View Full Version : STEAUA
Pages :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
dj-cata
25-07-2004, 12:31 AM
Si mie mi-a placut echipamentu...cred ca o sa imi cumpar un tricou original :)
cat despre meci..a fost frumos iar in unele momente nu iti dadeai seama ca e amical dar pe final a fost stricat de iordache care ar avea o scuza...dar csaba nu are nici o scuza si poate din cauza lui il pierdem pe radoi pt cateva etape. pe langa aceste faulturi a mai fost si intrarea de la paraschiv. asa dur nu cred ca joaca oltenii nici in campionat ..dar lasa ca vine etapa 5 si ii rupem in ghencea...
jocul stelei a fost destul de bun in prima repriza...iar in a doua au fost prea multe schimbari dar parca d. munteanu nu prea are ce cauta in primu 11 la steaua :) si neaga a fost slab
Lui Borbely nu ii trebuie nici o scuza pt ca nu a avut nicio vina. La contactele aeriene se intampla astfel de lucruri de multe ori. S ca sa nu se mai laude cata cu :numerosul" public d p ghencea. La meci au fost 18 000 de oameni, asta fiind cu intrare , fie ea mica, si cu o echipa Romaneasca.
dj-cata
25-07-2004, 01:52 AM
Din păcate, tribunele arenei craiovene nu s-au umplut, doar vreo 12.000 de oameni lu?nd drumul unui stadion udat bine de ploaie cu două ore ?naintea startului partidei. - citat din GSP...asa ca blue mai ai mult pana la 30.000 si stai linistit ca niciodata nu o sa aveti voi atatia oameni la amical.
vad ca nu scrie nimic de radoi....poate si-a revenit si nu a mai fost dus la spital
12 000 in gazeta, 18 000 in prosport. Iar la meciul cu Modena nu au fost mai mult de 20 000.
dj-cata
25-07-2004, 04:31 AM
looooooool...blue daca a fost plin stadionu si au inchis portiile vii tu si zici 20.000...fi serios...au fost 30.000 cea mai mare asistenta la un meci amical in romania
La meciul cu Modena au fost 30.000 de spectatori, iar, in medie, la un meci in campionat, Steaua are 20.000 de spectatori. Sa fim seriosi, Steaua are cei mai multi suporteri din Romania...
Asta este clar, uitati-va si aici la topicurile echipelor, steaua are cele mai multe mesaje, depaseste cu mult rapid si craiova :P oricum orice am zice noi, craiovenii raman la fel de limitati, ei nu pot sa conceapa altceva
lol
cik steaua are cei mai multi suporteri
cred ca uiti cine are cel mai mare stadion
si ca in fiecare meci sunt aproape 30000 sau chiar mai mult
Time2Chill
25-07-2004, 12:48 PM
ce legatura are capacitatea unui stadion cu nr de suporteri. Uitati-va la orice sondaj de pe orice site (exceptand site-uri specifice pt o echipa sau alta) si vedeti cine e pe primu loc(STEAUA) si la ce distanta fata de RESTU
Mda, cand nu aveati 5000 de suporteri pe stadion, nu mai ziceati nimic, acum au venit 3-4 meicuri in care ati avut 20 000 si deja gata aveti cei mai multi suporteri, mai nou o sa va laudati cu cea mai tare galerie si alte mici fabricatii pe care cunoscatorii de fotbal nu dau 2 bani, din simplu motiv, pt ca sunt la fel de simple aberatii.
Time2Chill
25-07-2004, 04:25 PM
Uiti k acu vreo 2 ani(Cand era Netoiu acolo) Craiova a avut la un meci 4-5 spectatori. La Steaua au fost mereu macar cateva mii.
Dak nu ma insel galeria stelei a primit titlu pt cea mai buna galerie.(NU sunt 100% sigur da vreo 60% sunt. Era in concurenta directa cu suporterii lui Poli AEK).
chiar nu vor sa inteleaga, e clar ca steaua e echipa cu cei mai multi sustinatori...asta din toata tara, ma pis pe ea de provincie si pe capitala, romania e un intreg, iar steaua are cei mai multi suporteri, degeaba vin craiovenii cu itei de echipa cea mai iubita si galonata din provincie, ete p**a echipa cu cele mai mari realizari din provincie este UTA...iar despre suporteri si spectatori AEK o sepaseste net pe craiova...
Ce mari realizari a avut Uta? 6 titluri si atat, in Europa nimic. Si daca voi sunteti cea mai galonata echipa din provincie, atunci de ce a venit ani grei de B in palmares? Titlul de cea mai buna galerie a fost primit dwe steaua direct de la Ultras marines, acestia , gasind o cale sa le multumeasca pt coregrafiile furate de "ultras" steaua. Uiti ca in perioada lui gigi "dinamo" netoiu , biletul pe stadion era 1 mil, si asa stadionul fiind plin de multe ori. Daca Univesitatea nu avea publicul pe care il are, jucam de mult in buCUResti. Avem cea mai puternica galerie, pt ca avem mesaje care lovesc adanc in inima dusmanului sau care aduc la noi limite iubirea fata de "U" , coregrafii originale, nu "inspirate" (lol cata), si o multime de suporteri care vin pe stadion meci de meci. Timisoara are o galerie frumoasa, dar este o galerie de div B, mai nou nici tobe nu mai au, nici din palme nu mai bat, limitandu-se la Timisoara, Timisoara sau Poli!Poli! . Cat despre 'ultras" steaua , ultrasi in devenire, citit odata codul ultras ca sa vedeti cum sta treaba.
-----------------------------------------------------------------------
Teste Matte se desfinteaza! Dupa meciul din Cotroceni, 5 membri din TM au fost implicati intr-o lupta de strada cu 50 de spurcati. Si cum fortzele au fost egale, 2 baieti de la TM au ajuns in spital si steagul lor a fost capturat de aurolacs ghencea. Prin urmare Teste Matte se va desfiinta, deaorece asa zice codu' ultras, cod pe care copii fara domiciliu de "ultras" steaua nu l-au citit si nici nu au azuit de el. Vezi Cata deasta nu sunt stelistii tai ultrasi ci doar niste spectatori galagiosi, inculti si antipatici.
Si cum ziceau cei de la CVUCS : "Intr-o tara de ultrasi falsi...onoare celor care lupta pentru o cauza"
PS: baietii vor revenii asa ca watch out hobos ghencea, the next day u might just wake up dead
dj-cata
25-07-2004, 06:10 PM
blue ai uitat sa adaugi ca in anii 70 uta a reusit sa eliminte castigatoarea cupei campionilor europeni ...care este o performanta buna de tot...
blue tu te tot legi de O SINGURA coregrafie a stelei care se pare ca ar fi fost inspirata de la francezi dar nimic mai mult..si vad ca tot acelasi lucru il repeti de cateva luni...ai ramas in pana de idei sau ce ai patit ? nu mai gasesti nimic de zi ? am devenit prea buni ?
bah...6 titluri si 2 cupe, ce are craiova? cat despre steaua ce sa mai zic, are de vreo 10 ori mai multe competirii castigate decat toate echipele de la voi din judet :P
Pai Cata, o "tin numai cu asta" pt ca asta spune totul despre asa zisa galerie a voastra. A eliminat o echipa puternica, dar vreau sa stiu cat de deaprte ajuns intr-o cupa Europeana...
Bai Blue, hai sa vorbim noi de Craiova daca te crezi asa tare... Pe vremea cand se juca fotbal la noi in vest, adica la Arad si in Timisoara, voi oltenii si miticii ati plimbat oile... Asa ca te rog, nu te mai lega de UTA si de ceilalti...
In legatura cu Steaua, chiar daca este o echipa buCUResteana, eu o respect pentru performantele unice(pentru fotbalul romanesc) pe care le-a obtinut. Craiova ce a obtinut? <_<
Pai as respecta-o si yo daca acele performante ar fii fost atinse intr-un mod corect. Bravo voua ca erati primii...dar ia zii acum unde sunteti? o echipa oarecare care joaca la matineu si care se zbate sa promoveze. Tobo am mai spus-o tu esti complet paralel cu sportul rege, te rog inanite sa vorbesti degeaba , citste un palmares, o istorie a unei echipe. Stiu ca e greu de crezut ca exista si alte echipe inafara de spurcati inc fc , portia de brainwashing d p jiji tv facandu-si datoria.
RaPiDuTz
26-07-2004, 03:59 PM
de unde sti tu bay tobo ca daca Craiova, Rapid si alte echipe ar fi fost lasate sa joace fotbal si nu ar fi fost furate de steaua sau dinamo nu ar fi castigat si ele vreo cupa europeana ?
Craiova a reusit sa ajunga departe chiar si cu aceste contre ale echipelor infintate prin ordin de partid asha ca ea este de admirat in nici un caz steaua sau dinamo
Time2Chill
26-07-2004, 04:23 PM
Acuma banuiesc k faci referiri la perioada comunista....... Dak aia de la Rapid, Craiova, sau alte echipe, ar fi fost mai buni, ar fi castigat aia. Da n-a fost asa. Steaua a fost si va ramane cea mai buna achipa din Romania.
RaPiDuTz
26-07-2004, 04:31 PM
pai cum sa fim buni daca nu am fost lasati ? :o
tu crezi ca o echipa are sanse de reusita daca devine competitiva, si in ultima etapa vine steaua si ii fura campionatul ca asha vrea ceasca ? :o
Pai cum sa castigi tata cand "au si ei 2 maini si 2 picioare" nu se aplica? Joci impotriva guvernului, a arbitrului, si in ultimul rand a echipei de fotbal. Si la ce te referi cand spui "ar fi castigat aia" . Steaua este intradevar cea mai buna echipa din tara, neavand vreun adversar. Doar putine probleme cu sport club miercurea-ciuc , doar atat.
Time2Chill
26-07-2004, 04:40 PM
Dak echipele voastre (pe care le sustineti) bagau mingea in poarta si nu primeau goluri nu mai avea nimeni ce sa le fak. Intradevar si Steaua a mai fost ajutata, da oricum in anii '80 avea cel mai bun lot. Nu erau multi care s-o bata. Si intre 93 si 98 ce s-a intamplat de tot Steaua a luat Campionatu ? Tot Guvernu si arbitrii??
vali16_84
26-07-2004, 04:47 PM
frate...imi pare bine ca au ajutat-o arbitri si ceasca sa castige cupa campionilor...mai ales in finala, daca nu cumva a fost blat, cine stie :P , sa fim seriosi, pe cine ajuta arbitri??
RaPiDuTz
26-07-2004, 04:49 PM
nu e greu sa ai un lot foarte bun atata timp cat furi jucatorii de la celelalte echipe.
cat despre campionatele din 93-98...nu e greu sa iti faci echipa solida o data ce ai castigat atatea campionate (cum le`au castigat ei...) ca din pacate pe oameni nu ii intereseaza cum au fost ele castigate si e normal sa ajunga la echipa cu cel mai bun palmares
Time2Chill
26-07-2004, 05:07 PM
Dupa cum a zis un jucator de la Dinamo (nu mai stiu cine) dupa meciul cu Faru (cred) dak nu dupa, cel cu Poli (cand toti stim ce s-a intamplat) : "Nu conteaza ce s-a intamplat acum, peste 2-3 ani o sa ma uit in spate si o sa vad k Dinamo a castigat Campionatu". Asta zic si eu si asa zic si ceilalti care vad palmaresul impresionant al STELEI.
Mai are rost sa ne certam pentru palmaresul echipelor? Daca ne gandim asa, fiecare echipa a castigat campionatul cu "puntin" ajutor de la arbitri si de la ce mai zicetzi voi...Oricum, ce a fost a fost, ce s-a castigat ramane scris, si nu se sterge. Asa ca, oricum nu putem noi schimba istoria...
Time2Chill
27-07-2004, 10:51 AM
Bv tobo asta am vrut sa zic si eu. :bere: :bere:
vali16_84
27-07-2004, 12:48 PM
Gigi ?şi cumpără car de reportaj
Patronul stelist a avertizat ieri că-şi va achiziţiona un car de reportaj şi va transmite meciurile roş-albaştrilor de pe propriul teren. ?Orice televiziune va putea prelua gratis semnalul. Nu cred că un car de reportaj poate să coste mai mult de 60.000 de dolari?, a spus Gigi Becali. ?Dacă atitudinea sa intră sub incidenţa legii, totul este ?n regulă?, a replicat Mitică Dragomir.
lool pana la urma o sa vedem meciurile la tv...
Universitatea nu a castigat nimic pe japca, chiar a trebuit sa faca fata arbitrajelor partinitoare. Tin minte ca dinamo se bate cu "U" pt titlu , si "U" avea un golaveraj superior, dinamo avand ultimul meci la Pitesti, unde a batut cu 8-1 parca , dar tot "U" a castigat datorita unui egal. Asa ca nu imi spune mie ca fiecare echipa a fost ajutata. Titlurile stelei sunt titluri doar pe hartie, si yo si tu si tot Romanii stiu cum le-ati castigat. Este geva de genul, ai scapat de virginitate, dar ea e o centurista. Nu e deloc motiv de mandrie.
Floyd
27-07-2004, 04:59 PM
Steaua Bucuresti va primi din partea FRF trofeul Fair-Play pentru sezonul 2003-2004.
---------------------------------
Titlurile Stelei s-au concretizat prin castigarea C.C.E. si a Supercupei Europei, cat si prin accederea intr-o alta finala si semifinala a C.C.E.
Cu precizarile acestea eu ies definitiv din discutia subiectului de fata care mi se pare inutila!
In sfarsit se termina discutia asta de kkt care nu avea sens...
Time2Chill, las ca merem la o bere :bere:
Discutia ti se pare de kkt, pt c aesti stelist. Daca echipa ta ar fii fost data la oparte , jucatori furati sau "luat-i cu frumosul" , jucatori accidentati pt ca nu au semnat cu cine trebuia, arbitri care acorda un 100% gazdelor tu fiind mereu oaspete, nu cred ca ai zice acelas lucru.
dj-cata
28-07-2004, 01:59 AM
Si eu sunt de aceasi parere cu floyd...blue o sa ramai singur sa te certi aici...eu zic ca nu mai are rost, ori de cate ori ti-as spune tu tot nu intelegi. noi am castigat atatea pe plan european pe cand dinamo care la fel a fost ajutata nu a castigat nimicr iar craiova la fel.
R in perioada 93-98 erau alti jucatori decat cei din inainte de 89
Ati castigat atatea? Ce consideri tu ca fiind "atatea" ? Ori ce ai spune , orice scuze ai gasii, ori de cate ori ai nega ce toti aproba, rezultatul ramane acelasi. Aveti un palmares bogat, dar fals.
Hai sa vorbim de lucruri de Steaua, nu prostiile lui Blue, ca strica topicu asta. Lasati-l sa se certe singur(vorba lui dj-cata).
Piturca a declarat ieri ca rezultatele din amicale au fost slabe, dar, a anuntat ca vrea sa castige cu Steaua toate trofeurile puse in joc.
Floyd
28-07-2004, 10:45 AM
Haideti sa ne dam cu parerea asupra primului "11", ca sunt anumite lucruri neclare.
Mie imi e teama ca Neaga nu va putea sa joace la nivelul meciurilor din tur pentru faptul ca a ramas in urma cu pregatirea si e concurenta destul de mare. Si in aparare e interesant cine va reusi sa se impuna, eu vazandu-l pe Ghionea drept titular.
Voi ce pareri aveti? Eventual scrieti si echipa care credeti ca se va contura!
Time2Chill
28-07-2004, 11:05 AM
Portar :
Khamutovski
Fundasi :
Petre Marin
Mirel Radoi(mai putin in primu meci k e suspendat)
Vivi Rachita
Pompiliu Stoica
Mijlocasi :
Florentin Dumitru
Sorin Paraschiv
Marian Aliutza
Nicolae Dica
Atacanti :
Laurentiu Dinita(dak nu e accidentat)
Adrian Neaga (dak o sa joace k in tur, dak nu s-ar putea sa fie Titular Cristea).
La mijlocasi s-ar putea sa mai intre destul de des Bostina si Munteanu(dak nu se accidenteaza)
Eu nu am luat in calcul meciurile de pregatirei in care Piti l-a pus pe Dica atacant
ma uit acum peste echipa si imi dau seama ca in afara de fundasi, la celelalte compartimente steaua are jucatori foarte buni ca rezerve..daca ar mai reusi sa cumpere un fundas..ar fi excelent
vali16_84
28-07-2004, 12:04 PM
Portar :
Khamutovski
Fundasi :
Petre Marin
Ghionea (Mirel Radoi)
Vivi Rachita
Pompiliu Stoica
Mijlocasi :
Florentin Dumitru
Sorin Paraschiv (Dorinel Munteanu)
Marian Aliutza
Nicolae Dica (Gabriel Bostina)
Atacanti :
Laurentiu Dinita
Adrian Neaga (Oprita)
Floyd
28-07-2004, 02:38 PM
Eu zic asa:
PORTAR
Hamutovski
FUNDASI
Petre Marin
Radoi
Rachita
Ghionea
MIJLOCASI
Fl. Dumitru
D. Munteanu
Dica
Bostina
ATACANTI
Cristea
Neaga
Probabil ca dupa vreo 4-5 etape se va contura destul de clar echipa standard.
Cred ca si la fundasi am fi stat bine daca nu se rupea Curt. Am inteles ca era in forma si a fost folosit in majoritatea meciurilor de pregatire.
denad
28-07-2004, 03:20 PM
Portar: Hamutovski
Fundas dreapta: P. Marin
Fundasi centrali: Radoi, Ghioanea
Fundas stanga: P. Stoica
Mijlocas dreapta: F. Dumitru
Mijlocasi centrali: Aliuta, D. Munteanu
Mijlocas stanga: Dica
Atacanti: Cristea, Neaga
Nu cred ca asta va fi echipa cu care va juca Steaua, dar zic ca e una din cele mai bune solutii. Nu sunt sigur pe posturile lui Stoica, Ghionea, Munteanu si Cristea in locul carora ar putea juca Nesu, Rachita, Paraschiv si Dinita. Ar mai exista solutia ca in locul lui Cristea sa joace Dica, Munteanu sa treaca pe stanga si sa intre Paraschiv, dar nu cred ca ar fi bine.
ati auzit stirea bomba de la www.gsp.ro cica pleaca piturca cu secunzii de la steaua din cauza disensiunilor cu gigi :o... ce se va intmapla la steaua?
lol
am citit
ce se poate intampla
retrogradeaza :P :P
Pacat ca pleaca Piti, el a adus jocul static si plictisitor la steaua, sper sa vina altul pe masura.
denad
28-07-2004, 06:26 PM
Asta e stirea bomba de care ziceau aia de la ProTV? Oricum am e o presimtire ca nu se vor pleca. Dar si daca pleca, nu crezi ca exista un antrenor in tot campionatul?
PS: Ady, voi ati schimbat inainte cate 2 antrenori pe zi si nu ati retrogadat, dar ati fost aproape (numarul 7 iti spune ceva?) :P
da
e numarul cu care au jucat Zicu si Marica :P
pai da da noi avem caracter
la voi dak se schimba antrenorul se cutremura pamantul :P
Time2Chill
28-07-2004, 06:52 PM
Hai sa zic altfel 0-0-7 asta ce iti zice?
Totusi nu cred k va pleca PITI ar insemna k nu are pic de onoare. Da si dak pleak:
Poate sa vina Stoichita k noi cu asta luam si Cupa Uefa
Sau Panduru k tot nu mai are echipa si o sa-l ajute pe becali sa-i tina departe de stadion pe aia cu televiziune (cu care se cearta Gigi).
Sau mai e si Iordanescu care a zis k ar colabora cu Gigi k n-are nimik cu el
loooooooool
vine Iordanescu
hahahahhahaha
ala e antrenor
cu ala clar va duceti in B
P.S. trebuia sa fii mai specific :P
Time2Chill
28-07-2004, 07:00 PM
mai specific decat 0-0-7?????
V-E-I(infrangeri)
0-0-7
Acum ti-a venit mintea la loc????????????????????? Stii la ce ma refer????????
Nu uita k Sportu a retrogradat cand l-a avut pe Andone antrenor 3/4 din Camp!!
Sau nici asta nu mai stii???????????????
Deci nu mai vb de antrenorii de la Steaua k ai vostrii sunt mai prosti
(yo altceva nu mai zic despre asta)
lol
mi-am dat seama de a doua oara
si dak antrenorii nostri sunt mai prosti cum se face ca noi am castigat in ultimi 4 ani cate ceva ( titlu cupa sau event ) si voi doar un an
Floyd
28-07-2004, 09:17 PM
Sew zice ca Piturca si Jiji au avut azi un schimb dur de replici dupa meciul amical!
Daca tot va fi sa plece Piturca, eu il prefer pe Lacatus.
dj-cata
28-07-2004, 11:48 PM
ce bine ar fi sa plece piturca...sa scapam de el si sa vina lacatus..ar fi perfect
Time2Chill
29-07-2004, 10:53 AM
Ma baieti ma, fara Piturca nu stiu ce sanse mai avem la titlu si nici in Cupa Uefa.
Lacatus a fost si este un adevarat Stelist, dar nu cred k ar face fata (ex: Dan Petrescu). Totusi,a antrenat Ceahlauin retur si Ceahlau a retrogradat, la mustata da a retrogradat, la Steaua nu se va intampla asta da nici sanse la titlu nu vad cu Laca, mi-ar parea foarte bine sa ma insel, da nu cred. Oricum decat Laca eu l-as prefera pe Iovan.
dj-cata
29-07-2004, 10:57 AM
Piturca a demisionat iar antrenamentu de azi a fost condus de secunzii iovan di boldici....gata am scapat de el :)
astazi la 14 jucatorii se vor intalnii cu gigi becali pentru a stabili noul antrenor care aproape mai mult ca sigur va fi lacatus desi nici stoichita nu ar fi o idee rea
vali16_84
29-07-2004, 12:06 PM
si yo care credeam ca n-o sa plece.....nasol, macar pleca si el acum vreo 2 luni nu cu 3 zile inainte de prima etapa...cred ca lacatus va fi noul antrenor, dar si iovan ar putea sa fie.....cine ati vrea sa fie noul antrenor?
yo as vrea sa fie puiu :P :P
se pare ca nu e puiu
WALTER ZENGA LA STEAUA
Siteul oficial al echipei Steaua a anunţat acum c?teva minute că noul antrenor al Stelei este Walter Zenga, secundat de Dorinel Munteanu. Aceasta hotarare a fost luata ?n urma demisiei managerului general Victor Piţurcă si a antrenorilor secunzi Ştefan Iovan şi Gabriel Boldici, survenite ?n dimineaţa aceasta. Walter Zenga se va prezenta la echipă m?ine, la ora 14, atunci cand lotul Stelei va intra ?n cantonament pentru meciul cu Gloria Bistriţa
in B cu voi
denad
29-07-2004, 01:24 PM
daca ma gandesc bine, cred e cel mai bun lucru care i s-a intamplat stelei in ultimii 4 ani (adik plecarea lui piturca). cred ca lacatus e un antrnor mai inteligent.
Ady -> chiar daca ar veni iordanescu la steaua tot luam campionatu si oricum o sa va batem :P
Lacatus nu e bun ca antrenor, nu a facut nimic la brasov si ceahlaul decat sa-si compromita imaginea foarte buna care o are in fata suporterilor mai bine aduc pe altcineva
vali16_84
29-07-2004, 02:48 PM
Zenga: ?S?nt fericit. Antrenez cea mai bună echipă din Rom?nia?
Walter Zenga a declarat din Spania, unde se află ?n vacanţă, pentru cititorii Gazetei la doar o oră după ce a devenit antrenorul principal al Stelei că "s?nt cel mai fericit om din lume pentru că antrenez cea mai bună echipă din Rom?nia. Abia aştept prima etapă şi să vin pe Ghencea unde suporterii s?nt deosebiţi. Bine?nţeles că voi sta pe bancă duminică ?mpotriva Gloriei şi nu ?mi este frică de meciurile cu Rapid şi Dinamo din primele patru etape. M?ine la pr?nz vin la Bucureşti şi imediat mă voi duce să-i salut pe jucători, pe care ?i cunosc foarte bine"
a fost o alegere buna?
eu cred ca da...o sa vedem...
denad
29-07-2004, 03:17 PM
eu cred ca nu :P
Time2Chill
29-07-2004, 04:03 PM
Frate asa e am citit pe gsp. da nicimie nu-mi vine sa cred. :o <_< :(
L-au ales pe Zenga (poate o sa conduca Steaua dupa gratii, prin S.M.S.),
Cred (da sper sa ma insel) k e cea mai proasta alegere posibila. Da', n-ai ce-i face Becali e "stapan", dupa cum a afirmat el: face ce vrea el(k Ghencea e de la ma-sa d'acas :angry: ).
A vrut un antrenor fara traditie la Steaua (Cum a fost si Olaroiu) pt a se putea impune vointa sa<a lui Gigi:"asta-i pohta ce-am pohtit-o io!!"(Jiji nici macar nu stie ce inseamna asta)
RaPiDuTz
29-07-2004, 04:28 PM
ce mi`e Piturca...ce mi`e Zenga...un barbugiu si un drogat... :D
cred ca este cea mai proasta alegere facuta de jiji de cand e la steaua... :o
Floyd
29-07-2004, 07:13 PM
Dupa primele 5 etape ne vom da seama cum stau lucrurile cu Walter Zenga. Eu sunt optimist!
denad
29-07-2004, 08:03 PM
Alegerea nu a facut-o gigi, ci jucatorii (prin vot secret la vestiar, ca naiba, e democratie :D )
Time2Chill
29-07-2004, 08:16 PM
Voi chiar credeti tot ce auziti. LA stiri toti erau suparati k a plecat Piti (Dorinel, Vivi, Radoi) Eu nu pot sa cred k 16 din 20 l-au vrut pe Zenga, cred k au fost invers da asa a vrut Becali si asa a fost.
Oricum m-am hotarat nu-l mai votez in toamna :nashpa: :nashpa:
RaPiDuTz
29-07-2004, 08:50 PM
pai erau suparati ca a plecat piturca...cum chiar tu ai zis...dar nu erau suparati ca a venit Zenga :P
nu ar avea d c sa minta jiji cu chestia asta
dj-cata
30-07-2004, 03:01 AM
nici eu nu vad de ce ar minti gigi ..doar daca vroia putea sa spuna ca pune el direct antrenoru si gata ca doar e a lui echipa :)
cu zenga sper sa nu luam mai mult de 1 gol la 2-3 etape si sa dam 2-3 pe meci :)
eu sper ca echipa sa joace mult mai ofensiv si mai spectaculos decat acum ,pentru ca in ultimi doi ani din vremea piturca steaua a jucat aiurea rau, prea putin goluri...etc..eu zic ca avand o astfel de echipa se poate castiga usor campionatul, antrenorul sa fie putin inspirat
Eu sper ca Zenga sa renunte la Pompiliu Stoica si la Bostina, sau alte panarame de genu asta, in care Piturca, avea mare incredere, iar echipa juca nashpa... Daca tot a avut loc o schimbare la aceasta echipa, e cazul sa aiba loc si o schimbare in rezultate, adica, castigarea campionatului...
Time2Chill
30-07-2004, 04:47 PM
Ce ai mah cu Pompiliu Stoica si Cu Bostina (care oricum e rezerva lui Dica). In locu lu Pompilu a jucat Nesu si a facut prostii mari in aparare. Si Bostina a jucat bine in meciurile pregatitoare nu prea inteleg ce ai cu ei???????????
denad
30-07-2004, 05:28 PM
Pai probabil pentru ca nu au freze misto si nu arata ca Mutu. :P
-------------------------------
A, da. mns, cum naiba vrei sa joace echipa ofensiv? doar e italian. :D
Floyd
30-07-2004, 05:53 PM
E o buna observatie. E italian si a mai fost si portar! Probabil ca se va concentra mai mult pe aparare dar ramane totusi de vazut cum va aranja jocul pe compartimente. Iata ca tragerea la sorti ne aduce un adversar facil. Muntenegrenii de la FK Zeleznik nu ne pot pune probleme in drumul spre grupele Cupei UEFA. E o oportunitate de a redeschide drumul catre Europa fotbalistica pe care Zenga si toti cei care se afla la echipa ar fi bine sa nu o risipeasca!
Time2Chill
30-07-2004, 06:35 PM
Si eu cred k Steaua va trece de ei da' sa nu zicem "hop pana n-am sarit groapa" sa nu ne faca vreo surpriza neplacuta. Aia i-au batut pe partizan cu 2-0 si au fost destul de aproape de locul 2 in campionat.
denad
30-07-2004, 06:45 PM
Sa fim seriosi. Steaua nu o sa aiba probleme. :)
Eu sunt mai pesimist de felu` meu, dar, pana nu vad ca Steaua nu ia o optiune serioasa, nu ma grabesc sa zic ca suntem deja calificati. Nu trebuie sa-i subestimam pe sarbi, sa nu uitam, au un campionat mai puternic decat al nostru...
vali16_84
31-07-2004, 01:50 PM
fratzilor...yo o sa dau un pronostic dupa meciu cu gloria...mai intai sa vad cum joaca si dup'aia mai vb., daca joaca defensiv..aka da un gol si dupa aia se apara, nu e bine...si zenga tre schimbat imediat...ce dreaq sa-i puna sa joace ofensiv...cea mai buna aparare e atacul... :mishto:
Thursday, 29 July 2004 21:18:37
MILAN - "President, I'm going to coach Steaua Bucharest." Giacinto Facchetti was one of the first to learn the news that Walter Zenga has become the new coach of the most glorious Romanian club, which has won over twenty titles, won the European Cup in 1986 and which will play in the Uefa Cup next season after finishing second in the domestic league.
The ex-Nerazzurri goalkeeper telephoned the Inter president to inform him of the quick deal which takes him back to Bucharest after the brilliant experience on the National bench.
"I immediately paid my compliments to Walter. He really wants to coach and he has the qualities to do well," said Facchetti.
"Zenga is part of the big Inter family and we are proud that a historic club like Steaua has chosen him as coach."
Steaua take on Gloria Bistrita in the Romanian championship on Sunday.
(sursa inter.it (http://www.inter.it))
__________________________________________________ _________________
Zenga snapped up by Steaua
Thursday, 29 July 2004
FC Steaua Bucuresti have appointed Walter Zenga as their coach after parting company with Victor Piturca on the eve of the new Romanian season.
Surprise departure
The 44-year-old Zenga will start work tomorrow, just two days before the capital club begin their campaign at home to CF Gloria 1922 Bistrita and ahead of their forthcoming UEFA Cup commitments. Piturca told the squad he was leaving this morning after disagreements with Steaua owner Gigi Becali.
Munteanu to assist
Becali consulted with players before appointing Zenga, while the departure of Piturca's assistants Stefan Iovan and Gabriel Boldici means that Dorinel Munteanu will step up to become the No2. However, the 36-year-old Munteanu will continue as a player while taking coaching courses.
I am the happiest man on earth
Walter Zenga
Past experience
Zenga said: "I am the happiest man on earth. I will coach the best Romanian team and am looking forward to meeting the players, who I know very well." The former Italian international goalkeeper previously coached FC National Bucuresti from 2002-03, guiding them to eighth place in the league and the Romanian Cup final before leaving in December 2003.
One title
Piturca had spent the last four and a half years at Steaua. He took the team to the title in 2000/01, but the closest he came to silverware after that was when Steaua finished as First Division runners-up in the last two campaigns.
(sursa uefa (http://www.uefa.com))
__________________________________________________ ___________
Floyd
31-07-2004, 04:35 PM
Sarbii nu au un campionat mai bun decat al nostru la ora actuala! Ei au doua echipe de varf Steaua Rosie si Partizan. In rest nu prea sunt echipe care sa spere la castigarea campionatului.
Ecourile apar in presa internationala despre numirea lui Zenga ca antrenor la Steaua Bucuresti. Asa incepem sa fim redescoperiti de Europa fotbalistica. Dar totul este ca Zenga sa faca treaba si echipa noastra sa aibe rezultate care sa le reaminteasca tuturor de performantele din trecut.
Repet, este o buna oportunitate care trebuie fructificata !
Sper ca Zenga sa fie printre putinii italieni care sa-mi produca o impresie pozitiva!
Time2Chill
31-07-2004, 04:47 PM
Avand in vedere k sarbii tot au mai jucat in UCL, si noi nu, cred totusi k aia au un camp mai bun ca al nostru. Da oricum yo sper si cred k Steaua trece ei.
In Serbia doar Crvena Zvezda si Partizan conteaza, restul sunt echipe mici fara prententii, totusi steaua nu va avea un meci f usor.
Nici o echipa romaneasca nu va avea meciuri usoare, indiferent de adversar. Pentru asta, am mai spus-o, nu trebuie sa ne subestimam adversaru, si sa tratam meciul ca atare...
Floyd
01-08-2004, 11:59 AM
Prosport scrie astazi ca Aliuta este inca asteptat la AEK Atena chiar daca mai este o singura zi pana la primul meci al echipei noastre in actualul sezon. Cei de la AEK il doresc ca si coordonator in locul lui Vasili Tsartas, dupa plecarea acestuia. Totusi Aliuta crede ca este prea tarziu pentru un transfer si doreste sa ramana la Steaua.
Time2Chill
01-08-2004, 12:15 PM
Dak ramane e bine, da oricum astia l-au mai transferat de vreo 2 ori pe Aliuta in vara asta. Da si dak ar pleca ar vedea si Jiji k Piti a avut dreptate la faza cu Paduret, k el e singuru, dupa parerea mea, kare poate juca pe acelasi post cu Aliuta
denad
01-08-2004, 06:37 PM
Cred ca exista la Steaua jucatori care nu sunt specializati pe postul de coordonator, si l-ar juca mai bine decat Paduret.
Time2Chill
01-08-2004, 09:14 PM
Uite k Dica a jucat in locu lu Aliuta si nu a jucat de loc bine. Nu conteaza prea mult important e ca Steaua a castigat si Walter n-o sa fie injurat in etapa urmatoare.
denad
02-08-2004, 09:01 AM
Am spus ca exista jucatori, nu neaparat Dica. :P
vali16_84
02-08-2004, 10:45 AM
nu prea e bine....in a doua repriza steaua a jucat cu un singur varf...deja se vede ca zenga e italian :P
Time2Chill
02-08-2004, 05:18 PM
Sincer, dak steaua bate in toate meciurile cu 2-0 nu m-ar deranja sa joace cu un singur atacant............. Nu vad de ce ar deranja pe cineva.................
denad
02-08-2004, 06:42 PM
A jucat cu 1 varf putin, spre final (cand oricum nu mai conta sa atacam). Dar nu insemna neaparat ca suntem o echipa defensiva daca jucam cu un sigur varf. Portugalia si Olanda cum joaca?
Floyd
02-08-2004, 09:49 PM
Deocamdata Zenga incearca variante dar sunt sigur ca nu va fi un obicei sa jucam cu un singur atacant daca conducem. Sa avem putina rabdare si dupa cateva etape ne vom da seama cum stau lucrurile.
Daca Dinita nu e titular la Steaua eu numai tin cu aceasta echipa, iar Zenga este foarte idiot. Este jucatorul meu preferat de cand juca la Sportul. Este dupa parerea mea, fara nici o exagerare cel mai bun jucator de la Steaua, si de ce nu, din campionat !!!
denad
02-08-2004, 11:16 PM
Si daca stam bine sa ne gandim, si din Europa. :P
RaPiDuTz
03-08-2004, 12:05 AM
loooool
totti e beat... :D
ce vrei mah...
daca e favoritul meu din Romania ?
e super finut, ai vazut cum dribleaza ?
stie sa traga la poarta...desi e scund sare foarte bine la cap.... ! trage bine si cu stangul si cu dreptul ! ;)
denad
03-08-2004, 07:36 AM
Da? cam de cand n-a mai dat un gol? :P
Time2Chill
03-08-2004, 11:12 AM
Numirea succesorului lui Piţurcă la Steaua s-a făcut pe baza unui vot secret, la care au participat toţi fotbaliştii roş-albaştri. C?t a contat ineditul scrutin răm?ne totuşi un mister, ?ntruc?t se pare că Walter Zenga ştia că va veni ?n Ghencea cu o zi ?naintea votului şi cu două zile ?naintea prezentării oficiale. Probabil ?ntr-un moment de clarviziune, tehnicianul italian a telefonat miercuri dimineaţă la Bucureşti, căut?nd să ?nchirieze o vilă ?n Cartierului francez. Numele lui a ieşit din urnă abia joi seară. Domnule Gigi Becali, democraţie să fie, dar să ştim şi noi!* gsp*
V-am zis sa nu credeti tot ce auziti, in privinta felului in care a ajuns Zenga la Steaua..................................
Nu stiu cat de adevarta e stirea, dar ridica niste semne de intrebare
Floyd
03-08-2004, 01:47 PM
Sunt la munca si mi-am cam terminat treaba pe ziua de azi :D asa ca imi mai dau si eu cu parerea unde cred de cuviinta. Eu nu am prea pus botul la chestia asta cu "echipa a ales". Si asta pentru ca Petre Marin nu avea cum sa influenteze majoritatea jucatorilor. Conform unei teorii sociologice care dealtfel e un lucru elementar, un membru nou al unui grup cauta sa se integreze supunandu-se vointei membrilor majoritari si nu supunandu-i pe acestia! Iar jucatorii Stelei cred ca l-ar fi ales in majoritate pe Lacatus. Asa ca ceva a fost la mijloc si iata ca Gazeta S. confirma ceea ce se banuia.
vali16_84
03-08-2004, 02:40 PM
Pana la urma se pare ca Falemi si-a prelungit contractul cu Steaua....
N'Gasam Falemi si-a prelungit, contractul cu gruparea Steaua Bucuresti, p?n? pe 31 decembrie, informeaz? surse din cadrul clubului din Bulevardul Ghencea. ?n luna iulie, Falemi s-a aflat ?n tratative cu clubul rus Torpedo Moscova, cu care nu a reusit ?ns? s? ajung? la un acord ?n privinta salariului.
denad ma uimeste umorul tau...
...scuteste-ma !
Nu stiu, mie mi-a cam placut Falemi, chiar daca a mai "imbatranit" putin, daca pot sa spun asa. Cat timp a jucat, a facut meciuri destul de bune...
Originally posted by tobo@Aug 3 2004, 09:19 PM
Nu stiu, mie mi-a cam placut Falemi, chiar daca a mai "imbatranit" putin, daca pot sa spun asa. Cat timp a jucat, a facut meciuri destul de bune...
parerea ta !
insa mie mi se pare a fi cea mai talentata balerina care a evoluat in diviziaa
e varza....OUT, MARSH ! :P
Time2Chill
04-08-2004, 09:57 AM
Ce aveti ma cu Falemi?????????????????????????????
Mai avea si el meciuri bune................................... Si decat nimeni e bun si Falemi
vali16_84
04-08-2004, 11:03 AM
lol totti...ai si tu dreptate...dar a avut si meciuri bune... :D
RaPiDuTz
04-08-2004, 11:37 AM
Originally posted by Time2Chill@Aug 4 2004, 10:57 AM
Si decat nimeni e bun si Falemi
asha sunt si eu bun inseamna... :lol:
vali16_84
04-08-2004, 04:03 PM
Pe adresa clubului nostru a sosit o invitatie din partea gruparii italiene A.S. Roma prin care Steaua este solicitata ca partenera la festivitatea de prezentare a lotului romanilor pentru sezonul 2004-2005.
Marele festin al Romei se va desfasura in ziua de 29 august 2004, pe ??Stadio Olimpico?? si se va incheia cu un joc amical in care elevii lui Walter Zenga vor da piept cu Totti&Co.
marfa...AS Roma - Steaua...poate-i batem :D
lol
ce vise ai vali
urmeaza sa zici ca o sa castige steaua cupa uefa
Time2Chill
04-08-2004, 06:00 PM
Despre meciu cu As Roma vezi k cscrie pe gsp si se amana meciu Steaua-Craiova(s-au inteles cluburile).............. si ce......... crezi k nu castigam cupa uefa anu asta??????? :P :P
Zenga şi-a tras secund italian!
Azi, la ora 15:30, a sosit ?n Rom?nia Massimo Pedrazzini, care a antrenat ?n sezonul precedent pe Monza, ?n C1. Acesta va fi noul colaborator al lui Walter Zenga la Steaua...........
Si cu Dorinel ce se intampla???????????????
Comisia de Disciplină a Ligii a decis suspendarea pe două etape a antrenorului rapidist, deoarece a intrat ?n teren ?n meciul de vineri cu Poli Iaşi. Antrenorul Oţelului, Sorin C?rţu, va sta 2 etape, motivul fiind altercaţia avută de acesta ?n timpul partidei de la Bacău (0-1) cu un copil de mingi, pe care l-a fugărit pentru ?nt?rzierea repunerii balonului
Floyd
04-08-2004, 07:21 PM
Ady, cred ca Vali urma sa spuna ca poate Dinamo o sa dea vreun gol lui Manchester Utd. :P ! Cam asta e probabilitatea, daca noi putem sa batem Roma la festivitatea lor, inseamna ca poate si Dinamo sa inscrie un gol in poarta diavolilor.
Falemi a facut mai multe meciuri bune decat proaste dar pacat ca nu a fost constant.
Ehee, acuma se vede, deoarece Zenga a venit la Steaua, el a fost invitat la Roma, impreuna cu toata echipa...In sfarsit mai iesim si noi in Europa, sa ne mai vada lumea... Faza cu Dorinel, va ramane jucator, si cred ca va fi al doilea secund.
vali16_84
05-08-2004, 12:42 PM
scuza-ma ady..c-am uitat sa zic ca o sa castigam cupa uefa... :D nu se stie niciodata :P si cu AS Roma de parca ar fi greu sa-i batem...
danutz_andrey
05-08-2004, 12:45 PM
Vali>>sa fim seriosi,e meciul lor de prezentare chiar credeti ca o sa-i bateti?!
Time2Chill
05-08-2004, 12:49 PM
De ce sa nu-i bata??????????
K nu ar putea sau sa nu-i bata k sa nu apara prost ei in fata suporterilor????
National a batut pe Valencia tot in meciu de prezentare.............si a mai batut si pe Milan........ cred k tot un meci d'asta era....................
Floyd
05-08-2004, 01:10 PM
La Roma ne ramane sa facem un meci frumos si sa contribuim substantial la spectacol. Astfel putem frictifica ocazia de a reaminti celor de afara de Steaua.
----------------------
Azi de la ora 15, pe chat-ul ProSport avem posibilitatea sa dialogam cu tanarul fundas si de perspectiva Sorin Ghionea.
Mai intai va trebuie aprobarea noastra de a amana meciul.
Floyd
05-08-2004, 10:53 PM
Rednic a promis ca-si va da acceptul pentru amanarea meciului dar cel care se opune este Badea. Si-a adus aminte ca cei de la Roma au o datorie fata de ei dar eu nu am inteles ce are sula cu prefectura! Daca i-ar fi invitat pe ei sa joace atunci aveau tupeu sa-i refuze din motivul asta dar nu sunt ei in cauza, ci Steaua. Oricum, nu Pavel Badea hotaraste. Cel mai important cuvant il va avea Liga.
Astazi am intrat pe chat-ul ProSport unde s-a aflat pentru o jumatate de ora Sorin Ghionea. A evitat intrebarile de genul "cum a fost ales Zenga antrenor?". Doreste sa se impuna printre titulari in apararea Stelei si sa isi asigure postul de fundas stanga.
Chat-ul de pe ProSport mi se pare mai slab la coordonare decat cel al GSP.
Pai nu vad de ce ar fii deacord Badita cu amanarea meciului, va prindem dupa o serie de meciuri grelesi ar fii benefic pt noi sa jucam cand trebuie jucat meciul. Noi ca si club avem cuvantul asupra deciziei, nu este normal ca sa se amane un meci fara aprobarea noastra, desiii am vazut multe lucruri care nu se pot explica in fotbalul Romanesc. Sper ca Badea sa ramana ferm pe pozitie si el decide daca "U" vrea sau nu ca meciul sa fie amanat, el fiind presedintele clubului.
RaPiDuTz
06-08-2004, 04:42 PM
el cica nu e de acord si pt ca Roma are nujtu ce bani sa mai dea lu` "U" pt Chivu...plus ca nu ar avea pt ce data sa amane meciul :o
Faza cu datoria e aruncata asa ca motiv provizoriu, adevaratul motiv e ca am prinde steaua dupa meciuri grele, suspendari, accidentari , etc si am avea o sansa in plus. Oricum mi se pare deplaat sa amani un derby pt a juca un meci de pregatire.
Time2Chill
06-08-2004, 08:17 PM
Tot din cauza unui derby (Steaua-Dinamo), Steaua n-a jucat anu trecut cu Milan, in locu ei jucand FC National. Poate dak cei de la Craiova ar manifesta un pic de intelegere, poate si jucatorii Stelei vor manifesta intelegere si nu-i vor bate prea rau.. :D :P ..........
Ratonu
06-08-2004, 09:44 PM
Pai sunt chiar nesimtiti oltenii daca nu ne lasa... Evident este ca sunt si putini invidiosi ca n-au apucat sa joace Roma si probabil ca n-or so faca mult timp de acum incolo... Bine, pana la urma Roma nu e chiar o superechipa (mai ales ca are echipament Diadora :nashpa: ), dar e, totusi, ceva... As fi foarte frustrat daca Steaua n-ar juca acel meci.
Suntem nesimtit ca ne aparam interesele, nu? Nici o problema, mergeti in Italia dar punctele vor ramane in Banie, castigate la o masa mai verde decat iarba de acasa.
Asta e neamul oltenilor, un neam de invidiosi si nesimtiti. Daca Steaua a fost invitata sa joace, sa depuna memoriu la Liga pentru amanarea meciului, ca oricum, daca ne-am lua dupa olteni, o sa jucam in urmatorul secol...
Mah tobo esti tu deja incepi sa ma calci pe nervi. De unde p**a mea sti tu cine sunt Oltenii, hu? Ia zii cum p**a mea suntem nesimtiti si invidiosi? Ca ne aoparam interesele? Ca facem in asa fel incat sa avem o sansa in plus in meciul cu voi? Nut-i fa griji, fie ca pisam pe voi in ghiencia fie ca meciul se va juca cand trebuie sau nu. Ca tot venii vorba de nesimtire, tii mnite un stiaua-Universitatea de anul trecut, cand radoi si block notes au jucat suspendati si tot voi ati castigat. Si cel mai iubit dintre boieri a aparut pe procesul etapei si zicea ca cei care au votat ca cei 2 sa nu fie suspendati au fost oameni corecti. Asta e adevarata nesimtire.
dj-cata
07-08-2004, 03:03 PM
eu chiar nu inteleg cum vine tampitu ala de badea la tv si spune ca el nu e de acord si ca u craiova nu va accepta amanarea meciului..dar oricum nu el decide. rednic este de acord si cel mai importanta va fi decizia ligii care daca va aproba poate sa vina prostu de badea cu tot felul de scuze. cred ca daca nu se amana meciu oltenii vor avea o primire speciala in ghencea ...mai ales badea
Floyd
07-08-2004, 04:54 PM
Bajeti, stati linistiti ca Liga hotaraste daca meciul se amana sau nu! Vom afla in curand.
Time2Chill
07-08-2004, 10:27 PM
Bai blue vezi k anu trecut tot un oltean de-al tau le-a dat voie sa joace (dak e sa dezgropam mortii <_< )si in plus ce obtine badea dak nu joaca Steaua cu Roma????????????????? NIMIK k aia dak vor le dau banii, dak nu, nu !!!!!!!!!!!!!!
Nu este nici o legatura intre banii pt Chivu si meciu de prezentare al Romei :crazyboy: SAU POATE SUNT eu tampit?????????????? Da nu cred :mishto:
Cand joaca Steaua primu meci pt cupe uefa?
Mah Cata nu inteleg cine esti tu sa-l iei la bani marunti pe Badea. Ai jucat tu cumva cu el? Ai cariera lui in spate? Nu vad ce iti da dreptul sa il faci timpit, el fiind singurul conducator din fotbalul Romanesc care chiar merita respectat. Nu-ti fa sperante cu o primire ostila, in ultimii ani cand noi cu steaua jucam numai acasa, odata in Craiova si odata in buCUResti.
dj-cata
08-08-2004, 12:25 AM
una e sa fii jucator si alt e sa fii conducator...daca esti bun ca si jucator nu inseamna ca esti bun si ca un conducator. pe cat a fost de bun cat a jucat pe atat pe prost e de cand e conducator...doar prostii face si e un tampit...mai bine se lasa de fotbal si se apuca de antrenat
corle nu e Oltean, pt ca e un ratat a fost dat afara din Oltenia, plus ca el si-ar vinde si propria mama ca sa scoata un ban. Badea e un presedinte bun, apara interesul clubului, el are ultimul cuvant. Plus ca pe Badea il admir ca om.
Sa nu ne ambalam ca nu mai are rost. Am auzit o stire cum Steaua nu va mai pleca la Roma(din cauza oltenilor) si cea care va juca la Roma va fi cel mai probabil FC National. Metionez ca stirea nu stiu cat de adevarata e...
Floyd
09-08-2004, 12:32 AM
Steaua a pierdut in Giulesti. Schimbarile pe care Zenga doreste sa le faca par sa prinda contur. Asa explic eu degringolada tactica din teren ! Sunt de acord si cu faptul ca trebuie ceva timp pana ca lucrurile sa se aseze dar speram sa nu dureze prea mult. Asta ar fi defavorabil pentru toti: pentru echipa, suporteri si pentru Zenga.
Daca Dica nu ar fi prins un sut de senzatie, scotand astfel la iveala talentul si valoarea sa, cred ca Steaua ar fi plecat de acolo cu zero goluri inscrise. Rapid a inceput cu un joc hotarat si a punctat in urma a doua faze in care Steaua parea sa joace mai devreme cu cateva zile rolul lui Dinamo in intalnirea cu Manchester Utd. Ceea ce a urmat pentru echipa noastra s-a numit lipsa de idei posesie inutila a balonului. Nici macar din jocul lui Florentin Dumitru nu am mai inteles ceva.
Urmeaza meciuri grele in UEFA si in campionat cu Dinamo si U. Craiova. Nu avem timp de experimente! Nu ne permitem experimente. Dar, totusi, nu-l putem acuza pe Zenga de faptul ca nu este timp pentru ceea ce vrea el sa faca.
Ne ramane doar sa tragem speranta ca vom depasi cu bine jocurile care urmeaza in urmatoarele saptamani.
vali16_84
09-08-2004, 12:35 PM
dupa cum era de asteptat...s-a vazut valoarea lui zenga..numai din cauza lui am pierdut meciul ala...a nenorocit echipa...n-am ce sa mai zic.. :o
danutz_andrey
09-08-2004, 01:58 PM
Toata luimea da-ti vine pe Zenga,stati ca abia a venit de 2 sapt. ce putea sa faca??O sa vedeti voi mai incolo ca Steaua o sa-si revina,chiar dak nu o sa practice un fotbal spectaculos.
dj-cata
09-08-2004, 05:30 PM
oricat de nou ar fi nu trebuia sa experimenteze in halul asta...mai ales la un meci asa de important. credeam ca e mai bun zenga dar in meciul asta m-a dezamagit total si sper sa se schimbe pe viitor
zenga a gresit mult la alcatuirea primului 11 prin titularizarea lu ogararu care a fost varza si dadea doar pase gresite si a lui bostina care tot meciu nu cred ca a dat 2 pase bune. l-a pus pe p. marin pe stanga unde armeanul ala a facut tot ce a vrut cu el in loc sa il lase pe dreapta unde isi facea datoria destul de bine. mai bine era cu stoica sau nesu care au viteza mai mare. bostina a fost a doua greseala majora...l-a pus sa joace pe stanga si pe dica pe mijloc si asa s-a rupt toata echipa ...de abia la 2-0 si-a dat seama si l-a pus pe dica pe stanga si bostina in mijloc si asa a dat si steaua gol.
nu am inteles nici schimbarile...l-a scos pe fl.dumitru care oricat de prost juca mai prindea o centrare buna si poate mai iesea un gol si l-a bagat pe pitu care a fost 0
eu cred ca cea mai buna formula de joc la steaua a fost cea din min 45 cu aliuta si d. munteanu la mijloc...dica pe stanga si dumitru pe dreapta...p. marin pe dreapta si stoica pe stanga in centru ghionea si radoi iar in atac dinita si neaga sau cristea.
sa vedem ce facem in uefa....
Floyd
09-08-2004, 09:49 PM
Bine ai revenit, Cata!
Pe mine m-a surprins faptul ca l-a pus pe Dorinel Munteanu mijlocas la inchidere. Omul asta are o varsta, nu mai poate sa alerge ca la 22 de ani! El trebuie lasat la constructie. Cat timp a jucat la constructie in sezonul trecut, Steaua a facut meciuri frumoase.
Daca tot vrea Zenga sa faca schimbari atunci sa le faca mai prudent ca altfel ne trezim afara din UEFA in turul 2 si in campionat pe la mijlocul clasamentului dupa 10 etape!
Mi-am facut la nervi aseara...am zis sa vad meciul la o terasa unde stiam ca e televizor....cand ajung...tv la reparatii...am prins o bere din zbor si am zbughit-o acasa sa prind ultimele 10 minute...adica nimic :P
Am vazut secvente....is dezamagit de nivelul jocului stelist din prima repriza...si neputinta de a fi mai pragmatica..
Floyd
10-08-2004, 01:20 PM
Va recomand sa cititi in editia online de azi a GSP articolele despre Steaua. In special cel semnat de Radu Paraschivescu!
Cata, Tuby - nu va bagati si voi la campionatul de FIFA?
dj-cata
18-08-2004, 01:29 AM
ce campionat de fifa ?
Floyd
18-08-2004, 11:32 AM
Pai a si inceput deja. Cauta pe forum la "Fifa2004" si o sa vezi despre ce e vorba.
--------------------
Pentru Pompiliu Stoica se ofera 450.000$. A si plecat sa semneze cu rusii aia de la Metalurg nu-stiu-cum.
Se pare ca Zenga doreste sa-l aduca pe Caramarin dar sa vedem daca cei de la F.C. National ii vor da drumul.
danutz_andrey
18-08-2004, 12:13 PM
P.Stoica a plecat la Dinamo Moscova.
Caramarin o sa vina cu sigutantza din iarna la steaua,o sa vedeti.singura conditie e ca Zenga sa ramana antrenor.
Time2Chill
18-08-2004, 02:54 PM
dak steaua n-o sa fie sub 3 probabil ramane, damie imi pare rau de pompilica pt k e mai bun decat ala pe care l-au luat de la National...........
de unde steaua avea 8 mijlocasi cu o sapt innainte sa inceapa camp, acu au ramas 6 :nashpa:
Hai ca ai zis-o cu Pompilica....singurul motiv pentru care era la Steaua era faptul ca Piturca avea o slabiciune pentru el... pentru mine era printre cei mai inutili din echipa...alaturi de Nesu care tre sa mai creasca....
Nici Bostina nu mai e ce era la Otelul..
Si iata ca in presa s-a publicat faptul ca Aliuta s-a cumparat si acum a ajuns la satelitul Rapidului...cu posibilitate de a juca si la gruparea din Giulesti....personal am sperat ca Aliuta sa revina la forma care l-a consacrat si sa prinda locul de titular in echipa lui Zenga...
Time2Chill
18-08-2004, 09:31 PM
:lol: :lol: :lol: Haliuta a dat Steaua si divizia A pe electromagnetica si Div B :lol: :lol: :lol:
Bravos, buna alegere :mishto: :mishto:
Si oricum de vre-un an juma nu-si mai revenea........................
RaPiDuTz
18-08-2004, 09:57 PM
nu conteaza, ca la Rapid va juca...
nu era unul dintre jucatorii care sa imi placa dar cica si`a dorit sa ajunga la Rapid si din cauza ca in familia lui sunt numa rapidisti iar fratisu care e mai mic cica e intr`o grupa la juniorii Rapidului...parca mi`am mai schimbat parerea despre el... :)
Gresesti...Aliuta a dat Steaua si divizia A pe un loc de titular la Rapid tot in A
Nu cred ca este atat de prost incat sa nu aiba asigurat locul de titular in Giulesti....cine pleaca din statut de rezerva pentru a sta tot rezerva..
Aliuta a fost asigurat ca va fi titular..
dj-cata
19-08-2004, 12:02 AM
oricum e un om de kkt...
O sa simta greseala cand va da piept cu suporterii stelisti...
Ratonu
19-08-2004, 12:13 AM
Hai ma chiar asa... Mie imi pare rau pentru el... Asta e, daca nu primea postul de titular pe care, zic eu, il merita, normal ca nu i-a convenit..
dj-cata
19-08-2004, 12:29 AM
si eu il vroiam titular....asa il avem doar pe munteanu si cand se va accidenta parca vad ca il va pune pe dica , care nu va face nimic si doar ne va manca nervii
Aliuta e destul de slb, a fost bun, dar acum e la fel ca si D Munteanu, nefolositor fotbalului Romanesc.
Mie personal, nu mi-a placut niciodata de Aliuta, nu l-am vazut un mare jucator, oricum, nu-mi pare rau de placarea sa, cat nici de plecarea lui Pompiliu Stoica...
Andrei_C
19-08-2004, 12:17 PM
prevad ca aliuta isi va reveni ... la fel cum si-a revenit si danciulescu de cand a plecat de la Steaua ....
Floyd
19-08-2004, 01:11 PM
Blue -> iar ma faci sa ma iau de tine desi mi-am impus sa ma abtin pentru ca polemicile cu oameni care au idei fixe sunt inutile. Cum poti sa spui ca Dorinel Munteanu e in prezent un om nefolositor fotbalului romanesc?! Uneori ai pareri valide dar de multe ori emiti idei complet eronate si bati campii aiurea. Sunt sigur ca daca Dorinel ar fi jucat la Craiova nu ai mai fi spus asa ceva. Tu ai incapacitatea de a fi obiectiv chiar si in mod accidental! Dorinel Munteanu este un om cu o experientsa extraordinara si cu stiinta jocului mult mai mare decat talentul initial pe care orice jucator il are dpdv teoretic dar pe care putini reusesc sa-l valorifice. Si asta pentru ca talentul nu este de ajuns fara munca din greu. Un astfel de om e util echipei Nationale si fotbalului romanesc si din teren si de pe banca de rezerve si din fata televizorului!
Toti il pupa-n cur pe no jock si eu tot sunt de parerea ca e o panarama. Dorinel a fost un jucator bun, chiar f bun candva, acum e batran, nu mai tine. Este experimentat, dar ce folos are asta daca oboseste dupa 50 de min? In fotbal intotdeauna trebuie sa pui inainte viitoarul, avem multi tineri care promit, cei batrani cu experienta nu mai au cu ce ne ajuta, ne-au ajutat cand a trebuit si cand au putut, acum le ramane sa antrenez si sa ajute sa maturizeze tinerii care promit.
Time2Chill
19-08-2004, 09:55 PM
Becali s-a hot sa vanda echip jucator cu jucator...................., dak nu ii da afara ii vinde la rusi, la pro a zis k rusii il vor pe neaga si k vin cu banii gheata pt neaga..................................
Sa-l f** in g*** pe gigi care vinde toti jucatorii si pe macaronaru ala care n-are nici un cuv de spus......................... :flipa: :flipa: :flipa: :flipa: :flipa: :flipa:
dj-cata
20-08-2004, 01:06 AM
blue - daca nu ai stiut dorinel joaca 90 de min la steaua si o face foarte bine si in min 85.
daca il mai vinde si le neaga se duce la p**a echipa...
Ar fi o foarte mare greseala vanzarea lui Neaga. Acuma, cand echipa, sper, incepe sa se redreseze(dupa episodul Rapid), ne apucam sa vindem jucatorii. Neaga este o valoare, a demonstrat-o in multe randuri, si ar fi o mare greseala vanzarea lui.
JohnnyUSA
20-08-2004, 09:06 AM
Eu ca Stelist sustin ideea ca o sa se aleaga praful de chipa din momentul in care Gigi incepe sa se implice in problemel fotbalistice pe care-l depasesc.
dj-cata
20-08-2004, 10:04 PM
asa e..el habar nu are ce inseamna fotbalul...si chiar el a zis asta. daca incepe cu prostiile lui nu mai castigam nici un titlu cat e el
Iara sa schimba placa, acum o luna 2 il admirai, acum ba.
Este logic ca toata lumea sa prinda ura pe el....totusi a plecat la o mare rivala a stelei..si lucrurile astea se taxeaza..
Totusi Aliuta ramane un fotbalist foarte talentat...si nu putem nega ca a ajutat Steaua de fiecare daca cand i s-a ivit ocazia si a incercat..
Sa nu uitam ca acum cu Zenga la comducere Aliuta ar fi incremenit pe banca de rezerve...l
Ratonu
21-08-2004, 03:30 PM
Acum, ca se apropie marele meci Dinamo-Steaua, nu pot sa nu-mi amintesc prestatia lui Aliuta in acel 2-4 din derby-ul de acum 2 sezoane, cand a ridiculizat tot mijlocul lui Dinamo si a marcat un gol superb. Speram, pentru el, daca tot nu ramanea la Steaua, macar sa se transfere la un club din afara spatiului ex-sovietic... Dar iata-l la Rapid! Mare pacat!
Ca sa inchei cu subiectul asta (ca s-asa imi vine sa-i iau pe Gigi si pe Walter sa ne dam impreuna cu capul de pereti), de-abea astept sa vad ce varf strain ne va aduce domnu patron de Mos Craciun!
Time2Chill
21-08-2004, 08:07 PM
PAI ce asa a promis mosieru? Voi stiti k mitrovici e strain, nu?????????? :D :D
dj-cata
21-08-2004, 10:27 PM
la iarna o sa vina mitrovici si caramarin la steaua :)
blue - pana acum jiji a stat cuminte...si credeam ca a inteles ca nu le are cu fotbalul si ca nu se baga. daca incepe sa urle tot mai tare le echipa se duce drakului tot.
am auzit ca l-a certat rau de tot pe aliuta in vestiar in ultima zi....walter era de fata si nu a zis nimic...
Pana acum a tinut-o numai in am bani, am nepoti, ce mah ai tu bani/nepoti mai multi ca mine? Acum in fine si-a dat seama cat de penal a fost si s-a "reprofilat" .
dj-cata
22-08-2004, 01:15 AM
eu tot nu inteleg ce cauti pe topicu asta blue....tu esti singurul care intra si comenteaza aici....du-te la olenia land a ta..ca are si ea topic si comenteaza cat vrei acolo
blue voi sunteti pe locu 14..aveti grija sa nu picati in B....asa ca uita-te la ai tai
Floyd
22-08-2004, 01:38 AM
Tot il aparai pe Badea. Uite de ce poate fi in stare asta. Mai avea putin si se lua la bataie cu toata lumea. Bine ca a avut putina demnitate si si-a dat demisia. Adica toti aia de acolo erau nebuni, si antrenorul si suporterii, numai el le stia pe toate. Asta e de vina pentru actuala situatie de la Craiova. Inainte lucrurile mergeau foarte bine dar astuia i s-a urcat la cap ca e mare sef de KK si a luat-o sus in final.
-------------------------------
Baietii nostri au nevoie azi de un meci bun. Sper intr-o vctorie. HAI STEAUA!
dj-cata
22-08-2004, 01:49 AM
sa ne ajute Dumnezeu ....si azi sa castigam
Pai deh e topic cu stiaua cu discutii despre stiaua. E si normal sa-l aparam pe Badita, el a fost printre putinii care chiar au pus suflet la echipa in ultimii ani.
Floyd
22-08-2004, 10:28 PM
VICTORIE!!! Le-am dat-o pe terenul lor! Cristea a inscris ca un striker veritabil ce este, daca nu ma insel chiar la prima pasa primita. O victorie care vine la timp pentru un moral bun pe mai departe. Desi a fost o partida mai putin spectaculoasa, am castigat o partida foarte importanta.
Time2Chill
22-08-2004, 10:33 PM
bv floyd a fost chiar prima atingere de minge a lui Cristea
EU nu mai vreau ca steaua sa joace spectaculos, pt ca in returu trecut juca spectaculos si era pe locu 2, vreau sa joace fara spectacol, dar sa castige, au trecut prea multi ani de la ultimul succes in camp intern :D :D
Prima repriza mi-a placut...au practicat un joc ofensiv si pe contre...in a doua repriza am "notat" cateva bune ocazii ale lui Dinamo care puteau transa partida insa schimbarea inspirata si flerul au facut ca Steaua sa castige aceste 3 puncte...chiar in Groapa...fapt care infrumuseteaza si mai mult situatia :)
Succes in continuare in a face cel mai tensionant si mai frumos campionat de pana acum si in a-l si castiga :lol:
Este clar, Steaua a jucat mai bine decat Dinamo, si, a demonstrat inca o data, ca lotul Stelei este mai volor decat a catzeilor. Cristea, un atacant veritabil, nu i-a trebuit decat cateva secunde, pentru a-si arata clasa, si a aduce 3 puncte echipei din Ghencea. Dinamo, tine-o tot asa, si poate te vei lupta la retrogradare cu Poli Aekk :D
vali16_84
23-08-2004, 09:13 AM
sunt fericit pt. Steaua a castigat meciul..desi nu a practicat un joc spectaculos..si imi pare bine pt. Cristea..poate acum o sa-l bage titular..Oprita desi a marcat cu zeleznik..in meciu cu dinamo nu a facut mare lucru...
Nr.crt. Echipe Rezultat Pronostic
1 Dinamo Steaua - pauza 0-0 x 0-0 x
2 Dinamo Steaua - final 0-1 2 0-1 2
3 FC Arges Sportul 2-2 x 1-1 x
4 Poli AEK Timisoara FC Brasov 2-1 1 1-0 1
5 Otelul Farul 1-0 1 1-0 1
6 Beveren Anderlecht 0-1 2 0-1 2
7 Cercle Bruges Standard 1-3 2 1-2 2
8 Birmingham Chelsea 0-1 2 0-2 2
9 FC Liverpool Manchester City 2-1 1 2-1 1
10 West Bromwich A. Aston Villa 1-1 x 1-1 x
11 Newcastle Tottenham 0-1 2 2-1 1
12 Caen AS Monaco 1-0 1 0-2 2
13 Nice Marseille 1-1 x 0-1 2
14 Rennes Nantes 1-0 1 1-1 x
15 Lille Bordeaux 0-0 x 2-2 x
Floyd
27-08-2004, 06:50 PM
Dupa meciul de aseara cu Zeleznik, spiritele s-au incins. suporterii si-au aratat nemultumirea din nou si se zice ca Zenga ar fi vrut sa-si prezinte demisia dar ar fi intervenit jucatorii, astfel el renuntand la ideea demisiei.
Rachita a gresit, e adevarat, la cele doua goluri ale oaspetilor si se pare ca a cazut in dizgratia lui Jiji Becali. E posibil sa fie dat afara, caz in care apararea ar fi in dificultate in zona centrala din lipsa lui Radoi si Curt.
Time2Chill
27-08-2004, 07:13 PM
Macar pana in iarna nu cred k pleak, pt k steaua ar ramane fara fundasi, rachita va fi titular si in meciu cu craiova, k nu e nimeni care sa joace, Radoi, cu accidentarea, Ghionea are nasu spart si Curtaccidentat.................
Dar dak la o echipa patronul este cel care hot. cine intra si cine nu, in teren..................atunci e de rau..................................
Rachita este un jucator batran, lent, care nu prea mai poate sa faca mare lucru...Eu zic ca ar fi bine sa se renunte la el...
vali16_84
28-08-2004, 02:33 PM
yo zic ca ar trebui sa se renunte la zenga :P ...e varza...in meciu cu zeleznik, trebuia sa inceapa cu titularii si dup'aia sa-i scoata sa-i menajeze...nu cred ca mai rezista mult la Steaua...mai bine il luau pe Stoichita .. e mult mai bun..
Te dezaprob ;) Odata ce ai inscris de 4 ori in deplasare iti poti asuma riscuri...mai ales ca zeleznik a jucat foarte slab atunci....eu consider ca menajarea pe toata durata pardidei a fost bine intemeiata mai ales din cauza meciului greu din weekend...
Totusi un esec in fata universitatii ar aprinde foarte mult spiritele si demisia italianului va fi certa...
Ce esec, Craiova jucat ca dracu, n-are rost sa discutam, Steaua ii va bate. Doar daca iara Zenga isi menajeaza jucatorii...
"Craiova jucat ca dracu" pana la un moment ;) Sunt sigur ca isi vor reveni destul de repedfe si de aceea mi-e frica de meciul de azi..au jucatori buni...moralul este scazut si acesta a influentat rezultatele...plus si ceva ghinion :P
Time2Chill
29-08-2004, 02:07 PM
Ghionea, care evoluase titular ?n ultimele 4 meciuri ale roş-albaştrilor, a suferit o fractură de piramidă nazală şi a devenit indisponibil pentru jocul cu "Ştiinţa". Cum Curt era ieşit din circuit ?ncă de dinainte de ?nceputul campionatului, singurii fundaşi centrali din lot mai rămăseseră Rădoi şi Răchită. Primul ?nsă, menajat joi din cauza leziunii ligamentelor genunchiului drept, a revenit la antrenamentele echipei vineri, ?nsă a acuzat dureri puternice şi a fost nevoit să se pregătească separat. Verdictul staffului medical a fost clar: "Nu s-a antrenat normal, dacă nu o va face nici s?mbătă, atunci nu poate juca".
Aseară, Zenga a programat antrenamentul de la ora 18:00. Rădoi nici nu s-a dezechipat. Durerile şi ?nţepăturile de la genunchi nu i-au dat pace, ?n aceste condiţii, şansele lui de a intra titular cu Craiova fiind practic aproape zero, el neav?nd la activ nici un antrenament susţinut sută la sută ?n ultima săptăm?nă. "Nu cred că ?l vom putea recupera pe Rădoi", a confirmat şi Zenga, după care a depl?ns situaţia ?n care se află: "S?ntem ?ntr-o stare critică după aceste accidentări ale jucătorilor din apărare". Apoi şi-a pus o dorinţă: "Sper ca p?nă duminică să str?ngem 11 jucători".
NA ca joaca iar Rachita, da in aparare mi-e frica cu Vivi si Nana Falemi, da poate mai face zenga vre-o miscare d-aia stiuta doar de el si cine stie pe cine baga
Personal cred k va juca si Balan..............
Ratonu
29-08-2004, 02:29 PM
Rachita e un jucator cu experienta si Steaua mai are inca nevoie de el. Joi a avut loc primul meci in care Vivi a dezamagit, dupa 20 de luni in care el si Florentin Dumitru au fost cei mai constanti jucatori ai Stelei. Pacat de accidentarea lui Ghionea... e un jucator pe care l-as dori la Steaua si in urmatoarele sezoane, pentru a suplini o eventuala plecare a lui Radoi (pentru care, sincer, m-as bucura, pentru ca Mirel merita un transfer la o echipa puternia si doar n-o sa imbatraneasca aici).
Si mai terminati cu aprecierile astea la adresa lui Zenga... Nu s-au disputat pana acum decat foarte putine meciuri si nu ne putem crea inca o impresie asupra calitatilor lui de tehnician.
Time2Chill
29-08-2004, 04:46 PM
Da mah frate, da' dak ala pune jucatorii aiurea pe teren, face niste echipe de te doare minte, diseara zik k n-o sa fie mari probl , k si Craiova are o echip slaba
Cum am spus mai sus, Craiova a jucat ca dracu, si a incasat 5 belele de la Steaua, asa, ca sa invete ce e ala fotbal. Asa ca, sa nu aud scuze de astea, ca terenu...Am auzit la TV si o varianta ca jucatorii ar fi fost stimulati de Victor Piturca sa bata Craiova pentru ca Rednic sa plece, iar el sa mearga la Craiova...nu prea cred asa ceva, dar, la noi totu` e posibil...
danutz_andrey
30-08-2004, 08:23 AM
Nu merge Piti la Craiova,cel putin el a zis ca pana in iarna nu antreneaza in Divizia A,orice oferta i s-ar face,dar cum zici tu tobo.....la noi totul e posibil.
Bine, eu am scris aia inainte de declaratia lu` Piti de la Reconcursul Etapei...
Time2Chill
30-08-2004, 10:24 AM
Piti ar fi cam prost dak s-ar duce la Craiova, acolo nu e bun nimeni..........
Floyd
30-08-2004, 10:39 AM
Nici eu nu stiu daca Piturca se va incumeta sa mearga la Craiova. Dealtfel nu stiu cine ar mai avea curajul sa antreneze acolo in conditiile in care linistea e doar o minune si tine foarte putin.
Se pare ca astazi vor fi incheiate tratativele cu Mitrovici precum si cu Baciu si Lovin, fundasi care evolueaza la F.CM. Bacau. Sa asteptam vesti!
Pe mine m-a impresionat placut ca aseara galeria i-a scandat numele lui Zenga. Eu doresc ca Zenga sa confirme si asta din mai multe motive. Cu toate ca nu suport eu italienii, incerc sa fiu obiectiv aici.
Time2Chill
30-08-2004, 10:58 AM
Transferul ?n Ghencea al lui Mitrovici, care mai are contract p?nă ?n vara viitoare, se va realiza pentru 250.000 de dolari, iar Opriţa ar putea fi folosit ca monedă de schimb. "Bancarii" par tentaţi de idee, pentru că au ?n momentul de faţă şase stranieri ?n lot, iar ?n următoarele zile s?nt aşteptaţi ?ncă doi australieni pentru probe. Regulamentul prevede că pe foaia de joc au dreptul să fie doar 5 stranieri.
ar fi bine sa-l dea pe Oprita si sa-l ia pe Mitrovici :mishto: :mishto:
MAi vin si Baciu si Lovin, si acu intelegem de ce a plecat Aliuta si Paduret............ si probabil va pleca si Viv................................
danutz_andrey
30-08-2004, 05:42 PM
Lovin si Baciu au semnat azi cu Steaua pe o perioada de 5 ani.acum is curios sa vad care vine si da copy&paste de la gsp,ca deobicei face asha Ady si Time2Chill :P.
Time2Chill
30-08-2004, 05:58 PM
Am dat de mult, adica de dimineata, da in divizia A :P :P :P :P
danutz_andrey
31-08-2004, 09:14 AM
Da,tu esti omul cu copy&paste :P :P :P :flipa:
----------------------------------------------------
Nu stiti,pana la urma Rednic si-a dat demisia?
Time2Chill
31-08-2004, 10:14 AM
Inca nu, dar azi se pare k ii zice oficial lu Staicu, da' Staicu a zis aseara k o sa se apuce el de antrenorat, k sa poata suporterii sa-l injure numai pe el......................... Dar presa il desemneaza pe Piti k inlocuitor :iamwithstupid:
stefan
31-08-2004, 10:36 AM
hmm, asa de disperata a ajuns lumea sa mai faca acolo un mesaj incat sa copie posturile altora in alte topicuri :o .....si oricum carei faza sa puneti un kkt de stire prin vreo 2 topicuri? am ajuns agentie de stiri si nu stiam eu?
danutz_andrey
31-08-2004, 02:14 PM
May steafne,yo in primul rand nu jtiam ca a mai scris Time2Chill stirea aia,si am anuintat si eu ca sa stie totzi fanii stelisti :P
Si da se pare ca am ajuns agentie de stiri :P
Time2Chill
31-08-2004, 05:22 PM
In locurile lui Radoi si Ghionea, de la Steaua, selectionerul i-a convocat pe : Sorin Paraschiv si pe Ogararu.
Imi pare bine pt Paraschiv, pt k era si randu lui.................. :D :D
Pe pro a zis k ciocoiu revine la Steaua, l-a luat gratis :P Gigi a zis k i l-a dat gratis Seche, pt k si el crede k Steaua poate sa ajunga in finala Cupei Uefa :lol: :lol:
si a mai zis k a refuzat o oferta de 1mil $ de la sochaux, da' a refuzat......... :P
P.S. Danutz_ sa stii k pe forum raman tot Time2Chill :P :P
Vad ca sindromu` lu Jiji intra si in alti oameni... deci, cum dracu sa crezi ca o echipa care abia a reusit sa treaca de Zelezniku ala ratat, poate sa ajunga in Finala Cupei UEFA ? Aberatii...
Time2Chill
01-09-2004, 08:55 AM
Steaua s-a chinuit cu aia, corect, dar totusi.......... steaua a jucat cu o 5 rezerve si aia cu toti titularii, ai vazut ca in momentu in care au intrar Dica si Dumitru, steaua a inceput sa joace......................................
stefan
01-09-2004, 09:48 AM
Pentru ca aici se posteaza in general mesaje care apar si in topicul "Divizia A 2004-2005" acest topic va fi inchis. Acest forum nu este un ziar sau o emisiune TV de stiri, asa anu mai postati stiri copiate zin diare, o noua metoda "legala" ziceti voi pentru a face posturi mai multe.
Redeschis ca urmare a restructurarii forumului
sisu_stelistul
08-06-2006, 08:45 PM
Stelistilor, ce credeti ca va face Steaua in LIGA la anu'?
Daca reuseste sa intre in grupe, in grupe va ramane. :P
sisu_stelistul
08-06-2006, 09:10 PM
Va fi in urna a3a la tragerea la sorti a grupelor.
MuRaZoR
08-06-2006, 09:12 PM
sa treaca de turul II apoi de III si dupa aia vedem noi cu cine cade ... si altele
bullzeye
08-06-2006, 10:55 PM
Va fi in urna a3a la tragerea la sorti a grupelor.
Esti sigur? Ma cam indoiesc <_< .
JohnnyUSA
08-06-2006, 11:40 PM
Nu conteaza in ce urna va fi .. conteaza ca avem nevoie neaparat de cativa jucatori buni pe niste posturi cheie.
Si nicidecum de Drida care in afara de a asculta manele pe celularu incrustat cu diamante si a-si lustrui pantofii cu cioc nu stie altceva. :P
MuRaZoR
09-06-2006, 11:20 AM
Steaua la transferat astazi pe Vali Badea
sursa stelisti.ro
gianni
09-06-2006, 11:48 AM
Steaua o sa ajunga in grupe si daca are ceva noroc ( sau stimuleaza Nea Jiji, adversarii :lol: ) putem trece de grupe!
JohnnyUSA
09-06-2006, 12:35 PM
da, o sa umble nea jiji cu servietele de sute de mii de E pe la adversari.. doar ne ocupam numai cu blaturi, nu ? :P
gianni
09-06-2006, 12:41 PM
Cica asa se zice!!! :lol:
Steaua ramane Steaua! Sper sa-si intareasca lotul cat se poate de bine si sa facem o figura cat mai frumoasa in CL!
Ratonu
09-06-2006, 12:57 PM
Nu am fost prea incantat cand am citit ca o sa vina Badea, dar cand am aflat ca are 22 de ani mi-am schimbat putin parerea (credeam ca are mai mult).
Tipul e talentat, vede bine jocul, insa are probleme cu preluarile si cu faptul ca e un ratangiu nemaipomenit. Sa speram ca asta se va repara in timp.
gianni
09-06-2006, 01:06 PM
Steaua a avut o politica buna in ceea ce priveste cresterea jucatorilor tineri, astfel, in timp grupul a capatat o coeziune buna, a devenit mai omogen! Steaua are nevoie de jucatori tineri, de valoare! Poate ca, daca ar fi posibil, sa se aduca oameni asemenea lui Torje de la Poli Timisoara! Nu jucatori "obositi", aflati la sfarsit de cariera!
Sa-i aduca pe FIlipescu, Rosu, Catalin Munteanu si mai stiu eu ce rebuturi :D
gianni
14-06-2006, 09:44 AM
Oricum, mai bine ii aducea pe cei despre care zicea Daniel, decat pe Drida si Panait! Hai sa zic ca Badea poate mai da ceva din el! Daca vom avea parte de astfel de transferuri "puternice", cred, mai degraba, ca incercam evitarea retrogradarii, si accederea-n grupele Ligii Campionilor!
otusi astia sunt jucatori mai tinerei, poate poate o sa creasca. Poate sunt niste viitori Radoi :P
gianni
14-06-2006, 09:49 AM
Cu siguranta! Iti dai seama ce de bani a castigat Jiji! Parca-l vad, seara, cum schimba oile si se apuca de numarat banii pe care-i va castiga din aceasta investitie extraordinara, cam ce preturi va cere el pe acesti jucatori care vor avea o valoare inestimabila!
Apropos, in afara topicului, oare ce viseaza Jiji Becali!?
sisu_stelistul
15-06-2006, 08:38 AM
http://gsp.ro/index.php?a=47119&shift=1
Voi credeti asta?
Ratonu
15-06-2006, 01:59 PM
Se exagereaza, nu cred ca se poate pune problema de asa ceva la un asemenea nivel.
Totusi, probabil ca Andrei Cristea ne va parasi in aceasta vara.
sisu_stelistul
15-06-2006, 07:24 PM
bine ar fi dar poate ia si ceva bani pe el.
Ratonu
15-06-2006, 08:24 PM
http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=114464
Sincer, nu stiu cat de bun ar fi campionatul Angliei pentru Mirel. El e un jucator care se accidenteaza, totusi, destul de des. Manchester United FC este, insa, un club imens si, daca informatia este adevarata, probabil ca tranzactia se va efectua, este o ocazie mult prea buna (din punct de vedere financiar) si pentru Gigi si pentru Mirel.
Sincer mie imi place ce se intampla acum la Steaua, bani putini pe exact ce avem noi nevoie, o banca decenta. Decat sa se arunce la vreo vedeta care sa nu confirme mai bine isi cladeste mai intai o banca si apoi se poate gandi la 11, depinde bineinteles si de cine pleaca.
Eu mi-as dori sa plece Radoi, ar pierde prea mult timp aici si ar fi pacat sa ajunga un fel de Florentin Petre.
gianni
16-06-2006, 08:13 AM
Ar fi tampit Jiji sa refuze oferta celor de la Manchester! Ce daca este mai mica cu 1 mil., totusi este vorba de 9 milioane de euro! Si era oricum timpul ca Mirel sa plece! Si-a facut datoria fata de Steaua!
andreiutzu
16-06-2006, 08:40 AM
Ar fi pacat ...sa devina si Radoi un fel de Florentin Petre..
gianni
16-06-2006, 10:36 AM
Pe de alta parte, cine ar mai tine echipa in spate!? Radoi este liderul Stelei! Cam greu sa-l inlocuiasca cineva!
De asemenea, ar cam fi momentul sa plece si Radoi in lume, nu sa ajunga al doilea Florentin Petre!
ahui_ahile.kosmin
16-06-2006, 01:32 PM
totusi radoi ii mult peste florentin petre, eu nu imi amintesc ca florentin petre sa fi avut vreo oferta de la Inter Milano sau de la Manchester....nu se pot compara cei doi jucatori!!!! Si petre a avut si avea curentare care l-a tinut pe tusa 2 ani!!! eu vreau sa place radoi pt ca daca se va tine de antrenamente va ajunge mare!!!!!!
stefan
16-06-2006, 01:40 PM
nu va faceti griji, acuma o sa il aveti pe Panait in defensiva daca pleaca Radoi :lol:
gianni
16-06-2006, 01:46 PM
Radoi a ajuns la un nivel bun, asa ca trebuie lasat sa plece! Problema cu jucatorii buni este ca nu pot fi inlocuiti! Ganditi-va ca valoarea lui Radoi a crescut in timp si ca a ajuns cunoscut datorita seriozitatii si faptului ca este un jucator care munceste la antrenamente! Asa ca oricare jucator care are interesul sa ajunga mare trebuie sa munceasca mult! Ganditi-va la Nicolita, care era aiurea rau la inceput; a muncit si valoarea i-a crescut! Asa ca, oricine vine in locul lui Radoi, poate sa ajunga la valoarea lui daca trage tare! In plus, in aparare ii avem inca pe Goian si Ghionea! Cum era Goian inainte sa vina la Steaua!?
ahui_ahile.kosmin
16-06-2006, 02:11 PM
era bun ca daca nu..nu venea la steaua :P dar ai si u dreptate, dar nu in proportie multa....doar vreo 90% :D
gianni
16-06-2006, 02:15 PM
Steaua ramane o echipa buna in continuare, chiar daca pleaca Radoi! De asemenea, se poarta tratative si pentru Dica! Cu o formatie franceza, parca!
ahui_ahile.kosmin
16-06-2006, 02:18 PM
eu nu am auzit nimic de dica......dar dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) pleaca si el se ingroasa gluma cu transferurile....chiar daca nu are viteza are tehnica si un sut neucitor
gianni
16-06-2006, 02:21 PM
St. Etiene, parca! Numai ca Jiji cere pe el "doar" 4 milioane! Si, ca sa te "termin" definitiv: Victoras Iacob este avut in vedere de nemtii de la Hertha Berlin! Jiji vrea pe el 3 milioane! Si doar l-a luat gratis!
ahui_ahile.kosmin
16-06-2006, 02:28 PM
de victoras stiam eu zic ca daca va placa radoi. Steaua nu va mai vinde nimic, doar va cumpara!!!!
gianni
16-06-2006, 02:33 PM
Becali nu are atat de multi bani pe cat zice el! Are ceva ban, dar in valori imobiliare! Asa ca are nevoie de cat mai multe lichiditati! Si, sincer, nu poti refuza o oferta buna, cand iei un jucator pe degeaba si-l vinzi cu 3 milioane!
Iar de cumparat,este clar ca va cumpara! Insa, conteaza ce va cumpara!
Cica oferta de 9 milioane nu este de la Manchester. De la cine ar putea fi atunci?
Sursa: gsp.ro
ahui_ahile.kosmin
16-06-2006, 04:14 PM
eu l-am ofertat....vreau sal aduc la echipa din orasu meu SIBIU la Fc Sibiu.......cate a retrogradat in C.....singuru lucru bun pe care il are fc sibiu ii stadionu' ii mare si o jucat o data echipa nationala contra italiei pe el
sisu_stelistul
16-06-2006, 07:12 PM
cica din anglia a venit o oferta de 14 mil$. pt radoi
ahui_ahile.kosmin
16-06-2006, 07:20 PM
de 11 milioane nu de 14 :) dar trebe sa aflam de la ce echipa.......eu intru pe hubu stelei sa ii intreb si pe aia ;)
sisu_stelistul
16-06-2006, 07:35 PM
11 mil de euroi si 14 miloane de dolari.
bullzeye
16-06-2006, 07:41 PM
Era vorba de 11 mil Euro sau 14 mil $, asa ca amdoi aveti drepatate, iar oferta nu este din partea lui Man. U., in schimb s-ar putea sa vina din partea lui Liverpool. Nu sunt inca absolut sigur ca este vorba de Liverpool, dar din cate tin minte si-au mai manifestat dorinta de a-l transfera pe Radoi cu putin timp in urma. Voi ce ati crede despre avrianta Liverpool, si despre concurenta pentru postul de titular ce ar veni din partea lui Gerrard :P ?
Ratonu
16-06-2006, 08:01 PM
Pana la urma se pare ca e Tottenham. Ilie Dumitrescu, fost jucator la Spurs, a fost vazut astazi la Marriott si se pare ca el ar fi intermediat tranzactia. Daca este adevarat, Radoi va juca sezonul viitor in Cupa UEFA.
bullzeye
16-06-2006, 08:02 PM
Sigur este vorbe de Tottenham?
Ratonu
16-06-2006, 08:05 PM
Nu este sigur. Cei de la Gazeta Sporturilor au dedus asta din prezenta lui Ilie Dumitrescu la Marriott, unde Gigi a facut anuntul oficial.
bullzeye
16-06-2006, 08:10 PM
Important este ca pleaca pentru o suma de bani destul de buna. Si poate ca ar fi totusi mai bine la Tottenham decat Liverpool, deoarece acolo ar avea locul de titular garantat, in schimb la Liverpool, in cazul in care ar fi fost folosit drept mijlocas la inchidere, ar fi lustruit banca de rezerve in umbra lui Gerrard.
sisu_stelistul
16-06-2006, 08:23 PM
ori liverpool ori totenham e de bine mai ales ca se primesc multi bani pe el, iar radoi nu mai este foarte tanar.
ahui_ahile.kosmin
16-06-2006, 09:06 PM
ba un jucator obtine performantele maxime intre 28-29 ani !!!!! si eu zic ca ii mai bine la Tottenham pt ca aia investesc multi bani in echipa. Ca o venit parca nush (sunt cocalar de mirc) ce finantz (sunt cocalar de mirc)ator f bogat! Tottenham o sa devina o echipa f buna in urmatorii 2 ani
stefan
16-06-2006, 09:23 PM
si pana la urma e Portsmouth
pikciu
16-06-2006, 09:26 PM
parca pe Portsmouth o cumparase un "petrolist" d-asta cu bani, si vrea sa faca echipa mare etc., un fel de Iancu de la Timisoara. Eu nu l-as da pe Radoi la aceasta echipa :angry:
ahui_ahile.kosmin
16-06-2006, 09:33 PM
dar pana la urma totul depinde de radoi, gigi si echipa la care il orferteaza.............vedem miercuri la ce echipa se va duce
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.