View Full Version : STEAUA
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
*InCePaToRuL*
12-07-2007, 10:42 PM
De cand nu a mai avut Steaua un antrenor STELIST 100%?
Hagi si Lacatusi au fost singuri MARI Stelisti care au refuzat dinamo sau rapid, nu ca alti...
Hagi va avea tot ce va dori la Steaua ce tine de suporteri... Va avea liniste,va fi sustinut...TOT.
Nici daca Steaua va fi pe 10 nu va fi injurat sau apostrofat...
Adevarati Stelisti vor avea mereu liniste la Steaua.^_^
dragos_015
12-07-2007, 10:46 PM
De cand nu a mai avut Steaua un antrenor STELIST 100%?
Hagi si Lacatusi au fost singuri MARI Stelisti care au refuzat dinamo sau rapid, nu ca alti...
Hagi va avea tot ce va dori la Steaua ce tine de suporteri... Va avea liniste,va fi sustinut...TOT.
Nici daca Steaua va fi pe 10 nu va fi injurat sau apostrofat...
Adevarati Stelisti vor avea mereu liniste la Steaua.^_^
Asta asa e ,pentru ca e stelist adevarat ,Hagi,va da tot ce are mai bun din el pentru Steaua.
*InCePaToRuL*
12-07-2007, 10:56 PM
Exact...Asa ca Steaua va castiga anul asta campionatul...:p(sper)
__________________________________________________ ________________________________
Fara abonamente la peluze!?!
Conducerea FCSteaua pune in aplicare amenintarile patronului de in urma cu ceva timp. Astfel, astazi FC Steaua a anuntat prin intermediul site-ului oficial preturile si datele de vanzare ale abonamentelor, "uitand" de abonamentele de la peluze..
"Multumim" conducerii, in special domnului Argaseala, pentru modul in care intelege sa puna in aplicare ceea ce s-a discutat la intalnirea cu suporterii de acum o luna de zile. Iar patronului al carui nume nici nu merita pronuntat ii dorim sa-i sisteze si lui cat de curand cineva abonamentul la OTV, arogante, palate si alte asemenea din arsenalul clasic al unui parvenit in Romania anului 2007.
MA ASTEPTAM:mad::mad: dar tot degeaba:lol:
liquid
13-07-2007, 06:56 PM
mda hahalera isi face de cap :mad:
Ziceti mersi ca va lasa la stadion, din cate stiu eu e echipa lui, sunt banii lui investiti in stadion, el e patron deci face ce vrea cum vrea cand vrea, fara sa il intereseze de altii fie ca va place sau nu! Ca are cateva pasarele la cap, asta e cu totul alta discutie! :p
Omega
13-07-2007, 07:43 PM
Vad ca Becali si-a atras in ultimile luni cam multe antipatii, mai ales din partea suporterilor Stelei. Imaginea lui a evoluat din cea de nebun in una de dur, atotputernic. Eu sper sa nu aibe echipa de suferit si asa un meci de-al echipei il vad din an in paste.
liquid
14-07-2007, 09:50 AM
Ziceti mersi ca va lasa la stadion, din cate stiu eu e echipa lui, sunt banii lui investiti in stadion,
nu cred ca un patron cu putina minte ar interzice suporterilor sa vina pe stadion cand peste tot in lume cluburile se chinuie sa aduca suporteri pe stadion, si sincer nu cred ca avem de ce sa "multumim" unui tampit ca altfel nu pot sa ii zic.:mad:
sisu_stelistul
14-07-2007, 01:20 PM
Noi tot dam in el, dar am mai spus, nu cred ca se gasea om care sa investeasca atatia bani si suflet cat a investit el in fotbal. El, ca orice om bogat are ciudateniile lui, probabil ca a fost enervat de faptul ca echipa nu a jucat multe meciuri in Ghencea sezonul trecut. Huliganismul trebuie oprit cumva, nu se poate sa mai continuam asa, ne atragem sanctiuni si de la uefa si o imagine proasta.
dragos_015
14-07-2007, 01:32 PM
Noi tot dam in el, dar am mai spus, nu cred ca se gasea om care sa investeasca atatia bani si suflet cat a investit el in fotbal. El, ca orice om bogat are ciudateniile lui, probabil ca a fost enervat de faptul ca echipa nu a jucat multe meciuri in Ghencea sezonul trecut. Huliganismul trebuie oprit cumva, nu se poate sa mai continuam asa, ne atragem sanctiuni si de la uefa si o imagine proasta.
Din cate am auzit sezonul trecut Becali a iesit in profit... Si Sisu cred ca sunt destui oameni bogati care au investit mult mai mult decat Becali in fotbal...
sisu_stelistul
14-07-2007, 02:05 PM
La inceput Steaua cand a venit el la Steaua nu prea vroia nimeni sa vina, atunci a bagat bani grosi, oricum nu cred ca iesit in profit ci doar nu a pierdut la fel de mult ca in ultimi ani. Se vede ca anul acesta s-a hotarat sa investeasca mai mult in transferuri si a marit salariile. A investit bani si in stadion, nu se poate spune ca a intrat in fotbal sa castige bani, ci doar imagine.
*InCePaToRuL*
14-07-2007, 07:49 PM
Ziceti mersi ca va lasa la stadion, din cate stiu eu e echipa lui, sunt banii lui investiti in stadion, el e patron deci face ce vrea cum vrea cand vrea, fara sa il intereseze de altii fie ca va place sau nu! Ca are cateva pasarele la cap, asta e cu totul alta discutie! :p
CUM MA SA ZICI ASA CEVA? :lol::lol::lol:
Asta inseamna ca nu ai nici o treaba cu FENOMENUL ultras(fan)...
Cum sa zic ma mersi unui oier?
Steaua Traieste Prin Suporteri-Suporteri Traiesc Prin Steaua( Idem pentru toate echipele MARI)
Oierul poate sa zica multe dar nu are cum sa ne interzica noua ceva!
Un club de fotbal fara suporteri este ca fotbalul fara mingie:rolleyes:
sisu_stelistul
17-07-2007, 09:18 AM
Se pare ca il vom transfera pe Zapata, sa vina portarul nationalei Columbiei este ceva, dar nu stiu cat de bine va juca mie teama dupa ultimele experiente cu straini, eu n-am urmarit prea mult Copa America si nu pot sa-mi dau cu parerea despre el, astept sa joace primul meci. Cred ca mai avem nevoie si de un fundas, sper sa mai transferam pe cineva.
CUM MA SA ZICI ASA CEVA? :lol::lol::lol:
Asta inseamna ca nu ai nici o treaba cu FENOMENUL ultras(fan)...
Cum sa zic ma mersi unui oier?
Steaua Traieste Prin Suporteri-Suporteri Traiesc Prin Steaua( Idem pentru toate echipele MARI)
Oierul poate sa zica multe dar nu are cum sa ne interzica noua ceva!
Un club de fotbal fara suporteri este ca fotbalul fara mingie:rolleyes:
Asa deci "ultras-ule" si daca Gigi zice maine ca niciun ultras nu va ma fi primit la stadion pt ca asa i-a zis o oaie cu o zi inainte ce ai tu si clanul tau de id....ultrasi de gand sa faceti? Daca el vrea asa, asa ramane poti sa stai tu si in cap, ca pe el tot acolo il doare. Daca nu va lasa, nu va lasa si punct, e stadionul lui, sunt banii lui investiti in club, face ce vrea si cu stadionul si cu echipa si cu antrenorul si cu toata Steaua, pentru ca e a LUI, e PATRON draga ultrasule si un patron are putere DEPLINA in firma, in cazul nostru echipa pe care o administreaza, cand ai sa fii tu PATRON la Steaua atunci sa iti faci reguli, pana atunci regulile in casa lui le face doar el fie ca va place fie ca nu!
liquid
17-07-2007, 10:47 AM
kelly...bun poate sa faca ce vrea cu echipa dar cat de tamp poti sa fii sa interzici suporterilor sa vina sa iti sustina echipa, dar la mintea oierului asa e mai bine :huh:
Becali e destul de tamp sa faca si asta, stai linistit!
Omega
17-07-2007, 03:23 PM
Deja a atras prea multe antipatii domnu' Becali şi nu are cum să refuze intrarea suporterilor pe stadion, chiar şi o minte subdezvoltata şi-ar da seama că e mişcare proastă pentru imagine si pentru club.
sunshine_claus
17-07-2007, 04:11 PM
becali nu interzice intrarea suporterilor pe stadion. in locul lui as face poate la fel. stadionul a ajuns un loc unde te bati, te injuri si ii injuri pe altii. nu vb de cineva anume ci in general. din pacate ca fata nu ma pot duce pe stadion din cauza ambientului. acelor ultrasi le e chiar asa de greu sa se manifeste civilizat? sunt suporter al stelei poate mei multi dintre cei de aici. am plans pentru steaua si de bucurie dar si de tristete. si totusi nu m-am dus niciodata la meciuri din cauza dragilor huligani. il sustin pe becali. pe stadion sa intre numai cine vine sa vada meciul si sa isi sustina echipa(fara trivialitati la adresa adversarilor) nu cine are chef de scandal.
Omega
17-07-2007, 04:28 PM
becali nu interzice intrarea suporterilor pe stadion. in locul lui as face poate la fel. stadionul a ajuns un loc unde te bati, te injuri si ii injuri pe altii. nu vb de cineva anume ci in general. din pacate ca fata nu ma pot duce pe stadion din cauza ambientului. acelor ultrasi le e chiar asa de greu sa se manifeste civilizat? sunt suporter al stelei poate mei multi dintre cei de aici. am plans pentru steaua si de bucurie dar si de tristete. si totusi nu m-am dus niciodata la meciuri din cauza dragilor huligani. il sustin pe becali. pe stadion sa intre numai cine vine sa vada meciul si sa isi sustina echipa(fara trivialitati la adresa adversarilor) nu cine are chef de scandal.
Te asigur eu că stadioanele vor rămâne în viitorul cel mai apropiat, cam singurul loc în care te poţi manifesta liber chit că e vorba de înjurături sau nu. Eu sunt de acord Ultraşii, cu scandările lor, (nu cele rasiste) şi cu faptul că incing atmosfera la meci şi aici nu ma refer la huliganii care rup scaune şi aruncă cu ele. Cei din această categorie, oricum suportă repercusiunile unei astfel de acţiuni. Mă refer la incurajările pe care le adresează echipei. Suporterii sunt consideraţi totuşi al 12-lea jucător al unei echipe. Doar nu vrei să stai pe stadion intr-o linişte deplina, ca la biblioteca. Unii se duc la meciuri numai ca să simtă acel ambient. Nu cred că nu te-ai dus la meci din pricina ultraşilor, poate dacă ai ţine cu altă echipa aş inţelege.
*InCePaToRuL*
20-07-2007, 08:05 PM
Zapata a ales Steaua...:rolleyes:
Eu zic ca este o mutare buna ...dar nu stiu de ce la luat un jucator de 29 de ani:confused:
niste informati despre el:
Robinson Zapata
Data nasterii:
30 septembrie 1978
Vârsta: 29 de ani
Inaltime: 1,86 m
Greutate: 76 kg
Nationalitate: columbian
Echipe precedente: America Cali (Columbia), Real Cartagena (Columbia), Rosario Central (Argentina), Independiente (Argentina), Belgrano (Argentina), La Serena (Chile), Cucuta Deportivo (Columbia)
Cu o atitudine ca asta de huliganism sperati voi sa va dea drumu gratis becali la peluze? :lol: Ce v-a facut portarul lu` Charleroi? :huh:
*InCePaToRuL*
20-07-2007, 08:25 PM
Nu mai incita lumea atata... esti rapidist posteaza la tine pe topic...daca postezi aici, posteaza fara sa mai provoci lumea...
Nu vreau sa iti raspund la intrebare ca se vede ca nu ai vazut meciul de la inceput...
Dar asta nu inseamna ca iau apararea unor suporteri din acele altercati...
1. Am vazut meciul de la inceput si de la inceput l-ati injurat pe Becali ca nu va lasa free la meciuri.
2. Daca sunt rapidist nu inseamna ca nu pot sa intreb "ce ati avut cu portarul echipei adverse"
3. Nu am incitat pe nimeni, ci doar am facut o constatare, care se va indeplini mai mult ca sigur, daca o sa continuati asa (nu generalizez, cei ce merg pe stadion sa faca scandal in loc sa se uite la un meci) ma indoiesc ca va mai lasa pe stadion, puteti sa dati si o suta de milioane pe bilet.
4. Esti cumva moderator pe topicul steaua, esti cel mai stelist dintre stelisti ca sa imi zici unde sa postez si cum sa postez? Stai in banca ta mai bine!
*InCePaToRuL*
20-07-2007, 08:35 PM
Ma invatat mama sa nu ma iau la cearta cu copii pentru ca spun lucruri trasnite...
evita-ma:rolleyes:
dragos_015
21-07-2007, 01:27 AM
Cu o atitudine ca asta de huliganism sperati voi sa va dea drumu gratis becali la peluze? :lol: Ce v-a facut portarul lu` Charleroi? :huh:
A gresit un suporter ,nu ii baga p toti in aceiasi oala. Acel suporter a fost scos din toate gruparile steliste pentru ca avea un comportament inadecvat. El a intrat pe teren pentru ca i s-a parut ca portarul l-a lovit pe Neaga.
liquid
21-07-2007, 06:28 AM
Nu cautati scuze acum, nu stiu daca ai vazut dar au fost suporteri care s-au bagat sa il scoata din mainile jandarmilor, oameni de astia chiar ca nu merita sa fie pe stadion, in momentul ala i-am dat dreptate lui nea' jiji.
Oricum mi-a parut rau pentru hagi pentru ca nu asta merita la revenirea lui in ghencea :(
dragos_015
21-07-2007, 12:13 PM
Nu cautati scuze acum, nu stiu daca ai vazut dar au fost suporteri care s-au bagat sa il scoata din mainile jandarmilor, oameni de astia chiar ca nu merita sa fie pe stadion, in momentul ala i-am dat dreptate lui nea' jiji.
Oricum mi-a parut rau pentru hagi pentru ca nu asta merita la revenirea lui in ghencea :(
Liquid eu nu ii caut scuze doar am spus de ce cred ca a intrat pe teren. Ai dreptate in legatura cu revenirea lui Hagi,el merita mult mai mult.
liquid
21-07-2007, 01:45 PM
A gresit un suporter ,nu ii baga p toti in aceiasi oala
acei suporteri care nu ii bagi tu in aceasi oala dupa cum ai vazut il smulgeau din bratele jandarmilor, si cum numai la noi se intampla acel suporter a fost lasat sa plece "ca doar nu a facut nimic grav" :huh:
dragos_015
21-07-2007, 01:57 PM
acei suporteri care nu ii bagi tu in aceasi oala dupa cum ai vazut il smulgeau din bratele jandarmilor, si cum numai la noi se intampla acel suporter a fost lasat sa plece "ca doar nu a facut nimic grav" :huh:
Am inteles ca i se va interzice accesul pe stadion toata viata ,ceea ce mi se pare un lucru bun pentru ca prin aceasta actiune vor fi speriati si ceilalti suporteri si nu cred ca se va repeta acest incident prea curand.
Mihnea912
21-07-2007, 05:17 PM
Mi s-a parut amuzant cand acel suporter a incercat sa ii dea un pumn in ceafa portarului de la Charleroi.Portarul oricum merita :)!
Nu inteleg ce ti se pare amuzant? Daca ti-as da si eu un pumn ti s-ar parea amuzant? Si portarul de ce merita? Cred ca nu gandesti!
in loc sa discutati despre meciul mediocru catre jalnic prestat de echipa va agitati din cauza unor cacati cu ochi care isi inchipuie ca odata ajuns pe stadion regulile dispar si nu se aplica. Pai cum e ma posibil sa auzi ca abia in minutul 70 echipa a legat o faza frumoasa...pana atunci ce s-a jucat..Nu stiu care e povestea la echipa dar regele ala tre sa lege mai repede 11 jucatori ca altfel nu-l mai vad antrenand nicaeri in tara..
Saint
21-07-2007, 10:15 PM
Mai sunt cateva zile pana la inceputul sezonului, si nu vad Steaua pe drumul ce bun :( Unde este Steaua din 2006 care se califica in semifinalele Cupei UEFA? Acum atac nu mai avem, Neaga crezandu-se la rugby, aparare nici atat. Macar de am mai aduce 2-3 jucatori de valoare. Poate reusim sa prindem Cupa UEFA :(
*InCePaToRuL*
22-07-2007, 12:42 AM
Vineri noapte, Gigi Becali a obţinut acordul conducerii lui Charleroi pentru transferul lui Camus. Intrat în atenţia Stelei încă de anul trecut, mijlocaşul ofensiv Fabien Camus (22 de ani) este la doar un pas de a ajunge în Ghencea. Venit cu lotul lui Charleroi în Bucureşti, el nu a evoluat nici un minut împotriva roş-albaştrilor, din cauza unei uşoare accidentări. Dar s-a întîlnit după meci cu şefii stelişti.
Gigi Becali, Valeriu Argăseală şi Adrian Ilie l-au aşteptat pe Camus la hotelul Phoenicia. După aproximativ două ore de negocieri intense, Becali a părăsit hotelul. "Sper să se rezolve. Nu mai spun că e al nostru pînă nu se semnează actele. Aşa am făcut şi cu Armenteros şi pînă la urmă a picat afacerea", a spus Becali.
Apoi, în jurul orei 2:00 dimineaţa, managerul Adrian Ilie a confirmat că Steaua a făcut o ofertă pentru francez. "Am vorbit cu conducătorii clubului şi cu jucătorul, acum aşteptăm răspunsul lui", a spus "Cobra".
Aseară, o sursă credibilă din anturajul roş-albaştrilor a dezvăluit că Steaua a bătut palma cu gruparea belgiană şi că jucătorul va sosi în România zilele viitoare însoţit de impresarul său, pentru a semna contractul!
"În proporţie foarte mare, Camus va ajunge la Steaua. Toată lumea de aici este conştientă că va pleca la o echipă mai puternică şi cel mai probabil această formaţie este Steaua", a confirmat şi Manu Slave, un cunoscut ziarist belgian.
Un transfer reusit pentru Steaua...sper sa se integreze repede in echipa si sa il ajute pe Hagi in meciuri...:rolleyes:
dragos_015
22-07-2007, 01:16 AM
Si eu sper sa se integreze dar mai ales sa fie agreat de Gigi .
Mihnea912
22-07-2007, 05:12 PM
Ba gandesc Alex.Problema e din ce punct de vedere gandesc.Eu sunt oricum putin mai sadic din fire asa ca sper sa ma intelegi!;)
Tre sa fii oleak crazy ca sa ti se para amuzant genul asta de penibiltati!
gianni
23-07-2007, 04:48 PM
Cu atitudinea lui Jiji nu vad prea bine Steaua! Toate aceste scandaluri care au culminat cu cel din meciul de prezentare au o singura sursa: Becali, care prin atitudinea lui incita suporterii! Steaua nu este a lui Becali!
Nu se stie sigur daca Camus o sa semneze cu Steaua!
Si, oricum, pana in momentul de fata noi nu avem un "11" stabilit. Hagi trebuie lasat sa faca treaba, nu-i putem cere rezultate imediate.
Optick
23-07-2007, 04:49 PM
gianni mie tare mi-e teama ca nu trecem de zaglebie :( :rolleyes:
gianni
23-07-2007, 04:52 PM
Eu evit sa ma gandesc! Cred ca traversam o perioada foarte proasta, care a inceput cam de vreun an! Daca nu se schimba ceva, tare imi este teama ca MM o sa aiba dreptate: In trei ani o sa termin cu Unirea Urziceni deasupra Stelei". Si, credeti-ma, MM a facut treaba la Steaua.
Saint
23-07-2007, 07:27 PM
Toti l-am criticat dur pe Olaroiu pe perioada in care a antrenat Steaua. Sincer, din anumite puncte de vedere, este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut echipa in ultimii ani. Totusi, eu sunt optimist, si sper ca in urmatorul sezon Steaua va juca bine :D!
gianni
24-07-2007, 12:33 PM
Sa nu intelegeti gresit, dar Hagi este un antrenor care are ceva in minte, numai ca trebuie lasat sa-si faca treaba cat mai bine! Nu trebuie supus presiunilor si trebuie respectat in cerintele lui! Daca are nevoie de jucatori, Jiji ar trebui sa-l sprijine!
*InCePaToRuL*
24-07-2007, 01:05 PM
Din partea suporterilor Hagi va avea liniste.
Din partea oierului, momentan are liniste:mellow:
Acuma depinde si de el...nu poate la Steaua sa debuteze cu infrangere...este de inteles daca mai pierdem un meci...dar nu majoritatea.
Sa nu intelegeti gresit, dar Hagi este un antrenor care are ceva in minte, numai ca trebuie lasat sa-si faca treaba cat mai bine! Nu trebuie supus presiunilor si trebuie respectat in cerintele lui! Daca are nevoie de jucatori, Jiji ar trebui sa-l sprijine!
Asta cu presiunea e o mare tampenie, am vazut o gramada de ziaristi care ziceau cum ca Olaroiu, Lucescu sau mai stiu eu ce antrenor nu suporta presiunea sau ca echipa nu merge dat. faptului ca e presiune la echipa. Pai mi se pare logic sa fie presiune, peste tot e presiune, in orice domeniu. Zi-mi, tu la servici nu lucrezi sub o anumita presiune? Daca nu faci ceva cum trebuie, nu iti ia din salar? Sau daca un ziarist de la GSP publica o stire dupa unul de la ProSport, nu e tot presiune, nu trebuie ca fiecare sa fie primul? Peste tot e presiune, o data ce un patron, fie ca se numeste Gigi Becali, George Copos, Cristi Borcea sau oricare altul baga niste bani AI LUI intr-un club de fotbal, nu e logic sa faca presiune asupra antrenorului, jucatorilor, staff-ului pt a aduce rezultate, sa isi recupereze investitia? Asta cu presiunea e o scuza penibila folosita de multi antrenori din RO, pai daca nu suporta presiunea sa stea acasa ca Al Bundy cu mana-n pantaloni si sa nu aiba presiune, odata ce te-ai facut antrenor e normal sa fie presiune asupra ta pt a avea rezultate bune la echipa pe care o antrenezi.
gianni
24-07-2007, 01:33 PM
Nu prea vad ca este atat de liniste in Ghencea! Nu atat timp cat Jiji o sa fie cu nasul pe sus si o sa intinda nervii suporterilor.
Si nu-mi pare corect sa-i dea peste nas lui Hagi, atunci cand zice ca o sa cumpere el atacantii! A, cati atacanti a adus pana acum? Niciunul!
Cat despre presiune, Alex, ai dreptate, dar Hagi este la inceput de drum si nu-i poti cere sa faca pe D-zeu cu o echipa a Stelei care nu mai are valoarea de acum un an! Jucatorii Stelei se credeau mari vedete, de aceea au pierdut atat de multe!
dragos_015
24-07-2007, 03:41 PM
Nu prea vad ca este atat de liniste in Ghencea! Nu atat timp cat Jiji o sa fie cu nasul pe sus si o sa intinda nervii suporterilor.
Si nu-mi pare corect sa-i dea peste nas lui Hagi, atunci cand zice ca o sa cumpere el atacantii! A, cati atacanti a adus pana acum? Niciunul!
Cat despre presiune, Alex, ai dreptate, dar Hagi este la inceput de drum si nu-i poti cere sa faca pe D-zeu cu o echipa a Stelei care nu mai are valoarea de acum un an! Jucatorii Stelei se credeau mari vedete, de aceea au pierdut atat de multe!
Nu e liniste deloc ,cred ca daca va fi prins de catre suporteri Gigi va fi linsat...
Mihnea912
24-07-2007, 07:35 PM
Nu imi place ca Steaua si-a luat ca antrenor pe Gica Hagi.Gica Hagi a fost cel mai bun jucator al Romaniei dar acesta nu il face si cel mai bun antrenor.De fapt e un antrenor slab iar echipa va simti asta pe parcursul acestui campionat.
Eu sper sa ma insel dar din cate s-au vazut pana acum...
gianni
25-07-2007, 11:30 AM
Jiji se da prea mult in sepectacol, si prin tot ceea ce face raneste suporterii Stelei. Sper sa nu ajunga iarasi in situatia penibila de ab dansa cu fularul lui Dinamo la gat ca sa ne mai ajute Borcea cu niste puncte in lupta pentru locul 2.
Cat despre Hagi, eu cred ca are ceva in minte si ca poate sa faca treaba la Steaua.
*InCePaToRuL*
25-07-2007, 08:33 PM
Ionut Rada si Zaharia au ajuns la Steaua...
Eu nu stiu ce cauta Rada la Steaua...nu de mult ii rupea piciorul lui Radoi si acuma este la Steaua:mellow:...:eek:
dragos_015
25-07-2007, 08:37 PM
Ionut Rada si Zaharia au ajuns la Steaua...
Eu nu stiu ce cauta Rada la Steaua...nu de mult ii rupea piciorul lui Radoi si acuma este la Steaua:mellow:...:eek:
Sper sa se descurce la Steaua,e unul din 'ciobanii' din Liga 1 dar e mai bun decat Baciu...:D
Omega
25-07-2007, 08:42 PM
Zaharia e un atacant foarte bun şi cred că e cea mai importantă achizţie de până acum a Stelei. Eu îl ştiu foarte bine pe acest jucător, de pe vremea când juca la Unirea Urziceni în Divizia B. Întotdeauna îşi facea treaba în teren, dădea goluri, ajuta echipa, este şi destul de înalt. După părerea mea, este un atacant complet.
*InCePaToRuL*
25-07-2007, 08:51 PM
Steaua la transferat ieri de la FC Naţional pe fundaşul Ducu Ninu, un alt pusti...Steaua sa intarit cu multi tineri...dar nu stiu ce cauta BATRANII ACESTIA la Steaua.
Vladimir Ivici am auzit ca are 30 de ani...ce face ma cu asta Steaua? il foloseste 2 ani si gata, porma zice ca este un mare Stelist si vrea sa isi termine cariera la Steaua:lol:...
Am auzit ca Steaua il da pe Gurita la Buzau... este adevarat:confused:
dragos_015
25-07-2007, 09:17 PM
Steaua la transferat ieri de la FC Naţional pe fundaşul Ducu Ninu, un alt pusti...Steaua sa intarit cu multi tineri...dar nu stiu ce cauta BATRANII ACESTIA la Steaua.
Vladimir Ivici am auzit ca are 30 de ani...ce face ma cu asta Steaua? il foloseste 2 ani si gata, porma zice ca este un mare Stelist si vrea sa isi termine cariera la Steaua:lol:...
Am auzit ca Steaua il da pe Gurita la Buzau... este adevarat:confused:
Pai am inteles ca daca se intelege cu Herea ,Ivici nu mai vine...cat despre Gurita va fi cedat la Buzau daca semneaza Zaharia.
Rada e un transfer reusit, Baciu era plafonat rau cat despre Gurita, toata lumea a fost de acord ca nu are ce cauta la Staua, mai bine pleaca.
dragos_015
26-07-2007, 12:09 AM
Herea s-a inteles cu Steaua!!!
ADI ILIE: "NE-AM INTELES CU HEREA SI CU IACOV. MAINE SEMNAM ACTELE"
Ana Maria Prodan: "Ne-am inteles cu Steaua pe 1.7 milioane de euro si 200.000 salariu"
sursa : www.sport.ro
*InCePaToRuL*
26-07-2007, 06:45 PM
Rada e un transfer reusit, Baciu era plafonat rau cat despre Gurita, toata lumea a fost de acord ca nu are ce cauta la Staua, mai bine pleaca.
Ai dreptate Tuby...dar Gurita nu merita soarta asta...oierul si-a batut joc de el...Imi pare rau.
stelistul_1000
27-07-2007, 09:46 AM
Am un singur lucru de spus: lasati-ne sa ne pregatim de Champions League ca si data trecuta! Dupa mine acest sezon de transferuri e cel mai bun din ultimii 10 ani pentru Steaua! Nici nu e de mirare cu rasplata ce va veni la final pentru campioana! OK, iata opinia mea despre jucatorii adusi 100% oficial pana acum in curtea noastra:
1. Mihai Gurita - o varza trecuta
2. Vali Badoi - un mic Radoi
3. Eric Bicfalvi - un pom de aur in crestere
4. Cosmin Vatca - putin peste Carlos
5. Pawel Golanski - nu prea stiu
6. Alex Iacob - promitator
7. Robinson Zapata - o treime de Buffon
8. Dorel Zaharia - un cub de zahar
9. Ionut Rada - un stalp de otel
Si in ultimul rand Hagi - lemon, no sugar
gianni
30-07-2007, 07:23 PM
Cu toate ca a fost o victorie stransa, Steaua a demonstrat ca poate lega cat de cat pasele. Ne lipseste, din pacate, partea de finalizare!
A, si iarasi multe cartonase luate aiurea!
dragos_015
31-07-2007, 02:30 AM
Sper sa joace bine cu Zaglebie si sa bata in ambele meciuri .
sisu_stelistul
06-08-2007, 05:19 PM
Desi se credea ca Plesan si McKain vor ajunge la Dinamo, nici unul nu a mai ajuns la echipa din Stefan cel Mare. Plesan a luat calea stelei, iar McKain a ramas la Poli.
Plesan este un jucator in revenire, pe care il dorea Hagi demult, este un jucator bun si sper sa se integreze in angrenajul stelei.
Plesan nu a fost niciodata un jucator mai mult decat mediocru, oriunde a jucat. Peste asta, mai e si nesimtit, cand a ajuns la Dinamo zicea ca eu dinamovist de mic, acum ca ajunge la Steaua zice ca a ales cu inima. YEAAAAH SURE!!
P-asta cu inima cred ca a bagat-o si la Timisoara. :p
sisu_stelistul
06-08-2007, 05:55 PM
Nu zic asa toti...oriunde merg aleg cu inima si spun ca au tinut cu echipa aia de mici, sa intre in inima suporterilor.
stephen
06-08-2007, 06:06 PM
Inima suporterilor...Nu mai pot ei de suporteri,zic asta pentru publicitate,sa-l dea repede la cretinatatea aia de Sport.Ro alaturi de zeci de comentarii aberante.Macar daca era sincer si ar fi spus de exemplu: "Am venit la Steaua ca sa ma razbun pe Dinamo ca m-au aruncat la Timisoara ca pe o carpa uda" Ar fi fost altceva,si n-ar fi decazut in halul asta din ochii mei.
Badoi nu a spus la fel?
johnny
06-08-2007, 09:59 PM
Inima suporterilor...Nu mai pot ei de suporteri,zic asta pentru publicitate,sa-l dea repede la cretinatatea aia de Sport.Ro alaturi de zeci de comentarii aberante.Macar daca era sincer si ar fi spus de exemplu: "Am venit la Steaua ca sa ma razbun pe Dinamo ca m-au aruncat la Timisoara ca pe o carpa uda" Ar fi fost altceva,si n-ar fi decazut in halul asta din ochii mei.
Badoi nu a spus la fel?
Important e ca Steaua s-a intarit cu un jucator bun si sa speram ca vor face un joc mai placut asa cum era cu Elton.
stephen
07-08-2007, 08:08 AM
Steaua s-a intarit cu un jucator bun , -Hagi- care la varsta asta ar juca mai bine decat...anumiti jucatori "buni" .
sisu_stelistul
07-08-2007, 08:23 PM
Despre un jucator care a dat 3 goluri in inceputul acesta de campionat se poate spune ca e bun, nu a spus ca e foarte bun, excelent sau Ronaldinho.
Cum vi se pare noul sistem de intrare pe stadion din Ghencea?
Pt Romania e nou, tarile civilizate din afara au de ani buni asa ceva, nu ar trebui sa mire pe nimeni si nici sa fie ceva extraordinar, e doar ceva normal.
Ah, despre Plesan, asta nu a fost niciodata un jucator bun, cand era la Craiova spunea ca uraste Steaua si Dinamo si va pleca doar in strainatate, cand a ajuns la Dinamo a zis ca e caine de mic si a plecat de la Craiova pt ca acolo nu se vrea performanta, cand a plecat de la Dinamo a zis ca pleaca pt ca a fost tratat ca un caine, pai daca a zis ca e caine de mic, cum sa il trateze, ca pe o pisica? :-j Cand a plecat de la timisoara la steaua a zis ca a venit cu inima, yeah sure, inima de caine, oltean sau banatean? Faptul ca a dat 3 goluri la inceputul sezonului si unul acum 3 ani cu Germania in Giulesti e pura intamplare. In Champions League unde vreti sa ajungeti ajung doar jucatori de la foarte buni spre exceptionali si ajungand la magnifici, geniali. Jucatorii buni sunt pt Liga I, iar Steaua are destui d-astia, nu cred ca face gradinita acum. Asta e genul lui Alan Smith care a jucat ba la Leeds, ba la Man Utd, ba la Newcastle de curand dar nu a dat mai mult de 10 goluri pe sezon in toata cariera lui. Jucatori umflati de presa si atat. Plesan, Herea, Mckain, Griffiths, Bratu, Mardare (asta e bunisor, sa vedem ce face in continuare, are viitor) si asa mai departe!
shinoda
08-08-2007, 12:09 AM
sisule, daca a dat 3 goluri in acest inceput de campionat nu zici ca e bun, ci este in forma. ;) cat despre plesan, asta e fan de mic copil la toate echipele la care a jucat.
ReFLeXN1
08-08-2007, 03:34 AM
bate STEAUA :X diseara si catzei de la dinamo nu vreau sa intre in grupe ... NU VREAU
sisu_stelistul
08-08-2007, 09:49 AM
sisule, daca a dat 3 goluri in acest inceput de campionat nu zici ca e bun, ci este in forma. ;) cat despre plesan, asta e fan de mic copil la toate echipele la care a jucat.
A demonstrat pe parcursul carierei ca este bun, cred ca nu prea si-a gasit locul pe la echipele pe la care a fost, acum Dusan Uhrin Jr. a reusit sa-l puna in valoare, sper ca si Hagi sa reuseasca.
bate STEAUA :X diseara si catzei de la dinamo nu vreau sa intre in grupe ... NU VREAU
O sa ajungi departe cu atitudinea asta.
Plesan e o panarama si a fost o panarama la toate echipele la care a jucat. A dat si el niste goluri in 2 meciuri din cateva sute (in cariera) si deja e vazut ca noul Hagi.
1,5 pentru un jucator ca Plesan e o mare greseala, nu puteau lua in considerare sezonul trecut pentru ca a fost unul extrem de slab..deci s-au luat dupa aceste 2 etape, in care a dat 2 goluri cu cluju..din faze fixe, fantastic..pai buga a jucat de 1000 de ori mai bine decat el etapa asta cu un gol si o pasa de gol..eh..o sa stea si asta un sezon dupa care se va cara..
stephen
08-08-2007, 02:49 PM
Ce inteligent esti... :mellow: . Pentru oameni/copii ca tine as vrea cateodata sa piarda in seara asta Steaua calificarea.
andrei_fcmbacau
08-08-2007, 04:19 PM
Pronostic:STEAUA va castiga cu 2-1 va marca Dica si Croitoru
b_ady20
08-08-2007, 05:54 PM
iop as zice sa asteptati si sa vedeti daca va da randamentul pe care il asteapta Hagi si sa nu va mai dati cu parerea ca Plesan e un jucator prost. Ca nu dadea Steaua 1 milion de euro pe el daca era un jucator prost si nu avea ce face cu el
Ba da, ce nu au mai existat transferuri aiurea pana acum? Primul exemplu care-mi vine in minte Griffiths
b_ady20
08-08-2007, 06:37 PM
la alte echipe dar la Steaua, cu exceptia lui Carlos nu-mi aduc aminte (in ultimii 4-5 ani)
andrei_fcmbacau
08-08-2007, 09:55 PM
2-1 sa terminat asa cum am zis eu :)
Ionut cel Intelept
08-08-2007, 10:54 PM
la alte echipe dar la Steaua, cu exceptia lui Carlos nu-mi aduc aminte (in ultimii 4-5 ani)
Saban, Gigel Coman, Andrey...
dragos_015
08-08-2007, 11:31 PM
Zapata nu e al doilea Carlos ...:mishto:
Au aparut imagini care demonstreaza ca a fost fault la portar in momentul in care acesta a scapat mingea...
http://gsp.ro/Diverse/Cum-arata-un-fault-la-portar.html?a=2247/49970
a 2 poza e dupa ce scapa mingea, nu are rost sa ne cramponam de faza aia..
A fost un meci extrem de greu, nu ma asteptam sa fie chiar asa, la 0-1 eram plin de nervi si credeam ca aia a fost..Zaglebie a jucat altfel, a jucat cum trebuie sa joace o echipa care nu mai are nimic de pierdut..ne-a ajutat in primul rand conditia, ei s-au cam terminat prin 75 ( nu mi-e rusine sa zic ca a fost o calificare norocoasa) ..despre experienta, prea putin, ne-au calarit cat au putut ei, nu s-a vazut faptul ca noi am jucat sezonul trecut in grupe..ma rog..s-a terminat cu bine dar am avut emotii mari.
Plusuri..cam greu, Dica a avut cateva mingi interesante dar neconcretizate..Radoi a fost bun, Rada ok..inafara de faza in care nu s-a inteles cu Zapata, Petre Marin constant, Croitoru mi-a placut.
Minusuri..ma asteptam la mai multe de la Neaga...de fapt..nu prea a jucat nimic inafara de bara aceea..Nicolita chiar daca a dat golu de 1-1 care ne-a bagat iar in meci ca altfel nu stiu ce iesea nu mi-a placut..e acelasi in fiecare meci, alearga mai mult decat toti dar degeaba, nu centrari, nu driblinguri...nimic...toate mingile ieseau din el..ba se incurca, ba il lucrau fundasii polonezi..nu mi-a placut..
Zapata..a gresit la gol..a salvat cel putin unul la lovitura libera...ma rog..il pun pe 0 desi se putea mai bine...tragerea la sorti a fost una norocoasa..sper sa nu dam cu picioru la o asemenea sansa..era sa dam in seara asta..tragem frumos linie, vedem unde am gresit ( eu unul sunt de parere ca jocul la 0-0 este absolut defectuos) si rezolvam in turul 3..
Hai bafta..
Ionut cel Intelept
09-08-2007, 12:16 AM
S-a descurcat destul de bine Zapata, dar inca nu-mi dau cu parerea despre el. Astept finalul sezonului...
gianni
09-08-2007, 11:47 AM
Se pare ca Herea o sa vina pana la urma la Steaua! Eu zic ca am realizat niste transferuri foarte bune in acest sezon. Conteaza acum cum se vor integra jucatorii cei noi in echipa. Sper ca Hagi sa gaseasca solutia ideala pentru a avea un sezon cat mai bun.
dragos_015
09-08-2007, 01:55 PM
Eu citisem ca va veni si Camus...cel putin asa a declarat Argaseala. Daca vine si Camus nu vad unde ar mai trebui sa se intareasca Steaua,poate doar in atac daca nu isi revine Neaga...
hai ca nu mai vine herea, iacov ala e un cretin..a blocat transferul..poate ramane omu in liga a 2..
gianni
09-08-2007, 04:09 PM
Cred ca in cazul lui Herea, jucatorul mai mult s-a plimbat pe la cluburi decat sa ajunga la vreo intelegere. Luandu-l pe Plesan, ma gandeam ca n-o sa mai arunce Becali 1,5 milioane pentru transferul lui Herea. Herea, oricum este mai bun decat Plesan!
Ratonu
09-08-2007, 06:08 PM
Rada n-a fost chiar OK, a greşit la faza când a scăpat ăla singur cu Zapata şi cred că la golul polonezilor putea face mai mult decât să stea pe loc.
Zaglebie, ca şi în tur, mi s-a părut o echipă cinstită, cu jucători nu foarte talentaţi, dar cu o aşezare bună şi cu un joc corect în principiu, o echipă căreia îi marchezi prin noroc (greşeli personale) sau printr-o fază deşteaptă, dar care şi ea marchează mai mult prin noroc. Seamănă pe alocuri cu Rapidul lui Răzvan Lucescu.
Steaua dezamăgeşte deocamdată. Am văzut în ultimele meciuri nişte faze specifice lui Protasov, care nu au funcţionat rău, deşi nu ele au dus la reuşitele Stelei de până acum. Construcţia încă (?) nu a redevenit numărul 1 în jocul echipei şi sper ca lucrul ăsta să se întâmple, totuşi, cât mai repede. În momentul ăsta, lipseşte şi un vârf adevărat şi nu ştiu cât de bun va mai fi Iacob după atâtea accidentări (vezi Opriţa), aşa că ar mai fi nevoie de un transfer. L-aş fi preferat şi pe Boştină în locul lui Croitoru, dar... mă rog.
Importantă e calificarea. :rolleyes:
sisu_stelistul
09-08-2007, 07:39 PM
Herea nu va mai veni la Steaua din cate am inteles si nu se va duce nici la Rapid, pacat ca va juca in liga a2a, dar asa sunt unii patroni au un jucator bunicel si cer pe el bugetul echipei pe un an. Pe Camus nu stiu daca il vom mai aduce, dar ne-a refuzat de atatea ori pana acum ca nu inteleg de ce ne tinem atat de mult de el, doar n-o fi Ronaldinho...
Ratonu
09-08-2007, 08:13 PM
Şi eu cred că se insistă degeaba cu acest Camus, de parcă n-ar exista destui jucători potenţial utili în Europa şi chiar la noi. Dacă ne luăm după faptul că a jucat 2 ani la echipa a doua a lui O.M. şi câteva minute la prima echipă, după care a fost lăsat să plece în Belgia, e clar cât de Ronaldinho e.
piluxxl
10-08-2007, 07:19 PM
Rada n-a fost chiar OK, a greşit la faza când a scăpat ăla singur cu Zapata şi cred că la golul polonezilor putea face mai mult decât să stea pe loc.
Steaua dezamăgeşte deocamdată. Am văzut în ultimele meciuri nişte faze specifice lui Protasov, care nu au funcţionat rău, deşi nu ele au dus la reuşitele Stelei de până acum. Construcţia încă (?) nu a redevenit numărul 1 în jocul echipei şi sper ca lucrul ăsta să se întâmple, totuşi, cât mai repede. În momentul ăsta, lipseşte şi un vârf adevărat şi nu ştiu cât de bun va mai fi Iacob după atâtea accidentări (vezi Opriţa), aşa că ar mai fi nevoie de un transfer. L-aş fi preferat şi pe Boştină în locul lui Croitoru, dar... mă rog.
Importantă e calificarea. :rolleyes:
Steaua nu dezamageste ii chiar penibila uneori dar na cel mai important lucru ii calificarea.
PS: oricum cu za king nu ve'ti face multe lucruri
sisu_stelistul
13-08-2007, 08:35 PM
Gigi Becali a facut pace cu suporterii si vor aparea abonamente pentru peluze din cate am inteles le va plati si deplasarile. Mi se pare cam mult sa nu inceapa sa-si dea in petic iar si sa provoace suspendari stelei, trebuie avut grija.
Astazi am vazut o imagine foarte urata pe aeroport cand suporterii dinamovisti s-au luat la harta cu Mitica Dragomir, huligani...
stephen
13-08-2007, 08:46 PM
Gigi Becali a facut pace cu suporterii si vor aparea abonamente pentru peluze din cate am inteles le va plati si deplasarile. Mi se pare cam mult sa nu inceapa sa-si dea in petic iar si sa provoace suspendari stelei, trebuie avut grija.
Astazi am vazut o imagine foarte urata pe aeroport cand suporterii dinamovisti s-au luat la harta cu Mitica Dragomir, huligani...
Macar huliganii astia nu intra pe teren la meciuri amicale pentru a lovi portarul advers fara niciun motiv ... :p
Mihnea912
13-08-2007, 09:03 PM
Steaua joaca mai slab dupa parerea mea in ultima vreme...dar totusi au sanse in UEFA.
liquid
13-08-2007, 09:21 PM
Steaua joaca mai slab dupa parerea mea in ultima vreme...dar totusi au sanse in UEFA.
de ce UEFA?
Poate omul nu crede in calificare :D
Saint
13-08-2007, 09:41 PM
Sa fim seriosi, chiar daca ai fi cel mai mare anti-stelist, ti-ai da seama ca e imposibil sa rateze calificarea ;)
sunshine_claus
17-08-2007, 10:16 AM
dupa meciul cu bate nu mai fac decat sa sper. pentru ca steaua a dezamagit. jucatorii au luat meciul ca sigur si nu s-au concentrat. e singura explicatie. sper ca acum sa se fi trezit si sa trateze fiecare meci cu maximum de atentie si concentrare. un meci nu e castigat pana la ultimul fluier al albitrului.
gianni
17-08-2007, 10:59 AM
Lipsa de concentrare a fost "dusmanul" nr.1 pentru stelisti. Relaxarea, neadaptarea anumitor jucatori, neintelegerile dintre jucatori, faptul ca nu au multe meciuri impreuna, inexistenta unei formule de joc stabila, faptul ca inca anumiti jucatori sunt mentinuti pe teren.
Totusi nu cred ca se pune problema calificarii.
little_foot
17-08-2007, 11:42 AM
dupa meciul cu bate nu mai fac decat sa sper. pentru ca steaua a dezamagit. jucatorii au luat meciul ca sigur si nu s-au concentrat. e singura explicatie. sper ca acum sa se fi trezit si sa trateze fiecare meci cu maximum de atentie si concentrare. un meci nu e castigat pana la ultimul fluier al albitrului.
Da asa e pana nu fluiera arbitrul meciul nu este terminat. Poate o sa invete si echipele noastre candva chestia asta.:p
liquid
19-08-2007, 09:26 PM
Pun pariu ca o sa fie care sa zica ca ala nu a fost penalti, dar a fost!
sisu_stelistul
19-08-2007, 11:00 PM
Nu-mi plac ultimele declaratii ale lui Gigi, trebuie s-o lase mai moale si sa-l lase pe Hagi sa faca treaba daca nu vor fi probleme la Steaua...
Hagi nu a facut nimic si nici nu o sa faca nimic, poate ar fi mai bine sa plece si sa aduca un jucator adevarat.
gianni
20-08-2007, 08:52 AM
Indiferent de ceea ce spuneti despre Hagi, pana acum a obtinut numai rezultate pozitive. Si nu cred sa fie vreun antrenor care sa preia Steaua in conditiile in care i se face echipa de catre patron. Jiji o sa distruga echipa. S- fi crezand in vreun manager de fotbal.
little_foot
20-08-2007, 10:37 AM
In locul lui Hagi plecam de la echipa. Declaratiile facute de Becali i-au distrus lui Hagi toate reusitele de la venirea la echipa. I-a pus in carca toate necazurile Stelei din meciul de aseara. Becali a dovedit intr-adevar ca este un om interesat doar de el, sa fie venerat, sa i se atribuie lui toate meritele, sa comande el totul. Hagi este o persoana mult prea importanta pentru fotbalul romanesc ca sa se lase calcat in picioare de un cioban plin de bani.
nigga_thebest
20-08-2007, 10:57 AM
hagi pleaca in 2-3 zile... Nu il vad sa accepte golaniile lui becali
dragos_015
20-08-2007, 11:08 AM
Eu cred ca va ramane...
Inseamna ca nu are caracter.
sisu_stelistul
20-08-2007, 11:16 AM
Eu sper ca va ramane si Becali se va potoli...nu se poate sa se comporte asa, sunt un sustinator al lui, dar cand greseste greseste, nu e el antrenorul...
dragos_015
20-08-2007, 11:17 AM
Eu sper ca va ramane si Becali se va potoli...nu se poate sa se comporte asa, sunt un sustinator al lui, dar cand greseste greseste, nu e el antrenorul...
Becali crede ca stie totul despre fotbal si ca antrenorii sunt sub el...
deja e cam bolnav Becali, nu l-ati vazut cum a coborat la Buzau si a cerut nu stiu ce schimbare, deci daca si acolo isi baga barba, aici e clar ca anu ar trebui nimeni sa miste in front..ne ratam sezonul din cauza lui
*InCePaToRuL*
20-08-2007, 06:57 PM
Mihai Stoica il ataca pe Becali...
http://www.gsp.ro/Steaua/Gigi-Becali-atacat-dur-de-fostul-sau-angajat-Mihai-Stoica-Vezi-toate-declaratiile-lui-MM-Stoica.html?a=3147/59906
Mihnea912
20-08-2007, 07:07 PM
George Becali a declarat ca il da afara pe Hagi dupa meciul cu C.F.R. Cluj.
Jokes
20-08-2007, 07:40 PM
George Becali a declarat ca il da afara pe Hagi dupa meciul cu C.F.R. Cluj.
Unde mai exact ai vazut stirea asta?!
Mihnea912
20-08-2007, 07:51 PM
Dupa meciul C.F.R. Cluj - Steaua.
Omega
20-08-2007, 08:37 PM
Nu îl dă afară, fii tu liniştit...Cel puţin nu după meciul ăsta. Tot în legătură cu Hagi...Omul ăsta cred că e nebun, a fost întrebat la o conferinţă de presă dacă e mulţumit de jocul echipei şi cică Steaua joacă bine şi lui îi convine deocamdată. WTF !! Steaua nu joacă nimic şi dacă meciul cu CFR a fost un meci bun atunci eu îmi înghit tastatura. :eek:
Am citit acum pe Prosport ca Becali a declarat ca l-a adus pe Hagi la echipa pentru ca e iubit de oameni, dar el nu are incredere in calitatile lui de antrenor.
Eu nu-l vad pe Hagi antrenor la Steaua pana in septembrie. Oricum, ar face mai bine sa plece, daca vine cineva si-mi arata ce performante a avut ca antrenor, imi retrag cuvintele. Dar cand ai la activ o calificare pierduta si un joc de liga judeteana la toate echipele la care ai antrenat, nu vad de ce mai incerci sa continui ca antrenor.
little_foot
21-08-2007, 09:08 AM
Ce ma enervati. Steaua nu joaca bine...cand a jucat bine Steaua? De la Protasov incoace numai joc de uzura a avut. Anul trecut a fost salvata de Thereau. Aveau un varf de atac si astfel putea sa coboare Dica la constructie. Acum ce vrei sa faca Hagi? Radoi impotriva lui, Neaga la fel si cine stie care mai sunt.
sisu_stelistul
21-08-2007, 09:32 AM
Pana una alta cred ca era mai liniste daca ramanea Olaroiu....Gigi a continuat cu declaratiile tampite...s-ar putea sa vrea sa-l forteze sa demisioneze.
*InCePaToRuL*
21-08-2007, 10:56 AM
Pana una alta cred ca era mai liniste daca ramanea Olaroiu....Gigi a continuat cu declaratiile tampite...s-ar putea sa vrea sa-l forteze sa demisioneze.
La Steaua linişte va fi doar când oierul va pleca...
gianni
21-08-2007, 11:09 AM
Cred ca Jiji a inceput sa fie asemenea lui Copos, cu cativa ani in urma. De ce nu coboara Jiji pe teren sa fie si antrenor si jucator si manager si femeie de serviciu. Nu se poate compara el cu Berlusconi.
sunshine_claus
21-08-2007, 12:44 PM
Gigi nu ar face asa daca echipa are rezultate. IAR O ECHIPA ARE REZULTATE NUMAI CAND ANTRNORUL ISI FACE TREABA. Lasati-ma cu faza ca e Hagi nu stiu cum. Nu am nimic cu el ca jucator. Tot respectul. Dar ca antrenor e zero barat. Cand vezi ca echipa nu merge si de abia da un gol, tu ca antrenor trebuie sa iei masuri, sa schimbi tactica. Nu sa continui la fel. Nu a avut nici un rezultat la nici o echipa la care a antrenat. E o eterna speranta ca antrenor, si nu va depasi faza asta. Echipa joaca mai prost ca anul trecut. imi pare rau ca a plecat Oli. Nu spun ca a fost cel mai bun antrenor pentru Steaua, dar el are meritul ca echipa e unde e. El a adus Steaua aici, nu Hagi. Sa ne rugam sa se concentreze jucatorii la meciul retur cu Bate ca daca nu, Hagi va reusi ce a reusit la echipa nationala: sa distruga ce au facut predecesorii lui. II urez succes lui Hagi dar as vrea sa incerce mecar sa mobilizeze echipa.
*InCePaToRuL*
21-08-2007, 01:27 PM
Hagi a anunţat o conferinţă de presă, astăzi, de la ora 17,30, la tribuna oficială a stadionului Steaua.
Cine ştie pe ce post este conferinţa?:eek:
http://www.trilulilu.ro/tumy/9477047307c17e
NOUL IMN AL STELEI !!!:coco::coco:
Cine il vrea???:coco::coco:
dragos_015
21-08-2007, 02:25 PM
Hagi a anunţat o conferinţă de presă, astăzi, de la ora 17,30, la tribuna oficială a stadionului Steaua.
Cine ştie pe ce post este conferinţa?:eek:
Eu zic ca va fi pe mai multe programe...mersi ca m-ai anuntat...
Time2Chill
21-08-2007, 02:45 PM
Multa lume se pare ca il uraste pe gigi, iar din ura aceasta pentru el il apara pe hagi. Ce e drept: dusmanul dusmanului meu e prietenul meu... Pana la meciul de la Cluj toata lumea il critica pe Hagi despre jocul prost al echipei, dupa ce a fost atacat de Gigi, toata lumea a uitat cum a castigat steaua pana acum si i-a luat apararea lui Hagi, dintr-o data toata lumea a vazut jumatatea plina a paharului.
Jucatorii au tot dreptul sa se planga daca nu se inteleg/ nu inteleg ceea ce le transmite antrenorul, degeaba ai un antrenor care este foarte destept, daca jucatorii, de valoare sau nu, nu inteleg ceea ce le spune antrenorul (va mai aduceti aminte ca despre Cl Raducanu antrenorul lui Espaniol si cel al Arminiei au spus ca este un jucator care nu intelege "limba fotbalului", cam aceeasi situatie este si la steaua acum atrenorul si fotbalistii nu "vorbesc" aceeasi limba).
*InCePaToRuL*
21-08-2007, 11:08 PM
Haideţi să schimbam subiectul...:rolleyes:
Noul autocar al Stelei, proiectat în Spania, a sosit în ţară şi a fost surprins în zona oraşului Nădlac, într-o staţie de benzină. Designul a fost gândit de Mihai Stoica înainte de a părăsi Steaua, culorile fundamentale fiind roşu şi albastru, cum de altfel era firesc, iar în lateral, pe ambele părţi sunt imprimate stema clubului şi o minge. Partea frontală este una simplă, fără decoraţiuni suplimentare, iar în spate este prezentat tot palmaresul Stelei până în anul 2007: o Cupă a Campionilor, o Supercupă a Europei, 23 titluri de campioană ale României, 20 de Cupe ale României şi 5 Supercupe Naţionale. Autocarul va intra în posesia echipei cât de curând, iar jucătorii vor avea partea de un confort excelent. Vizualizarea filmelor la DVD, telefonie, televizor, mini-toaletă şi o cameră de dormit fiind doar câteva din facilitaţi...
Imagini:
http://xs218.xs.to/xs218/07342/autocar_steaua.jpg.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs218&d=07342&f=autocar_steaua.jpg)
http://xs218.xs.to/xs218/07342/autocar_steaua_fata.jpg.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs218&d=07342&f=autocar_steaua_fata.jpg)
http://xs218.xs.to/xs218/07342/autocar_steaua_spate.jpg.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs218&d=07342&f=autocar_steaua_spate.jpg)
dragos_015
21-08-2007, 11:27 PM
E cel mai modern autocar al vreunei din tara daca nu ma insel,de avion ce se mai aude?
shinoda
22-08-2007, 02:21 AM
avion va trebe voua??? mai bine ati aduce niste jucatori mai tresariti cu care sa jucati cu adevarat fotbal decat sa dati bani pe avion. da na....fitze
sisu_stelistul
22-08-2007, 10:09 AM
Sunt de acord, nu cred ca avem nevoie de avion...oricum nu cred ca era un avion pentru Steaua ci unul al lui Gigi pe care aparea Sf. Gheorghe.
In schimb autocarul este foarte frumos, mult mai frumos decat al celorlalte echipe din tara.
Ratonu
22-08-2007, 11:57 AM
Nu-mi place spatele, trebuia folosit alb în loc de galben.
*InCePaToRuL*
22-08-2007, 12:13 PM
Galbenul este a 3 culoarea de pe echipamentul Stelei...numele şi numerele sunt pe galben...
Eu zic ca nu dadea bine roşul de pe capota cu alb:wacko: (alb-roşu)
Omega
22-08-2007, 12:34 PM
Eu zic că în loc să aibă grijă de echipă şi de gazon/stadion se aruncă bani degeaba pe autocare. La cum joacă echipa, ar merita să meargă toţi cu taxiul.
stephen
22-08-2007, 01:34 PM
Eu zic că în loc să aibă grijă de echipă şi de gazon/stadion se aruncă bani degeaba pe autocare. La cum joacă echipa, ar merita să meargă toţi cu taxiul.
Mai bine cu tramvaiul :lol:
*InCePaToRuL*
22-08-2007, 03:59 PM
...
Haide-ţi să ne amintim cine este Hagi!:alida:
:romania: http://www.youtube.com/watch?v=X_VaHZk2rHA :romania:
Sunt Român şi sunt alături de Rege:habbib: şi la bine şi la rau!
Mihnea912
22-08-2007, 04:44 PM
Omega are dreptate,echipa are un joc slab.
*InCePaToRuL*
22-08-2007, 09:43 PM
Romeo Surdu Oficial La Steaua!
Atacantul Romeo Surdu a semnat miercuri, 22 august 2007, un contract pe patru ani cu FC Steaua Bucuresti. Jucatorul transferat de la CFR Cluj va evolua cu numarul 84 pe tricou si s-a declarat foarte incantat de ideea de a juca la cel mai galonat club de fotbal din Romania.
„Sunt foarte bucuros ca am venit la Steaua, este o onoare sa apar culorile acestui club. Steaua este cea mai titrata echipa din tara noastra si mi-as dori sa castig Cupa si campionatul aici”, a declarat Surdu.
Fotbalistul spera sa se acomodeze cat mai repede la Steaua si sa inceapa imediat treaba alaturi de noii sai colegi.
De asemenea, Surdu a tinut sa mentioneze ca sosirea in Ghencea are o conotatie speciala pentru el: „Venind aici, am indeplinit visul mamei mele, pe care am pierdut-o in urma cu cinci ani si care a fost o mare stelista”.
Jucatorul va fi prezentat joi, 23 august, in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta in sala de conferinte a clubului Steaua Bucuresti.
Baftă!!!
Sper să se integreze bine in echipă...
gianni
23-08-2007, 11:06 AM
Sper ca sa inceteze tot circul acesta de la echipa. Cu cat aud mai multe, cu atat imi este mai scarba de Jiji! N-o fi Hagi cines tie ce antrenor, da` pana acum s-a descurcat!
sisu_stelistul
23-08-2007, 11:51 AM
Vad ca lumea este hotarata, am citit peste tot pe net, sunt oameni care sunt inversunati sustinatori ai lui Hagi si alti carora nu le place cum antreaza si tin cu Becali.
Eu sunt indecis...cred ca au amandoi dreptate. Becali nu ar trebui sa se bage peste antrenor, si cea mai mare greseala a lui a fost cand a iesit sa il critice pe Hagi la TV. Hagi probabil ca nu antreneaza foarte bine si se enerveaza cand vede ca la antrenament jucatorilor nu le ies executiile cum ii ieseau lui, probabil ca nici nu le explica bine ce trebuie sa faca.
Inca un motiv pentru care Becali a gresit, pana sa iasa cu declaratiile multa lume era suparata pe Hagi pentru modul in care joaca echipa si acum suporterii au trecut cu supararea pe Becali.
sisu_stelistul
23-08-2007, 11:52 AM
Scuze de dublu post...puteti sa-l stergeti pe acesta.
M.I.L.32
23-08-2007, 12:17 PM
Daca Hagi va pleca, Olaroiu ar putea reveni in Ghencea...
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=55160
st3v3-0
23-08-2007, 04:10 PM
Nu cred ca Olaroiu ar mai reveni la Steaua daca Hagi e dat afara:)
little_foot
23-08-2007, 05:18 PM
Vad ca lumea este hotarata, am citit peste tot pe net, sunt oameni care sunt inversunati sustinatori ai lui Hagi si alti carora nu le place cum antreaza si tin cu Becali.
Eu sunt indecis...cred ca au amandoi dreptate. Becali nu ar trebui sa se bage peste antrenor, si cea mai mare greseala a lui a fost cand a iesit sa il critice pe Hagi la TV. Hagi probabil ca nu antreneaza foarte bine si se enerveaza cand vede ca la antrenament jucatorilor nu le ies executiile cum ii ieseau lui, probabil ca nici nu le explica bine ce trebuie sa faca.
Inca un motiv pentru care Becali a gresit, pana sa iasa cu declaratiile multa lume era suparata pe Hagi pentru modul in care joaca echipa si acum suporterii au trecut cu supararea pe Becali.
Cine era suparat pe Hagi dintre suporteri? Se vedea clar neputinta jucatorilor. Hagi la meciul cu Zaglebie s-a certat cu spectatorii de la tribuna 1 sa nu-l mai conteste pe Ov. Petre. Si crede-ma ca cel putin la tribuna 1 unde am stat eu toata lumea dezaproba jocul facut de Ov. Petre si de Nicolita. Cu Becali deja s-a obisnuit lumea, nimeni nu il mai crede orice ar zice.
*InCePaToRuL*
23-08-2007, 10:11 PM
Daca Hagi va pleca, Olaroiu ar putea reveni in Ghencea...
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=55160
Eu nu cred in ipoteza asta:p
Hagi va rămane la Steaua mult timp...
sisu_stelistul
24-08-2007, 12:06 PM
Cine era suparat pe Hagi dintre suporteri? Se vedea clar neputinta jucatorilor. Hagi la meciul cu Zaglebie s-a certat cu spectatorii de la tribuna 1 sa nu-l mai conteste pe Ov. Petre. Si crede-ma ca cel putin la tribuna 1 unde am stat eu toata lumea dezaproba jocul facut de Ov. Petre si de Nicolita. Cu Becali deja s-a obisnuit lumea, nimeni nu il mai crede orice ar zice.
Au fost oameni destui chair si aici pe forum care il criticau pe Hagi pentru jocul practicat de Steaua, la stadion nu stiu ce e ca nu stau in Bucuresti :p
sunshine_claus
24-08-2007, 04:41 PM
sunt destui care de la inceput nu au avut incredere in hagi ca antrenor. Eu am fost una dintre cei care nu au apreciat aceasta lovitura de imagine a lui becali. pentru ca hagi a fost adus pentru popularitatea de care se bucura in randul microbistilor decat pentru calitatile lui (aproape inexistetnte) de antrenor.
*InCePaToRuL*
02-09-2007, 11:59 PM
Gigi Becali către MM Stoica: „Nu-ţi dai seama că dacă veneai la mine în casă şi nu-ţi cereai scuze, te luam la picioare?”
Gigi Becali şi MM Stoica s-au contrat în această seară la Fanatik Show pe tema vizitei fostului manager la palatul lui Gigi Becali. Iniţial, patronul Stelei i-a reproşat lui MM Stoica faptul că invocă numele Stelei prea des în discuţii. Apoi, discuţia a degenerat:
Gigi Becali: „Păi Mihai, nu-ţi dai seama că dacă veneai la mine în casă şi nu-ţi cereai scuze, te luam la picioare?””
MM Stoica: „Am venit să-ţi spun că «nu mi-e frică mă de badigarzii tăi», de-aia am venit. Ce-mi faci, îmi dai două picioare sau mă iei la picioare?”
Gigi Becali: „Vino tu la mine la palat mîine atunci!”
MM Stoica: „Ce-o să faci, o să mă iei la picioare. Oricum m-ai ameninţat tu, nu mi-e frică de badigarzii tăi, că mă bat. Nu mă ameninţa tu pe mine cu picioare, că-mi dai tu mie picioare”
Gigi Becali: „Nu mai fi obraznic, Mihai. Nu mai vorbi aşa”
MM Stoica: „Nu-mi vorbi mie de obrăznicie, că nu mai sunt angajatul tău. E o probă de curaj că vorbesc aşa”
Gigi Becali: „Ia dă tu o probă de curaj mîine şi vino la mine la palat. Să vezi, te dezbracă mîine băieţii sau nu ?”
MM Stoica: „Uite că nu am traseu pe acolo. Să mă dezbrace pe mine? De ce, asta faceţi voi acolo, vă dezbrăcaţi? Eu mă dezbrac noaptea cînd mă duc la culcare”
Gigi Becali: „Ai făcut circ astăzi pe culoar la Urziceni. Badigarzii mei au ordin să nu-ţi facă nimic, le-am zis că eşti nebun, dar îmi ziceau că nu mai te suportau cînd vedeau azi ce faci. N-ai de ce să-ţi fie frică de mine, că nu suntem în junglă. Dar nu mai fi obraznic”
MM Stoica: „Mă doare sufletul de Dică, îl contestă suporterii şi pe Dică eu l-am adus la Steaua”
Gigi Becali: „Cum l-ai adus tu ? L-a adus Piţurcă pe Dică, el era la Steaua”
MM Stoica: „Eu i-am zis lui Piţurcă să-l ia, el nu voia”
Gigi Becali: „Te asculta pe tine Piţurcă ca să-l aducă pe Dică la sugestia ta?”
MM Stoica: „Eu i-am adus pe Dică şi pe Petre Marin”
GB: „Mihai, tu mă cunoşti bine, ştii că eu n-am să-ţi fac niciodată rău”
MS: „Subliniază eu, n-o să-mi faci tu, o să-mi facă Fane, badigardul tău”
MS: „M-am simţit lezat”
GB: „O să vezi tu într-o zi cît de lezat o să te simţi”
MS: „Extraordinar, mă iau fiori pe firea spinării”
GB: „Bine, Michele”
MS: „Bine, Gigele”
GB: „Bine, Michele”
MS: „Bine, Gigele”
:rolf::rolf::rolf:CE PENALIIIIIIII !!!:rolf::rolf::rolf:
sisu_stelistul
03-09-2007, 12:06 AM
Nici Caragiale n-ar fi zis-o mai bine...
2 oameni foarte orgoliosi carora le sare tandara foarte usor, ce sa le faci...
dragos_015
03-09-2007, 12:07 AM
Am urmarit si eu emisiunea...o discutie foarte lunga...
stephen
03-09-2007, 08:13 AM
Bai,eu zic ca Becali asta a mai tampit decat credeam...Cum?Ameninti pe cineva cu "badigarzii" in direct la o emisiune TV,si nimeni nu ia nicio masura? Nasol ce face banul din roman...
sunshine_claus
03-09-2007, 10:23 AM
Ce se intampla ce Becali e foarte amuzant. El doar va da voua subiecte de discutie. Mie nu mi s-a parut nici o amenintare in dialogul celor doi. MM a incercat sa il provoace dar nu prea i-a iesit. Cum s-a intamplat si dupa meciul cu Urziceni de ieri cand o reporterita incerca de zor sa scoata o declaratie mai inflacarata de la Gigi, iar el spunea ca ´Mare lucru, am pierdut cu Urziceni. Noi suntem acum in grupe, nu ma intereseaza pe mine de Urziceni.´Donsoara continua: Dar totusi ati pierdut...bla-bla-bla. Gigi a demonstrat ca poate ramane si calm si i-a zis ca nu il intereseaza. Au pierdut un meci asta e. Deci `declaratiile` pe care noi le vedem de cele mai multe ori la Becali sunt provocate de intrebarile agasante ale reporterilor in cautare de senzational si de scandal. (de vazut si Basescu cu reportera acelasi lucru) sau sunt extrase din declaratii si puse in asemenea hal incat zica ca acum ala ii omoara pe toti. Bv Gigi.
gianni
04-09-2007, 10:27 AM
Pe fata se "rup" si prin spate se pupa! De interpretat asa cum vreti!Intre Becali si Stoica sunt interese mult mai mari!
Cat despre jocul Stelei, eu zic ca inca nu merge asa cum trebuie, dar sunt semne de imbunatatire!
*InCePaToRuL*
06-09-2007, 06:03 PM
http://www.stelisti.ro/index/VIDEO__Elton_da_recital_la_Al_Na.html
Ce jucător a pierdut Steaua:alida:
dragos_015
06-09-2007, 07:23 PM
Nu cred ca vom mai avea prea curand un asemenea jucator in Romania...
Jokes
06-09-2007, 07:31 PM
La steaua nici nu putea juca asa.Era in contra timp total din cauza diferentei de viteza.
sisu_stelistul
06-09-2007, 10:07 PM
Acolo ati vazut cum pasau toti, la Steaua cand dadea cate o pasa din aceasta se chinuiau s-o prinda. Este un jucator bunicel, dar care s-ar integra greu intr-o echipa romaneasca.
*InCePaToRuL*
06-09-2007, 11:10 PM
Jucătorul Stelei şi-a pierdut Tatăl.
Codoleanţe Cernea.:(
dragos_015
07-09-2007, 01:11 AM
R.I.P. Cernea Senior
gianni
10-09-2007, 10:29 AM
Nu avea cu cine sa joace Elton la Steaua. Este o clara diferenta intre Al Nasr si Steaua. Acolo se practica un fotbal in viteza, pe cand la noi totul era lent.
champion
10-09-2007, 11:19 AM
Ati citit ce a declarat Olaroiu ? :eek:
sisu_stelistul
10-09-2007, 12:36 PM
Da....mi se pare normal ce a declarat. Eu inclin sa-l cred pe el, mai ales ca a avut rezultate acolo, de ce ar vrea sa se intoarca? Atunci nu mai pleca.
gianni
10-09-2007, 01:05 PM
Pai niciun om normal n-ar antrena Steaua in conditiile in care Becali se "baga" peste tot (nu se pune cazul lui Hagi care iubeste Steaua mai presus de orice).
Declaratia lui Oli mi se pare putin cam "nesimtita". Putea fi mai rezervat in declaratiile lui.
dragos_015
10-09-2007, 09:36 PM
Da... si mie mi s-a parut cam nesimtit Oli...
gianni
11-09-2007, 11:09 AM
Cred ca ar trebui Hagi lasat sa vedem de ce este capabil. Pana una-alta, ne-a calificat si el in Liga Campionilor!
liquid
11-09-2007, 11:25 AM
Cred ca ar trebui Hagi lasat sa vedem de ce este capabil. Pana una-alta, ne-a calificat si el in Liga Campionilor!
ne-am calificat, ne-am calificat dar CUM? ne-am calificat :| (in 4 labe in fata unori anonimi)
P.S nu mai zic de campionat, puncte pierdute aiurea (si oierul sa taca "eh un meci pierdut"...dar 3 puncte foarte importante pierdute :|)
liquid
11-09-2007, 11:26 AM
ne-am calificat, ne-am calificat dar CUM ne-am calificat? :| (in 4 labe in fata unori anonimi)
P.S nu mai zic de campionat, puncte pierdute aiurea (si oierul sa taca "eh un meci pierdut"...dar 3 puncte foarte importante pierdute :|)
champion
11-09-2007, 01:58 PM
L-a atacat si pe Balint, pe care-l respect ... a fost un mare jucator. :|
gianni
11-09-2007, 02:34 PM
Steaua poate si o sa castige campionatul anul acesta! Faptul ca avem la dispozitie un lot valoros, ca multi dintre cei indisponibili au fost recuperati ma duc cu gandul la posibilitatea formarii unei echipe mult mai ofensive. Lipsa unui varf "vitezist", vorba lui Becali, se face simtita. Avem atacanti masivi (Zaharia, Iacob), dar n-avem om de gol, care sa o bage-n ate fara probleme.
Marea problema a noastra la ora actuala este aceea ca nu s-au sudat relatiile de joc. Derby-ul cu Rapid va demonstra daca avem valoare sau nu. Ne trebuie neaparat o victorie.
Mihnea912
16-09-2007, 11:50 AM
Eu sper sa castige meciul de azi pentru ca daca ei castiga azi si CFR Cluj la fel CFR va trece pe locul intai. :) Par profitor dar asta e fotbalul. :p
sunshine_claus
17-09-2007, 08:57 AM
Nu am avut rabdare sa ma uit aseara la meci. Any way am auzit ca Zapada si-a facut treaba foarte bine. Ma bucur. Imi pare rau ca nu am castigat chiar nu stiu cum a jucat echipa. Daca imi puteti spune ce impresii ati avut....
*InCePaToRuL*
17-09-2007, 09:54 AM
Nu am avut rabdare sa ma uit aseara la meci. Any way am auzit ca Zapada si-a facut treaba foarte bine. Ma bucur. Imi pare rau ca nu am castigat chiar nu stiu cum a jucat echipa. Daca imi puteti spune ce impresii ati avut....
Un meci foarte slab, cu puţine faze de poartă şi cu un rezultat echitabil.
gianni
17-09-2007, 11:47 AM
Prea tacticizat! S-a jucat pentru puncte, nu pentru spectacol. Zapata a mentinut scorul alb prin interventiile sale. Parca suntem in pana de idei si miercuri avem un meci important.
sisu_stelistul
17-09-2007, 04:31 PM
Iar l-a apucat pe Becali.
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=59013
Mihnea912
17-09-2007, 05:51 PM
Destul de bine a jucat Steaua dar a facut foarte multe greseli,la fel ca Rapid.Ca portar mi-a placut de Coman.A avut niste interventii exceptionale,desigur poate mi s-a parut ca Coman a jucat mai bine pentru ca Rapid a fost mai mult atacata de catre Steaua in repriza a 2-a.Gianni de o vreme Steaua nu a mai jucat pentru spectacol,mai ales ca zdreanta de Becali da cat mai multi bani pentru rezultate si nu ii pasa de joc.,,Ce face si ciobanu' face si oaia" :p
gianni
18-09-2007, 03:07 PM
Becali crede ca prin aceste "iesiri' poate produce rezultate mai bune la echipa. steaua are nevoie de marcatori, de oameni de gol. Apararea este in regula, portarul este in regula, mijlocul merge cat de cat, dar in faza de atac suntem in groapa. Neaga, de cand a venit a dat doar un gol, Zaharia, nu a dat randamentul scontat, Surdu nu este cartea castigatoare, Iacob trebuie sa se refaca, Badea este un huligan. Atunci cine?
Profethu
18-09-2007, 03:51 PM
Becali nu se gandeste la personalitatea jucatorului sau la mandria acestuia...El se "sparge aiurea in figuri"...Dc nu antreneaza el Steaua?...De ce la o echipa in afara nu auzim asemenea scandaluri?...Ex. la Chelsea Abramovich sa-i zica lui Mourinho "ba esti praf..Ranieri care a fost inaintea ta era mai bun si sa nu-l mai bagi pe Shevchenko ca nu-mi place mie cum ii sta parul din nas"...In campionatele mari nu se intampla aceste lucruri deoarece OAMENII SUNT C I V I L I Z A T I...
gianni
18-09-2007, 04:47 PM
Din pacate, la noi, totul este mai altfel! Nu se pune atat de multa presiune pe jucatori si antrenor! Oare atat de cerber este Hagi la antrenamente de tremura jucatorii pe ei?
Profethu
18-09-2007, 05:30 PM
Oare atat de cerber este Hagi la antrenamente de tremura jucatorii pe ei?
Nu stiu ce sa mai cred despre conducerea stelei...SI Adrian Ilie s-a ajuns mare manager incat il judeca pe Hagi...Citat din delcaratia sa : "Nu cred că sunt jucătorii speriaţi de Hagi. Nu au de ce. Nu cred că Hagi a speriat până acum pe nimeni."..Cred ca va dati seama unde "bate" Adi Ilie in aceasta declaratie...In locul lui Hagi plecam de mult timp daca e cum s-a zis in prea ca toti sunt impotriva sa si jucatorii si patronul si toata conducerea...Dupa parerea mea Argaseala este singurul cu "capul pe umeri" la Steaua...Oricum pronostic Slavia Praga-Steaua 1x
Mihnea912
18-09-2007, 08:10 PM
Daca Becali e atat de priceput,sa se apuce el sa antreneze echipa. :D Adrian Ilie il cam copiaza pe Gigi.Aceasta cred ca ar fi singura modalitate prin care cineva poate sa stea la echipa,sa ii dea crezare lui Gigi Becali la orice spune.
gianni
19-09-2007, 10:34 AM
Steaua la momentul actual este o mare porcarie. La nivel de patronat si conducere este o porcarie de mai multi ani. Hagi trebuia sa plece fara sa stea pe ganduri, dar este munca lui in joc, renumele sau terfelit pe care trebuie sa-l reabiliteze. Nu, Hagi o sa plece abia atunci cand o sa aiba realizari notabile, ca sa-i arate lui Jiji ca este un antrenor bun. Totul este sa-l ajute si echipa.
Sincer, pentru banii si conditiile oferite, daca as fi jucator as manca pamantul.
Hagi isi da seama ca daca pleaca si de la Steaua, s-a dus cariera lui. oricum, imi vine greu sa cred ca va mai cocheta in viitor cu pozitia de antrenor. In locul lui ramaneam sa-mi intretin hotelul si sa zambesc in poze pentru actiuni caritabile.
shinoda
19-09-2007, 01:54 PM
Hagi isi da seama ca daca pleaca si de la Steaua, s-a dus cariera lui. oricum, imi vine greu sa cred ca va mai cocheta in viitor cu pozitia de antrenor. In locul lui ramaneam sa-mi intretin hotelul si sa zambesc in poze pentru actiuni caritabile.
Gandeste-te ca poate ii este greu sa stea departe de gazon, de fotbal. Greseala care a facut-o a fost ca si-a inceput cariera de antrenor la echipe galonate. Trebuia sa inceapa cu echipe mai mici, unde nu exista multa presiune, sa capete experienta si apoi sa faca pasul catre o echipa mai titrata. Este insa posibil sa nu fie facut pentru meseria de antrenor. Daca ai fost un mare jucator nu este obligatoriu sa fii si bun antrenor.
sunshine_claus
19-09-2007, 02:02 PM
Dragii mei, in primul rand buna dimineata. Apoi v-ati pornit toti impotriva lu Becali... Ala e nebun, recunosc ca vorbeste gura fara el, ca e coleric si cum mai vreti voi, dar are motive. STEAUA NU JOACA NIMIC. E normal sa isi doreasca rezultate. Miercuri avem un meci foarte important, capital, nu cum zice Hagi, ca el e specialist in astea, meciul nu e chiar atat de important ca suntem la inceput. Daca meciul cu Slavia care trebuie castigat tu zici ca rezultatele acum nu conteaza, pai cu cine vrei cu Arsenal? Hagi a tinut sa sublinieze ca jocul cu Slavia nu este unul capital. "Nu e un meci decisiv, este abia primul meci din grupa. Fiecare echipa va încerca sa câstige puncte, dar sa nu uitam ca mai sunt alte cinci partide". Dupa asemenea declaratie eu inteleg ca stie ca nu e in stare sa castige. Iar eu una pe el il vad principalul vinovat pentru tot ce se intampla acum la Steaua. Si revin la declaratia lui, da alte cinci partide cu Arsenal, la care speri sa faci egal si cu Sevilla, la fel speri egal. Statistic Slavia este mai slab cotata ca noi rezulta trebuie sa castigam, rezulta meciul e capital. Iar Becali nu e chiar tampit. Daca il vezi ca e nebun, expica-i ma care e problema cu frumosul, nu fa invers decat vrea el, ca atunci ai rezultatele care le ai. Toti suntem de acord ca Steaua joaca mai rau ca in curtea scolii. NU ARE TACTICA DE JOC. Si antrenorul gandeste tactica, nu jucatorii, ca nu le zici: Ba intrati si vedeti voi ce faceti acolo, care pe unde apuca. Imi pare rau ca e atmosfera asta la Steaua, Oli nu trebuia sa plece pentru ca asa prost cum il considerati voi ca antrenor, cu el s-a calificat echipa in UCL si pe vremea lui era liniste la echipa nu era scandalul asta de acum. "Cu Oli a fost altceva, el a fost profesor de fotbal pentru mine. Cu el îmi permiteam sa vorbesc, daca voiam ceva si nu se putea îmi explica de ce. Cu Hagi e alta comunicare"(Becali) adica nu e deloc, concluzionez eu.
Ratonu
19-09-2007, 02:45 PM
Steaua la momentul actual este o mare porcarie. L anivel de patronat si conducere este o porcarie de mai multi ani. Hagi trebuia sa plece fara sa stea pe ganduri, dar este munca lui in joc, renumele sau terfelit pe care trebuie sa-l reabiliteze. Nu, Hagi o sa plece abia atunci cand o sa aiba realizari notabile, ca sa-i arate lui Jiji ca este un antrenor bun. Totul este sa-l ajute si echipa.
Sincer, pentru banii si conditiile oferite, daca as fi jucator as manca pamantul.
Da, corect. Sper (pentru Hagi, în primul rând) ca acele rezultate notabile să vină, până la urmă, pentru că nu mai există cale de întoarcere. Dacă Gică pleca de când a început Becali să publice lucruri care nu trebuie să scape din anturajul clubului, era altceva, acum riscă să fie umilit în continuare de acel derbedeu care se crede omnipotent şi omniscient, iar eu nu suport să văd aşa ceva. E vorba de idolul copilăriei mele (şi al câtor altora?), FFS.
DeadHope
19-09-2007, 08:21 PM
Steaua in momentul asta e plina de multe multe probleme, toate cauzate de Becali.
In primul rand, faptul ca face discriminari pe fata (si in presa) intre jucatori aduce destabilizare. In al 2-lea rand, atat timp cat el face echipa, rolul lui Hagi este exact 0. Din pacate, asa cum zicea si meneseul, daca Hagi pleaca acum, s-a facut praf cariera lui. A renuntat de prea multe ori la echipe ca sa nu fie o problema.
Ce e pacat, e ca Steaua are (si a avut) in lot cativa jucatori buni, marginalizati de un bou cu pretentii de vaca.
Eu sincer, cred inca si in Andrey... Golanski joaca tot mai bine...
dragos_015
19-09-2007, 08:25 PM
Steaua in momentul asta e plina de multe multe probleme, toate cauzate de Becali.
In primul rand, faptul ca face discriminari pe fata (si in presa) intre jucatori aduce destabilizare. In al 2-lea rand, atat timp cat el face echipa, rolul lui Hagi este exact 0. Din pacate, asa cum zicea si meneseul, daca Hagi pleaca acum, s-a facut praf cariera lui. A renuntat de prea multe ori la echipe ca sa nu fie o problema.
Ce e pacat, e ca Steaua are (si a avut) in lot cativa jucatori buni, marginalizati de un bou cu pretentii de vaca.
Eu sincer, cred inca si in Andrey... Golanski joaca tot mai bine...
Si eu cred in acesti jucatori,pacat ca pe Andrey l-a bagat intr-un apartament la marginea orasului doar ca sa plece si cred ca nici pe Golanski nu il va lasa sa isi demonstreze valoarea ...
yahoo
19-09-2007, 10:11 PM
Vai ce dau cehii astia cu Steaua de pamant. Am ramas crucit cand am vazut ce face ala!
*InCePaToRuL*
19-09-2007, 10:34 PM
Ce rusinos...
Nici nu am ce sa zic...
stephen
19-09-2007, 10:37 PM
Da,deci 2-1.Nu inteleg de ce va mirati...cehii astia au eliminat-o pe Ajax...l-au eliminat pe robotul ala de dat goluri Klaas Jan Huntelaar deci era evident ca Steaua in starea ei deplorabila nu va face mare lucru.Daca ar fi evoluat ca la Kiev,ii batea pe Slavia una-doua,dar n-au facut-o...
Imi pare rau ca au pierdut,ca s-au zbatut,dar toata echipa e cam ruginita.Astept din partea lui Jiji sa vad de unde sar alea 12 puncte...Poate bate in Ghencea cu 3-1 de exemplu,sperand ca si Slavia pierde cu Sevilla si Arsenal si poate ia totusi locul 3.Ar fi un sezon prea urat,si dupa aceea s-ar concentra prea tare pe campionat :P
Sunt curios ce face Hagi...
dragos_015
19-09-2007, 10:38 PM
Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....bECALI afara din Ghencea....Hagi tot respectul ca jucator dar ca antrenor e un zero....
Vai ce dau cehii astia cu Steaua de pamant. Am ramas crucit cand am vazut ce face ala!
Daca ii iesea driblingul ala devenea idolul meu. :wub:
dragos_015
19-09-2007, 10:47 PM
Jucatori de 300.000$ sau chiar mai putin ne-au ironizat ... iar jucatori adusi cu surle si trambite ca Ov. Petre ,Cristocea,Surdu sau chiar Badoi(a 2-a repriza) au dezamagit...
shinoda
19-09-2007, 11:07 PM
vai vai, faceti coeficientul de cacao :p
yahoo
19-09-2007, 11:53 PM
Si-au facut-o cu mana lor pan' la urma. Cu declaratii razboinice, 12 puncte, 6 in dubla cu Slavia. Le-au bagat cehii aia un fotbal in cap. Pur si simplu am ramas blocat cand am vazut ce face anonimul ala! Cel mai tare dribling pe care l-am vazut pana acuma!
liquid
20-09-2007, 06:43 AM
Amin! :|. Mijlocul de tot cacatul, ca de obicei a jucat cu lovin si ov petre si avea speranta sa castige . L-a vandut pe paraschiv, l-a cumparat pe plesan asta s-a rupt pentru 6 luni si nu a cumparat nimic in loc.
P.S traiasca lui zapata ca altfel veneam cu caruta de goluri acasa.
Omega
20-09-2007, 09:06 AM
Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....bECALI afara din Ghencea....Hagi tot respectul ca jucator dar ca antrenor e un zero....
Păi de ce e zero ? Eu zic că rolul lui e 0. A zis Becali să nu-i bage pe Golansky şi pe Zaharia şi a făcut ca el. Eu zic că Becali ăsta e un mare IDIOT că se bagă şi că nu-l lasă pe Hagi în pace. Să-şi vadă de oile lui. Mai vrea să candideze şi la presedinţie, când singura impresie pe care o lasă poporului e aceea de dictator retardat. Întreaga vină e a lui. Echipa a jucat stresată, de antrenor nu mai zic nimic. Mi-a plăcut de felul în care a jucat Bănel. Dacă lucrurile vor continua aşa, probabil că vom termina cu 0 puncte în ligă iar Becali îl va aduce pe iubitul lui de Olăroiu şi-l va da pe Gică Hagi afară.
gianni
20-09-2007, 09:56 AM
Imi mentin parerea exprimata mai sus, mai ales ca aseara "antrenorul" Jiji Becali a "reusit" performanta de a "manca bataie" de la o echipa careia nu-i dadea nicio sansa. Halal, Becali!
Am fost, sunt si voi fi stelist, indiferent de ceea ce se intampla la echipa si, desi parerea mea si a noastra, in general, nu prea conteaza, cred ca Becali este o mare hahalera.
Cat despre meciul de aseara: Zapata, un portar care a ajutat Steaua foarte mult, Goian a gresit, dar si-a rascumparat greseala, Badoi, nu-si gaseste locul la Steaua, Dica, o mare speranta moarta ( nu-i exclus, ca pe viitor, Dica sa nu mai fie in vizorul niciunei echipe mari) si ma opresc aici. Hagi poate ca vrea, dar nu este lasat sa antreneze. Atat timp cat o sa-ti faca altcineva echipa, nu cred ca te poti numi antrenor. Cred ca Hagi este doar secundul lui Becali.
Hagi nu poate, nu ca nu e lasat. El nu e antrenor, daca avea rezultate si echipa juca bine, Becali nu-i mai dadea ordine, dar cand nu esti in stare sa organizezi echipa si ai drept golgheter un fundas, nu mai e nimic de zis.
sunshine_claus
20-09-2007, 11:57 AM
Sunt perfect de acord cu mns. Recunosc ca Becali isi cam depaseste atributiunile cu mult, dar daca antrenorul, oricare e el, isi face treaba bine, Becali oricat de idiot e, nu se baga peste el.
Hai sa vedeti ce spun suporteri stelisti pe blogul gsp:
Acum trei luni Hagi spunea că Steaua nu este echipa să se bată la locul 2. Avea mare dreptate că prin priceperea lui a dus-o deocamdată pe locul 7. La ce joacă acum va mai coborî şi de acolo" Ionel Gherghiceanu
"Becali are dreptate. De cînd e Hagi, Steaua nu mai e Steaua, parcă a jucat o echipă din Liga a II-a cu Rapid. Dar ca să nu-l mai critice atît, să-l dea o dată afară, ca să înceapă şi Steaua să joace fotbal"Dragos_Z
"Regele Hagi se va răzbuna pe Slavia Praga miercuri, cu Bădoi pe dreapta şi în faţă cu Neaga, Iacob şi Surdu"Tosi
"Cu Zaharia are dreptate. Dar cu Golanski n-are deloc. Cum poate Becali să-l compare pe Bădoi cu Golanski? Nu există termen de comparaţie!"Cristiano Stelistul
"Sîntem varză! Am dat patru goluri în şase etape. Sîntem de rîsul ţării. Avem pretenţii de Liga Campionilor! Nu jucăm nici în Cupa UEFA în halul ăsta. Ruşine! Voi faceţi de rîs istoria clubului. Plecaţi cu toţi de la echipă!"nacu_alex06
"Becali, unde sînt Elton, Thereau, Boştină, Paraschiv şi MM? Vei distruge echipa! Degeaba ai băgat 10 milioane dacă n-ai antrenor şi conducător!"
stelist_disperat
"Cu echipa asta nu facem mai mult de un punct în Liga Campionilor. Acasă, cu Slavia"Steaua
"Este doar începutul pentru Steaua. Urmează marea dramă şi poate trezirea, deşi e greu de crezut cu nişte stelişti infatuaţi, cu fobia caprei vecinului"
Deceneu
"Hagi nu este încă un antrenor! Trăieşte din amintirile jucătorului fantezist. Hagi este naiv şi nu va mai sta mult la această echipă!"Sorensen
"N-are Hagi nici o vină pentru meciul cu Rapid. Meciul a fost slab, ca toate meciurile Stelei din vara-toamna asta. Vina îi aparţine lui Gigi că l-a adus pe Hagi!"andrei_tudor
DeadHope
20-09-2007, 01:33 PM
Hagi nu poate, nu ca nu e lasat. El nu e antrenor, daca avea rezultate si echipa juca bine, Becali nu-i mai dadea ordine, dar cand nu esti in stare sa organizezi echipa si ai drept golgheter un fundas, nu mai e nimic de zis.
Hagi nu poate si nici nu e lasat. El nu a reusit sa demonstreze niciunde pana acum, nici la Bursa, nici la Galata (cupa aia castigata nu e a lui, avea echipa facuta), nici la Timisoara. Si cu atat mai putin va reusi sa demonstreze ceva la Steaua, unde Becali se baga incontinuu peste el.
Cred ca Hagi, daca vrea sa-si salveze cariera de "mare" antrenor, ar trebui sa preia o echipa mica dintr-o tara si mai mica, sa prinda experienta acolo.
Iar Becali, daca vrea sa salveze pe Steaua, sa se dea de trei ori peste cap ca si calu` lu` Fat Frumos si sa se transforme in ... ma rog, opusul lui de acum
*InCePaToRuL*
20-09-2007, 02:01 PM
Chiar dacă am ţinut mereu să îi iau apărarea lui Hagi că este un antrenor bun că este la început...
Hagi este (momentan) un antrenor de divizii secunde.
Cât despre oier m-am săturat de el, nu există vreo posibilitate sa fie dat afară? O să incepem iar meci de meci sa îl înjurăm 90 min poate se trezeşte!!!
Cât despre echipă, nu ai cum să îl ţii pe Golanski pe bancă!
Nu ai cum să nu joci cu Neaga, poate nu aţi observat dar el chiar dacă nu da goluri meci de meci face şi faza defensivă, aleargă mult şi dă şi pase decisive.
Am să remarc 3 jucători din meciul de aseară:
Goian care este un super jucător dar care arată valoarea Stelei, nu poţi ca fundaşi să fi golgeterul echipei.
Nicolită care a alergat de a rupt pământul, a dat centrări bune, a salvat câteva mingii, şi a prins nişte mingii ca şi pierdute.
Zapata(Rufay) un portar cu o mare experientă, care deocamdată demonstrează că este un portar de valoare.
Şi la bine şi la rau eu rămân nu mai cu EA...:romania:
Profethu
20-09-2007, 02:24 PM
Becali se lauda ca el face de toate castiga la Praga si uitati ce se intamplat!? Cehii au dat o lectie de fotbal stelistilor...Oricum nu cred ca reuseste sa adune mai mult de 3 pct Steaua...mai ales ca Arsenal e in forma(Primul Loc in Premier League + Arsenal-Sevilla 3-0) , Sevilla este pe val in Primera Division si SLavia Praga este...Slavia Praga cea care am cunoscut-o aseara...
dragos_015
20-09-2007, 02:53 PM
HAGI A DEMISIONAT DE LA STEAUA!
Inevitabilul s-a produs! Hagi a hotarat sa se desparta de Steaua si a parasit echipa din Ghencea.
Dupa cateva rezultate nefavorabile si dupa un debut "cu stangul" in grupele Champions League, Hagi a ales sa demisioneze si sa scape totodata de presiunea fantastica la care era supus de Gigi Becali. Sursa : http://www.sport.ro
Jokes
20-09-2007, 02:54 PM
Asta a si asteptat Becali.Acum o sa apara comentariile ironice ale oierului.
dragos_015
20-09-2007, 02:56 PM
Sper sa nu vina Oli ...ar fi bine sa vina Rednic dar la ce faze face Becali nu cred ca va veni alt antrenor decat Oli...
*InCePaToRuL*
20-09-2007, 02:58 PM
HAGI A DEMISIONAT DE LA STEAUA!
Inevitabilul s-a produs! Hagi a hotarat sa se desparta de Steaua si a parasit echipa din Ghencea.
Dupa cateva rezultate nefavorabile si dupa un debut "cu stangul" in grupele Champions League, Hagi a ales sa demisioneze si sa scape totodata de presiunea fantastica la care era supus de Gigi Becali. Sursa : http://www.sport.ro
ESTE OFICIAL!
Cât despre C.L. sper să batem pe Slavia acasă cu minim 1-0 şi aşa să luăm locul 3. (Sperând că Slavia nu scoate niciun punct cu Arsenal şi Sevilia)
P.S. Lasă că va fi oierul antrenor. Că oricum el este de vro 3 ani.
adyganea
20-09-2007, 02:58 PM
Sper sa vina Protasov :) sau un antrenor bun (strain) Nu stiu ce roman mai vine cand stie ce face Beecali
Saint
20-09-2007, 02:59 PM
Sper sa refuze Oli, sa vina Rednic. Cel mai mult mi-ar placea sa revina Protasov, dar nu cred ca se va intampla :alida:
Macar am scapat de Hagi. Daca am scapa si de Becali ar fi foarte bine ;)
DeadHope
20-09-2007, 03:11 PM
Va veni un Neica Nimeni, care sa inghita porcariile becaliene.
Cat despre Hagi, eu zic ori sa incerce altceva (manager, baiat de mingi, etc.), ori sa se duca la vreo echipa mica, unde sa faca tot ce vrea.
Vai de Steaua noastra...
*InCePaToRuL*
20-09-2007, 03:15 PM
Adrian Ilie: "Cred ca Pedrazzini va ramane pana la iarna"
La 16.30 pe sport.ro se va discuta plecarea lui hagi.
Offf Steaua in delir:alida:
Mutombo
20-09-2007, 03:35 PM
Hagi a plecat de la toate echipele la care a antrenat cu coada intre picioare. La steaua a fost ceva asemanator cu poli timisoara - cand a plecat olaroiu echipa era pe 3-4, hagi a dus-o pe 8. Acum macar a lasat steaua pe 7. Poate acuma Gigi o sa-l puna antrenor pe finu Radoi, ca oricum nu joaca.:rolleyes:
Profethu
20-09-2007, 04:33 PM
Hagi mai are multe de invatat pana va fi un antrenor mare cum a fost din postura jucator...ar trebui sa faca ca Lucescu Jr sa preia o echipa mica sa invete sa sa antreneze si dupa poate va ajunge ceva..Oricum are abea vreo 37 ani ...mai are timp inca vreo 30 ani sa antreneze...Cel mai bun lucru care i s-a intamplat stelei in acest sezon este plecarea lui Hagi
liquid
20-09-2007, 04:36 PM
Sincer imi pare bine ca a plecat. Acum sa vedem pe cine aduce oierul, cui o sa mai dea biletele cu echipa :|
Jokes
20-09-2007, 05:12 PM
Hagi mai are multe de invatat pana va fi un antrenor mare cum a fost din postura jucator...ar trebui sa faca ca Lucescu Jr sa preia o echipa mica sa invete sa sa antreneze si dupa poate va ajunge ceva..Oricum are abea vreo 37 ani ...mai are timp inca vreo 30 ani sa antreneze...Cel mai bun lucru care i s-a intamplat stelei in acest sezon este plecarea lui Hagi
Hagi are 42 de ani. :p
*InCePaToRuL*
20-09-2007, 05:25 PM
Am trait momente penibile. Penibile! Sa primesti telefon de sus, pe banca, sa ti se spuna cine sa intre.... Am ramas mut. Una e sa discutam ca de la patron la antrenor, e corect, dar alta e sa impui si daca nu faci sa fii dat afara. Pai, de ce mai stam la antrenament toata saptamina?"
"Prin '87, eu i-am deschis lui Gigi poarta aici, in Ghencea. Acum el ma da afara. Asta e. Ii doresc succes!"
Hagi chiar dacă nu este un antrenor bun, măcar trebuia lăsat în pace.
De aceasta a reusit atâta Protasov pentru că el nu vorbea de loc cu oierul.
Profethu
20-09-2007, 05:39 PM
Hagi are 42 de ani. :p
Am zis ca nu stiu sigur:p..oricum are o varsta frageda pt un antrenor:)...CHiar ca este penibil ..cum sa dai telefon antrenorului sa-i spui pe cine sa bage?...Ciobaninho nu inteleg de ce nu isi ia licenta sa antreneze el STeaua...Cred ca antrenorii care vor fi ofertati de Steaua se vor gandi de 2 ori inate sa preia Steaua...Steaua nu a catsigat pt ca JiJi s-a bagat el sa faca echipa...el e ma Gigi Mourinho
yahoo
20-09-2007, 06:00 PM
Becali Pe Protv :d =))
sorin
20-09-2007, 06:41 PM
Sincer imi pare bine ca a plecat. Acum sa vedem pe cine aduce oierul, cui o sa mai dea biletele cu echipa :|
La Steaua trebuie un antrenor strain!Poate si datorita faptului ca au o alta mentalitate dar si datorita faptului ca Gigi nu o sa se bage niciodata peste decizile lor.Pentru ca nu cunoaste limba:p.
*InCePaToRuL*
20-09-2007, 07:26 PM
Oierul distruge fenomenul "STEAUA", eu sincer nu ştiu ce antrenor ar veni la steaua şi să respecte mofturile oierului(ăla care va veni şi va accepta mofturile oierului ăla nu este antrenor).
Cât timp va rămâne Pedrazzini la Steaua oierul va face echipa...
Deci până în retur vom vedea o echipă, Steaua condusă de oier.
:unsure:
Profethu
20-09-2007, 07:38 PM
Oierul distruge fenomenul "STEAUA", eu sincer nu ştiu ce antrenor ar veni la steaua şi să respecte mofturile oierului(ăla care va veni şi va accepta mofturile oierului ăla nu este antrenor).
Deci ramane ca voi stelistii sa sperati ca Steaua va iesi in primele 10 echipe pana la sfarsitul turului:))
Razor
20-09-2007, 07:41 PM
Ai dreptate incepatorule:(....gigi asta e nebun.....l-a sunat in timpul meciului sa-i spuna ce sa faca.....pariez ca cu piturca nu facea asa.....trebuia sa-l lase pe hagi sa faca echipa, de aia ii antrenor, ca gigi habar n-are de fotbal :(...un exemplu ii faza cu zaharia...ooo...cel mai bun cel mai bun ....si acuma zice ca ii cel mai slab, si sa nu-l mai bage :(.....sper sa nu ajung sa-mi fie rusine ca sunt stelist:(
*InCePaToRuL*
20-09-2007, 07:47 PM
Ai dreptate incepatorule:(....gigi asta e nebun.....l-a sunat in timpul meciului sa-i spuna ce sa faca.....pariez ca cu piturca nu facea asa.....trebuia sa-l lase pe hagi sa faca echipa, de aia ii antrenor, ca gigi habar n-are de fotbal :(...un exemplu ii faza cu zaharia...ooo...cel mai bun cel mai bun ....si acuma zice ca ii cel mai slab, si sa nu-l mai bage :(.....sper sa nu ajung sa-mi fie rusine ca sunt stelist:(
"pariez ca cu piturca nu facea asa"
În fata lui Piturcă era un mieluşel!
----------------------------------------------
"..sper sa nu ajung sa-mi fie rusine ca sunt stelist"
NICIODATĂ!
sisu_stelistul
20-09-2007, 07:54 PM
Cu Piturca nu facea asa, dar nici rezultatele pe vremea lui Piti nu erau multumitoare. La fel ca si pe vremea lui Hagi, nici eu nu sunt de acord cu comportamentul lui Gigi, mai bine nu-l aducea de la inceput.
M.I.L.32
21-09-2007, 08:30 AM
BECALI e un "Taran cu bani" care a facut tot ce a vrut el de cativa ani si o sa faca tot ce vrea el in continuare... :mad:
gianni
21-09-2007, 09:15 AM
Consider ca venirea lui Olaroiu la Steaua nu cred ca se poate produce, avand in vedere faptul ca are un contract solid in Emirate si foarte bine platit. Repet, extraordinar de bine platit.
Poate ar fi bine sa revina Protasov, desi la actuala echipa nu prea a avut rezultate notabile.
Daca o sa fie Pedrazzini pe banca tehnica, Steaua o sa termine turul undeva in plutonul fruntas din coada clasamnetului.
O fi fost dinamovist, dar Rednic este un antrenor bun.
sisu_stelistul
21-09-2007, 09:39 AM
Poate s-o descurca Pedrazzini, a fost mult timp secund si antenor pe la echipe de tineret. E momentul sa faca pasul catre antrenor principal. Sper sa aibe rezultate bune, daca nu momentan nu stiu care ar fi o solutie. Nu cred ca ar pleca OLI acum din Emirate, poate doar la iarna.
Jokes
21-09-2007, 12:13 PM
Nu pleaca deloc din moment ce nu are nici o clauza de reziliere.Poate doar la sfarsitul contractului.
JohnnyUSA
21-09-2007, 01:49 PM
Singura solutie este sa plece Gigi...totul este terminat, Steaua acuala nu este Steaua ce o stiam noi, imi pare rau s-o spun, deja mi-e lehamite de ce se intampla acolo.
DeadHope
21-09-2007, 03:19 PM
La Steaua acum oricine ar veni antrenor e acelasi lucru. Vedeti voi, asa cum zice si JohnnyUSA, problema nu se pune sa vina cineva, ci sa plece o anume bovina din conducere. Pana atunci, nu stiu daca se poate indrepta ceva.
Inchipuiti-va Steaua cu un conducator care sa aiba banii bovinei si un IQ de macar 80-90 de puncte.
*InCePaToRuL*
21-09-2007, 10:22 PM
Până în retur o să vedeţi o echipă antrenată de oier:injur:
Iar cât despre Oli au zis arabii că dacă îi da oierul 5 milioane salariu,arabii îi dau 10 milioane...
Deci Oli nu va pleca în curând de la arabi.
Saint
22-09-2007, 09:29 AM
Nu e vorba de salariu, ai auzit ca ZerOli ar pleca de acolo lasand banii.
Cred ca Pedrazzini (sau cum s-o fii scriind) o sa faca treaba buna ;)
LE: Eu cred ca problema la Steaua e Jiji si Ov. Petre ;)
Mihnea912
22-09-2007, 07:50 PM
Hands-ul lui O.Petre a fost o prostie si din cauza lui Steaua trage consecintele .Magarul de Becali vrea numai victorii si daca ia bataie da pe antrenor afara.Pai cum am mai spus daca Becali e atat de bun sa isi antreneze singur echipa si sa ne lase in pace.
little_foot
22-09-2007, 08:10 PM
Imi pare rau de egalul scos de Steaua insa pana ce Becali nu va intelege ca nu terbuie sa se bage in alcatuirea echipei si ca de-asta postul de patron si cel de antrenor sunt doua lucruri distincte Steaua nu va face treaba. Singurul lucru demn de respect facut de becali in ultimul timp a fost faptul ca l-a dat afara din loja pe Corsicanu' cand acesta incepuse sa-i provoace pe suporterii stelisti de la tribuna I.
Saint
22-09-2007, 08:53 PM
Cand ma gandesc ca foarte multi suporteri nu-l suporta pe Becali, si totusi nimeni nu il... sa zicem doar ca... il scoate din fotbal :-j
sorin
22-09-2007, 09:05 PM
Cand ma gandesc ca foarte multi suporteri nu-l suporta pe Becali, si totusi nimeni nu il... sa zicem doar ca... il scoate din fotbal :-j
E imposibil atata timp cat el e patron.Aveti si voi rabdare ca o sa se