PDA

View Full Version : STEAUA

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

JohnnyUSA
13-05-2007, 01:49 PM
Din cate am inteles, oierul a promis ca-l va aduce pe Neaga, sper din tot sufletul ca Rica sa revina.

Tuby
13-05-2007, 04:56 PM
Pentru ce are nevoie Steaua de un jucator care nu a mai jucat la nivel inalt de 2 sezoane? Fotbalul de acolo nu se compara cu al nostru.

JohnnyUSA
13-05-2007, 06:04 PM
Tuby, pentru ce are nevoie Steaua de Gurita? Care culmea, joaca la "nivel" inalt ( Liga I )...

Vei vedea tu ca Rica va face treaba buna daca i se va da ocazia.

Alex
13-05-2007, 06:36 PM
Asiaticii nu se joaca, chiar daca au un campionat mediocru, antrenamentele lor sunt foarte dure si luate extrem de serios de catre jucatori, mie intotdeauna mi-a placut Neaga, are acel simt al portii spectaculos, e peste Iacob, Thereau si Vali Badea in momentul asta!

sisu_stelistul
13-05-2007, 08:54 PM
Transferul este bun, sper sa se realizeze si sper ca suporterii sa se impace cu Gigi Becali.
V. Iacob se pare ca isi revine la forma lui cea buna.

*InCePaToRuL*
13-05-2007, 10:05 PM
STEAUA-NATIONAL 3-0
un meci spectaculos...si un gol de generic.

iar berbecali a fost "aclamat" 80% din meci...:D

sper sa se schimbe ceva cu aceste proteste...

http://xs115.xs.to/xs115/07190/51188_mesaj_becali.jpg.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs115&d=07190&f=51188_mesaj_becali.jpg)

gianni
14-05-2007, 07:29 AM
In conditiile in care Iacob o sa plece din vara de la Steaua, cred ca Neaga este o prezenta necesara. Sper, ca din sezonul viitor, sa vedem o echipa mult mai spectaculoasa!

Urmelinho
14-05-2007, 10:02 AM
STEAUA-NATIONAL 3-0
un meci spectaculos...si un gol de generic.

iar berbecali a fost "aclamat" 80% din meci...:D

sper sa se schimbe ceva cu aceste proteste...

http://xs115.xs.to/xs115/07190/51188_mesaj_becali.jpg.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs115&d=07190&f=51188_mesaj_becali.jpg)

Ce tare e poza asta. Dak stiu eu bine acum vreo 3 ani, Dinamo si Steaua au facut schimb de conducatori dupa ce suporterii stelei strigau ceva in genul" Vreti sa ajutati treaua?, plecati la dinamo" si suporterii Dinamovisti strigau invers "Vreti sa ajutati dinamo plecati la steuau" asa ca nu cred ca suporterii fac jocurile la echipe, ci doar fac ssa se suspende terenuri.

Omega
14-05-2007, 03:31 PM
Ce tare e poza : "Mars la Dinamo" ... Au si suporterii dreptatea lor. Nu cred ca o sa-l vada cineva pe Borcea punand mana pe un fular de-al stelei si sa cante Scooter-Maria.

*InCePaToRuL*
14-05-2007, 10:33 PM
Ce tare e poza : "Mars la Dinamo" ... Au si suporterii dreptatea lor. Nu cred ca o sa-l vada cineva pe Borcea punand mana pe un fular de-al stelei si sa cante Scooter-Maria.

NEVER...Borcea a recunoscut ca a plans cand a castigat Steaua CL...

”A făcut-o pentru Steaua. Nu cred că s-ar fi dus dacă ar fi ştiut ce are de pierdut de pe urma acestei acţiuni. A pierdut şi ca imagine, şi politic, purtīnd fularul lui Dinamo" by Radoi

Gigi, what`s your profession!? OAIE ! OAIE !! OAIE !!!

gianni
15-05-2007, 09:19 AM
Se confirma venirea lui Neaga la echipa, precum si cea a lui Gurita. De asemenea sunt ceva interese pentru aducerea lui Marius Popa!

cristiano_ronaldo
15-05-2007, 10:15 AM
In sezonul 2007-2008 sigur luam campionatul

stephen
15-05-2007, 10:28 AM
In sezonul 2007-2008 sigur luam campionatul

ai,mah...Esti sigur? De ce,fiindca aduceti 3 jucatori de peste 30 de ani?Pana nu pleaca Olaroiu de la echipa sunteti blocati in mediocritatea asta pe care o aveti acum.Dar lasa ca vine Gurita...si o sa luati UCL-ul cu el.

*InCePaToRuL*
15-05-2007, 12:38 PM
ai,mah...Esti sigur? De ce,fiindca aduceti 3 jucatori de peste 30 de ani?Pana nu pleaca Olaroiu de la echipa sunteti blocati in mediocritatea asta pe care o aveti acum.Dar lasa ca vine Gurita...si o sa luati UCL-ul cu el.

6 victori la rand...MEDIOCRITATE:confused:
atunci la mai multa MEDIOCRITATE:p...

nu vreau sa repet dar cu Oli am avut cele mai mari performante dupa 1990!
+ am intrat in CL in momentul cand liga 1 era "sub pamant"
+ o semifinala cand lumea nu mai stia de Romania...

Gigi, what`s your profession!? OAIE ! OAIE !! OAIE !!!

stephen
15-05-2007, 12:51 PM
daca tu il compari pe Emerich Jenei cu Olaroiu,atunci n-ai absolut nicio treaba cu fotbalul.Daca Protasov ramanea atunci la Steaua,aveati cel putin acum,titlul de finalista UEFA,sau cine stie,chiar detinatoare.

Si da sunteti intr-o mediocritate totala.Am vazut primele minute cu National si a fost pur si simplu jalnic(fara suparare).6 victorii la rand?Daca ala cu Urziceni a fost penalty...

Am vazut duminica seara integral Barcelona-Steaua din 86 si scuza-ma dar in comparatie cu generatia aceea...Steaua de azi e patetica.Nu-l mai ridica in slavi atat pe Oli ca tot ce-a facut el a fost sa preia munca lui Zenga si Protasov,si i s-au cam terminat armele de rezerva,ramane fara inspiratie,si fara rezultate.

*InCePaToRuL*
15-05-2007, 06:51 PM
vorbesti fara sa sti...
protasov...100% de acord !
liga 1 e mediocra...
Steaua a mai scos capul prin europa in ultimii 2 ani;)
uitate la toate echipele si fa comparatie cu Steaua in ultimii ani!

KlaU
15-05-2007, 07:19 PM
Eu zic ca tu nu ai nici un drept sa comentezi daca nu stii sa scrii corect . Vad ca enervezi pe toata lumea pe aici . In legatura cu Steaua , ziceai ceva de 6 victorii consecutive : ei bine nu uita ca Steaua a jucat cu echipe mult mai slabe decat ea , si ca Becali a trebuit sa se faca de rusine in toata tara ca sa fiti pe locul 2 acum . Asta ca sa nu mai imi aduc aminte de penalty-ul ala de la Urziceni

*InCePaToRuL*
15-05-2007, 07:39 PM
Eu zic ca tu nici un drept sa comentezi daca nu stii sa scrii corect . Vad ca enervezi pe toata lumea pe aici . In legatura cu Steaua , ziceai ceva de 6 victorii consecutive : ei bine nu uita ca Steaua a jucat cu echipe mult mai slabe decat ea , si ca Becali a trebuit sa se faca de rusine in toata tara ca sa fiti pe locul 2 acum . Asta ca sa nu mai imi aduc aminte de penalty-ul ala de la Urziceni

ok....ia uitate cine a gresit? "Eu zic ca tu nici un drept"
garantezi tu ca daca nu dadea penalti arbitru nu batea Steaua??? era 1-0!!!

daca ai ceva sa imi reprosezi,astep mesaj pe privat ! nu vreau sa ma cert cu tine aici...
am promis ca nu ma mai cert in public!!!
Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil

sisu_stelistul
15-05-2007, 07:46 PM
Se pare ca ne revenim, o sa ajungem in preliminariile UCL de unde putem cu usurinta sa ajungem in grupe. Jocul este in crestere in ultima vreme, se pare ca mergem mai bine fara elton, un jucator bun, face spectacol, dar echipa joaca prost in general, la vara, daca va reusi sa se intergreze intr-un altfel de sistem si echipa sa mearga bine, daca nu se poate fara el. La inceput am inteles suporteri, dar deja exagereaza...

*InCePaToRuL*
15-05-2007, 07:49 PM
Se pare ca ne revenim, o sa ajungem in preliminariile UCL de unde putem cu usurinta sa ajungem in grupe. Jocul este in crestere in ultima vreme, se pare ca mergem mai bine fara elton, un jucator bun, face spectacol, dar echipa joaca prost in general, la vara, daca va reusi sa se intergreze intr-un altfel de sistem si echipa sa mearga bine, daca nu se poate fara el. La inceput am inteles suporteri, dar deja exagereaza...

asa e...dar inca nu am scapat de cfr:p
sper sa nu facem vreo gafa pana la final...

sisu_stelistul
15-05-2007, 07:57 PM
Da...din pacate...oricum daca jucam tot asa nu avem cum sa ne incurcam.

cristiano_ronaldo
15-05-2007, 08:22 PM
draga da_stephen91 daca nu esti stelist nu ai ce cauta in acest thread, aici intra doar stelistii

r5m
15-05-2007, 08:44 PM
Scrie in regulament asta?

stephen
15-05-2007, 09:05 PM
draga cristiano_ronaldo, desi sunt un mare fan al tau si al echipei tale (Man U) tin sa spun ca am citit integral regulamentul acum 5 minute si nu am gasit nicaieri interdictia pentru aceasta sectiune a forumului si te voi ruga sa nu-mi mai dai replici din astea doar pentru ca nu am cuvinte mieroase pentru ros-albastri,si sa nu mai fii Offtopic... :p

dragos_015
15-05-2007, 10:06 PM
Steaua se va infrati cu AC Milan

Steaua Bucuresti se va infrati cu AC Milan, iar acordul urmeaza sa fie semnat in saptamanile ce vor urma, dupa cum informeaza Antena 3.

In luna februarie, patronul echipei Steaua (http://www.onlinesport.ro/fotbal/fotbal-intern/liga-1/steaua/), Gigi Becali, s-a intalnit la Milano cu Silvio Berlusconi, patronul lui AC Milan. Cei doi au vorbit despre fotbal si politica si, se pare ca, Berlusconi va veni la Bucuresti pentru ca cele doua echipe sa semneze actele de colaborare.
"Am vorbit de multe lucruri cu el si la final m-a intrebat ce face Steaua (http://www.onlinesport.ro/fotbal/fotbal-intern/liga-1/steaua/). A zis ca va tine minte numele Stelei pentru ca primul trofeu castigat de el cu Milan a fost in 1989 in fata Stelei", declara Becali in luna februarie, la intoarcerea de la Milano.
Daca acordul se va semna, la Steaua ar putea ajunge jucatori care nu fac parte din planurile lui Carlo Ancelotti la AC Milan, iar gruparea milaneza ar avea prioritate de transferuri in cazul fotbalistilor de la Steaua.

*InCePaToRuL*
15-05-2007, 10:12 PM
galeria stelei este infratita cu lazio...nu cred ca este adevarat...

nu este interzis sa postezi la un topci "rival" echipei tale...dar nu mai provoca lumea...sa zic ca e o regula morala:p
eu cel putin nu o sa ma vedeti postand la topicurile cu rapid sau dinamo:p. Dc? pentru ca eu am pareriile mele...si majoritatea sunt impotriva rivalilor...dasta ma abtin:rolleyes:

Tuby
16-05-2007, 06:21 AM
Daca Protasov ramanea atunci la Steaua,aveati cel putin acum,titlul de finalista UEFA,sau cine stie,chiar detinatoare.
Total fals, Protasov era spectaculos dar ineficient si incepuse sa rateze obiectivele, acesta a fost unul din motivele pentru care a plecat.

Si da sunteti intr-o mediocritate totala.Am vazut primele minute cu National si a fost pur si simplu jalnic(fara suparare).6 victorii la rand?Daca ala cu Urziceni a fost penalty...Motivul minutelor de inceput cu Nationalul ca si dovada a mediocritatii nostre este din start aiurea, vrei sa-mi spui ca voi ati castigat meciurile din minutul 1? Intr-adevar, echipa nu e nici pe departe cea din sezonul trecut dar cum am mai spus-o s-a ajuns la o suficienta pe care o cam regasesti daca te uiti in tara fratilor nostri capsunari, mai exact la Barcelona.

Am vazut duminica seara integral Barcelona-Steaua din 86 si scuza-ma dar in comparatie cu generatia aceea...Steaua de azi e patetica.Nu-l mai ridica in slavi atat pe Oli ca tot ce-a facut el a fost sa preia munca lui Zenga si Protasov,si i s-au cam terminat armele de rezerva,ramane fara inspiratie,si fara rezultate.
Jumate adevarat, jumate fals, pe vremea aia pe langa ca se juca alt fotbal ca sa ajungi in finala jucai vreo 15 meciuri maxim, acum joci dublu dar ca si lot erau cu o clasa peste noi clar. Zenga a facut echipa la steaua, Protasov mai putin...aici e intr-adevar un mare merit pentru italian, dar tre sa si intelegi echipa creata de altul si s-o faci mai competitiva. Nu sunt un fan al lui Oli, chiar acum cateva saptamani am scris ca-mi doresc sa plece din vara, dar in momentul de fatza, de cand sunt eu pe planetutza asta, cele mai mari rezultate de club le-am trait cu el deci nu am cum sa nu fiu cu el.

Hai gata ca mi-a dat cafeaua in clocot..bafta :)

gianni
16-05-2007, 07:32 AM
Se pare ca Steaua are planuri mari de aducere a unor jucatori cat de cat valabili din campionatul nostru: Vatca, Emeghara si inca vrei 2-3. Radoi a declarat ca nu mai are de gand sa plece de la Steaua.

cristiano_ronaldo
16-05-2007, 09:06 AM
Eu nici macar nu tin cu Manchester United, Cristinao Ronaldo este un idolul meu in fotbal, prefer Chelsea.Eu sincer nu as intra in threadul dinamovistilor caci n-am ce cauta acolo.......se intelege

*InCePaToRuL*
16-05-2007, 12:05 PM
Interesul lui FC Bruges pentru stelistul Thereau este tot mai mare. După ce săptămīna trecută atacantul Stelei a fost īn Belgia şi a fost informat īn mod oficial că este dorit īn curtea grupării flamande, ieri, unul dintre conducătorii lui Bruges a confirmat faptul că Cyril este primul pe lista de transferuri.

"Īncă nu am discutat cu Steaua pe marginea acestui subiect. Pīnă la finala Cupei Belgiei, pe care o vom disputa pe 26 mai, nu ne interesează transferurile. Imediat după acea dată vom face o ofertă concretă Stelei pentru Thereau, īn valoare de 1,5 milioane de euro", a declarat Luc Devroe, managerul sportiv al lui Bruges, īn ziarul Het Laatste Nieuws.
-----------------------------------------------------------------------------

Neaga confirmat 100% si de cei de la Steaua ca va veni....

Alex
16-05-2007, 12:15 PM
Ciudat ca Gigi vrea infratire cu AC Milan, el parca era frate de sange cu patronul lu Real Madrid :mellow:

*InCePaToRuL*
16-05-2007, 12:18 PM
Ciudat ca Gigi vrea infratire cu AC Milan, el parca era frate de sange cu patronul lu Real Madrid :mellow:

ai uitat ca a zis si cu Lyon ca sa infratit cu patronul ...becali azi zice ceva maine face alceva...sau are memoria scurta:lol:

Omega
16-05-2007, 03:19 PM
Daa, e vrajeala mare asta cu infratirea cu Milan. In plus cu cine nu s-a infratit Becali ? Pai sa incep sa enumer : cu oile :lol:, cu patronul lui Real, cu Copos mai nou si cu Dinamo, asa ca e doar un procedeu prin care sa isi asigure "all eyes on him".

*InCePaToRuL*
16-05-2007, 07:32 PM
Doi oameni cu numele Olăroiu

Să ne fie clar! Steaua a intrat īn subordinea totală, financiară şi tactică, a lui Gigi Becali. El dă banii, el face transferurile, el alcătuieşte echipa. Olăroiu a rămas pe post de eunuc care păzeşte haremul de idei al patronului. Nu vorbea el mult nici īnainte, dar, după plecarea lui MM Stoica, nu i se mai aude deloc vocea. Un antrenor emasculat tactic.

Greu de īnţeles Oli. Pīnă la urmă, el a condus banca Stelei īn traseul european record de după 1989. Īn istoria all time a celui mai titrat club romānesc, doar Ienei şi Iordănescu au izbutit mai mult pe plan internaţional.

Poate că e doar o senzaţie, īnsă Răzvan Lucescu se desparte cu mai multă demnitate de celălalt patron autocrat al Ligii 1, George Copos. Nu banii sīnt cauza. Olăroiu e un om realizat, cu multiple afaceri. Sigur că nu se compară cu averea familiei Lucescu, dar şi el a depăşit de mult graniţa lui mă-tem-să-vorbesc-că-mă-dă-afară.

Şi atunci, ce se īntīmplă? E ceva care-l ţintuieşte pe acest om pe bancă la Middlesbrough, incapabil să reacţioneze la destrămarea visului, e ceva care-l opreşte să-l apere īn vreun fel pe managerul care se certase şi cu eschimoşii pentru el; practic, există un Olăroiu meticulos şi masculin şi un Olăroiu nesigur pīnă la tremur, incapabil să se impună īn vestiar sau īn faţa patronului. Ambii ar trebui să ştie īnsă că finalul este īntotdeauna acelaşi: dacă Steaua va merge, Becali va culege laurii, iar dacă echipa nu va reuşi, de vină o să fie Olăroiu. Şi chiar o să fie de vină!

sry daca e inutil dar e prea tare ce a zis...si adevarat

sisu_stelistul
16-05-2007, 08:38 PM
Infratirea este buna...daca reusim sa aducem cativa jucatorile din echipa a2a a Milanului ar fi de bine. Thereau a mai declarat ca nu va pleca in Belgia deoarece vrea sa joace in UCL.

*InCePaToRuL*
16-05-2007, 08:44 PM
Elton pleacă de la Steaua dacă oferă cineva 675.000 de dolari. Becali īi dă drumul lui Thereau pentru 1.500.000 de euro. Vitca este transferat īn proportie de 80%, iar Szekely ar putea ajunge si el īn Ghencea. becali a zis azi la tv...si pe net e la fel...

liquid
16-05-2007, 08:47 PM
da-l in kkt de oier(scz limbaj dar acum e cenzurat :mad:) daca il da pe elton il omoara suporterii (nu inteleg ce e in capul lui da tot ce are bun...thereau, elton... da ce nu vinde toata echipa si sa joace cu ehipa a IIa :mad:)

*InCePaToRuL*
16-05-2007, 08:50 PM
da-l in kkt de oier(scz limbaj dar acum e cenzurat ) daca il da pe elton il omoara suporterii (nu inteleg ce e in capul lui da tot ce are bun...thereau, elton... da ce nu vinde toata echipa si sa joace cu ehipa a IIa :mad:)

uite de ce:alida: :alida: :
Vreau să fac o echipă de romāni care să se bată cu Chelsea şi Barcelona”, a spus Gigi Becali despre modul īn care vede viitorul Stelei. Patronul din Ghencea a spus că principalul motiv al debarcării lui MM Stoica a fost divergenţa de opinii īn ceea ce priveşte Steaua. ”El a angajat o firmă de consultanţă care să aducă jucători străini. Nu e nimic ilegal īn asata, nu m-a furat. Dar eu nu mai vreau străini, aşa că nu mai avea rost contractul cu firma respectivă. Sīnt băiat mare, n-am nevoie de consultanţă”, a explicat Becali. :inchis:

dasta vrea sa ii dea pe straini afara...

sisu_stelistul
16-05-2007, 08:55 PM
Sa vedem oricum Elton si Thereau nu cred ca vor pleca asa de rapid, oricum Elton nu este asa de bun, nu va enervati, face 2 dribrlinguri si o pierde, nu prea are cu cine juca, oricum amandoi sunt jucatori de tinut si sper sa nu plece.

liquid
16-05-2007, 08:58 PM
poi tocmai nu am spus ca e prea bun dar nu e de dat :-<.... oricum vom vedea ce o sa faca

Omega
16-05-2007, 09:49 PM
Mie Thereau ala mi se pare o pacoste, mai eficient mi se pare Iacob.

JohnnyUSA
16-05-2007, 10:31 PM
Oare oierul este in toate mintile ?

Daca ii va da pe Thereau si Elton, asta va fi greseala capitala!

*InCePaToRuL*
16-05-2007, 10:33 PM
sti ca daca face asta(da afara totiiii straini)...se muta din bucuresti?:lol:
va fi foarte..."naspa" pentru oier

CREDETIMA!!!

yahoo
17-05-2007, 12:27 AM
In primul rand mi se pare o jignire si bataie de joc sa aduci un baiat tocmai din Brazilia, ca dupa nici 2 luni sa anunti ca-l dai afara. E clar ca Elton ca valoare individuala este nr1 la Steaua, nu mi-am dat seama cat de eficient este in echipa, dar cu siguranta ai nevoie de un jucator cu creatie, care poate decide un meci prin 2-3 driblinguri. Chiar mi-e mila.

Tuby
17-05-2007, 05:51 AM
E cretin.

sisu_stelistul
17-05-2007, 10:28 AM
Nu stiu sigur daca ii va da asa usor, 1,5 milioane este un pret bun pt Thereau dar cum a tinut la alti jucatori, poate sa tina si la el.
Eu l-am vazut acum 2 zile la OTV si a zis ca ii va tine, nu cred ca vor pleca, nu stiu....om trai si om vedea.

yahoo
17-05-2007, 12:29 PM
Daca-l tine pe Thereau, cand Brugge ofera 1,5 mil face o mare greseala. Vezi cazul Dica, cand avea sansa sa-l vanda pt 4,5 mil (parca?) l-a tinut si s-a accidentat. La fel si cu Radoi.

Tuby
17-05-2007, 01:55 PM
Radoi nu cred ca mai pleaca si nici eu nu as face-o acum in locul lui, de bani nu se pune problema si deja a devenit un icon aici.

*InCePaToRuL*
17-05-2007, 10:02 PM
azi a afirmat din nou... cica are oferta de la dinamo pentru elton :inchis:
:injur: becali e dus cu pluta, el crede ca o echipa de fotbal se conduce ca o afacere cu iaurturi :cenzurat:

Deeny
17-05-2007, 10:21 PM
Of-of Becali Becali...Daca ii lasa sa plece pe Thereau si pe Elton eu ma fac DINAMOVIST(glumeam) insa nu o sa mai rad la prostiile lui...:p

*InCePaToRuL*
17-05-2007, 11:27 PM
Mihai Guriţă: "Luni semnez cu Steaua!"
2007-05-18

Guriţă a fost sunat ieri de Adrian Mititelu, care i-a făcut o ofertă de a-l aduce īn Bănie, īnsă atacantul spune că luni va semna cu trupa din Ghencea

- Mihai, e adevărat că ai primit o propunere de transfer şi de la Craiova, pe līngă cea de la Steaua, despre care ştie toată lumea?
- Corect, aşa este. Joi de dimineaţă m-a sunat domnul Mititelu şi m-a īntrebat dacă am semnat cu Steaua. I-am răspuns că īncă nu, după care a continuat să vrea să-mi facă o ofertă. I-am explicat că duminică e meciul Farul - Craiova şi nu vreau să se interpreteze ceva.
- Şi cum a rămas?
- Mi-a zis că duminică seara, după meci, īmi va pune pe masă propunerea de transfer.
- Tu ce vei alege, Steaua sau Craiova?
- Steaua e prima pe listă pentru că i-am dat cuvīntul meu domnului Becali. Eu sīnt om de onoare şi nu-mi īncalc principiile niciodată.
- Şi dacă oferta Craiovei este mai bună?
- Şi ce dacă? Banii contează? Bani are orice jucător din Divizia A. Eu am destui, īmi ajung, nu vin pentru bani la Steaua, ci ca să joc īn Liga Campionilor. Īn UEFA ştiu cum e, am fost pe acolo cu Oţelul, dar īn Ligă, contra lui Ronaldinho, Kaka sau Drogba nu ştiu cum e. Īmi doresc apoi să iau şi eu un titlu, o Cupă, să am cu ce mă mīndresc după ce mă las de fotbal.
- Deja te-ai īnţeles cu Steaua?
- Luni sīnt la Bucureşti şi voi semna tot ce īmi va propune domnul Becali. Perioadă, sumă, obiective, tot. Pentru că am īncredere īn dīnsul, dar şi pentru că īmi doresc foarte tare să joc la Steaua.

cristiano_ronaldo
18-05-2007, 07:44 AM
sper sa se acomodeze la echipa

Tuby
18-05-2007, 09:03 AM
Este incredibil cat de ingusti la minte si absolut pe langa cu orice fenomen fotbalistic sunt cei de la Steaua acum, o sa ajung sa-l regret pe meme cat pentru o viata intreaga. Pai cum e ma posibil la un club de talia Stelei sa renunti la niste jucatori cum sunt Thereau si Elton si sa aduci EXPIRATI care n-au pus picioru decat in Liga noastra mediocra.

cristiano_ronaldo
18-05-2007, 09:38 AM
Thereau propus Fiorentinei
O societate de impresariat, GG-XX, care colaborează cu Fiorentina, i l-a propus pe Thereau echipei din Firenze, care se va despărţi la vară de atacantul său numărul 1, Luca Toni. "Thereau este un atacant cu un fizic impresionant, dar cu o foarte bună tehnică. |n campionat, a marcat 10 goluri īn cele 16 apariţii", a scris site-ul www.fiorentina.it. Thereau mai este dorit şi de FC Bruges şi Anderlecht, iar Becali a anunţat că solicită īn schimbul său 1,5 milioane de euro.:( ar fi pacat sa-l vanda, nu?:mad:

Deeny
18-05-2007, 10:52 AM
Nici eu nu sper sa nu plece Thereau/

gianni
18-05-2007, 01:31 PM
Cred ca a dat strechea-n Becali, deoarece vrea ca toti jucatorii adusi sub MM sa fie vanduti!In fine, ideea plecarii unora dintre jucatori, nu este atat de rea, mai ales ca Stancu, Saban, Coman si inca vreo 2 nu prea au aratat nimic!

*InCePaToRuL*
18-05-2007, 10:21 PM
Lui Saban nu i sa dat sansa...la prima gresela(cu real) nu am mai jucat nici un minut...sa nu uitam meciul cu Dinamo Kiev.

---------------------------------------------------------------------------

"Nu pot spune ceva despre interesul vreunei echipe pentru mine, deoarece nu a luat nimeni legătura cu mine pānă acum. Eu mă simt foarte bine la Steaua şi nu am nici un motiv să plec", a declarat Thereau astăzi, pe aeroportul Otopeni.

cristiano_ronaldo
19-05-2007, 09:34 AM
Stelian Stancu a jucat frumos cand a avatut ocazia, de ex. parca a jucat impotriva lui Real si a avut o prestatie buna

sisu_stelistul
19-05-2007, 02:43 PM
Saban este un jucator slabut, sigur nu isi merita salariul.

*InCePaToRuL*
20-05-2007, 10:47 PM
Becali impresionat:
Cyril Thereau: "vreau să rămīn la Steaua, nu mă interesează nici o ofertă", l-a făcut pe Gigi Becali să-şi schimbe atitudinea faţă de atacant. "M-a impresionat, Thereau e om de bază la Steaua! Victoraş Iacob la fel, chiar şi Elton e jucătorul Stelei". Cu cīteva zile īn urmă, Becali spusese: "Pe Thereau īl dau cu 1,5 milioane de euro.
Gigi Becali s-a hotărīt: nu-l mai vinde pe Elton. "Vom face o echipă foarte puternică din romāni. Cīnd spun asta nu consideraţi că pleacă străinii, pentru că nu pleacă. Nu-l mai vīnd pe Elton”, a declarat patronul Stelei. ”Nu-l las nici dacă-l vrea MM la Urziceni".
am unele informati ca becali sa intalnit cu suporteri Stelei si au fost de acord sa ii pastreaza pe amandoi ptr a nu provoca un MARE SCANDAL:p

Urmelinho
20-05-2007, 10:57 PM
mda, interesant! inca odata se vede ca jiji este un om care vorbeste fara sa-si de-a seama ce vorbeste.Sa speram ca pe Tereau o sa il pastreze pt ca el este un jucator foarte bun, pe cand Elton eu sunt rezervat inca asa cum am fost de la inceput. sa vedem daca v-a confirma! sa le oferim tuturor sansa de a juca si de a se impune in primul 11.

sisu_stelistul
21-05-2007, 10:47 AM
Oricum sunt niste jucatori de tinut si este bine ca a hotarat asta.

gianni
21-05-2007, 11:26 AM
Elton este jucator de spectacol, de aceea nu l-a prea folosit Olaroiu! Dar, din sezonul viitor o sa vedeti ca o sa se integreze in echipa! Oricum, sa vedem ce o sa facem si in ultima etapa!

*InCePaToRuL*
23-05-2007, 09:51 PM
Programul verii pentru Steaua

Steaua va efectua īn această vară două stagii de pregătire, īn Austria, la Kaprun, şi īn Olanda, la Mierlo.

» 29 iunie - tragerea la sorţi a turului 2
preliminar al Ligii Campionilor
» 28 iulie - prima etapă a Ligii I
» 31 iulie - prima manşă a turului 2
» 7/8 august - a doua manşă a turului 2
» 14/15 august - prima manşă a turului 3
» 28/29 august - a doua manşă a turului 3
» 30 august - tragerea la sorţi a grupelor
Ligii Campionilor şi a doua manşă a turului
2 preliminar al Cupei UEFA

mns
23-05-2007, 09:59 PM
Elton e un jucator bun si cu viziune. Nu mai tin minte in ce meci el parca a facut toate fazele. Eu zic ca el e poate chiar prea bun pentru Steaua. Imi pare rau pentru el ca a venit la noi, nu a mai jucat si cred ca asta nu poate sa-i faca decat rau.

*InCePaToRuL*
24-05-2007, 12:07 AM
Azi, īntr-o intervenţie la Fanatik Show, Gigi Becali a spus că īl va vinde pe brazilianul Elton la prima ofertă de transfer pe care o va primi! "Īn cazul īn care īmi dă cineva pe el 500.000 de euro, īl dau imediat. Dacă şefii lui CFR Cluj īmi propun chiar şi 400.000, īl las să plece şi la banii ăştia. Nu se pune problema să-l ia Dinamo. Ce, Rednic e fraier? Elton e circar şi eu nu vreau echipă de circari!", a spus Becali. Acesta a mai adăugat că nu va mai plăti sumele restante pentru achiziţiile lui Andrey şi Elton, ce urmau să fie virate către anumite off-shore-uri: "Dacă va trebui să răspundă penal careva, s-o facă Mihai Stoica!".

JohnnyUSA
24-05-2007, 10:04 AM
mns, Elton a facut tot meciul cu Dinamo la acel 1-4, probabil la meciul ala te referi.

Oierul nu se lasa pana nu va fi linsat... prea se crede invulnerabil, in curand o sa i se pregateasca o surpriza.

*InCePaToRuL*
24-05-2007, 02:25 PM
Jucătorul echipei Steaua, Nicolae Dică, a ocupat poziţia a patra īn clasamentul final al golgheterilor Ligii Campionilor, cu patru goluri reuşite īn faza grupelor ediţiei 2006/2007 a competiţiei.

gianni
24-05-2007, 04:26 PM
Becali ba vrea sa-l vanda, ba nu pe Elton. A declarat ca el nu vrea spectacol, el vrea rezultate! Una peste alta, se pare ca Iacob si-a intrat in forma, iar Badea a devenit un om de gol! Daca vine si Rica Neaga, atunci nu cred ca mai este nevoie de Gurita, care oricum este destul de "batran".
Steaua a obtinut locul 2, dar va fi cap de serie in CL!

*InCePaToRuL*
24-05-2007, 07:38 PM
ELTON:
"Vad ca domnul Becali declara multe la TV, ba ca ma vinde ba ca nu. Cu mine nu a vorbit deloc, dar observ ca vorbeste atat de frumos la televizor" a declarat, ironic, micutul brazilian.

Jucatorul a parasit Romania cu lacrimi in ochi, fiind suparat ca, dupa ce Mihai Stoica a plecat, atitudinea ostila a finantatorului stelist l-a indepartat din echipa, si pare decis sa paraseasca gruparea din Ghencea.
:cenzurat: :injur: :scaun: :inchis:

Thereau: "Vreau sa plec definitiv din Romania" !!!
"Vreau să plec definitiv din Romānia, automat īnseamnă că şi de la Steaua. Ştiu că mulţi se vor īntreba de ce. Pentru că mă simt şi chiar sīnt departe de familie, de prieteni, de apropiaţii mei. Īn plus logodnica mea suferă pentru că aici nu se află līngă cei dragi", a spus Thereau la TVR 1.

"Sper ca Oli să īnţeleagă situaţia", a adăugat francezul. Thereau a comentat şi faptul că Becali a spus că va solicita 3 milioane de euro īn schimbul său. "E o sumă mare pentru orice club din Belgia, nu cred că va lua atīt", a continuat Thereau, după care a ţinut să vorbească şi despre MM: "M-am simţit foarte apropiat de el, sper să mă revăd cu el şi e persoana cu care īmi va face īntotdeauna plăcere să stau de vorbă"

NU MAI POT DE NERVIIII:injur:

cristiano_ronaldo
24-05-2007, 08:14 PM
Da ce sa spun, dar la ce te referi " Jucatorul a parasit tara cu lacrimi in ochi..." deja a parasit Steaua??? NU inteleg...

*InCePaToRuL*
24-05-2007, 08:15 PM
Dap:( :( :(
Thereau,elton,andrey

*InCePaToRuL*
25-05-2007, 06:11 PM
sry de dublu post:p

Thereau a plecat de la Steaua!
Atacantul francez, Cyril Thereau, a parasit in aceasta seara Romania, anuntand ca nu va mai reveni la Steaua, urmand sa se transfere la o echipa din Belgia. El isi motiveaza plecarea prin faptul ca nu s-a adaptat la echipa.

"Eu nu voiam sa plec de la Steaua, dar imi doresc sa stau cat mai aproape de logodnica mea care nu se simte prea bine in Romania. Am vorbit cu Oli si i-am explicat si de aceea nu vreau sa plec cu suparare de aici"

Acesta afirma ca nu a reusit sa se adapteze la Steuaa, singura legatura dintre el si coechipieri, MM Stoica, fiind data afara in urma cu o luna.

"E dificil sa te antrenezi alturi de jucatori cu care nu reusesti sa te intelegi. MM era legatura dintre mine si club, iar el a plecat. Sper sa ma viziteze in Belgia."

:alida: :alida: :alida: :(

Omega
25-05-2007, 06:24 PM
E mana oierului ... Eram sigur ca asa se va intampla.

Tuby
25-05-2007, 07:16 PM
Desi nu imi convine absolut deloc ce se intampla la Steaua si chiar merita un sezon dezastruos pentru a-i deschide ochii la tampit nu pot sa nu sper la aceleasi obiective, titlu si grupe CL indiferent de lot

*InCePaToRuL*
25-05-2007, 07:18 PM
Toti suferim din cauza patronilor. Toti conducatorii echipelor “Mari” se cred, ba Dumnezeu(Becali), ba Leonida(Borcea) si asteptam sa vedem Copos ce-ar vrea sa fie. Totusi incultura lui gIGI bECALI depaseste cu mult limitele normale. Sper ca in cativa ani sa dispara din fotbal aceste “hahalere”:D

bECALI ESTI O MIZERIE:mad: :mad:

Deeny
25-05-2007, 10:05 PM
100.000 DE VOTURI AU DECIS: DICA - AL TREILEA JUCATOR DIN EUROPA

100.000 de oameni l-au votat pe Dica drept al treilea jucator din acest sezon de UEFA Champions League. El a fost propus de UEFA in topul jucatorilor din Liga, dupa ce, in grupe, Dica a marcat 4 goluri senzationale in fata celor de la Dinamo Kiev si Lyon, care l-au dus pe 4 in clasamentul goalgeterilor.
Pe primul loc in topul jucatorilor UEFA Champions League a iesit Kaka, iar al doilea Cristiano Ronaldo.
Dica i-a depasit, astfel, pe Totti, Drogba, Crouch, Gerrard, Juninho, David Villa si Deco, unii din cei mai buni jucatori ai planetei.

(www.sport.ro)

Bravo Dica!Senzational:D

sisu_stelistul
25-05-2007, 10:33 PM
Este bine pentru Dica...eu nu va impartasesc parerile despre Gigi, nu este bine ca a plecat Thereau dar de cand s-a implicat au venit rezultate mai bune, orice ati spune a facut lucruri bune la Steaua chiar daca si lucruri rele...

JohnnyUSA
25-05-2007, 11:18 PM
sisu_stelistu.. tu iti dai seama ce vorbesti ? REZULTATE BUNE!?... Tu ai vazut cum joaca echipa .. ce fotbal de kkt practicam?... REZULTATE BUNE cu echipe retrogradate ( rezultate bune aflate tot timpul sub semnul intrebarii .. o fi fost blat sau nu? ) ?!

Tu crezi ca-n Europa joci cu alde Jiul .. National ... sau Ceahlaul ? Vom fi praf .. oierul alaturi de aghiotantul sef o..iu ne fac praf!

Si o ultima chestie .. tu accepti sa te umilesti in fata cainilor? Tu accepti ca patronul clubului sa tarasca toata istoria si realizarile clubului, in mizerie doar pentru ca el nu este intreg la cap? Accepti ca oierul sef sa sfideze orice si sa aduca la echipa numai expirati si bosorogi gen Gigel Coman.. sau mai nou "marea vedeta" de la Farul?

Eu nu accept vere asa ceva! Mie nu-mi place ca un mitocan incult sa-si bata joc de echipa fanion a Romaniei!

Pentru gigi cel Mare, autointitulat, voievodul preaslavit un singur mesaj am: MORI ... JAVRA!

sisu_stelistul
25-05-2007, 11:38 PM
O fi avut rezultate mai bune inainte....atunci chiar daca cu echipe proaste jucam...pierdeam.
Nu te fac praf...ei au adus echipa la niste rezultate bune, la care are merit si OLI.
Am mai spus ca nu sunt de acord cu declaratiile acelea, dar daca ar fi pace intre cluburi si ar fi si intre suporteri ar fi bine...iti place sa vezi bataie pe stadion?

stephen
26-05-2007, 08:41 AM
sisu_stelistu.. tu iti dai seama ce vorbesti ? REZULTATE BUNE!?... Tu ai vazut cum joaca echipa .. ce fotbal de kkt practicam?... REZULTATE BUNE cu echipe retrogradate ( rezultate bune aflate tot timpul sub semnul intrebarii .. o fi fost blat sau nu? ) ?!

Tu crezi ca-n Europa joci cu alde Jiul .. National ... sau Ceahlaul ? Vom fi praf .. oierul alaturi de aghiotantul sef o..iu ne fac praf!

Si o ultima chestie .. tu accepti sa te umilesti in fata cainilor? Tu accepti ca patronul clubului sa tarasca toata istoria si realizarile clubului, in mizerie doar pentru ca el nu este intreg la cap? Accepti ca oierul sef sa sfideze orice si sa aduca la echipa numai expirati si bosorogi gen Gigel Coman.. sau mai nou "marea vedeta" de la Farul?

Eu nu accept vere asa ceva! Mie nu-mi place ca un mitocan incult sa-si bata joc de echipa fanion a Romaniei!

Pentru gigi cel Mare, autointitulat, voievodul preaslavit un singur mesaj am: MORI ... JAVRA!

Deci un singur lucru:Sa nu te iei de Gurita,da? Ca fara el eram in B acuma .

JohnnyUSA
26-05-2007, 08:43 AM
"ei au adus echipa la niste rezultate bune, la care are merit si OLI."

Care sunt domnul meu rezultatele alea bune? Olaroiu un singur meci bun a avut la Steaua , meciul cu Dinamo Kiev , unde pot spune ca a fost providenta, noroc, am prins adversarul intr-o zi proasta. In rest, numai placinte... a reusit sa strice tot ce au construit Zenga si Protasov. Dinamo ne-au batut de 2 ori, cu Rapid am avut noroc, aia au fost mai prosti ca noi ( astea sunt meciurile care conteaza, nu "derby-urile" cu Jiul..National ... Valenii de Sus, sau mai stiu eu ce alta echipa al carei simplu si singur obiectiv este sa mai dea cu piciorul in minge din cand in cand si daca se poate, sa incerce sa nu pice intr-o divizie inferioara ) . NU-mi place sa vad bataie pe stadion dar nici sa fim inchinati javrelor nu-mi place. Poate ca tu nu ai mandria ta de stelist, poate esti doar un admirator al echipei Steaua Bucuresti, nicidecum un suporter.

sisu_stelistul
26-05-2007, 12:17 PM
Pana aici...sa nu zici ca nu sunt suporter...daca nici eu nu sunt suporter al stelei, am mai spus nu sunt de acord cu declaratiile lui, dar acum ce putem sa-i mai facem.
Pai cu Oli am avut rezultate slabe, am prins o semifinala de cupa Uefa, un lucru excelent pentru cati bani se baga in fotbalul romanesc, acum o sa-mi zici ca e meritul lui Protasov, pe vremea lui Protasov jucam frumos si ratam rezultatul, Zenga a fost un antrenor bun, dar tare mie frica ca am fi pierdut titlul daca nu pleca inainte de ultimele etape.

*InCePaToRuL*
26-05-2007, 10:18 PM
pls nu va mai certati, nu intre noi:p

RECAPITULARE FINALA:
SEZONUL 2006-2007 RATAT!

JohnnyUSA
26-05-2007, 10:23 PM
sisu_stelistu.. parcursul ala european de care amintesti nu este in nici un caz meritul lui o.li ... echipa atunci a mers din inertie. S-a vazut apoi ce poate oli cand a reusit sa imprime stilul lui de joc.

sisu_stelistul
26-05-2007, 10:57 PM
Eu cred ca daca nu intalneam pe Sevilla puteam ajunge macar in sferturi si anul acesta.

Omega
27-05-2007, 12:17 AM
Nu cred, de cand am facut egalul ala cu Kiev-ul acasa Steaua nu a mai jucat nimic, nici in cupa nici in UEFA nici in campionat.

Saint
27-05-2007, 10:17 AM
http://www.youtube.com/watch?v=7D6aRxltTuA :( Ar fi pacat sa plece Elton.

Macar daca mai era asa (http://www.youtube.com/watch?v=izGy97_m_EI&mode=related&search=) Gigi! Acum vrea sa faca o echipa numai cu romani. Ce sanse sunt sa trecem de grupe? 0

sisu_stelistul
27-05-2007, 11:30 AM
Da, nu am mai jucat nimic dar cu un adversar mai simplu poate treceam mai departe.

Tuby
27-05-2007, 02:56 PM
Ce sanse sunt sa trecem de grupe? 0

Dar cine a zis ca intram in ele, si cap de serie si tot am emotii cu transferurile astea, nu e posibil asa ceva, trebui sa-i bage cineva mintile in cap la omu cu banii, daca nu o sa si le bage el singur cand o sa vada sezonul dezastruos ce se intrevede.

*InCePaToRuL*
27-05-2007, 09:15 PM
eu am mai zis si acum 2 zile ELTON,THEREAU,ANDREY nu o sa mai fie la Steaua din sezonul urmator...:(

gianni
28-05-2007, 09:37 AM
Inca patru jucatori vizati de nea Jiji: Stancu, Baciu, Bostina, Coman! Acestia isi vor lua zborul in curand!
In ceea ce priveste jocul: cel mai bun joc prestat de Steaua a fost in meciurile cu Rapid, Otelul (in Cupa) si Dinamo! In rest, mucles!

liquid
28-05-2007, 02:15 PM
de baciu si coman nu imi pare rau pot sa plece dat bostina si stancu nu vad de ce le face vant,totusi au avut si meciuri bune si cred ca ar mai fi nevoie de ei (oricum duca-se tare de hahalera X()

-Dany-
28-05-2007, 02:20 PM
Nu stiu daca ati vazut ieri emisiunea de pe Sport.ro : Nea' Jiji va cumpara pentru echipa un Boing (daca asa se scrie :D) ros-albastru pe care va scrie mare Becali :lol: :lol: :lol:

sisu_stelistul
28-05-2007, 03:06 PM
Da 16 milioane de euro am inteles ca va costa si pe el v-a fi desenat Sf. Gheorghe cand taie capul unui balaur.
Se pare ca va veni Bicfalvi de la Jiul pentru 300 de mii de euro poate o fi un mare talent, eu nu-l remarcasem dar sa vedem ce va arata.

dragos_015
28-05-2007, 07:28 PM
BADOI A VENIT IN GHENCEA - RAPIDUL SE DESTRAMA

GIGI BECALI: "BADOI A SEMNAT PE 3 ANI CU STEAUA!"

Asa cum a promis dupa finala Cupei, Gigi Becali se tine de cuvant. Badoi vine la Steaua pe 3 ani, dupa ce patronul Stelei s-a inteles cu George Copos.
Mai multe detalii vezi la Special de la 22:00 si pe www.sport.ro (http://www.sport.ro/)

Deeny
28-05-2007, 08:29 PM
se pare un transfer reusit insa sa vedem ce va face si Eric Biclavi...

Alex
28-05-2007, 08:33 PM
e Bickfalvi, dar deh! Eu nu cred ca a venit Badoi la Steaua, sa vedem ce va fi

liquid
28-05-2007, 08:55 PM
acum am vazut si eu stirea, hmm la cate nu a declaral oierul nu cred pana nu il vad in teren pe badoi cu echipamentul stelei pe el :|

*InCePaToRuL*
28-05-2007, 10:59 PM
offf si bostina:( si pe asta il da afara? :(

sisu_stelistul
29-05-2007, 10:03 AM
Badoi va veni la steua pentru 550 de mii, au fost discutii si pentru buga dar copos nu a vrut sa-l vanda.

-=FaN MaNcHeStEr=-
29-05-2007, 12:32 PM
Se pare ca e un transfer reusit.Acum Badoi trebuie sa se acomodeze la Steaua!

Saint
29-05-2007, 01:55 PM
Se pare ca UTA isi face echipa... daca il ia pe Elton, si inca 3 de la Otelul: J. Szekely, D. Stan si parca R. Gado :|

gianni
29-05-2007, 02:48 PM
Adrian Ilie o sa fie noul manager al Stelei! Steaua se intareste! Cred ca Jiji incearca sa faca ceea ce au realizat cei de la Dinamo anul trecut: cat mai multe transferuri, ca sa aiba Oli de unde alege! Imi pare rau de Elton, dar, daca ajunge la Uta, atunci este O.K.!

sisu_stelistul
29-05-2007, 03:52 PM
Sper sa reusim sa-l aducem pe Contra, ar fi un jucator de care am avea nevoie.

stephen
29-05-2007, 07:28 PM
stai la coada,Contra este al nostru... :p

bullzeye
29-05-2007, 07:50 PM
stai la coada,Contra este al nostru... :p

Sa inteleg ca vine Contra la Farul :huh: ?

stephen
29-05-2007, 08:00 PM
eh ma refeream la Dinamo :D . Nu compar eu niciodata Steaua cu Farul.oricum si sisu tot constantean e...

*InCePaToRuL*
29-05-2007, 10:13 PM
eu sincer cred ca elton va pleca definitiv din Romania...
el a ramas cu un gust amar.
deci nu cred ca va juca la uta:p

Saint
30-05-2007, 06:51 AM
Sau ar putea juca, ca sa le arate celor de la Steaua ce au ratat!

gianni
30-05-2007, 09:23 AM
Pai, din moment ce este sub contract cu Steaua, nu cred ca poate face ce vrea el!
Pana acum oficiale sunt transferurile lui Gurita si Badoi! Neaga vine in 2 saptamani, Vatca zice ca deocamdata nu este nimic semnat... La fel si Adi Ilie!
Hai sa asteptam sa fie totul oficial, mai ales ca Becali zice multe, mult prea multe!

dragos_015
30-05-2007, 06:12 PM
Steaua a oferit 16 milioane de dolari pentru Belluschi, de la River Plate

Prosport
Fernando Belluschi
Cotidianul argentinian Ole a anunţat că FC Steaua Bucureşti ar fi oferit clubului River Plate suma de16 milioane de dolari pentru transferul mijlocaşului Fernando Belluschi.

Potrivit sursei citate, conducerea clubului argentinian consideră "foarte interesantă" oferta FC Steaua şi că există o propunere "tentantă" şi pentru jucător. "L-ar plăti cu 5.500.000 de dolari pe trei ani. Oferta este tratată deocamdată cu prudenţă, pentru că īncă nu este oficială, dar dacă se va concretiza īn aceşti termeni, pentru River va fi foarte greu să-l păstreze pe actualul căpitan şi īn sezonul viitor", a scris Ole. http://www4.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=in
(http://www.fanatik.ro/liga_i_sectiune_2/articol_22688/__si__am_batut_palma__cu_aik_stockholm_pentru_nikl as_sandberg__si__.html)

sisu_stelistul
30-05-2007, 08:05 PM
Asta chiar nu cred, si 16 milioane, suma aceasta cred ca e luata de la avion :p Oricum daca ar da unui jucator asemenea salariu toti ar vrea.

poli tm in fifa
30-05-2007, 08:18 PM
Este exagerat pentru Romania.Hai sa fim seriosi:16 mil de $$$ ?? Nu cred ca Becali ar da atat pentru un jucator.El s-a suparat ca la fraierit MM cu Elton cu cateva sute de mii de $$$.Ar fi culmea sa dea Becali 16 mil de $$$ si in plus pentru acel jucator se bat mai multe echipe de top din Europa.

liquid
30-05-2007, 08:59 PM
mda alta duma si vor urma si altele cred :|

*InCePaToRuL*
31-05-2007, 12:05 AM
deja nu ma mai atac la ce zice becali...

una zice...alta face;)

pana nu vad un jucator ca a imbracat tricoul Stelei nu mai comentez nimica de transferuri

Tuby
31-05-2007, 12:28 AM
Haha, prosportul e de coma..pai omu abia asteapta sa scape de strainii din lot si da o gramada de verzi pe tipul asta..nu prea cred.

Omega
31-05-2007, 02:51 PM
16 milioane ? Cu 16 milioane ia 5 jucatori.

Saint
31-05-2007, 09:37 PM
Pai e aiurea totul. Zice una, face alta. Adi Ilie, noul manager zicea ca vor fi ceva surprize. Sper sa nu fie surprize de genul, "marele capitan, antrenor, patron, manager, jucator de la FC Sanatatea Cluj".

*InCePaToRuL*
31-05-2007, 10:31 PM
Gigi Becali a spus că săptămīna viitoare se va decide soarta mijlocaşului brazilian. "Eu m-am īnţeles deja cu UTA pentru 500.000 de euro şi, din cīte mi-au spus cei de la Arad, Elton va avea acelaşi salariu ca la Steaua. Impresarii trebuiau să vină, n-au mai venit, vor ajunge probabil săptămīna viitoare. Dacă va refuza să meargă la UTA? Nici, o problemă, o să avem şi
echipă de Divizia B şi o să joace acolo. Sau poate o să-l trimit la Buzău", a declarat Becali

sisu_stelistul
04-06-2007, 07:29 PM
Se pare Belluschi chiar a primit o oferta din partea stelei, insa se cere prea mult pe el. Acum am auzit ca avem in vedere nu stiu ce portari, cred ca Vatca ne ajunge daca nu reusim sa scapam de Andrey. Am vazut ca mai aducem si vreo 2 polonezi, se pare ca preturile mult prea mari cerute in Romania ne fac sa ne indreptam spre alte piete.
Nu inteleg Saban de ce nu a acceptat sa plece, cred ca spera sa mai prinda niste meciuri in liga, nu stiu de ce nu joaca la fel de bine si in romania cum o facea in Isarel.

dragos_015
04-06-2007, 10:08 PM
Se pare Belluschi chiar a primit o oferta din partea stelei, insa se cere prea mult pe el. Acum am auzit ca avem in vedere nu stiu ce portari, cred ca Vatca ne ajunge daca nu reusim sa scapam de Andrey. Am vazut ca mai aducem si vreo 2 polonezi, se pare ca preturile mult prea mari cerute in Romania ne fac sa ne indreptam spre alte piete.
Nu inteleg Saban de ce nu a acceptat sa plece, cred ca spera sa mai prinda niste meciuri in liga, nu stiu de ce nu joaca la fel de bine si in romania cum o facea in Isarel.

Probabil nu joaca la fel pentru ca nu s-a adaptat ,cred ca nici Andrey nu s-a adaptat , e nevoie de timp sa se acomodeze cu viatza si clima din Romania. Cred ca ambii jucatori merita o a doua sansa.

gianni
05-06-2007, 11:29 AM
Pai, daca nu-i lasa sa se adapteze! Astept sa se termine cu toate aceste transferuri, sa vedem ce echipa avem pana la urma!

*InCePaToRuL*
05-06-2007, 10:49 PM
7 Iunie 2007 - club P... - 60 de ani de istorie ros-albastra
Suntem la 60 de ani de la infiintarea celui mai titrat si mai iubit club sportiv din istoria Romaniei, Steaua Bucuresti. O zi istorica ce nu poate fi trecuta sub tacere si o ocazie pentru noi toti de a ne uni inca o data sub culorile pe care le iubim.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti, in colaborare cu Peluza Nord si Peluza Sud, invita suporterii stelisti JOI, 7 iunie, incepand cu ora 20, in clubul P... pentru a sarbatori impreuna acest moment festiv, intr-o atmosfera de sarbatoare, organizata de suporteri pentru suporteri, cu muzica si imagini semnificative din viata clubului nostru.

Evenimentul se bucura de participarea lui Gabi Balint, Ilie Barbulescu, Mihai Stoichita, Basarab Panduru, precum si a altor glorii ros-albastre, din fotbal si din alte sporturi.

INTRAREA ESTE LIBERA (in limita locurilor disponibile)

-----------------------------------------------------------------------
am pus P.... ptr ca am zis ca fac publicitate:p la restaurant.
cine vrea sa afle locatie sa sa ma intrebe pe pm...

gianni
06-06-2007, 12:47 PM
Emeghara se pare ca este jucatorul surpriza pe care Becali a dat 1,2 milioane Euro!
La multi ani, Steaua!

*InCePaToRuL*
07-06-2007, 10:35 PM
LA MULTI ANI STEAUA!!!
60 de ani de istorie!

poli tm in fifa
08-06-2007, 07:54 AM
Emeghara se pare ca este jucatorul surpriza pe care Becali a dat 1,2 milioane Euro!
La multi ani, Steaua!

Marian Iancu a declarat ca pana nu ii gaseste lui Emeghara un inlocuitor,el nu va pleca de la Timisoara.Daca nu ii gaseste inlocuitor el nu va pleca.

gianni
08-06-2007, 01:11 PM
Aflam luni, daca este asa sau nu!

sisu_stelistul
08-06-2007, 09:36 PM
Pai alta pista in afara de Emeghara nu prea vad...se pare ca mai avem si alti jucatori in vizor....ce parere aveti de zvonul despre aducerea lui Hagi ca presedinte in ghencea?

*InCePaToRuL*
08-06-2007, 10:43 PM
nu se va materializa.

Omega
09-06-2007, 06:10 PM
Nu cred ca se va mai intoarce Hagi in Romania pentru sefia unui club, fie el chiar Steaua. Cred ca s-a saturat de tara asta si de lucrurile murdare care se petrec la federatie si in Liga 1. Si in plus, de fiecare data cand a incercat sa faca ceva aici a esuat, ca antrenor cel putin.(Cu Romania a ratat calificarea in 2001 in dauna unei echipe care nu se mai intalnise cu un turneu final in intreaga ei istorie si apoi la Timisoara unde a facut-o lata). Mai bine s-ar intoarce in Turcia ca e mai iubit pe acolo. Zicea cineva odata la un talk-show ca Hagi odata ce s-a obisnuit cu rahatul turcesc nu se mai intoarce la balegar romanesc si cam asa e :lol:

*InCePaToRuL*
10-06-2007, 08:43 PM
http://www.stelisti.ro/index/VIDEO__Steaua_60_de_ani_de_glori.html

60 de ani...
TOT CE INSEAMNA STEAUA

gianni
11-06-2007, 09:32 AM
Constat cu placere ca Steaua se intareste. Acum vor sa-l achizitioneze si pe Marius Popa. Este bine sa avem concurenta pe posturi!

JohnnyUSA
11-06-2007, 09:36 AM
Cum gianni constata mai sus cu placere ca Steaua se intareste, tot asa si eu constat cu mare scarba ca ciobanul pe zi ce trece tine sa ne demonstreze ca a luat-o "pe alte drumuri".

gianni
11-06-2007, 11:01 AM
Pentru mine Steaua nu a fost, nu este si nu va fi vreodata legata de Jiji. A se vedea atitudinea lui fata de manifestarea implinirii a 60 de ani!

sisu_stelistul
11-06-2007, 07:07 PM
Eu sper sa nu-l pierdem pe Paraschiv avem nevoie de rezerve. Sunt curios pe cine vom mai aduce din strainatate.

Omega
11-06-2007, 08:08 PM
Ca de obicei, un portar amarat pe care o sa-l injure toata lumea si vreun atacant-doi, fiindca asa au facut mereu. Sincer, criza care a aparut la Steaua in legatura cu portarii putea fi usor rezolvata daca nu il dadeau atunci pe Khamutovski. Mi s-a parut unul dintre cei mai bune portari care i-a avut Steaua in ultimii ani.

gianni
12-06-2007, 12:55 PM
Vad ca exista si oarecare orientare catre jucatorii straini din partea lui Becali, chiar daca a afirmat ca nu mai doreste jucatori straini. Se pare ca exista interes pentru un jucator ceh, polivalent.
Momentan, Emeghara pare ca nu se intelege la salariu cu Steaua.

nigga_thebest
12-06-2007, 12:59 PM
in legatura cu emeghara asta... mie nu mi se pare chiar asa de bun cum zice lumea , adica in meciul de cupa a fost depasit total , nu a facut nimic ca sa ma impresioneze si la fel a facut in majoritatea meciurilor importante. e o prostie sa dai 1 milion pe un jucator ca emeghara .

gianni
12-06-2007, 01:05 PM
Se pare ca este printre putinii jucatori straini care s-au adaptat campionatului nostru.
Thereau vrea sa plece de la Steaua si sa joace la FC Bruges, dar Becali nu este de acord sa scada pretul de vanzare. Sincer, Thereau nu face 2,5 mil. Euro, poate cel mult 1,2-1,5 mil. Euro.

Omega
12-06-2007, 01:46 PM
Totusi. ar fi bine sa nu il lase pe Thereau sau pe altii sa plece fiindca ar fi o buna metoda de a inchega echipa.

spyder_black18
12-06-2007, 08:53 PM
becali a anuntat la stiri ca pe thereau nu il va lasa sa plece daca nu primeste minim 2 milioane

Urmelinho
12-06-2007, 09:09 PM
E un altfel de a spune nu-l mai dau pe thereau. cred ca si-a dat seama ca face o eroare.

dragos_015
12-06-2007, 10:00 PM
Sper sa nu primeasca 2 mil pentru el ,ar fi pacat sa plece de la Steaua .

Omega
12-06-2007, 11:03 PM
Nu o sa primeasca, deoarece Thereau nu merita atat si lumea e constienta de asta. E un supra-pret cu care Becali vrea de fapt sa spuna ca Thereau nu e de vanzare.

sisu_stelistul
13-06-2007, 10:17 AM
1,5 milioane ar fi un bun pret pentru Thereau. El a zis ca nu vrea sa ramana...nu-l putem tine cu forta.

gianni
13-06-2007, 10:31 AM
Pai asta ziceam si eu, mai ales ca Thereau si-a exprimat clar punctul de vedere: nu mai vrea la Steaua! Se pare ca acum este oficial: Saban poate pleaca, Andrey la fel, Stancu, Bostina, Paraschiv (si-a facut datoria fata de noi). Elton s-ar putea sa ramana, mai ales ca vad o oarece schimbare de atitudine din partea lui Jiji (nu poate, totusi sa nu tina cont de parerea suporterilor).

cristiano_ronaldo
14-06-2007, 07:17 AM
Gigi Becali vrea sa concureze cu Borcea pe tema transferurilor din aceasta vara:" Neaga este mult mai bun ca Zicu, noi suntem in fata lui Dinamo la transferuri"...Sper sa cumpere jucaori buni si de valoare ca sa putem tine pieptul un UCL si in fata lui Dinamo, Rapid, CFR Cluj.

sisu_stelistul
14-06-2007, 09:10 AM
Si zicu e bun si in ultima vreme numai este asa de ratangiu...ambii jucatori au crescut in valoare de cand au fost la Dinamo, respectiv Steaua. O comparatie nu putem face sunt 2 jucatori buni si este bine ca au decis sa se intoarca in liga 1.

JohnnyUSA
14-06-2007, 10:05 AM
Elton OUT, gigel cel mare Coman IN.. NO COMMENT!

PS: m....e becali! m...e olaroiu!

gianni
14-06-2007, 10:46 AM
Ce se intampla cu Becali? S-a tacanit cu totul?

Tuby
14-06-2007, 11:45 AM
domne nu stiu care e povestea dar tare am impresia ca o sa ratez multe meciuri ale Stelei, pai cum e ma posibil sa tii niste rebuturi, niste jucatori care NICIODATA nu au fost peste mediocru si sa renunti atat de usor la unii care poate chiar ar reusi sa-ti bage niste bani in buzunar si sa-ti faca cunoscut numele...niste cretini. Am mai spus-o, o mai zic, chiar imi doresc un sezon dezastruos pentru a se schimba ceva.

gianni
14-06-2007, 11:56 AM
Elton, se pare ca este unul dintre cei mai iubiti jucatori din Ghencea, chiar daca nu a prea evoluat.
Se pare ca Rdoi are ceva oferte, Nicolita este dorit de Protasov, Paraschiv de cei de la Fiorentina, Saban o sa plece in Israel.
Nu cred ca este bine sa renuntam la Elton. Cred ca ar fi facut o figura frumoasa in Ghencea. Dar, ce sa facem, nu noi suntem "patronul"!

*InCePaToRuL*
14-06-2007, 10:40 PM
Elton a plecat definitiv din Ghencia:(
sursa:gsp

dragos_015
14-06-2007, 10:57 PM
Oierul l-a facut sa plece... mare pacat...

Deeny
14-06-2007, 11:16 PM
pacat ca Elton pleaca:(

habbib
15-06-2007, 08:08 AM
Lui Elton nici macar nu i s-a dat ocazia sa arate ce poate...

KlaU
15-06-2007, 10:05 AM
Da' unde a plecat ?

sisu_stelistul
17-06-2007, 12:49 PM
Se pare ca Thereau nu va mai pleca si va reveni la pregatiri dupa turneul din Spania.

Alex
17-06-2007, 12:56 PM
Aiurea sa tii cu forta pe cineva doar ca ai tu pasarici aiurite-n cap!

gianni
18-06-2007, 08:56 AM
Avand in vedere situatia de la Steaua, consider ca Elton a facut mai bine ca a plecat. Nimanui nu-i convine sa stea pe tusa, doar fiindca nu este agreat de "patron".

*InCePaToRuL*
18-06-2007, 10:08 AM
Eu tot nu cred ca Thereau va mai ramane la Steaua...
el este tinut cu forta de becali si ori nu o sa mai joace nimica ori se va duce la Steaua 2...
nu poti sa ti un jucator fara dorinta lui de a juca pentru un club...

gianni
20-06-2007, 03:54 PM
Cred ca Neaga este mai bun decat Thereau. Nu cred ca tinut cu forta Thereau o sa mai dea randament. Este clar ca plecarea lui MM l-a facut sa se simta singur.
Venirea lui Neaga poate insemna un plus in atacul nostru. Sa speram ca Neaga si-a pastrat pofta de joc pe care o avea pe vremuri.

yahoo
21-06-2007, 02:01 PM
AHAHAHA, GSP iar fabuleaza, mai nou cica vine Thereau la Rapid iar Copos o sa scoate 3 milioane pt el :D

gianni
21-06-2007, 06:06 PM
Pai este vara, asa ca trebuie sa se gaseasca cateva subiecte "fierbinti".
Ce se mai aude cu Emeghara? Vine sau nu la noi?

*InCePaToRuL*
21-06-2007, 06:14 PM
nu se stie nimica...se discuta de bani jucatorului si a impresarului.

gianni
21-06-2007, 06:15 PM
Pai, ca la noi! Eu, sincer, m-am cam saturat de "gogosile" d-nului Becali!

SSORIN
23-06-2007, 08:50 PM
OLĂROIU A PLECAT LA AL HILAL ŞI HAGI ESTE NOUL ANTRENOR AL STELEI!
Decat Hagi mai bine Oli. Hagi pe unde a fost ca antrenor nu a facut treaba deloc, ma indoiesc ca va face la Steaua.

Ratonu
23-06-2007, 09:10 PM
Este, mă! Mare e Allah. Bine că a plecat ăla, poate redevine Steaua interesantă şi pentru mine. Ar fi fost foarte frumos, totuşi, să-l ia pe Grigoraş antrenor

Jokes
23-06-2007, 09:25 PM
Cu Hagi am vaga impresie ca o sa retrogradati,asta daca Becali tine cu dintii de el exact cum a facut si cu Olaroiu :p

Deeny
23-06-2007, 09:26 PM
Cee??Oli a plecat si a venit Hagi??Hagi o sa ne bage in B!Am un mare respect pt. el dar cand era jucator ca antrenor nu o facut nimic!

Jokes
23-06-2007, 09:30 PM
Cu Hagi am vaga impresie ca o sa retrogradati,asta daca Becali tine cu dintii de el exact cum a facut si cu Olaroiu :p

Cee??Oli a plecat si a venit Hagi??Hagi o sa ne bage in B!Am un mare respect pt. el dar cand era jucator ca antrenor nu o facut nimic!

Deja am sustinatori in aceasta privinta! :p

bullzeye
23-06-2007, 09:55 PM
Plecarea lui Olaroiu ar fi putut fi o mutare foarte buna pentru Steaua, dar cum Hagi a venit in locul lui e foarte probabil ca asta sa fie un pas inapoi.

*InCePaToRuL*
23-06-2007, 09:57 PM
orice schimbare este bine venita.
succes hagi!

poli tm in fifa
23-06-2007, 10:19 PM
Nu cred ca este o mutare buna pt. Steaua deoarece mie nu mi se pare ca Hagi este antrenor mare ceea ce o dovedeste in mare masura mandatul lui pe banca lui Poli...

sisu_stelistul
23-06-2007, 11:00 PM
Nu cred ca va face mare lucru, dar o schimbare este bine venita...sper sa faca ceva.

yahoo
23-06-2007, 11:29 PM
Si credeam ca venirea lui Bergodi va scoate Rapidul din Cupele EU.

Omega
23-06-2007, 11:58 PM
Cred ca mutarea asta pentru Steaua echilaveaza cu un pas inainte si 2 inapoi. Olaroiu nu era stralucit, era un antrenor mediocru, defensiv chiar care nu prea avea multa inspiratie spre deosebire de selectionerul Victor Piturca. Insa aducerea lui Hagi e din start o miscare proasta. Nicaieri nu a facut treaba, pe unde a trecut i-a lasat pe toti cu buza umflata si sa nu uitam ca vine dupa o pauza/vacanta prelungita la nesfarsit de mai bine de 1 an. Eu ii urez succes si sper ca ghinionul avut pana acum la echipele sale precedente sa se transforme in noroc pentru Steaua. ;)

dragos_015
24-06-2007, 12:53 AM
E bine ca a plecat Oli dar nu stiu ce sa zic in privinta lui Hagi,cred ca pentru Steaua ar fi fost mai bun un antrenor strain. Daca se gandea Gigi la Zenga era mult mai bine. Sa speram ca va face treaba buna Hagi. Sa-i uram bun venit!!!

stephen
24-06-2007, 08:10 AM
Tz,tz,tz.Niciodata nu am inteles de ce Hagi nu vrea sa o ia de jos,asa cum a inceput ca jucator:Intai Farul,Sportul,Steaua,Real...De ce a trebuit el sa-si inceapa cariera la nationala?Nu pot sa inteleg.Apoi s-a dus la Bursaspor,un loc unde ar fi putut sa se formeze foarte mult,dar cum rezultatele nu au picat din cer,a plecat.S-a dus la Galata si ce-a facut...nimic.Pretentiile alora prea mari,capabilitatea(exista cuvantul asta?) lui prea mica.La Poli iarasi i-ar fi fost foarte bine,dar din pacate a dat peste Iancu.Pentru ca Hagi sa se formeze ca antrenor ii trebuie o echipa fara actionari si patroni nebuni,ahtiati dupa cai verzi pe pereti.Adica o echipa fara Becali,Coposi,Ianci,Borceni...Nu stiu ce sa spun despre Steaua.Nu stiu daca va prinde grupele UCL sincer,dar se va bate mai mult ca sigur la titlu.Ramane de vazut si cu cine se va bate.

Mutombo
24-06-2007, 11:01 AM
La Poli Timisoara cand Hagi l-a inlocuit pe Olaroiu a luat echipa de pe locu 3 sau 4 si a dus-o pe 8 parca. Se pare ca sezonu urmator lupta pentru titlu o sa se dea intre dinamo si CFR Cluj. Si inca ceva - nu cred ca o sa avem nici o echipa in UCL anu asta.

poli tm in fifa
24-06-2007, 04:52 PM
Pe 8 a lasat echipa...

Am uitat sa mentionez in postul precedent ca Steaua a dat o mare lovitura de imagine prin aducerea lui Hagi ca antrenor.

cristiano_ronaldo
24-06-2007, 06:36 PM
Sunt curios sa vad ce performante va avea noul antrenor al Stelei, eu ii urez succes si multa bafta, am o intrebare:Unde a plecat Oli? Din pacate nu prea m-am interesat caci am fost plecat o perioada undeva unde este liniste si pace departe de capitala..

Alex
24-06-2007, 07:20 PM
La Al Hilal, pt 4 milioane pe 2 sezoane!

liquid
24-06-2007, 07:32 PM
sa fie sanatos oli cu tot cu banii pe care ii ia de acolo, vroiam din tot sufletul sa scapam de el, dar nici eu nu am incredere in hagi, mai bine ar fi venit zenga inapoi :|

*InCePaToRuL*
24-06-2007, 08:19 PM
sa fie sanatos oli cu tot cu banii pe care ii ia de acolo, vroiam din tot sufletul sa scapam de el, dar nici eu nu am incredere in hagi, mai bine ar fi venit zenga inapoi :|

Zenga,Protasov...ce viata.:(
Sper ca Steaua lui Hagi sa ajunga in grupe.

shinoda
24-06-2007, 08:58 PM
Daca Becali va continua sa se implice asa de mult ca pana acum in alcatuirea echipei, in transferuri nu`l vad pe Hagi prea mult la Steaua. Va fi presiunea prea mare pe el. Insa prin aducerea lui Ilie, Hagi si a lui Gica Popescu, Becali probabil va lasa carma echipei in mare parte celor 3.

leut
24-06-2007, 08:59 PM
Lasa ca Steaua e Steaua are jucatori are putere iar Hagi daca nu se califica in grupe poate sa dispara din lumea antrenorilor si sa se pensioneze la el la Mamaia la hotel!!!

*InCePaToRuL*
24-06-2007, 09:34 PM
si a lui Gica Popescu, Becali probabil va lasa carma echipei in mare parte celor 3.

vine si Popescu? :confused:
daca vine si G.Popescu la Steaua, va fi o lovitura de imagine foarte mare...de echipa nu ma pronunt inca,vom vedea.

sisu_stelistul
24-06-2007, 09:53 PM
Nu vor fi doar cei 3 mai este si Argaseala un conducator foarte bun, care nu sta degeaba.

*InCePaToRuL*
24-06-2007, 11:08 PM
Un mesaj pentru noul antrenor al Stelei:P

http://img525.imageshack.us/img525/2606/417077294doarunregeyh6.th.jpg (http://img525.imageshack.us/my.php?image=417077294doarunregeyh6.jpg)

sisu_stelistul
25-06-2007, 01:06 PM
Thereau a fost vandut pentru 2,9 milioane la Bruges...din care ne raman 2 milioane. Un pret bun si sper sa mai transferam ceva ca poate isi doreste si hagi jucatori.

*InCePaToRuL*
25-06-2007, 01:32 PM
era de asteptat nu poti sa ti un jucator cu forta la Steaua...
pacat:(

sisu_stelistul
25-06-2007, 01:40 PM
Este bine ca am obtinut niste bani pe el...am iesit chiar in profit. Popescu se pare ca nu va veni...a spus ca sunt putine sanse.

KlaU
25-06-2007, 01:43 PM
Daca va ganditi numai la profit , o sa ajungeti rau . Thereau este un jucator valoros si nu cred ca achizitii ca Neaga sau Gurita il vor putea inlocui . Sa nu mai zic de Hagi ...

sisu_stelistul
25-06-2007, 01:45 PM
Daca numai vroia sa joace la noi, ce-i puteam face, apoi numai dadea randament. Spun ca este bine ca nu am pierdut bani cu el si am recuperat si ce pierdusem la Elton.

dragos_015
25-06-2007, 02:34 PM
Prin transferul lui Elton in Arabia ,Steaua nu a pierdut doar bani ,a pierdut un mare jucator si a pierdut si o parte din sprijinul faniilor. Sprijinul faniilor l-a recuperat insa cu venirea lui Hagi (plecarea lui Oli) insa nu cred ca in Romania va veni foarte curand un jucator precum Elton.

Sheghi_Danutzz
25-06-2007, 02:37 PM
din cauza asta l-ati dat afara pe MEme si a vcenit sa faca pagube si la Unirea . Vrea a o mute la voluntari sa se mute el cu mama lui acolo . Scuze pentru cei care mai cred ca meme e un manager bun

*InCePaToRuL*
26-06-2007, 06:58 PM
Telenovela Emeghara s-a īncheiat aseară, nigerianul acceptīnd să semneze cu Steaua pe 3 ani, pentru un salariu stagional de 150.000 de euro. Īnscăunarea "Regelui" pe banca Stelei a adus ieri primul transfer cert al roş-albaştrilor. După o săptămīnă de tratative īntrerupte de refuzul lui Gigi Becali de a plăti comisionul celor doi agenţi ai fotbalistului, părţile au ajuns īn final la un acord.

Thereau este inca la Steaua...

dragos_015
26-06-2007, 10:08 PM
Thereau e la Steaua pana cand semneaza contractul cu Anderlecht.

Site-ul oficial al celor de la Anderlecht a anunţat oficial transferul stelistului Thereau la gruparea belgiană. "Conducerea lui Anderlecht a ajuns la un acord cu Steaua Bucureşti şi cu Sporting Charleroi pentru a-l achiziţiona pe Cyril Thereau. De asemenea, cei de la Anderlecht s-au īnţeles şi cu jucătorul, care va semna un contract pe 4 ani. După Trighuinho şi Sebastien Bruzzese, Thereau este al treilea jucător care īntăreşte echipa campioană a Belgiei", notează site-ul citat.

sursa www.gsp.ro

sisu_stelistul
26-06-2007, 10:36 PM
Sper sa mai facem transferuri....iar Hagi sa nu-l aduca pe Plesan, care nu mai joaca nimic la ora actuala.

dragos_015
26-06-2007, 10:41 PM
Si eu sper sa transferam ceva jucatori . Adversarii s-au intarit foarte tare ,mai ales Dinamo si CFR iar Steaua nu a prea adus jucatori de valoare.

*InCePaToRuL*
27-06-2007, 06:54 PM
Fostul stelist Cyril Thereau a fost prezentat oficial īn această după-amiază la gruparea belgiană Anderlecht. Jucătorul a fost īnsoţit de managerul general al grupării, Herman Van Holsbeeck. "Un club de top are nevoie de cel puţin 4 atacanţi buni. Este motivul pentru care am căutat acest atacant suplimentar. L-am lasat pe Mbokani să plece pentru că era prea scump īn raport cu ceea ce a arătat. Īn ceea ce-l priveşte pe Sterchele, am făcut tot posibilul pentru a-l aduce, dar cīnd mi-am dat seama ce s-a īntīmplat, am spus imediat că ne vom opri aici. Sīntem foarte fericiţi că l-am achizitionat pe Thereau", a declarat la conferinţa de presă managerul general, Herman Van Holsbeeck.

Thereau a declarat că transferul la Anderlecht este cel mai fericit eveniment pentru el: "Sīnt foarte fericit pentru că totul a decurs bine. Preţul cerut de la Bucuresti a īndepărtat mai multe cluburi, printre care şi Bruges. Datorită lui Jacky Mathijssen, al cărui efort īl apreciez, am ajuns la Charleroi. Cīnd am auzit că Anderlecht şi-a manifestat interesul pentru mine, acum trei sau patru zile, alegerea mea a fost făcută foarte rapid. Din punct de vedere sportiv, este cel mai īnalt nivel. Din Franţa, am avut contacte concrete cu Auxerre şi puţin cu Sochaux", a declarat Thereau.

-=FaN MaNcHeStEr=-
28-06-2007, 03:14 PM
Cu Thereau sau fara el tot aia era!Mai bine ca s-a transferat.Acum steaua trebuie sa gaseasca jucatori de valoare,si mai ales tineri!

Alex
28-06-2007, 04:50 PM
Tereo era cel mai bun atacant dupa Dica din echipa Stelei, e o pierdere mare, ma indoiesc ca Badea se va plia corespunzator pe sistemul gandit de Hagi!

Omega
28-06-2007, 05:58 PM
Nu stiu de ce toata lumea il venereaza pe Thereau, cand era la Steaua nu il lauda nimeni, fiind tratat ca un jucator oarecare si sincer nici nu a aratat multe, iar acum ca a plecat spuneti ca nimeni nu se compara cu el.

*InCePaToRuL*
28-06-2007, 07:37 PM
Sorin Paraschiv va evolua din sezonul viitor la formaţia italiană de ligă secundă Rimini.

Impresarul fotbalistului, Traian Gherghişan, a declarat pentru gsp.ro: „Ne-am īnţeles cu clubul italian, cerinţele Stelei au fost īndeplinite, cīt şi cele ale jucătorului. Aşteptăm ca jucătorul să vină din cantonament de la Kaprun, iar săptămīna viitoare vom merge să efectuăm vizita medicală”

dragos_015
28-06-2007, 08:22 PM
Pacat ca pleaca Paraschiv de la Steaua,dar mai rau este ca pleaca in Serie B, un jucator de valoarea sa merita mai mult...

sisu_stelistul
30-06-2007, 02:03 PM
Nu se stie sigur daca va pleca Paraschiv, Hagi vrea sa-l tina, dar Becali i-a promis ca-l lasa sa plece pe vremea lui OLI. Nu inteleg de ce vrea sa plece pe un salariu de 300 de mii de euro in serie B cand poate sa stea aici si sa joace in CL pe un salariu bunicel.

liquid
30-06-2007, 02:46 PM
Nu se stie sigur daca va pleca Paraschiv, Hagi vrea sa-l tina, dar Becali i-a promis ca-l lasa sa plece pe vremea lui OLI. Nu inteleg de ce vrea sa plece pe un salariu de 300 de mii de euro in serie B cand poate sa stea aici si sa joace in CL pe un salariu bunicel.

si ghici ce zicea oierul :| 1 mil jumate pe plesan + Lovin :| (pentru inlocuirea lui paraschiv)

dragos_015
30-06-2007, 07:52 PM
si ghici ce zicea oierul :| 1 mil jumate pe plesan + Lovin :| (pentru inlocuirea lui paraschiv)

A fost o vreme in care Plesan era una dintre mariile sperante ale Romaniei dar a ajuns si el unul din numerosii jucarorii care s-au pierdut pe drum. Cine stie poate o sa isi revina daca vine la Steaua ,nu se stie niciodata (desi nu prea cred).

*InCePaToRuL*
01-07-2007, 09:42 PM
Oficial: Paraschiv la Rimini
Sorin Paraschiv a parasit cantonamentul de la Kaprun si a revenit, duminica, in Romania impreuna cu patronul Gigi Becali.

Dupa 8 ani petrecuti la Steaua, capitanul Stelei din Liga Campionilor va pleca in Italia pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna contractul cu Rimini, divizionara secunda.

" Imi respect promisiunea, Paraschiv va fi lasat sa plece"
Gigi Becali

"Eu ca antrenor mi-l doream, dar trebuie sa-l intelegem. La munca asa e, sunt probleme, sunt lucruri de gestionat. El doreste sa aiba o experienta afara. Am vorbit cu el de 2 ori si mi-a spus ca doreste foarte mult sa aiba experienta. Pana la urma, o sa tinem cont de dorinta lui"
Gheorghe Hagi

Deeny
01-07-2007, 10:26 PM
Pacat ca pleaca Paraschiv.Dar totusi trebuie sa il intelegem.

dragos_015
01-07-2007, 11:26 PM
El spune ca a plecat pentru ca Steaua e o echipa prea buna pentru el ,mare om,stelist adevarat!!!

gianni
02-07-2007, 02:00 PM
Atunci cand am auzit de plecarea lui Oli si venirea lui Hagi am zis ca nu-i adevarat. Poate ca este bine, poate ca este rau, timpul o va demonstra. Am vazut meciul amical al Stelei cu Nocosia, pe care l-a pierdut dupa ce conducea cu 1-0. Ce sa spun: multe pase, Hagi incearca sa lege jocul Stelei, acum ramane sa vedem cum se vor descurca si titularii!

*InCePaToRuL*
03-07-2007, 07:51 PM
Plecarea lui Sorin PARASCHIV de la Steaua:

:consolare:
Paraschiv a părăsit ieri cantonamentul Stelei pentru a semna contractul cu Rimini, nu īnainte de a-şi lua un la revedere emoţionant de la colegii săi

"E meciul meu de retragere de la Steaua. Chiar am mari emoţii, deşi sīnt de 9 ani la echipă", spunea Paraschiv īnaintea amicalului cu Apoel Nicosia. Ştia că urma să plece la Rimini. Duminică seara a participat şi la ultimul antrenament, la finalul căruia şi-a sărutat discret tricoul īn care a evoluat īncepīnd din decembrie 1999.

Neaga: "Ce faci, frăţioare, de ce pleci?"
Ieri a fost ziua cea mai grea. S-a trezit dis de dimineaţă, s-a bărbierit. Şi şi-a făcut geanta cu echipament. Nu pentru o nouă şedinţă de pregătire, ci pentru despărţirea de Steaua. A coborīt īn holul hotelului şi imediat a venit līngă el Neaga, cel mai bun prieten al său. "Ce faci, frăţioare, de ce pleci? M-am īntors eu şi tu pleci?", i-a tot repetat Rică.
:alida:
Lui Para i s-au umezit ochii şi apoi l-a īmbrăţişat īndelung pe Neaga. "Să ai grijă de tine pe acolo", i-a transmis Neaga, după care a urcat īn cameră: "Nu suport despărţirile". Para a aşteptat apoi ca Gigi Becali să coboare din camera de hotel. Īntre timp, a venit līngă el Rădoi. Cei doi au luat loc la o măsuţă şi au discutat preţ de 30 de minute.
"Cele mai grele momente"
Cīnd uşile glisante ale hotelului Steigenberger s-au deschis, Paraschiv a zīmbit, şi-a potrivit geanta cu echipament īn portbagajul maşinii şi a dat să urce. Şi-a mai īntors o dată privirea către colegii săi, aşa cum a făcut-o de mii de ori īn timpul meciurilor jucate pentru Steaua. A oftat, şi-a mai şters o lacrimă, după care s-a urcat īn limuzină. "Asta este viaţa. Sīnt cele mai grele momente. E ca şi cum ai pleca de acasă, de līngă familie", a spus Para, după care a plecat.

:consolare:

gianni
04-07-2007, 08:02 AM
Emotionant! Paraschiv si-a facut datoria fata de echipa si era timpul sa se gandeasca si la latura financiara!

liquid
04-07-2007, 08:22 AM
Fara cuvinte! se vede ca e...si va ramane cu sufletul la steaua Multumim Pentru TOT Paraschiv..

gianni
04-07-2007, 08:25 AM
Un alt exemplu de stelist convins este cel al lui Neaga! Prea putini stelisti adevarati (uitati-va la Catalin Munteanu, Denis Serban, Danciulescu).

liquid
04-07-2007, 08:30 AM
Asta e sunt jucatori profesionisti si isi fac meseria. Dar ce ma deranjeaza la majoritatea jucatorilor (priviti Badoi) dupa ce s-a transferat la Steaua printre primele lui declaratii a fost e ca stelist de mic.. hai sa fim seriosi a declarat asta vreodata pana acum cat a stat pe la Rapid sau alte echipe? Cu multi jucatori se intampla asa se dau dupa vant si e trist.

gianni
04-07-2007, 08:31 AM
Mda! Nu stiam de aceasta declaratie! Poate a vrut sa se puna bine cu Becali!

stephen
04-07-2007, 10:35 AM
Un alt exemplu de stelist convins este cel al lui Neaga! Prea putini stelisti adevarati (uitati-va la Catalin Munteanu, Denis Serban, Danciulescu).

Da-mi voie sa te contrazic...inainte de a ajunge la Steaua,Danciu jucase tot pentru Dinamo.In plus mi se pare bine la finalul carierei unui jucator sa ai in CV faptul ca a jucat la Steaua,Dinamo,Rapid...E drept ca nu se pune pret pe valoarea sentimentala dar mai exista asa ceva pe aceasta lume?Prea putin...

*InCePaToRuL*
04-07-2007, 11:52 AM
Steaua va susţine diseară cea de-a doua partidă de verificare din cadrul stagiului din Austria. Adversara trupei lui Hagi va fi SV Ried, vicecampioana Austriei, īntīlnirea urmīnd să īnceapă la ora 19:30...:p

sisu_stelistul
04-07-2007, 12:15 PM
Oricum este ciudat ca jucatorii, cum se transfera la o echipa noua spun ca tineau cu acea echipa de mici, chiar daca vin de la o echipa rivala unde spusesera acelasi lucru cnad venisera. Ei incearca sa-si atraga suporterii alaturi de ei, dar nici suporterii n-or fi asa de prosti...

*InCePaToRuL*
04-07-2007, 01:24 PM
STEAUA L-A LUAT PE JOSE FONTE DE LA ESTRELA AMADORA PE 1.000.000 DE EURO

Steaua se misca repede dupa plecarea lui Paraschiv si cauta intariri in sistemul defensiv. Portughezul Jose Fonte, de la Estrela Amadora, este noul venit la Steaua, Gigi Becali platind un milion de euro pe el.

E fundas, are 24 de ani, 1.86 m inaltime, iar Steaua s-a batut cu Crystal Palace pentru transferul portughezului.

Dupa accidentarea lui Ghionea, Hagi a cautat repede inlocuitori, iar Adi Ilie si-a trimis "iscoadele" in Europa. Jose Fonte apartine Benficai Lisabona, care l-a imprumutat la Amadora la inceputul sezonului trecut.

Nici adversara Stelei din Liga, Zaglebie Ljubin nu sta mai prejos. Polonezii au luat si ei un portughez de la Amadora, pe Tiago Gomes. Diferenta dintre Steaua si Zaglebie e ca Gigi Becali a scos 1 milion pentru un jucator, polonezii cheltuind 1 milion pentru 5 jucatori.

sursa: sport.ro

gianni
05-07-2007, 10:42 AM
N-ar trebui sa avem probleme cu adversaruyl din turul 2 preliminar al Ligii!
Este bine ca echipa se intareste!
Cred ca este boala cu portughezii acestia!

*InCePaToRuL*
07-07-2007, 10:01 PM
Ruben Pulido va ajunge miercuri la Bucureşti. "Cel mai probabil voi ajunge īn Romānia miercuri, nu duminică. Nu este nici o problemă īn ceea ce priveşte contractul meu, ci este un impediment legat de modalitatea de a ajunge la Bucureşti, pentru că nu mă aflu acum la Madrid. După ce voi semna contractul cu Steaua, la Bucureşti, voi pleca īn cantonamentul din Olanda", a declarat, pentru NewsIn, fundaşul lui Getafe.

sisu_stelistul
07-07-2007, 10:17 PM
Aceste 2 transferuri pe care sper sa le realizeze steaua mi se par bune. Aveam nevoie de fudasi, sper doar ca Pulido sa merite salariul pe care il va primi.

dragos_015
08-07-2007, 12:47 PM
Cat primeste Pulido??? Se pare ca acesta a fost crescut la echipa de juniori a Realului din Madrid insa nu a reusit sa ajunga in prima echipa ...

sisu_stelistul
08-07-2007, 02:18 PM
Am citit in prosport ca va primi 350 de mii pe an.

dragos_015
08-07-2007, 02:37 PM
E destul de mult,daca nu ma insel, cel mai mare salariu din Liga 1 dar daca vrei sa aduci straini buni trebuie sa le platesti salariul...

gianni
09-07-2007, 12:46 PM
Abia astept sa vad cum o sa arate echipa la primul meci oficial, mai ales ca s-au facut cateva transferuri bunicele.

*InCePaToRuL*
09-07-2007, 09:57 PM
STEAUA - 9.07.2007 2:01

Golanski, la sosirea īn Romānia: „Īmi doresc foarte mult să joc īn Liga Campionilor”
de Andrei Crăiţoiu

Noul fundaş al Stelei, Pawel Golanski, a sosit īn această noapte la Bucureşti. El a ajuns la ora 1:20, cu un zbor de la Varşovia.

Primul polonez din istoria Stelei a declarat la sosire: „Am venit la Steaua pentru că este o echipă foarte bună şi īmi doresc foarte mult să joc īn Liga Campionilor”.
_____ __________________________________________________ _________

Golanski: "Steaua este mai bună ca Dinamo":rolleyes:
2007-07-09 19:48:00

Fundaşul Pawel Golanski a declarat că este la curent cu rivalitatea dintre Steaua şi Dinamo. "Cunosc rivalitatea dintre Steaua şi Dinamo şi că meciurile dintre cele două sunt derby-uri, iar acest lucru īmi aduce aminte de rivalităţile din Polonia. Totuşi, cred că Steaua este mai bună decāt Dinamo. Steaua nu a ieşit campioană īn sezonul trecut, dar sper să luăm titlul īn sezonul viitorul", a spus Golanski.

dragos_015
09-07-2007, 11:17 PM
Am auzit ca acest Golanski este un fundas cu reale calitati,sper sa prinda primul 11 si sa joace cat mai bine...

sisu_stelistul
09-07-2007, 11:58 PM
Pai a avut si cateva selectii in nationala...ati vazut pe undeva ce salariu are, sau mi-a scapat mie?

Are 200 de mii de euro pe an, am vazut acum pe prosport.ro .

sunshine_claus
11-07-2007, 09:28 AM
as avea o intrebare? aveti incredere in hagi ca antrenor al stelei? va intre pe toti pt k eu nu am deloc incredere in el. :( sper din suflet sa faca ceva dar nu cum a facut la nationala sau la echipele pe la care a fost. din pacate tot ce vad acum este iubirea suporterilor pentru hagi dar sa facem distinctia dintre antrenorul hagi si jucatorul hagi de acum 6-7 ani. acum cred k e depasit. hai steaua.

sisu_stelistul
11-07-2007, 11:07 AM
Nici eu nu cred ca a fost cea mai buna mutare, dar acum trebuie sa-i acordam tot spirijinul si sa asteptam, poate va reusi.

Ratonu
11-07-2007, 12:48 PM
Eu cred că poate fi mai bine cu Hagi decāt cu Olăroiu. Spre deosebire de Oli, care e un idiot, Hagi vede fotbal. Problema e cum transmite jucătorilor ceea ce vede.

gianni
11-07-2007, 02:29 PM
Faptul c a sub conducerea lui Hagi sunt adusi jucatori care merita sa joace la Steaua, insemna ca Hagi are mai mare putere de convingere asupra lui Becali, decat avea Olaroiu. Hagi poate face treaba la Steaua, dar trebuie sustinut.

dragos_015
11-07-2007, 02:54 PM
Decat Oli oricine e mai bun,sa speram ca nu se va lasa manipulat de Jiji.

gianni
11-07-2007, 02:58 PM
Sa nu uitam ca este si Adi Ilie pe acolo si impreuna cu Hagi vor face o echipa buna.

*InCePaToRuL*
11-07-2007, 04:19 PM
Decat Oli oricine e mai bun,sa speram ca nu se va lasa manipulat de Jiji.

:eek:
Totusi Oli ne-a dus in Grupele Uefa Champions League...
Nu sunt sustinator Oli dar totusi sa nu uitam ca aproape intreg sezonul Steaua nu a avut primul 11.
Steaua a avut anul trecut aproape meci de meci cate un om acidentat...
Eu cum am zis sunt alaturi de Hagi si de Ilie...dar cu oierul la putere...:huh: nu mai zic nimica.

sisu_stelistul
11-07-2007, 04:42 PM
Faptul c a sub conducerea lui Hagi sunt adusi jucatori care merita sa joace la Steaua, insemna ca Hagi are mai mare putere de convingere asupra lui Becali, decat avea Olaroiu. Hagi poate face treaba la Steaua, dar trebuie sustinut.
Nu cred ca are putere mai mare de convingere decat a lui Olaroiu, Oli a fost unul din antrenorii preferati de Gigi si ii indeplinea dorintele. Dar mai era si MM atunci si jucatori adusi atunci erau mai mult din viziunea lui MM, se pare ca Adi Ilie este un mananger mai bun ;)

sunshine_claus
12-07-2007, 08:24 AM
sper ca va ati vazut declaratia lui gigi aseara. el va aduce atacantii. deci gata cu hagi nu se va lasat manupulat.era normal. steaua e echipa lu gigi. si ca orice patron face ce vrea. nu cred k oli era mai prost si accepta tot ce zicea becali. hagi s-a dovedit la fel. sorry pt sustinatorii lu hagi. nu sunt no1 fan al lu oli sau gigi dar cum au mai spus multi forumisti oli ne-a adus pana aici si antrenorii dinaintea lui.

gianni
12-07-2007, 09:28 AM
Daca Hagi este lasat sa-si puna-n practica ideile, atunci poate ca o sa faca ceva la Steaua. Hagi a fost un mare jucator si nici ca antrenor nu este rau, dar trebuie sa fie sprijinit!

Tuby
12-07-2007, 12:39 PM
eu nu cred ca Hagi poate fi influentat de gigi, aduceti-va aminte cum a plecat piti de la Nationala din cauza scandalului cu hagi si popescu. Ma rog, atunci erau alte vremuri, Hagi avea alt statut, acum este la inceput, nu stiu ce sa zic, sper sa fie intr-adevar antrenor si lumea sa aiba rabdare cu el..mie nu-mi convine ca a venit, dar macar pot sa am rabdare :)

gianni
12-07-2007, 04:15 PM
Sper ca Hagi sa reuseasca sa realizeze o echipa combativa si cat mai ofensiva. Am vazut ca incearca foarte mult sa fie cat mai combinativ in joc si pune accentul pe pase. Depinde si cat de bine se leaga jocul echipei, avand in vedere ca sunt multi nou-veniti.

dragos_015
12-07-2007, 04:37 PM
Sa speram ca reuseste sa faca o echipa spectaculoasa dar care sa si castige.

gianni
12-07-2007, 04:40 PM
Pai lotul este destul de valoros si daca nu are probleme cu sanatatea jucatorilor atunci are de unde alege. Macar vreo doi-trei sa-i calce pe urme lui Hagi.

dragos_015
12-07-2007, 05:35 PM
Si unul dintre ei sa fie ca Hagi si e super bine insa nu cred ca va fi prea curand un jucator de valoarea lui Hagi la Steaua.