View Full Version : STEAUA
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
shinoda
26-09-2007, 11:27 PM
Gigi Becali: "Zaharia este un mare fotbalist!" (http://www.stelisti.ro/index/Gigi_Becali_Zaharia_este_un_mare.html)
Ce ipocrit poate sa fie acest oier...
Se pricepe si Becali la fotbal cum ma pricep eu la squash.
Real_Madrid
27-09-2007, 11:35 AM
Pana de curand zicea ca nu vrea sa il mai vada in primul 11 al stelei,si acum zice ca e un mare jucator...
sunshine_claus
27-09-2007, 01:10 PM
Nu va mai uitati atat in gura lui Becali. De multe ori vorbeste ca sa nu adoarma, alteori vrea sa puna presiune pe jucatori, pe antrenori, pentru a-i ambitiona. Uneori merge (cazul lui Zaharia) alteori nu (cazul Hagi). Oricum Zaharia a declarat ca el e fericit si daca joaca 5 minute pentru Steaua si ca va face tot ce poate pentru echipa. Rezulta ca presiunea pusa de Becali pe jucator are rezultate pozitive. Zaharia vrea sa demonstreze ca este un jucator demn de luat in seama. Iar aseara a demonstrat foarte frumos prin cele 3 goluri marcate. Becali i-a recunoscut meritele aseara, dar sa fiti convinsi ca la primul meci mai slab o sa declare ce Zaharia nu are fata de Steaua. Asta e Becali si nu il putem noi schimba. Plus ca a zis ca Zaharia poate deveni un mare jucator, nu ca e deja. E o diferenta. Oricum echipa per asmblu a jucat multumitor chiar daca nu a stralucit. Jucatorii au jucat cum de mult nu o mai facusera. Asa ca tind sa cred ca toata echipa a fost impotriva lui Hagi, din motive necunoscute. Hagi a fost intr-adevar sabotat, dar nu de Becaliu ci de TOTI jucatorii. Toti, chiar daca nu au stralucit, au jucat cu daruire. Problemele nu se termina totusi pentru Steaua care are cateva meciuri importante, nu doar in UCL. Acum trebuie sa demonstreza si in tara ca meciul de aseara nu a fost decat un foc de paie. Cu cat au castigat mai frumos, cu atat e presiunea mai mare acum, din partea suporterilor. Toti asteptam rezultate cel putin la fel de categorice ca aseara. Mult succes baietilor, si antrenorului.
*InCePaToRuL*
01-10-2007, 12:04 PM
Echipa de fotbal Steaua Bucureşti ocupă primul loc īn topul preferinţelor romānilor, se arată īntr-un sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetări Sociale īn perioada 3-10 septembrie şi dat publicităţii duminică.
Potrivit sursei citate, 42,7 % dintre cei intervievaţi au declarat că, din Liga I, admiră cel mai mult echipa de fotbal Steaua. Locurile doi şi trei au fost ocupate de echipele Dinamo Bucureşti, care a obţinut 13 procente, şi Rapid Bucureşti, care a fost cotată cu 8,8 % din opţiunile celor intervievaţi.
Īn plus, 4,1% dintre romāni şi-au exprimat admiraţia pentru echipa de fotbal Universitatea Craiova, iar 3,3 procente au precizat că echipa CFR Cluj este īn topul admiraţiei lor. Ultimele locuri sunt ocupate de echipele Farul Constanţa şi Dacia Mioveni.
Sondajul de opinie al BCS a fost finanţat de Fundaţia Societatea Civilă şi a fost realizat pe un eşantion de 1.126 persoane īn vārstă de peste 18 ani. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă a Romāniei, cu o eroare statistică de ą 3%.
:rolleyes:
sunshine_claus
01-10-2007, 01:35 PM
Dragut, dar nereprezentativ pentru restul echipelor. Pun pariu ca sondajul s-a facut in Bucuresti. Craiova este mult mai iubita ca Dinamo sau Rapid. Steaua intr-adevar este cea mai iubita echipa, dar pe locul doi este Craiova. In ultimul timp a jucat cam prost dar oltenii sunt constiiciosi. Isi iubesc foarte mult echipa.
shinoda
01-10-2007, 01:58 PM
Nu va mai uitati atat in gura lui Becali. De multe ori vorbeste ca sa nu adoarma, alteori vrea sa puna presiune pe jucatori, pe antrenori, pentru a-i ambitiona. Uneori merge (cazul lui Zaharia) alteori nu (cazul Hagi). Oricum Zaharia a declarat ca el e fericit si daca joaca 5 minute pentru Steaua si ca va face tot ce poate pentru echipa. Rezulta ca presiunea pusa de Becali pe jucator are rezultate pozitive. Zaharia vrea sa demonstreze ca este un jucator demn de luat in seama. Iar aseara a demonstrat foarte frumos prin cele 3 goluri marcate. Becali i-a recunoscut meritele aseara, dar sa fiti convinsi ca la primul meci mai slab o sa declare ce Zaharia nu are fata de Steaua. Asta e Becali si nu il putem noi schimba. Plus ca a zis ca Zaharia poate deveni un mare jucator, nu ca e deja. E o diferenta. Oricum echipa per asmblu a jucat multumitor chiar daca nu a stralucit. Jucatorii au jucat cum de mult nu o mai facusera. Asa ca tind sa cred ca toata echipa a fost impotriva lui Hagi, din motive necunoscute. Hagi a fost intr-adevar sabotat, dar nu de Becaliu ci de TOTI jucatorii. Toti, chiar daca nu au stralucit, au jucat cu daruire. Problemele nu se termina totusi pentru Steaua care are cateva meciuri importante, nu doar in UCL. Acum trebuie sa demonstreza si in tara ca meciul de aseara nu a fost decat un foc de paie. Cu cat au castigat mai frumos, cu atat e presiunea mai mare acum, din partea suporterilor. Toti asteptam rezultate cel putin la fel de categorice ca aseara. Mult succes baietilor, si antrenorului.
Pai cu astfel de jucatori vrea Steaua sa treaca in optimile UCL? Jucatori care se multumesc sa joace 5 minute pe meci? Unde este atitudinea de campion pe care ai trebui sa o ai, si care este necesara performatei?
gianni
01-10-2007, 03:36 PM
Avem toate motivele de ingrijorare: iarasi marcam din faze fixe si cu fundasii.
Trebuie sa ne trezim la realitate: avem nevoie de un om de gol!
st3v3-0
01-10-2007, 04:56 PM
Pai cu ciobanu' asta care ii patron...:(zice ca stie el ce face dar nu a facut nimic pana acum,numa arunca cu noroi in adevaratele valori ale Romaniei
gianni
03-10-2007, 08:51 AM
Aseara Steaua a aratat a echipa ofensiva, numai ca s-a jucat cu ocaziile; mai ales cea a lui Victoras Iacob.Imi mentin parerea: avem nevoie de un om de gol. Surdu nu este ceea ce ne trebuia.
a parut ca Iacob a dat in acea minge ca sa scape de ea.Steaua are nevoie de atacant
Real_Madrid
03-10-2007, 12:29 PM
Chiar daca a pierdut,cred ca steaua a lasat o impresie buna aseara,a vut momente in care a dominat pe arsenal,si cred ca puteau sa castige meciul(cu putin noroc).Cred ca ratarea lui iacob a fost decisiva,daca ar fi inscri poate altul era rezultatul.
Razor
03-10-2007, 12:46 PM
Cred ca ratarea lui iacob a fost decisiva,daca ar fi inscri poate altul era rezultatul.
Is convins de asta......au jucat mai bine ca in meciul cu Slavia Praga, chiar daca au avut un adversar mult mai valoros.....apararea s-a comportat ireprosabil, cu toate ca ma temeam cand am auzit ca nici Goian nu va juca, dar Baciu a jucat bine (in mare parte).....atacul a fost mai slab, dar asta e....dica in schimb a fost de nerecunoscut.....foarte rau a jucat (parerea mea).....totusi puteam face un 0-0 nesperat cu arsenal, sau daca ar fi inscris Steaua la faza lui Iacob, era foarte bine......
cristiano_ronaldo
03-10-2007, 01:41 PM
Am fost la meci, deci l-am vazut LIVE! Steaua a jucat bine si au fost momente cand a dominat clar meciul, asta este! Si van Persie a inscris cu un pic noroc...nu cum a ratat Iacob.Zapata si-a facut treaba in teren, la fel si Baciu!A fost un meci frumos, Steaua a jucat partial frumos...au avut si ceva ocazii, cum ar fi sutul lui Dica, care pueta deschide scorul!
gianni
03-10-2007, 05:27 PM
Sa zicem mersi pentru transferul lui Zapata... fara el in multe meciuri o facem lata.
Bravo Steaua pentru daruirea din meciul de aseara!
Mihnea912
03-10-2007, 06:37 PM
Daca ar fi jucat si ei in pase multe cum a jcat Aseara englezii,dadeau gol sigur.
FallenSage
03-10-2007, 06:41 PM
steaua e cea mai buna din romania, si cred k a demonstrat asta in meciul de ieri cu arsenal :P forzza steaua :D
Deeny
03-10-2007, 07:58 PM
steaua e cea mai buna din romania, si cred k a demonstrat asta in meciul de ieri cu arsenal :P forzza steaua :D
Daca te iei dupa palmares si dupa meciurile bune facute in anii trecuti,da si cea mai tritrata,dar Steaua in acest moment este in revenire de forma dupa era lui hagi.
dragos_015
03-10-2007, 10:20 PM
In sfarsit un meci bun,pacat ca a dat Iacob cu ea in tribune(asa trebuia sa dea Dorinel cu Danemarca:)) ) ,cred ca altul ar fi fost rezultatul daca intra acea minge...
Razor
04-10-2007, 01:11 PM
Daca ar fi jucat si ei in pase multe cum a jcat Aseara englezii,dadeau gol sigur.
Usor de zis....dar nu e la fel de usor sa paseze mult steaua impotriva lui arsenal fata de arsenal impotriva stelei...e o diferenta....comparand cele 2 echipe si palmaresul lor din ultimi 5 ani sa zic, steaua a jucat peste asteptari.....si cum zicea gianni....noroc si cu Zapata
Ca sa joci cu multe pase, tre sa ai cu cine, am vazut si azi la Rapid, se joaca mai mult cu pase inapoi, asta stim, asta facem, orice echipa din Premier League incearca, si de multe ori reuseste sa ajunga in preajma portii din 4-5 pase, noua ne trebuie 15-20 pase ca sa o pierdem.
Saint
04-10-2007, 09:09 PM
Ooo, wb Kelly :mishto:
Steaua īncet, īncet īncepe să-şi revină! Sper ca măcar ea să reuşească ceva, şi să prindă locul 3 in grupă!
sisu_stelistul
05-10-2007, 09:46 AM
S-a cam lamurit http://prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=61415 . Nu cred ca va veni la Steaua prea curand, punctul lui de vedere este corect...Gigi trebuia sa-l dea afara mai frumos, fara atatea declaratii in presa, totusi Hagi este cine este.
Oli a mai declarat ca atunci cand a plecat de la Steaua intervenise o uzura in lot...trebuia sa urmeze un sezon mai slab si la Steaua, ca ultimul nu a fost asa de slab, doar ca nu am castigat campionatul.
gianni
05-10-2007, 01:12 PM
Mai lasati-ma cu Oli! Arabii au un contract ferm cu el si nu cred ca pe acolo se intampla ca pe aici. Ar trebui mai bine sa ne uitam dupa un atacant acre sa dea gol, nu sa rateze.
*InCePaToRuL*
09-10-2007, 07:39 PM
Blay roş-albastru
Steaua s-a īnţeles cu Dinamo īn privinţa transferului fundaşului dreapta ghanez, cu care urma să se discute aseară detaliile contractuale
Varaloi
09-10-2007, 07:57 PM
Blay roş-albastru
Steaua s-a īnţeles cu Dinamo īn privinţa transferului fundaşului dreapta ghanez, cu care urma să se discute aseară detaliile contractuale
Dinamo a tot luat rebuturile Stelei, acum Steaua ia rebuturile dinamoviste :D
dragos_015
09-10-2007, 08:01 PM
Blay e destul de bun...nu e un rebut.
sisu_stelistul
09-10-2007, 08:16 PM
Da, este un jucator care ne va ajuta, dar am inteles ca nu e sigur inca.
Varaloi
09-10-2007, 08:45 PM
Blay e destul de bun...nu e un rebut.
Nu e chiar rebut...dar atunci de ce ar fi renuntat dinamo la el? ;)
M.I.L.32
10-10-2007, 03:07 PM
Valaroi ai drepate. daca era un rebut Dinamo nu-l lasa sa plece, iar meciul Dinamo-Lazio a fost un meci foarte prost pentru el.
Varaloi
10-10-2007, 03:20 PM
Acum sa stiti ca JIJI s-a descotorosit de un jucator foarte bun:Bostina. A avut doua pase de gol in Dinamo-Otelul(6-1 :D). Dar el in general a avut evolutii bune, dar daca JIJI Beeecali a decis ca NU, atunci NU ramane(mare prost si asta ;) )
P.S:Postul 600 :D :D :D :D
gianni
10-10-2007, 04:03 PM
Fiecare jucator are perioade mai bune sau mai proaste; nimeni nu evolueaza perfect; nici macar Pele n-a evoluat foarte bine tot timpul. Conteaza foarte mult si sprijinul din partea clubului, a fanilor ca un jucator sa se poata "dezvolta".
sisu_stelistul
10-10-2007, 07:50 PM
Deja era de mult timp la Steaua, intervenise o plafonare. Un jucator mai schimba si echipa, avem solutii bune pentru inlocuirea lui cum ar fi Cristocea.
stephen
10-10-2007, 09:52 PM
Deja era de mult timp la Steaua, intervenise o plafonare. Un jucator mai schimba si echipa, avem solutii bune pentru inlocuirea lui cum ar fi Cristocea.
Ai auzit de Maldini sau Costacurta,nu ? :D
gianni
11-10-2007, 08:40 AM
Acestia sunt "rara avis". La noi nu prea este cazul sa vorbim despre "lucruri sfinte". La noi, tot ceea ce este bun, se vinde.
sisu_stelistul
11-10-2007, 08:59 AM
Ii compari pe ei cu Bostina? :D
Pe ei ai putea sa-i compari cu Radoi. :p
gianni
11-10-2007, 02:39 PM
Bostina iesise din planurile lui Becali. Destul de ciudat pentru un jucator din echipa Stelei poate sa fie faptul ca astazi este apreciat si maine poate sa fie pe lista de transferuri ( nu marefer aici la Bostina, ci la alti jucatori, gen Zaharia).
liquid
11-10-2007, 02:46 PM
Ii compari pe ei cu Bostina? :D
Pe ei ai putea sa-i compari cu Radoi. :p
E prea mult sa il compari pe radoi cu maldini, fii realist -_-
gianni
11-10-2007, 02:49 PM
Radoi a avut cu ceva timp in urma ceva calitati care l-ar fi putut propulsa la o echipa mare, numai ca accidentarile si faptul ca nu poate sa iasa din umbra " marelui nas", Jiji Becali, l-au adus in situatia actuala.
Maldini a fost, este si o sa fie o emblema a fotbalului italian.
adevarat,orice mare fotbalist din campionatul intern parca nu mai e asa mare cand ajunge afara si nu mai are drept sprijin un patron care-l simpatizeaza
gianni
11-10-2007, 03:01 PM
Afara trebuie sa arati ca esti bun. A se vedea cazul Chivu, daca tot vorbeam de plafonare; cum juca la Roma si cum nu joaca la Inter.
sisu_stelistul
11-10-2007, 07:32 PM
E prea mult sa il compari pe radoi cu maldini, fii realist -_-
Ma refer la ce insemna Maldini pentru Ac Milan, asta inseamna si Radoi.
Ce program incarcat are Steaua, poate nu ar fi trebuit sa se comprime atata sezonul si sa reduca pauza de iarna.
eLiTe
11-10-2007, 10:33 PM
Daca radoi inseamna pentru steaua ce este Maldini pentru Milan te inseli amarnic.
gianni
12-10-2007, 08:19 AM
Oare vom reusi in acest an sa castigam campionatul, avand in vedere faptul ca nu jucam deloc bine?
M.I.L.32
12-10-2007, 09:02 AM
Eu zic , ca anul acesta o echipa din provincie ar putea sa castige campionatul...dar inca e prea devreme sa ne gandim la sfarsitul campionatului...Pana atunci mai sunt multe meciuri de disputat si pana acum Steaua este in grafic pentru castigarea titlului.Vom vedea.
gianni
12-10-2007, 10:46 AM
Era in grafic daca nu pierdea la Urziceni, asa ca mai avem mult pana departe si o sa fie destul de disputat sezonul acesta, daca ne gandim la ce bonus ofera castigarea campionatului.
sisu_stelistul
19-10-2007, 09:40 PM
Ce parere aveti de conflictul dintre Hagi si Becali, si cum a evoluat el saptamana aceasta?
Eu cred ca Hagi a insistat prea mult cand a venit la Nasul cu precizari despre trecutul lor. Cert este ca amandoi sunt niste machedoni adevarati, si nici unuia nu-i place sa lase de la el, probabil de aceea au fost certuri intre ei si prin anii 90.
*InCePaToRuL*
19-10-2007, 11:13 PM
Ce parere aveti de conflictul dintre Hagi si Becali, si cum a evoluat el saptamana aceasta?
Eu cred ca Hagi a insistat prea mult cand a venit la Nasul cu precizari despre trecutul lor. Cert este ca amandoi sunt niste machedoni adevarati, si nici unuia nu-i place sa lase de la el, probabil de aceea au fost certuri intre ei si prin anii 90.
A intrat şi mai mult īn :kkt: oierul cu scandalul acesta.
pe Becali nu i-l poate dezradacina nimeni de la carma Stelei,s-a mai facut el de rahat si alta data si a ramas la fel
Astristul
27-10-2007, 12:34 PM
Daca radoi inseamna pentru steaua ce este Maldini pentru Milan te inseli amarnic.
Mda, in primul rand Maldini nu asculta manele si in al 2-lea rand, Maldini nu a dat jucatori si antrenori afara de la Milan doar pentru ca a avut vreun conflict cu vreunul.
Maldini este UN EXEMPLU (si spun asta desi sunt lazial), iar Radoi ... mai are mult de muncit sa ajunga la nivelul acela (personal nu cred ca va ajunge la nivelul acela vreodata)!
FORZA STEAUA !!!
*InCePaToRuL*
28-10-2007, 01:10 PM
Marius Lăcătuş s-a īnţeles īn această dimineaţă cu Steaua!
De la ora 14:00, TVR 1 va difuza amănunte despre instalarea lui Lăcătuş la Steaua!
dragos_015
28-10-2007, 01:26 PM
E o mare legenda Lacatus insa cu Becali la echipa nu stiu daca va avea performante...
M.I.L.32
28-10-2007, 02:05 PM
Steaua e in cadere libera... sunt curios sa vedem ce va reusi Lacatus in urmatoarele etape. Cine stie poate va reusi sa-i aduca pe jucatori pe drumul cel bun... Vom vedea.
sisu_stelistul
28-10-2007, 03:29 PM
Sa vedem ce va fi, daca Lacatus va pastra legatura cu Becali si Becali il va respecta vor fi rezultate, putem doar sa speram, dar Lacatus, la fel ca si Hagi nu are rezultate ca antrenor.
liquid
28-10-2007, 03:38 PM
Becali ca de obicei nu il va respecta, si Lacatus nu o sa reziste mult asa.
sorin
28-10-2007, 04:24 PM
La fel ca si Hagi, cred ca Lacatus este pus antrenor doar ca suporterii sa se impace cu Becali.E tanar, nu are experienta in antrenorat si nu mi se pare ca la UTA a rupt gura targului, avand o prestatie mediocra.Cat despre comportamentul lui Becali fata de acesta, va fi exemplar,pana la primul pas gresit.
*InCePaToRuL*
28-10-2007, 05:39 PM
Ceva unic, nimeni nu poate īnţelege ce simte un stelist atunci cānd aude numele Lăcătuş. Şi asta pentru că nimeni nu are o legendă şi un trecut ca al stelei.;)
Marius Lăcatuş este un simbol tocmai pentru modul īn care a demonstrat ce īnseamnă voinţa şi dăruire pe teren.
Sper că oierul nu va īncerca să se ia şi de Lăcatuş pentru că pe urmă nu va mai exista cale de īntoarcere...:cuminte:
Sper să vedem o altă echipă de acum...
eu cred ca Becali i-l va lasa in pace pe Lacatus,altfel isi da si el seama ca nu va mai veni nimeni la Steaua ca antrenor
si eu cred ca e o mutare mai mult de imagine...am zis si mai demult ca acesta este un sezon de sacrificiu dar nici chiar asa..pai cand or sa plece Dica si Goian ce facem, speram la intertoto? este jalnica prestatia echipei inca de la inceputul sezonului, calificare chinuita in CL, tur de liga 1 de tot rahatul, antrenorul nu poate lucra decat la moral pentru ca hiba principala vine de la valoare..exista jucatori care nu au ce cauta la Steaua, d-apai sa reprezinte Steaua in competita suprema intercluburi..dupa ce nu iei nici un punct in 3 etape de europa e clar ca jucatorii se considera niste nulitati..poate asa o fii..ideea e ca trebuie bagati mai multi bani in echipa daca intr-adevar se astepta la performanta si din pacate singurul care poate sa faca treaba asta e ciobanelul..
gianni
29-10-2007, 09:18 AM
Bineinteles ca este o mutare pentru capitalul de imagine becalian... trebuie sa-si reabiliteze capitalul politic dupa gafele in lant datorate scandlului cu Hagi.
Dar, indiferent ca a venit Laca, Steaua este o echipa in cadere libera!
in cadere libera parea si Dinamo cand a plecat Rednic,apoi si-au revenit.La fel va fi si cu Steaua
gianni
29-10-2007, 03:58 PM
Sa speram ca o sa ne revenim mai ales ca este cam mare diferenta dintre noi si Cfr. Avem nevoie numai de victorii si sa speram ca ne vom impune in meciurile directe cu principalele contracandidate.
M.I.L.32
29-10-2007, 04:35 PM
Cred ca anul acesta Steaua va avea nevoie de un miracol sa castige campionatul, iar favorita la titlu este CFR (parearea mea), au investit bani in transferuri si se pare ca au format o formatie foarte competitiva.
gianni
29-10-2007, 04:38 PM
Pai cred si eu ca Steaua are nevoie de un miracol si poate acest miracol se numeste Lacatus.
lupta pentru titlu se va relansa,se mai impiedica si celelalte
gianni
29-10-2007, 05:19 PM
Sa speram, mai ales ca in ultima vreme ne-am impiedicat doar noi.
dragos_015
29-10-2007, 07:12 PM
Poate ne scoate 'Fiara' din criza,mai ales daca nu il lasa pe Becali sa se bage la echipa. Sa speram ca asa va fi.
liquid
29-10-2007, 07:31 PM
Stii tu, un antrenor nu prea are cum sa faca echipa sa joace fara cineva care chiar sa ii faca jocul la centru si deocamdata nu e nimeni acolo.:|
gianni
30-10-2007, 10:12 AM
Se pare ca Jiji face promisiuni in sensul acesta: aducerea unui jucator de creatie; sincer nu cred sa-i mai convina sa piarada iarasi acpital politic prin noi gafe in dauna lui Lacatus, mai ales ca acesta este cel mai iubit stelist! Asa ca Jiji trebuie sa fie mult mai ponderat!
va depinde mult relatia dintre ei de personalitatea lui Lacatus
gianni
30-10-2007, 01:14 PM
Sper ca Lacatus sa fie in relatia cu Jiji o "fiara", fiindca numai asa poate o sa iesim din acest gen de "aranjamente becaliene".
*InCePaToRuL*
30-10-2007, 09:59 PM
http://www.gsp.ro/Steaua/VIDEO-Elton-face-spectacol-total-la-Al-Nasr-Vezi-schemele-brazilianului-si-un-supergol.html?a=3147/120589
Poate mă repet dar el merită toate aprecierile şi regretul că a plecat:(
dragos_015
30-10-2007, 10:25 PM
Mi-ai luat-o inainte,vroiam sa postez si eu linkul clipului aici,pacat,mare pacat ca am pierdut un asemenea jucator.
Era circar, iar Gigi Becali nu are nevoie de asemenea jucatori la echipa lui -_-
Omega
30-10-2007, 10:47 PM
El vrea numai ţapi la echipă şi Elton prin prisma īnălţimii şi a părului dădea mai mult cu o oaie. Problem Solved!
gianni
31-10-2007, 09:13 AM
Da, poate ii arata cineva acest clip! O fi fost Elton mic, dar stia fotbal. Mai bine cu "galigani" care nu dau gol si fac figuratie, decat cu un mic si sprintar care sa faca spectacol.
Sper ca "Fiara" sa castige meciul de debut! Sunt absolut sigur ca o sa aiba tot stadionul plin!
*InCePaToRuL*
31-10-2007, 12:50 PM
Sper ca "Fiara" sa castige meciul de debut! Sunt absolut sigur ca o sa aiba tot stadionul plin!
De asta să fi sigur, eu cel puţin o să fiu alături de el:D
M.I.L.32
31-10-2007, 03:52 PM
Elton este un jucator bun pe cer Steaua l-a pierdut, iar alaturi de el cred ca este si Thereau...Era un atacant bunicel, iar Steaua are nevoie mare de un atacant bun si pe cineva in linia de mijloc. Becali trebuie sa aduca cel putin doi astfel de jucatori ca Steaua sa joace mai bine...
dragos_015
31-10-2007, 03:53 PM
Elton este un jucator bun pe cer Steaua l-a pierdut, iar alaturi de el cred ca este si Thereau...Era un atacant bunicel, iar Steaua are nevoie mare de un atacant bun si pe cineva in linia de mijloc. Becali trebuie sa aduca cel putin doi astfel de jucatori ca Steaua sa joace mai bine...
Am citit in presa ca e posibil sa se intoarca Thereau la Steaua,el avand pe langa aceasta oferta si una de la dinamo.
M.I.L.32
31-10-2007, 04:04 PM
Am citit in presa ca e posibil sa se intoarca Thereau la Steaua,el avand pe langa aceasta oferta si una de la dinamo.
Ai dreptate. Acum am citit si eu aici (http://www.prosport.ro/articole/thereau-dorit-inapoi-la-steaua-dar-si-la-dinamo/64774)
gianni
31-10-2007, 04:05 PM
Jiji si-a exprimat dorinta de a aduce un jucator de creatie si un atacant, numai ca ar fi bine daca ar fi cei mai buni si ar veni si pe gratis, poate sa dea si ceva bani ei.
Este clar ca avem nevoie de un jucator de creatie asa cum era Elton si de un atacant bun. Si poate ar fi bine sa plece Dica din iarna, mai ales ca nu prea mai arata nimic.Este timpul de o reimprospatare a lotului.
sisu_stelistul
31-10-2007, 09:11 PM
Thereau este unul din cei mai buni atacanti pe care i-a avut Steaua, un adevarat varf de careu. Elton nu era un om pentru campionatul Romaniei, juca fotbal in forta, in viteza, un jucator valoros, dar care greu s-ar obisnui in Romania. Sper ca sa catigam primu meci cu Laca pe banca.
ce gol a dat Otelul!!!Steaua trebuie sa fie foarte atenta
gianni
02-11-2007, 03:11 PM
Lacatus a debutat cu o victorie clara pe banca Stelei. Ma bucura si faptul ca Dica si-a revenit sub comanda lui Lacatus. Urmeaza testul de duminica cu Poli Timisoara. Daca invingem atunci putem spune ca suntem pe drumul cel bun.
JohnnyUSA
02-11-2007, 04:05 PM
...si totusi departe.
M_E jeyjey.
gianni
05-11-2007, 03:33 PM
Da, cred ca sutem foarte departe. Chiar si daca vom castiga meciurile restante. Nu stiu de ce am impresia, dar o sa vedem Cfr-ul campiona.
Rusine jucatorilor care nu respecta blazonul echipei!
M.I.L.32
05-11-2007, 09:08 PM
Asta e... a jucat mult mai bine timisoara si a reusit sa castige, iar clujul pare de neoprit...
gianni
07-11-2007, 03:18 PM
Sper sa ne spalam rusinea printr-o prestatie frumoasa in meciuriel ce urmeaza! Diseara cu Sevilla si in partida cu Craiova.
M.I.L.32
08-11-2007, 11:40 AM
Cu Sevilla s-a vazut diferenta de clasa dintre cele doua echipe... ei din 2-3 pase erau la poarta lui Zapata pe cand noi...ne chinuaim si pierdeam mingea, iar Palop a fost un spectator tot meciul.
gianni
08-11-2007, 11:52 AM
Vai de noi! Doar Zapata este singurul jucator care mai lupta! In rest, cam toata echipa trebuie schimbata! Rusine, ati facut de ras blazonul! Incepeti sa semanati cu "patronul" vostru! Lacatus nu poate face minuni, daca nu-l ajuta si jucatorii!
boggy
08-11-2007, 06:02 PM
in ultima vreme observ ca in ligaI mai mult se "zbate" in jucator strain intr-un meci (ex.: zapata ;straini de la cluj) decat cei romani:mellow:
andreiutzu
08-11-2007, 08:01 PM
Sunt de parere ca Steaua nu va mai castiga nici un trofeu sezonul acesta...Ce ironie...cand avem portar ,n-avem echipa,cand avem echipa ,n-avem portar..
John_Terry
08-11-2007, 08:28 PM
adio euro(PA) steaua :p
dragos_015
08-11-2007, 09:59 PM
Macar am fost in Liga desi nu am jucat acolo,am fost...ne-am simtit si noi mari pana sa inceapa meciurile ,dupaia ne-am stim cu totii cum ne-am simtit... poate avem noroc , batem Slavia si scoatem un egal cu Arsenal,ar fi incredibil,cosmarul s-ar transforma in vis!
gianni
09-11-2007, 03:40 PM
Pana si Jiji a intele sca nu are echipa! De ce se ne mai facem iluzii?
Cred ca fiecarui suporter stelist ii este rusine daca il intreaba cineva pe ce loc este echipa sa! Lor, jucatorilor si patronului, nu le este rusine de rusinea noastra!
*InCePaToRuL*
28-11-2007, 04:52 PM
Thereau rezolvat
Īn Ghencea s-a dat deja startul campaniei de achiziţii, deşi pīnă la finalul sezonului Steaua mai are de disputat 6 meciuri oficiale. Gigi Becali a dezvăluit primele două nume vizate de vicecampioană: atacantul Cyril Thereau şi mijlocaşul ofensiv Fabien Camus. Primul joacă la Anderlecht, iar cel de-al doilea este la Charleroi.
Şanse mari şi pentru Camus
Becali a susţinut chiar că Valeriu Argăseală a fost plecat zilele trecute īn Belgia pentru a trata transferul celor doi. Pentru Camus, Becali s-a arătat dispus să plătească o sumă de bani tocmai pentru a-l transfera definitiv. "Īn proporţie de 80 la sută ne-am īnţeles cu el", a declarat finanţatorul despre Fabien.
Eu zic că este o veste bună...Dar nu ştiu dacă Thereau va juca la steaua cum o facea şi īnainte:huh:
ManIaKu
28-11-2007, 07:50 PM
Nu stiu daca Steaua o sa mai treaca vreodata de grupe.. Oare Becali nu-si da seama ca nu cu jucatori de 300.000 de euro se face treaba?? Nu zic ca trebuie sa dea 50 de milioane pe un jucator. Dar nici asa... Zaharia, Surdu, Badoi.... Astia nu sunt jucatori de Champions League. Nici macar de Cupa UEFA..
*InCePaToRuL*
28-11-2007, 08:08 PM
Nu stiu daca Steaua o sa mai treaca vreodata de grupe.. Oare Becali nu-si da seama ca nu cu jucatori de 300.000 de euro se face treaba?? Nu zic ca trebuie sa dea 50 de milioane pe un jucator. Dar nici asa... Zaharia, Surdu, Badoi.... Astia nu sunt jucatori de Champions League. Nici macar de Cupa UEFA..
Hmmm de Zaharia nu aş putea fi de acord cu tine dar de restu ai perfectă dreptate
ManIaKu
28-11-2007, 09:10 PM
Poate ca ma insel in privinta lui Zaharia.. Cu toate ca ceea ce am vazut imi lasa alta impresie, te cred pe tine, care, poate il stii mai bine. Eu nu l-am urmarit inainte sa vina la Steaua. Becali s-a multumit anul trecut si anul acesta cu banii pe care i-a primit pentru ca a intrat in grupe. Dar sa vedem ce o sa faca sezonul viitor, pentru ca Steaua are sanse minime sa prinda locul 2, ce sa mai vorbim de primul, ca sa poata intra direct in grupe.. Nu cred ca Steaua va mai putea face performanta cat timp Becali se va implica la club. Sa dea Dumnezeu sa ma contrazica, dar, slabe sanse..
liquid
28-11-2007, 09:14 PM
Si ma rog ce a facut zaharia pana acum?
ManIaKu
28-11-2007, 09:55 PM
Pai, dupa parerea mea nu a facut nimic Zaharia... Bine, nici nu i s-a dat ocazia de prea multe ori sa arate ce stie, dar si cand a jucat nu a impresionat cu nimic.. Sincer, nu cred ca e de Steaua..
A trecut vreodata mai departe de grupe in CL? :huh:
gianni
29-11-2007, 10:13 AM
Steaua nu mai este Steaua! Si acest lucru de cand a venit in Ghencea, Becali!
Cu asta nu sunt de acord . Sa nu uitam ca oricat de prost este Becali, a bagat si probabil o sa bage in continuare bani in Steaua.E adevarat ca a si scos destui bani , dar totusi merita sa fie apreciat macar pentru chestia asta . Sa nu credeti acum ca Gigi nu are nici un merit in performantele Stelei din ultimii ani . A investit multi bani in echipa si cred e cam exagerat sa ii se zica sa plece din Ghencea .
corect, daca e sa-l apreciem pe bkl pentru vreo chestie e usurintza cu care a aruncat bani pe jucatori, ca acestia s-au dovedit mult mai slabi decat erau cotati e problema altora..asta nu inseamna ca nu il consider un complet cretin care a facut praf ultimul sezon dar cred ca incepe incet incet sa-si repare greselile..Thereau se intoarce sub forma de imprumut..ii arunca lui Camus in spate firimituri de paine sa gaseasca si el drumu incoa..un retur bun inseamna locul 2, nu mai poate fi ajuns cfr-u dar nu ma deranjeaza asta cat sumedenia de scandaluri care vor aparea ca deh..e primu ( si probabil singurul) an cand avem sigur o echipa in CL..
eLiTe
29-11-2007, 12:03 PM
Steaua nu mai este Steaua! Si acest lucru de cand a venit in Ghencea, Becali!
In sfarsit aud si eu un stelist ca este corect si spune adevaru`, ala e un jeg de om :p
Si-a mai revenit steaua, a reusit cat de cat Laca sa descurce ghemul care l-a facut Hagi iar cu Thereau in locul amatorului Iacob o sa inscrie mai multe goluri. Ramane de vazut ce o sa faca Camus asta pt ca s-a facut atat tam tam pentru el sunt curios daca va confirma.
stephen
30-11-2007, 08:46 AM
Ok lasati-o mai usor cu "Steaua nu mai e Steaua din cauza lui Becali !" . E adevarat ca oierul e o carpa de om,vai de mama lui,incult cu prea multi bani,dar sa nu uitam ca inainte sa cumpere el clubul,Steluta era echipa de locurile 3-5.Adevarul e ca el a ridicat-o...si in ultima vreme,el a prabusit-o.
gianni
30-11-2007, 11:28 AM
Ma refeream la faptul ca Becali a avut mult mai mult de castigat de cand a preluat Steaua. Inainte era un necunoscut, un bisnitar de strada, un valutist. Faptul ca mituit in stanga si-n dreapta si a ajuns acolo unde este astazi se datoreaza imprejurarilor, si nicidecum "inteligentei" sale. Datorita brandului Steaua, el a ajuns cunoscut, a castigat capital electoral.Steaua l-a facut cunoscut pe Becali, nu invers!
Iar banii investiti de el? A castigat mai mult decat investitiile realizate! Un machidon nu iese niciodata in pierdere, chiar daca este un machidon prost!
sisu_stelistul
30-11-2007, 11:33 AM
Totusi Becali a venit si a bagat bani in Steaua intr-un moment dificil, da salariile, da bani pentru transferuri, nu a venit la Steaua sa faca bani din ea, poate doar imagine si-a facut, insa cu actiunile lui, tot timpu strica ce realizeaza referitor la imaginea lui. Parerea mea este ca greseala de anul acesta a fost aducerea lui Hagi, au fost si transferuri slabe, cum ar fi Surdu pe care s-a platit extrem de mult pentru ceea ce joaca, dar transferurile nu cred ca sunt vina lui, ci a antrenorului. Momentan Lacatus se descurca binisor, dar cred ca nici el dupa performantele lui de pana acum nu este chiar un antrenor de Steaua, insa faptul ca Becali l-a lasat in pace l-a ajutat mult.
ManIaKu
30-11-2007, 11:53 AM
A trecut vreodata mai departe de grupe in CL? :huh:
Da Alex, Steaua a si castigat competitia in '86..
Saint
30-11-2007, 12:46 PM
Dar de grupele CL nu a trecut niciodata :p
cristiano_ronaldo
30-11-2007, 03:11 PM
Tocmai a remizat cu Gloria Buzau...Stelistii au fost egalati in min.90+..si au primit un gol de generic dat de un veteran de 33 de ani, care tocmai intrase in teren..Rusine STEAUA! Rusine!! Nu o mai recunosc deloc..tineti-o tot asa si veti retrograda!..Pacat de fanii din intreaga tara si strainatate...
boggy
30-11-2007, 04:08 PM
uite ca nu s-au lasat buzoienii .... bunica dak a dat gol poate trece si el oleak pe la steaua :lol:
Becali a ajuns sa acuze Buzaul pentru ca nu s-a lasat in fata stelei .... asta e prea de tot :)):)
ManIaKu
01-12-2007, 03:36 PM
uite ca nu s-au lasat buzoienii .... bunica dak a dat gol poate trece si el oleak pe la steaua :lol:
Becali a ajuns sa acuze Buzaul pentru ca nu s-a lasat in fata stelei .... asta e prea de tot :)):)
Unde ai vazut tu ca Becali a acuzat Buzaul ca nu s-a lasat? Eu am vazut declaratiile si n-a spus nimic de genu`..
boggy
01-12-2007, 03:38 PM
aici (http://www.gsp.ro/)
ManIaKu
01-12-2007, 03:45 PM
Da, ai avut dreptate.. Eu la TV nu vazusem nimic. Am vazut ceva interesant acum: Gigi Becali: "Sīnt cel mai prost din lume" (http://www.stelisti.ro/stiri/1509/gigi-becali-sint-cel-mai-prost-din-lume.htm). Un mare adevar... :D
xdevil
01-12-2007, 05:00 PM
Becali nu e prost. E incult, e badaran, e cum vreti voi, dar prost nu e. Ce e Steaua acum, el a facut. Nu mai aberati cu istoria Stelei, ca si Saint-Etienne a castigat 10 titluri in Franta (cele mai multe din istorie) si acum 3 ani se zbatea in ligi inferioare. Si Steaua nu a trecut niciodata de grupele Champions League. Ce a castigat Steaua se numea Cupa Campionilor Europeni, nu UEFA Champions League.
Maniak
01-12-2007, 06:03 PM
Pentru declaraţiile lui Gigi Becali, Steaua ar trebui depunctata frumuşel şi atunci nu vom mai auzi tāmpenii de genul "100.000 euro pentru a cumpara un arbitru" sau "Buzaul trebuia sa dea meciul Stelei".
cristiano_ronaldo
01-12-2007, 07:58 PM
Becali nu e prost. E incult, e badaran, e cum vreti voi, dar prost nu e. Ce e Steaua acum, el a facut. Nu mai aberati cu istoria Stelei, ca si Saint-Etienne a castigat 10 titluri in Franta (cele mai multe din istorie) si acum 3 ani se zbatea in ligi inferioare. Si Steaua nu a trecut niciodata de grupele Champions League. Ce a castigat Steaua se numea Cupa Campionilor Europeni, nu UEFA Champions League.Da, dar atunci aceasi chestie era..nu o pruna si acum un mar! Ca sa iti fie clar era acelasi lucru!
xdevil
01-12-2007, 08:02 PM
nu era chiar acelasi lucru, ca de la CCE s-a trecut la UEFA Champions League, aceasta din urma fiind privita ca o mostenitoare e adevarat, dar chiar acelasi lucru nu era. si de grupe nu a trecut niciodata Steaua, care de altfel e singura echipa romaneasca ce e a jucat in grupele Champions League.
eLiTe
01-12-2007, 11:07 PM
nu era chiar acelasi lucru, ca de la CCE s-a trecut la UEFA Champions League, aceasta din urma fiind privita ca o mostenitoare e adevarat, dar chiar acelasi lucru nu era. si de grupe nu a trecut niciodata Steaua, care de altfel e singura echipa romaneasca ce e a jucat in grupele Champions League.
Cred ca ar trebui sa fie si specificat cum a ajuns in grupe, stim bine cu sacii de bani dati la adversari :eek:
xdevil
02-12-2007, 09:18 AM
Asta e alta prostie. A ajuns pe spatele ei in grupe. Si nu, nu sunt fan Steaua, sunt dinamovist.
Omega
02-12-2007, 12:05 PM
Cred ca ar trebui sa fie si specificat cum a ajuns in grupe, stim bine cu sacii de bani dati la adversari :eek:
Dacă tu ai asemenea mentalitate e clar că nu ştii să pierzi sau să recunoşti un fapt bun care nu īţi aparţine ţie sau echipei cu care ţii(bănuiesc că eşti rapidist). Īţi īnţeleg frustrarea.
liquid
02-12-2007, 12:09 PM
deci tu spui ca au dat bani celor de la Bate?
M.I.L.32
02-12-2007, 12:15 PM
Eu cred ca vorbesti prostii.La acel nivel nu se incurca nimeni cu mita sau alte cele... Hai sa fim seriosi. :mad:
eLiTe
02-12-2007, 12:55 PM
Vreau sa spun ca au castigat batalia cu CFR, cand steaua juca prost rau de tot si a zis Gigi in urmatoarele etape ramase (si alea vreo 6) castigam tot. Si asa a fost, curios dar adevarat !
dragos_015
02-12-2007, 03:27 PM
Vreau sa spun ca au castigat batalia cu CFR, cand steaua juca prost rau de tot si a zis Gigi in urmatoarele etape ramase (si alea vreo 6) castigam tot. Si asa a fost, curios dar adevarat !
Si etapa trecuta a zis ca in urmatoarele 7 etape castiga tot si deja au facut un egal cu Steaua 2 pardon Gloria Buzau.
eLiTe
02-12-2007, 10:38 PM
Daca a dat ala din greseala gol :D
gianni
03-12-2007, 11:47 AM
Nu mai este nimic de comentat! Daca am ajuns sa fim invinsi de "U" Cluj si sa facem egal cu Gloria Buzau, nu este nimic de facut la Steaua! Rusine daca se asteptau la un blat din partea buzoienilor!Trebuia sa luptam si sa jucam, nu sa asteptam sa ne cada punctele din Cer!
habbib
03-12-2007, 12:39 PM
Am auzit si eu declaratiile lui Becali...Ce sa mai zici, omul asta are probleme foarte mari daca declara public ca Buzaul ar fi trebuit sa dea meciul Stelei, lucruri de genul asta se intampla numai la noi. Buzaul e totusi o echipa slabuta, iar daca in final Steaua castiga meciu, ar fi fost firesc pana la urma, nu insemna neaparat ca au dat meciul, dar de aici si pana la asteptarile lui Becali...In ultima perioada omul asta se duce tot mai tare la vale, chiar nu ii spune nimeni din jur ca abereaza de la o zi la alta, chiar atat de prost sa fie...Nu sunt un fan al Stelei, insa nu pot sa nu observ ca Becali pe zi ce trece ii face tot mai mult rau decat bine, e pacat, avem o mentalitate infecta, de la cel mai mic pana la cel mai mare nivel. Suntem in Europa, dintotdeauna am fost, din pacate doar geografic...
gianni
03-12-2007, 01:30 PM
Singura posibilitate de a inchide gura bogata a lui Becali ar fi depunctarea Stelei! Ori, noi, suporterii, nu suntem de acord, ca echip[a noastra sa fie depunctata din cauza unui imbecil.
habbib
03-12-2007, 04:42 PM
Fiecare sa raspunda cu propria piele pentru ce face si ce declara. Echipa si majoritatea suporterilor nu sunt vinovati pentru cretinatatea unui patron sau pentru actele de violenta si de prostie ale unor grupuri de semintari frustrati. Becali se duce la fund, e pacat sa sufere si altii de pe urma faptelor si a prostiei lui. Nici nu vreau sa ma gandesc la o comparatie intre majoritatea(95%) patronilor de la noi cu patroni din campionatele civilizate. Din pacate suntem si din acest punct de vedere sub turci, rusi, ucrainieni, etc.
gianni
03-12-2007, 05:48 PM
Becali ar trebui sa-si tina gura!Spune numai prostii!
andrei_fcmbacau
07-12-2007, 02:11 AM
cu jocul asta steaua nu va prinde nici intertoto :(
Steaua a renuntat la multi jucatori de valoare care chipurile nu-i placeau lui Becali si acum plateste pretul greselilor patronului
gianni
07-12-2007, 02:52 PM
M-AM SATURAT! Ce se intampla cu aceasta echipa, ca nu pot sa-i mai spun Steaua? Nu, aceasta este o tentativa de echipa, cu jucatori de liga a 2-a, pana si F.C. Brasov are jucatori mai buni decat ai nostri.
A avut dreptate Laca: " Vom face o echipa in fata careia orice adversar o sa se intrebe cate goluri o sa primeasca". Numai ca s-a uitat in oglinda cand spunea toate acestea!
dragos_015
10-12-2007, 05:03 PM
Am mai castigat si noi un meci,sper ca la Londra sa nu ne facem de ras...
Razor
10-12-2007, 05:17 PM
eu nu inteleg cum mai au puterea sa spere intr-un rezultat bun.....s-au tot laudat in primul meci cu Sevilla, dupa cel cu Arsenal si au luat bataie.....apoi au zis ca in retur le arata ei la Sevilla dar tot au luat bataie......apoi si cu Slavia Praga s-au dat foarte musculosi dar chiar daca au jucat mai bine nu au castigat......fotbalul nu se joaca pe ocazii ci pe goluri.......acum nu intzeleg ce ii face sa creada intr-un rezultat bun.....declaratia lui Ovidiu Petre mi se pare excelenta : Trebuie sa incercam sa nu primim 7 goluri de la Arsenal la fel ca Slavia.........eu sunt stelist de cand ma stiu dar asa echipa slaba a Stelei ca acum nu am mai vazut niciodata.....cand isi vor reveni ??:confused:
champion
10-12-2007, 05:26 PM
Daca n-ati observat, Steaua joaca mai bine in CL decat in campionat (indiferent de rezultat).
M.I.L.32
10-12-2007, 05:36 PM
Dupa cate se vad , se pare ca Steua nu isi va reveni sezonul acesta. Acest lucru datorita transferurilor si sa nu uitam de aceste "vedete" care joaca la Steaua si care au doar bani in minte nu si cum sa faca un meci frumos , sa demonstreze ca sunt cu adevarati buni si merita sa joace in Champions League. Vom vedea ce va fi in continuare (sa speram ca se va face ceva iarna aceasta).
gianni
10-12-2007, 06:09 PM
Am ajuns sa se mire lumea daca invingem echipe gen Ceahlaul! Totusi Steaua are cea mai buna aparare din campionat ( doar 10 goluri primite) , in mare parte datorita lui Zapata, cel mai bun transfer al Stelei!
Steaua nu joaca nimic ,sper ca va face ceva transferuri Bune,si ca uni jucatori vor pleca deoarece uni chiar nu au valoare de Steaua
gianni
10-12-2007, 06:59 PM
Apararea s-a descurcat mai mereu ( doar 10 goluri primite), in schimb ce atacul a fost jalnic ( doar 17 goluri in 18 etape). C e sa mai spun: suntem o echipa "italiana"! La rezultate!
Danutz_dark_one
10-12-2007, 07:07 PM
la rezultate, ca la joc nu suntem nici macar o echipa din liga a 2-a slovaca
gianni
10-12-2007, 07:37 PM
Asta ziceam si eu! Ne trebuie atacanti, in primul rand si cativa mijlocasi de creatie!
*InCePaToRuL*
10-12-2007, 09:27 PM
De Thereau se mai aude ceva?
Dar de situaţia lui Lacătuşi la steaua ce zice'ţi? Nu cred ca este aşa de idiot oierul să pornească "revolta" in ghencea.
Thereau nu se stie daca o sa mai vina , a zis ca se mai gandeste daca va veni sau nu , din cate stiu cluburile sau inteles ramane doar sa a-si dea acordul Thereau
Razor
10-12-2007, 10:31 PM
Era vorba ca il aduc si pe Camus dar nici ala nu vrea sa auda de Romania......nici argentinianul de la Lanus sau nu mai stiu sigur de la ce echipa din America de Sud a ales Sevilla II decat Steaua :(.....pacat....de Thereau am inteles ca il vor imprumuta pana in vara iar atunci il vor cumpara.....ce afacere buna....l-au vandut cu 1.000.000 de dolari si in cumpara inapoi cu 300.000-400.000 .....sa speram ca e tot in forma buna ca si cand juca la Steaua si ca nu s-a stins la fel ca Badea, ca sa nu mai zic de Iacob sau Nicolita, care in afara faptului ca fuge nu prea face nimic :(.....cum zicea gianni....trebuie cativa mijlocasi de creatie care sa faca niste faze de atac, fiindca nu atacantii au cel mai important rol, ci mijlocasii.....sa asteptam si o sa vedem...
champion
10-12-2007, 11:04 PM
1 cuvant ... Elton :D
Ce ziceti,sa plece Lacatus daca se baga jiji peste el ?
habbib
11-12-2007, 12:56 AM
La ce transferuri s-au facut(exceptie Zapata), n-am ce sa mai comentez...Surdu, vesnic tanar talent, stergator de banca de rezerve la CFR Cluj...Croitoru, sincer nu inteleg cum o echipa cu pretentile stelei a putut sa il transfere, nu vreau sa fiu rautacios dar sunt jucatori de 2 lei, in debutul campionatului asa zisa conducere a stelei declara cu surle si trambite ca vor sa depaseasca "performanta " de anul trecut...pai scuzati-ma, in halul asta, cu strategia asta...Organizare 0, atat la nivel de conducere cat si pe teren.
De majoritatea jucatorilor care au ramas, ce sa mai spun...Nu inteleg ce mai cauta Victoras Iacob in lot, Zaharia, hai sa fim seriosi, nu sunt suporterul stelei dar tot mi se pare o bataie de joc ceea ce se spune si ceea ce se face. Fara transferuri de marca, ma refer aici la jucatori straini chiar cu adevarat valorosi, Steaua nu numai ca nu o sa faca puncte in liga dar nici macar nu o sa mai ajunga prea curand acolo. Fotbalul pe care il joaca steaua in ziua de azi e infect, plictisitor. Buba e acolo sus, cu asa conducator, din pacate Steaua isi merita soarta, sunt curios cat se mai balaceste in noroiul asta.
taticul Becali e foarte suparat,a zis ca va vinde oile batrane si cumpara miorite si carlani
boggy
11-12-2007, 02:07 PM
taticul Becali e foarte suparat,a zis ca va vinde oile batrane si cumpara miorite si carlani
.....face selectie "ca in fiecare toamna" la stana :lol:
da' cat de schimbator poate fi becali ,acum cateva zile zicea ca lacatus are locul asigurat la steaua si dupa meciul de la Piatra-Neamţ iar s-a starnit (http://www.gsp.ro/Steaua/Gigi-Becali-a-explodat-Cu-Lacatus-e-circ-la-echipa.html?a=3147/156370) impotriva antrenorului
M.I.L.32
11-12-2007, 04:00 PM
La sa ca o sa aduca jucatorii de la Buzau ca doar sunt mai buni (au facut 1-1)decat cei de la Steaua. Steaua are nevoie de cel putin 5-6 jucatori , in momentul de fata: 2-3 mijlocasi , 2 atacanti si 1 aparator.(parerea mea)
stelistul_1000
11-12-2007, 05:27 PM
Situatia la Steaua in acest moment este foarte, foarte tensionata, orice ar zice oricine! Din 89' nu cred ca Steaua a jucat mai prost ca acum!!! Suntem penibili, pur si simplu penibili!!! Eu sunt fericit daca nu retrogradam. Cat despre meciul de maine, nici o sansa! Daca bunul nostru domn Gigi Becali se va mai baga in echipa (lot, transferuri...) o sa ajungem de tot ... Nu mai am ce sa zic, asta este situatia actuala in Ghencea! Stiu ca ma injurati (stelistii), dar trebuie sa accetpam adevarul, suntem o echipa de amatori!
habbib
11-12-2007, 06:07 PM
Problema nu e ce e Steaua acum, ci ceea ce va fi, daca nu se schimba ceva...E clar, varianta de stana nu tine pasul cu fotbalul modern, cu fotbalul pe care Steaua ar avea pretentia sa il joace.
sisu_stelistul
19-01-2008, 12:47 PM
Eu nu prea inteleg, alte echipe fac transferuri se misca, se afla despre transferuri doar cand sunt prezentati jucatorii, si sunt echipe bune, CFR de exemplu e lidera, cred ca sunt destui ziaristi pe urmele lor, la noi in fiecare zi ba pleaca ba vine cate un jucator, dar de fapt a doua zi aflam ca nu e adevarat, as prefera mai multe fapte in loc de vorbe...
dragos_015
19-01-2008, 12:54 PM
Cu totii am prefera mai multe fapte,dar cu Becali in fruntea Stelei,nu stiu cate transferuri vor mai fi...
Am auzit ca s-ar putea sa vina 3 atacanti,lucru confirmat de Adi Ilie si de Becali insa nu stiu ce sa mai cred,sper sa fie adevarat.
Becali nu va ramane mai prejos ca alti conducatori la investitii si transferuri.Are si el orgoliul lui
sisu_stelistul
19-01-2008, 11:04 PM
Si eu sper sa fie adevarata treaba cu cei 3 atacanti, dar acum daca pleaca din fundasii nostri trebuie sa ne gandim si la fundasii centrali, daca pleaca Goian si Rada pe cine folosim, desi nu se stie sigur ce vor face...
gianni
22-01-2008, 09:01 AM
Eu cred ca Steaua o sa abordeze returul mult mai bine, in conditiile in care trebuie sa se preocupe doar de campionat si marea majoritate a jucatorilor accidentati s-a refacut!
Eu in momentul de fata nu cred ca Lacatus e un antrenor destul de bun pentru Steaua. Au adus ceva jucatori acum, dar nu-l vad pe Lacatus sa fie in stare sa scoata ce e mai bun din ei. La Steaua e nevoie de un antrenor bun si profesionist, unul ca Protasov, sau de ce nu, Piturca.
pe Lacatus nu-l vad decat o marioneta a lui Becali.
*InCePaToRuL*
25-01-2008, 11:21 AM
Ai dreptate mns dar să-i dăm şi lui Lăcătuşi o şansă...
Cāt despre Protasov eu zic că Steaua nu va mai avea un antrenor ca el...Nu cāt timp este oierul la conducere.
gianni
25-01-2008, 12:58 PM
Ramane sa vedem cum se vor adapta noile achizitii ale Stelei. Conteaza mult si antrenorul, dar conteaza si jucatorii!
M.I.L.32
25-01-2008, 04:29 PM
Vom vedea de ce sunt in stare ... Sper sa se ridice la nivelul asteptarilor noastre.
*InCePaToRuL*
28-01-2008, 01:45 PM
Ce părere aveţi de iniţiativa lui Adrian Ilie de a aduce la steaua 16 juniori de viitor?
Mai multe informaţii: http://www.stelisti.ro/stiri/3117/16-pentru-steaua.htm
M.I.L.32
28-01-2008, 01:48 PM
E o idee foarte buna (parerea mea). Ei reprezinta viitorul fotbalului si poate unii din ei o sa ajunga sa joace la nivel inalt, in tara sau strainatate.
gianni
29-01-2008, 03:56 PM
Nu numai Steaua incearca improspatarea lotului, ci si Dinamo si tare bine ar fi daca ne-am orienta catre lotul Timisoarei, de unde se "aprovizioneaza" Dinamo.
sorin
29-01-2008, 08:19 PM
E o idee foarte buna (parerea mea). Ei reprezinta viitorul fotbalului si poate unii din ei o sa ajunga sa joace la nivel inalt, in tara sau strainatate.
Este o initiativa buna dar depinde foarte mult si modul in care vor fi crescuti si invatati si mai ales de catre cine. Se stiu multe cazuri cand talentele se pierd din anumite motive. Pana acum nu prea le acorda nimeni credit tinerilor veniti de la echipele de juniori, asta s-ar putea sa fie un pas inainte.
Nu numai Steaua incearca improspatarea lotului, ci si Dinamo si tare bine ar fi daca ne-am orienta catre lotul Timisoarei, de unde se "aprovizioneaza" Dinamo.
Asta e cu totul si cu totul altceva, cred ca articolul se referea la asigurarea viitorului din punct de vedere al tinerelor sperante care vin din pepiniera proprie.
Oare de ce n-o fi aducand steaua jucatori europeni?
*InCePaToRuL*
30-01-2008, 08:49 PM
Oare de ce n-o fi aducand steaua jucatori europeni?
Nu are bani.
sisu_stelistul
30-01-2008, 10:22 PM
Nu e vorba numai de bani, dar probabil acolo au ei legaturi, acum trebuie sa ne gandim si la nationalitatea transferurilor sa nu depasim 5 extracomunitari, si cred ca in curand limita o sa fie 3, cum este si in celalte tari din UE daca nu ma insel...
chiar daca reusim sa aducem in campionatul nostru jucatori europeni,de obicei sunt expirati,jucatori care nu-si mai au locul la nici o echipa de doamne ajuta din Europa,nu suntem la nivelul grecilor si turcilor sa aducem nume mari si jucatori de valoare
gianni
01-02-2008, 12:07 PM
Cele mai bune transferuri le-a realizat Cfr-ul! Apoi Steaua! Per total cea mai buna echipa in privinta abordarii returului imi pare Steaua, care avea cea mai buna aparare, iar acum, dupa transferurile realizate o sa aiba si un atac destul de bun si, sper, eficace.
M.I.L.32
01-02-2008, 01:47 PM
Cred ca noii veniti de la Steaua o sa faca fata in Liga 1 si poate o sa o ajute in lupta pentru titlu. Cat despre transferuri CFR-ul conduce la acest capitol. Sunt foarte curios sa-i vad la munca acum pe stelisti, cred ca sunt capabili sa refaca diferenta dintre ei si Cluj. Vom vedea...
gianni
01-02-2008, 02:17 PM
Sper ca noile achizitii ale Stelei sa aduca un numar mai mare de goluri inscrise pe meci!
De ce a realizat steaua transferuri bune? :mellow: Pentru ca a adus niste bananieri expirati, rezerve la cluburile de unde provin?
Don`t think so...
nu neaparat si Demolari cand a venit la Dinamo era considerat terminat si a jucat atatia ani titular,fiind chiar unul din cei mai buni.E adevarat ca exemplele sunt totusi putine
gianni
01-02-2008, 03:46 PM
Nu este cazul acum sa spunem ca avem de-a face cu niste expirati: Pepe Moreno a jucat bine, Dayro este tanar si a marcat constant.Oricum inca este prematur sa spunem ceva despre ei, deoarece inca nu s-au acomodat cu echipa.
Dayro cu Pepe vor forma un cuplu senzational.
Saint
03-02-2008, 07:30 PM
Dayro si Mendoza nu mi-au dat senzatia sa fie cine stie ce jucatori deosebiti ;) E drept ca nici nu am fost cu ochii pe ei. Oricum, vom vedea in viitor!
Time2Chill
14-02-2008, 12:12 AM
Nu poti trage concluzia despre cum joaca unul sau altul dupa niste amicale, dar totusi, Pepe se misca destul de bine, Dayro am vazut ca centreaza bine, iar Mendoza era forta, si ceva viteza, in plus joaca in banda stanga, unde steaua nu are pe nimeni, si inca ceva, Mendoza este stangaci, din cate stiu doar Rada mai este stangaci din tot lotul stelei (nu stiu exact de Ochirosii).
gianni
14-02-2008, 08:44 AM
Cert este ca avem cat de cat atac! Si asta este un lucru care bucura! Daca o sa avem si in retur cea mai buna aparare si vom putea avea si un atac eficace, atunci putem spera!
*InCePaToRuL*
14-02-2008, 12:33 PM
(nu stiu exact de Ochirosii).
Tot Stangaci^_^
M.I.L.32
14-02-2008, 02:04 PM
Cert este ca avem cat de cat atac! Si asta este un lucru care bucura! Daca o sa avem si in retur cea mai buna aparare si vom putea avea si un atac eficace, atunci putem spera!
Cred ca noii veniti pot face diferenta intru-un meci. Sunt mai buni ca atacantii de pana acum ai stelei.(ultimii 2 ani cel putin)
gianni
15-02-2008, 10:47 AM
Cred ca putem emite pretentii la titlu, in conditiile in care Cfr-ul a scartatit si noile achizitii nu sunt atat de bune pe cat s-a spus!Totusi, nu putem comenta, mai ales ca au fost doar amicale!
dupa prima etapa din retur vom putea vedea cat de bune si de inspirate au fost achizitiile.In lupta pentru titlu mai pot intra vreo 2 echipe daca CFR-ul pierde 2-3 meciuri
eLiTe
16-02-2008, 02:23 AM
Cred ca putem emite pretentii la titlu, in conditiile in care Cfr-ul a scartatit si noile achizitii nu sunt atat de bune pe cat s-a spus!Totusi, nu putem comenta, mai ales ca au fost doar amicale!
Cred ca ai uitat de Rapid. Nu uita aveti in retur si la noi si la Dinamo:D
xdevil
16-02-2008, 08:05 AM
Steaua fara indoiala este candidata la titlu in continuare. Dar de aici si pana a spune ca esti favorita... Pur si simplu trebuie sa fii prost rau sa spui asta, atat timp cat esti la 8 puncte distanta de prima pozitie. Indiferent de achizitiile facute, CFR ramane totusi pe primul loc in momentul de fata si are, evident, prima sansa la castigarea campionatului. Apoi Rapid si abia apoi Steaua.
8 puncte nu inseamna deloc mult,asta mai ales ca mai sunt si meciuri directe,deci cele 8 ar putea deveni usor 5 puncte si avand in vedere ca returul abia incepe se poate intampla orice
sisu_stelistul
16-02-2008, 11:09 AM
Momentan nu putem sa ne dam seama de jocul echipei, nu trebuie sa aibe aceleasi rezultate ca in amicale, dupa cateva etape o sa vedem daca se poate sa-i ajungem pe cei de la CFR, oricum cred ca si CFR o sa ajunga anul acesta in liga si n-o sa fie bine pentru Romania, s-a vazut si sezonul trecut in Cupa UEFA ce a facut...
gianni
19-02-2008, 09:32 AM
Sa nu uitam ca orice meci trebuie tratat cu maxima seriozitate! Altfel exista posibilitatea de a pierde puncte importante acolo unde ne asteptam mai putin!
cosmin targoviste
19-02-2008, 03:45 PM
bateti la iasi si pierdeti cu cfr acasa.
M.I.L.32
19-02-2008, 03:58 PM
Sa nu uitam ca orice meci trebuie tratat cu maxima seriozitate! Altfel exista posibilitatea de a pierde puncte importante acolo unde ne asteptam mai putin!
Asa s-a intamplat in tur... sper sa se concentreze mai mult si sa reuseasca meciuri bune .
cosmin_targoviste de unde stii? Ai visat ? :p
Saint
19-02-2008, 04:00 PM
bateti la iasi si pierdeti cu cfr acasa.
Tu īncă mai crezi ca marea campioana Dinamo, va prinde primele 3 locuri? :p
cosmin targoviste
19-02-2008, 04:05 PM
Am dat un pronostic.Nu cred ca Dinamo va iesi in primele 3,dar nic ca steaua va lua titlul.Rapid si CFR se vor lupta.ASta e parerea mea.Daca va permite bibilica sa pricepeti ca este o parerea obiectiva,bine,daca nu,credeti ce vreti. :)
gianni
20-02-2008, 01:39 PM
Nimic nu pare a fi ceea ce este!Totul este sa nu tratam adversarii de sus! Multa munca, seriozitate si atunci o sa fie si rezultatele pe masura!
Steaua si CFR s-au intarit cel mai mult,insa omogenitatea loturilor poate lasa de dorit si in conditiile astea va avea de castigat Rapidul.Dinamo momentan poate juca rolul arbitrului intre cele 3 si in functie de ce se intampla poate chiar reveni in lupta pentru titlu
gianni
21-02-2008, 10:58 AM
La Rapid este un haos mult prea mare!Dovada este nerealizarea transferului lui Salou!
Steaua s-a intarit prin revenirile lui Plesan, Ghionea si Radoi, plus transferurile din iarna!
cosmin targoviste
21-02-2008, 02:15 PM
nu se stie daca s-a intarit.Daca jucatorii adusi nu vor confirma,si va incepe iar becali sa faca urat,va iesii iar scandal si bineinteles ca steaua va cadea din nou.E si asta o ipoteza.
gianni
21-02-2008, 02:37 PM
Becali o sa fie mai ponderat in declaratii anul acesta si anul viitor. Vin alegerile si vrea-nu vrea trebuie sa-si tina pliscul inchis!
cosmin targoviste
21-02-2008, 02:43 PM
Si cand au fost alegerile pentru europarlamentari tot la fel a facut:i-a dat jet lui Hagi.Nu cred ca jiji s-ar abtine vreodata,indiferent de efectele pe care le-ar putea avea vorbele/faptele sale.
gianni
21-02-2008, 02:51 PM
Eu cred ca o sa-si mai inchida gura acum! Mai ales ca a inteles ca sportul, politicul si votul cetateanului este in stransa legatura!
cosmin targoviste
21-02-2008, 04:09 PM
De unde stii ca a inteles? :))
gianni
21-02-2008, 04:39 PM
Faptul ca l-a readus pe Laca in Ghencea si ambitia lui de a ajunge acolo unde niciun cioban de la Bucur incoace n-a mai ajuns!
Lacatus a fost readus in Ghencea din cauza presiunii suporterilor si a scaderii in sondaje a lui Gigi. Niciun patron sanatos la cap nu ar aduce un antrenor cu rezultate medii de la o echipa ca UTA Arad pentru a antrena Steaua la nivel inalt.
gianni
21-02-2008, 05:56 PM
Prin urmare imi dai dreptate? Totusi Becali ramane un cioban in comportament!
sisu_stelistul
10-03-2008, 08:21 PM
Steaua n-a jucat cine stie ce etapa asta, cred ca a jucat mai slab ca in meciul cu Poli Iasi, noroc ca am luat cele 3 puncte, sper sa-si dea drumul la joc, Habibou a debutat si a avut un meci bun.
liquid
10-03-2008, 08:29 PM
Si oierul avu' o revelatie -_-, dupa ce si-a batut joc cum a vrut de Dica a realizat ca steaua nu e nimic fara el in teren.
gianni
02-04-2008, 06:02 PM
Multe se pot spune despre evolutia Stelei din ultima vreme. Poate ca, in timp, Steaua o sa joace acel fotbal care a incantat tribunele de pe vremea lui Protasov.
Daca joci cu gandul la bani, uiti de bucuria de a juca!
Astristul
02-04-2008, 09:55 PM
Oricum, nu trebuia sa declare deja ca ii va cumpara pe Habibou si pe Pepe inca de pe acum. La sfarsitul campionatului daca jucatorii astia 2 vor confirma si Steaua va castiga Liga 1, atunci da, mi s-ar parea normal sa faca asta. Dar dupa 1-2 meciuri reusite, sa faci astfel de greseli??? Pai degeaba i-ai mai imprumutat!
sisu_stelistul
02-04-2008, 09:59 PM
Corect, dar de obicei pe Becali il ia vorba pe dinainte :)
gianni
03-04-2008, 07:56 AM
Sa ateptam terminarea campionatului si sa vedem cati dintre cei nominalizati de Becali vor ramane! Eu as inclina catre Mendoza!
devilfear
04-05-2008, 02:07 PM
da, mendoza as zice si eu
kanye_west
04-05-2008, 05:11 PM
Campionii, campionii azi ii batem pe catei! Campionii, campionii ii vom bate la scor mare!! FORZZA STEAUA!
cosmin targoviste
04-05-2008, 06:24 PM
Dai putin click pe "steaua" din semnatura mea.Atunci o sa vezi ai cui campioni sunteti.indiferent de rezultatul de azi,campionatul nu este castigat de Steaua.Este pierdut de CFR,si LUAT de Steaua cu largul concurs al arbitrilor si brichetelor.Nu incepeti cu Dinamo,ca ce a facut si ce a dres...Am mai zis-o,pentru Dinamo sezonul asta a fost pierdut inca din vara anului trecut.V-am mai zis,titlul luat de Steaua,daca il va lua,anul asta nu va avea aceeasi valoare ca celelate titluri luate de Steaua in ultimii ani.De exemplu cel cu Olaroiu,a fost un campionat cat de cat rezonabil,fata de acesta.
xdevil
04-05-2008, 09:42 PM
Castiga Steaua nu?
cosmin targoviste
04-05-2008, 09:55 PM
Cine e pe primul loc,cine e pe primul loc? CFR CFR.
Eterne regrete Steaua :( Asta e dar Bratu nu iarta.Cu atat mai putin Danciulescu.
pikciu
05-05-2008, 08:01 AM
Pentru majoritatea stelistilor si dinamovistilor de p-aici care se cearta pentru meciul de aseara, va spun doar atat:
Pun pariu ca n-ai fost intr-o peluza a unui stadion
Si ca de la televizor nu poti sa sari direct pe gard cand echipa ta da gol.
cosmin targoviste
05-05-2008, 12:43 PM
E vorba despre Dinamo-Steaua aici,nu despre echipe si suporteri de la matineu.Tu numai pe asta o tii cu mersul la stadion.De unde sti tu motivele pentru care eu nu pot sa merg la stadion?Du-te tu la stadion si sari pe garduri la "marele derbyuri" Jiul Petrosani-FC Arges...
Si ma rog cu ce esti tu mare suporter ca te uiti de la televizor?Adica inteleg nu poti sa mergi nu esti din Bucuresti e alta treaba,dar nu mai fiti mari ultrasi
cosmin targoviste
05-05-2008, 01:40 PM
Dar nu e nimeni ultras.asta ziceti voi.Eu iubesc Dinamo si sunt in stare de orice pentru echipa asta,cui ii convine bine.Cui nu,sa ma lase in durerea mea.
Omega
05-05-2008, 01:48 PM
Du-te tu la stadion si sari pe garduri la "marele derbyuri" Jiul Petrosani-FC Arges...
Adică pentru un om care are echipa preferată īntr-un eşalon secund e o ruşine ? Adică echipa cu care ţii trebuie neapărat să bată tot şi să fie cea mai tare ? Eu cred că suferi cam mult pentru un suporter hibrid.
kanye_west
05-05-2008, 01:55 PM
Dar nu e nimeni ultras.asta ziceti voi.Eu iubesc Dinamo si sunt in stare de orice pentru echipa asta,cui ii convine bine.Cui nu,sa ma lase in durerea mea.Pleaca ma in **** mea cu echipa ta de catei si nu te mai da mare si tare ca mai mult enervezi lumea! Ai dreptate, a batut Dinamo cu 2-1, asta nu inseamna ca a castiga UCL << SA ITI FIE CLAR>>..doar cu victoria de aseara va puteti mandri, ca in rest...KUKU..sa dea D-zeu sa apucati si voi Cupa UEFA, dar nici de asta nu sunteti in stare...
Hai mucles!
Maryusake
05-05-2008, 02:39 PM
Este de 1000 de ori mai frumos sa sari pe gard cand joci cu Jiul,decat sa stai in fata TV si sa zbieri.;)
Fan Nimeni Altu'?:p
pikciu
05-05-2008, 03:00 PM
Da, imi place Nimeni Altu`, e foarte tare, spune multor lucruri pe nume, are talent, le da clasa tuturor, etc. :p
Cosmin, nu vreau sa fiu rautacios cu tine, desi nu mi-a placut deloc cum ai zis aia cu "marile derbyuri". Cum ti-am mai spus, nu te obliga nimeni sa tii cu o anumita echipa, dar in Romania sunt prea multi suporteri pe net si prea putini pe stadioane.
Mi-ar place miercuri sa bata U pe CFR, dar si Buzaul pe Steaua. Pace. ;)
cosmin targoviste
05-05-2008, 03:06 PM
Pleaca ma in **** mea cu echipa ta de catei si nu te mai da mare si tare ca mai mult enervezi lumea! Ai dreptate, a batut Dinamo cu 2-1, asta nu inseamna ca a castiga UCL << SA ITI FIE CLAR>>..doar cu victoria de aseara va puteti mandri, ca in rest...KUKU..sa dea D-zeu sa apucati si voi Cupa UEFA, dar nici de asta nu sunteti in stare...
Hai mucles!
Manelar incult...Oameni ca tine nici nu ar trebui sa fie lasati sa traiasca.M-am saturat sa fiu off topic din cauza tuturor celor care sunt ca tine.
On:Pikciu-si eu sunt prezent la meciurile lui FCM Targoviste de acasa asa cum,probabil, si tu esti prezent pe stadionul lui FC Arges meci de meci.Intrebarea e:tu insotesti echipa in deplasari?Pentru mine a merge pe stadionul lui Dinamo este cum e pentru tine sa insotesti FC Argesul in deplasari.
p.s rog moderatorii sa mute ultimele posturi in topicul suporteri hibrizi.Multumesc si ma scuzati pentru off-topicul de pana acum /
Maryusake
05-05-2008, 03:15 PM
Manelar incult...Oameni ca tine nici nu ar trebui sa fie lasati sa traiasca.M-am saturat sa fiu off topic din cauza tuturor celor care sunt ca tine.
On:Pikciu-si eu sunt prezent la meciurile lui FCM Targoviste de acasa asa cum,probabil, si tu esti prezent pe stadionul lui FC Arges meci de meci.Intrebarea e:tu insotesti echipa in deplasari?Pentru mine a merge pe stadionul lui Dinamo este cum e pentru tine sa insotesti FC Argesul in deplasari.
p.s rog moderatorii sa mute ultimele posturi in topicul suporteri hibrizi.Multumesc si ma scuzati pentru off-topicul de pana acum /
Bun si ce faci tu pe stadion?O samanta,ceva?
Saint
05-05-2008, 03:18 PM
Cosmin, ai zis ca ai face orice pt Dinamo! De ce nu strangi banuti sa te duci la meciuri? :p
cosmin targoviste
05-05-2008, 03:52 PM
Nu e vorba numai de bani.Intra in calcul si parintii si alte chestii.
[Arhitect]
05-05-2008, 05:20 PM
steaua putea sa bata pe dinamo...nu a batut din cauza terenului din prima repriza care a pus in dificultate pe cei tehnici...din cauza unor greseli personale..cum a fost ce a luii habibou cand nu l-a lasat pe dayro moreno sa traga care avea mai buna pozitia..si din cauza arbitrului..care trebuia sa il elimine pe brate de 3 ori :|:| primul galeben pentru ca a luat steagul...al doilea pentru ca s-a dus in fata galeriei stelei si i-a provocat....dar nu a dat al doilea...mai trebuia al doilea galben la dita simularea din careu :)) ..arbitru nu avea cum sa nu vada asta...:| dar nu a dat...i-ar inca odata o simulare foarte clara...cu mirel radoi..trece cu 1 m de el..si dupa pica dintr-o data...
dorel
05-05-2008, 07:26 PM
Sa inteleg ca Dinamo a jucat pe alt teren si ca Steaua a fost furata pe fata si a pierdut titlul din cauza arbitrului. Dupa un meci castigat la masa verde, un meci castigat cu CFR pentru ca oaspetii nu au primit 2 penaltyuri si alte greseli comise de-a lungul campionatului in favoarea stelei, voi mai aveti tupeul sa dati vina pe arbitru?
Mai bine comentati asta:
Un grup de suporteri stelişti au intrat peste călătorii din metrou īntre Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei şi au pornit un adevărat carnagiu! Ultraşii nu au ezitat să-i ia la bătaie pe toţi cei care nu păreau susţinători ai "roş - albaştrilor". După ce i-au măcelărit efectiv pe mare parte din simplii călători, aşa zişii susţinători ai Stelei au ieşti din metrou impasibili ca şi cum nimic nu s-ar fi īntāmplat, pentru a nu da de bănuit forţelor de ordine care īi aşteptau la suprafaţă.
xdevil
05-05-2008, 09:18 PM
Ba, va rog eu frumos nu-l mai pupati atat in cur pe Moreno ala ca e vai de capu' lui. N-am nicio treaba cu omu', stie sa joace fotbal si se vede, dar prea il ridicati in slavi. La faza aia cu Habibou, Moreno a gresit nu Habibou. Asta venea in viteza, isi facuse mingea pe piciorul de baza, Moreno venea cu piciorul stang, el este dreptaci. El a incurcat faza, nu Habibou.
*InCePaToRuL*
07-05-2008, 10:35 AM
La multi ani tuturor stelistilor...Azi se implineste 22 de ani de la marea performanta a fotbalului romanesc!
22 de ani de istorie,22 de ani de performanta,22 de ani de la castigarea Champions League, 22 de ani in care nimeni nu a putut macar sa incerce, sa ne egaleze...
:lamultiani::lamultiani::lamultiani::lamultiani:
Forta STEAUA!
Danutz_dark_one
07-05-2008, 11:01 AM
si 22 de ani de suferinta pentru catei :) La multi ani!
liquid
07-05-2008, 02:42 PM
Foloseste numele reale ale echipelor, lasa poreclele de genul "catei", "ciori" etc. deoparte, pentru ca nu niste animale joaca fotbal, tot oameni sunt.
gianni
07-05-2008, 03:34 PM
Da, au trecut 22 de ani de la cea mai mare performanta a unei echipe romanesti! O generatie de nota 10; o generatie care merita mult mai mult!
Cum credeti ca o sa fie diseara? O sa ne bucuram sau o sa plangem?
In ultima etapa a anului 1998 s-a intamplat o minune! Poate o sa fie si acum!
sisu_stelistul
07-05-2008, 08:03 PM
Din pacate, n-a fost o zi asa de buna ca acum 22 de ani, ati vazut ca a scos gazeta un supliment despre acea mare performanta, bine ca este pretuita acea performanta unica in Romania.
stephen
07-05-2008, 08:05 PM
Acum nu ca as vrea sa va stric sentimentul de marinimie care va incearca, privind aceasta performanta, dar totusi...cat o sa va mai umflati in pene pentru ceva ce s-a intamplat acum 22 de ani?
Totusi...sunt 22 de ani! Cu exceptia lui gianni, majoritatea dintre voi, stelistii de pe-aici - nici macar nu erati nascuti pe-atunci. Si expresiile gen "22 de ani de suferinta pentru catei" sunt chiar penibile.Chiar credeti ca se rascolesc dinamovistii in pat noaptea pentru ca acum 22 de ani a castigat Steaua Cupa Campionilor?
Oricum, nu e bine sa traiesti din amintiri, oricat de frumoase ar fi ele.
sisu_stelistul
07-05-2008, 08:10 PM
Ar trebui sa respecti cea mai mare performanta a unei echipe de club din Romania, eu as respecta daca Dinamo/Rapid ar fi facut o asemenea performanta, nimeni nu traieste din amintiri, dar normal ca pe 7 mai este o zi fericita, pentru noi, stelistii...
bogdan7
07-05-2008, 08:12 PM
Ai dreptatate...La naiba cu Eminescu, cu performanta Nadiei de la Montreal, cu Romania 94, cu Steaua 86 etc.La naiba cu istoria si tot ce tine de ea si cu marile momente ale Romaniei.Nu ?:rolleyes:
Cat despre ,,catei", pai nu Borcea o zis ca o plans cand Steaua o castigat Cupa Campionilor Europeni ?
Intr-adevar nu e bine sa traiesti din amintiri, dar macar cu atat sa traiasca romanii...Oricum, va dura mult mult mult timp pana la o performanta asemanatoare:(...
Maryusake
07-05-2008, 08:36 PM
Ai dreptatate...La naiba cu Eminescu, cu performanta Nadiei de la Montreal, cu Romania 94, cu Steaua 86 etc.La naiba cu istoria si tot ce tine de ea si cu marile momente ale Romaniei.Nu ?:rolleyes:
Cat despre ,,catei", pai nu Borcea o zis ca o plans cand Steaua o castigat Cupa Campionilor Europeni ?
Intr-adevar nu e bine sa traiesti din amintiri, dar macar cu atat sa traiasca romanii...Oricum, va dura mult mult mult timp pana la o performanta asemanatoare:(...
Si ce ati facut astazi?Ati dat vreun party,un baieram ceva pentru a sarbatori acesti 22 de ani?
dorel
07-05-2008, 08:52 PM
Ai dreptatate...La naiba cu Eminescu, cu performanta Nadiei de la Montreal, cu Romania 94, cu Steaua 86 etc.La naiba cu istoria si tot ce tine de ea si cu marile momente ale Romaniei.Nu ?:rolleyes:(...
Dupa tine intre o cupa CCE si opera lui Eminescu nu e nici o diferenta, nu?
bogdan7
07-05-2008, 09:04 PM
n-ai inteles dorel, tot ceea ce am zis e ca valoriile romaniei trebuie respectate;)
Maryusake
07-05-2008, 09:07 PM
^Mie tot nu mi-ai raspuns la intrebare
Nu poti compara luptele de la Rovine cu finala CCE din '86.
bogdan7
07-05-2008, 09:12 PM
Da tie ti se pare ca le-am comparat?:huh:
Ce lupte de la rovine? Aia e altceva si Eminescu e altceva...Eminescu s-a remarcat prin toate poeziile sale, dar hai lasa ca divagam...
dorel
07-05-2008, 09:23 PM
N-a zis nimeni ca nu trebuie respectate, dar Romania ar trebui sa se mandreasca cu Eminescu, Brancusi, Coanda, Vlaicu, Enescu si altii. Performantele sportive nu-s asa de importante pentru toti, mai ales performantele unor cluburi, si Steaua de azi reprezinta prin patron, unii jucatori si o parte din suporteri chiar starea jalnica in care a ajuns Romania, cu asa ceva ar trebui sa ne mandrim pe plan international? Nu a zis nimeni sa nu sarbatoriti in fiecare an acea victorie, dar sa nu credeti ca unii nu pot dormi noaptea pentru ca echipa voastra favorita (si recunoasteti, tineti cu Steaua si pentru ca a castigat CCE) a castigat acum 22 de ani CCE.
gianni
12-05-2008, 10:33 AM
Asa suntem noi, romanii! Traim din amintiri! Eu consider ca o buna sarbatorire a acestui eveniment marcant al fotbalului romanesc trebuia realizata printr-un raspuns cat mai bun din partea generatiei actuale: campionatul, Cupa, o prestatie cat mai onoranta in Liga Campionilor!? Asa, nu facem decat sa ne "hranim" cu performantele unei generatii steliste de aur, uitand sa raspundem pe masura inaintasilor nostri!
Iar, ca anul acest asa fie cat mai "bine", s-ar putea sa traim si umilinta depunctarii pentru prostia unora ca Becali!
kl@udiu
12-05-2008, 11:18 AM
Credeti ca Romania are echipe de champions league? eu cred ca nu! imi pare rau de echipa dinamo care de cat se chinuie sa intre in liga campionilor ,in 4 ani a intrat CFR care au venit din liga a 2-a. Imi pare rau ca altii profita de avantajele de a se duce direct in liga de pe urma punctelor obtinute de steaua in anii precedenti. Cum si cotidianele straine lauda Steaua,pentru ca ea a fost pana acum echipa care a reprezentat Romania,sa fim sinceri;). Cine credeti ca,,se va face de ras mai rau" in liga campionilor sau va obtine mai multe puncte ,sa zicem asa,Steaua sau CFR? Becali e el bun ,dar au fost unele chestii care au tras steaua in jos. Iubesc Steaua si totusi imi pare bine ca avem 2 echipe in Champions League.
OFF topic: ,,Ma intreb de ce unii utilizatori scad in prostie la reputatie:("
gianni
12-05-2008, 11:42 AM
Nu cred ca suntem capabili sa emitem pretentii in Europa. Nu avem echipe care sa ne reprezinte! Poate mai tarziu!
M.I.L.32
12-05-2008, 02:57 PM
Inca nu putem emite pretentii de Europa....dar putem spera. Eu mi-as dori doar sa vad ca o echipa din Romania reuseste sa treaca de grupe...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.