles ca nu poate sa ia un jucator de 7-8 mil, ca ala va cere multi bani, si ,,va strica linistea din vestiare" <<apropo, care liniste, de cand jucatori vor sa plece, numai liniste nu e>> , dar de ce nu ia cativa jucatori de 3 mil in loc sa ia o gramada de jucatori liberi de contract sau de 200-300 ?
Inainte Jiji se lauda ca tine jucatori la echipa si nu-i vinde si ca baga multi bani...Unde sunt vremurile alea ?

gianni
10-07-2008, 04:08 PM
Pe Robert Neagoe de ce l-au mai cumparat din moment ce mai toti au spus ca nu este un jucator care sa faca fata exigenteleor din Ghencea? Ca sa dea banii degeaba pe el?
Si nu sunt de acord cu mentinerea in echipa a unor rebuturi gen Nicolita in dauna unor jucatori care ar putea sa influenteze soarta unor meciuri.

bogdan7
10-07-2008, 04:13 PM
In loc sa cumperi jucatori straini de 29-33 ani, care nu au cine stie ce talent la fotbal, de ce nu se baga bani la juniori, pt viitorul echipei. Sezonul trecut de ce l-au imprumutat pe Ochirosii la Buzau, sau de ce CFR l-a trimis pe Deac la Galati ?

liquid
10-07-2008, 04:24 PM
In loc sa cumperi jucatori straini de 29-33 ani, care nu au cine stie ce talent la fotbal, de ce nu se baga bani la juniori, pt viitorul echipei. Sezonul trecut de ce l-au imprumutat pe Ochirosii la Buzau, sau de ce CFR l-a trimis pe Deac la Galati ?

Simplu, sa joace. Cat de mult crezi ca poti creste ca jucator stand pe banca si privind cum ceilalti joaca, sau mai rau, privind din tribune.

bogdan7
10-07-2008, 04:28 PM
da cine zice sa-l tina pe banca ? Intr-adevar, decat sa fii rezerva, mai bine te duci si joci, totusi, ambii sunt destul de valorosi...De ce il imprumuti pe Ochirosii cand Banel face ravagii cu mingea ?:mellow:

gianni
10-07-2008, 04:31 PM
Eu cred ca zilele lui Banel in echiap sunt cam numarate. laca are de unde sa aleaga acum. Sincer nu cred ca Banel mai are vreo sansa sa joace, daca nu-si imbunatateste tehnica. Sa fie macar pe jumatate din capacitatea de efort pe care o depune pe teren.

leut
10-07-2008, 08:20 PM
In meciul din seara asta Steaua si-a aratat valoarea.A facut egal cu o echipa de mijlocul clasamentului din liga a 3-a engleza(mai,mai luat bataie daca nu era Banel).Am fost la un moment un suporter al Stelei(acum vreo 2 ani) dar m-am lasat de cand Gigi a inceput sa isi bage nasul peste tot si ma streseze,acum mi-am dat seama ca Steaua daca va continua asa va avea mari probleme,in concluzie refaceti echipa...ca e varza!

BughyRy
10-07-2008, 08:27 PM
hai ca a avut si ghinion... autogol, gresala a lui cernea (care nu e titular)

gianni
11-07-2008, 08:27 AM
Un amical nu prea are valoare! Anul trecut eram atat de buni in amicaluri si meciurile oficiale am fost tot turul varza.

M.I.L.32
11-07-2008, 09:03 AM
Amicalele sunt folosite pentru a testa jucatorii , forma in care ei se afla si noi tactici de joc. Amicalul nu conteaza.(parerea mea)

@lyn
11-07-2008, 09:26 AM
Amicalele nu conteaza, sunt atatea dovezi: echipe care n-au castigat nici un meci in amicale si au castigat campionatul in acel sezon.

bogdan7
11-07-2008, 01:26 PM
eu cred ca (,) conteaza si-anume la moralul jucatorilor, nu cred ca sunt prea fericiti dupa acest meci. In rest, n-are o mare semnificatie, Lacatus in prima repriza a folosit mai mult rezervele.
Au avut si foarte mult ghinion, practic, n-au inscris ei, am luat gol noi, ei nu au avut nici un merit, ne-am bagat singur mortul in casa.

PS: Nu prea mi-a placut comentatorul. Prea mult o tinea cu ,,este o rusine"...Intr-adevar, nu este un motiv de lauda pt Steaua acest rezultat, dar sa o tot repeti obsesiv ?Totusi, e doar un amical...La dinam0 oare s-a zis la fel, ca am inteles ca si ei au facut 2-2 cu o echipa din liga a 3, din franta ? Uneori, presa iti da senzatia ca e anti-Steaua, merit pe care il are de multe ori si Gigi.

S3BBY
11-07-2008, 02:01 PM
nu cred ca sunt prea fericiti dupa acest meci.

Banel e fericit.A dat gol in poarta adversa.:naughty:

@lyn
11-07-2008, 11:12 PM
Nu stiu dc va tot luati atat de Banel. El e un jucator de moral, daca face o greseala mare( ca autogolurile cu Real si cu Iasi) el numai joaca bine o jumatate de an, dar daca prinde cateva meciuri bune,are incredere in el si incepe sa joace bine.
Cred ca daca presa nu l-ar critica asa de mult el ar putea avea evolutii mai bune.(asta e parerea mea)

Saint
11-07-2008, 11:27 PM
Poti sa imi zici 5 meciuri bune ale Banelului la Steaua? In afara de meciul de la Sevilla cu Betis :p.

S3BBY
12-07-2008, 12:12 AM
Nu stiu dc va tot luati atat de Banel.

Nu m-am luat de el.A fost doar o gluma.Mie chiar imi pare rau de el,acum e intr-o pasa proasta a carierei lui,dar o sa isi revina.:)

champion
12-07-2008, 12:27 AM
Poti sa imi zici 5 meciuri bune ale Banelului la Steaua? In afara de meciul de la Sevilla cu Betis :p.

1. Cu Rapid, in Uefa. :D
2. etc.
...

S3BBY
12-07-2008, 12:32 AM
1. Cu Rapid, in Uefa. :D
2. etc.

2.Swindon Town :)

bogdan7
12-07-2008, 12:38 AM
Nu m-am luat de el.A fost doar o gluma.Mie chiar imi pare rau de el,acum e intr-o pasa proasta a carierei lui,dar o sa isi revina.:)

Si mie imi pare rau de el si...............mi-a placut gluma:lol::lol:

BughyRy
12-07-2008, 12:53 AM
3. cu real :D

Ratonu
12-07-2008, 10:49 PM
Nicoliţă a făcut destule meciuri bune, īmi vine īn minte cel cu Timişoara īn care a muncit foarte bun şi foarte bine, pe lāngă golul care i-a determinat pe cei de la Gazetă să titreze "Bănelinho", apoi au fost ceva meciuri de pe vremea lui Protasov īn care iarăşi Bănel a muncit enorm şi a reuşit să ajute echipa substanţial. Plus că, deşi sunt date mai degrabă la nimereală, centrările lui sunt īn general printre cele mai bune din Liga I. Din păcate pentru el, īnsă, īn ultima vreme nu s-a dovedit un jucător foarte consistent. :p

gianni
14-07-2008, 09:08 AM
O echipa are nevoie de jucatori care sa evolueze constant. Si sa fie constant pozitiv, nu negativ!

@lyn
14-07-2008, 09:13 AM
Dar nu poti sa faci o echipa numai cu vedete si jucatori tehnici, parerea mea este ca trebuie in orice echipa sa fie macar un jucator gen Banel care sa munceasca si sa alerge tot meciul, sa-si dea viata pe teren(parerea mea)

bogdan7
14-07-2008, 09:39 AM
da, dar pe postul lui, cel de mijlocas lateral, e esential si pasa, nu numai nr de kilometrii alegati. Uite de ex. pe Dica, zici ca e opusul lui Nicolita, tehnic dar lent. Banel era printre preferatii mei...imi pare rau de el, dar asa nu se mai poate.
Parca atunci cand a venit de la Poli, el evolua pe postul de fundas dreapta. Cred ca in ultimul timp i se potriveste mai bine acest post. Ar fi interesant ca pt un meci, Golanski sa faca schimb de posturi cu Banel.:D
Oricum, nu cred ca Banel trebuie vandut . Poate juca si ca mijlocas si ca fundas... Rezerva rea nu este (parerea mea e ca trebuie tinut pe banca, iar in a doua repriza, cand jucatorii echipei adverse au obosit, sa intre Banel ca sa-si puna in evidenta viteza)iar uneori face meciuri bune si din postura de titular. Sa speram ca in sezonul viitor isi va reveni, iar Steaua va lua titlul.

gianni
14-07-2008, 11:55 AM
Oricum, cu noile transferuri avem de unde alege! Iar ceea ce conteaza este ca Steaua sa capete nu numai viteza, ci si coeziune, omogenitate si mai ales sa marcheze cat mai mult!

@lyn
14-07-2008, 12:00 PM
da, dar pe postul lui, cel de mijlocas lateral, e esential si pasa, nu numai nr de kilometrii alegati. Uite de ex. pe Dica, zici ca e opusul lui Nicolita, tehnic dar lent. Banel era printre preferatii mei...imi pare rau de el, dar asa nu se mai poate.
Parca atunci cand a venit de la Poli, el evolua pe postul de fundas dreapta. Cred ca in ultimul timp i se potriveste mai bine acest post. Ar fi interesant ca pt un meci, Golanski sa faca schimb de posturi cu Banel.:D
Oricum, nu cred ca Banel trebuie vandut . Poate juca si ca mijlocas si ca fundas... Rezerva rea nu este (parerea mea e ca trebuie tinut pe banca, iar in a doua repriza, cand jucatorii echipei adverse au obosit, sa intre Banel ca sa-si puna in evidenta viteza)iar uneori face meciuri bune si din postura de titular. Sa speram ca in sezonul viitor isi va reveni, iar Steaua va lua titlul.

Ai foarte mare dreptate in ceea ce spui, Banel intradevar este mai bun fundas dreapta, dar despre schimbul de posturi cu Golanski, nu cred ca Pawel ar face fata pe postul de mijlocas dreapta. Asta speram cu totii, BAnel sa-si revina, echipa sa-si revina, iar noii veniti sa ea randament.

Saint
14-07-2008, 12:12 PM
Ba. Golanski din cate stiu e FUNDAS DREAPTA, nu stanga. La Euro am inteles ca a jucat pe stanga, si am vazut toti ce bun a fost.
Banel poate juca si fundas, dar el e mijlocas. Nu imi aduc aminte vreun meci bun facut de Banel ca fundas.

Ratonu
14-07-2008, 12:23 PM
Păi Golanski a jucat chiar bine la Euro, cāt a fost folosit.

Bănel a venit de la Timişoara ca mijlocaş dreapta, prezenţa lui īn linia de fund fiind o improvizaţie apărută la Steaua din cauza indisponibilităţilor. Oricum, la nivel īnalt nu face faţă ca fundaş lateral, post pentru care e nevoie de mai multă forţă (atāt fizică, cāt şi psihică) şi de un stil mai puţin dezordonat decāt īn cazul aripilor.

Omega
14-07-2008, 02:05 PM
Bănel e ca un fel de Vanden Borre. Aleargă pe toată banda şi acopera toate poziţiile pe parcurs.
Golanski a jucat binişor la EURO dar dacă nu mă īnşel a avut şi vreo 2-3 greşeli fatale. Cel puţin din cāte īmi amintesc eu, a pierdut mingea īn propriul careu ca un īncepător īn faţa lui Schweinsteiger fază care a dus la un gol.

gianni
14-07-2008, 02:53 PM
Chiar daca are 7 "vitezisti" in echipa, Steaua a facut aseara doar 1-1 cu o echipa aproape necunoscuta. Trebuie rodate relatiile de joc, deoarece nou-venitii inca nu s-au acomodat. Stancu pare ca dispare din joc de mult prea multe ori, iar Szekely, dupa un debut bun, aseara n-a prea stralucit.

bogdan7
14-07-2008, 03:08 PM
Stancu...Tare mie frica sa nu cada in anonimat Stancu. De la returul din sezonul trecut nu ii mai iese nimic.
Am citit mai pe toate site-urile de sport